LAST WEEK • sap detox

4 september 2016

Ik heb afgelopen week vrijwel geen foto’s gemaakt, los van de foto’s die ik al op Instagram zette. Vandaar dat ik vandaag alleen de weekvlog + nog een extra video met jullie deel. Afgelopen week was bijzonder, want Mert en ik waren namelijk bezig met een sap detox. Daarnaast had ik ook opnames in Rotterdam en zat ik een dagje in de studio om muziek te maken.

Hieronder zie je de vlog die ik maakte op woensdag, toen ik opnames had voor World Animal Protection. Je kunt hier de petitie tekenen, als je dat wil.

Komende week ben ik in Turkije! Ik vertrek morgen met Mert en we komen volgende week dinsdag weer terug, dus volgende zondag kunnen jullie uiteraard wel foto’s verwachten van zon en zee. En ik vertel jullie volgende week ook onze uiteindelijk mening over de sapkuur. Fijne zondag!

12 reacties

 • Antwoorden Anna 5 september 2016 om 14:22

  Ik kan daar echt niet tegen, comment’s met hoe lelijk het wel niet staat bij iemand. Vaak zijn dat mensen die dat alleen durven te zeggen via internet en in het echte leven geen mening hebben. Snap ook niet wat iemand er aan heeft om een ander af te kraken, net alsof je je daar zelf beter door gaat voelen. Wat goed dat je dat doet voor die straathonden!! Ik ga meteen tekenen!

  • Antwoorden Anna 2 oktober 2016 om 03:03

   Tijdje geleden heb ik getekend voor deze petitie en ben nu al meerdere keren gebeld door deze organisatie. Wil altijd alles doen doen voor dieren en heb er alles voor over, maar persoonlijk vind ik het wel irritant dat ik nu elke keer gebeld word.

 • Antwoorden Iris 4 september 2016 om 20:09

  Die neppiercing stond je altijd heel goed vind ik. Sowieso raar dat mensen voor anderen willen beslissen wat ze moeten doen.

 • Antwoorden lonneke 4 september 2016 om 16:39

  Heerlijke vlog! Ik geniet er altijd weer van.
  Ben nu toch wel steeds meer benieuwd naar zo’n sapkuur aan het worden.
  Liefs Lonneke

 • Antwoorden Asya 4 september 2016 om 15:27

  Super leuke vlog !
  Zalig om naar te kijken …
  Je was super blij en dat geeft sowieso een positieve invloed op de kijker ♥

  En dat van die neuspiercings is echt onzin ! Jij bent wie je bent en dus moeten zij niet beslissen over jou . Je doet niks dat marginaal is ofzo . Het is maar een neuspiercing .
  Doe wat je fijn vindt !

  Kusjes X

 • Antwoorden Evelien 4 september 2016 om 13:53

  Ben het helemaal met je eens wat betreft de neuspiercings. Als jij dat tof vindt, dan vind jij dat tof. Zo onnodig dat massa’s mensen daar negatief op reageren.

 • Antwoorden Livia 4 september 2016 om 13:25

  Altijd leuk om te zien!

  Zou je misschien een blog post kunnen maken over lekkere vegetarische recepten? Ik ben een paar weken geleden gestopt met het eten van vlees en ik ben heel erg opzoek naar leuke hippe blogs waar im meer informatie en recepten kan vinden, maar het is nogal lastig. Heb je misschien wat tips? Het maakt me verder ook niet uit of ze nederlands of engels zijn, en YTbers zijn ook prima! Alvast bedankt voor de hulp :)

  • Antwoorden Anne 7 september 2016 om 17:49

   Ik vind dat de groene meisjes altijd heel fijne recepten hebben! http://www.degroenemeisjes.nl gewoon :)

  • Antwoorden Saske 8 september 2016 om 10:29

   Oeh, dan heb ik een blogtip voor je! ikbenirisniet.nl, suuuuuperlekkere vega(n) recepten! :D

 • Antwoorden Lindsey Beljaars 4 september 2016 om 12:20

  Super leuk weer! :)

 • Antwoorden Charile 4 september 2016 om 09:25

  Leuke vlog weer :)

 • Antwoorden Lenneke 4 september 2016 om 09:03

  Ik bedenk me ineens hoe “gek” het is hoeveel mensen nu met jou wakker worden, hahaha.

 • Reageer