• alles ademt en leeft •

6 juli 2016

Ik was op zoek naar een manier hoe ik weer vaker kon bloggen. Terug naar de manier hoe ik het vroeger deed, wanneer ik dacht aan een onderwerp en er dan gewoon lekker over ging kletsen via mijn toetsenbord. Doordat mijn blog op een gegeven moment meer een online lifestyle magazine werd, kwam ik zo vast te zitten in denken in artikelen die nuttig, inspirerend of actueel zijn. Inmiddels zie ik mijn blog meer als mijn digitale notitieboekje. Ik ben hier en daar wat veranderingen aan het doorvoeren (bijvoorbeeld de titel van de voormalige My Life In Pictures) en toen ik dit woord tegen kwam wist ik dat dit een titel moest worden voor artikelen als deze. Waar ik mijn gedachtenwereld en stukjes uit herinneringen deel.

Een paar weken terug ging ik naar de kinderboerderij. Gewapend met mijn camera, die ik eigenlijk meer mee had, omdat ik me anders super awkward voelde. Ik weet dat ik me er niets van aan moet trekken, maar in je eentje als volwassene op de kinderboerderij rondlopen voelt toch een beetje gek. Achteraf ben ik blij dat ik de camera mee had. Ik heb de foto’s lang onbewerkt laten liggen, maar toen ik aan deze blogpost toe kwam was ik heel blij met de plaatjes die ik had geschoten.

Hier heb je een lekker achtergrondmuziekje voor deze blogpost. De titel van deze blogpost was geïnspireerd door The Lion King. Ook deze track komt uit de musical en heet ‘Hij Leeft In Jou’.

Het is iets waar ik redelijk vaak door word uitgelachen. Een liefde die vaak terugkomt in gesprekken op een bespottelijke manier, verpakt in een ‘grappig’ jasje. Ik vind plekken als de kinderboerderij fijn, rustgevend en ik ben er eigenlijk niet vaak genoeg. Het is jammer dat boerderijen in het algemeen zo’n kinderlijk imago hebben, want ik denk dat bijna iedereen baat kan hebben bij een beetje dierenliefde. Ik ben nog een beetje op zoek naar die ‘fuck it’ mentaliteit op dit gebied, want ik merk dat ik er eigenlijk alleen op internet echt lekker open over kan zijn, zonder dat ik schuine blikken krijg (omdat ik jullie gezichten natuurlijk niet zie, haha!). Maar goed, een paar weken terug had ik heel veel behoefte aan iets rustgevends en daar leken het bos én de kinderboerderij de ultieme plekken voor.

Dit was een van de kleinste geitjes van de boerderij op dat moment. Hij bleef maar recht in mijn camera kijken, ik ben heel blij met deze foto. Kijk ook hoe mooi symmetrisch z’n koppie is!

Ook deze vind ik een heel fijn sfeertje hebben. De kippen op de geitenboerderij in het Amsterdamse Bos zijn super relaxt, en deze bleef ook rustig zitten, terwijl ik een foto maakte.

Kijk die donshaartjes op de snuit! Zo lief!

Dit vond ik heel tof, want ik kon me namelijk nog herinneren dat ik deze koe zag als een kalfje. Dat was een paar maanden ervoor en nu was ‘ie al zoveel groter.

De herten die je ziet op de foto’s waren niet bij de geitenboerderij, maar bij Boerderij Meerzicht. Dat is een iets kleinere boerderij waar je lekker pannenkoeken kan eten.

En ik sluit af met een van de meest favoriete foto’s die ik ooit heb gemaakt. Ik liet hem zien aan mijn moeder en die zei toen: ‘Hij leeft met je mee’ en dat vond ik zo schattig. Het lijkt inderdaad echt alsof hij medelevend mijn camera in kijkt, alsof hij zegt: ‘Wat rot voor je!’. Dat is natuurlijk onzin, want hij keek even om het hoekje om te beslissen of hij lekker in het stro of in de schuur ging pitten, maar alsnog vind ik het een bijzondere foto. Heel blij mee! Ik word er maar weer eens aan herinnert dat ik mijn 50mm lens vaker moet gebruiken. Ik fotografeer nu minder dan vroeger, maar ik koester dit soort plaatjes wel enorm.

