Eventjes bijkomen

13 april 2016

Hela hola, jongens. Ik had echt ontzettend veel behoefte om te kletsen, maar dit keer niet in videovorm. Er zijn nog altijd dingen die je fijner vertelt in woorden, dan in klanken. En geloof het of niet, ik heb ook niet altijd zin om voor een camera te zitten. Eigenlijk was ik daar de laatste dagen wel een klein beetje klaar mee. Niet omdat ik het niet leuk meer vond, maar omdat ik eventjes helemaal gesloopt was.

Afgelopen weekend waren de VEED Awards en VEED Festival. In beiden had ik ontzettend veel zin en ik heb me ook ongelofelijk vermaakt, maar die twee dagen hebben mijn energievoorraad ook wel een beetje leeggezogen. Dat komt vooral door mijzelf, want voor dat soort dagen ben ik altijd veel te zenuwachtig. Ik denk dagenlang na over wat ik aan ga trekken, plan hele beauty-routines vooraf (waarna ik op de dag zelf alsnog met futloos haar rond loop) en was dit keer vooral zenuwachtig, omdat ik twee optredens in het vooruitzicht had. Als het dan eenmaal zo ver is, kan ik de avond van tevoren nooit slapen en zijn het van die ochtenden waarop ik kotsmisselijk wakker word. Na mijn optreden op vrijdag was ik enorm aan het piekeren, omdat ik het niet goed vond gaan. Des te zenuwachtiger was ik voor het optreden op zaterdag, maar die ging gelukkig wél goed. Daarna kon ik eigenlijk voor het eerst weer een beetje relaxen.

MAAR, voordat je denkt dat ik dit soort dagen als verschrikkelijk ervaar: dat is natuurlijk helemaal niet zo. Het zit nou eenmaal in me om me druk te maken over dingen en de laatste weken ben ik echt een emotioneel wrak, waardoor ik door zowel leuke als minder leuke dingen hele sterke emoties voel. Zo stond ik bijna te janken op het podium, doordat iedereen meezong met m’n liedjes, maar moest ik ook bijna huilen toen ik te weinig tijd had voor wat kijkers tijdens de meet & greet. Ook thuis heb ik nog even een traantje weggepinkt, toen ik alle cadeautjes aan het uitpakken was en de brieven die ik had gekregen ging lezen. Tegenwoordig probeer ik emoties wat minder weg te drukken (ik ben nogal vlak van mezelf), dus dat vond ik ook helemaal niet erg. Huilen is niet per se negatief natuurlijk!

Dagen als VEED zijn een streling voor je ego. Ik vroeg me mijn hele jeugd af hoe het zou zijn om op een podium te staan, terwijl mensen naar je roepen en voor je klappen. Ik weet nu hoe dat voelt en hoewel ik het nu al meerdere keren heb meegemaakt (omdat ik vaker naar dit soort fandagen ben gegaan) blijft het elke keer enorm overweldigend. Ik heb altijd geroepen dat ik zou gaan huilen als ik mijn grootste idolen zou ontmoeten en afgelopen weekend had ik lieve meiden die begonnen te huilen toen ze mij mochten ontmoeten. Je kan misschien begrijpen dat dat nogal bizar is. Gelukkig de leuke versie van bizar, want de tranen zijn altijd van blijheid. Dat ik urenlang achter elkaar met kijkers op de foto kan gaan en ze dan nog niet ‘op’ zijn, had ik nooit durven dromen.

Met dit alles probeer ik een beetje een beeld voor jullie te schetsen, omdat ik dus toe wilde werken naar het feit dat ik de afgelopen dagen nogal ‘leeg’ was. Dagen als VEED zijn een emotionele, overweldigende achtbaan. Ik kijk er elk jaar naar uit met heel veel plezier, maar na afloop snap ik ook weer waarom ik het fijn vind dat zulke dagen niet elke maand plaatsvinden. Bovendien heb ik ook helemaal niet goed voor mezelf gezorgd die twee dagen, waardoor m’n maag helemaal van streek was en ik misselijk werd na alles wat ik at. Daarom heb ik zondag en maandag vooral op bed gelegen en niks gedaan en was ik vanaf vandaag (ik schrijf dit op dinsdag) pas echt weer aan het werk. Vandaar dat ik de afgelopen dagen op social media misschien wat minder actief was, net zoals hier op mijn blog.

