Lush winter 2015 (Under The Mistletoe pakket)

27 oktober 2015

Ik kan het bijna niet geloven, maar de winter staat voor de deur. Oké, eerst hebben we de herfst nog eventjes, maar bijvoorbeeld iets als Kerstmis is echt niet meer zo ver weg. Ook Lush heeft dat door en stuurde me een ontzettend groot Kerstpakket op, vol heerlijke goodies.

Cadeaupakketten van Lush

Ik vind de cadeaupakketten bij Lush echt ontzettend leuk, want ze zijn het ideale cadeau wanneer je iemand iets van badspullen wilt geven. Behalve dat er geweldige goodies in zitten, zitten ze dan ook nog heel erg leuk verpakt; daar zorgt Lush wel voor. Het pakket dat ik vandaag laat zien kost in de winkel €125,95. Dat is natuurlijk niet goedkoop, maar er is voor ieder wat wils. Zo heb je ook hele goedkope pakketten van €13,95 en pakketten in de middencategorie, voor bijvoorbeeld €38,95. In het pakket van vandaag zitten ook wat van de limited edition producten van deze winter, maar je vind er ook producten in terug die vast in het assortiment zitten.

The Comforter Shower Cream – €8,50 per 100 gram

Ik kan nog steeds niet geloven dat Lush van hun bubble bar The Comforter ook een shower cream hebben gemaakt. Ik ben hier ZO gelukkig mee! Het is al een hele tijd mijn meest favoriete geur van Lush ooit. Deze douchegel ruikt heerlijk naar cassis en bergamot.

The Comforter Bubble Bar – €6,95 per stuk

En dan hebben we hier natuurlijk ook de grote ster zelf: The Comforter Bubble Bar. Ik ken deze inmiddels alweer wat jaren, maar ik ben nog altijd blij als ik hem weer eens thuisgestuurd krijg. Ik mag van mezelf geen badproducten kopen, omdat ik veel meer heb dan wat ik kan opmaken in de komende jaren, maar stiekem gebruik ik deze altijd eerder dan de andere producten. Ook deze ruikt heerlijk zoet naar cassis.

Sex Bomb Bath Bomb – €4,95 per stuk

Lush vertelt bij deze Bath Bomb altijd over de lustopwekkende ingrediënten, zoals jasmijn en ylang ylang. Ik ben zelf eigenlijk altijd meer betoverd door het prachtige uiterlijk van Sex Bomb. Het roosje bovenop blijft me blij maken, alsof ik weer een klein meisjesachtig prinsesje ben. De geur is bloemig en daar houd ik iets minder van, maar hij is ‘gewoon lekker’ wat mij betreft.

Snow Fairy Shower Gel – €7,95 per 100 gram

Ook Snow Fairy komt elk jaar terug en steelt elk jaar weer de harten van vele mensen, die dan vervolgens weer smachtend een jaar moeten wachten tot het weer winter wordt. Snow Fairy ruikt naar snoepjes. Niets meer en niets minder dan dat. Net zo zoet als haar roze kleur.

Reindeer Rock Zeep – €5,95 per 100 gram

Hoe schattig is dit? Dit is een nieuwe zeep in de winter limited edition. Er staan allemaal leuke rendieren in! De zeep zou dezelfde geur hebben als The Comforter, maar ik vind hem toch ietsje anders. Iets subtieler en hij lijkt ook wel net iets kruidiger. Misschien ligt het aan mij! Lekker is hij in ieder geval wel.

Tender Is The Night Massagebar – €10,95 per stuk

Massagebars zijn altijd welkom hier. Behalve dat ik dol ben op massages, zijn de bars van Lush ook altijd zó lekker zacht en hydraterend! Tender Is The Night heb ik al wel eens eerder in huis gehad en heeft de geur van jasmijn en ylang ylang. Een hele zwoele, bloemige massagebar dus.

Candy Mountain Bubble Bar – €4,95 per stuk

Weer een bubble bar! Dat blijven, wat mij betreft, toch de leukste producten bij Lush. Zeker als ze er zo schattig uit zien als deze. Hij doet me een beetje denken aan een eenhoorn-hoorn, als je begrijpt wat ik bedoel. Zo glitterig en snoepig. Naar snoep ruikt ‘ie dan ook zeker, ik vergelijk de geur een beetje met die van Snow Fairy.

