My Life In Pictures – september 2015 #4

4 oktober 2015

Vorige week had ik even geen MLIP, maar dat betekent natuurlijk dat ik die overgeslagen week ook nog in deze uitvoering laat zien. Het helpt wel mee dat ik in een prachtig land clipopnames had. Ik kon daar bijna niet stoppen met foto’s maken en ik heb een selectie moeten maken, want het waren er echt veel te veel voor in dit artikel. Here it goes, twee weken van mijn leven.

Week 20 september t/m 26 september

Op 20 september had ik al de eerste clipopnames, maar die waren gewoon in Nederland. Ik werd er in de visagie niet mooier op, maar dat was ook absoluut de bedoeling.

Ik lag deels in bed bij de opnames, dus er was een hele constructie gebouwd die de camera boven me vasthield. En hierop kan bijvoorbeeld Nina (regisseuse) dan meekijken hoe het eruit ziet op beeld.

Hi guys! Erg vrolijk dit.

Ik had dus last minute mijn haren geverfd en laten knippen voor deze clip. We dachten eerst dat het vervaagde rood wel tof zou zijn, maar we besloten dat ik een lichtblauwe jas aan zou doen en die kleur vloekte erg met mijn haar. Gelukkig kon ik op het laatste moment nog een beschikbare kapster vinden en mijn haren zijn super mooi geworden. Ik ben weer erg blij met de donkere kleur!

Koffie was een terugkomend onderwerp in die week, omdat ik erg veel moest afronden, voordat ik vier dagen naar Schotland kon gaan. Ik ben er geen voorstander van om veel koffie te drinken, maar af en toe heb je het nodig.

Op donderdag bezocht ik met Saske, Alwin, Amy en Mick het kattencafé in Amsterdam, waar ik echt veel te weinig kom.

Het was mega gezellig! We hadden allemaal iets aangetrokken waar een kat op stond of met katten te maken had en we hebben het Kattenweetjes kwartet gespeeld. Een topmiddag.

Gaat dat zien! Ik ben nog steeds enorm fan van dit concept.

En nog een groepsfoto buiten, omdat het kan. Hoe leuk is mijn Gryffindor sjaal? Die kreeg ik voor mijn verjaardag van Sanne.

’s Avonds kwam Robinson op TV en ik kreeg deze foto toegestuurd van het team. Wauw, zeg. Haha!

Op vrijdag was ik te gast in de liveshow op NPO3 van de Week tegen Pesten. Dat was echt heel leuk! Er waren leuke mensen, de show zat goed in elkaar en ik had het ontzettend naar m’n zin. Die avond moest ik wel nog iets teveel doen, waardoor ik laat naar bed ging. Daarna kon ik ook nog eens niet slapen.

Ik had slechts een uurtje slaap gehad, maar om half 8 zat ik alweer in de auto naar Duinrell. Daar was de Tina dag! Hier kijk ik nog een beetje suf, maar het was onwijs leuk hoor!

Deze foto kreeg ik van een kijker toegestuurd. Zo leuk! Ik trad op, had een korte meet & greet en toen moest ik vliegensvlug naar Schiphol voor mijn vlucht naar Schotland.

Ik vloog naar Edinburgh, want dat is waar we als eerste zouden gaan opnemen. Het was maar een kort vluchtje gelukkig! Lekker snel!

Na een namiddag en avond daar opnemen, reden we verder de bergen in voor onze eerste overnachting. We schoten trouwens bij de Banana Flats, waar ook Trainspotting (film) is opgenomen. Niet echt de gezelligste buurt van Edinburgh, maar daarom heel cool op film.

Week 27 september t/m 3 oktober

Hallo bergen en hallo perfecte make-up (door Kira, topper).

Hier komen even wat prachtige foto’s waar ik niet te veel bij kan vertellen, maar waarvan ik wel vond dat jullie ze moesten zien.

Mooi hè, jongens? Ik wil in de lente echt weer terug, wat een paradijs en wát een rust.

Op maandagochtend belandden we in een cafeetje waar ik, tot mijn verbazing, een broodje vega-worst kon krijgen. HOE COOL! Ik maak dat hier al bijna nooit mee, laat staan in het buitenland. Het was erg lekker trouwens, maar wel wat vettig.

