My Life In Pictures – januari 2015 #2

1 februari 2015

Zo, daar ben ik weer. Ik heb even helemaal stilgelegen wat betreft m’n blog, maar die reden vertel ik je straks. Afgelopen week was heel leuk, met allerlei verschillende afspraken en uitstapjes. Hier zijn mijn foto’s van afgelopen week.

Zondag

De week begon brak en hij eindigde brak, haha! De brakke zondag bracht ik deels door in de trein, met deze heerlijke smoothie van Shakies. Er zat spinazie, avocado en sinaasappel in en hij was echt bizar lekker.

Ook kocht ik daar een bagel. Hij was oké, maar kan niet tippen aan de bagels bij Bagels & Beans. Maar goed, dat is ook logisch, want daar bakken ze hem ter plekke voor je af.

Thuis moest ik even aan de heerlijke bloemen ruiken, die ik had gekregen van mijn mediabureaus, vanwege het 6-jarig bestaan van mijn site. Zo mooi!

Er waren muffins in huis en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen.

Maandag

Op maandag haalde ik mijn auto op! YES! Ik ben er echt zo mega blij mee, je ziet het enthousiasme ook echt in mijn ogen hier.

En hij staat ook nog eens vet mooi zo voor het huis. Nu ik dit schrijf ben ik alweer meer dan 400 kilometer verder, dus ik gebruik hem in ieder geval goed.

Ik kreeg een cadeautje van Chocstar, omdat ik ze had genoemd in een artikel rond Kerstmis. Zo lief! Het was, natuurlijk, een heerlijke reep chocolade.

Het was wel koud hoor, deze week! Brrrr!

Het eten van deze avond was echt heel lekker. Aardappeltjes en broccoli uit de oven, maar ook regenboogpeen uit de oven. Dat had ik nog nooit op, maar het is ietsje minder zoet dan normale wortel en heel vrolijk gekleurd. Oh en de Mc2 burger van de Vegetarische Slager, omdat die waanzinnig is.

Dinsdag

Van de volgende dagen heb ik maar weinig foto’s. Dinsdag ging ik met Omar langs het kantoor van Disney en daar moest ik even op de foto met The Hulk. Hij was echt heel groot!

Daarna racede ik door naar de studio, waar we het inzingen van mijn nieuwe single zo goed als afmaakten. Zo spannend! Het begint echt weer een volledig plaatje te worden.

Woensdag

Op woensdag waren we een dagje in Limburg en bezochten we onder andere deze tweedehands winkel, waar we echt onwijs leuke dingen scoorden. Er is zó veel te koop, voor zo weinig. Je wordt er gewoon hebberig van. Ik laat je zo een paar koopjes zien!

Donderdag

Op donderdagochtend moesten we weer terug naar Amsterdam en hoewel het al rond 10 uur was, kwam ik toch vast te staan. Aargh! Niet leuk, zeker omdat we een belangrijke afspraak hadden.

Want jawel, ik verklapte het al een beetje in het artikel van vrijdag, maar Mert en ik hebben samen een appartement gevonden. Op donderdag konden we het contract tekenen en de sleutels ophalen. We waren al een paar maanden aan het zoeken en nu hebben we dus samen een woning in Amsterdam. Mega spannend, maar ik heb er ook onwijs veel zin in. We hebben de rest van de dag besteed aan het verhuizen van Mert’s spullen, want die woonde natuurlijk al in Amsterdam.

’s Avonds even het nieuwe huis inwijden op de beste manier ooit: SUSHI!

Hier zie je een aantal van de spulletjes die we kochten bij de kringloopwinkel. Ik vind het houten dienblad onwijs tof en daarnaast zie je ook een heel cool voorwerp: het stuk hout kan je aan de muur hangen en daar hangt dan aan die kettingen een plateau voor een kaars aan. Dat gaf me echt een middeleeuws gevoel! Verder een tof, oud rekje met een vegertje, blik en nog wat hulpmiddelen en natuurlijk een paar oude camera’s.