Het is een documentatie van een fijne dag, en ik ben blij dat ik hem heb. Ook nu ik naar de foto’s kijk voel ik me rustig en dat is wat telt. Dit moet ik maar snel nog een keer doen.

59 reacties

 • Antwoorden Tess 21 juli 2016 om 21:56

  Wauw Teske, wat een mooie foto’s!! Je bent echt goed in fotograferen, je bent echt een voorbeeld voor mij!

 • Antwoorden Miriam 16 juli 2016 om 13:54

  Afgelopen donderdag was ik ook op een kinderboerderij te vinden. Ik ben dertien dus mensen kijken mij niet zo raar aan als ik daar rondloop maar ik vind het echt een plaats voor iedereen. Dierenliefde is zo mooi. Het maakt ze niet uit hoe je eruit ziet en wat voor mening je hebt. Wij hebben onze hond van dezelfde kinderboerderij, ik vind het persoonlijk erg mooi om haar moeder daar weer te zien. En de jonge dieren die daar zijn worden er zo blij van als je aan komt lopen, vooral de puppy’s. Ik kan er zo erg van genieten!

 • Antwoorden Amber 15 juli 2016 om 11:45

  Supergave foto’s. Ik ben ook vaak op de kinderboerderij te vinden, pas nog lekker een van de schapen een massage gegeven en ik kan zo uren bij de koeien staan om ze eens lekker te krabben op plekken waar ze zelf niet bij kunnen. Mijn vriend gaat ook mee als het even kan, hij is gelukkig net zo gek op dieren als ik dus dat is erg fijn. Ik ga als het even kan minstens 1x per week, maar het liefst zou ik er iedere dag komen. Ik ga binnenkort vrijwilligerswerk doen in opbouw naar opleiding/betaalde baan na 10 jaar ziekte en ik wil echt dolgraag met dieren werken. Hoe dan ook ga ik als vrijwilliger door naast betaald werk want ik kan gewoon niet zonder. Dieren zijn mijn leven. :D

 • Antwoorden Mariska 14 juli 2016 om 18:42

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ik vind ze stuk voor stuk super schattig. Je rubriek lijkt me ook leuk om te lezen.

 • Antwoorden Iris 12 juli 2016 om 16:08

  Wat een prachtige foto’s! Ik hou ook heel erg van de kinderboerderij en alles waar diertjes te vinden zijn, haha. Ik kan er niet goed tegen als mensen dat dan kinderachtig vinden… :-P

 • Antwoorden Iris 11 juli 2016 om 18:09

  Wat een prachtige foto’s! Vroeger ging ik altijd met mijn oma en opa naar de kinderboerderij. Dat vond ik altijd geweldig, want ik merkte dat ik door al die diertjes aaien heel relaxed werd!

 • Antwoorden Anouk 10 juli 2016 om 21:02

  Wat een heerlijk artikel! Ik kom ook veel te weinig op de kinderboerderij, terwijl ik het altijd zo leuk vind!

 • Antwoorden MindOfMine 10 juli 2016 om 10:41

  Ik hou van dit soort blogposts. Lekker zoals vroeger, gewoon opschrijven wat je denkt en voelt, ipv iets laten zien wat je gekocht of gedaan hebt (gesponsord of niet). Hoop dat er meer mensen weer gaan bloggen op deze manier.

 • Antwoorden Ilse 9 juli 2016 om 15:56

  Zulke artikelen lezen zo heerlijk weg. Vooral de muziek en de foto’s maken het geheel zo magisch. Ik kan niet wachten op meer van dit soort artikelen!