Ik heb er een zwak voor als café’s dit doen. Zelf tekenen en schrijven op de krijtborden, als een soort menu.

In de bergen had ik vaak twee jassen over elkaar heen aan, want hoewel we goed weer hadden was het alsnog erg koud. En die blauwe jas was sowieso mega dun, alsof je helemaal geen jas aan hebt.

De groep bij elkaar. I love these guys. Van links naar rechts: Nina (regisseuse), Rachid (ondersteuning waar nodig, maar vooral chauffeur deze reis), Teske, Hannah (productie), Kira (visagie), Rob (camera-assistent + drone bestuurder) en Daan (cameraman). Wat een fijn team, we hebben helemaal geen irritaties of iets gehad tijdens deze reis.

En vrijdag mocht ik dan de single cover releasen. Yay!

Op woensdag was ik weer terug in Nederland en ging ik even uitpuffen bij een dagje Bagels & Beans. Wat zat m’n haar hier volumineus!

Boodschappen gedaan ter voorbereiding op de Vegan Challenge; een maand lang veganistisch eten. De absolute musthaves: avocado’s en bananen.

Op donderdag was er een feestje bij mijn mediabureau en daar gingen we naartoe. Ze hebben een heleboel van hun creators gefotografeerd en afgedrukt en hier sta ik! Heel leuk.

Ik snap van dit soort dingen echt niet dat dit überhaupt kan. Hierboven staat ‘100% puur tomatensap’.

En dan lees je de achterkant: ‘99,5% tomatensap, zout’. Huh? Niet dat het mij wat uitmaakt dat er 0,5 procent mist, maar ik snap gewoon echt niet dat er dan op de voorkant 100% mag staan.

Pizza-avond bij mijn broer! Hij was jarig op vrijdag. Ik at een pizza zonder kaas.

Op zaterdag zag ik dat mijn moeder allemaal kiemen laat groeien. Hoe leuk ziet dit eruit? Ik ben echt fan van dit soort projectjes en ik vind kiemen op een of andere manier altijd heel schattig.

Op zaterdag ging ik kijken bij de edit van de videoclip en Nina had sticky toffee pudding voor me meegenomen, omdat ik dat in Schotland zo lekker vond. Ongelofelijk lief, maar er zat natuurlijk ongetwijfeld iets dierlijks in! Gelukkig konden we de editor er blij mee maken, haha.

Goed, jullie snappen het nu wel. Ik heb heel veel zin in deze single en clip release. Morgen!!

Ik heb in Schotland lekker veel gefilmd, in Nederland iets minder, maar dat was dan ook minder interessant. Hoe dan ook: de weekvlog van de afgelopen week.

Komende week wordt dus spannend: hoe gaat de single opgepakt worden? Daarnaast ga ik ook nog de studio in voor iets anders en heb ik meerdere leuke afspraken. Fijne zondag en alvast een fijne week!

P.S. OHJA: happy dierendag! Ik ben helaas niet bij Stip vandaag, maar vertroetel je huisdier vooral als je er eentje hebt. En als je iets anders wilt doen, kan je er ook voor kiezen om vandaag geen dieren te eten. Een dagje vegetarisch! Het is helemaal niet moeilijk :)

57 reacties

 • Antwoorden Heidi 7 oktober 2015 om 09:37

  Wauw wat leuk allemaal.
  zeker en vast om heel erg trots op te zijn meid.
  en zijn echt prachtige foto’s

 • Antwoorden Nicole 6 oktober 2015 om 19:21

  Wauw wat een prachtige locatie voor de clip! Ik vind het ook echt bij jou passen, heel puur.

 • Antwoorden Kimmetje 6 oktober 2015 om 18:14

  Ehh je snapt toch ook wel wat ze bedoelen ermee?

  Net als de tuinen zegt dat het 100% argan olie is. Ook al is dat maar 15% van de inhoud? Dat er verder producten bijgevoegd worden kan je zelf toch lezen, mensen kijken echt niet verder dan hun neus lang is zeg.

