My Life In Pictures – maart 2014 #2

16 maart 2014

Hey hallo! Wat een fijne week was dit! Het weer zat ontzettend mee, ik heb lekker vooruit kunnen werken en ik had wat leuke en gezellige events. Toppie!

Zondag

Zondag begon, net als zaterdag, gewoon weer lekker buiten. Ik was alleen thuis en heb de hele dag alleen maar in de zon gezeten met mijn laptop en opschrijfboekje.

Af en toe besloot Stip even op mijn laptop te gaan zitten. Doet ze gewoon.

’s Avonds moest ik er echt aan geloven: mijn kledingkast moest nodig uitgezocht worden. Ik koop gewoon ietsje teveel kleding en daardoor zit hij overvol. Er zat heel veel in dat ik nooit droeg en dat heb ik nu dus allemaal uitgezocht. En ja, ik schaam me wel een beetje voor hoeveel kleding hier op mijn bed ligt.

Maandag

Maandag heb ik ’s morgens eerst veel gefotografeerd en aan een video gewerkt en daarna ben ik opnieuw in de zon gaan zitten. Dit keer met een bordje fruit!

Het was wat minder warm dan de dagen ervoor, maar met een fijn jasje was het prima. Ik wilde elk klein zonnestraaltje meepakken, want dit maak je niet vaak mee in maart.

Beelden van de Day To Night video inladen…

En ’s avonds Breaking Bad kijken. De een na laatste aflevering. Met pijn in mijn hart!

Dinsdag

Dinsdag begon met rijles. Ik had weinig zin, maar het ging wel fijn. Voor wie zich afvraagt of ik mijn auto-selfies maak met mijn instructrice naast me: nee. Ik maak die altijd stiekem als ze even naar de wc is, haha!

De rest van de dag heb ik op kantoor gewerkt. Ik moest nog wat foto’s maken van lipproducten (zie mijn reinigingsdoekje), maar voor de rest had ik veel materiaal klaar staan, zodat ik lekker door kon schrijven.

Kijk hoe vrolijk ik gekleed was! De zon was zo fel dat ik zin had in mijn mintgroene broek. Hier ging ik even de deur uit om lunch te halen.

Lekker editen! Dit soort video’s als de day to night video vind ik het leukste om te editen, omdat ik met meerdere beelden werk en niet de hele tijd op dezelfde plaats zit.

Ik sta met een klein stukje in het tijdschrift Belle! Altijd leuk om jezelf zo terug te zien.

Deze avond keek ik de allerlaatste aflevering Breaking Bad en ik voelde me verschrikkelijk. Ik had hem al weleens gezien, maar toen volgde ik de serie nog niet en ik ervaarde alles dan ook veel anders dan toen. Dat het nu definitief is afgelopen maakt me echt een beetje verdrietig en ik moet dan ook toegeven dat ik een traantje heb gelaten. Volgens mij ga ik nooit meer zoiets briljants zien als dit.

Woensdag

Op woensdag werkte ik ’s ochtend thuis aan mijn blog! Daarna snel de deur uit en de trein in, want ik had ’s middags een event in Amsterdam.

Het event was van Lancôme, wat ik een heel mooi merk vind. De ruimte waarin alles werd gepresenteerd was ook echt geweldig aangekleed: alles klopte! Natuurlijk stond de roos van Lancôme centraal en zag je in elk hoekje wel weer iets van bloemen terugkomen.

Ze hadden hele lekkere cakepops waar ik er stiekem vier van op heb.

Dit zijn nog wat foto’s van het event, om je een soort sfeerimpressie te geven. Ik moest alles echt heel nodig fotograferen, want het zag er allemaal heel mooi uit. We kregen presentaties over nieuwe huidverzorging, parfum én make-up.

We moesten allemaal een lipkleur kiezen en dan daarmee een kusje zetten op een papiertje. De bedoeling was dat de mensen van Lancôme je lippen dan analyseerden en zouden aankruisen wat voor type je was, maar ik dacht dat je dat zelf moest doen, haha! Ik kruiste dreamer aan, maar volgens hun schema was ik een delicate. Ligt eraan welke lipvorm je hebt!

