My Life In Pictures – december 2015 #2

13 december 2015

De week begon ontzettend leuk, met in het weekend gezellig Sinterklaas vieren, op dinsdag langs Giel bij 3FM én langs een school voor Serious Request. Alleen de rest van de week heb ik in bed gelegen, omdat ik ziek was. Helaas!

Op zaterdag vierde ik Sinterklaas met een aantal van mijn liefste vriendjes. We gingen vooraf eten bij Look, een restaurant waar ze gebruik maken van héél veel knoflook! Iedereen stonk dus enorm, maar gelukkig roken we het niet van elkaar, omdat we allemaal genoeg knoflook op hadden. Mert zei dat ik twee dagen later nog naar knoflook rook. Haha! De avond was ontzettend gezellig en ik kreeg een fantastisch cadeau: een mini airhockey tafel, van Saske. Ik had Sanne getrokken met lootjes en ik gaf haar onder andere een ijsjeslamp. Te cute.

Op zondag kreeg ik mijn ukelele binnen en ik was meteen verliefd. Ik ben geen snelle leerling wat betreft gitaarspelen, maar ik heb er de volste vertrouwen in dat ik dit onder de knie krijg. Ik krijg een soort vakantiegevoel van dit instrument!

Op maandag versierde ik de Kerstboom en kwam Alwin filmen voor Teske & Co. Dat was gezellig en ik was blij met het resultaat van de Kerstboom, hoewel ik later bedacht dat hij nog wel wat voller mocht.

’s Avonds maakte ik een linzencurry op gevoel, zonder recept, en hij was echt heel lekker! Ik hoop dat ik nog goed weet hoe ik hem heb gemaakt, want dan ga ik er een recept van maken.

In bed keek ik nog even naar de livestream van het Glazenhuis Metameer. De school waar mijn oudste zus lesgeeft heeft namelijk hun eigen glazen huis voor Serious Request en zij zat er afgelopen week in voor 24 uur. Ik zou de volgende dag langsgaan, dus was even benieuwd hoe het eruit zou zien!

Dinsdag: hallo 3FM! Daar zijn we weer! Ik vind het echt MEGA leuk dat ik de laatste tijd zoveel bij 3FM mag komen. Ik vind het er altijd onwijs gezellig en m’n optreden ging dit keer ook heel fijn.

Deze kreeg ik toegestuurd van een kijker, ik was een vrolijk zonnetje zoals je ziet.

Die middag ging ik dus op bezoek bij het Metameer in Boxmeer, om eventjes in het glazen huis daar te verblijven en geld op te halen. Ik kreeg een super warm ontvangst en er waren een heleboel enthousiaste leerlingen.

Ik zong ‘Imagine’ van John Lennon, met begeleiding van de muziekdocent daar. Dat was leuk!

In de avond postte ik deze foto op Instagram, eigenlijk als een soort van grapje. Ik voelde me namelijk niet zo lekker en schreef als onderschrift: ‘Volgens mij begin ik ziek te worden’. De volgende dag voelde ik me echter nog slechter en kwam ik tot de conclusie dat ik dus echt ziek was.

Woensdag, donderdag en vrijdag zagen er zo uit. Ik verplaatste me van het bed naar de bank en weer terug. Op woensdagochtend kon ik de laptop nog aan, maar daarna kreeg ik zo’n migraine dat ik van woensdagmiddag tot vrijdagochtend letterlijk bijna alleen maar heb geslapen (als dat lukte, ondanks de hoofdpijn). Vrijdag voelde ik me alweer wat beter, maar nog wel erg suf en inmiddels ben ik weer wat opgeknapt. Mijn lichaam was het eventjes zat. Gelukkig koos ik ervoor om uit te zieken, in plaats van wat ik altijd doe: gewoon lekker doorgaan.

Ik heb ondanks mijn ziek zijn toch nog een lange vlog van deze week! 15 minuutjes, dus daar kan je even voor gaan zitten. Veel plezier!