 • Antwoorden N. 9 juli 2016 om 14:39

  Wat een prachtige foto’s! Leuk dat je weer lekker gaat bloggen, dat koester ík dan weer enorm. Dieren op de boerderij vind ik prachtig, dus leuk dat je deze foto’s je hebt gemaakt.

 • Antwoorden Anna 8 juli 2016 om 00:43

  Prachtige foto’s Teske! Van dierenfoto’s krijg ik nooit genoeg! Jij moet trouwens echt eens een keer een shirt kopen met een geitje erop haha, geiten vrouw. ;)

 • Antwoorden Elena 7 juli 2016 om 22:57

  Wat een lieve foto’s. Ziet er heel gezellig uit daar. De muziek die je erbij hebt gezet, geweldig!

 • Antwoorden Geertje 7 juli 2016 om 22:00

  Ik reageer werkelijk nooit, maar dit greep me genoeg aan om dat wel een keer te doen. Ik hoop namelijk echt oprecht dat je je ‘schaamte’ op een gegeven moment helemaal los kan laten. Je mag toch zeker zelf wel weten waar jij je fijn bij voelt? Ik kreeg voor mijn 25e verjaardag een verrassingsdag kado, en toen mijn blinddoek af ging stond ik bij grootste kinderboerderij waar ik ooit geweest ben! Na honderden knuffelsessies gingen we picknicken in de wei, en we sloten af met een middag trampolinespringen in een omgebouwde kerk! Best. Birthday. Ever.

  Dus ga vooral door met dat waar jij blij van wordt, en laat alsjeblieft niemand je ooit tegenhouden!

 • Antwoorden Nicole 7 juli 2016 om 17:44

  Wat een leuke foto’s! Fijn artikel!

 • Antwoorden Eline | Simply Handwritten 7 juli 2016 om 15:37

  Wat een fijn artikel en wat een mooie foto’s, dank voor het delen Teske <3

 • Antwoorden Jolien 7 juli 2016 om 15:05

  Wauw, die foto’s zijn prachtig! Ze hebben best wel veel diertjes op die boerderij merk ik, al heb ik precies geen konijntjes of cavia’s tegengekomen tussen de foto’s. Als ik naar de kinderboerderij ga, is het meestal om deze schattige diertjes eens op mijn schoot te nemen. Ik volg je mening over het kinderlijke imago van een kinderboerderij trouwens helemaal! Waarom zouden jongeren/volwassenen nu niet voor hun plezier naar een kinderboerderij kunnen gaan? De benaming ‘kinderboerderij’ is daar volgens mij voor een groot deel de boosdoener van.

 • Antwoorden anna 7 juli 2016 om 13:18

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt. Die laatste is inderdaad fantastisch! Wat een lieve diertjes allemaal. Zelf houd ik ook heel erg van kinderboerderijen, het is heel rustgevend -mits er geen schreeuwende kinderen zijn haha. Misschien zouden ze volwassenen dagen moeten organiseren hahaha.

 • Antwoorden Claire 7 juli 2016 om 13:06

  Hele mooie en schattige foto’s! Dieren zijn over het algemeen heel erg rustgevend. Ik mag volgend jaar stage lopen op een zorgboerderij (ik studeer Psychologie, dus rare combinatie, maar wel heel erg leuk!) met kalfjes en katten enzo, dus daar heb ik ook nu al zo veel zin in.

 • Antwoorden Mascha 7 juli 2016 om 09:33

  Ahw, wat een mooie foto’s heb je weer allemaal gemaakt zeg! Ik vind dat kalfje vooral zo schattig, haha!
  Ook super tof dat je nu weer meer blogjes gaat schrijven, *cheers*.