Vooral deze is onwijs gaaf: een Super 8! De houten details zien er echt heel leuk uit en deze zullen heel goed staan op een salontafel.

Vrijdag

Op vrijdag heb ik eerst mijn ogen uitgekeken bij de schoonmaakmiddelen in de winkel (er is ZOVEEL, hoe moet ik nou kiezen?) en daarna ben ik de keuken gaan schrobben. Hij was namelijk wel toe aan een sopje en het is fijn als alles straks lekker schoon is.

Rond de middag reed ik naar de Efteling, want daar organiseerden YouTube en de Efteling zelf een soort event/samenkomst voor een grote groep YouTubers. We zijn in de achtbaan geweest en hebben gekeken naar de mooie watershow.

Hier heb ik zo om gelachen: Chris (van YouTube Partner Support) had maskers gemaakt van YouTubers die er niet bij waren die dag. Stond Willemijn opeens voor me met een masker van Mascha’s hoofd voor me. Op deze foto ziet het er nog best echt uit. Ik kwam niet meer bij.

Niet iedereen staat erop, maar dit geeft een idee van met hoeveel we waren. Het waren allemaal hele verschillende mensen: van gamers tot beautymeisjes. Dat leek helemaal niet uit te maken, want het was mega gezellig en er hing een hele goede vibe. En natuurlijk trok ik net toen de foto gemaakt werd een heel raar hoofd.

Het feestje in de Efteling was rond 11 uur afgelopen, maar toen zijn een paar van ons nog doorgereden naar Amsterdam voor de afterparty in Club Abe. Dat was heel gezellig. Ik ga bijna nooit uit, maar de groep was zo leuk! Om half zes waren we pas thuis.

Zaterdag

Op zaterdag reed ik terug naar Gouda, waar ik eerst een interview had voor GouwestadTV, de omroep van Gouda.

Daarna was het tijd voor koffie, want ik had weinig geslapen die nacht.

Ik was gezellig met Eric, die werd ook geïnterviewd. Na wat koffie en geklets zijn we beiden weer naar huis gegaan.

Thuis maakte mijn moeder de groene zen-soep van Iris en die was echt super lekker. Voor herhaling vatbaar! We kletsten lekker bij over het nieuwe huis en de afgelopen week en het was fijn. Ik moet nog even wennen aan het idee dat ik nu echt uit huis ga. Ik ben natuurlijk het afgelopen half jaar al veel minder thuis geweest dan normaal, want ik woonde al half bij Mert. Toch is het wel anders nu ik weet dat ik voor het echie naar Amsterdam ga.

Komende week zal ik vooral veel bezig zijn met spullen uitzoeken, zodat het verhuizen voor mij ook kan gaan beginnen. Verder heb ik nog wel wat afspraken en vrijdag treed ik op bij de boekpresentatie van Edward van de Vendel. Heel leuk! Ik wil bij deze wel even zeggen dat het kan dat het wat stiller wordt op mijn blog. Ik ga proberen om elke dag te updaten en ga ook weer lekker ploggen, maar ik moet wel kijken tot hoe ver het mogelijk is. In het nieuwe huis hebben we namelijk nog geen internetaansluiting en ik zal daar wel veel zijn om op te ruimen en in te delen. Jullie zullen het zien, maar dat jullie dat in ieder geval even weten. Hartjes! Fijne zondag!

110 reacties

 • Antwoorden Anoeska 10 februari 2015 om 21:15

  Wat gaaf dat jullie een plekje in Amsterdam hebben gevonden! Scheelt een hoop heen en weer reizen voor jullie. ;) Geniet van de voorpret en van het daadwerkelijke verhuizen straks. (klinkt gek maar ook dit is toch een grote en leuke stap)

 • Antwoorden Eliza 6 februari 2015 om 20:50

  Gefeliciteerd!
  Hoe heet dat winkeltje waar je bent geweest?

 • Antwoorden beautifulday4makeup 5 februari 2015 om 23:02

  Wat een leuke foto’s! Die koffie, mmmm, heerlijk!

