My Life In Pictures – mei 2016 #1

8 mei 2016

Zo. Dat is lang geleden. Het was echt een rommeltje de afgelopen tijd, met weinig slaap, confetti in mijn hoofd en niet zoveel zekerheid over wat er allemaal wel en niet ging plaatsvinden. Daar ga ik jullie allemaal niet mee vervelen, want ik heb een mega lange MLIP voor jullie in petto. Alle foto’s die ik nog niet had gedeeld, komen vandaag voorbij! Zo beginnen we bij 16 april en eindigen we op afgelopen vrijdag. Veel plezier!

Eind april hadden we een etentje met mijn hele gezin (min Femke helaas, die had al andere plannen), omdat Sas en Alwin jarig waren. Wiehoe! Dit was mijn diner, een hartig taartje met asperges.

Die zondagnacht vlogen we naar Milaan. De zon kwam op, terwijl we in het vliegtuig zaten. Eventjes weg van alles in Nederland.

Na aankomst liepen we direct de leukste buurt van Milaan in, waar ik allemaal mooie gebouwen spotte.

Deze kerk werd gelijk mijn favoriete gebouw van heel Milaan. Zo tof!\

De pashokjes in Pull & Bear hadden ideaal selfie-licht. En ik droeg nepwimpers!

Even door de grote hal bij de Duomo in de buurt lopen, met alle designerwinkels. Het gebouw was fantastisch, maar het was me iets te druk.

Wel enorm mooie tegeltjes op de grond, ideaal voor een Instagram foto.

Ik ben zelf meer van deze kleine, smalle straatjes. Gelukkig konden we ook nog wat rust vinden tussen alle toeristen.

Zoveel rust, dat we die avond in een compleet leeg Indiaas restaurant zaten. Oeps. Italianen eten veel later dan wij gewend zijn, toen wij ons eten op hadden werd het pas druk. Gelukkig was het wel heel lekker.

De volgende dag: pannenkoeken met banaan en siroop als ontbijt.

Ook at ik deze fantastische cupcake. Of ja, de frosting was vooral fantastisch. De cupcake zelf een beetje droog.

Ook een leuk buurtje, met dat water zo!

Mert en ik hebben veel Instagram-waardige foto’s van elkaar gemaakt, haha! Hier voor een muur vol graffiti. Er was echt veel mooie streetart in Milaan, daar houd ik enorm van.

Samen!

En nog eentje bij een brug.

Haha, ik moest het doen.

Meer en meer en meer toffe muurschilderingen!

Deze pizza. DEZE PIZZA. Mijn god, ik heb nog nooit zo’n lekkere pizza op. Ik moet zeggen dat ik niet enorm van pizza houd, maar deze was fantastisch. Heel simpel: tomatensaus, koude tomaat en koude mozzarella op een héle dunne bodem. Het was geweldig.

Er waren nog zoveel mensen op straat ’s avonds in de buurt waar wij verbleven. Echt leuk! Heel gezellig, ik heb me helemaal niet onveilig gevoeld ’s nachts.

Dag 3! We ontdekten wederom een nieuw stukje Milaan.

En ik speelde weer even voor fotomodel.

Héle lekkere ijskoffie in een fancy glas.

Dit was ons uitzicht als we uit ons appartement kwamen lopen. Een schattig galerijtje met een heleboel planten die een oudere mevrouw verzorgde. Volgens mij woont ze daar al heel lang, ze zat ook vaak heel schattig te breien naast haar deur.

Donderdagochtend waren we alweer vroeg terug in Nederland. Of eigenlijk in Duitsland, want we vlogen vanaf Weeze.

Ik bracht nog wat dagen door in Limburg en genoot van het zonnetje, al was het toen nog niet enorm warm in Nederland.

Lekker werken in Kaffee Met.

Als je eens in Venray bent, ga dan zeker een keer langs bij Kaffee Met. Een mega gezellig koffiezaakje met hele lekkere koffie én geweldige taartjes.

Mert’s zusje was jarig en we kochten deze taart voor haar. Het was een red velvet cake, maar met chocolade aan de buitenkant. Lekker!!!

Op zaterdag de 23e had ik weer een verjaardag, namelijk die van Alwin en Sas. Ik was er al vroeg in de middag.

Dit waren de taarten die ze hadden staan. Lekker! Mijn favoriet was citroen merengue.

Ik neem altijd expres extra veel blauwe M&M’s om een blauwe tong te krijgen.

