Celebrate the week!

2 november 2015

Voor deze komende week bedacht ik een opdrachtenlijstje die we met z’n allen uit kunnen gaan voeren: ‘Celebrate the week!’. Zeven positieve opdrachtjes waarvan het me mega cool lijkt als we die allemaal posten op Instagram onder hashtag #celebratetheweek. Als het bevalt, kan ik dit soort dingen vaker gaan bedenken! Ik denk dat het kan meehelpen aan een positief, gelukkig gevoel en ik hoop jullie ook.

Hierboven zie je alle opdrachten die ik heb bedacht. Omdat ik ze kort en bondig wilde opschrijven, leg ik hier alles nog wat uitgebreider uit:

1. > Maandag

No make-up selfie! Het is zo mooi om je comfortabel te kunnen voelen zonder make-up en om onszelf te omhelzen, leek het me een goed idee om een foto van jezelf te plaatsen zonder make-up. Het is absoluut niet nodig om je mooi te voelen.

2. > Dinsdag: 

Draag je favoriete kledingstuk. Niets fijner dan je meest comfortabele trui of je mooiste blousje aantrekken om je goed te voelen. Trek vandaag je favoriete outfit uit de kast en zet hem op de foto!

3. > Woensdag: 

Koop een boeket voor jezelf. Volgens mij zijn er weinig mensen die niet blij worden van een mooie bos bloemen, dus waarom zou je hem vandaag niet voor jezelf kopen? Net zoals complimentjes mag je jezelf ook echt wel eens een cadeautje geven.

4. > Donderdag:

Memory time! #throwbackthursday is inmiddels een bekend begrip op Instagram. Denk aan een mooie herinnering die je blij maakt en als je daar een foto van hebt, post hem vandaag dan.

5. > Vrijdag:

Me-time met een maskertje. Ook je huid heeft zo nu en dan wat liefde nodig. Ik verwaarloos mijn huid echt enorm, dus vandaag kies ik een verzorgend maskertje om op te doen. En natuurlijk een foto van maken, hè?

6. > Zaterdag:

Extra aandacht voor ontbijt. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, maar we kunnen dat nog weleens vergeten door ochtendstress en -haast. Neem vandaag extra de tijd voor je ontbijt en maak er iets lekkers van!

7. > Zondag:

Trakteer jezelf! De slotopdracht is misschien nog wel de leukste: geef jezelf vandaag iets waar je echt naar hunkert. Of dat nou een chocoladereep of een nieuw telefoonhoesje is. Vandaag mag je jezelf trakteren!

Veel plezier!

Het was zomaar een ideetje dat ik had en het lijkt me leuk om jullie mee te zien doen. Ik ga in ieder geval elke dag een foto posten van de opdracht die ik heb uitgevoerd. Volg je mij nog niet op Instagram? Ik heet daar teskedeschepper.

40 reacties

 • Antwoorden Silvia 4 november 2015 om 11:51

  Wat een leuk idee! Ik denk dat ik er volgende week ook een start mee maak! :)

 • Antwoorden Fleur 2 november 2015 om 22:14

  De no makeup monday van Demi promoten is natuurlijk altijd helemaal top✌?️

 • Antwoorden monica 2 november 2015 om 20:44

  Goed idee! Ik koop bijna elke week een bosje bloemen voor in huis.

 • Antwoorden Demi 2 november 2015 om 20:30

  Super leuk bedacht dit!

 • Antwoorden Suuz 2 november 2015 om 20:22

  Super leuk idee!!! geweldig! Ik hou hier van :-)

 • Antwoorden Lotte 2 november 2015 om 20:08

  Super leuk! Ik ga dit niet deze week doen maar volgende week. Dan heb ik toetsweken en vind ik dat ik mezelf even lekker ga verwennen. Ga ik positief van denken!

 • Antwoorden Iris 2 november 2015 om 18:28

  Ik heb geen Instagram, maar het is wel iets om gewoon een keer te doen. Leuk!

 • Antwoorden Maud 2 november 2015 om 17:08

  wat een superleuk idee Teske en ik ga het volgende week meteen doen want deze week gaat het niet lukken want ik heb nog veel dingen te doen

 • Antwoorden Marieke 2 november 2015 om 15:31

  Wat een tof idee! Ik ben nu op vakantie, dus nu meedoen is niet handig, maar ik ga hem zeker onthouden voor als ik terug ben!

 • Antwoorden Maaike 2 november 2015 om 15:10

  Ik word NIET blij van een bos bloemen, omdat ik weet hoeveel dwangarbeid erachter zit (zeer slechte leefsituatie voor de pluksters in Afrika) en milieuverontreiniging. Ga voor biologische bloemen!

  • Antwoorden Teske 2 november 2015 om 18:00

   Er komen gelukkig ook een heleboel bloemen gewoon uit Nederland :)

 • Antwoorden Sandy 2 november 2015 om 14:08

  Wat een goed idee zeg! Ik ga hem aankomende week doen :D

 • Antwoorden Charlotte 2 november 2015 om 12:49

  Super leuk idee!

  • Antwoorden Charlotte 2 november 2015 om 12:50

   Mag ik deze opdrachten ook volgende week doen ??