Nu ik dit alles teruglees, ben ik op een punt beland waarop ik denk: ‘Moet ik dit wel online zetten? Klinkt dit niet een beetje zeurderig?’. Dat ga ik echter van me af zetten, want ik begon deze blogpost met het gevoel dat ik iets kwijt moest en dat is vervolgens gebeurd. Als ik je heb ontmoet op VEED: dankjewel voor je enthousiasme en hopelijk vond je het leuk, ondanks dat ik op dat soort dagen maar weinig tijd voor iedereen kan nemen. Jullie zijn met zoveel! Hopelijk begrijpen jullie dat ik deze blogpost niet negatief bedoel, maar vooral eventjes wilde verklaren waarom ik een beetje afwezig was afgelopen week. Even bijkomen van alle prikkels en nu er weer tegenaan!

Ik wil dit artikeltje graag even afsluiten met een vraag, omdat ik behoefte heb aan mooie liedjes en jullie altijd de beste tips geven. Wat is jouw favoriete liedje van het moment?

69 reacties

 • Antwoorden Floor Daasvand 3 mei 2016 om 09:09

  Ik herken het wel, ik word van zulke dagen ook altijd zenuwachtig en ga me helemaal druk maken. De dag van te voren gaat dan ook altijd van alles mis maar gelukkig heb ik een lieve moeder die me dan een beetje helpt :)

 • Antwoorden Laura 19 april 2016 om 15:59

  Mooiste liedje ooit: Greg Holden – The Lost Boy

 • Antwoorden Sanne 17 april 2016 om 15:48

  Ow wow wat komt me dit bekend voor, ik zit op het moment ook weer in die achtbaan waar maar geen eind aan lijkt te komen. Diepe respect je dit post!! Misschien moet ik ook maar weer van me af gaan schrijven zoals ik dat vroeger al deed.
  Keep up the good work. En mijn favo liedje van het moment: Taylor Swift met New Romantics ook met name door deze tekst: ‘Cause, baby, I could build a castle
  Out of all the bricks they threw at me
  And every day is like a battle
  But every night with us is like a dream

 • Antwoorden Sunniva 17 april 2016 om 00:58

  Lose it ~ oh wonder en dan de normale versie, die gecoverde versie van Doddleoddle en de remix versie <333

  • Antwoorden Sunniva 17 april 2016 om 01:01

   Ik bedoel eigenlijk gewoon bijna alle liedjes van oh wonder XD

 • Antwoorden Sasha 16 april 2016 om 20:19

  Dangerous Woman van Ariana :)

 • Antwoorden Eline 15 april 2016 om 22:14

  Heey Teske! Fijn dat je er zo van genoten hebt! Ik ben zelf (nog steeds) enorm fan van Little Bird van Ed Sheeran. Hij is gewoon geweldig en het verhaal achter het liedje al helemaal (youtube op ustream dan legt hij het uit..) Heel veel hartjes en hopelijk kan ik je ook nog een keer ontmoeten. Ik heb het nooit echt gezegd en zo veel comments laat ik niet per se achter (wil je niet spammen :P), maar ja, dat lijkt me cool :). Via je blog heb ik gewoon het idee dat ik je al heel lang ken en dan zo ik graag met je willen praten over van alles en nog wat. Al ken jij mij helemaal niet natuurlijk het blijft apart… Al heb ik wel ooit die enquête ingevuld dat was grappig. Hoe dan ook succes met bijkomen!

 • Antwoorden Britt 15 april 2016 om 13:50

  Scheef – Eefje de Visser

 • Antwoorden Judith 15 april 2016 om 11:23

  Je hoeft je helemaal niet te verontschuldigen. Jouw blog is jouw uitlaatklep en logisch dat deze dagen impact hebben gehad op jouw leven. Dit soort artikelen laat alleen maar zien hoe menselijk je bent. Pak de rust die je nodig hebt, want dat heb je zeker verdiend! <3 Ik luister zelf altijd naar Demi Lovato én dan vooral naar Warrior.