Pink Flamingo Bubble Bar – €9,95

Deze zag ik voor het eerst in Londen, bij de opening van de winkel aan Oxford Street en ik was meteen verliefd. Hoe vrolijk ziet dit eruit? Dit is een bubble bar op een stokje, wat ervoor zorgt dat je deze flamingo meerdere keren kunt gebruiken voor je bubbelbad. De geur had van mij iets fruitiger gemogen, maar in plaats daarvan ruikt hij naar rozenhout en ylang ylang.

Luxury Lush Pud – €5,95 per stuk

Deze zou ik zo als Kerstbal in de boom willen hangen! Wat een vrolijkheid, zo met al die kleuren en rondjes. De Luxury Lush Pud had ik nog nooit eerder gezien, maar ik vond hem meteen leuk. Daarbij spreekt de geur me ook erg aan: de basis is namelijk lavendel en dat werkt erg ontspannend. Perfect dus voor een bad, net voordat je gaat slapen.

Ro’s Argan Body Conditioner – €31,50 per 225 gram

Ik vind dit product zó geweldig, maar hij is wel aan de prijzige kant. Daarom heb ik hem nog maar een keer eerder gekocht. Dit is een body conditioner, die je kan gebruiken onder de douche. Eigenlijk een soort bodylotion die je er weer af wast, maar die dan een heel zacht, hydraterend laagje achterlaat. In deze variant zit arganolie verwerkt en ruikt verder naar rozen.

Rose Jam Shower Gel – €8,50 per 100 gram

Over rozen gesproken, deze douchegel weet er alles van. Hij ruikt er overduidelijk naar, al zit hier ook wat sap van goji bessen, vanille-extract en arganolie in. Het is een hele zachte, bloemige douchegel die je eigenlijk weer doet verlangen naar de lente.

Santa’s Lip Scrub – €9,95 per stuk

Wat schattig! Behalve lipscrub zit er in dit potje ook een verzameling aan kleine hartjes. Ik gebruik eigenlijk nooit lipscrubs van andere merken; alleen Lush is aanwezig in dit huis. Deze winterse variant van de scrub ruikt en smaakt naar cola en dat vind ik toch wel grappig. Werkt fijn, smaakt fijn!

So White Bath Bomb – €5,95 per stuk

We zien hem bijna niet tegen de witte achtergrond, maar hij is er echt: So White. Geïnspireerd door Sneeuwwitje heeft deze bath bomb de geur van appels. Daarnaast zit er ook bergamot, sinaasappelbloesem en roos in. Het is net een sneeuwbal!

Santa’s Belly Shower Jelly – €6,95 per stuk

En de prijs voor de leukste naam gaat naar… Dit klinkt toch te leuk? Ik ben er dol op als namen rijmen. Ook ben ik gek van de shower jelly’s van Lush. Hoewel ze niet altijd even praktisch zijn, blijven ze toch heel lekker aanvoelen. Deze ruikt ook nog eens heel goed naar appeltjes, rode wijn en steranijs. Vooral van dat laatste ben ik gek. Wobble wobble!

Five Gold Ring Bubble Bar – €7,95 per setje

En dan wel een van de mooiste producten uit de cadeaudoos: deze met gouden glitter bedekte ringen. Ik vind het heel cool dat ze deze zo samengebracht hebben aan een touwtje en eigenlijk kan je hier ook prima vijf bubbelbaden mee vullen. Ze ruiken heerlijk zacht naar vanille en zitten ook vol verzorgende boters en oliën.

Prettig Kerstfeest! (haha)

Oeps, ik heb helemaal zin in Kerstmis gekregen door dit grote pakket. Nu heb je in ieder geval een impressie van hoe zulke cadeaupakketten eruit zien en welke winterproducten er te koop zijn bij Lush dit najaar. Het merk slaagt er altijd weer in om me blij te maken met hun items en eigenlijk lukt dat weinig merken, want ik ben een snel verveeld mens. Het helpt er natuurlijk ook aan mee dat veel bij Lush fairtrade, vegan en gerecycled is. Oh, en het merk is natuurlijk helemaal dierproefvrij en vecht ook mee tégen dierproeven. Een merk naar mijn hart.

Naar welk product ben jij benieuwd?

58 reacties

 • Antwoorden Livia 8 november 2015 om 20:27

  I love it!

 • Antwoorden Jessica 3 november 2015 om 23:58

  Ah sommige producten hiervan zijn zo heerlijk! Alleen een beetje gek dat er niks nieuws tussen zit??

 • Antwoorden Fabeau 31 oktober 2015 om 15:10

  Had ik maar zo’n pakket er zitten zulke fijne producten bij!

