My Life In Pictures – november 2015 #1

8 november 2015

Deze week ging zo snel dat ik het bijna eng vind. Ik kon me eigenlijk alleen nog maar herinneren dat ik had opgetreden bij Giel, maar gelukkig had ik de foto’s die eraan herinnerden dat ik toch ook nog wel wat andere dingen heb gedaan deze week. De winterdip slaat een ietsiepietsie toe, maar ik geniet ook wel erg van alle mooie herfstkleuren buiten.

Oh, wat hou ik toch enorm veel van dit aapje. Dit was zondag en we gingen lekker naar Bagels & Beans om uitgebreid te ontbijten.

Mijn vegan challenge was voorbij en hoewel ik graag vast wil houden aan veel veganistisch eten, had ik toch ook wel weer enorm zin in de cream cheese van B&B. We kozen voor Bagel Tapas, waarbij je allerlei verschillende smeerseltjes krijgt. Echt te lekker.

Die middag had ik nog opnames en toen ik terug kwam was het zó mistig! Kijk nou!

Hartjes.

Arie Boomsma stelde een gedichtenbundel samen over de dood, met de titel ‘Ik weet niet welke weg je neemt’. Arie vroeg me wat mijn favoriete gedicht was en dat was het bovenstaande. De simpliciteit doet hem en daarbij ook de boodschap dat wij als mensen vaak minder belangrijk voor het geheel zijn dan we denken. Heel erg mooi.

Ik ben sowieso enorm blij met deze dichtbundel. Ik ben mijn hele leven al bang voor de dood en deze bundel geeft zoveel visies over de dood weer, dat ik er echt anders over na ben gaan denken. Het ene gedicht vol verdriet en angst, maar ook veel gedichten vol rust en tevredenheid, waarbij de dood niet wordt gezien als iets engs, maar als een vredig eindpunt waarna je wacht op je geliefden die gaan komen. Niet per se als een hemel, maar gewoon met een minder bange visie erop. Ik vind het prachtig, nooit gedacht dat ik dat kon zeggen over poëzie over de dood.

Op maandag heb ik gezellig gerepeteerd met Clemens, Frank en Jelle die ik inmiddels wel mijn bandleden kan noemen. Hoe cool is dat? Ik ben zo blij met deze jongens (Léon natuurlijk niet te vergeten, maar die was in Londen), want ze zijn zo chill, geweldig muzikaal en ook nog eens grappig.

In de supermarkt op de foto met een grote groep kijkers. Zo leuk! Alwin maakte deze paparazzi foto.

’s Avonds aten we pannenkoeken. Er kwamen ook nog twee vriendinnen van Saske mee eten en dat was heel gezellig. Alwin en ik zorgden ook nog voor wat groenten, want een volledige maaltijd bestaande uit deeg en suiker vonden we toch iets teveel van het goede.

Dit was wel goddelijk: een pannenkoek met appel en kaneelsuiker. YAS.

Dinsdagochtend trad ik op bij Giel van 3FM en dat was echt héél spannend. Ik was bizar zenuwachtig, hoewel ik van tevoren eigenlijk totaal geen spanning voelde. Ik speelde drie liedjes. Finding Neverland ging oké (ik was niet heel tevreden, omdat ik weet dat ik beter kon), maar mijn cover van Niemand en Rewritten gingen allebei prima en daar was ik dan weer heel blij mee. Al met al een fijn optreden met positieve reacties!

En dat mijn cover van Niemand zo goed ontvangen zou worden, was ook ongelofelijk cool! Dankjulliewel! Het is natuurlijk eigenlijk een heerlijk uptempo nummer waar je op kan dansen, maar ik vond het juist wel heel tof om het uit te kleden en er iets rustigs van te maken, ook al past de tekst er op die manier niet bij. Volgens mij is dat juist de kunst: om het dan alsnog leuk te laten klinken. Heb je hem nog niet gehoord? Dat kan hier en op Spotify.

Ook heel leuk: mijn beste vriendinnetje Sabine gaat eind deze maand op wereldreis voor een onbepaalde tijd en ze gaat weer YouTube video’s maken! Dit is haar kanaal en haar eerste video staat er al op. Ik ben zo benieuwd naar alles en ben heel blij dat ze dingen gaat filmen, want zo kan ik alles een beetje meebeleven. Abonneer je alvast als je ook meer wilt zien!

