Favorieten van mei + mededeling!

30 mei 2014

Goedemorgen lieve dames (en heren?)! In de video van vandaag deel ik met jullie mijn favorieten van de maand mei, die over twee dagen alweer is afgelopen. Iets minder beauty dit keer, maar wel wat fijne parfums, fashion en lifestyle favorieten. Daarbij heb ik aan het einde ook nog een mededeling die mijn blog betreft. Enjoy!

Wellicht kijken mensen de video niet tot het einde, of hebben ze het toch een beetje gemist en daarom leek het me handig om dit ook hieronder nog even toe te lichten: ik heb besloten van veertien naar twaalf blogposts per week te gaan. Dit betekent dat er op maandag en vrijdag (dit worden mijn vaste video dagen) er alleen een filmpje online komt en geen tweede artikel. Voor de rest van de week zijn er gewoon twee blogposts per dag. Dit heb ik besloten, omdat ik me de komende tijd graag wil oriënteren op projecten buiten mijn blog. Daarom moest ik keuzes maken wat betreft mijn tijdsindeling. Ik heb de knoop doorgehakt en dit is het geworden! In de video leg ik het nog iets uitgebreider uit.

87 reacties

 • Antwoorden Luna Michelle 8 december 2014 om 18:01

  Hey :) Ga je die camera nog “reviewen” of er een artikel over schrijven? Ik verheugde me erg op dat artikel; ik was/ben heel benieuwd naar die camera, maar er is volgens mij nog steeds geen artikel over online gekomen..? Ik hoop dat je dat nog doet! X

 • Antwoorden mieke 2 juni 2014 om 22:18

  No problem, ik snap het volledig en ik vind ook dat je er helemaal voor moet gaan! Ontdek wat je meer uit het leven wil halen en waar je passies liggen! Je bent ook nog heel jong dus ik wens je er veel succes mee :-)
  En ik kijk nog evenzeer uit naar je 12 artikelen per week ;-)

 • Antwoorden Denise Farla 1 juni 2014 om 21:27

  hey ja ik snap echt dat je dat doet en je moet doen want het beste voor je voelt en als jij verder wilt ontwikkelen alleen maar SAPHOO !!! super tof ik ben mega benieuwt wat je verder wilt doen en ontwikkelen dus ik kijk er naar uit en succes met alles je kan het want dat heb je gewoon in je kijk al naar wat je al heb bereikt

 • Antwoorden Femke 31 mei 2014 om 22:30

  Ik snap wel dat je iets minder wil gaan doen aan je blog. Het neemt natuurlijk een groot deel van je tijd in beslag. Ik heb er wel respect voor.

 • Antwoorden merel 31 mei 2014 om 20:33

  Leuke video! Alleen een vraagje, waar heb je de parfums vandaan? Ben namelijk ontzettend benieuwd!

 • Antwoorden Lisa 31 mei 2014 om 18:43

  Ben benieuwd naar de wegwerp camera!

 • Antwoorden Kaylee Joosten 31 mei 2014 om 16:36

  Wat een gave dingetjes in je favoriete! En het maakt niet uit, je moet ook aan je verdere toekomst denken!

 • Antwoorden Natasja 31 mei 2014 om 16:00

  Leuke favorieten! En over die camera kan ik alleen zeggen: “Die goede oude tijd…” ;) hahaha!
  Een goede beslissingen van jezelf om 2 artikelen minder te hebben. Je maakt duidelijk een keuze en dat is toch prima! Jouw blog, jouw leven :)

 • Antwoorden Hanne 31 mei 2014 om 14:35

  Ik vind het prima dat je wat minder artikelen gaat schrijven. De laatste maand merkte ik bij mezelf ook al dat ik iets minder tijd besteedde aan blogs lezen, dus nu zal ik waarschijnlijk ook jouw blogposts weer wat grondiger gaan lezen, omdat ze zich minder snel opstapelen. En ik heb zelf ook een blog, dus ik weet wel hoe veel moeite het allemaal kost. Goede beslissing! :)

 • Antwoorden Mette 31 mei 2014 om 13:15

  Lieve Teske, het is echt helemaal
  Oké om minder te posten voor mij. Sowieso vond ik het al veel dat ik de artikelen zelf niet kon bijhouden ! En ik had je vlog gezien waar je zo kapot was ervan. Echt, relax lekker ! Doet je goed !