  Mij boeit het denk ik niet zo veel wat andere mensen van me denken. Ik loop nu al een tijdje rond met een kawaii teddy muts op m’n kop, gewoon omdat ik het leuk vind. Ik heb tot nu toe eigenlijk voornamelijk complimentjes gekregen, haha! Er zaten ook wel een paar vervelende opmerkingen en schuine blikken tussen, maar daar trek ik me niks van aan: ik durf het tenminste. :)

  Mijn tip voor jou: wees er gewoon trots op dat je jezelf bent en dat jij gewoon doet wat je wilt, ook al is het raar in de ogen van andere mensen.

 • Antwoorden Magda 7 juli 2016 om 09:10

  Super mooie foto’s! Ik ga ze bewaren op pinterest :) Misschien is het idee om de foto’s te mailen naar de eigenaren van de kinderboerderij? Ik weet zeker dat ze blij zullen zijn met zulke prachtige foto’s van hun beesten!

 • Antwoorden Mei Qi 7 juli 2016 om 00:54

  Wat een onwijs mooie plaatjes Teske! Ik ben nu eindelijk (volgens mij) op het punt gekomen dat ik minder van mensen probeer aan te trekken. Ik koop dingen die ik zelf ontzettend tof vind, maar die (bijna) niemand in de stad heeft. Dit is voor mij een grote stap en ik denk dat er ook niet echt een manier is om hier overheen te komen (als je er eentje vind: dan wil ik hem graag weten!). Het is meer denk ik het punt waar je meer over het leven nadenkt, geniet van elke dag en het belangrijkst: jezelf gelukkig maakt. En dat doe je door dingen te doen die je ècht heel erg leuk vindt. Ik hoop dat je binnenkort meer dingen durft te doen die je leuk vindt zonder dat je het gevoel hebt dat mensen je raar aankijken. Het klinkt heel lullig maar ik hoop gewoon dat we allemaal dingen kunnen doen die we leuk vinden om te doen! Hier maak je jezelf alleen maar blij mee :)

 • Antwoorden Marleen 6 juli 2016 om 22:39

  Hele mooie foto’s! Die laatste is echt fantastisch.

 • Antwoorden Linda 6 juli 2016 om 22:32

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Ik hou ook echt van de kinderboerderij <3 Ik kom er regelmatig en ik vind dat meer mensen dat zouden moeten doen. De naam klopt dan ook niet echt vind ik, het is ook zo fijn voor volwassenen!
  Ik was vandaag bij de Mekkerstee, dat is een geitenboerderij in Ouddorp. Ook superleuk <3

 • Antwoorden Maaike 6 juli 2016 om 22:28

  Zulke mooie foto’s! Liefde voor de 50mm-lens. <3 Ik ga veel te weinig naar kinderboerderijen, maar ik vind het er ook altijd heel fijn. Krijg de dieren alleen nooit zo mooi op de foto, haha (eigenwijze schapen…).

 • Antwoorden Irene 6 juli 2016 om 21:30

  De kinderboerderij is echt een superheilzame plek vind ik. Ik denk echt dat het een soort therapie kan zijn en dat eigenlijk heel veel mensen er baat bij kunnen hebben. Wie wordt nu niet vrolijk van diertjes? Voor mij is het ook altijd heel rustgevend en als ik er weer vertrek voel ik me echt opgeladen. In mijn omgeving kan ik daar gelukkig wel heel open over zijn. Er wordt niet gek over gedaan ofzo maar ik zou het me sowieso niet aantrekken. Ik word er blij van dus als iemand anders daar om moet lachen of dat belachelijk vindt, is dat eigenlijk niet mijn probleem.
  Helaas hebben we hier in de buurt niet meteen een kinderboerderij. Vind ik ontzettend spijtig want ik zou er zeker weten heel veel tijd door brengen!

  Je hebt echt prachtige foto’s gemaakt trouwens!

 • Antwoorden Roos | Soitsrose 6 juli 2016 om 20:54

  Je hebt echt hele mooie foto’s gemaakt Teske!

