MILAAN VLOG 3: Te veel suiker!

27 april 2016

En dit is alweer de laatste Milaan vlog! Ik vond het mega leuk om ze te maken en ik hoop dat jullie ze leuk vonden om te kijken. In deze laatste aflevering gaan we naar een hele leuke bakkerij en kies ik een restaurant uit dat gesloten was :(

P.S. Deze week zijn er even heel veel video’s! Morgen ook nog een video, maar vrijdag weer een ‘normaal’ artikel. Het kwam zo uit, met alle extra vlogs. xx!

7 reacties

 • Antwoorden Bibian 29 april 2016 om 11:46

  Milaan lijkt mij echt zo leuk, leuke vlog en om maar niet te spreken over al dat lekkers wat langs komt. mmm haha liefs

 • Antwoorden heidi 28 april 2016 om 20:00

  Wat zag het weer zo leuk uit.
  Die binnen tuintjes zien der echt super uit.

 • Antwoorden Manon 28 april 2016 om 18:59

  Lijkt me echt leuk om eens naar Milaan te gaan

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 28 april 2016 om 14:08

  Milaan! Wat leuk dat je er drie dagen tussenuit kon! Ik ga binnenkort ook naar Italië, dus dit was al leuk om in de sfeer te komen!

 • Antwoorden Iris 28 april 2016 om 10:11

  Te veel lekker voedsel in deze vlogs :) .

 • Antwoorden Nicky 28 april 2016 om 09:22

  Dankzij jouw vlogs begin ik meer en meer zin te krijgen om eens een citytripje naar Milaan te plannen. Ik zit trouwens ook elke keer jouw hartje aan te vullen op het einde, gelukkig dat niemand me bezig ziet of ze zouden me gek verklaren…

 • Antwoorden Frank 27 april 2016 om 22:02

  Wat een te gekke stad Milaan, als ik dat zo zie begin ik toch een beetje fan te worden van Italië. Wederom een top vlog!

 • Reageer