INDIASE TOETJES! • Proefwerk

16 augustus 2016

Het leek me eens leuk om twee van mijn liefdes te combineren: toetjes én Indiaas eten. Dat bleek niet de allerbeste keuze, maar het resulteerde wel in een interessante Proefwerk aflevering. Veel plezier!

11 reacties

 • Antwoorden MN 2 oktober 2016 om 15:06

  Super leuk dat je een keer andere landen er bij pakt. Indiase toetjes zijn wel super zoet en super machtig daarin. Indiase eten zijn ze wel echt vaak te overdreven er in als je pittig wil dan is het zoooo pittig dat hetniet te eten valt en zoet dan ook. Maar vaak met chai erbij kan het zeker heel goed smaken de eerste witte balletjes vind ik zelf ook niet zooo lekker. Het hangt er ook vanaf hoe het gemaakt is denk ik.

 • Antwoorden Jolien 24 augustus 2016 om 10:10

  Ieuwl, die balletjes/ballen zien er echt als ronde sponzen uit! Ik zou zelf al beginnen twijfelen of het niet gewoon de bedoeling is om ze in de vloeistof te doppen, daarna alle smaak eruit te zuigen en ze er vervolgens weer even in te doppen. Gelukkig vielen ze niet allemaal tegen.

 • Antwoorden Anaya 21 augustus 2016 om 21:29

  Hi Teske, de rasgulla klonk inderdaad niet goed. Normaal gesproken is de structuur hiervan heel anders ( ze zijn wel mierzoet en moet je er kleine hapjes van nemen en dat geldt ook voor gulab jamun). De kheer hoort ook iets dikker van substantie te zijn en is veel lekkerder als je die thuis maakt.

 • Antwoorden Mariëlle 18 augustus 2016 om 11:35

  Het lijkt mij wel wat om deze toetjes te proberen. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt! Whats up with all the faces… you go girl weer een leuke video!

 • Antwoorden Tess 17 augustus 2016 om 23:04

  Haha, super leuk weer :) Ben heel benieuwd naar dat pistachijs!

 • Antwoorden Lotte 17 augustus 2016 om 16:46

  oh dit is echt zo een leuke serie! hier mag je nooooooit mee stoppen! Xx

 • Antwoorden Iris 17 augustus 2016 om 15:23

  Nu ik er zo over nadenk, zou ik het toetje in een Indiaas restaurant toch maar overslaan.

 • Antwoorden Susan 17 augustus 2016 om 09:38

  Haha, nee dit lijkt mij allemaal echt helemaal niks! Ben benieuwd naar de toetjes van andere landen.

 • Antwoorden Lieke 16 augustus 2016 om 19:46

  Heei Teske,, ik vind de gezichten die jij trekt en de geluiden die jij maakt tijdens proefwerk afleveringen zo grappig! ;P Ik krijg dan al bijna zo’n smaak in mijn mond van hoe het zou proeven hahah. Ook dit was weer een leuke video!!
  Groetjes <3

 • Antwoorden Lieke 16 augustus 2016 om 19:43

  Heei Teske,, ik vind de gezichten die jij trekt en de geluiden die jij maakt tijdens proefwerk afleveringen zo grappig! ;P Ik krijg dan al bijna zo’n smaak in mijn mond van hoe het zou proeven hahah. Ook dit was weer een leuke video!!
  Groetjes <3

 • Antwoorden Charile 16 augustus 2016 om 18:03

  Leuke video!

 • Reageer