 • Antwoorden Iris 6 juli 2016 om 20:44

  Hele leuke foto’s! Ik hou zelf ook enorm van dieren. Helaas zit hier geen kinderboerderij vlak in de buurt. Er is er wel een iets verder, maar die is maar heel klein. Lijkt mij ook ontzettend leuk om tussen al die dieren te kunnen staan. Ik begrijp heel goed dat zoiets je enorm op kan vrolijken. In de pauze tijdens werk ga ik vaak wel wandelen in een parkje, daar kom ik ook fijn tot rust. Daar zitten helaas niet heel veel dieren (alleen wat vogels en honden die uitgelaten worden), maar de natuur werkt ook erg rustgevend.

 • Antwoorden Klaske 6 juli 2016 om 19:47

  Wauw Teske, wat een prachtige foto’s! Ik vind ze oprecht echt heel erg mooi, ze hebben zo’n fijne sfeer. Het liefst zou ik nu m’n camera pakken en op de fiets stappen om naar de kinderboerderij te gaan (alleen is die al dicht, misschien morgen maar haha). Liefs!

 • Antwoorden femketje 6 juli 2016 om 19:41

  awesome foto’s :D

 • Antwoorden Anouk 6 juli 2016 om 18:38

  Wat een mooie foto’s! Ik kan echt genieten hiervan, zeker omdat het dieren zijn!

 • Antwoorden Judith 6 juli 2016 om 18:34

  Wat een prachtige foto’s en het muziekje past er zeker heel goed bij. Ik kom eigenlijk nooit bij een kinderboerderij, maar naar aanleiding van deze post vraag ik mij echt af waarom niet.

 • Antwoorden Sarah 6 juli 2016 om 15:00

  Wat een fijn artikel om te lezen, met dat muziekje op de achtergrond <3 Zalig. Erg mooie foto's ook.

 • Antwoorden Brechtje 6 juli 2016 om 14:49

  Tof! Leuk dat je weer meer met je blog bezig wilt. Prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik vind boerderijdieren ook erg leuk om te zien, maar kom eigenlijk nooit meer op de kinderboerderij, ik denk inderdaad vanwege het kinderlijke imago. Maar dat is natuurlijk onzin, als jij ergens blij en gelukkig van word, moet je dat lekker doen. :)

 • Antwoorden Nathalie 6 juli 2016 om 14:31

  Wat een mooie foto’s!

 • Antwoorden Eline 6 juli 2016 om 14:21

  Wat een super mooie foto’s!! Echt heel tof, Teske! Ook leuk dat je je foto en je onderschrift veranderd hebt.
  Ik hou van het lezen van dit soort posts, want ik word er zelf ook rustig om het te lezen.
  Kan wel wat rust gebruiken in deze tijd.

  Ik kijk heel erg uit naar 5 november om je te zien in Tivoli!

  Liefs Eline

 • Antwoorden Dorien 6 juli 2016 om 13:42

  Wat maak je prachtige foto’s Teske!

 • Antwoorden Iris 6 juli 2016 om 13:23

  Hoi! Misschien vindt die kinderboerderij het ook wel leuk om zulke mooie foto’s te hebben, voor een website bijvoorbeeld ?

 • Antwoorden britt • against the grain 6 juli 2016 om 13:02

  Wauw Teske, je foto’s hebben echt een geweldig effect! Het komt helemaal tot zijn recht, die diertjes nu, cute! Ik heb het eigenlijk al héél erg lang niet meer gedaan, een kinderboerderij bezoeken. En nu ik dit lees krijg ik echt zin om ook te gaan, haha.

 • Antwoorden Jessica 6 juli 2016 om 12:09

  Mooie foto’s Teske! Echt een fijn artikel om te lezen / te bekijken. Even in de pauze van mijn werkdag, geeft me een heel blij gevoel.
  Ik ben gek op dieren, en interesseer me er echt niet voor wat anderen vinden. Ik woon in het buitengebied, dat scheelt. Dus ik klets en knuffel gewoon met de koeien, schapen, geiten en kippen van de buren. En ja, daar moeten mensen om lachen. Ik lach maar terug, werkt prima! En mijn eigen hond, is mijn grote praatpaal en steun. Maakt me altijd blij, ook als ik humeurig, gestrest of verdrietig ben. Dieren zijn zoveel waard, ik snap jouw gevoel dus helemaal!!

