Dansen in de supermarkt

10 januari 2016

Hier de weekvlog van afgelopen week! Veel plezier! Om 12:00 komt de My Life In Pictures online :)

20 reacties

 • Antwoorden Marleen 13 januari 2016 om 20:29

  Ik vind de nieuwe Teske niet leuker of stommer dan de vorige, want je bent toch helemaal niet ‘vernieuwd’? Je bent gewoon veranderd, maar omdat je je leven op deze manier vastlegt kunnen heel veel mensen het zien. Gelukkig besef je dit zelf ook!

  Ik vind het superleuk dat je elke dag een video uploadt, alleen ik loop nu al heel erg achter, haha. Ik geef een aankomende toetsweek de schuld ;-)

 • Antwoorden Elke 12 januari 2016 om 11:30

  Ooooh ‘nieuwe’ Teske, wat lijkt het me lastig om volwassen te worden onder het oog van zóveel mensen, vind dat je het heel goed doet! Persoonlijk vind ik jouw blog een stuk leuker om te bezoeken sinds een jaartje, daarvoor keek ik sporadisch. Ik denk dat veel lezers met jou ook ouder worden net als jij, maar dat de echte ‘jonkies’ misschien wat andere dingen willen zien en lezen. Juist jouw zoektocht naar wie je bent en wilt zijn en je doelen enzo, daar zijn zij vast nog niet mee bezig want het hoort wel bij jouw leeftijd nu. Uhhh ook bij die van mij, al ben ik een paar jaar ouders haha. Anyway, wilde gewoon even zeggen dat ik jouw veranderingen juist leuk vind om te zien en stoer vindt dat je het zo deelt met iedereen! Je onzekerheid hierover is begrijpelijk, maar niet nodig :) Groetjes!

 • Antwoorden Lolu 11 januari 2016 om 14:00

  Volgens mij hoor ik een nieuw nummer van je met jouw stem mee neuriet op de maat van de muziek (of hij lijkt er gewoon erg veel op haha). Leuke vlog weer, jammer van je hoofdpijn ): Wel fijn dat je nu meer weet waaraan het ligt en er hopelijk een oplossing voor weet te vinden x

 • Antwoorden Nienke 11 januari 2016 om 01:22

  Hey Teske!

  Ik volg je al best lang, en het is grappig om te zien, want ik ben zelf ook 20, dat er blijkbaar ook veel jonge volgers zijn! Leuk! Ik ben geen persoon die veel comments plaatst ofzo, ik vind het gewoon leuk om je video’s te kijken en ik dacht dat ik nu maar eens ga reageren. Vergeleken met een paar jaar geleden is het inderdaad anders geworden, maar lekker boeien. Ik vond je een jaar geleden ook iets minder leuk, want het leek een beetje commercieel te worden, maar wow, ik vind je video’s nu zo leuk! Het was een periode van mezelf denk ik. Het is grappig om te zien dat je niet per se uit gaat met oud en nieuw ofzo, maar ook lekker geniet van de mensen om je heen. Ik kan dat zelf niet, maar ik kan dat wel echt waarderen. Ik zou dat zelf ook leuk vinden om te genieten van mensen om je heen. Sowieso genieten, wanneer geniet je nou echt? Ik vind het echt moeilijk om te zeggen wanneer je echt geniet. Je staat er vooral nooit bij stil. Haha sorry voor deze redelijk lange comment Teske. Ik vind je een leuk persoon!

  Liefs Nienke

 • Antwoorden Anouk 10 januari 2016 om 20:27

  Welke lipstick heb je op bij 00:45?

 • Antwoorden Iris 10 januari 2016 om 18:00

  Misschien ook een beetje TMI, maar het kan helpen om te stoppen met/te veranderen van pil.

 • Antwoorden femketje 10 januari 2016 om 15:45

  love je haar met die krullen :D

 • Antwoorden Bas 10 januari 2016 om 11:53

  Weer een leuke video Teske!

 • Antwoorden Evelien 10 januari 2016 om 11:30

  Dat spelletje met die dinosaurus speel ik dan ook altijd maar :’) Mert kan echt super inrichten en het hartje is duidelijk zichtbaar hoor. Ik had de reacties ook gelezen en bedacht me al dat je hier geen tof gevoel van zou krijgen. Maar zoals je nu ook ziet zijn er veel mensen juist dol op de ‘nieuwe’ Teske. Jij bent jij en sommige mensen haken af, maar er komen ook veel mensen bij! Ik vind je lekker gek en toch volwassen. X

 • Antwoorden Shirah 10 januari 2016 om 10:33

  Hele leuke vlog om te kijken! Ik vind het juist zo goed dat je zo eerlijk bent, want dan krijg je tenminste het idee dat je echt een kijkje in je leven krijgt. Wat zijn eigenlijk die oranje bolletjes die jullie aan het begin van de vlog eten? Het ziet er lekker uit!

  • Antwoorden Teske 10 januari 2016 om 11:26

   Ik weet de exacte naam niet! Het is een vegetarische cig köfte, maar dan gemaakt met meel en met hele fijne bulgur en in bolletjes gedraaid. Het is in ieder geval lekker :D

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 10 januari 2016 om 10:25

  Huh wat cool, dat spelletje wanneer de webpagina niet beschikbaar is!

  • Antwoorden Teske 10 januari 2016 om 11:23

   Haha, ja! Dat doet ‘ie in Google Chrome :) Volgens mij moet je gewoon op spatie drukken en dan begint het. Super leuk bedacht.

 • Antwoorden Anne 10 januari 2016 om 09:38

  Een super leuke video om mijn zondag op te starten! (:

 • Antwoorden Lore 10 januari 2016 om 09:35

  Hey Teske!
  Ik mis de oude Teske niet en niet omdat ik die niet leuk vond ofzo. Je bent gewoon, zoals je zelf zegt, veranderd doorheen de jaren en dat is heel normaal. De vorige jaren was je nog heel erg naar jezelf opzoek en misschien ben je dat nog steeds, maar nu je ouder wordt laat je telkens een stukje meer van jezelf zien, wie jij bent en dat vind ik juist heel erg mooi om te zien.
  Ik geniet enorm van jouw afterparty’s, tijdens het studeren voor mijn examens is het een goeie afleiding :)
  Laat je niet van de wijs brengen door wat anderen van je denken of zeggen. Je bent goed zoals je bent! x

 • Antwoorden Iris 10 januari 2016 om 08:53

  Komt de MLIP van vorige week ook erbij?)
  Xxxxx

  • Antwoorden Lore 10 januari 2016 om 09:36

   Die komt om 12:00 online, staat boven de video :) x

 • Antwoorden BySilke 10 januari 2016 om 07:12

  Yay! Perfect om de dag mee te starten :D Dat dansje met je helm op in de supermarkt is zo grappig haha. Blij dat het al wat beter gaat! Liefs :)

 • Reageer