 • Antwoorden Eline 31 mei 2014 om 10:31

  Leuke favorieten. Een logische beslissing, je moet ook tijd overhouden voor andere dingen en daarom is het helemaal niet erg om een (kleine) stap terug te nemen.

 • Antwoorden Marlou 31 mei 2014 om 10:03

  De verandering is niet erg groot, dus ik denk dat je bezoekers, waaronder ikzelf, niet heel veel verandering zullen merken. Leuk dat je je op andere dingen wilt focussen! Ben benieuwd wat je in de toekomst allemaal gaat doen.

 • Antwoorden gudrin 31 mei 2014 om 09:25

  Hoi Teske,

  Je hebt blijkbaar een nieuwe haarkleur. Je ben een mooie meid en je haren zijn super mooi en zien er gezond en glanzend uit. Toch vond ik je lichtere haarkleur beter bij je passen. Deze tint maakt je uitstraling iets ouder en scherper.
  Groetjes,
  G

 • Antwoorden Laura | Lauresque 31 mei 2014 om 02:05

  Ik vind favorieten-video’s altijd heel erg leuk om te zien!
  Het japanse snoep en de camera vind ik allebei ook echt heel erg geweldig.

  Ik snap je situatie heel goed, en vind het heel dapper en goed van je dat je je dromen achterna gaat! Doe vooral waar JIJ je goed bij voelt want dat is het aller belangrijkste!

  Liefs.

 • Antwoorden M. 31 mei 2014 om 00:23

  Niets meer dan een logische beslissing .. Je bent nog zo jong en hebt een heel leven voor je om uit te zoeken wat je wil doen wat jou het vrolijkst maakt .. Geniet er lekker van !

 • Antwoorden Suzette - The Life In Colour 30 mei 2014 om 23:38

  Leuke favorieten :D jammer van die artikelen, maar zo’n grote verandering is het niet voor je lezers denk ik. Video’s zijn net zo leuk :D xx

 • Antwoorden maaike 30 mei 2014 om 23:21

  he teske, ik zat net oude video’s van je te kijken en ik bedacht me dat het leuk zou zijn als je af en toe weer van die spontane klets video’s maakt. Ik heb een paar keer echt om je moeten laggen en je humor komt weinig naar voren in de video’s die je nu maakt (die ik heel leuk vind) dus ja misschien is dat een idee…

 • Antwoorden Michellex 30 mei 2014 om 22:56

  Heey!
  Super leuke oorbellen! Mag ik vragen waarvan ze komen?

 • Antwoorden Azalea 30 mei 2014 om 22:21

  Heel leuk! Maar ik heb een vraag en je zou me heel erg blij maken als je het zou beantwoorden! Ik heb gisteren Marokkaan geeft rijles – seizoen 2 – aflevering 2 gezien en ik vond hem heel erg leuk, maar Mert was echt heel er close met dat meisje met haar krullen. Ik kreeg er een beetje de kriebels van en vond het zelf niet zo fijn. Wat vind jij daar van? (en heeft Dylan dat meisje/jongen echt gezoend? hihihi)
  Veel liefs van je aller grootste fan!

  • Antwoorden Angela 30 mei 2014 om 22:36

   Ze acteren gewoon, je hoeft je niet druk te maken. :)

  • Antwoorden Teske 31 mei 2014 om 11:43

   Het is inderdaad gewoon acteren en ik ken alle acteurs dus ik heb er geen problemen mee :) Het ziet er misschien gek uit, maar kijk eens naar grote films, daar gebeurt het ook en die acteurs hebben ook een vrouw of vriendin.

 • Antwoorden floortje 30 mei 2014 om 21:41

  ga je nog eens een keer favoriete muziek doen want ik heb een goede tip voor je, zoek echt eens een keer Jett Rebel op!!!

  Ik ben een mega fan van hem, en live is ie fanstasties!!!

  Jett Rebel!

 • Antwoorden Stèphanie 30 mei 2014 om 21:07

  Ach je moet doen waar je je goed bij voelt. Is dat minder bloggen, prima toch.