 • Antwoorden My Creative Life - Marìs 4 februari 2015 om 18:38

  Wat leuk dat jullie gaan samenwonen!

 • Antwoorden MindOfMine 3 februari 2015 om 11:04

  Hey Teske!
  Gefeliciteerd met het samen wonen! Echt leuk voor jullie!
  Ik volg je eigenlijk al sinds Mascha je ooit voor het eerste genoemd heeft (járen terug), maar ben na een tijdje alleen je video’s gaan volgen. Maar nu ben ik weer terug en ga ik ook weer je blog volgen! Vind het ook super knap dat je cruelty free bent gegaan en ik ga vanaf nu ook alleen maar cruelty free producten kopen. Was er al een tijdje over aan het nadenken en zag veel mensen hier al over schrijven, maar nu ben ik overtuigd. Dus ben benieuwd wat er nog komt! Verder blijf ik je persoonlijke/klets blogs nog het leukst vinden :)

 • Antwoorden Lisa 3 februari 2015 om 09:59

  Superleuk dat je in Amsterdam gaat wonen, samenwonen nog wel! Veel succes/sterkte gewenst met de verhuizing :)
  Toffe foto’s verder, ik vind dat houten dienblad ook heel nice!

 • Antwoorden Anneleen 3 februari 2015 om 08:46

  Oh wat leuk dat je samen met Mert een leuk appartementje hebt gevonden! Ik wens jullie veel geluk in jullie nieuwe woning! Veel succes met verhuizen en geniet nog even van het thuis-zijn ;)

 • Antwoorden Elke 2 februari 2015 om 21:06

  Wat leuk dat jullie gaan samenwonen, gefeliciteerd! :)

 • Antwoorden Amelie 2 februari 2015 om 20:46

  Wat leuk dat je nu echt je plekje hebt in Amsterdam! Laat je als het af is een hometour zien?

 • Antwoorden Annabel 2 februari 2015 om 16:24

  Gefeliciteerd met jullie huisje! Geniet er maar lekker van om alles in te richten en lekker samen te zijn :) Ik woon nu al weer 21 maanden samen met mijn vriend en het is heerlijk! Geen dag spijt van gehad :)
  Liefs XXX

 • Antwoorden Cherissa Blans 2 februari 2015 om 13:31

  Wat super super leuk dat jullie gaan samenwonen! Ik ben erg blij voor jullie en wens jullie vooral heel veel plezier!

 • Antwoorden Melanie 2 februari 2015 om 12:05

  Wat super leuk dat jullie gaan samenwonen! Ik ben erg benieuwd naar het appartement en wens jullie het allerbeste daar toe.

  Een hele fijne maandag!
  XoXo Melanie

 • Antwoorden Linda 2 februari 2015 om 11:44

  Wat leuk! Gefeliciteerd samen! Geniet ervan, nu echt samenwonen, wat heerlijk! Dat is toch anders dan wanneer je wel de halve week bij elkaar bent maar eigenlijk nog thuis woont (was bij mij ook, echt samenwonen is dan toch wel anders). :)

 • Antwoorden Martine 2 februari 2015 om 01:37

  Jaaa, was echt gezellig vrijdag! Leuk om even met je gekletst te hebben en heel veel succes met verhuizen!

 • Antwoorden Evelien 1 februari 2015 om 22:39

  Gefeliciteerd! Super leuk dat je nu samenwoont. De sushi ziet er ook super lekker uit! Heb je die zelf maakt of gehaald? Veel plezier met het helemaal naar je zin maken van het appartement!

 • Antwoorden Sabrina 1 februari 2015 om 21:56

  Wat leuk dat jullie gaan samenwonen! Gefeliciteerd en geniet er van :)

 • Antwoorden Eline 1 februari 2015 om 21:13

  Had misschien beter deze post kunnen lezen voordat ik je februari doelen las, maar wat mega leuk dat je met Mert gaat samenwonen! Succes met de verhuizing, en denk dat wij allemaal wel snappen dat het dan wat stiller kan zijn, maakt echt niet uit hoor :)

 • Antwoorden Sanae 1 februari 2015 om 20:44

  Wat leuk dat jullie samen een appartement hebben gevonden! Gefeliciteerd!