 • Antwoorden Iris 6 juli 2016 om 12:09

  Eigenlijk zou de term ‘kinderboerderij’ vervangen moeten worden door iets van ‘open boerderij’, zodat het duidelijk wordt dat iedereen, ongeacht de leeftijd, gewoon lekker van de dieren kan genieten.

 • Antwoorden Lin 6 juli 2016 om 12:01

  Wauw, wat een mooie foto’s. Ik ben nu heel erg bezig met fotografie en mediadesign. Deze foto’s zijn echt prachtig. En hierin zie ik echt dat ik ook een keer naar de kinderboerderij moet om zo’n leuke foto’s te maken <3

 • Antwoorden Chantalle 6 juli 2016 om 11:46

  Wat een super schattige foto’s! Ik hou ook heel erg van dieren en ik zou het ook super leuk vinden om vaker naar de kinderboerderij te gaan. Ik denk inderdaad dat het voor veel mensen fijn zou zijn om een beetje dierenliefde te krijgen.

 • Antwoorden Mya 6 juli 2016 om 11:41

  Wat heerlijk rustgevend zo met dat muziekje uit The Lion King op de achtergrond om dan jouw foto’s te bekijken. Super leuke foto’s! En hey lekker belangrijk dat het een kinderlijk imago heet. Dat komt natuurlijk ook omdat het al de ‘kinder’boerderij genoemd wordt. Maar dieren kunnen oh zo grappig zijn!

 • Antwoorden Karen 6 juli 2016 om 10:35

  Wat een super leuke plaatjes!! En die muziek op de achtergrond maakt het echt helemaal compleet. Well done! Xoxo

 • Antwoorden Nicky 6 juli 2016 om 10:33

  Wat een superleuke foto’s! Ze zien ze echt heel mooi uit! Doet me eraan denken dat ik al 2 jaar zeg dat ik de kinderboerderij bij ons in de buurt ga bezoeken maar het komt er niet van…

 • Antwoorden Simone 6 juli 2016 om 10:28

  Zó herkenbaar. Ik hou ook van de kinderboerderij (ben 26) en voel me ook een beetje suf als ik daar rond loop, zonder professionele camera. Kom er ook bijna nooit daardoor. Dit plaatje geschoten op de geitenboerderij: https://www.instagram.com/p/Ht7P3syVQ4/?taken-by=sperziemone

 • Antwoorden Tessa 6 juli 2016 om 10:20

  Wat super toffe foto’s echt schattig. Al zou ik zelf niet snel naar een kinderboerderij (angst voor kippen hahaha).

 • Antwoorden Jessica J. 6 juli 2016 om 10:18

  Heel erg mooie foto’s. En wat zijn babygeitjes toch snoezig! ♥ Ik loop iedere keer achter de geitjes aan wanneer ik op een kinderboerderij ben. Helemaal niet raar dat je dat zo fijn vindt, hoor. Ze zijn zo lieeef! O:-)

 • Antwoorden Luna 6 juli 2016 om 10:18

  Ik herken me zo in dat dierenliefde verhaal! Ik zou zelf echt het liefst elke dag naar een kinderboerderij of een manege gaan! En op dit moment komt net mn kat bij me liggrn haha! <3

 • Antwoorden Zoë 6 juli 2016 om 09:38

  Wat onwijs leuk zo’n ‘achtergrondmuziekje’ voor bij het lezen van je blogpost. Geeft er toch een extra dimensie aan! Prachtig mooie foto’s ook :)

 • Antwoorden Demi 6 juli 2016 om 09:31

  Wat een fantastische foto’s, stuk voor stuk prachtig! Mooi liedje heb je er ook bij uitgekozen :)

