Webshop tip: Hebbers

9 maart 2016

Ik ben altijd op zoek naar leuke, nieuwe webshops. Ik hou van kleding, van sieraden, maar eigenlijk vooral van stationary (bureau-accessoires) en daar is deze webshop perfect voor. Vandaag een artikeltje met een webshop tip!

Hebbers

Hebbers is echt zo’n shop waar je voor verschillende dingen terecht kunt, met hele redelijke prijzen voor de producten. Je kan er hele toffe postkaarten kopen, maar ook canvas tasjes, posters, notitieboekjes, soy scents, washi tape en sieraden. Ideaal voor kleine cadeautjes aan jezelf of iemand anders. Ook hebben ze een aantal leuke gratis printables die je kan downloaden. Ik mocht een paar items uitzoeken en die laat ik vandaag aan jullie zien.

Fly away with me! Ik vond het een mooie tekst en ik hou ook van illustraties van papieren vliegtuigjes. Ideaal voor meerdere gelegenheden, voor ‘zomaar’ of een verjaardag.

Deze vond ik mega leuk en wilde ik meteen hebben. Heel grappig bedacht! Cactussen zijn helemaal hip en de tekst erbij maakt het natuurlijk af.

Ik vind ‘lieveling’ een leuk woord, maar het is extra leuk geworden, nadat ik mijn cover ‘Lievelings’ maakte. Deze moest en zou ik dus hebben. Mooie kleuren en een duidelijke boodschap: je bent lief! Alle kaarten bij Hebbers kosten €1,50, maar er zijn ook mini kaarten voor €0,75. Dat vind ik echt top, want ik vind soms dat je meer betaalt voor kaarten in winkels die ik echt minder leuk vind dan deze.

Ik had het laatst toch ook al over canvas tasjes? Ik heb er een nieuwe favoriet bij! Dit schattige katje met een hartjes-neusje was mijn favoriet van het aanbod op de site. Je betaalt er €9,95 voor en ze hebben nog een paar andere hele leuke varianten. Hij is van prima kwaliteit en ik draag hem inmiddels al weer een weekje met me mee.

Ik ga de webshop zeker vaker checken, om te zien of er nog wel eens nieuwe items bij komen. De kaarten die je hier ziet zijn inmiddels alweer beschreven en op de post gedaan voor mijn serie Hartjes, maar ik weet in ieder geval een nieuw adresje als ik weer een lading nieuwe kaarten nodig heb. Met de code teske krijg je nu 10% korting op je bestelling! Leuk!

Vinden jullie het tof als ik vaker een webshop in de spotlights zet? Over webshops kan je niet makkelijk een blogpost schrijven van 800 woorden, maar ik vind het zelf altijd wel leuk om tips van anderen te zien. Let me know!

37 reacties

 • Antwoorden Miranda 11 juli 2016 om 21:11

  Ik kan de website hebbers niet vinden , jammer !
  Bestaat ie nog wel ?

 • Antwoorden Anouk 19 maart 2016 om 15:30

  Ik hoef niet nog meer tasjes, maar… de kat is zo lief!

 • Antwoorden Danielle 15 maart 2016 om 12:12

  Echt ZO leuk die webshop! Ik zag die kattentas en MOEST hem meteen hebben! Bedankt voor de tip, heb meteen een bestelling geplaatst :)

 • Antwoorden Joyce 11 maart 2016 om 06:42

  Ooo dit ziet er leuk uit. Ik vind vooral het eerste kaartje en het canvas tasje leuk! Ik moet er ook maar eens een paar aan gaan schaffen voor mijn boodschappen. Ik ga snel op de webshop kijken!

 • Antwoorden Nikki 10 maart 2016 om 14:45

  Dit lijkt me echt een leuke webshop!

 • Antwoorden Demi| prettyfallingstars 9 maart 2016 om 23:19

  WAUW die kaarten zijn zo leuk! Ik ben verliefd, wil deze hele webshop leegkopen.

 • Antwoorden Chantal 9 maart 2016 om 22:22

  Leuk artikel, dat tasje is ook echt heel tof! Denk dat dit wel een goed idee is ja, vaker webshops in de spotlight zetten. Denk dat er veel meer leuke webshops zijn die vele niet kennen! Heb pas een webshop ontdekt die ook wel bij jou past denk ik, feelgoods.nl. Ze hebben onder andere mooie edelstenen en mineralen, maar ook bijvoorbeeld sieraden. Ze hebben sinds kort ook producten in samenwerking met een sociale werkplaats, dat zouden meer webshops moeten doen!

 • Antwoorden VeerlePlume 9 maart 2016 om 21:34

  Oooh die canvas tas is zo schattig! Dit klinkt echt als zo’n perfecte webshop, ik vind overigens dat er veel meer van zulke winkeltjes gewoon in de stad moeten zijn, waar je echt eindeloos kan rondlopen, hihi.

 • Antwoorden lise 9 maart 2016 om 21:13

  Bedankt voor de tip! ;)

 • Antwoorden monica 9 maart 2016 om 20:35

  Ja zeker wel leuk als je dit vaker doet. Ik vind het altijd wel handig tips van andere over leuke websites etc.

 • Antwoorden Willemijn 9 maart 2016 om 17:52

  Wat een superleuke tip! Ik ben altijd al opzoek naar leuke én betaalbare webshops.