 • Antwoorden louisa 1 februari 2015 om 20:40

  Ahja gefeliciteerd met jullie apartement! Super leuk (: succes met de verhuizing. Dat het even wat stiller is, is begrijpelijk. No worries

 • Antwoorden Yasmin 1 februari 2015 om 20:35

  Oeeh die oude spulletjes zien er echt super tof uit! Ik ben jaloers, veel geluk ook met je nieuwe auto en Mert. Ziet er echt goed uit, ben blij voor je!

 • Antwoorden dresses and daisies 1 februari 2015 om 19:35

  Leuke foto’s! Altijd leuk om eens achter de schermen te kunnen kijken! :)

 • Antwoorden Iris 1 februari 2015 om 18:16

  Gefeliciteerd met jullie huisje!

 • Antwoorden Femke 1 februari 2015 om 17:06

  Leuk dat je met Mert gaat wonen!

 • Antwoorden Nienke 1 februari 2015 om 16:21

  Oeee proficiat met je appartement Teske! Ik kan niet wachten op een home tour Of enkele fotootjes ;) ik wens je alvast niet te veel spullen toe, lekker rustig voor je hoofd ;) veel succes daar!

 • Antwoorden Jasmijn 1 februari 2015 om 15:27

  Gefeliciteerd met jullie appartementje! Ik vind het elke week weer leuk om te zien wat je allemaal doet. Je hebt veel lekkere dingen gegeten zo te zien!

 • Antwoorden Marjoleine 1 februari 2015 om 15:23

  Veel plezier samen met Mert, ik ben benieuwd wat je ervan gaat vinden :)

 • Antwoorden Tedje 1 februari 2015 om 15:19

  Gefeliciteerd met jullie woning!!

 • Antwoorden Mieke 1 februari 2015 om 15:14

  Heel veel succes met je nieuwe huisje!

 • Antwoorden Lieselotte 1 februari 2015 om 15:03

  Als je appartementje is ingericht doe dan een home tour! :Dx

 • Antwoorden Denise 1 februari 2015 om 14:23

  Waaauw, een eigen huisje. Finally! Heel veel geluk samen met Mert, dat gaat vast goed komen <3

 • Antwoorden Sjoukje 1 februari 2015 om 14:21

  Wat onwijs leuk voor je Teske. Gefeliciteerd en geniet ervan. Liefs Sjoukje

 • Antwoorden Eline 1 februari 2015 om 13:58

  Yay ! I love de Adam
  Veel plezier in jullie huis! Komt er ooit een home tour? Xx

 • Antwoorden Charissa 1 februari 2015 om 13:56

  Gefeliciteerd allebei,heel plezier met z’n 2tjes,geniet ervan x

 • Antwoorden Lidewij 1 februari 2015 om 13:53

  Ahhh dit vind ik zo leuk! Heel erg gefeliciteerd!

 • Antwoorden Sonja 1 februari 2015 om 13:45

  wowieee samen een appartement in Amsterdam, wat geweldig, GEFELICITEERD!

 • Antwoorden Xaviera 1 februari 2015 om 13:09

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis, wat leuk dat jullie gaan samenwonen! Fijne foto’s weer allemaal om te zien, leuk dat je gelijk al zoveel gebruik maakt van je auto. :)

 • Antwoorden Melissa 1 februari 2015 om 13:07

  Gefeliciteerd met jullie huisje! Zo te zien ben je lekker druk bezig geweest en zal dat voorlopig ook nog wel even zijn ;)

  xxx

 • Antwoorden Adriana 1 februari 2015 om 13:07

  Echt super leuk! Hoop dat je nieuwe huisje met Mert heel knus word :) je auto is trouwens echt mooi :D

 • Antwoorden Roosje 1 februari 2015 om 12:54

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis! Super gaaf!!
  Ik was vrijdagavond aan het werk en toen hoorde ik dat begin fluitje van Rewritten en ik dacht echt.. huh? omg dat zal toch niet. Maaaar je was het toch echt. Ik voelde me helemaal trots vanbinnen haha alsof ik je kende!
  Succes en veel plezier met verhuizen,
  Liefs!