Na afloop kregen we allemaal een prachtige bos rozen mee. Deze foto stuurde ik naar Mert en geeft een beetje weer hoe blij ik ermee was.

Lekker kleuren in de trein terug! Zo fijn!

Donderdag

Donderdag was ik opnieuw op weg naar Amsterdam, want die dag had ik zelfs twee events. Dat is altijd wel lekker, want dan heb je er twee op een dag en hoef je niet zoveel keer per week heen en weer reizen. Ik droeg mijn favoriete lipkleur: Kiko Smart lipstick 914 Amaranth.

Het eerste event dat ik bezocht was Beauty Brands United. Dit is een enorm event waar heel veel beautymerken hun nieuwste collecties presenteren. Het was een grote ruimte met allemaal stands van verschillende merken. Erg overweldigend! Ik heb gevlogd en dat komt woensdag online. Ik moet wel zeggen dat ik niet erg veel heb gefilmd en gefotografeerd, omdat het echt heel veel was en ik merkte dat ik een beetje chaotisch werd. Deze cupcake was wel een foto waard.

En deze vind ik ook leuk! Met Lotte, Vera en Cynthia. Kijk hoe feestelijk het eruit ziet met die ballonnen achter ons!

Het tweede event dat we bezochten was de fashionshow van Danie Bles. De make-up werd gedaan door Maybelline, vandaar dat we als beautybloggers erbij mochten zijn. Dit was wederom overweldigend, want ik had niet verwacht dat het zo groots zou zijn en dat er zoveel pers en BN’ers aanwezig zouden zijn.

Op het balkon, met een mooi overzicht op de show!

Vrijdag

Vrijdag heb ik heel lang zitten kletsen met mijn moeder en toen ben ik aan de slag gegaan voor mijn site. Ik wilde even goed vooruit werken, omdat Mert dit weekend jarig was en ik dan geen zin had om met mijn blog in de weer te zijn.

Ik kreeg deze onwijs mooie Zoeva palettes binnen! Als ik thuis ben ga ik er gelijk mee aan de slag om ze voor jullie te reviewen. Wat zijn ze prachtig!

Harry Potter quote op de kalender!

Ik testte een nieuw product! Zien jullie iets aan mij op deze foto?

’s Avonds ben ik de trein ingesprongen. Omdat niet alles even goed aansloot zat ik tussendoor even met mijn laptop bij Starbucks. In Nijmegen is de Starbucks lekker groot en heb je veel zitplekken. Hier stopt mijn fotodagboek voor deze week even. Zoals ik net al zei wilde ik niet werken op Mert’s verjaardag, vandaar dat ik het fotodagboek even tot vrijdag doe in plaats van tot zaterdag. Volgende week zien jullie dus de foto’s van zaterdag tot en met zaterdag!

Ik heb een fijne week gehad en ik hoop jullie ook! Een hele goede zondag toegewenst: maak er iets moois van!

118 reacties

 • Antwoorden Amber Naomi 19 maart 2014 om 21:31

  Awwhhhh stip is zo lief!

 • Antwoorden Rianne 19 maart 2014 om 11:39

  Belle is echt een leuk tijdschrift :)! Leuk dat je er in staat!

 • Antwoorden Laura 18 maart 2014 om 22:59

  Volgende keer zeggen als je moet wachten in Nijmegen!!! Dan was ik even langsgekomen :D haha

 • Antwoorden Savannah 18 maart 2014 om 18:22

  Leuke foto’s goed om je zo happy te zien :)

 • Antwoorden Eline 18 maart 2014 om 16:52

  Super leuke week en de lipstick is super mooi!

 • Antwoorden Rosanne 18 maart 2014 om 12:11

  Leukkl! Zoals altijd :)

 • Antwoorden Michelle 17 maart 2014 om 23:44

  Dat moment dat je op maandag bedenkt dat je Teskes diary nog niet hebt gezien = yay! :)

 • Antwoorden kiki 17 maart 2014 om 20:09

  Heyy! Heb je nou windows op je macbook? ik kon niet zien wat voor laptop je precies hebt dus ik dacht ik vraag het even ;)

  leuke foto’s trouwens!

  liefs xoxo

 • Antwoorden Fabienne 17 maart 2014 om 17:52

  Leuke foto’s weer en de lipstick van Kiko staat je prachtig !

