My Life In Pictures – april 2016 #1

10 april 2016

De eerste week van april. Weinig uren geslapen, wel hele toffe dingen gedaan. Twee studio sessies op een dag en de klapper van de week: de VEED Awards, waar ik ook nog een prijs mee naar huis mocht nemen.

Zaterdag was echt de ultieme chilldag. Ik zat de hele dag in mijn meest comfortabele trui en at Indiaas voedsel. Echt helemaal gelukkig.

Ik stuurde Léon deze foto, als suggestie voor z’n VEED outfit. Zijn lievelingsdier is een vos.

Als ik zonder te kijken een knot maak, schrik ik soms van mezelf als ik dan later in de spiegel kijk. Er zitten soms zulke rare creaties op mijn hoofd!

Zondag was ik aan het einde van de dag bij Pllek, een hele fijne tent aan het IJ. Ik was er met Mert, Kelvin, Jard en later kwam Jasper ook nog. Het was zo’n mooie dag, dus ik was heel blij dat ik nog lekker buiten heb gezeten. Drankjes en hapjes erbij, helemaal top.

Ik at gefrituurde pepers en die waren top (en geeneens heet).

Dit was maandag. En nee, de foto staat niet op z’n kant. Ik was hier namelijk bij de 538 studio en daar hebben ze een auto aan de muur hangen. Love it.

Maandag had ik een studio sessie met Jihad en Memru, maar later die avond belandden we dus in Hilversum in een andere studio met Ali, Ruben, Glen en Morien. Zo leuk en heel gezellig.

Woensdag werkten Mert en ik samen bij Hotel Lloyd. Super fijne spot, al vind ik de bediening bij Bagels & Beans veel leuker. Maar deze tafel was lekker om aan te werken die dag.

Ik had maar een paar uur geslapen die nacht, want ik pas tegen 5 uur thuis van de studio. Koffie was dus zeker welkom.

Lekker! Scrambled eggs met kaas en toast met boter.

Later die dag haalden we onze boodschappen op. Ik vind dat super fijn van Jumbo, want daar kan je boodschappen bestellen en dan op een bepaalde tijd ophalen. Dan leggen ze het gewoon voor je klaar en brengen ze het, als je dat wilt, zelfs naar je auto. Echt top! En het is ook niet zo dat je een heel groot bedrag uit moet geven, zoals je dat vaak wel hebt wanneer je boodschappen laat bezorgen.

Oh, ik ben zo dol op deze aap. Zo blij.

M’n energielevel was wel echt op nul dinsdag. Gelukkig heb ik die nacht bij kunnen slapen.

Op woensdag was ik erg blij, want ik had een good hair day. Daar moest een foto van gemaakt worden!

Wel echt vet jammer dat mijn kleur zo snel terugloopt. Het zit nu weer tegen koper/rood aan, terwijl het net na het verven echt paars was. Ik ga toch maar weer naar een donkere kleur, denk ik, want dat blijft een stuk langer mooi.

Wanneer Vera me vraagt welke dweil ik ook alweer heb. Ik vind dat zo leuk man, we kennen elkaar al vijf jaar en toen waren we nog niet bezig met dweilen. Hahaha.

Op donderdagochtend moest ik bij de huisarts zijn. Warhoofd Teske vergiste zich alleen in de tijd en was daarom te laat. Gelukkig had ze nog tijd voor me, maar wel nadat alle afspraken afgerond waren. Dat werd wachten.

Gelukkig was het uiteindelijk maar een uurtje. Ik was bij de huisarts om een biopt te laten nemen van een mogelijk onrustige moedervlek.

De oorlogswond werd goed bedekt met een verbandje en pleister. Het bloedde nogal, dus dat was wel nodig. Inmiddels is de pleister eraf, maar het is nog niet dicht gegroeid. Het is echt een rond, hol gaatje in m’n rug. Ziet er best grappig uit.

’s Avonds gebruikte ik een masker van Lush genaamd ‘Don’t Look At Me’ en die heeft een hele mooie blauwe kleur.

En op vrijdag waren de VEED Awards! Ik ging optreden op de awardshow, dus hier waren we aan het soundchecken. Dit was het uitzicht vanaf het podium, maar de zaal was hier natuurlijk nog niet gevuld met kijkers en YouTubers.