 • Antwoorden Vivian 1 februari 2015 om 12:51

  Ahhh heeeel leuk! Gefeliciteerd! Amsterdam is ook echt een droom voor mij, geniet ervan!

 • Antwoorden Anita | mindjoy 1 februari 2015 om 12:50

  Zo leuk dat jullie nu officieel gaan samenwonen. Gefeliciteerd met je appartement, succes met schoonmaken, klussen en verhuizen

 • Antwoorden Iris 1 februari 2015 om 12:41

  Leuk teske!

 • Antwoorden Jeske 1 februari 2015 om 12:40

  Een nieuwe auto en samenwonen, wat tof, gefeliciteerd!
  Jammer dat ik die avond bij jullie evenement in de efteling niet hoefde te werken, moest helaas al overdag werken.

 • Antwoorden Naomi 1 februari 2015 om 12:20

  Een nieuwe auto en en nieuw appartement in één week! haha :D

  x

 • Antwoorden Jolien 1 februari 2015 om 12:17

  Heel veel plezier de komende tijd, heel spannend! Ik zie wel wat er langs komt op je blog, ik vind het niet erg als er even wat persoonlijke dingen voorgaan, zeker niet als dat leuke dingen zijn ;)

 • Antwoorden Simone 1 februari 2015 om 12:17

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe huisje! Heel erg leuk dat jullie gaan samenwonen. Veel geluk!

 • Antwoorden Margot 1 februari 2015 om 12:10

  Wat leuk! Gefeliciteerd met jullie huis!

 • Antwoorden lonneke 1 februari 2015 om 12:08

  Oh wat mega leuk weer allemaal Teske!
  je bent zo lekker actief bezig met alles, tof!
  En wat mooi dat jullie een plekje hebben gevonden, gefeliciteerd!
  Liefs Lonneke

 • Antwoorden happygirl 1 februari 2015 om 12:06

  Leuk dat jullie gaan samenwonen. Gefeliciteerd! Liefs

 • Antwoorden Suus 1 februari 2015 om 12:05

  Handig, een auto in Amsterdam ;-).

  Nee hoor, gefeliciteerd, super leuk!!

  • Antwoorden Teske 1 februari 2015 om 12:30

   We doen nu ook al genoeg met een auto in Amsterdam hoor :) en we hebben allebei familie op andere plekken in het land.

 • Antwoorden Tamara 1 februari 2015 om 11:57

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe huisje! Ik wens jullie veel geluk samen! Ook kan ik niet wachten tot je nieuwe single uitkomt!! Xo Tamara

 • Antwoorden Lucinda 1 februari 2015 om 11:53

  Samenwonen, dat is best spannend lijkt mij, maar ook wel erg leuk. Benieuwd hoe het er allemaal uit gaat zien. xxx Lucinda

 • Antwoorden Charissa 1 februari 2015 om 11:50

  Gefeliciteerd met jullie appartement! (&je auto, wauw!)
  Ik moest ook even twee keer kijken voordat ik zag dat iemand met een masker van Mascha op stond, haha.

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 1 februari 2015 om 11:48

  Wauw, Teske proficiat!

 • Antwoorden Hester 1 februari 2015 om 11:47

  Oeeeh wat gaaf dat je een appartement hebt gevonden met Mert! Heel veel plezier en succes met verbouwen. En dan ook nog een eigen auto, shit gets real right now haha :)

 • Antwoorden Joyce - Beamingbeautynl 1 februari 2015 om 11:44

  Wat leuk dat jullie gaan samenwonen, gefeliciteerd! Ik ben benieuwd hoe het er uiteindelijk uit komt te zien!