Hier zien jullie een Sanne in haar natuurlijke habitat.

Dit was ik vlak voor het DNCE concert op zondag de 24e. Ik heb stom genoeg bij het concert zelf geen foto’s gemaakt. Het was wel heel leuk! Ik ging met Saske en Alwin en de band maakte er een feestje van. En ik ontmoette een heleboel kijkers!

Deze foto stuurde ik ’s avonds naar Mert. Haha.

Maandag zat ik bij de kapper, want ik wilde heel graag mijn haar gedaan hebben, voordat ik het interview met DNCE had. Ik ga normaal naar Aret bij Salon B, maar het was nu super kortdag. Daarom ging ik naar Gioia, zij heeft mijn haar ook gedaan voor de Finding Neverland clip.

Daarna snel door naar het Andaz hotel, waar ik DNCE ontmoette. Hun spiegels creëren de perfecte belichting.

JAAAAA I DID IT! Ik vind de band DNCE echt mega leuk, maar het maakt het natuurlijk extra bijzonder dat ik drie jaar lang mega fangirl was van de Jonas Brothers, waar Joe (links van mij) een deel van uitmaakte. Als ik mijn dertienjarige zelf zou vertellen dat ik hem zou ontmoeten en een kwartier lang in dezelfde ruimte had gezeten, zou ze flauwvallen. Echt heel leuk. Gelukkig was ik nu vrij kalm en nuchter.

Die avond moest ik ook nog naar de Efteling, want daar had ik opnames voor hun YouTube kanaal. Wel tof hoor, zo’n leeg attractiepark. We filmden er na sluitingstijd.

En ook nog eens in mijn favoriete gedeelte, bij de Fata Morgana.

Ultiem sprookjesachtig, als je het mij vraagt.

Ik plaats de video nog even hier, omdat ik hem zo ontzettend leuk geworden vind. Ze hadden hele leuke verrassingen voor me bedacht, zoals bijvoorbeeld een slang om mijn nek houden. Zo tof!! En de acteurs waren ook heel grappig.

De rest van die week heb ik amper foto’s gemaakt, want op deze foto is het alweer vrijdag. Ik wilde kijken hoe mijn contour eruit zag, en die zat goed.

We gingen naar het feestje van Kelvin!

Daar was het super gezellig, zie hier met Lize.

Zie hier met Joost.

En zie hier met Lize en Joost.

Zaterdagavond had ik weer een feestje! Dit keer van Jeffrey. Ook mega gezellig, inclusief gourmetten.

Fast forward naar afgelopen zondag. Ik ging naar mijn ouders en dit was mijn outfit.

Ik ben echt verliefd op mijn kapsel sinds het geknipt is. Gioia heeft het best kort geknipt en heel rauw en ongelijk. I love it!

Ik maakte bij mijn ouders een wandeling door het weiland en herontdekte weer eens hoe mooi het daar is.

Uiteraard heb ik ook veel met Stip geknuffeld.

Die maandag sprak ik af met Sabine om bij te kletsen en lekker wat te drinken.

Op dinsdag was ik in het Rijksmuseum voor een shoot. Ik was daar nog nooit geweest, maar wat een prachtig gebouw!

Zie hier, de Nachtwacht. Ik heb niet bizar veel met schilderkunst, maar ik moet zeggen dat ik dit wel heel indrukwekkend vond hoor. Zo gedetailleerd, zo uitgedacht. Heel tof.

Deze week kon ik eindelijk mijn paspoort ophalen, na een tijdje zonder te hebben gezeten.

Bevrijdingsdag bracht ik werkend in een café door, maar ik heb ook eventjes wat zon gepakt. Gelukkig maar, het is prachtig de afgelopen dagen.

Vrijdag liet ik me weer spraytannen en ik was dit keer véél meer tevreden dan de vorige keer. Ik had dan ook bij een andere plek geboekt. Ik ging dit keer naar Bee’s Wax in Amsterdam. Erg fijn en gezellig.

En dan tot slot: vrijdag kwam ‘Samen’ uit. Wat een goede reacties! Ik ben super benieuwd hoe dit nummer gaat lopen. Ik kreeg hier en daar wat reacties over het feit dat mijn stem zo bewerkt is, maar dat past nou eenmaal heel goed bij dit genre muziek. Ik zei al eerder, het is voor mij een spannend uitstapje (want het album wat ik aan het schrijven ben klinkt heel anders), maar ik luister zelf maar al te graag naar dit soort muziek. Dus het was mega welkom en ik ben best wel heel trots op dit eindresultaat, zeker omdat het eigenlijk vanuit een experiment kwam (in een dag tijd een track maken). LEUK!