 • Antwoorden Hanna 17 maart 2014 om 15:44

  Leuke foto’s! De paarsachtige lipstick staat je goed!

 • Antwoorden Estrella 17 maart 2014 om 13:19

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Rosalie 17 maart 2014 om 10:13

  Je ziet er weer leuk uit de op de foto’s Teske!

 • Antwoorden Mariëlle 16 maart 2014 om 23:25

  Als je denkt dat je nooit meer zoiets geniaals gaat zien als Breaking Bad? Dan moet je zeker The Blacklist gaan kijken! Misschien dat je de serie al kent hoor. Zelf ben ik er aan begonnen na de laatste Breaking Bad aflevering en het verlichtte de pijn van het definitieve einde wel een beetje haha.

 • Antwoorden Edmée 16 maart 2014 om 22:44

  Zijn het nou nepwimpers op die een na laatste foto? Anders zou ik heeel erg graag willen weten welke mascara dat is!! Wat zie je er toch gelukkig uit op al deze foto’s! Liefs x

 • Antwoorden Sterre 16 maart 2014 om 22:11

  Ik dacht eerst ook nepwimpers maar volgensmij kan het ook gewoon zijn door die ene mascara van rimmel waardoor ze zo lang lijken, ik vind in ieder geval je wenkbrauwen echt heeel mooi! Nieuwe poeder ofzo? Hahah je bent gewoon mooi ” fact ” (:

 • Antwoorden Lisanne 16 maart 2014 om 21:42

  Leuk om te zien! Ik ben bijna bij S4 van Breaking Bad en hoor overal dat het eind geniaal is. Ik ben zo benieuwd!

 • Antwoorden HarryGrotman 16 maart 2014 om 21:34

  Hallo Teske,

  Ik bewonder dit zeer. Dat je tekeningen bent gaan inkleuren. Zie je nou wel dat het helpt? Het is heel rustgevend. Nog steeds wil ik gratis een samenwerking aangaan.

  Fijne avond!

  groet,

  Harry Grotman

 • Antwoorden Susanne 16 maart 2014 om 20:52

  Ik zie volgens mij hele mooie en lange wimpers op die één na laatste foto?! Zo te zien heb jij met volle teugen genoten van het zonnetje. Al dat eten zou echt killing zijn voor de weegschaal bij mij haha. Niet goed, wel heeeeel lekker!

 • Antwoorden Jana 16 maart 2014 om 20:01

  Hele leuke foto’s alweer :D x

 • Antwoorden Martine 16 maart 2014 om 19:49

  Haha, onze lease kat gaat ook altijd op mijn laptop zitten als ik buiten ben!

  • Antwoorden Maud 16 maart 2014 om 22:49

   Lease kat? Haha

 • Antwoorden Hedwig 16 maart 2014 om 19:48

  Wat een leuke week! Ik vond de laatste aflevering van Breaking Bad zoooo mooi. Al die losse eindjes werden aan elkaar geknoopt. Maar van mij had het nog wel een aantal seizoenen door mogen gaan hoor! Heb je Dexter toevallig al gezien? Dat is ook net zo leuk als BB :)

 • Antwoorden Isabel 16 maart 2014 om 19:46

  Waaah je was in Nijmegen!!!

 • Antwoorden Melissa Charlotte 16 maart 2014 om 19:25

  Wat een leuke week met mooie foto’s.

 • Antwoorden Caroline 16 maart 2014 om 19:08

  Droeg je nou nepwimpers op de en na laatste foto?

  Leuke foto’s teske (:

  • Antwoorden Chelsea 16 maart 2014 om 19:18

   Nope. Ze had gewoon mascara op dei je wimpers heel lang maakt

 • Antwoorden Lies 16 maart 2014 om 18:54

  Heel erg leuk om te zien! Ik moet ook snel weer eens met mijn kledingkast aan de gang gaan, maar ik stel het momenteel telkens maar uit haha.