  • Antwoorden Willemijn 9 maart 2016 om 17:54

   Ik heb net gekeken, en nu ben ik je al helemaal dankbaar :)

 • Antwoorden Dalinka 9 maart 2016 om 15:00

  Wat leuk zeg! Ik ga zo gelijk even neuzen in de webshop, want ik houd echt van dit soort spulletjes.
  Het zou tof zijn als je vaker schrijft over webshops. Altijd leuk om weer nieuwe te ontdekken. Ik schrijf zelf soms ook over webshops en 800 woorden red je makkelijk als je heel enthousiast over een webshop bent hihi. Maar ook al zijn het er minder, dan maakt dat niet uit toch? Vind ik tenminste. Plaatjes kijken en inspiratie opdoen vind ik ook enorm leuk. Daar hoeft van mij niet perse 1000 woorden aan tekst bij te zitten. Zolang het artikel maar compleet is.

 • Antwoorden Bettie 9 maart 2016 om 14:37

  Ik kende deze winkel al, maar ze hebben het zulke leuke dingetjes. Die tas is ook echt super leuk!

 • Antwoorden Danique Krol 9 maart 2016 om 14:19

  Wat een leuke en schattige spulletjes! Echt helemaalTeske haha.

 • Antwoorden Melisa 9 maart 2016 om 13:22

  Ah dat canvas tasje is echt super leuk! Vooral leuk voor de crazy cat lady’s onder ons, haha

 • Antwoorden Susan 9 maart 2016 om 13:08

  Wat een super leuke webshop!

  Liefs
  susan

 • Antwoorden ish 9 maart 2016 om 12:15

  ah wat een leuke dingen! ik ben weg van het canvas tasje en het cactus kaartje ! zo cute
  xx Ish

 • Antwoorden Emma ;) 9 maart 2016 om 11:56

  Ik heb net zitten kijken en bij (bijna) elk item denk ik aan jou! Het is echt een typische winkel voor jou, Teske. Dat komt waarschijnlijk door de kaartjes en die verschrikkelijk leuke katten, en andere, tasjes. LOVE IT ALL!

 • Antwoorden Annemarie 9 maart 2016 om 11:31

  Wat een schattige spulletjes. Ik vind vooral de kaart met de cactus erg leuk!

 • Antwoorden Nicole 9 maart 2016 om 10:58

  Wat een schattige items allemaal. Ik ga snel even een kijkje nemen bij de webshop!

 • Antwoorden Irina 9 maart 2016 om 10:40

  Aah wat een onwijs toffe items! De canvastas is toch wel echt mijn favoriet ^^

 • Antwoorden Iris 9 maart 2016 om 09:03

  Volgens mij moet ik ook snel op zoek naar zo’n leuke canvas tas.

 • Antwoorden Laura 9 maart 2016 om 08:42

  Leuke kaartjes!

 • Antwoorden Laura - Dagelijkse hap 9 maart 2016 om 08:14

  Het tasje is gewoon te schattig voor woorden! :D Ik kende deze webshop helemaal niet, maar ik ga er zeker een kijkje nemen :)

  • Antwoorden Linda 9 maart 2016 om 08:42

   Met de code ‘teske’ krijg je nu 10% korting! :)

 • Antwoorden Jolien 9 maart 2016 om 07:52

  Die spulletjes zijn inderdaad zo leuk! Vooral het canvas tasje vind ik enorm cute. Eigenlijk ben ik al een tijdje op zoek naar een lichte, grote zak waar ik mijn schoolgrief in kan stoppen en ik realiseer me nu dat een canvas tas daar best wel geschrikt voor is (als het niet regent ten minste). Ik ga straks zeker een kijkje nemen op de webshop.

  • Antwoorden Linda 9 maart 2016 om 08:41

   Met de code ‘teske’ krijg je nu 10% korting! :)

 • Antwoorden Margot 9 maart 2016 om 07:51

  Dat tasje is wel heel erg cute!

 • Antwoorden Sandra 9 maart 2016 om 07:33

  Dat tasje vind ik echt geweldig en de kaartjes zijn echt zo cute! Goed begin om weer eens wat leuke kaartjes random te sturen.

 • Antwoorden Kirsten 9 maart 2016 om 07:32

  Oh dat tasje wil ik echt graag hebben! Ik kende Hebbers inderdaad al en het is ook typisch een webshop voor mij en mijn liefde voor stationery.

  Lijkt me leuk als je vaker webshops in de spotlight zet!

  • Antwoorden Linda 9 maart 2016 om 08:43

   Met de code ‘teske’ krijg je nu 10% korting! :)

 • Antwoorden Emma 9 maart 2016 om 07:31

  Hele leuke kaartjes! Daar ga ik nú even een kijkje nemen, ik houd namelijk zo erg van kaartjes verzamelen! I’m addicted!

  • Antwoorden Linda 9 maart 2016 om 08:44

   Met de code ‘teske’ krijg je nu 10% korting! :)

 • Antwoorden Linda 9 maart 2016 om 07:19

  Daarnaast krijg je met de actiecode ‘teske’ 10% korting op alles! :)

 • Antwoorden Heidi 9 maart 2016 om 07:17

  Wat mooi kaartjes zijn het en wat een leuke tas.

 • Antwoorden Anniek 9 maart 2016 om 06:56

  Ah, dat canvas tasje: TE LEUK! Ik heb thuis stiekem al een hele verzameling liggen (met als favo een vosje erop), maar deze is ook echt onwijs schattig. Leuke kaartjes ook trouwens, ik zag ze al voorbij komen in je hartjes video!

 • Reageer