Aah, ik ben zo blij met mijn nieuwe Daniel Wellington horloge. Ik droeg nooit horloges, maar ik vind het wel wat hebben!

Doet iemand van jullie dit ook? Even een fotootje maken van waar je auto ongeveer staat in de parkeergarage, zodat je die als referentie kunt gebruiken als je teruggaat? Ik vergeet namelijk altijd waar ik mijn auto neerzet en het is vaker dan een keer voorgekomen dat ik langer dan een kwartier aan het zoeken was.

Ik ging woensdagavond kijken naar Naaz, want die had haar optreden in People’s Place, waarbij ze nummers van haar EP zong. Ik ken haar nog maar net, maar ik voelde me zo trots! Ze is super getalenteerd, dus zeker iemand om in de gaten te houden. Ze heeft ook een track met Yellow Claw en dat is echt super vet.

Dit was een screenshot uit de nieuwste Teske & Co en toen ik dit zag was ik eventjes een beetje emotioneel. Ik had nooit, maar dan ook nooit gedacht dat ik deze foto ooit van mezelf zou hebben, met zoveel van jullie op de achtergrond. Wauw.

Donderdag keek ik Winx Club. Ja ach, je moet wat. Het was geweldig, want ik keek dit vroeger heel vaak en wilde zelf ook een elfje zijn.

En tot slot: ik kreeg van 24flower echt een héél mooi seizoensboeket opgestuurd. Ik ben er ontzettend blij mee en hij fleurt de woonkamer enorm op. Dankjewel!

Natuurlijk heb ik deze week ook weer een vlog! Veel plezier bij het kijken.

En komende week? Ik ga schrijven met Léon, filmen met Sabine, ik heb nog wat andere afspraken staan én ik heb zaterdag eindelijk het vervangende optreden, omdat ik toen niet kon komen op de zondag bij de Tina dag. Die uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd. Zin in! Fijne zondag (en week)!

47 reacties

 • Antwoorden Michelle Verdienen 15 november 2015 om 04:19

  Echt wel gaaf dat je bij Giel mocht optreden. Dat is gewoon landelijke televisie en radio!

 • Antwoorden Mariëlle 9 november 2015 om 18:19

  Wat gaaf dat je je zelf hoorde in de winkel. Pas was ik in de Ikea en daar draaide ze je ook! (:

 • Antwoorden Suzanne 9 november 2015 om 14:07

  Wat een leuk artikel weer! Ik wou even zeggen dat ik heel erg trots op je ben. Hoe je van een kleine blog met een klein YouTube kanaal bent uitgegroeid naar zo’n groot succes. En dat is je ook gegund!

 • Antwoorden Suzan 9 november 2015 om 12:09

  Ik vind jou versie van niemand echt zo tof! Heb hem van het weekend ook heerlijk vaak gedraaid. Super tof om te zien dat je hier zoveel mee bezig bent en dat ik je ook zie groeien in al die dingen!

 • Antwoorden Lindsey Beljaars 9 november 2015 om 10:58

  Wat een prachtige foto’s, vooral die met Mert is echt mega cute. Ik vind je cover van Niemand echt heel erg mooi!

 • Antwoorden Mo 9 november 2015 om 08:29

  Supermooie foto’s joh! Klinkt alsof je een toffe week hebt gehad.

 • Antwoorden Isabelle 9 november 2015 om 08:01

  Hahaha, Winx Club is echt zo leuk, dat jeugdsentiment!

 • Antwoorden Femke 9 november 2015 om 00:08

  Wauw zie net dat ik een hele boel typfouten heb gemaakt hieronder .. Autocorrect !

 • Antwoorden Femke 9 november 2015 om 00:06

  Ik hou er echt van om naar jou te luisteren , ik dit geval lezen. Alles wat je brengt is met zo’n overtuiging. Ik weet nog dat je vroeger zo vaal video’s maakte over de actrice nagellak dag ik ze ook begon te kopen. Het grappigste was dat je het eens over een kleur had genaamd “easy peasy lemon squeezy” ik vond de naam toen zo leuk dat ik hem dankzij jou echt een lange tijd heb liggen zoeken in de winkel. Na een lange tijd had ik hem ook uiteindelijk maar heb hem nooit gedragen omdat ik de kleur echt afschuwelijk vond. Maar gewoon de manier hoe jij er over praatte en hoe jij steeds bezig was met die gekleurde nagellakjes gaf me een dwang om hem te kopen! Moest ik toch even delen haha

 • Antwoorden Margot 8 november 2015 om 22:07

  Gaaf al die optredens en wat si die foto van jullie samen lief!

