foto’s van mei

9 juni 2020

Ik heb de afgelopen maand foto’s gemaakt van dingen die me blij maakten. Dat waren vooral planten, maar ook wat andere dingen. Nadat ik ze had bewerkt, vond ik het eigenlijk wel leuk om ze met jullie te delen. Dus bij deze, zonder al teveel toelichting: kiekjes van dingen die me blij maken.

Ons huis, waar ik me elke dag meer thuis voel

mijn kantoor begint al aardig op een jungle te lijken en dat is precies de look die ik voor ogen had.

Mijn gepassioneerde, lieve vriendje

Pistachenoten

Al het leven in onze tuin

Mert heeft erg zijn best gedaan op het zaaien van nieuw gras, met een prachtig resultaat.

Zelfgemaakte maaltijden. Ik hou steeds meer van koken.

Babyplantjes en blaadjes (daar heb ik er nogal veel van)

Allerleukste Ramsey

En tot slot, koffie. IJskoffie in dit geval.

Laat me vooral weten in de comments waar jij blij van werd in de afgelopen maand. En of je het leuk zou vinden als ik af en toe meer van dit soort foto’s deel!

Love, Teske

 

10 reacties

 • Antwoorden Monique 9 december 2020 om 12:57

  Prachtige foto’s!

 • Antwoorden Heidi 13 juli 2020 om 10:31

  Wat mooie is het.

 • Antwoorden Dagmar 11 juni 2020 om 19:32

  Hoi Teske, ik volg je al jaren en ik ben zo blij met deze foto’s :) Ik heb het idee dat ik misschien wel een beetje verliefd aan het worden ben, maar ik krijg er wel een beetje kippenvel van. Groetjes

 • Antwoorden Nienke 11 juni 2020 om 19:19

  Ik werd blij van de nieuwe post op jou blog en de keren dat ik weer eens uit eten ben geweest😊

 • Antwoorden Nicole 10 juni 2020 om 21:47

  Wat een mooie foto’s! Wat voor camera gebruik je?
  Ik werd deze maand blij van het lekkere weer en ben dan ook erg vaak buiten geweest. :)

 • Antwoorden Wies | Nature of Happiness 10 juni 2020 om 16:47

  Die asperges zien er heerlijk uit zeg! En leuk die foto’s van Ramsey en plantjes/bloemetjes. De lente is zo prachtig, ik heb ook al een hele boel foto’s gemaakt van bloemen, bomen en zonsondergangen :)

 • Antwoorden Meltem Ergezen 9 juni 2020 om 17:34

  De afgelopen maanden maakte veel impact op me! Ik geniet van de kleinste dingen nu het even anders is, zoals: naar buiten gaan voor een wandeling. Ben laatst naar mijn oma geweest en de paar uur die ik daar had doorgebracht maakten me zo emotioneel❤️ Ik geniet zo erg ook van jou video’s! Na 8 jaar nogsteeds zo blij dat ik iemand heb gevonden op dit rare platform die bij mij past✨ Nog nooit meegemaakt en daarom extra bijzonder💘 je doet het zo goed! Zo trots op je waar je in 11 jaar gekomen bent.

 • Antwoorden Lidewij 9 juni 2020 om 16:31

  Mooie foto’s! Vaker dit soort plaatjes delen zou zeker gewaardeerd worden. Ik werd deze maand vooral blij van de online spelletjesavonden met m’n vrienden. 😌

 • Antwoorden julia 9 juni 2020 om 15:56

  ah wat een mooie foto’s! en mooie kwaliteit. heerlijk ❤️ ik werd blij van de veranderingen in m’n kamer, schrijven, picknicken en me vol stoppen met inspirerende dingen. show us more pictures

 • Antwoorden austin dylan 9 juni 2020 om 15:54

  de afgelopen maanden werd ik vooral heel blij van het urenlang bellen met mn lieve vriendjes & het kijken van spangas met hun & van renee de gruijl 🥰.

 • Reageer