 • Antwoorden Lytje 1 februari 2015 om 11:43

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning! Geniet van elkaar en van Amsterdam!

 • Antwoorden Manon 1 februari 2015 om 11:38

  Gefeliciteeerd Teske! Ik vind jou en Mert zo leuk samen :) Leuke dingen doe je toch, dat feestje in de Efteling lijkt me sowieso heel gezellig! X

 • Antwoorden Lisette 1 februari 2015 om 11:34

  Ga je nu dan echt uit huis? Leuk! Je bent echt goed bezig, teske!

 • Antwoorden Susanne 1 februari 2015 om 11:26

  gefeliciteerd!!! Heerlijk nu een nieuwe spannende periode. Geniet er samen van

 • Antwoorden Julia 1 februari 2015 om 11:25

  Gefeliciteerd met jullie appartement! Wat tof dat jullie nu gaan samenwonen en dat je uit huis gaat. Spannend! Maar ook super leuk ;) Veel succes met verhuizen en inrichten!

 • Antwoorden Kelly 1 februari 2015 om 11:24

  Wat een leuke foto’s allemaal!

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 1 februari 2015 om 11:24

  Ah wat gaaaaf dat je een auto hebt! En de kleur is zo mooi!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Antwoorden Bente 1 februari 2015 om 11:22

  Wat ontzettend leuk dat jullie een huisje hebben gevonden in Amsterdam! Heel veel succes met het verhuizen de komende tijd!

 • Antwoorden Lifetimes 1 februari 2015 om 11:18

  Wat ontzettend leuk dat jullie samen een huisje hebben gevonden. Geniet ervan en heeeeel veel plezier bij het inrichten (het leukste gedeelte, haha). Je auto heeft trouwens ook een hele leuke kleur :) Xx

 • Antwoorden Elke 1 februari 2015 om 11:11

  Wauw wat gaaf zeg! Gefeliciteerd! Geniet ervan :)

 • Antwoorden ENJOY! The Good Life 1 februari 2015 om 11:10

  Leuk overzicht en gefeliciteerd met je appartement in Amsterdam! Leuk om je nieuwe huis in te richten. ENJOY!

 • Antwoorden Eline 1 februari 2015 om 11:08

  Gefeliciteerd met je huisje! Echt super leuk en ik wens je heel veel plezier!

 • Antwoorden Floor 1 februari 2015 om 11:05

  Wat onwijs leuk dat jullie nu samen een plekje hebben! Gefeliciteerd :)

 • Antwoorden Kirsty 1 februari 2015 om 11:04

  Gefeliciteerd met jullie huisje! :) Het lijkt nu misschien wel een beetje vreemd nog om uit huis te gaan, maar zelf vond ik het ook wel weer erg fijn! Helemaal toen mijn vriend en ik samen gingen wonen, dat geeft zo’n fijne thuisbasis! <3 Ik heb er trouwens helemaal begrip voor als er wat minder posts online komen vanwege de verhuizing; wij hadden de eerste drie weken ook nog geen wifi en om dan de hele tijd je mobiel als hotspot in te stellen is ook niet ideaal. Ik heb dat toen wel gedaan, maar alles duurt dan 10 keer zo lang en het vreet data. Succes met de verhuizing! :)

 • Antwoorden Imme 1 februari 2015 om 10:55

  Gefeliciteerd met je huisje!

 • Antwoorden Iris 1 februari 2015 om 10:50

  Gefeliciteerd met jullie huisje, wat fijn! En ik ben ook groot fan van de mc2burger, zo lekker. Oh en groetjes aan je leuke moeder want ik vind het héél leuk dat ze zoveel recepten van mijn blog maakt :D

 • Antwoorden Didem 1 februari 2015 om 10:46

  Aahh ja wat leuk! Ben erg benieuwd hoe het er dan uit ziet. Maar ja ik zal het wel tussen filmpjes enzo te zien krijgen :) Ik snap ook wel dat je het wat meer privé wilt houden.

  Love,
  Didem.