 • Antwoorden Babette 5 oktober 2015 om 23:06

  Aw, ik vind het zo ontzettend leuk voor je dat je weer een nieuw liedje hebt uitgebracht! En trouwens, jij hoeft niet eens mooier te worden van make-up, want je bent al mooi zonder : )

 • Antwoorden Marion 5 oktober 2015 om 13:19

  Wat een fijne vlog, zo mooi om te zien hoeveel je geniet in Schotland. Lijkt me een prachtig land!

 • Antwoorden Vivian 5 oktober 2015 om 13:08

  Ik ben onwijs benieuwd naar je single, de clip ziet er in ieder geval heel mooi uit! En ik wil ook zoooo graag eens naar Kopjes, lijkt me echt superleuk!

 • Antwoorden Bianca 5 oktober 2015 om 12:19

  Wat een leuke week! Gelukkig kon je nog op tijd een kapper vinden, tot zover ik het kan zien op de foto is je haar echt ontzettend mooi geworden! Ben heel benieuwd naar je clip! X

 • Antwoorden Nina 5 oktober 2015 om 00:42

  Ik had net al hier een berichtje getypt, maar ik zie hem niet. Sorry als het er straks drie keer opstaat. Leuk zo’n “making of bijna van de clip. Morgen! Zin in! X

 • Antwoorden Nina 5 oktober 2015 om 00:41

  Superleuk om een soort ‘making of te zien’. Het was heerlijk. Morgen de clip! Jihaaaa! X

 • Antwoorden Leonie 4 oktober 2015 om 23:00

  Stik maar dan ook echt stikjaloers! Ik ben in juni terug gekomen uit Schotland, ik heb daar een half jaar gewoond. Mijn hart ben ik dus vergeten, die ligt nog ergens in de highlands. Precies waar jij bent geweest. Ga de clip zeker even in de gaten houden, even opnieuw genieten van de prachtige omgeving! Succes, Teske!
  Veel liefs!

 • Antwoorden Saar 4 oktober 2015 om 21:13

  Je clip ziet er veelbelovend uit, ben enorm benieuwd! Van waar heb je trouwens die prachtige trui die je in de clip gaat aanhebben? Vind hem geweldig mooi en staat jou ook enorm goed. Liefs

 • Antwoorden janine 4 oktober 2015 om 21:09

  Ben super benieuwd naar de videoclip! X

 • Antwoorden Suzanne 4 oktober 2015 om 20:20

  Hey! Waar heb je die 2 geweldige jassen gevonden die je in je clip aanhebt? Misschien een idee om een blog te schrijven over de outfits van je clip?(:

 • Antwoorden mamasruntheworld 4 oktober 2015 om 19:28

  Aah ik zou ook zo graag een keer naar een kattecafe willen. Helaas hebben we dat (nog) niet in friesland. Lijkt me zo gezellig! Ik vind je single cover heel erg mooi! Wat een prachtige omgeving.

 • Antwoorden Nora 4 oktober 2015 om 19:22

  Schotland is zoooo mooi!

 • Antwoorden Nicetobeout 4 oktober 2015 om 18:47

  Wauw schitterend dat Schotland. Wil ik ook eens heen.

 • Antwoorden Iris 4 oktober 2015 om 17:56

  Ah, nu wil ik heel graag naar Schotland!

 • Antwoorden Stefanie 4 oktober 2015 om 17:54

  leuke diary ben erg benieuwd naar je nieuwe single :)

 • Antwoorden Manon 4 oktober 2015 om 17:47

  Ik ben echt super benieuwd naar je clip. Sorry expeditie robinson kijk ik eigenlijk niet

 • Antwoorden Floor 4 oktober 2015 om 16:24

  De clip gaat vast prachtig worden, de locatie is zoo mooi<333

 • Antwoorden Romy Morgan 4 oktober 2015 om 16:10

  Ah Edinburgh (en heel Schotland trouwens) <3 Ik wil dar zo graag een keer heen! En vet dat je op dezelfde locatie als Trainspotting hebt gefilmd, kan me voorstellen dat het een beetje een grauwe buurt was haha.

