My Life In Pictures – maart 2016 #1

6 maart 2016

Hallo maart! Je begint potverdorie goed. Ik vond deze eerste week van maart top, hoewel al mijn plannen niet door gingen. Ik had eigenlijk drie dagen vol gepland, maar die werden allemaal gecanceld, waardoor mijn week er ineens heel anders uit zag. Maar uiteindelijk toch lekker, want ik had een heleboel tijd voor mezelf en mijn nieuwe experiment met het koolhydraatarm eten. Verwacht dan ook veel food foto’s en shots in mijn vlog!

De ultieme snack van het moment: een lepeltje pindakaas. Beter dan dat krijg je het niet.

Maandag na het sporten voelde ik me even zó gelukkig. Ik keek uit over Amsterdam en vond het echt prachtig.

Daarna flink wat fruit ingeslagen. Vitamientjes!

Een van de manieren hoe mijn ontbijtjes eruit kunnen zien. Kijk die mega grote aardbeien!

Passievruchten vind ik ook zo lekker, hoewel de binnenkant er altijd uit ziet als kikkerdril.

Het is elke ochtend weer een verrassing hoe mijn haar eruit ziet. Vaak is het een waar kunstwerk.

Mijn nieuwe favoriete trui van Comegetfashion.

Ik maakte voor het eerst sinds lange tijd weer een groene smoothie met spinazie en dat beviel super goed! Yum!

Ik probeerde ook voor het eerst Sims 4 uit, maar ik moet nog wel enorm wennen hoor. Het is zo anders!

Van de winkel Gesponnen Suiker kreeg ik deze prachtige prinsessenrok (zij noemen het een petticoat). Ik voelde me echt een elfje, alsof ik in een musical speelde. Hopelijk durf ik hem een keer naar een feestje te dragen.

Jawel, de sportschool werd weer twee keer bezocht deze week. Ik begin het echt fijn te vinden en ik had niet verwacht dat ik dat ooit zou zeggen.

Deze grappige foto’s zijn gemaakt voor VEED, onder het motto ‘dichterbij dan ooit’. Het lijkt net alsof ik in je beeldscherm gevangen zit. Zo goed bedacht.

Vrijdag werd het songfestival nummer van Douwe Bob gepresenteerd en ik vond het TOP. Ik kijk eigenlijk nooit het festival, maar ik ben wel groot fan van Douwe Bob’s muziek, dus ik ben natuurlijk #TEAMDOUWE. Haha!

Het was eigenlijk een snelle noodoplossing, omdat ik geen zin had om lang in de keuken te staan, maar deze salade was echt fantastisch. Héél lekker.

Ook deze foto is voor VEED gemaakt! Ben er blij mee. Wel veel foto’s van mezelf in deze MLIP, oeps.

Snappen jullie wat ik bedoel met dat kikkerdril gevoel bij passievruchten? Het ziet er zo gek uit, haha!

Hopelijk vinden jullie de vlog van deze week ook leuk om te zien, veel plezier!

Komende week heb ik een schrijfsessie en ga ik naar de kapper en verder staat er nog niet veel op de planning! Ik heb er zin in, ik voel me zo goed en opgewekt de laatste dagen. Helemaal top. Fijne zondag!

30 reacties

 • Antwoorden beautifulday4makeup 13 maart 2016 om 18:39

  Ik vind die rok erg mooi, moet je echt eens dragen naar een feestje

 • Antwoorden Brenda 9 maart 2016 om 18:22

  Heerlijk om dit te lezen. Op een of andere manier erg ontspannend :)

  • Antwoorden Lola 11 maart 2016 om 15:46

   Beste Teske ik vind het zo leuk hoe je schrijft

 • Antwoorden Deisy 8 maart 2016 om 11:04

  Aaah gesponnen suiker is zo’n prachtig winkeltje hea: ik ben er heel gek op! En wat fijn zeg dat jij je zo goed voelt: je bent ook hartstikke goed bezig met dat eten en dat sporten dame! En natuurlijk het zonnetje dat zich af en toe laat zien is ook geen straf ;-)

 • Antwoorden Eline | Simply Handwritten 7 maart 2016 om 22:16

  Die just-out-of-bed foto maakt je zo jong en schattig!

 • Antwoorden Thari 7 maart 2016 om 20:26

  Hi Teske!
  Die rok suikerspin rok, zoals je die zelf noemt, is echt geweldig leuk! Durf hem alsjeblieft te dragen want wauw.. Ik denk dat het vooral tof staat met je dokter Martens er onder, girly en stoer tegelijkertijd. X

 • Antwoorden Marleen 7 maart 2016 om 18:34

  Fijn dat je je zo lekker voelt! Zou dat echt met het sporten en suikervrije eten te maken hebben? Je zou bijna denken van wel… Ik ben heel benieuwd hoe je suikervrije maand verder gaat verlopen.
  En toevallig dat die afspraken allemaal niet door gingen, evengoed was het zonder die drukke dagen ook een leuke vlog!

 • Antwoorden femketje 7 maart 2016 om 16:56

  die black is my happy colour trui is awesome :D

 • Antwoorden Kaylee Joosten 7 maart 2016 om 16:50

  Weer zo’n leuke ”my life in pictures”! Zal zeker lekker zijn geweest die 3 extra dagen meer tijd voor jezelf. Geniet geniet geniet. Je foto van VEED ziet er echt te gek uit.

 • Antwoorden Jolien 7 maart 2016 om 16:31

  Jouw weekoverzichten zien er altijd zo leuk uit, alsof je je geen moment hoeft te vervelen! Stiekem hoop ik dat ik volgend jaar (wanneer ik verder ga studeren) ook wat meer vrije tijd heb om blog posts te kijken en mijn lifestyle een tikkeltje aan te passen (ja, ik moet dringend meer gaan sporten). De vlog is ook erg verhelderend :).