 • Antwoorden Iris 1 februari 2015 om 10:43

  Zo leuk dat jullie gaan samen wonen, jullie zijn echt het schattigste koppeltje ;). Gefeliciteerd en succes met verhuizen xx

 • Antwoorden Marleen 1 februari 2015 om 10:42

  Gefeliciteerd met je auto en appartement! Ik vind het helemaal niet gek dat je nu even minder tijd hebt om te bloggen. Dat komt wel weer :)

  -xxx-

 • Antwoorden Marit 1 februari 2015 om 10:40

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe appartementje. Gaat vast mooi worden. Succes met klussen en verhuizen!

 • Antwoorden Isa 1 februari 2015 om 10:39

  Ohh wat leuk dat jullie gaan samenwonen!! Gefeliciteerd! Xxx

 • Antwoorden Iris | Todayslipstick 1 februari 2015 om 10:39

  Gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie gaan samenwonen, ben benieuwd hoe jullie appartement er uit komt te zien. Succes met verhuizen.
  Liefs, Iris

 • Antwoorden Caro 1 februari 2015 om 10:37

  Wat gaaf dat je je eigen auto hebt! Lijkt me heerlijk om lekker overal naar toe te kunnen rijden waar je wilt! :-)

 • Antwoorden Amy 1 februari 2015 om 10:21

  Van harte gefeliciteerd met jullie huisje, samenwonen is heel spannend en leuk (ook al woonde je al half samen). Geniet ervan samen!

 • Antwoorden Akosua 1 februari 2015 om 10:20

  Wow, wat een veranderingen een nieuwe auto, een eigen appartement. Erg leuk allemaal. Ik kan me voorstellen dat bloggen er bij de verhuizing een beetje bij in schiet. Heel veel succes met de verhuizing!

 • Antwoorden Anouk 1 februari 2015 om 10:10

  Ik had helemaal niet mee gekregen dat je op zoek was naar een appartement. Grote stappen ben je aan het nemen, ga zo door en doe wat goed voelt. En wat een mooie auto trouwens!
  xxx

 • Antwoorden Anneke 1 februari 2015 om 10:09

  Leuk dat jullie gaan samenwonen! Dat deden jullie natuurlijk al een klein beetje, maar nu voor het echie. :D

 • Antwoorden Patricia 1 februari 2015 om 09:54

  Gefelicerd Teske! Veel plezier met jullie nieuwe woning!
  X Patricia

  • Antwoorden Patricia 1 februari 2015 om 09:57

   Ahum, gefeliciteerd bedoel ik :-)

 • Antwoorden Beautyjuf 1 februari 2015 om 09:54

  Wat een heerlijke bomvolle ‘My life in pictures’. Wat leuk dat je je autootje hebt opgehaald en erin kunt rondrijden. Wat onwijs tof dat jullie gaan samenwonen! Gefeliciteerd :-)

 • Antwoorden Suzanne 1 februari 2015 om 09:54

  Leuk om te zien. Over een jaar ben ik misschien zover dat ik een auto heb, fingers crossed!

 • Antwoorden Eline 1 februari 2015 om 09:54

  Gefeliciteerd! Wat super leuk dat je gaat samen wonen. :)

 • Antwoorden Saffia 1 februari 2015 om 09:34

  Wat leuk dat jullie gaan samenwonen! Gefeliciteerd!

 • Antwoorden Julia 1 februari 2015 om 09:28

  AAAAAAH wat leuk dat jullie gaan samenwonen! Ik heb het dagelijks over jullie met mijn vriendinnen en over hoe leuk het zou zijn als jullie zouden gaan samenwonen haha. Heel veel liefs en geluk Xx

 • Antwoorden Sophie 1 februari 2015 om 09:22

  Wat fijn dat jullie samen een plek hebben kunnen vinden!

 • Antwoorden Beau 1 februari 2015 om 09:19

  Super toffe foto’s! Ik vind je autootje echt gaaf. Tweedehandswinkels bezoeken vind ik ook altijd leuk om te doen ^^

 • Antwoorden chantal 1 februari 2015 om 09:09

  HOMETOUR!!!