 • Antwoorden Juultje 16 maart 2014 om 18:31

  Heey teskuh,
  zou je eens een home tour willen doen?
  Of Miss een filmpje waar je echt zeg maar een 3 gangen menu maakt?
  Lijkt me leuk!
  Xxx Juul
  P.s. Je bent echt geweldig!!!!

 • Antwoorden Mariette 16 maart 2014 om 17:02

  Ik gok dat je nepwimpers aan het testen bent :).

  Liefs, Mariette

 • Antwoorden Bianca 16 maart 2014 om 16:40

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden pamela 16 maart 2014 om 16:03

  die lipsticks!! wauw~!!

 • Antwoorden Axelle 16 maart 2014 om 16:03

  die Kiko lipstick staat je prachtig, leuke foto’s!

 • Antwoorden Claire 16 maart 2014 om 15:46

  Je neus is groter geworden! :D

  • Antwoorden Teske 16 maart 2014 om 16:39

   Dat was me zelf niet opgevallen, maar thanks voor het melden.

 • Antwoorden Beautyjuf 16 maart 2014 om 15:25

  Wat een lieve foto waarbij Stip op je laptop zit ;-) Leuk weekoverzicht!

 • Antwoorden tara 16 maart 2014 om 15:13

  Wat een leuke week Teske!
  Ik ben nu eind seizoen 3 met breaking bad en ik kan me echt niet voorstellen dat het ooit afgelopen is.. Het is zo goed.
  Hopelijk heb je een leuke verjaardag van Mert gehad.
  Veel liefs

 • Antwoorden Kim 16 maart 2014 om 15:10

  Op die één na laatste foto.. nepwimpers? :D En zo leuk om te zien dat je nu helemaal into de Breaking Bad bent terwijl je het eerst niks vond ^^

 • Antwoorden Jennifer 16 maart 2014 om 15:03

  Jaaaa je wimpers !! :D

 • Antwoorden Kirsten 16 maart 2014 om 14:53

  Erg leuke foto’s Teske! Stip is echt een schatje :D!

 • Antwoorden Jamilla 16 maart 2014 om 14:41

  Ah ja ik had dat ook met Breaking Bad, al vond ik de laatste aflevering eigenlijk wat tegenvallen. Maar zo jammer dat het over is :( Die kiko lipstick is echt mooi trouwens.

 • Antwoorden Sandrine 16 maart 2014 om 14:38

  Je gezicht glimt op de foto kan dat het zijn?

 • Antwoorden Lauriëtte 16 maart 2014 om 14:30

  Wat voor blousje heb je aan bij het event van Lancôme? Ziet er zo leuk uit!

 • Antwoorden Kimberley 16 maart 2014 om 14:19

  Fijn dat je vooruit hebt kunnen werken! Wat een heerlijk weer was het he deze week :D

 • Antwoorden Nina 16 maart 2014 om 14:18

  ik ben blij dat je klaar bent met Breaking Bad, want al die spoiler foto’s maakte me gek…. heel vervelend

  • Antwoorden Teske 16 maart 2014 om 15:11

   Dat snap ik niet helemaal, want ik heb altijd beelden gekozen waarin je niets kon zien van wat er gebeurde die aflevering.

 • Antwoorden Debora 16 maart 2014 om 14:16

  Wat zie je er gelukkig uit!

 • Antwoorden Apollonia 16 maart 2014 om 14:12

  Breaking Bad was verschrikkelijk, ik leef met je mee. Ik wil het zo graag terug :'(

 • Antwoorden Sold2GOLD 16 maart 2014 om 13:57

  Wil je weten waar je gouden juwelen nou vandaan komen.? Neem eens een kijkje op: http://www.sold2gold.nl

 • Antwoorden Amani 16 maart 2014 om 13:57

  nepwimpers of een nieuwe mascara want je wimpers waren daar zo mooi

 • Antwoorden sarah 16 maart 2014 om 13:51

  op die ene foto zag ik nepwimpers inieder geval ze waren langer of je had een hele glimmende huid i love you teskuh dankzij jou durf ik make up op te doen zonder onzeker te zijn

 • Antwoorden Eva 16 maart 2014 om 13:42

  Weer heel leuk! X

 • Antwoorden Kaylee Joosten 16 maart 2014 om 13:34

  Ziet er uit als een zeer toffe week! Ben nu alweer benieuwd naar de volgende! Veel plezier gewenst deze week.