 • Antwoorden Eelke 6 juli 2016 om 09:08

  Wat een ontzettend mooie foto’s, die laatste is echt fantastisch! En die van de grijs-witte kip is ook prachtig.
  Ik heb vroeger toen ik klein was jaren lang in de tuin 3 geitjes gehad en als ik die foto’s zie dan moet ik daar echt aan terug denken.
  En die schuine blikken, die kreeg ik ook al toen ik als klein meisje op de basisschool vertelde dat ik 1 konijn, 2 katten, 2 honden, 3 geiten, 1 cavia en tientallen visjes ( in de vijver ) had. ‘Woon je op een boerderij ofzo’ -minachtende blik-. Zucht, ja de ‘fuck- it’ mentaliteit is iets waar ik soms ook nog even naar zoek…
  P.S. door deze post ga ik nu echt heel snel weer eens naar de ‘kinder’boerderij.

 • Antwoorden Hanne Willekens 6 juli 2016 om 08:55

  Wat fijn! Ik wandelde dit weekend een beetje rond in Gent, en toen ik voorbij de kunstacademie kwam zag ik dat ze daar schapen in de tuin hebben, en ik werd er ook helemaal blij van :) Ik zou me er echt niks van aantrekken als andere mensen je daar een beetje mee uitlachen. Als jij het leuk vind, dan is het de moeite waard! (Ik schrijf trouwens m’n thesis over jeugdliteratuur, en ik vind het telkens weer opvallend hoe grote mensen telkens weer weg willen blijven van dingen die “voor kinderen bedoeld zijn” (en dat terwijl sommige kinderboeken ook voor volwassenen boeiend kunnen zijn!)).

 • Antwoorden Kirsty 6 juli 2016 om 08:32

  Leuke foto’s heb je gemaakt! En er is ook niks mis mee om naar de kinderboerderij te gaan als je daar tot rust komt, ook al doen sommige mensen er misschien lacherig over. Ik zou er zelf niet zo snel heen gaan, maar aangezien we nog geen huisdieren hebben, mis ik soms wel dieren om mij heen.

 • Antwoorden Miranda 6 juli 2016 om 08:28

  Ik kom ook helemaal tot rust bij dieren en in de natuur, zelf kom ik daarom ook graag op kinderboerderijen. Het is zo jammer dat er inderdaad een heel imago omheenhangt dat het alleen voor kinderen zou zijn. Waarom zouden (jong)volwassenen en ouderen niet, zonder het gevoel te hebben misplaatst te zijn, naar een kinderboerderij kunnen gaan. Het is zonde, want ik ken aardig wat mensen die dit daarom ook gewoon niet doen. Zelf heb ik ook het gevoel dat ik me eerst zowat undercover moet opstellen. Misschien zou de naam al moeten veranderen in knuffelboerderij als eerste stap.

 • Antwoorden Rebecca 6 juli 2016 om 08:24

  Wat een ontzettend mooie foto’s! Vooral de kippen vind ik erg leuk!

 • Antwoorden Lindsey Beljaars 6 juli 2016 om 08:19

  Aaaah ik smelt hier weg.. wat een fantastische, mega schattige foto’s!!

 • Antwoorden Susan 6 juli 2016 om 08:02

  Je hebt weer prachtige foto’s gemaakt Teske! Vooral die van de varkensneus <3 Cute!!!

 • Antwoorden Sandy 6 juli 2016 om 06:48

  Het zijn ontzettend mooie foto’s geworden! Misschien een (bijzondere) tip, zoek eens een begraafplaats op. Eentje met veel bomen of een natuurbegraafplaats. Ik kom er altijd hélemaal tot rust. Het is daar altijd zo stil dat je echt élk vogeltje hoort fluiten en elk zuchtje wind kunt horen. Even de ogen dicht…luisteren maar….heel fijn!

 • Reageer