Ook komende week wordt weer heel leuk: op maandag filmen we de Robinson finale, op dinsdag ga ik bij Giel thuis langs voor zijn liveshow en voor de rest heb ik nog niets gepland staan. Genoeg ruimte om in te vullen met toffe dingen. Zin in! Fijne zondag!

31 reacties

 • Antwoorden Suzanne 16 december 2015 om 08:58

  Erg leuk om te zien wat je de afgelopen week deed.

 • Antwoorden Emma 15 december 2015 om 16:07

  Kookplaatreiniger!

 • Antwoorden Marleen 14 december 2015 om 21:07

  Wat leuk dat je weer bij 3fm mocht optreden! En fijn dat je dit keer niet zo zenuwachtig was.
  Ik hoop voor je dat je inmiddels weer bent opgeknapt. Ik voel me ook al een week niet zo fit en ik ben bang dat ik net volgende week ziek word, als de vakantie begint…

 • Antwoorden Derpina 14 december 2015 om 12:17

  Ik weet dat de ukelele volgens Wikipedia bij de gitaarfamilie hoort, maar in de praktijk slaat dat echt nergens op. Het is geen minigitaar, het geen versimpelde versie van de gitaar, het heeft er simpelweg niets mee te maken. De grepen zijn anders, de stemming is anders, de functie van het instrument is anders, de snaren zijn anders, het geluid is anders. Dat wilde ik wel even gezegd hebben.

  En de volgende opmerking is vooral naar Anniek gericht, die hier beneden in de comments heeft gepost: Je kunt niet gitaar leren spelen op een ukelele. Je kunt alleen gitaar leren spelen op een gitaar.

  Goede comment van mij hè? Ik heb echt mijn best moeten doen om netjes te blijven, maar het is gelukt. Ik ga erop vooruit.

  • Antwoorden Kim 14 december 2015 om 16:35

   Just wow…………

   Ik heb nu ook echt mijn best moeten doen om netjes te blijven, maar het is gelukt.

   Lieve Teske, heel veel plezier met je ukelele!

   • Antwoorden Derpina 14 december 2015 om 19:51

    Het zijn gewoon de feiten.

 • Antwoorden Neesha 14 december 2015 om 10:27

  Wat een leuke week en beterschap nog!

 • Antwoorden Sanne 14 december 2015 om 09:35

  Leuke vlog weer, ben echt benieuwd naar de ukelele!
  De kookplaat kun je het beste meteen nadrogen met een theedoek, dan zie je de druppels niet meer.

  Fijne week!

 • Antwoorden Mandy 14 december 2015 om 08:23

  Leuk dat je een ukelele hebt gekocht! Lijkt me moeilijk maar ook heel leuk om te kunnen bespelen. Wel balen dat je ziek bent geweest, hopelijk ben je inmiddels weer helemaal beter! :)

 • Antwoorden Ilona | Inspiration for you 13 december 2015 om 22:05

  Weer een leuk weekje, op het zien zijn na. Gelukkig gaat het weer wat beter :)

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 13 december 2015 om 21:18

  Wat een leuke ukelele!

 • Antwoorden Larissa 13 december 2015 om 20:30

  Dat ziet er weer uit als een gezellig weekje! Heerlijk: de kerstboom opzetten. Liefs.

 • Antwoorden Laura | Victoria 13 december 2015 om 18:36

  IK ZIE NET OP INSTAGRAM JE NIEUWE HAARKLEUR, 3 WOORDEN: I LOVE IT!
  Het staat je echt geweldig dat rood, heel gedurfd en geslaagd!

 • Antwoorden BySilke 13 december 2015 om 18:26

  Spijtig dat je zo ziek was! Veel succes met de ukulele :D Ik heb er zelf ook ooit eentje gekocht, maar die ligt nu eigenlijk te verstoffen, zonde. Ik ben meer een pianomens, m’n vingers zijn denk ik te dik voor een ukulele (of dat maak ik mezelf toch wijs hihi). Liefs & veel plezier volgende week! Ik ben benieuwd naar je haar :D

 • Antwoorden Iris 13 december 2015 om 17:52

  Aww, beterschap!

