Video’s van deze week

8 september 2016

Hola! Door mijn vakantie in Turkije (daar ben ik nu) ben ik vergeten de video van dinsdag hier online te zetten, maar niet getreurd, want jullie krijgen vandaag daarom twee video’s om te bekijken. Ten eerste de dinsdag video waarin Mert mijn nail-art doet. Hij deed het nog best wel goed ook, dus een applausje voor hem.

Ten tweede heb ik hier de maandelijkse Teske & Co. aflevering. We hebben augustus overgeslagen, omdat dat toch een rustige maand was, maar de aflevering van vandaag vind ik weer super leuk. We nemen je mee in de voorbereidingen voor mijn shows in Tivoli. Veel plezier!!

6 reacties

 • Antwoorden Dalton 11 maart 2017 om 14:52

  Thinking like that is really imevsspire

 • Antwoorden [email protected] 15 september 2016 om 10:56

  Hahaha die nailart! Valt niet eens tegen! Hij kijkt er moeilijker bij dan nodig is :)
  Leuke video’s weer!

 • Antwoorden Wendy 13 september 2016 om 22:13

  haha grappig dat Mert toch wel goed is in nailart. Jullie zijn echt te schattig samen!

 • Antwoorden Susan 11 september 2016 om 13:01

  Hele leuke video’s!

 • Antwoorden lolu 9 september 2016 om 07:02

  Ik ben zo benieuwd naar je muziek. Baal nog steeds dat ik 2x tickets ben mis gelopen #volledagenwerken. Stiekem hoop ik dat ik nog 2 kaartjes krijg voor mijn verjaardag vandaag haha en anders moet ik misschien toch twitter aan gaan maken om op de hoogte te blijven van t 3de concert :p

  Nog veel plezier met mert op vakantie! Cheers x

 • Antwoorden Iris 8 september 2016 om 18:18

  Mert is echt onverwacht goed in nail art :)

 • Reageer