 • Antwoorden Elyse 16 maart 2014 om 13:32

  Heel tof :)

 • Antwoorden Anita 16 maart 2014 om 13:28

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden femketje 16 maart 2014 om 13:27

  super leuke foto’s :D

 • Antwoorden Lisanneleeft 16 maart 2014 om 13:14

  He, jullie hebben een Flow magazine kalender! Lees jij de Flow?

  Ziet eruit als een fijne week, lekker dat je gewoon buiten kon werken! Zo lekker was het hier jammer genoeg niet, hehe.

  • Antwoorden Teske 16 maart 2014 om 15:11

   Mijn moeder heeft volgens mij een abonnement en ik neem af en toe een kijkje :)

 • Antwoorden Dita 16 maart 2014 om 13:13

  Gefeliciteerd met Mert!

 • Antwoorden Mariska 16 maart 2014 om 13:11

  Wat een leuke week heb je gehad. Het was heerlijk weer! Lief van je dat je niet met je blog bezig omdat Mert jarig is! :D

 • Antwoorden Manon 16 maart 2014 om 13:09

  Leuke foto’s !

 • Antwoorden MySimplySpecial 16 maart 2014 om 13:03

  Wat een leuke foto’s! Ben je Revitalash of nepwimpers aan het testen?

 • Antwoorden Lara 16 maart 2014 om 12:59

  Dit vind ik toch altijd wel de leukste artikels om te lezen. superleuke foto’s weer! xx

 • Antwoorden Digna 16 maart 2014 om 12:59

  leuke foto’s! Ik ben benieuwd naar de palettes van Zoeva en een mooie lippenstift van Kiko heb je op zeg!

 • Antwoorden Tess Evea 16 maart 2014 om 12:59

  Wat een leuke foto’s!

 • Antwoorden saarenzo 16 maart 2014 om 12:54

  Leuke foto’s! Die lipstick van Kiko staat je prachtig en wow, wat heb je mooie lange wimpers op de enerlaatste foto!

 • Antwoorden Beau 16 maart 2014 om 12:53

  Leuke foto’s Teske! Amaranth staat je echt goed :-)

 • Antwoorden Charile 16 maart 2014 om 12:44

  Leuke foto’s weer :D

 • Antwoorden kelly 16 maart 2014 om 12:38

  Wat een leuke foto’s! Ik ben erg benieuwd naar de palettes van Zoeva. Ze zien er prachtig uit.

 • Antwoorden Vera 16 maart 2014 om 12:33

  Wat leuk om te zien allemaal! Die donkere lipstick staat je prachtig en dat kleurboek vind ik geweldig <3

 • Antwoorden Fleur 16 maart 2014 om 12:27

  Leuke foto’s weer! En dan te bedenken dat ik afgelopen week elke dag in een donkere collegezaal zat toen jij lekker in het zonnetje buiten zat, haha! ;-)

 • Antwoorden Celia 16 maart 2014 om 12:26

  Leuke foto’s weer! Ik heb laatst mijn kledingkast ook volledig uitgezocht. Even een lastig werkje, maar je kan dan wel weer nieuwe dingetjes kopen ;) Die foto van jou met Vera, Cynthia en Lotte is mooi zeg!

 • Antwoorden Robin 16 maart 2014 om 12:24

  Op die laatste foto’s zijn het nepwimpers?!
  Wat een leuke week heb je gehad, word er blij van. Het was zulk mooi weer inderdaad, genieten!
  Jij ook een fijne week! X

 • Antwoorden Lisa 16 maart 2014 om 12:24

  Super leuke foto’s! Die lipstick van Kiko vind ik echt prachtig!

 • Antwoorden Edith 16 maart 2014 om 12:22

  Super leuke foto’s die events zien er ook super gezellig uit!

 • Antwoorden Lisanne 16 maart 2014 om 12:10

  Wat een leuke en vrolijke foto´s weer! Ik ben benieuwd naar je vlog van het Beauty Brands United event. Fijne zondag!