 • Antwoorden Denise 8 november 2015 om 20:43

  Die foto op het podium is ZO gaaf!

 • Antwoorden Luna Baggen 8 november 2015 om 20:43

  Leke mlip! Tot zaterdag! <3

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 8 november 2015 om 20:23

  Wat een gezellig weekje weer! Ik wil ook een Bagels & Beans in België, het ziet er altijd zo heerlijk uit!

 • Antwoorden Vivian 8 november 2015 om 20:16

  Fijne foto’s! Die van jullie tweetjes zijn zo lief =D

 • Antwoorden natasja 8 november 2015 om 19:20

  Hi Teske, leuke weekvlog weer. Goed dat je bij jezelf blijft qua filmen etc. Ik zou toch niet willen ruilen zoveel privacy op internet!

  Je docu is ook echt super, applaus voor Saske en Alwin. Zij zijn echt talentvol, hoop dat dat ook meer ontdekt gaat worden.

  Vroeg mij ineens af hoe het nu met je moeder is?

  Ik reageer niet vaak maar ik volg je wel altijd. Ik herken mezelf een beetje in het dromerige. Je bent voor mij toch een voorbeeld dat je ook daadwerkelijk kan aanpakken.

  Groetjes!

 • Antwoorden Lies 8 november 2015 om 19:00

  leuk dat life in pictures, moet je vaker doen ;-)

 • Antwoorden Lotte 8 november 2015 om 18:55

  Ik vind dit een van de fijnste series op jou blog. Ik word er altijd zo positief van!

 • Antwoorden Lissy 8 november 2015 om 18:26

  Cute, je lijkt ook wel op een elfje je vloog zo door je week heen *see what I did there*

 • Antwoorden Iris 8 november 2015 om 18:14

  De naam Naaz kwam me al bekend voor, maar ze deed natuurlijk mee aan een talentenshow (Got Talent geloof ik).

 • Antwoorden Leanne | Miss Nagellak 8 november 2015 om 17:40

  Leuk artikel weer! En ik vind je horloge super!

 • Antwoorden Inge 8 november 2015 om 16:42

  Echt een supertof optreden bij Giel! En nog een ander mooi gedichtje over de dood (vind ik persoonlijk dan)
  Je hoeft niet bang te zijn om dood te gaan.
  Als jij er bent, is hij er niet.
  Als hij er is, ben jij er niet.

 • Antwoorden Anneleen 8 november 2015 om 16:30

  Vervelend dat je zo zenuwachtig was voor je optreden, maar fijn dat het alsnog goed is gegaan! En leuk dat je mooie dingetjes hebt gevonden bij de kringloop, ben benieuwd wat je allemaal hebt gekocht :)

 • Antwoorden Sarah 8 november 2015 om 16:25

  Zulke schattige foto’s samen met Mert. Aaaw :)

 • Antwoorden Danielleeee 8 november 2015 om 16:24

  Wat een super leuke foto’s ! Dat horloge is prachtig !

 • Antwoorden Jolien 8 november 2015 om 15:23

  Leuke foto’s! Wat een prachtig boeket :) En aah Winx Club, wat een nostalgie!

 • Antwoorden monica 8 november 2015 om 14:59

  Leuk om met je mee te mogen kijken. En wat een lief boeket. Ik hou ervan!

 • Antwoorden Miriam 8 november 2015 om 14:51

  Die pannenkoek met appel en kaneel :O I want it, NOWWWW

 • Antwoorden Laura | Victoriapourtoi 8 november 2015 om 14:36

  Die cover van Niemand vind ik helemaal geweldig!