Mocht je hem nog niet geluisterd hebben, kan je dat nu doen!

Jeetje mineetje, wat veel foto’s. Maar nu zijn we wel weer helemaal bij. De clipopnames zijn een paar keer verschoven, maar als het goed is gaat het deze week echt gebeuren. Ik kom dan pas zaterdag terug, dus ik weet niet of ik op zondagochtend gelijk de MLIP en vlog online krijg. Dat ligt er helemaal aan hoe gesloopt ik ben, haha. Maar hij komt dan in ieder geval wel later op de dag. Voor nu: de vlog van afgelopen week!

Dat was het dan! Ik hoop dat jullie lekker hebben genoten van het goede weer en dat jullie een fijne zondag hebben. Enjoy!

37 reacties

 • Antwoorden Lydie 15 juni 2016 om 14:03

  Wat een leuke foto’s weer! Heerlijk Milaan en een super leuk kapsel Teske!

 • Antwoorden Gabriela 21 mei 2016 om 14:37

  Wat heerlijk lijkt mij Milaan toch. Ik zou er zo graag een keertje heen willen. Ook al heb ik helemaal niks te klagen want ik ben al heel mijn leven naar heel veel verre landen gegaan. Ik heb ook zo veel zin in de zomervakantie want ik ga dan naar Sjanghai!!!! Maar ondanks dat het natuurlijk een geweldig mooie wereld stad is met allemaal mooie lichtjes geniet ik het meeste van plaatsen waar de rust gewoon heerst. En ik word er al helemaal gelukkig van als ik oude stelletjes met elkaar buiten zie zitten genietend van het zonnetje. Daar word ik altijd helemaal warm van.

 • Antwoorden Anne 15 mei 2016 om 18:02

  Ontzettend leuke foto’s! Leuk om te zien als je zelf nooit het land uit gaat. Je haar is echt super gaaf, ik ben echt super jaloers!

 • Antwoorden Cigdem 13 mei 2016 om 19:33

  Je korte haar staat je super goeeed! xoxo

 • Antwoorden Nienke 11 mei 2016 om 21:59

  Als je Milaan al zo mooi vond… ga is naar Londen en dan naar Camden town. Dat is zo’n mooie inspirerende en fantastische plek!! Zal echt een plekje in je hart veroveren ?

 • Antwoorden Maud 10 mei 2016 om 20:04

  Leuke foto’s, je nieuwe haar staat je echt leuk! Samen is echt heel leuk geworden!<3

 • Antwoorden Lenneke 10 mei 2016 om 08:14

  Je haren en Milaan en je outfit en je muziek en oh hartjes overal.

 • Antwoorden Romy 10 mei 2016 om 02:10

  Wow Teske, ik reageer normaal niet. Maar zelfs hier vanuit Canada : super super vet nummer man. Je stem klinkt er echt prachtig in. Zou supertrots op jezelf zijn!!

 • Antwoorden Door 9 mei 2016 om 23:06

  ohh, je nummer is zo fijn!

 • Antwoorden Danique Krol 9 mei 2016 om 21:19

  Wat een ontzettend leuke foto’s weer!

 • Antwoorden fleur 9 mei 2016 om 18:43

  Heel erg leuk, ik hou van je MLIP posts. Zelf heb ik ook net een nieuwe post online, als je het leuk vindt kun je een kijkje nemen: http://fleurvd.weebly.com

  liefs

 • Antwoorden Isis 9 mei 2016 om 17:41

  Je single is echt geweldig! & ofcourse een hele leuke MLIP :D

 • Antwoorden Mandy 9 mei 2016 om 16:00

  Wauww je nieuwe haar! Echt heel anders, super mooi!
  Leuk om die foto’s van Milaan te zien, ik ben er vorig jaar ook geweest (wel maar voor 1 dagje, ik verbleef toen in Bologna) en ik vond het echt een mooie en gezellige stad. Om die beschrijving bij die foto van Sanne moest ik hardop lachen trouwens XD

 • Antwoorden Iris 9 mei 2016 om 13:22

  Wauw je nieuwe kapsel staat je prachtig!!

 • Antwoorden Lindsey Beljaars 9 mei 2016 om 10:27

  Wat een leuke foto’s! Ik wil ook ontzettend graag naar Milaan, staat al tijden op mijn lijstje! :)

 • Antwoorden Mariska 8 mei 2016 om 21:15

  Ahhh die slang! Ik kreeg er helemaal kippenvel van toen ik het zag. Ben zo bang voor die beesten!