  • Antwoorden Teske 1 februari 2015 om 09:32

   Een hometour gaat niet komen, puur om privacyredenen :) Maar niet getreurd, jullie zullen vast het huis zien op de achtergrond van vlogs en op foto’s.

 • Antwoorden lousaa 1 februari 2015 om 09:08

  Gefeliciteerd! Hopelijk heb je een plek gevonden waar je je mooie autootje ook kwijt kunt: kan nog wel eens duren voor je een parkeervergunning hebt… En dapper dat je direct uit huis gaat samenwonen. Dat hoor ik eigenlijk zelden, dat mensen een tijd op zichzelf skippen.

  • Antwoorden Teske 1 februari 2015 om 09:33

   Dat zit wel goed :) En die keuze voelde het best en meest logisch voor ons op dit moment.

 • Antwoorden Carlijn 1 februari 2015 om 09:00

  Wauw! Wat maak jij mooi stappen op dit moment! Je zet je zangcarrière voort, een nieuwe auto en een nieuw huis! Komt er uiteindelijk ook een hometour?

  • Antwoorden Teske 1 februari 2015 om 09:34

   Dankjewel! Een hometour zit er niet in, dat vind ik iets te privé. Maar je zal het huis vast vaak zien aangezien ik er film en fotografeer :)

 • Antwoorden Dita 1 februari 2015 om 08:51

  Gefeliciteerd met jullie huisje!

 • Antwoorden Eline 1 februari 2015 om 08:40

  Wat een enorm toffe week heb je achter de rug! Leuk dat jullie gaan samenwonen, mooie stap om te maken en ik gun jullie alle geluk :)

 • Antwoorden Katrien 1 februari 2015 om 08:24

  OH WAT LEUK van dat samenwonen, veel plezier met inpakken en verhuizen (wat opzich niet zo heeeel leuk is maar je weet waar je naar toe werkt zeg maar dus dat maakt het dan wat leuker, toch haha). Leuke week (met lekker eten weer, haha). Ik moest echt lachen met hoe je op die groepsfoto staat, hahaha, super leuk.

 • Antwoorden Mollie 1 februari 2015 om 08:22

  super leuk dat jullie samen een appartementje hebben gekocht! en heeele toffe auto. Gefeliciteerd!

  • Antwoorden Teske 1 februari 2015 om 09:34

   We huren hoor, we hebben het niet gekocht haha :)

 • Antwoorden Ceetje 1 februari 2015 om 08:08

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe huisje :) ben benieuwd hoe het ingericht gaat worden. Ga je een house tour doen als t af is?

  • Antwoorden Teske 1 februari 2015 om 09:35

   Nee, er zit geen housetour in: iets te privé om echt alles te laten zien. Maar ik ben er elke dag dus je ziet genoeg om een sfeerbeeld te krijgen :)

 • Antwoorden Luna 1 februari 2015 om 08:01

  Leuke mlip weer! Die camera is echt heel mooi! En super tof dat je met Mert samen gaat wonen! Ik kan niet wachten tot we iets meer van jullie apartement kunnen zien! Xx

 • Antwoorden Lotte 1 februari 2015 om 07:47

  Zo leuk voor jullie dat jullie een appartementje hebben gevonden! En een nieuwe single natuurlijk ben benieuwd

 • Antwoorden Anniek 1 februari 2015 om 07:11

  Wauw, wat een mooie nieuwe dingen die je leven plotseling inkomen zeg! Nieuwe auto, nieuwe single, nieuw huis… Echt gaaf. Heel erg veel plezier met alle heisa rondom het verhuizen, het lijkt me zo tof om je eigen huisje in te mogen richten! En ik ben súperbenieuwd naar je nieuwe single… :) Liefs!

 • Antwoorden Madeleine 1 februari 2015 om 06:20

  Wat superleuk! Gefeliciteerd. :-) Amsterdam is zo mooi…. Geniet ervan!

 • Reageer