 • Antwoorden Malou 15 april 2016 om 10:43

  Beth Hart – California <3

 • Antwoorden Margreet 14 april 2016 om 21:45

  Mijn favoriete liedje op dit moment is Why am I the one van Fun.♡♡

 • Antwoorden Cato 14 april 2016 om 17:16

  Eyes of mine van Phat Phunktion!
  Ook leuk: de 90s afspeellijst op spotify, nostalgie!!

 • Antwoorden J 14 april 2016 om 16:51

  I’m a mess – Cimorelli
  http://youtu.be/iXTYCOqrB4Y
  Geweldig nummer!

 • Antwoorden Myrthe 14 april 2016 om 14:44

  Het lijkt me heel bizar om zoiets mee te maken, lijkt me heel gaaf!
  Mijn favoriete nummer van dit moment is Cake By The Ocean van DNCE. :)

 • Antwoorden Yvonne 14 april 2016 om 14:14

  Een prachtig artikel. Het likkt mij inderdaad ook erg bizar met alle fans. Maar je verdient alle fans volledig! <3

  Mijn favoriete liedjes zijn van Years & Years. Ik vind verschillende nummers heel erg leuk. Zo vind ik Eyes Shut, Memo en Take Shelter heel erg leuk :)

  xxx

 • Antwoorden Naomi 14 april 2016 om 13:31

  Jaymes Young – Habbits of my heart. (Eigenlijk heel zijn album)

 • Antwoorden shauny schippers 14 april 2016 om 13:30

  en mijn favoriete liedje nu is kunnen wij dit samen van jou en polska maar dat wist je al true love naar dat nummer

 • Antwoorden shauny schippers 14 april 2016 om 13:27

  ik heb je eindelijk ontmoet op de awards en bij veed. ik had niet verwacht dat ik begon te huilen bij de optreden bij de veed awards wat betekende dat veel voor mij en dat merkte jij. je liedjes zijn zo speciaal voor mij ik sta er mee op en ga er mee naar bed. je muziek maakt mij altijd vrolijk en als ik naar het ziekenhuis ga luister ik het altijd. daarom toen diana jou kwam halen en ik je eindelijk kon ontmoeten brak ik het was voor mij zon speciaal moment want ik heb van mijn zelf geen emoties maar dit had echt indruk op mij zo speciaal ben je. en je maakte het nog specialer door mijn naam te kennen zonder mij ontmoet te hebben. wat ben jij een geweldig persoon je hebt echt iets speciaals gedaan voor mij terwijl het voor jou zo iets kleins is. heel erg bedankt het beste moment van veed en ik denk zelfs van het jaar je hebt mij echt geraakt in mijn hart met je muziek en de ontmoeting en je fans zijn zo aardig dat iedereen mij begon te troosten. je muziek heeft nu een extra lading gekregen want nu denk ik iedere keer terug aan dat moment en begin ik meteen weer te lachen zo erg bedankt teske.
  xxx shauny

 • Antwoorden Irene 14 april 2016 om 12:24

  Ik zou ook echt enorm gesloopt zijn na zo’n dagen. Vind vooral heel fijn dat je er gewoon voor uitkomt! :) Neem zeker genoeg rust he! En als jij het gevoel hebt dat je dit allemaal even van je af moet schrijven, dan moet je dat doen!
  Dit is mijn lievelingsliedje tegenwoordig: Bazart met Goud (https://www.youtube.com/watch?v=pew1rERKHMo) Maar ze hebben nog meer fijne nummers hoor! Denk dat je er mooie covers van zou kunnen maken ook ;) :D

 • Antwoorden Iris 14 april 2016 om 11:57

  Ik begrijp dat zoiets enorm intens kan zijn! Lijkt me ook erg energie vretend, maar aan de andere kant natuurlijk ook geweldig dat je je droom waar kunt maken op deze manier. Mijn favoriete nummer van het moment is Rhythm of love van Plain White T’s. Ik ken het nummer al langer, maar deze week schoot het ineens weer in mijn hoofd. Heerlijk relaxt nummer.