 • Antwoorden IsabellaEliane 16 maart 2014 om 12:09

  Leuk om te zien ! Die ene foto van jou dat je die Kiko lippenstift op hebt is echt prachtig trouwens.

  X

 • Antwoorden Tamarah 16 maart 2014 om 12:07

  Echt bijzonder hé het prachtige weer in maart. Ik heb er ook al even van kunnen genieten!! Die lipstick van kiko vind ik je heel erg mooi staan. Gefeliciteerd met Mert en fijne dag vandaag!

 • Antwoorden Tedje 16 maart 2014 om 11:57

  Hele leuke diary! Lekker weer was het allemaal he, heerlijk!

 • Antwoorden Daphne 16 maart 2014 om 11:53

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Naomi 16 maart 2014 om 11:48

  Die lipkleur van KIKO is zo ontzettend prachtig! Verkochten ze het maar in Nederland..

  • Antwoorden Hanne 16 maart 2014 om 11:55

   Ik geloof dat Teske onlangs in een artikel schreef dat Kiko nu ook naar Nederland verzendt :)

 • Antwoorden Laura 16 maart 2014 om 11:47

  Nu wil ik echt heel graag breaking bad gaan kijken, maar heb de komende weken veel toetsen dus ik ga het nu nog maar niet kijken :(

 • Antwoorden Miranda 16 maart 2014 om 11:46

  De lipstick van Kiko staat je zo mooi. Ik denk dat je nepwimpers op de foto draagt, anders zal ik het niet weten. Ik ben trouwens ontzettend benieuwd naar de paletten van Zoeva.

 • Antwoorden Elsbet | lapurevie 16 maart 2014 om 11:45

  Leuke foto’s! Ik hou echt van je kleding! En die computermuis is echt grappig :)

 • Antwoorden Miss Nagellak 16 maart 2014 om 11:45

  Super leuke mlip weer!

 • Antwoorden Dionne 16 maart 2014 om 11:42

  Leuk om weer mee te kijken!

 • Antwoorden Frederique 16 maart 2014 om 11:38

  Superleuk om dit te lezen, echt gaaf dat je naar zoveel events mag! Hele mooie foto’s gemaakt, daar ben je echt goed in!
  xx

 • Antwoorden LiskeVanMustachebloggers 16 maart 2014 om 11:34

  Leuke foto’s Teske. Ik ben dol op je blog. xx

 • Antwoorden Fran 16 maart 2014 om 11:32

  Die Kiko lipstick is zo mooi!

 • Antwoorden Emma 16 maart 2014 om 11:31

  Wow, nu ik die selfie van jou in de trein zie heb ik de neiging om die lipstick van Kiko gelijk te kopen! :)

 • Antwoorden Mandy 16 maart 2014 om 11:24

  Leuke foto’s weer! Dat Lancome event ziet er leuk uit zeg. En die trein-selfie is echt prachtig ^^

 • Antwoorden Manoek 16 maart 2014 om 11:24

  Wooww het viel mij echt op dat je haar zo snel groeit!

 • Antwoorden Maaike 16 maart 2014 om 11:22

  Leuke foto’s weer! Die Zoeva palettes doen me echt denken aan de waterverf paletten die ik altijd als kind had! Jij ook een fijne zondag toegewenst!

 • Antwoorden Dagmar 16 maart 2014 om 11:18

  Hmm je lippen lijken wat voller maar volgens mij zijn het je wimpers ja haha

 • Antwoorden Amy 16 maart 2014 om 11:05

  Nog gefeliciteerd met Mert! Leuke foto’s weeeer (:

 • Antwoorden Evelien 16 maart 2014 om 10:56

  Het is in ieder geval iets met je wimpers. Of super mooie mascara of super mooie nepwimpers!
  Heel natuurlijk effect!
  x

 • Antwoorden Evelien 16 maart 2014 om 10:55

  Het is in ieder geval iets met je wimpers. Of super mooie mascara of super mooie nepwimpers!
  Heel natuurlijk!

  xx

 • Antwoorden Jaimy en Laura 16 maart 2014 om 10:46

  Oh, in mijn post vandaag staat ook dat ik de laatste aflevering Breaking Bad heb gekeken. Heftig he? Ik was echt nog een week van ’t padje af haha.
  Leuk overzicht heb je weer gemaakt!

