My Life In Pictures – februari 2016 #3

21 februari 2016

Afgelopen week ging ik naar het kattencafé in Groningen, vierde ik Valentijnsdag met Mert, ging ik voor het eerst sporten met Joost, had ik een etentje en boekte ik een massage. Kortom: weer een hele fijne week!

Zaterdag reisde ik naar Groningen met Sas en Alwin en lunchten we eerst bij het Concerthuis. Ik maakte deze foto van mezelf en bewerkte hem met de app ‘Enlight’, die ik laatst heb ontdekt. Echt een tof effect!

Ik at daar een linzencurry in platbrood en het was echt bizar lekker. Ik hou ervan als er niet alleen broodjes worden verkocht, maar je ook warm kunt lunchen.

Gezelligheid!

Nog even wat sterrenmunt-thee en een sapje drinken en dan door naar het kattencafé.

Koffie! Ik drink echt veel koffie de laatste tijd en ik wissel dan af tussen zwarte koffie en cappuccino. Allebei lekker.

Het kattencafé in Groningen was leuk! Er waren hele lieve katjes, al was er wel een beetje te merken dat ze pas net open waren. Ik denk dat naarmate de tijd verstrijkt de katten ook wat meer op hun gemak zijn, maar dat is natuurlijk logisch. Deze chagrijnige blik wilde ik jullie niet onthouden. Zo leuk.

Nog een kiekje vanuit de wc bij Het Concerthuis. You look fine!

Groningen was echt weer fijn. Ik ben blij dat ik zo’n leuke stad heb ontdekt, al is het wel een beetje ver weg. Maar voor uitstapjes zeker een goede kandidaat.

Toen ik ’s avonds weer thuis kwam waren mijn nieuwe brillen van LOEK. er. Die zette ik natuurlijk gelijk op, om er foto’s van te maken. Inclusief duckface.

Zondag was het Valentijnsdag en hebben Mert en ik lekker samen de dag doorgebracht, met ’s avonds sushi!

Restaurant Genki krijgt van mij bonuspunten, omdat ze twee restaurantkatten hebben. Waarvan er eentje ook nog eens op de stoel naast me kwam liggen. Mijn avond kon niet meer stuk.

Dit was maandag. De brillenliefde! Ik ben zo blij dat ik mijn bril inmiddels niet meer zie als iets verschrikkelijks, maar ik nu brillen ook met plezier kan dragen. Dat is echt fijn en best rustgevend voor mijn ogen, aangezien die met lenzen in vaak droog zijn.

Maandag kwam ook de Disney vlog online en ik zette dit screenshot op Instagram. Ik vind het zo’n schattige foto!

Op dinsdag stond ik om 9 uur klaar in de sportschool met Joost, die mij personal training gaat geven. Het ging nog niet helemaal perfect, maar ik had dan ook heeeeel lang niet intensief gesport. Ik heb er wel vertrouwen in dat dit wat gaat worden.

Later die dag was ik opnieuw bij een opticien te vinden, omdat ik wéér een bril uit mocht zoeken (dit keer van het PR-bureau Fuse). Ik weet het, het is bezopen, maar het kwam super toevallig zo uit dat ik door twee partijen werd benaderd om brillen uit te zoeken en ik vind dat natuurlijk hartstikke leuk. Hierna is het weer even genoeg hoor, met de nieuwe brillen.

Ik moest zo lachen om deze foto, ik zie er echt een beetje alien-achtig uit (zeker Neil Armstrong op de achtergrond). Ik vind oogmetingen trouwens echt leuk, maar misschien omdat ik ook best wel van puzzels en quizzen houd.

Ik krijg echt héél regelmatig foto’s of memes met geiten erin toegestuurd en daar word ik altijd blij van. Deze kreeg ik van m’n broer.

En tot slot nog een kiekje van Mert en mij samen! Ik ben vanaf de helft van de week helemaal vergeten foto’s te maken, maar ik heb gelukkig wel veel gevlogd.

Daardoor is de vlog van deze week ook langer dan 20 minuten! Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Ik speel onder andere Black Ops en ik pak ook een pakketje van Lush uit, dus er zit van alles in. Veel plezier!


Hier kan je YouTubers nomineren voor de VEED Awards!

Komende week heb ik nog niet zoveel gepland: maandag heb ik een optreden en vrijdag ga ik schrijven met Gers Pardoel (dat ging de vorige keer niet door). Zin in! Het wordt vast weer een mooie week. Fijne zondag jullie! 