 • Antwoorden marieke 13 december 2015 om 17:33

  https://youtu.be/8uqQHK9jHWU

  Vriendin van me.. Zingt met ukelele

 • Antwoorden Wendy 13 december 2015 om 15:57

  Wat maak je toch onwijs toffe dingen mee lieve Teske!
  Gelukkig voel je je alweer iets beter dan de afgelopen week :)

  Een hele fijne week gewenst allemaal! <3

 • Antwoorden Noortje Wijckmans 13 december 2015 om 15:45

  Leuke week hoor, alleen jammer dat je ziek was. Beste remedie is dan inderdaad maar even uitzieken, ook al wil je liever doorgaan. Ben benieuwd naar volgende week!
  http://www.project-nw.com/

 • Antwoorden Manon 13 december 2015 om 14:17

  Leuke foto’s en je ziet er zo mooi uit! Btw moet dit niet december #2 zijn maar ik weet het niet zeker?

 • Antwoorden Charile 13 december 2015 om 14:15

  Leuke foto’s! Wel vervelend dat je plots ziek werd, heel herkenbaar. Zit nu ook ziek thuis. Fijne zondag!

 • Antwoorden Lolu 13 december 2015 om 13:50

  Beterschap! Kreeg laatst een tip van een vriendin dat melk met knoflook en honing een natuurlijk antibiotica is voor als je ziek bent. (Over drankjes gesproken, dat boterbier bij starbucks is alleen in Engeland te verkrijgen, niet in Nederland helaas) Maar ben blij dat het begin van je week wel zo fijn verliep! (: Wat had je Sanne nu eigenlijk gegeven?

 • Antwoorden Jennifer 13 december 2015 om 13:08

  Ziet er weer uit als een leuke week, behalve dan dat je ziek was.

 • Antwoorden Sofie Katelijne 13 december 2015 om 12:25

  Wat leuk dat je weer naar Giel mocht, je bent zo goed bezig meid!

 • Antwoorden Naomi 13 december 2015 om 12:03

  In onze stad hadden ze ook een eigen glazen huis! Super leuk.

  x

 • Antwoorden Margot 13 december 2015 om 11:50

  Fijn dat je je inmiddels weer wat beter voelt! Verder ziet het er uit als een leuke week!

 • Antwoorden VeerlePlume 13 december 2015 om 10:00

  Wat vervelend dat je ziek was zeg! Ik hoop dat het nu weer beter gaat. Wel supertof dat je weer naar Giel mocht, je geniet inderdaad! X

 • Antwoorden Amy 13 december 2015 om 08:43

  Wat vervelend dat je aan het einde van de week je niet lekker voelde! Gelukkig is het alweer wat beter :)

  Zo leuk ook dat je zo vaak bij Giel mag komen zingen!

 • Antwoorden Roos 13 december 2015 om 08:27

  Oeh die linzencurry ziet er goed uit! Hoooop dst daar een artikel over komt

 • Antwoorden Anniek 13 december 2015 om 07:25

  Ah, wat is die ukulele ontzettend schattig zeg! Echt onwijs leuk om daar gitaar op te leren spelen :) En balen dat je je aan het eind van de week zo rot voelde. Wel goed dat je besloot ook eens even lekker uit te rusten, dat zal je vast goed doen. En oh, die kerstboom ziet er ook zo gezellig uit!

  (sorry, in mijn vorige reactie stond mijn verkeerde webadres…)

 • Antwoorden Marlotte 13 december 2015 om 07:17

  Aah, wat een heerlijk begin van de week vol met leuke dingen. Wat leuk dat ze een eigen glazen huis hebben gemaakt! Balen dat je opeens zo ziek werd, goed dat je naar je lichaam hebt geluisterd. Fijne zondag!

 • Antwoorden Anniek 13 december 2015 om 07:12

  Ah, wat is die ukulele ontzettend schattig zeg! Echt onwijs leuk om daar gitaar op te leren spelen :) En balen dat je je aan het eind van de week zo rot voelde. Wel goed dat je besloot ook eens even lekker uit te rusten, dat zal je vast goed doen. En oh, die kerstboom ziet er ook zo gezellig uit!

 • Reageer