 • Antwoorden Nora 8 mei 2016 om 20:28

  Oh Milaan, dat wil ik zeker nog eens bezoeken!

 • Antwoorden Lin 8 mei 2016 om 20:24

  Bij mij staan alle foto’s door elkaar. Ofja ik zag niet alle foto’s op de juiste plek denk ik, want zo zag ik geen foto van het taartje. Maar dat maakt niet uit, want ik heb alsnog van de MLIP genoten. En omg super cool dat je in Venray was, dit is mijn woonplek ik hoop je echt een keer te ontmoeten want ik ben echt een fangirl.

 • Antwoorden Marleen 8 mei 2016 om 20:19

  Wat is je haar tof zo kort, donker en wild! (Of had ik dit al gezegd…) Hele fijne weekvlog was het weer. Veel plezier met de clipopnames deze week!

 • Antwoorden Melissa 8 mei 2016 om 18:47

  Hmm al die lekkere taarten! En ik ben echt verliefd op je nieuwe haar :)

 • Antwoorden Iris 8 mei 2016 om 18:07

  Je haar is leuk! De kappers van B zijn erg goed zo te zien. Ik hoop trouwens echt dat Samen op de radio wordt gedraaid, love it.

 • Antwoorden Sabrina 8 mei 2016 om 15:24

  Ah leuk zeg! Ik ben toen ik klein was een keer in Milaan geweest en toen vond ik er eigenlijk niet zoveel aan haha, ik ben benieuwd wat ik er nu van zou vinden! En je haar is zo mooi, wauw!

 • Antwoorden femketje 8 mei 2016 om 12:24

  oehh die cupcake <3

 • Antwoorden Emma 8 mei 2016 om 12:12

  Haha, zo te zien was je lekker aan het ‘werk’ in Kafee Met?

  • Antwoorden Teske 8 mei 2016 om 12:37

   Haha, ik moest inderdaad iets voor m’n werk doen op Pinterest. Een moodboard voor m’n merchandise :)

   • Antwoorden Alissa 10 mei 2016 om 19:01

    MERCHADISE??? :D Je nieuwe kapsel is trouwens heel mooi! Leuke MLIP weer :).

    • Antwoorden Alissa 10 mei 2016 om 19:01

     Merchandise* haha.

 • Antwoorden Naomi 8 mei 2016 om 12:10

  Ik vond je Milaan vlogs heel leuk om te zien! Milaan ziet er zo mooi uit. Ik was zelf vorig jaar in de buurt, maar omdat het zo warm was hielden we het dichterbij en zijn we naar Como geweest, wat ook heel leuk was!

  x

 • Antwoorden Babette 8 mei 2016 om 12:07

  Ik blijf dit soort artikels van jou supergezellig vinden om te lezen. En wat is je haar mooi, krullen staan je echt heel goed!

 • Antwoorden Demi 8 mei 2016 om 11:48

  Hele leuke foto’s en video! Ik ben dol op je nieuwe single met Mr. Polska <3

 • Antwoorden Linde 8 mei 2016 om 11:18

  Super tof Teske super leuke en lange mlip en je nummer is zo goed ik luister hem elke keer weer opnieuw!❤️

 • Antwoorden Dionne 8 mei 2016 om 11:09

  Wat een boel leuke foto’s! Milaan is zo’n heerlijke stad!

 • Antwoorden Mariska 8 mei 2016 om 11:00

  Lekker nummer! En ondanks dat je stem zo bewerkt is, hoor ik alsnog duidelijk dat jij het bent :). Heel vet!!

 • Antwoorden Nienke 8 mei 2016 om 10:31

  Ik zit op dit moment je nieuwe weekvlog te kijken, en ga me klaarmaken voor een moederdag-ontbijtje te produceren, haha. Leuke foto’s, geniet van het weer! Liefs,

 • Antwoorden Charile 8 mei 2016 om 10:27

  Toffe foto’s weer!

 • Antwoorden Margot 8 mei 2016 om 09:49

  Wat heb je weer een hoop leuke dingen gedaan! En nu heb ik zin om ook weer naar Milaan te gaan! :-)

 • Antwoorden N. 8 mei 2016 om 09:13

  Wat een ontzettend gave foto’s uit Milaan. Deze stad staat op mijn lijstje ;)

 • Reageer