MILAAN VLOG 2: Boodschappen doen voor dakloze

25 april 2016

Dag 2 in Milaan! We gingen naar een hele speciale ijssalon, aten een cupcake als ontbijt en hadden het weer heel erg naar ons zin. Veel plezier!

12 reacties

 • Antwoorden heidi 27 april 2016 om 21:18

  Vind ik super mooie van jullie dat je dakloos helpt. Ik zelf geeft ook nooit geld voor het geval dat het naar iets van verslaving heen ga, daarmee vraag ik ook steeds of hij iets moet hebben. Super warme mensen zijn jullie.
  Wat een heerlijke stad is het daar, en zo veel lekkere eten.
  Mmmm en die ijsjes zag der heerlijk uit.
  Hihih je vriend was blijkbaar heel erg moe. Hij ziet der een leuke gast uit.

 • Antwoorden Laura | Victoria 27 april 2016 om 15:00

  Toen ik vorig jaar in Parijs een bedelaar tegenkwam aan de Sacré Coeur kreeg ik in eerste instantie zoveel medelijden. Ze zat er tussen alle toeristen en haar handen vormden een kommetje. Ik gaf haar toen een muntstuk van twee en wenste haar in m’n beste Frans een fijne dag. Het minste wat ik haar kon geven.

 • Antwoorden Patricia 27 april 2016 om 11:40

  Wat zijn jullie toch een heerlijk stelletje om naar te kijken :) Die lol die jullie hebben herken ik ook bij mij en mijn vriend en ik heb dan ook helemaal zin gekregen om zelf een stedentripje te gaan boeken! Mooi om te zien dat jullie wat lekkers te eten hebben gehaald voor de dakloze man, ik heb dat zelf ook wel eens gedaan en ik heb nog nooit iemand zo blij gezien met een trosje bananen :)

 • Antwoorden Lenneke 27 april 2016 om 11:08

  Ik heb ook wel eens eten gehaald voor een dakloze. Ik geef ze liever geen geld, omdat ik niet wil dat ze er bijvoorbeeld drugs van kopen. Geen idee of ze dat zouden willen, maar ja, dan heb ik liever dat ze een volle maag hebben. Tof dat jullie dit doen en dat je ons meegeeft wat vaker een goede daad te verrichten. I <3 goede daden, het is zo simpel anderen blij te maken en da's echt mijn grootste geluk.

 • Antwoorden frank 27 april 2016 om 06:38

  Heel tof dat jullie dat hebben gedaan voor de daklozen. Diep respect!

 • Antwoorden Janneke | Crafty Time 26 april 2016 om 14:47

  Ik heb echt genoten van de vlog, al dat lekkere eten en de mooie omgeving! xx

 • Antwoorden Marleen 26 april 2016 om 13:34

  Leuke vlog weer, lekker veel eten ook ;-) Milaan ziet er echt prachtig uit!

 • Antwoorden Eden 26 april 2016 om 00:39

  Teske, waar is die ‘scherpe’ oorbel van? Supergaaf!

 • Antwoorden Mariëlle 25 april 2016 om 20:52

  Wat mooi dat jullie een dakloze hebben geholpen. Ik ben het wel met mert eens dat je niet weet wat ze met het geld doen. Als je eten voor ze koopt weet je zeker dat ze er iets aan hebben:) Btw het ijs leek me heeeeeeeeeeeeeeerlijk! Smaakt sowieso veel beter dan in Nederland denk ik?

 • Antwoorden Rio 25 april 2016 om 20:28

  English please

 • Antwoorden Rio 25 april 2016 om 20:28

  I love you so much

 • Antwoorden Iris 25 april 2016 om 19:42

  Dat ijs zag er wel errug goed uit, ik ben benieuwd naar de volgende aflevering van Proefwerk!

 • Reageer