wildernis

9 september 2018

geef me een infuus vol bloemen
schenk wat zonlicht bij m’n gif
ik wil me niet meer nuchter voelen
hoop niet dat ik me vergis

Ik schreef deze eerste verse los van muziek of melodie, in mijn favoriete café met een grote cappuccino naast me. Later die maand maakte ik een demo thuis die veel donkerder klonk dan de andere dingen die ik had geschreven tot nu toe. Ik combineerde de mysterieuze synth akkoorden met een djembé beat en zong de eerste melodie erop in, maar was er eigenlijk een beetje onzeker over. Toch liet ik de demo een paar weken later horen aan Guido en Jan, toen we bezig waren in de studio. Hun enthousiasme verbaasde me, maar die dag veranderde de ietwat gekke demo in een liedje dat mijn hart veroverde. Het liedje waarvan ik wist dat het mijn eerste, nieuwe single moest gaan worden.

dit is wildernis

5 reacties

 • Antwoorden Zoey 27 november 2019 om 13:03

  Erg leuk

 • Antwoorden Joanne 4 maart 2019 om 20:03

  Fijn dat je langzamerhand echt je eigen stijl kunt vinden binnen de muziek!

 • Antwoorden Glamourista 30 januari 2019 om 18:07

  Dit vind ik echt erg leuk klinken!

 • Antwoorden Jody 10 november 2018 om 02:53

  Heel leuk

 • Antwoorden Soraya 11 september 2018 om 09:28

  Ik kijk eigenlijk nooit naar je clips of luister niet naar je muziek maar dit vind ik echt heel tof. Je clip en muziek passen voor mij ook heel erg bij een boek dat ik laatst las: Concept M van Aafke Romeijn. Supertof dit Teske!

 • Reageer