 • Antwoorden Femke 30 mei 2014 om 19:09

  Ik ben echt heel erg benieuwd wat die nieuwe projecten dan gaan worden ! :)
  Liefs, Femke

 • Antwoorden Karlijn 30 mei 2014 om 18:43

  Ben ik de enige die lachte toen ze een foto ging maken in de camera? :’)

 • Antwoorden Sheela 30 mei 2014 om 18:41

  dat is niet erg hoor, je moet doen wat je het beste lijkt. Je volgers gaan niet lopen
  xx

 • Antwoorden Marjoleine 30 mei 2014 om 18:34

  Ik vind het heel goed dat je minder artikelen gaat schrijven, een erg goede beslissing, want je moet natuurlijk ook dingen buiten je blog blijven doen!
  Je hebt ook weer erg leuke favoriete deze maand, die kaars lijkt me zo heerlijk!

 • Antwoorden Anieke 30 mei 2014 om 17:38

  Wat kom je onwijs leuk over in dit filmpje! En prima plan om minder te gaan bloggen, voor de kijkers verschilt het maar 2 artikelen per week, dus een heel heftige verandering is het ook niet! (ik heb allang blij dat je niet elke dag vlogt, ahum) Veel succes met wat je allemaal nog meer gaat doen! :)

 • Antwoorden Marloes 30 mei 2014 om 17:20

  Groot gelijk hoor Teske! Je bent nog zo jong en er is nog super veel te ontdekken! :)

 • Antwoorden MySimplySpecial 30 mei 2014 om 17:01

  Goed dat je ervoor kiest om wat minder artikelen te plaatsen hoor!

 • Antwoorden Sarah 30 mei 2014 om 16:02

  Die pupa blush ziet er heel mooi uit! Ik heb ook gekeken voor die camera bij de hema, maar ik vind de quotes niet echt leuk. Het zijn er maar 6 en sommige zijn alleen ”nice” ofzo, niet echt ”diepzinnige” quotes zoals ik verwachtte haha. Dus heb m maar laten hangen. Ik vind het trouwens prima dat je naar 12 posts gaat, natuurlijk jammer omdat er iets minder Teskeheid door de week is maar ik ben ook heel benieuwd wat voor projecten je wil gaan doen en ik snap het ook wel :)

 • Antwoorden Suzanne 30 mei 2014 om 14:53

  Wat leuk dat je in deze video de producten aanbrengt zodat wij zien hoe het werkt en hoe het staat.

 • Antwoorden Rafika 30 mei 2014 om 14:47

  Hey meid,

  Ik vind het een goede keuze, je bent nog zo kong en het zou zonde zijn als je nier verder gaat ontwikkelingen.. Verstandige keuze ;)

 • Antwoorden Nathalie 30 mei 2014 om 14:24

  Groot gelijk! Goed dat je aan je eigen toekomst denkt. Daar kunnen wij al bezoekers volgens mij alleen maar waardering voor hebben.

 • Antwoorden Emma 30 mei 2014 om 13:31

  Wat een leuke favorieten weer!<3 Je hebt helemaal gelijk dat je iets minder gaat posten, alles vraagt natuurlijk heel veel tijd en zo heb je iets meer tijd voor jezelf en voor andere dingen! 12 posts is nog veel (vind ik), haha. XX

 • Antwoorden beautybysandra 30 mei 2014 om 13:28

  Groot gelijk om van 14 naar 12 te gaan. Zo is de druk ietsjes minder en kan je nog andere leuke dingen gaan doen.

 • Antwoorden saarenzo 30 mei 2014 om 13:24

  Leuk filmpje! En verstandige keuze dat je minder artikelen gaat plaatsen. Het is belangrijk dat je ook nog leuke dingen voor jezelf blijft doen en op deze manier heb je daar meer tijd en rust voor.

 • Antwoorden Daantje loves to read 30 mei 2014 om 13:16

  Ik kan alleen maar zeggen doe lekker wat jezelf wil. Je hoeft aan ons geen verantwoording af te leggen hoor. Het is jou blog! En dat respecteren we gewoon. Ik vind je blog evengoed super. Gewoon je eigen ding doen. Heel veel succes!