 • Antwoorden Tamara 4 oktober 2015 om 15:58

  Leuke twee weken zeg :) Ben benieuwd naar je nieuwe clip!

 • Antwoorden Evelien 4 oktober 2015 om 15:46

  Elke haarkleur/stijl staat jou ook gewoon hè! Luvvv it :) Ben echt benieuwd naar de clip, hij lijkt me echt geweldig!

 • Antwoorden Moniek 4 oktober 2015 om 15:05

  Wauw wat is Schotland prachtig! Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe videoclip!

 • Antwoorden Anouk 4 oktober 2015 om 14:51

  Wauw, die foto’s!! Wat een prachtige locatie. Het lijkt me heerlijk daar

 • Antwoorden Roosmarijn 4 oktober 2015 om 14:20

  De 99,5% tomatensap die er in zit is 100% echte tomatensap. Supermarkten zijn hier heel slim in. Net zo als bij de Mcdonalds, 100% rundvlees in de hamburgers. Het rundvlees dat er in zit is 100% rund, maar daarnaast zit er nog veel meer troep in.

  • Antwoorden Lousaa 6 oktober 2015 om 07:46

   Vrij hoog percentage anders. En iedereen weet dat aan tomatensap vaak wat kruiden worden toegevoegd.

 • Antwoorden Jitske 4 oktober 2015 om 14:09

  Wauw Teske wat een prachtige jas heb je aan in je clip.
  Van welk merk is ie?
  Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat van de clip!

 • Antwoorden Rowan 4 oktober 2015 om 13:47

  Wauw de cover van je single is zo mooi! Ik ben heel erg benieuwd naar het liedje zelf!

 • Antwoorden beautifulday4makeup 4 oktober 2015 om 13:20

  Ik vind je donkerder haarkleur erg mooi

 • Antwoorden Chantal | Blame The Fireworks 4 oktober 2015 om 13:15

  Wauw, Teske, wat gaaf allemaal om te zien! Ik vind de cover echt prachtig!

 • Antwoorden Maaike 4 oktober 2015 om 13:09

  Wow, wat gaaf om die backstage video te zien van je clipopnamens! Ik ben weer erg benieuwd :)

 • Antwoorden Miriam 4 oktober 2015 om 13:05

  Wat een SUPER toffe foto’s! Die ene van dat landschap en die auto <3. Leuk en spannend dat je zoveel leuks doet, ben benieuwd naar alles wat je nog gaat doen :D

 • Antwoorden Eline | Simply Handwritten 4 oktober 2015 om 12:51

  Je nieuwe haar staat je erg goed.
  De foto’s van Schotland zijn trouwens ook jaloersmakend mooi. Wat gaaf dat je dit allemaal mag meemaken Teske!

 • Antwoorden Joyce 4 oktober 2015 om 12:33

  Mooie cover! Ik ben benieuwd naar de single :-) en die foto in bed… Ja, zo zie ik er ook uit als ik ik bed lig ;-) hahah… Not :-P

 • Antwoorden Naomi 4 oktober 2015 om 12:27

  Ik ben super benieuwd naar je nieuwe single en clip!

  x

 • Antwoorden Laura - Dagelijkse hap 4 oktober 2015 om 11:41

  Dat kattencafé lijkt me zo leuk :D Helaas kom ik niet zo vaak in Amsterdam :(
  En schotland staat zeker op onze lijst om eens heen te gaan, wat is het daar toch mooi!

 • Antwoorden Luana 4 oktober 2015 om 11:27

  Ik ben echt ontzettend benieuwd naar je videoclip! En wauw, ik heb altijd al naar Schotland gewild, en dit bewijst weer hoe ontzettend mooi het daar is!

 • Antwoorden Stephanie 4 oktober 2015 om 11:25

  Wauw wat een prachtige foto’s van Schotland en ook beelden! Ik ben nu enorm benieuwd naar de clip! :)

 • Antwoorden Anne 4 oktober 2015 om 11:23

  Ik vind je haar zo mooi!