VEED! Zo spannend!

Mijn outfit van de avond: een playsuit van Boohoo. Super blij mee en ik heb ook echt veel complimentjes erover gekregen. Leuk!

Ik trad op met Polska, het nummer dat we nog uit moeten brengen genaamd ‘Samen’. Ik vind het zo gaaf als jullie hartjes maken vanuit het publiek.

En ik won een award!!!! ZO BLIJ! Ik was voor vier awards genomineerd en dat vond ik al bizar, maar dat ik deze prijs in ontvangst heb mogen nemen vind ik echt fantastisch. Het is de prijs voor de beste YouTube muziek artiest.

Het is echt een mooie award met een olifantje (want de allereerste video op YouTube was van een olifant) en een schermpje, waarop je een aantal beelden uit mijn videoclips kan zien. Ik ben er heel erg blij mee, zeker omdat ik nu ook zoveel met muziek bezig ben. Dankjulliewel!

Nou, een geslaagd weekje hoor. De vlog is ook echt weer heel lang, want ik heb een heleboel gekletst. Ik hoop dat je een mooie zondag hebt waarop je kunt chillen: geniet van de video!

Gisteren was VEED festival, dus dat zien jullie natuurlijk in de volgende MLIP terugkomen. Wat een gekte! Zo druk en zoveel leuke kijkers ontmoet. Verder staat er volgende week nog niet al te veel op de planning. Ik ga naar de documentaire van Martin Garrix, het optreden van Matt Simons & Chris Ayer, heb vocal coaching en ga als het goed is nog even naar m’n ouders. Toppie! Fijne zondag!

35 reacties

 • Antwoorden Anoeska 30 april 2016 om 10:40

  Wat gaaf dat je een award hebt gewonnen, gefeliciteerd! En helemaal verdiend ook. ;)

 • Antwoorden Savannah 16 april 2016 om 22:51

  Gefeliciteerd met je award!
  ^.^

 • Antwoorden Luna 13 april 2016 om 07:53

  Gefeliciteerd met je award!! Ik was naar Veed festival, maar mocht alleen naar groep 6… Ik wou jou zo graag zien! Mijn vriendin zag jou en Sophie naar backstage lopen en vroeg of ze een foto van jullie mocht maken voor mij, maar een bewaker zei heel boos dat dat niet mocht. Ik vind het ongeloofelijk jammer dat ik je niet gezien heb!! Kan je niet een keer een fanmeeting houden? Hope so!

 • Antwoorden Mariëlle 12 april 2016 om 22:29

  Van harte gefeliciteerd met je award. Wat een maand en wat een positiviteit. Hou dat vast voor de komende maand(en) en ga zeker zo door. Vind het altijd leuk om naar je vlogs/blogs te kijken. Dus dat blijf ik ook vooral lekker doen.

 • Antwoorden Merel 11 april 2016 om 23:23

  Wat maak je toch veel leuke dingen mee! Echt super leuk dat je de award hebt gewonnen, echt verdient. Slaaplekkerrr nog trouwens :)

 • Antwoorden Ester 11 april 2016 om 21:51

  Gefeliciteerd met het winnen van de award! :)

 • Antwoorden Graziella 11 april 2016 om 17:24

  Die foto van jou met Mert is echt té lief.. Ziet eruit als een toffe week!

 • Antwoorden Laura 11 april 2016 om 17:17

  Congratz Teske! En wat een kaaklijn heb je trouwens, hihi. Viel me ineens op. En Matt Simons <3

 • Antwoorden Danique Krol 11 april 2016 om 16:12

  Wat staat die playsuit je prachtig! En ik ben erg benieuwd naar het nieuwe nummer.

 • Antwoorden frank 11 april 2016 om 13:37

  Gefeliciteerd met de terechte award Wat een leuke week met mooie foto’s.

 • Antwoorden Marion 11 april 2016 om 12:08

  Wat een leuke foto’s zijn het weer!! gefeliciteerd met de award!!

 • Antwoorden Lindsey Beljaars 11 april 2016 om 10:03

  Wat een leuke foto’s, die eerste foto met Mert vind ik heel mooi. Gefeliciteerd met je VEED Award!