 • Antwoorden Julie 30 mei 2014 om 13:00

  Fijn filmpje alweer! En als je andere dingen er bij wil nemen is dat erg begrijpbaar! :-)
  Veel succes er mee!

 • Antwoorden Sophie 30 mei 2014 om 12:58

  Het probleem met wegwerp camera’s is dat je nooit ál je foto’s krijgt ): tenminste ik krijg ze nooit allemaal en ik laat ze dus altijd bij de hema ontwikkelen

 • Antwoorden Melisa 30 mei 2014 om 12:47

  Leuke video! Die blush van Pupa is prachtig, en die camera van de Hema vind ik ook erg leuk! Eigenlijk vond ik alles wel heel erg leuk. Heel fijn dat je mededeelt wat er aan je blog gaat veranderen. Ik wens je veel succes met de andere dingen die je wilt gaan doen! :)

 • Antwoorden Kim 30 mei 2014 om 12:43

  Doe vooral waar jij je goed bij voelt. En 12 artikelen vind ik alsnog aardig wat! :)

 • Antwoorden Amelie 30 mei 2014 om 12:27

  Leuke favorieten en ik geef je groot gelijk!

 • Antwoorden Desmain 30 mei 2014 om 12:11

  Leuke favorieten! Ik snap je keuze helemaal!

 • Antwoorden Tine 30 mei 2014 om 12:05

  Het is heel begrijpelijk dat je ook tijd wil voor andere dingen, het is belangrijk dat je jezelf ontdekt en je blik verruimt! En 12 artikelen per week is nog steeds veel ;). Het is inderdaad je baan, maar andere mensen met een full time baan hebben ook het weekend vrij voor andere dingen, dus waarom zou een blogger dat niet mogen doen?
  Veel succes met je andere projecten!

 • Antwoorden Karlijn 30 mei 2014 om 11:38

  Hoi Teske!
  Wat goed dat je besluit om je ook op andere dingen te gaan focussen! Je bent 18, natuurlijk moet jij je in deze tijd richten op je eigen ontwikkeling. Het is logisch dat je op deze leeftijd nog niet precies weet wat je de rest van je leven wilt gaan doen. Je wilde niet gaan studeren zei je, maar heb je al wel eens nagedacht over een deeltijd studie? (misschien een mbo deeltijd)
  Er zijn zat opleidingen die speciaal zijn voor mensen met een baan. Natuurlijk is het jammer als je minder gaat bloggen, maar niemand kan van een 18 jarig meisje verwachten om zich volledig te storten op een fulltime baan en dat de rest van haar leven te blijven doen.
  Naja, doe in elk geval waar jij je goed bij voelt. Zoals mijn moeder altijd zegt: “Iedereen komt wel terecht waar die thuis hoort. Soms alleen wel met een omweg.” :)

  <3

  • Antwoorden M. 31 mei 2014 om 00:21

   Wat een mooie verwoording van je moeder !

 • Antwoorden Dorien 30 mei 2014 om 11:28

  Het is altijd heel erg leuk om te zien hoe enthousiast je kan zijn over de spulletjes!

  Je hebt een goede keuze gemaakt, het is fijn dat je je weg zoekt en dat je naar jezelf luistert! Veel succes met je nieuwe projecten :)

 • Antwoorden Daily cup of BlaBlaBla | Take a sip 30 mei 2014 om 11:12

  Wat goed dat jij dit zo aangeeft en het in je leven signaleert. Heel veel succes met al het nieuws en het ontdekken!

 • Antwoorden Daphne 30 mei 2014 om 11:10

  Hele leuke favorieten! Ik snap het helemaal hoor, dat je minder gaat posten. Je moet soms ook wat tijd voor jezelf over houden!

 • Antwoorden Axelle 30 mei 2014 om 10:54

  heel leuke favorieten! & ik begrijp je helemaal!

 • Antwoorden Miranda 30 mei 2014 om 10:53

  Leuke video.

  Hele logische beslissing. Poeh ik doe 1 artikel per dag en dat vind ik een fijn aantal. Ik kan me voorstellen dat 2 per dag naast andere projecten iets te veel werk is.
  Dappere beslissing dus;)

 • Antwoorden Janneke | Beautyroad 30 mei 2014 om 10:50

  Leuke favorieten! Ik snap ook wel dat je nu 12 artikelen per week post, anders ligt er ook veel druk op je.