 • Antwoorden Lauriëtte 4 oktober 2015 om 10:23

  Ooooh Teske ik kan niet wachten op je videoclip! :D Ben zo benieuwd!! Schotland ziet er overigens prachtig uit, staat bij deze op mijn travel wishlist!

 • Antwoorden Emma K. 4 oktober 2015 om 10:12

  Hele mooie foto’s, wat een mooi land is Schotland! Ik ben ontzettend benieuwd naar je single en clip :)
  En als ik wat dichter bij Amsterdam had gewoond, was ik zeker naar het kattencafe gegaan. Elke keer weer ziet het er zo leuk uit!

 • Antwoorden Margot 4 oktober 2015 om 09:42

  Wauw ik ben heel benieuwd naar de clip nu!

 • Antwoorden beautydiarynl 4 oktober 2015 om 09:38

  Wat een toffe foto’s! Veel succes met de vegan challenge.

 • Antwoorden Claire 4 oktober 2015 om 09:31

  Ik vind het echt zo leuk om te zien dat je het Kattencafé zo leuk vindt! Ik ben er zelf twee keer geweest en de derde keer staat ook al op de planning. Zo’n leuk concept. Misschien kom ik je nog wel eens tegen tijdens het katten knuffelen :)

 • Antwoorden Charile 4 oktober 2015 om 09:12

  toffe foto’s weer, ben heel benieuwd naar je clip :)

 • Antwoorden Daphne 4 oktober 2015 om 09:08

  Wauw, wat is het daar mooi in Edinburgh! En die lucht……

 • Antwoorden Minke 4 oktober 2015 om 08:57

  Leuk om te zien! Ik wil ook naar Schotland haha

 • Antwoorden I 4 oktober 2015 om 08:55

  Ik denk dat ze daar met het tomatensap mee wegkomen omdat 99,5 afgerond op een rond getal 100 is. Dus als er 0,8% zout in had gezeten ipv 0,5 had het denk ik niet gemogen?

  • Antwoorden Ellen 4 oktober 2015 om 10:07

   Het komt omdat het sap wel degelijk 100% tomatensap is, daarmee bedoelen ze dat het geen concentraat of iets dergelijks is. Dus echt “geperste” tomaten. Dat ze daarnaast voor de smaak zout toevoegen staat los van het feit dat het “echt” sap is. Vandaar dus haha.

 • Antwoorden Eline 4 oktober 2015 om 08:51

  Ik ben nu toch wel heel nieuwsgierig naar je nieuwe clip. Schotland ziet er echt prachtig uit, zo vrij en de natuur is zo ontzettend mooi. Echt een hele mooie kans dat je daar kon filmen voor je video!

 • Antwoorden Vera 4 oktober 2015 om 08:43

  Wauw wat is Schotland ontzettend mooi! Ik doe ook mee aan de VeganChallenge en ik vroeg me af van welk merk jij de kruidnoten hebt. Want de pepernoten die wij hebben zijn niet veganistisch :(

 • Antwoorden Charlotte 4 oktober 2015 om 08:30

  Hoi Teske,
  Kan niet wachten op je clip!
  Gebruikte Kira Van de visagie op jouw gezicht alleen maar dierproefvrije make-up?
  ?

 • Antwoorden Dvv 4 oktober 2015 om 08:06

  Hoe zijn je oksels zo mooi geschoren bij de expeditie en krijgen de mannen een hele baard ? De geloofwaardigheid van dit progamma word steeds minder vind ik.

  • Antwoorden Hannah 4 oktober 2015 om 08:52

   Kijk haar expeditie robinson Q&A, daarin zegt ze dat ze het heeft laten waxen. Toch?

  • Antwoorden Teske 4 oktober 2015 om 11:13

   Van te voren alles waxen :)

 • Antwoorden Anniek 4 oktober 2015 om 06:58

  Wauw, wat spannend Teske, die clip! De foto’s beloven al heel wat, en ik word hier nog nu toch wel heel erg benieuwd van :) Tof ook dat je in Schotland ging filmen, zo’n mooi land is dat. Heel ruig. En wauw, die foto van Expeditie Robinson, haha! Toen ik het keek zag het er ook wel echt uit alsof je aan het lijden was :)

 • Reageer