Over Teske.nl

Mijn digitale notitieboekje

Teske.nl is gedurende de jaren dat ze bestaat van online dagboek veranderd naar lifestyle magazine, en uiteindelijk op dit moment aangekomen op het punt dat ik deze blog het beste mijn digitale notitieboekje kan noemen. Als je mij een beetje kent, weet je dat ik ontelbare notitieboekjes heb waar ik van alles in schrijf. Schrijven is voor mij altijd een manier geweest om mijn gedachten op een rijtje te zetten en op deze blog laat ik jullie een deel van die gedachtenwereld lezen.

Hoe het begon

Toen ik op mijn dertiende eigenlijk vrij weinig te doen had na school, stelde mijn broer (ICT-wonder) voor om een blog voor me te maken. We kozen de domeinnaam, hij zette een lay-out in elkaar en ik was klaar om te beginnen. Vanaf die dag (23 januari 2009) ben ik niet meer gestopt met schrijven op het internet, over alles wat ik leuk vind. De hobby groeide uit tot een bijbaantje en uiteindelijk fulltime werk. Inmiddels is mijn blog vooral een uitlaatklep voor mij en ben ik fulltime bezig met muziek maken en YouTube.

Voor zakelijke aanvragen, ga je naar de contactpagina.