  • Antwoorden Fabeau 31 oktober 2015 om 15:12

   ho ik heb de verkeerde website er bij gezet

 • Antwoorden Romy 31 oktober 2015 om 14:16

  Er zitten leuke dingetjes bij zeg! Kon ik ze maar allemaal uitproberen ♥

 • Antwoorden iris - lookfabulous.nl 30 oktober 2015 om 15:02

  leuk om cadeau te doen voor de feestdagen!

 • Antwoorden Fleur | Fleurture 28 oktober 2015 om 15:27

  Aah zo lekker allemaal! Jammer dat ik zelf geen bad heb… Ik snap alleen niet echt waarom de flamingo erbij zit, ik vind die niet heel erg gepast voor een kerstpakket! Maar voor de rest lijkt het me allemaal heerlijk!

 • Antwoorden Juliette 28 oktober 2015 om 15:27

  Wat een super kerstpakket! Heerlijk om te me-timen.

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 27 oktober 2015 om 22:19

  Zo mooi hé! Dat rendier zeepje rook ik toevallig zaterdag in de Lush winkel!

 • Antwoorden britt 27 oktober 2015 om 21:15

  ziet er super lek uit. ik was in de vakantie nog bij lush jammer dat de douchegel daar zo duur is. 8,95 voor zo’n kleintje is toch wel prijzig

 • Antwoorden Sabrina 27 oktober 2015 om 20:20

  Aah als ik dit zie wil ik zo graag een bad, haha. Ik loop altijd Lush in om de producten te ruiken en dan wil ik zo graag een bath bomb meenemen maar dat kan helaas niet :(

 • Antwoorden Nicky 27 oktober 2015 om 20:08

  O wou zou ik dat toch graag ruiken (en hebben). Helaas hebben ze geen lush hier in de buurt, anders zou ik daar heel graag komen.

 • Antwoorden Yvonne 27 oktober 2015 om 20:02

  Leuk! Ik heb alleen een vraagje: heb je toevallig ook een ingrediëntenlijst van deze producten? Ik zou graag eens wat proberen van Lush, maar ik ben voor een aantal veel voorkomende stoffen allergisch.

  • Antwoorden Marrit 29 oktober 2015 om 14:15

   Heey Yvonne, op de website van Lush staat bij elk product een lijst met de ingrediënten die erin verwerkt zitten. Ik hoop dat je er iets aan hebt!

 • Antwoorden Jana 27 oktober 2015 om 19:56

  Wat een heerlijk pakket is dit toch! Ik zou alle producten die in dit pakket zitten zeker eens willen uitproberen, zeker the comforter douchegel ^^

 • Antwoorden Rianne 27 oktober 2015 om 19:42

  Wat een geweldige box! Dat kettinkje met meerdere badtabletten lijkt me heerlijk en ik ben ook al fan van de massagebar. Misschien binnenkort nog maar even een bezoekje aan de Lush brengen :)

 • Antwoorden Lisa 27 oktober 2015 om 19:40

  Wat een prachtige productfoto’s, Teske! Persoonlijk ben ik echt helemaal verliefd op Lush producten, en ik vind het altijd zó leuk als ze met limited edition producten komen, of als er weer een nieuwe lijn is met weer allemaal unieke producten met originele namen. I’m excited! Hartjes!

 • Antwoorden Marielle 27 oktober 2015 om 19:35

  Heb eigenlijk nooit iets bij Lush gekocht terwijl ik d producten er altijd zo tof uit vind zien toch maar eens iets bestellen :-D

 • Antwoorden Ilona | Inspiration for you 27 oktober 2015 om 18:41

  Wauw, de lush producten zien er echt geweldig mooi uit!! Ik zou ze ook wel een keer willen proberen, toch maar eens op hun site kijken haha

 • Antwoorden hannah 27 oktober 2015 om 18:32

  beetje random dit: ik zie nu pas dat er in je logo een hartje is verwerkt (sk), superieur hihi

 • Antwoorden Iffy Alvi 27 oktober 2015 om 18:25

  Echt een super leuk pakket!

  XO

 • Antwoorden Iris 27 oktober 2015 om 17:41

  Helaas heb ik geen bad, maar gelukkig zijn er genoeg andere spulletjes. Ik ben nu wel benieuwd naar The Comforter douchegel.