23 reacties

 • Antwoorden Mariska 22 februari 2016 om 20:23

  Omg jij hebt veel dingen hetzelfde als ik. Ik heb een hekel aan sporten, omdat ik dan verkeerd adem en het niet kan volhouden. Ik kon trouwens salsadansen wel redelijk volhouden, heel apart. Super knap dat je bent gaan sporten. Boksen vergt veel van de ademhaling, dus helemaal niet gek dat je moet wennen. Ik moest na 20 seconden bijna aan de beademing , haha. Ik kan je trouwens echt dry needling aanraden. Er zijn fysio’s die dit doen. Ze prikken dan de knopen uit pijnlijke spieren. Het is best pijnlijk, maar ik vind het persoonlijk veel minder pijnlijk dan wanneer de knopen hard weggemasseerd worden. Het duurt ook minder lang. Het zijn kleine naaldjes. Ik ben heel bang voor naalden, maar dit valt reuze mee. Ik kijk er ook gewoon niet naar. Ik ben al in mijn flank, nek, kaak en schouders geprikt. Je voelt de spanning gewoon wegvloeien, zo fijn. Wel af en toe hoofdpijn erna, maar spanning moet toch ergens heen he, Mijn schouder stond ineens een stuk lager, hoe het normaal moest zijn zeg maar. Ik ben er enorm mee geholpen, misschien ook iets voor jou?

 • Antwoorden Mariska 22 februari 2016 om 14:15

  Die van foto’s van jou en Mert en jou en Vera zijn echt zo lief! :)

 • Antwoorden Danique Krol 22 februari 2016 om 13:43

  Erg leuke vlog weer. En wat staat die rode bril je gaaf!

 • Antwoorden Lotte 22 februari 2016 om 10:41

  superleuke vlog!

 • Antwoorden lifestyle-boutique 22 februari 2016 om 10:00

  Hele leuke foto’s weer! Die laatste foto met Mert samen is erg schattig!

 • Antwoorden Luna Baggen 22 februari 2016 om 09:46

  Wat een leuke week weer! Is dat optreden wat je geeft een gesloten optreden of mag iedereen die wil komen? :) <3

 • Antwoorden Emma 22 februari 2016 om 08:24

  Je brillen zijn zo leuk! Dat pitabroodje bij het concerthuis ziet er echt onwijs lekker uit zeg !Mmm!!

 • Antwoorden Valerie 22 februari 2016 om 04:38

  Wat een mooie gym!

 • Antwoorden Marleen 21 februari 2016 om 21:18

  Je nieuwe brillen zijn zó leuk! Fijne weekvlog was het weer. Veel succes en plezier met je optreden en het schrijven met Gers Pardoel, komende week!

 • Antwoorden Lisanne 21 februari 2016 om 20:01

  Wat een ontzettend leuke vlog en foto’s ? Ik ben wel ontzettend benieuwd naar je spinazieburgers recept kan je deze delen?

 • Antwoorden Iris 21 februari 2016 om 18:32

  Dat met inspanning en ademhaling had ik veel eerder moeten weten. Ik hyperventileerde een keer toen ik bij trap 2,5 van de piepjestest was en nu ik goed nadenk, kwam ik erachter dat ik vaker stop met ademhalen. Thanks voor het delen.

 • Antwoorden femketje 21 februari 2016 om 18:32

  jij en mert zijn zo cute samen :3

 • Antwoorden Merel 21 februari 2016 om 17:33

  Haha wauw wat doe jij altijd veel leuke dingen in een week!

 • Antwoorden Mila 21 februari 2016 om 16:43

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Amy 21 februari 2016 om 16:39

  Wat een gezellig weekje Teske, ben heel benieuwd hoe je personal training sessies gaan verlopen! Ga nu gezellig je vlog bekijken :-)

 • Antwoorden My Creative Life - Marìs 21 februari 2016 om 16:23

  Leuke foto’s weer, nu even je weekvlog kijken met een kop thee!

 • Antwoorden Demi 21 februari 2016 om 16:16

  Hele leuke weekvlog, ben nu ook erg benieuwd naar de spinazieburgers!

 • Antwoorden Marloes/GLAMOURMOES 21 februari 2016 om 16:00

  Ah die foto van jou en Mert is super lief. En die brillen staan je echt heel goed!

 • Antwoorden Kelly 21 februari 2016 om 15:41

  Wat een leuke foto’s! Ik ben benieuwd naar je weekvlog. Die ga ik vanavond bekijken.

 • Antwoorden Eline 21 februari 2016 om 15:32

  Ik wil Mert zijn wenkbrauwen. Hele leuke fotos, gaaf heb je die foto ook bewerkt, net een kunstwerkje!

 • Antwoorden monica 21 februari 2016 om 15:28

  Ah je hebt wel echt een brillen hoofd. Het staat je echt super goed! X

 • Antwoorden Mirte 21 februari 2016 om 15:15

  Wat heeft Mert toch prachtige wenkbrauwen. Echt hoor.

 • Antwoorden Lindsey Beljaars 21 februari 2016 om 15:15

  Wat een mega leuke foto’s! Lees dit artikel terwijl ik tegelijkertijd je weekvlog kijk. Ik vind vooral de eerste bril in de weekvlog je heel erg goed staan.

 • Reageer