 • Antwoorden Naomi 14 april 2016 om 11:03

  Ik luister vooral Halsey op het moment, maar vind ook paper thin van Astris S een fijn nummer! Stiekem vind ik ook rock bottom van hailee steinfield met DNCE leuk!

  x

 • Antwoorden MindOfMine 14 april 2016 om 09:45

  Voor mij is het nummer Be the one van Dua Lipa op dit moment een top nummer! Ik wordt er heel blij van :) Leuk om alle nummers te lezen die hier genoemd worden. Misschien leuk om er een kijkers- spotify lijst van te maken!
  Kom lekker bij en we zien je wel weer verschijnen :)

 • Antwoorden Tine 14 april 2016 om 08:57

  Sowieso vind ik het volledige album ‘Delirium’ van Ellie Goulding geweldig en als ik er daar ééntje moet uitpikken dan kies ik ‘Heal’. Verder vind ik ‘Bird set free’ van Sia prachtig op dit moment :)

 • Antwoorden Geertje 13 april 2016 om 21:24

  The Dreamer, van The Tallest Man On Earth. Bezorgt mij altijd ongelooflijk veel emoties.

 • Antwoorden Aimée 13 april 2016 om 21:18

  Wat een lief artikel, en dit klinkt zo menselijk! Knuffel maar wat meer dan normaal, beetje liefde kan nooit kwaad.
  Mijn lievelingsliedjes op het moment zijn de laatste 3 van Matt Simons, vooral ‘It’s not enough’. Zijn stem is zo fijn.

 • Antwoorden Sophie 13 april 2016 om 21:13

  Beterschap nog en zorg maar goed voor jezelf! <3 Mijn favoriete liedje van het moment is No Money van Galantis :)

 • Antwoorden Marleen 13 april 2016 om 21:04

  Ik kan me heel goed voorstellen hoe uitputtend dat soort dagen kunnen zijn… Ik denk dat ik zo’n beetje hetzelfde zou hebben en voelen als jij. Een fijn liedje om keihard mee te zingen vind ik Wild Horses van Birdy, van haar nieuwe album (dat sowieso helemaal het beluisteren waard is)!

 • Antwoorden Marli 13 april 2016 om 20:41

  Wat voor mij een heel mooi en herkenbaar liedje is, is “Zij” van Miss Montreal

 • Antwoorden Lin 13 april 2016 om 20:39

  Hey Teske,
  Ik kon helaas niet naar VEED (en de DYTG) komen. Dat vind ik erg jammer. Sinds dit schooljaar ben ik heel erg fan van je en sinds januari volg ik ook je vlog. Ik heb verder ook al jou liedjes op mijn telefoon staan omdat ik jouw stem zo fijn vind om naar te luisteren.
  Ik hoop dat ik je ooit nog ga ontmoeten!

  Ik vind het verder ook erg fijn dat je zo eerlijk kan/wil zijn op zowel je blog als op youtube. Fijn om te lezen wat zulke dagen zoals VEED met jou doen.

  Heel veel “hartjes” van Lin

  • Antwoorden Lin 13 april 2016 om 20:40

   Ps. Mijn lievelingsliedje van dit moment is Lost Boy van Ruth B

 • Antwoorden yara 13 april 2016 om 20:38

  Mooi artikel, mijn liedjes tip voor me is Jacqueline Govaert met Breeze Off, zo mooi. Net als Simple Life .

 • Antwoorden lonneke 13 april 2016 om 20:26

  Teske, wat een fijn artikel om te lezen. Herkenbaar als het gaat om zenuwen en wat je dan voelt. Mijn favoriete liedje van dit moment is blond&braaf van Krystl.

