Mijn schoenencollectie!

7 april 2016

Het leek me leuk om een keertje mijn hele schoenencollectie te filmen, omdat een aantal van jullie er ook wel eens om hebben gevraagd. Het zijn er aardig veel, maar dat komt deels, doordat ik elke maand schoenen mag uitzoeken bij Sarenza. Ik heb ze dus niet allemaal zelf gekocht! Veel plezier bij het kijken!

27 reacties

 • Antwoorden Pascalle 12 juni 2016 om 15:05

  Wauw! Waar heb je die Nike air force vandaag? Ze zijn super gaaf!

 • Antwoorden Lina 10 mei 2016 om 14:25

  Ohoh! Wat een gave schoenen heb jij en inderdaad veel!
  De platformschoenen van No Name neem ik graag van je over als je er op uitgekeken bent;)
  Jaloers

 • Antwoorden Romy 10 april 2016 om 19:16

  Leuke video! Ik vind je tweede paar Nikes echt heel mooi!

 • Antwoorden Vanessa 10 april 2016 om 13:22

  Superleuk om je schoenencollectie te zien Teske! Ik vind je Adidas sneakers en Vans het leukste :-)

 • Antwoorden Danique Krol 9 april 2016 om 14:24

  Wat een heerlijke collectie!

 • Antwoorden Lydia 9 april 2016 om 14:15

  waah super gaaf dat je zoveel schoenen hebt!
  Ben zo jaloers nu!!

 • Antwoorden Ilona | inspiration for you 9 april 2016 om 13:07

  Oh wauw je hebt echt enorm leuke schoenen, ben er echt een beetje jaloers op!

 • Antwoorden Lenneke 9 april 2016 om 08:05

  Ik vind je sneakers echt grandioos!

 • Antwoorden Tamarah 8 april 2016 om 19:53

  Leuke en mooie schoenen zitten er tussen! Toevallig net vandaag een artikel geschreven voor leuke witte sneakers!

 • Antwoorden Storia Dolce 8 april 2016 om 19:49

  Ik vind ze allemaal geweldig! Liefs

 • Antwoorden Inez 8 april 2016 om 19:47

  omg omg omg omg!!!! Zoooo veel leuke schoenen!! Ikzelf heb echt zo maar 3 of 4 paar, maar mijn verdomde voeten groeien nog :/ I love de witte adidas met dat anime gezichtje vanvoor :)
  Doeii xxx
  Inez

 • Antwoorden t 8 april 2016 om 17:19

  Leuke collectie! Welk muziekje is dit???

 • Antwoorden Saskia 8 april 2016 om 17:04

  Wauw, wat veel! Het eerste Nike paar vind ik heel leuk!

 • Antwoorden Catherine 8 april 2016 om 16:46

  Wat heb je veel platforms! Vind ik echt heel gaaf. Ik ben een super schoenen monster en mijn kast puilt dan ook helemaal uit. Dr. Martens staan ook nog heel hoog op mijn lijstje, die zijn volgens mij ook niet kapot te krijgen. Laatst heb ik laarsjes met hoge hak gekocht die ik heel stoer vind en heel blij mee ben!

 • Antwoorden Lotte 8 april 2016 om 15:36

  omg omg omg! Ik ben echt dol op schoenen! Superleuke schoenen heb je ook! Xx

 • Antwoorden Heidi 8 april 2016 om 07:10

  Wat mooie schoenen heb je.
  Ik zelf heb niet zo veel schoenen staan.

 • Antwoorden Derpina 8 april 2016 om 02:12

  Die Uppon Vintage dingen vind ik het tofst. Maar waarom draag je zoveel van hetzelfde, als ik vragen mag? Heel veel sneakers, en dan nog meer van die sneakers met dikke zolen enzo… En als je dan schoenen met hakken draagt, zijn het alsnog van die stoere dingen. Heb bijvoorbeeld geen elegante hakken voorbij zien komen, of nette schoentjes met platte zolen. Wrom nie?

  • Antwoorden Inez 8 april 2016 om 19:44

   Dat vroeg ik me ook een beetje af, maar misschien houdt ze daar niet zo van :)

  • Antwoorden Teske 9 april 2016 om 23:08

   Ik draag liever geen hakken, want dan kan ik na een uur al niet meer op mijn voeten staan :) Dus als ik ze draag, zijn ze vrij grof, want die zijn fijner om op te lopen.

 • Antwoorden Anna 7 april 2016 om 23:37

  Wat veel schoenen zeg! Wat leuk dat je elke keer schoenen mag uitzoeken bij Sarenza! Ik wil zelf eigenlijk geen leer meer dragen en heb zo’n leuk merk gevonden die trendy en hippe schoenen maakt. Ik weet niet of je ‘The No Animal Brand’ kent maar ik wil er binnenkort een keer een paar schoenen bestellen, ik heb zelfs Sarenza gevraagd of hun deze schoenen in hun assortiment zouden kunnen nemen. Daar kreeg ik het antwoord : ”Ik heb uw mail doorgestuurd naar onze inkoopafdeling, zodat dit wellicht in de toekomst wel een optie wordt. ” Whoehoeee, laten we het hopen! :) Zou je eens op de site willen kijken van ‘The No Animal Brand’ en laten weten wat jij er van vind? Ik wil geen reclame maken hoor, echt niet… maar ik ben zoo enthousiast en benieuwd naar je mening!

 • Antwoorden Irene 7 april 2016 om 23:01

  Zou zo mijn eigen collectie kunnen zijn!

 • Antwoorden femke 7 april 2016 om 20:14

  Wauw wat een heleboel mooie schoenen. De schoenen van Uppon Vintage vond ik steeds wel echt het mooiste!

 • Antwoorden woonwebwinkel 7 april 2016 om 19:40

  Wow super gaaf! Echt een leuke collectie heb je!

 • Antwoorden Laura | Victoria 7 april 2016 om 18:33

  Tjonge, wat heb jij een berg schoenen en dan vooral de collectie platform schoenen is immens. Als ik eerlijk ben, hou ik niet zo van sneakers dus onze smaken verschillen een beetje. Hoewel ik spontaan de kriebels kreeg van je ananasschoentjes, love it!

 • Antwoorden femketje 7 april 2016 om 17:32

  woahhh wat veel :D

 • Antwoorden Iris 7 april 2016 om 17:27

  Hier was ik enorm benieuwd naar, zeker omdat je dat abonnement hebt. Zo veel, ik weet echt niet wat mijn favoriet is.

 • Antwoorden VeerlePlume 7 april 2016 om 16:59

  Oh my gaawwd ik ben zo jaloers! Er zitten echt geweldige paren tussen, vooral de platform shoes vind ik tof <3

 • Reageer