 • Antwoorden Anoeska 16 maart 2014 om 10:39

  Leuke foto’s, wat heerlijk dat je lekker in de tuin kon werken. :)

 • Antwoorden Summer 16 maart 2014 om 10:27

  Leuke foto’s! Ik hoop dat het nieuwe product een mascara is, maar volgens mij zijn het (helaas) nepwimpers, haha.

 • Antwoorden Ashleey 16 maart 2014 om 10:26

  Weer een super leuke week :D

 • Antwoorden Desmain 16 maart 2014 om 10:25

  Leuk om te zien! Nog gefeliciteerd met Mert!

 • Antwoorden Daily cup of blablabla 16 maart 2014 om 10:22

  ‘My life in pictures’ blijft super om te lezen. Heel leuk gedaan weer.

 • Antwoorden Eva 16 maart 2014 om 10:20

  Heel leuk artikel! Volgens mij heb je nepwimpers getest, haha.

 • Antwoorden Lotte 16 maart 2014 om 10:20

  Het was leuk je weer te zien! Ik heb zin in die cupcakes, ze waren echt heeeul lekker. En heb je nepwimpers op, op die laatste foto? Ik zie verder niet echt iets dat anders is aan je, haha.

  • Antwoorden Martina 16 maart 2014 om 10:55

   Ik denk ook dat het de wimpers zijn! Verder is je lipstick van de donderdag look echt stunning

 • Antwoorden Sanne 16 maart 2014 om 10:20

  Wat een mooie, zonnige diary! Ik vind die bloemen op de trap bij Lancôme zo mooi, maar wat je zegt, het is ook een leuk/mooi merk!

  Een heel fijn weekend nog!

 • Antwoorden Marloes 16 maart 2014 om 10:18

  Zie ik nou enorme wimpers??? Ziet er mooi uit!

 • Antwoorden sophie 16 maart 2014 om 10:14

  Die lipstick staat je echt prachtig! Leuke foto’s:)

 • Antwoorden Charlotte 16 maart 2014 om 10:13

  Leuke diary! Jaa heerlijk dat weertje he! Hmm die cupcake en de cakepops zien er lekker uit. Aah was je in Nijmegen? Volgende keer op Twitter zetten want ik ben daar ook supervaak!

 • Antwoorden Maaike 16 maart 2014 om 10:10

  Leuk weekje! Op die foto met Lotte, Vera en Cynthia staan jullie allemaal superleuk. :) En die quote klopt echt zo erg!

 • Antwoorden sara 16 maart 2014 om 10:10

  wow je bent zo knap<3

  ik keek ook breaking bad op netflix!

 • Antwoorden mila 16 maart 2014 om 10:09

  gelukkig, hij staat online! superleuk zoals altijd!

 • Antwoorden Aicha 16 maart 2014 om 10:09

  Zoals altijd weer een leuk artikel, en gefeliciteerd nog met Mert!

  Heb je nepwimpers op bij die foto?

 • Antwoorden Louisa 16 maart 2014 om 10:09

  Ziet eruit als een toffe week! Ik wou dat hier in ierland de zon ook eens zo zou gaan schijnen haha!

  Op de een na laatste foto zijn je wimpers echt giga lang! Ik weet niet of dat aan de foto ligt of dat je er iets mee hebt gedaan,maar je ogen staan er leuk op (:

  x

 • Antwoorden Over van alles en nog wat 16 maart 2014 om 10:06

  Weer een leuke overzicht! Zou je misschien een keertje de Harry Potter movies tag willen doen? Dit is de tag: http://www.youtube.com/watch?v=M-3_0xZ4LUM

  • Antwoorden Susan 16 maart 2014 om 10:23

   Jaaaa dat is een leuke tag!

 • Antwoorden Saai wordt Leuk 16 maart 2014 om 10:03

  Gelukkig doet je mlip het nu wel! Leuke foto’s weer. Liefs, Janne.

 • Reageer