 • Antwoorden Manon 13 april 2016 om 20:22

  Hey, het is oke dat het soms een beetje veel wordt. Ik kan het ontzettend waarderen dat je dit ook gewoon op je blog zet, en niet voor het perfecte plaatje gaat. Doe rustig aan en zorg goed voor jezelf :) <3 (Ik ben helemaal verzot op She & Him tegenwoordig, het Classics album is zeker een aanrader als je even wil ontspannen)

 • Antwoorden Linda 13 april 2016 om 20:19

  Beautiful lies van Birdy! Verschrikkelijk mooi nummer :)

 • Antwoorden Maaike 13 april 2016 om 19:35

  Lijkt me ook erg bizar om mee te maken! Vooral nu ik dit stukje lees. Gelukkig ben je alweer een beetje bijgekomen en fijn dat je ook nog hebt genoten! :)

 • Antwoorden Femke 13 april 2016 om 19:03

  De laatste tijd luister ik vaak naar ‘Brother’ van Matt Corby. Het is volgens mij geen heel bekend nummer, maar ik hou ervan :) <3

 • Antwoorden Brechtje 13 april 2016 om 18:30

  Dit soort dingen kun je gewoon online zetten hoor! Het laat zien dat je ook maar een mens bent. Dat soort dagen lijken mij ook super overweldigend en emotioneel. Goed dat je even je rust hebt gepakt. :) Oh, en ik luister de laatste tijd veel naar Douwe Bob, ik ben helemaal team Douwe haha! Vooral Stone Into The River vind ik heel mooi.

 • Antwoorden lolu 13 april 2016 om 18:23

  Herkenbaar, dat van je energie die opgeslokt wordt ookal vind je het super leuk. Mijn zus en een goede vriendin hebben dat ook altijd, dat ze na zulke prikkels even weer wat “me” time nodig hebben (: niks mis mee. Fijn te lezen dat veed zo tof was! Momenteel zit ik na het concert van zondag veel met macklemore in mijn hoofd haha. Maar momenteel ben ik vooral hele gave, soort van maar toch niet, tedtalks aan het luisteren. Van verschillende vrouwens die zich letterlijk en figuurlijk voor de camera uitkleden. Het is van een youtube kanaal dat heet “Stylelikeu” en denk dat het wel iets voor je is (:

 • Antwoorden Annemijn 13 april 2016 om 17:32

  Prachtig om te zien hoe jij je zo open durft te stellen! <3 Ik kan me alleen maar proberen voor te stellen hoe het is om zo'n soort rolmodel voor mensen te kunnen zijn, prachtig en zwaar tegelijk. Daarom vind ik het juist ook zo mooi dat jij ook laat zien dat je ook maar een mens bent voor wie invloeden/ prikkels soms teveel kunnen zijn.

  Altijd, of ik nou blij of verdrietig ben, luister ik naar Mumford & Sons. Hun albums Sigh No More and Babel hebben vooral laid-back nummers (met een banjo :0 )en van het nummer After The Storm word ik altijd weer helemaal rustig. Zo fijn om dat te luisteren als ik er even helemaa doorheen zit! <3

  • Antwoorden Marleen 13 april 2016 om 21:06

   Jaaaaa Mumford and Sons is altijd goed! Ga jij ook naar het concert? #fantalk

 • Antwoorden Iris 13 april 2016 om 17:25

  Zorg goed voor jezelf Teske!

  Mijn favoriete nummer van het moment is Dollhouse van Melanie Martinez, die blijft ook heerlijk lang in je hoofd hangen :) .

 • Antwoorden Anne 13 april 2016 om 17:21

  Liedje wat ik nu constant luister: The Cat Empire – Bataclan. The Cat Empire is sowieso één van mijn favo bands en ze zijn net met een nieuwe plaat uitgekomen waar dit nummer opstaat. Speciaal geschreven voor de aanslag in Parijs en het nummer is echt super mooi. Beetje verdrietig, maar soms is het fijn als een nummer je echt raakt en het geeft je ook kracht op een bepaalde manier. Absoluut luisteren! En daarnaast heeft The Cat Empire ook heel veel vrolijke liedjes. En hallo, wie houdt er nu niet van katten. :)

 • Antwoorden Lien 13 april 2016 om 17:20

  War of hearts van Ruelle vind ik echt een heel mooi liedje op het moment, ik ken het uit de tv-serie Shadowhunters (inderdaad de serie van the mortal instruments (kronieken van de onderwereld))

 • Antwoorden Rainbow 13 april 2016 om 17:20

  Hi Teske, hier een paar liedjes waarvan ik hoop dat je ze nog niet kent maar wel tof vind:
  Way down south – The young folk
  Charlemagne – Blosssoms
  My silver lining – First aid kit
  7 years – Lukas Graham (al ken je deze waarschijnlijk wel maar het is zo’n leuk liedje)
  Enjoy!