 • Antwoorden Anouk 27 oktober 2015 om 17:40

  Ik heb vorig jaar ook Rendier Rock gekocht! Ik heb hem nog steeds en hij ruikt echt heerlijk. Ik vind hem eigenlijk heel erg naar snoepjes ruiken en Snow Fairy meer naar hele zoete bubblegum. Alleen het verschil tussen Rendier Rock van jou en van mij is dat hij bij mij rood was inplaats van zwart! Maar ik ga hem dit jaar zeker weer kopen!

 • Antwoorden Laura | Victoriapourtoi 27 oktober 2015 om 16:59

  Ik denk dat ik, net zoals jou, enorm verlang naar Kerstmis. Hoewel de herfst mijn favoriete seizoen is, kan niets aan de gezelligheid van deze heerlijke periode tippen!

 • Antwoorden Linda 27 oktober 2015 om 16:55

  Ik heb serieus nog nooit iets gekocht bij/van Lush en daar ga ik dus heeeeeeeeeeeeul snel verandering in aanbrengen haha :D

 • Antwoorden Femke 27 oktober 2015 om 16:39

  Oeff, wat een leuke en lekkere dingen weer! I’m in love met de Santa’s Belly Shower Jelly, maar lucky me, volgend weekend ga ik naar Amsterdam. Ik denk dat ik toch maar eens een kijkje ga nemen bij de lush:)

 • Antwoorden Vanessa 27 oktober 2015 om 16:29

  Wat een mooie producten allemaal! Ik ben het meest benieuwd naar de badbruisballen en de Snow Fairy douchegel.

 • Antwoorden Engelina 27 oktober 2015 om 15:21

  Oeh die lipscrub lijkt me erg fijn.

 • Antwoorden Leanne | Miss Nagellak 27 oktober 2015 om 15:18

  Wat een heerlijke producten!

 • Antwoorden Jamey - Beauty Unboxing 27 oktober 2015 om 12:39

  wauw, die Sex Bomb Bath Bomb ziet er echt super lekker uit!

 • Antwoorden Floor 27 oktober 2015 om 12:34

  O, wat een leuke dingen! Die jelly is echt fantastisch. Jammer dat alles zo duur is: ((

 • Antwoorden Ilse 27 oktober 2015 om 11:22

  Ik ben heel erg fan van Lush en hun natuurlijke producten. Ik vind dat je mooie hele foto’s hebt gemaakt van de producten, alleen spreken de pompoenen, wat mij betreft, de wintersfeer een beetje tegen. Pompoenen zijn er in de herfst, niet in de winter. Maar ik vind het wel leuk dat je de laatste tijd mooiere en creatievere productfoto’s maakt! (Dan moet je gewoon lekker veel proberen en mag je best af en toe de plank misslaan)

  • Antwoorden Teske 27 oktober 2015 om 16:20

   Ach, zo diep heb ik er helemaal niet over nagedacht :) Ze stonden zo bij me op tafel en vond het wel een mooie achtergrond!

 • Antwoorden Nicole 27 oktober 2015 om 11:08

  Wat een geweldig pakket. Echt alle producten zien er zo leuk en fijn uit!

 • Antwoorden Tessa | typicallytess 27 oktober 2015 om 10:34

  Oh wow, wat een fijne producten lijken me dat allemaal! The comforter ruikt echt suuuper lekker en rose jam vind ik ook heel fijn! Leuk om dit te zien teske! Ik krijg echt meteen zin in kerst!

 • Antwoorden Stephanie 27 oktober 2015 om 10:15

  Oh wat een prachtige producten zeg! Heerlijk om zo’n pakket opgestuurd te krijgen, ik snap dat je hiervan al helemaal in de kerststemming komt. En de tijd vliegt ook echt, dus het is ook echt zo weer kerst! Ik heb er wel zin in :)

 • Antwoorden Lindsey Beljaars 27 oktober 2015 om 10:06

  Wat een prachtige producten! Ik ben gek op Lush en vooral ook heel erg gelukkig dat ze van The Comforter een showergel hebben gemaakt. Heaven!!

 • Antwoorden Kirsty 27 oktober 2015 om 10:01

  Wat een heerlijke set zeg! Als wij ooit een bad krijgen (en dat wil ik heel graag) denk ik dat ik meteen zo’n groot pakket aanschaf voor mijzelf haha! Van Lush krijg ik altijd zin om in bad te gaan. De lipscrubs van Lush gebruik ik ook altijd, vind ze superfijn en eigenlijk best wel heel goedkoop voor hoelang je ermee doet :)

 • Antwoorden Caro ~ My Beautycase 27 oktober 2015 om 09:10

  Ik ben zo benieuwd naar die Comforter shower cream ! Het lijkt me echt een hele lekkere geur, die ga ik zeker even ruiken in de winkel. Snow Fairy ben ik nu ook weer aan het gebruiken want die had ik nog liggen van vorig jaar en is nu bijna over de datum.. oepsie! :-)

 • Antwoorden Suzan 27 oktober 2015 om 09:01

  Al die producten van Lush zien er zo geweldig uit! Ik had alleen iets meer ‘kerstsfeer’ verwacht van een kerstpakket denk ik.