 • Antwoorden Digna 30 mei 2014 om 10:48

  Goedzo Teske! Jij moet ook tijd voor jezelf hebben. Je blog moet niet heel je leven opeisen dat je je verder niet meer kan ontwikkelen. Ik begrijp dat het je werk is, maar er is een grens. De buitenlandse bloggers die posten vgm nog niet eens zoveel als de Nederlandse!

 • Antwoorden Eline 30 mei 2014 om 10:45

  Super leuke favorieten weer :)

 • Antwoorden Judith 30 mei 2014 om 10:33

  Erg leuke favorieten! Goed van je dat je deze keuze hebt gemaakt. Blijft de week-vlog op zondag (bij de My Life in Pictures) wel bestaan? :)

 • Antwoorden Isabella 30 mei 2014 om 10:21

  Leuke video! En ik snap wel dat je minder artikelen gaat posten, het lijkt me zo druk, elke dag twee artikelen! Dat zou ik zelf nooit kunnen. X

 • Antwoorden Diana 30 mei 2014 om 10:20

  Dit was weer eens een hele leuke video. De beslissing die je hebt gemaakt snap ik best, je moet doen waar jij je goed bij voelt ♥

 • Antwoorden Luuke 30 mei 2014 om 10:04

  Leuke favorieten! Die roze maxirok vind ik erg mooi! Hij staat je ook leuk :)

  Jammer dat je minder artikelen gaat schrijven, maar hè als dat je meer rust geeft dan is het misschien ook maar beter. Bloggen/filmpjes maken is ook zoiets dat je niet tot 67ste gaat doen. Lijkt mij tenminste. (is mijn mening)
  Hopelijk vind je iets dat je leuk vindt en waarin je kunt ontwikkelen :)

 • Antwoorden Jaimy 30 mei 2014 om 09:54

  Leuke video teske! En ik snap heel goed dat je ook meer tijd nodig hebt voor andere dingen xx
  http://Www.beautyxdiy.blogspot.nl

 • Antwoorden Hester 30 mei 2014 om 09:46

  Die blush is echt mooi! Ik heb een oogschaduw van Pupa (highlighter) en daarvan is de glans ook zo prachtig. Leuke favorieten en ik vind dat je een heel goede beslissing hebt gemaakt! Je blog mag dan wel je werk zijn, het is inderdaad ook juist goed om daarnaast aan ‘aanvullende’ projecten te werken, met je blog als een soort van ‘portfolio’/cv. Ik denk dat Mert je daar ook wel in stimuleert nu hij zo’n mooi project heeft opgezet en afgerond! 12 artikelen is trouwens nog steeds heel veel hoor!

  • Antwoorden Hester 30 mei 2014 om 09:47

   Oja, wilde ook nog even zeggen dat je van die leuke twinkeloogjes hebt. Je ziet dat je echt passie voor je werk hebt!

 • Antwoorden Dorine 30 mei 2014 om 09:36

  Volgens mij heb je een hele goede beslissing genomen, je moet tenslotte ook aan je toekomst blijven denken :)

 • Antwoorden Anne-Vera 30 mei 2014 om 09:19

  Het ging de laatste tijd ook al wat minder met de planning merkte ik.

 • Antwoorden Mirne 30 mei 2014 om 09:18

  Beide rokken zijn echt geweldig! Hopelijk horen/zien we snel iets terug van je overige projecten. :)

 • Antwoorden Fenna 30 mei 2014 om 09:03

  Leuke video weer! Ik snap volledig dat je minder artikels gaat plaatsen! Mij hoor je niet zeuren ;)

 • Antwoorden Cherel 30 mei 2014 om 09:03

  Leuke favorieten! En goede keuze heb je gemaakt. Het is jouw leven en jij kan als enige beslissen wat goed en fijn voor jezelf is. Als mensen het daar niet mee eens zijn, jammer maar helaas. Je moet doen wat jij wil!

 • Antwoorden Charile 30 mei 2014 om 09:00

  Goede beslissing! Mooie favorieten!