 • Antwoorden Naomi 2 november 2015 om 12:38

  Wat een leuk idee!

  x

 • Antwoorden Lindsey Beljaars 2 november 2015 om 11:52

  Ik vind het echt een heel leuk idee! Was toevallig al van plan weer heerlijke verse bloemen in huis te halen, dus dat gaat zeker gebeuren deze week.

 • Antwoorden Moniek 2 november 2015 om 11:26

  Wat een super leuk idee Teske! Ik vind het ook altijd heerlijk om bloemetjes voor mijzelf te kopen!

 • Antwoorden Caro ~ My Beautycase 2 november 2015 om 10:50

  Wat een super leuk idee zeg! :-)

 • Antwoorden Anna 2 november 2015 om 10:47

  ‘Het is absoluut niet nodig om je mooi te voelen.’ Deze komt wat vreemd over.

  • Antwoorden Teske 2 november 2015 om 11:19

   ‘Het’ verwijst natuurlijk naar make-up in deze zin.

   • Antwoorden Imre 2 november 2015 om 17:58

    Ik denk dat je beter ‘dat’ kan gebruiken in plaats van ‘het’, ‘dat’ is namelijk een verwijswoord! Zo voorkom je verwarring, ik moest namelijk ook 2 keer lezen :)

 • Antwoorden Hilde 2 november 2015 om 10:27

  Wat een leuk idee dit Teske!! :D Ik ga denk ik wel proberen om mee te doen! Toevallig is het voor mij ‘that time of the month’ dus wat extra positiviteit en goed voor mezelf zorgen is extra fijn deze week :)

 • Antwoorden Stephanie 2 november 2015 om 10:23

  Ahhh wat een leuk idee zeg! Super om wat meer positiviteit in te brengen, heel leuk :)

 • Antwoorden Alice 2 november 2015 om 10:16

  Wat toevallig. Doe ik eens welmijn gezicht in de plamuur zetten, is de opdracht van vandaag om het niet te doen. En dat terwijl ik vorige week bijna nooit make-up op had. Ik doe mee. Straks als ik thuis ben maar alles eraf halen

  • Antwoorden Anne 2 november 2015 om 11:40

   Haha super dedicated! Goed bezig :)

 • Antwoorden Claire 2 november 2015 om 10:06

  Super leuk idee!

 • Antwoorden Meryl 2 november 2015 om 10:00

  wat een super leuk idee:)

 • Antwoorden Dita 2 november 2015 om 09:33

  Wat een leuk idee! :)

 • Antwoorden Margot 2 november 2015 om 09:32

  Wat een leuk idee! En van bloemen wordt ik altijd happy!

 • Antwoorden Lizzy 2 november 2015 om 09:29

  Heel leuk dat je deze ‘challenge’ bedacht hebt! Ik ga ermee aan de slag! Het lijkt me erg leuk om mee te doen namelijk! :)

 • Antwoorden Britt • Annebrittures 2 november 2015 om 09:12

  Jaaa, kei leuk bedacht Teske! Dit ga ik doen deze week, ik heb lekker herfstvakantie dus dan is alles altijd erg tof. (: Misschien ga ik de opdracht van zondag wel gewoon elke dag doen, haha.

 • Antwoorden Ilse 2 november 2015 om 09:09

  Leuk idee!

 • Antwoorden Bonjoura 2 november 2015 om 09:02

  gaaf idee!

 • Antwoorden Eline 2 november 2015 om 08:48

  Wat een ontzettend tof idee! Ik heb mijn make-up er nog niet opzitten, dus ik doe mee. Echt heel leuk om zo meer positiviteit te delen.

 • Antwoorden Lolu 2 november 2015 om 08:01

  Wat een leuk en positief idee! Ik heb echter geen social media naast whats-app en facebook, dus kan ik niet mee taggen. Maar ik hoop dat er veel anderen zullen zijn die dat wel kunnen en gaan doen! Vind het echt super hoe je met dit soort dingen op je blog mee werkt aan de positieve vibes van zowel jezelf als je lezeressen (:

  OT: Ik behoor tot de mensen die niet van bloemen houd haha! Maar zal mijn cactus wat extra liefde geven die dag xx

 • Antwoorden Elles ~ 3lles 2 november 2015 om 07:46

  Super leuk idee!

 • Antwoorden Daphne 2 november 2015 om 07:43

  AH, wat een leuk idee. Ik vind het zelf ook heel erg belangrijk dat je van jezelf blijft houden en jezelf omhelst (zoals jij al zei) als je geen make-up op hebt. Je hoort je niet voor jezelf te schamen als je make-uploos bent.

 • Antwoorden Sandra 2 november 2015 om 07:38

  Wat een leuk idee. Ik word er helemaal vrolijk van haha.

 • Antwoorden Marlotte 2 november 2015 om 07:26

  Wat een leuk idee Teske! En inderdaad, wie wordt er niet blij van bloemen? Kan nu al niet wachten tot het woensdag is, haha.

 • Antwoorden Anniek 2 november 2015 om 07:12

  Wat een supertof idee Teske! De eerste opdracht gaat meteen al wel een beetje moeilijk worden, ik heb me namelijk net hiervoor opgemaakt :) Misschien vanavond, als ik mijn make-up eraf haal. Ik ben benieuwd wat er allemaal gaat verschijnen op Instagram, echt leuk!

 • Reageer