 • Antwoorden Lotte 13 april 2016 om 17:19

  super om te lezen!

 • Antwoorden Margot 13 april 2016 om 17:07

  Wat een fijne en eerlijke post! Ik vind het juist interessant om ook dit soort dingen te lezen.

 • Antwoorden levie 13 april 2016 om 17:05

  het liedje ‘you’ van keaton henson is al een langere tijd een mega favoriet van me. ik raad je echt aan er naar te luisteren, zo mooi!

 • Antwoorden Denise 13 april 2016 om 16:55

  Take care! <3

 • Antwoorden Sam 13 april 2016 om 16:37

  het album Automatic van Don Broco is een aanrader als je wat ‘aanwezigere’ muziek wil. Het zijn niet perse mooie liedjes, maar heel hard meezingen is natuurlijk ook wel eens ff lekker :)
  Het was leuk btw om weer in geschreven vorm iets van je te horen♥

 • Antwoorden Ester 13 april 2016 om 15:56

  Herkenbaar hoor, ook al sta ik niet op het podium. Toen ik stage liep en net begon met werken was ik ook altijd misselijk ’s ochtends en piekerde ik ’s avonds veel teveel. Dan moet je ook even niks doen, anders loop je het risico op een burn out. Dus voel je vooral niet schuldig. Mijn luevelingsliedje nu is Go van Chemical Brothers (geen heel nieuw liedje, maar goed). Lekker vrolijk, niet te ingewikkeld.

 • Antwoorden Kirsty 13 april 2016 om 15:43

  Ik kan mij goed voorstellen dat je even bij moet komen na Veed! Het lijkt mij ook wel bijzonder intens om mee te maken. Natuurlijk is het superleuk om fans/volgers te ontmoeten, maar ik denk dat je op zulke dagen wel heel veel indrukken opdoet waardoor je erg moe wordt.

 • Antwoorden Iris 13 april 2016 om 15:28

  Hee Teske,
  wat een mooi en fijn artikel om te lezen. Ik vind het goed hoe je jezelf zo openstelt voor je eigen emoties. Alles opkroppen heeft ook geen zin. En wat fijn dat je het zo naar je zin gehad hebt op VEED! Ik hoop dat inmiddels weer wat meer rust en overzicht terug hebt en dat het beter met je gaat en je alles weet kan oppakken zoals je dat fijn vindt.

  Zelf luister ik eigenlijk niet veel naar muziek, maar omdat ik wel naar het Sziget festival ga en ik niet alle artiesten ken, ben ik meer gaan luisteren. Zo heb ik Aurora ontdekt, wiens naam ik al herkende door jou! Ik vind van haar Half the world away prachtig. <3 Ook hou ik van Pompeii van Bastille en eigenlijk alles van Coldplay en Taylor Swift.

  Liefs van Iris

 • Antwoorden Femke 13 april 2016 om 15:26

  Jett Rebel, That Place! Zijn muziek is zo geweldig, je moet echt eens luisteren :)
  Liefs Femke

 • Antwoorden Zara 13 april 2016 om 15:24

  Hoi Teske,
  Super leuke blogpost
  Mijn favoriete nummer(s) zijn thinking out loud van ed sheeran en a little to much van Shawn mendes

 • Antwoorden Nina 13 april 2016 om 14:19

  Ik krijg altijd zo een warm gevoel van dit soort artikelen omdat je gewoon voelt dat het recht vanuit het hart komt.
  O en ik luister momenteel heel veel naar wild child. Super fijne muziek!
  Liefs Nina

 • Antwoorden Rebecca 13 april 2016 om 14:13

  Begrijpelijk hoor! Het is logisch dat je helemaal gesloopt ben. Je bent door een achtbaan van emoties gegaan. Het is dan belangrijk om je rust te nemen. We nemen het dus helemaal niet kwalijk! Die twee dagen heb je je enorm ingezet voor je kijkers/fans en nu mag je echt even tijd voor jezelf nemen. Je bent een topper, Teske!