 • Antwoorden Kirsty 30 mei 2014 om 08:56

  Leuke favorieten! En ik snap het wel dat je twee artikels minder per week gaat doen als je naast je blog nog andere projecten wilt gaan doen. Ben benieuwd wat je precies naast je blog gaat doen!

 • Antwoorden oum feerozah 30 mei 2014 om 08:53

  Ik begrijp het helemaal,heb er echt begrip voor dat je andere dingen wilt doen heel tof dat je dat besluit zelf hebt genomen en het met ons deelt. Succes met je projecten!

 • Antwoorden Ashleey 30 mei 2014 om 08:49

  Leuke video weer en ik ben nu erg benieuwd naar je favoriete parfums! En je mededeling begrijp ik volkomen! Succes met oriënteren Teske!

 • Antwoorden Cherissa 30 mei 2014 om 08:46

  Leuke favorieten en je hebt een goeie keuze gemaakt. Ik vond 2 posts per dag al super knap maar je moet indd ook tijd vrij hebben voor andere leuke dingen. Een video artikeltje is eigenlijk al een extraatje, een soort 2 in 1 dus een goede oplossing om op deze dagen het bij een artikel te houden!
  Liefs x

 • Antwoorden Vanessa 30 mei 2014 om 08:34

  Leuke favorieten! Goed dat je jezelf de ruimte geeft om nog andere dingen te doen. Veel succes ermee :)

 • Antwoorden Sara - Window On My Wardrobe 30 mei 2014 om 08:34

  Leuke favorieten, maar ik kan je zeker volgen in je beslissing om ietsje minder te bloggen. 2 posts per dag is ook echt wel veel, zeker als je daarnaast nog met vanalles anders bezig bent. Verstandige keuze! 12 artikels per week is trouwens nog meer dan genoeg content ;-)

  X Sara

 • Antwoorden Louisa 30 mei 2014 om 08:28

  Ik vind het een verstandige keus van je! Hopelijk geeft dit ook iets meer rust nu je niet elke dag 2 post hoeft te plaatsen.

  Ohja, Japans snoepgoed. Vergeten te zeggen maar deze site heeft meer dan MostCutest (en lekkerder als je mij vraagt haha!)

  http://www.starsprinkles.nl

 • Antwoorden D 30 mei 2014 om 08:19

  Ben benieuwd naar de projecten die je gaat doen! Verstandige keuze, het moet wel allemaal haalbaar en leuk blijven!

 • Antwoorden Julie Hapjesprincess 30 mei 2014 om 08:12

  Leuk! Wat ga je doen naast je blog?

 • Antwoorden Beautydagboek 30 mei 2014 om 08:00

  Ik ben zo nieuwsgierig naar het Liu Jo eau de parfum! En het Paula’s Choice palette lijke me ook erg mooi. En helemaal goed dat je artikelen iets minder vaak komen. Je moet ook tijd overhouden voor andere dingen.

 • Antwoorden Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 30 mei 2014 om 07:40

  Oehh wat een leuk filmpje! Ik zou die koekjes zo graag willen proeven! En die camera is echt geweldig! Goed dat je een beetje ruimte neemt voor andere dingen! Gaat je vast goed doen! ;)

 • Antwoorden Anoeska 30 mei 2014 om 07:17

  Leuk filmpje, verstandig dat je jezelf even wat ruimte geeft wat je blog betreft. :)

 • Antwoorden Eline 30 mei 2014 om 07:14

  De camera is zo leuk! Echt te schattig!

 • Antwoorden Svenja 30 mei 2014 om 06:53

  Prachtige favorieten weer! Logisch dat je ook andere project wil doen! Ik vind het goed dat je deze keuze hebt gemaakt. Het is immers jouw blog, en jouw leven!

 • Antwoorden Iris 30 mei 2014 om 06:36

  Ik moet zo weg dus ik heb geen tijd gehad om je filmpje te bekijken, maar over de opmerking, je moet doen waar jij je lekker bij voelt, het is hartstikke logisch dat je iets minder gaat schrijven, je bent ook maar een mens, ik hoop dat deze beslissing je iets meer rust geeft.
  xxx Iris

 • Antwoorden Joli 30 mei 2014 om 06:34

  Fijne favorieten. Die camera is erg leuk!

 • Reageer