 • Antwoorden Silkeblogs 11 april 2016 om 09:31

  Proficiat met je award! =D

 • Antwoorden Denise 11 april 2016 om 09:20

  Wauw, gefeliciteerd met de award! <3

 • Antwoorden robin 11 april 2016 om 08:39

  die gefrituurde pepers zijn yum! kreeg ooit is een bord vol bij een Spaans restaurant en was er aardig bang voor omdat ik niet tegen pittig eten kan maar het viel reuze mee (:

 • Antwoorden Gejanna 10 april 2016 om 21:14

  Gefeliciteerd met je award! En wauwie die foto met Mert, super super super leuk en lief!

 • Antwoorden Lin 10 april 2016 om 20:53

  Gefeliciteerd met je award lieve Teske, je hebt hem verdient! Hartjess ♥️

 • Antwoorden Dionne 10 april 2016 om 20:41

  Wat tof dat je die award hebt gewonnen! Heel cool! Ik vind je outfit voor VEED ook heel gaaf!

 • Antwoorden Iris 10 april 2016 om 18:47

  Gefeliciteerd! De award is helemaal bij de juiste persoon.

 • Antwoorden Dana 10 april 2016 om 15:59

  Gefeliciteerd met je award! Ik vind je eerste foto met Mert onwijs adorable :)

 • Antwoorden Kelly 10 april 2016 om 14:56

  Wat een toffe playsuit! En natuurlijk gefeliciteerd met je VEED award.

 • Antwoorden Marleen 10 april 2016 om 14:45

  Gefeliciteerd met je award! Jammer van je optreden… Ik snap dat je daar flink van baalt. Fijn zo’n heerlijk lange vlog, helemaal omdat ik ziek ben en toch niet veel anders kan dan blogs lezen en youtube kijken ;-) Veel plezier volgende week met alle leuke dingen!

 • Antwoorden Mariska 10 april 2016 om 13:46

  Wat goed dat je gewonnen hebt, gefeliciteerd! Goed bezig ook met je muziek zeg :) Zag gister toevallig bij het zappen dat je op XITE was met een top 30. Grappig om te zien!

 • Antwoorden Isis 10 april 2016 om 12:06

  Die award had je verdiend! hele leuke foto’s uiteraard :)

 • Antwoorden Laura | Victoria 10 april 2016 om 11:55

  Gefeliciteerd met je award Teske, je verdient het! En die playsuit met het houthakkersprintje vind ik echt heel leuk staan. Liefs

 • Antwoorden Lotte 10 april 2016 om 11:51

  altijd superleuk om te lezen! En gefeliciteerd met je award! je hebt het echt verdient!

 • Antwoorden Liefs Lara 10 april 2016 om 11:39

  Wauw! Gefeliciteerd met je award. Ik kijk je filmpjes en lees je blog al sinds je een kleine spruit was, zo cool om te zien waar je nu staat en tot hoe ver je bent gekomen. Ga zeker zo door meid!

 • Antwoorden Maaike 10 april 2016 om 11:26

  Wat een leuke week heb je achter de rug! Super dat je een VEED award in ontvangst mocht nemen, en dat de eerste video op YouTube een video van een olifant was, wist ik eigenlijk helemaal niet haha

 • Antwoorden femketje 10 april 2016 om 11:05

  die onesie is awesome :D

 • Antwoorden Naomi 10 april 2016 om 11:04

  Die playsuits staan je allemaal hel erg mooi!

  x

 • Antwoorden Evelien 10 april 2016 om 10:52

  Ik vind de VEED award echt heel tof. Het is een leuk concept, met dat filmpje erin!

 • Antwoorden Amy 10 april 2016 om 10:28

  Gefeliciteerd met je Veed award! Mooie erkenning voor je muziek! :) Prachtige foto van jou en Mert, wat zijn jullie toch een prachtig stel samen

 • Antwoorden Demi 10 april 2016 om 10:18

  Hele leuke foto’s, vooral die zwart/wit met Mert is echt prachtig! Ik ga vanmiddag op m’n gemakje je vlog kijken :D

 • Antwoorden Rena 10 april 2016 om 09:56

  Congratulations you deserve the award really! And I see you had general a good week :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Antwoorden Daniëlle 10 april 2016 om 09:18

  Super leuk! Gefeliciteerd met je award! Je hebt hem natuurlijk ook hartstikke verdiend!
  Mooie foto van jou en Mert!

 • Reageer