 • Antwoorden Fleur Sophia 27 oktober 2015 om 08:39

  Wat een fantastische producten allemaal! Ik wil het liefst nu naar de winkel rennen, maar helaas hebben we er hier geen.

 • Antwoorden Dagmar 27 oktober 2015 om 08:22

  Wauw wat een toppers op een rij! Ziet er echt super uit, wat een heerlijke producten!

 • Antwoorden Margot 27 oktober 2015 om 08:17

  Wat een verwennerij zeg! Ik moet snel maar eens bij Lush gaan kijken als ik dit zo zie.

 • Antwoorden Svenja 27 oktober 2015 om 08:01

  Haha ik krijg ook al helemaal zin in de kerst bij het zien van al deze fijne goodies! Vooral de Candy Mountain Bubble Bar vind ik heerlijk, die kocht ik vorig jaar en ik denk dat ik die weer ga halen dit jaar <3

 • Antwoorden Eline 27 oktober 2015 om 07:52

  Wat een prachtige collectie. Lush weet je altijd weer te verrassen. Het lijkt me zo fijn om lekker in bad te gaan met een enorme bruisbal. Vooral de flamingo vind ik echt super cute.

 • Antwoorden Elize| girlobthewhitebike 27 oktober 2015 om 07:48

  Dit ziet er zo lekker uit! Een heleboel ken ik al, maar een groot gedeelte ook niet. De shower jelly ziet er heerlijk uit!!
  Fijne kerst;)

 • Antwoorden Emma 27 oktober 2015 om 07:45

  I waaant it allllll!!

 • Antwoorden Dionne 27 oktober 2015 om 07:40

  Wauw! Wat een mooie producten!

 • Antwoorden Hilde 27 oktober 2015 om 07:34

  Wat ’n mooie foto’s heb je gemaakt! :)
  Moest wel grinniken om “Santa’s Belly Shower Jelly” hihi :p
  Verder lijken Santa’s Lip Scrub en Five Gold Ring Bubble Bar me hele fijne producten :)

 • Antwoorden Marlotte 27 oktober 2015 om 07:26

  Oh wat een fijne producten! Ik vind de kerstproducten van Lush altijd zo leuk!

 • Antwoorden Elles 27 oktober 2015 om 07:20

  Ik vind het zo fijn aan lush dat alles natuurlijke producten zijn en niet op dieren getest. Ook word alles met de hand gemaakr, echt respect daarvoor! Daarom snap ik wel waarom het soms iets aan de prijzige kant is. Mij lijkt Santa’s Belly Shower Jelly super geniaal, lekker jelly en bouncy!

 • Antwoorden Anniek 27 oktober 2015 om 07:12

  Oh, wat een heerlijk pakket Teske, al die fijne Lush goodies! De kerstproducten van Lush zien er weer heerlijk uit. Wanneer niet? Heb stiekem nu wel zin om een lekkere bubble bar te gaan halen :)

 • Antwoorden Amy 27 oktober 2015 om 07:01

  Wat een heerlijk pakket vol fijne producten! Die flamingo’s had ik ook gezien in Londen.. Zo leuk! Zijn de kerstitems nu al te koop? Dan ga ik deze week even kijken in mijn lunchpauze ;)

 • Antwoorden Kelly 27 oktober 2015 om 06:32

  Wat een heerlijk pakket! The comforter shower cream lijkt mij zooooo lekker <3 Ik ben erg blij dat die in een douche-variant is uitgekomen!

 • Antwoorden Mirjam 27 oktober 2015 om 06:22

  Oh die flamingo op een stokje is wel erg cute zeg! Ik ben ook wel benieuwd naar die gouden bubble bars, ziet er allemaal erg mooi en feestelijk uit!

 • Antwoorden Grim&Glam 27 oktober 2015 om 06:07

  Ik vind de producten van Lush altijd erg mooi maar ik ben niet echt een fan. De geuren spreken me helaas zelden aan en alles ruikt zo…poederig.

 • Reageer