  En om je vraag te beantwoorden: ik luister op het moment veel de Jeugd van Tegenwoordig en Blof. Maar een nummer die ik nu al wekenlang heerlijk vind is Whistle For The Choir van The Fratellis.

 • Antwoorden kimberly 13 april 2016 om 13:54

  ‘When we were young’ van Adele. Ongenegeerd meebleren is heerlijk op emotionele dagen (:

 • Antwoorden Derpina 13 april 2016 om 13:08

  Alexander – Truth.
  Lijkt me ook wel echt een nummer wat jij tof vindt.

 • Antwoorden Maaike 13 april 2016 om 13:07

  Milky Chance – Down by the river. *repeat all day for days* :D En nog steeds elke keer kippenvel bij de instrumentale stukken.

 • Antwoorden frank 13 april 2016 om 12:58

  Het is heel mooi geschreven, er over praten/schrijven is het beste wat je kunt doen als je ergens mee zit. En ik vind het goed om ook de andere kan te lezen! Mijn energie nummer is en blijft: macklemore & ryan lewis – can’t hold us

 • Antwoorden Rena 13 april 2016 om 12:49

  Oh, I understand it really you are so emotional in these days!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Antwoorden Ella 13 april 2016 om 12:48

  Alessia Cara – Wild things

 • Antwoorden Nicky 13 april 2016 om 12:47

  Wat ben ik blij met dit super eerlijke artikel. Je emoties opkroppen is nooit een goed idee. Ik dacht dat ik altijd best open was (ik huil best snel) maar de laatste tijd heb ik geleerd dat ik ook tegenover mezelf emoties vaak wegstop. Dus nu probeer ik, net als jij, vaker te benoemen wat ik voel en dat zorgt ervoor dat ik me evenwichtiger voel, als je begrijpt wat ik bedoel? Het lijkt me inderdaad best speciaal om plots mensen op jou te zien reageren zoals jij op je grootste idolen zou doen. Ik zeg: geniet van de rit! Tuurlijk ga je nooit voor iedereen goed kunnen doen maar zolang jij als je ergste criticus tevreden bent met wat je doet, moet je de rest even vergeten. Vergeet alsjeblieft niet wat voor een bijzonder avontuur het is waar je bent ingerold en probeer er zoveel mogelijk van te genieten op het moment zelf! Ik volg je verhaal met veel plezier en hoop dat nog jaren te kunnen blijven doen.

  • Antwoorden Nicky 13 april 2016 om 12:49

   Oh en qua nummer: “I’m alive” van Michael Franti vind ik echt een super vrolijk, zomers nummer! #cardance

   • Antwoorden Victoria 14 april 2016 om 19:42

    Mijn favoriete liedje van het moment: rewritten van Teske de Schepper haha! ;)
    ‘Treur niet’ van Diggy Dex vind ik ook heel mooi nummer, zeker als je een beetje emotioneel bent (:
    En ik vind het zo leuk dat je ook zo weg bent van Acda en de Munnik!
    Hartjes <3

 • Antwoorden AlongWithTheSunshine 13 april 2016 om 12:22

  Ach meissie toch, je hoeft helemaal niets te verklaren. Je bent nou eenmaal ook nog een mens. En mensen zijn niet enkel vrolijk, opgewekt en vol energie. Dus probeer je niet al te schuldig te voelen als jij de rust pakt die je nodig hebt.
  Anyways, goed dat je het van je afschrijft!

  Hartjes! :D

 • Antwoorden Eline 13 april 2016 om 12:17

  Ik kan me zo goed voorstellen hoe overweldigend dat moet zijn! Fijn dat je even een moment voor jezelf genomen hebt, is af en toe ook nodig. :)
  (En qua liedjes: Agape (of eigenlijk gewoon het hele album) van Bear’s Den is héél fijn. <3)

  • Antwoorden Anne 13 april 2016 om 17:24

   Ja! Bear’s Den maakt echt fijne muziek! Magdalene vind ik ook zo’n leuk nummer.

  Reageer