 • Antwoorden Lifetimes 8 november 2015 om 14:01

  Ik hou van je cover van Niemand. Je hebt het echt onwijs mooi gezongen. Ik geloof best dat het bijna niet te geloven is als je jezelf op zo’n podium ziet staan met allemaal fans om je heen. Geniet ervan! Xx

 • Antwoorden Sonja 8 november 2015 om 13:52

  Blijft leuk, je weekvlogs, vooral omdat je toch altijd positief weet te blijven. Super fijn is dat! En ik ben trouwens best wel benieuwd hoe het schrijfproces gaat van de liedjes, misschien zou je daar een keer iets meer over kunnen vertellen? Want ik weet dat je af en toe zelf teksten schrijft, maar hoe worden die dan uiteindelijk samen met Leon tot een echt liedje? Lijkt me leuk om wat meer over te lezen! :)

 • Antwoorden Kelly 8 november 2015 om 12:28

  Wat een leuke foto’s! Je horloge is inderdaad erg leuk, en wat een mooi boeket bloemen.

 • Antwoorden Desiree 8 november 2015 om 12:13

  Ah dat moet inderdaad enorm bijzonder hebben gevoeld! Op het podium je eigen liedje zingen met al dat publiek speciaal voor jou! Als musicus weet ik als geen ander hoe gaaf dat is! En ik moet eerlijk toegeven dat ik enorm veel bewondering heb voor al ‘sprongen in het diepe’ die je allemaal durft te nemen. Petje af! Ik herken mezelf wel in een aantal dingen die je vertelt in de teske en co afleveringen die ik tot nu toe heb gezien!

 • Antwoorden Maaike 8 november 2015 om 11:33

  Wat enorm gaaf dat je mocht optreden bij Chiel! Ik vond je liedjes supermooi hoor :)

 • Antwoorden Minke 8 november 2015 om 11:30

  Leuk om te zien! En inderdaad super vet, die foto met al dat publiek!

 • Antwoorden Sylvia 8 november 2015 om 11:09

  De volgende keer bij de B&B ga ik ook eens voor de Bagel Tapas, ziet er goed uit! :)

 • Antwoorden Cato 8 november 2015 om 11:03

  Ik vind je nieuwe jas echt zó leuk, heeft ie binnenzakken? Ik wil m zelf misschien ook wel

 • Antwoorden Jennifer 8 november 2015 om 10:54

  Ziet er weer leuk uit! Ik maak ook heel vaak fotos van mijn auto om hem terug te vinden :’)

 • Antwoorden Charile 8 november 2015 om 10:32

  Leuke foto’s weer :)

 • Antwoorden Kelly 8 november 2015 om 10:22

  Een fijne week dus! Top! Niemand klinkt mooi zo

 • Antwoorden Sarah 8 november 2015 om 10:03

  Wat stoer dat iemand voor onbepaalde tijd op reis durft te gaan! Volgens mij leer je jezelf dan echt kennen.
  Leuke foto’s en een prachtig horloge!

 • Antwoorden Kirsty 8 november 2015 om 09:33

  Leuke foto’s en vlog! Die foto van waar je auto ongeveer staat vind ik wel een hele goede; ik ben zelf ook niet handig met dat soort dingen onthouden en dacht zelfs een keer oprecht dat mijn fiets gestolen was, terwijl ik hem gewoon op een hele andere plek had neergezet :P

 • Antwoorden Eline 8 november 2015 om 09:17

  Wat een mooi boeket heb je gekregen! Bloemen fleuren altijd alles zo mooi op en wat een toffe kansen heb je deze week gehad. Je muziek is echt heel erg mooi

 • Antwoorden Daphne 8 november 2015 om 08:22

  Wat een leuke diary weer! En wauw, wat een mooie horloge. Ik heb ook een Daniel Wellington en ben er nog steeds hartstikke blij mee.

 • Antwoorden Eline 8 november 2015 om 08:16

  Die cover van Niemand heb je zo goed gedaan, het is werkelijk een heerlijk chill nummer geworden!

 • Antwoorden Marlotte 8 november 2015 om 07:20

  Haha, ik was vroeger groot fan van Winx Club. Ga ik binnenkort maar eens terugkijken! Zo leuk dat je zoveel bezig bent met muziek, je straalt ook helemaal! Fijne week!

 • Antwoorden Anniek 8 november 2015 om 07:09

  Wat een tof weekje heb je achter de rug Teske! Fijn dat je zoveel hebt kunnen optreden. Als je denkt aan 2 jaar geleden: had je dan gedacht dat je week er ooit zo uit zou zien? :) En wauw, die bloemen zijn echt onwijs mooi!

 • Antwoorden Grim&Glam 8 november 2015 om 06:05

  Leuke post en vind je horloge ook erg mooi!

 • Reageer