 • Antwoorden Nienke 7 maart 2016 om 15:10

  Ik ben ook fan van het liedje van Douwe! Echt heel leuk.
  En herkenbaar: die lepel pindakaas. Ik heb het ook vaak met chocoladepasta, of appelstroop of eigenlijk alles wat in een pot zit en je op brood kunt eten. Ik vind Sims 4 overigens ook ontzettend wennen. Ik heb het nu twee of drie keer gespeeld maar ik kies toch eerder voor 3, omdat je daar veeeel meer mogelijkheden hebt (althans, dat heb ik bij 4 nog niet ontdekt).

 • Antwoorden Mandy 7 maart 2016 om 11:19

  Al die food foto’s maken me wel hongerig hoor! Die tweede foto van jou voor Veed is trouwens echt prachtig!

 • Antwoorden Lolu 7 maart 2016 om 08:08

  Suikervrij eten en sporten zijn twee dingen die ik NOOIT verwacht had in een blogpost te lezen bij je Teske haha
  Maar goed (en vooral bewust) bezig, vooral omdat je je er zo goed bij voelt. Daar gaat het immers om x

 • Antwoorden Maria 7 maart 2016 om 01:03

  Ik vind het onwijs goed van je dat het je lukt om suikervrij te eten. Ik heb het weleens geprobeerd maar hield het nooit vol. En wat goed dat je begonnen bent met sporten! Inderdaad krijg je een kick van, je moet het alleen wel eerst doen om dat te kunnen ervaren ;-)

 • Antwoorden Susan 6 maart 2016 om 20:01

  Wat een leuke foto’s! En die trui vind ik echt heeeel leuk!

  Liefs,
  Susan

 • Antwoorden Js 6 maart 2016 om 19:05

  Haha, wat grappig dat ik nu lees dat je koolhydraat arm probeert te eten . Ik ben een week geleden begonnen en het bevalt me best wel goed! ( pindakaas is inderdaad een soort van ‘treat’)

 • Antwoorden Elza 6 maart 2016 om 18:42

  Ik dacht altijd dat je zo’n petticoat onder een andere rok of jurk hoort te dragen! Bijvoorbeeld onder een fifties-jurk. Het is ook wat lolita’s dragen als één van hun vele lagen rokken. Maar misschien heb ik het mis!

 • Antwoorden Iris 6 maart 2016 om 18:02

  Zeker dragen, die petticoat! Als je de rest simpel houdt kan het prima.

 • Antwoorden Lydie 6 maart 2016 om 17:36

  Wat knap dat je suikervrij bent gaan eten! Ofja, proberen in ieder geval dan :). Lijkt me echt een opgave. Ik kijk uit naar je artikel over ‘geen suiker’!

 • Antwoorden Manon 6 maart 2016 om 17:14

  Wat een heerlijke week heb je gehad.

 • Antwoorden Eline 6 maart 2016 om 17:06

  Ontzettend leuk! Toevallig ben ik ook al 1,5 weet bezig met suikervrij eten en ik moet zeggen met al die paaseitjes in huis ….. tja. Het gaat nog goed! Zou je weer een keer een ‘wat ik eet in de week’ blog of vlog willen doen met de focus op suikervrij? Jou maaltijden zien er namelijk zo gebalanceerd uit, kan ik wat van leren.

 • Antwoorden Kelly 6 maart 2016 om 16:54

  Een toffe week zo te zien! Ik vind de foto waarin je zogenaamd gevangen zit echt geniaal bedacht. En die petticoat is echt mega gaaf!

 • Antwoorden Lore 6 maart 2016 om 16:24

  Hey Teske
  Vandaag even een minder dagje voor mij, maar jouw vrolijkheid in de vlog beurt me toch terug wat op en geeft me moed om me de rest van de dag nog even goed in te zetten.
  Dankjewel! :)
  x

 • Antwoorden monica 6 maart 2016 om 15:56

  Die pattycoat staat je echt super leuk. Moet je zeker een keer aan doen hoor. Leuke foto’s weer allemaal x

 • Antwoorden Lisa | Zenzoekers 6 maart 2016 om 15:36

  Ziet eruit als een heerlijke week! Grappig die foto voor VEED. Het lijkt nog helemaal niet zo lang geleden dat je kon stemmen, maar nu is het alweer zover.

 • Antwoorden Catherine 6 maart 2016 om 15:28

  Ik kom toevallig ook net terug van de sportschool. Deze week voor het eerst weer begonnen en ik vind het zo fijn! Voel me meteen een stuk gezonder haha. Ik wil vooral werken aan mijn buikspieren en dat ik een flink stukkie kan rennen! Wat goed dat je suikervrij aan het eten bent, daar wil ik graag meer over lezen!

 • Antwoorden Eline 6 maart 2016 om 15:12

  Ik blijf dit stiekem toch écht een van je leukste artikels vinden :) Die rok is overigens echt mega pretty!

 • Antwoorden Danique Krol 6 maart 2016 om 14:54

  Ik krijg altijd zo’n honger van deze foto’s haha. Het lijkt wel alsof je elke dag iets anders eet. Ik ontbijt altijd veel te simpel haha. Komt er nog een keer een artikel over het sporten online?

 • Antwoorden Ilse 6 maart 2016 om 14:43

  Super leuk ik hou echt van je ‘my life in pictures’ blog posts! <3

 • Antwoorden Ella 6 maart 2016 om 14:26

  Leuk!

 • Reageer