Ik hou gewoon van eten!

2 april 2016

De praatvideo van deze week gaat helemaal over eten. Vond ik wel een fijn onderwerp. Wie vindt het nou niet leuk om over eten te praten?

8 reacties

 • Antwoorden Sanne 4 april 2016 om 17:47

  Random vraag, maar ik vind je trui erg leuk! Waar heb je hem gekocht?:) Ik ga je video vanavond met geluid bekijken, ben nu helaas nog aan het werk. Fijne avond!

 • Antwoorden Danique Krol 3 april 2016 om 18:40

  Erg leuke video weer!

 • Antwoorden Iris 3 april 2016 om 17:51

  Ahh, ik werd zo blij van deze video! Ik heb niet echt een favoriete keuken, een mengsel van keukens is vaak ook heel lekker. Misschien dat nachochips met chocolade dan ook wel smaakt ;) .

 • Antwoorden VeerlePlume 3 april 2016 om 09:13

  Volgensmij heb ik dit al wel eens gezegd, jij hebt zo’n heerlijke stem om naar te luisteren (zeker op een vrije zondagochtend)! Ik zit nu in de knoop met een eetstoornis, maar ik hoop dat ik weer net zo van eten kan houden als jij..!

 • Antwoorden Chricher 2 april 2016 om 22:32

  Surinaamse keuken amazing
  Roti is denk ik dat voor jou de plaat is gemaakt van kikkererwten en madame madame janet (peper) is er lekker bij. Kouseband kerrie trouwens je filmpjes zijn heel erg leuk
  Wil je weer eens een Q&A doen?????

 • Antwoorden Catherine 2 april 2016 om 22:07

  Super leuke video! Ik ben ooit een keer met school 3 weken naar India geweest voor vrijwilligers werk. En na al die tijd elke avond precies dezelfde super spicy gerechten te eten, was ik er wel helemaal klaar mee haha! Geen Indiaas voor mij meer. Dat was trouwens ook meteen drie weken vegetarisch en mijn buik kon vlees daarna helemaal niet meer aan (zie je ook maar meteen dat vlees best wel heavy is om te verteren). Ik ben zelf helemaal dol op Mexicaans en sushi!

 • Antwoorden femketje 2 april 2016 om 22:05

  hier nog zo’n nommm’er ;D

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 2 april 2016 om 21:09

  Mmm, ja, Indiaans is zo heerlijk!!!

 • Reageer