Robinson Q&A

2 oktober 2015

Hi! Vandaag sluit ik het hele Robinson onderwerp een beetje af met een Q&A, omdat ik doorhad dat veel mensen nog wel vragen hadden over de serie. Ik beantwoord er een heleboel in deze video! (en oeps, de laatste vijf minuten zijn zwart, dat is een edit-fout).

35 reacties

 • Antwoorden Tamarah 18 oktober 2015 om 21:50

  Leuk om te zien! Heel veel vragen die ik had zijn er ook mee beantwoord! Het lijkt me heel bijzondere ervaring.

 • Antwoorden Maura 10 oktober 2015 om 08:14

  Wow! Heb even alles over ER terug zitten lezen/ kijken. Wat een heftige ervaring zowel in de positieve als negatievere zin! Ik vroeg me af of je in je voorbereiding ook al weer vis/ vlees bent gaan eten. Als je dat zo lang niet eet, kan je lijf “gek” gaan doen. Wat is je, behalve een snelle hartslag, verteld over de oorzaak van je lichamelijke malaise? Wellicht dat je na die vis op dag 1 je lijf zo enorm hebt laten schrikken, dat je daar niet van hebt kunnen herstellen? Desalniettemin, jammer dat je eruit ligt. Ik merk dat ik ook wel echt voor jou keek. Ik gunde je een lange mooie robinson ervaring. Dank voor het delen!

 • Antwoorden Anne 3 oktober 2015 om 15:54

  heei lieve teske,
  echt een super leuke video. Alle vragen die gesteld werden vroeg ik me ook altijd al af. Ik vroeg me ook altijd af of er echt geen wc of douche maar dat is dus serieus niet zo. Vond je het niet lastig of vervelend om geen wc/douche te hebben. mij lijkt dat echt verschrikkelijk ; )
  xx Anne

 • Antwoorden Anouk 3 oktober 2015 om 10:51

  Ik vind het heel leuk dat je al deze vragen hebt beantwoord. Het lijkt me inderdaad super bijzonder om mee te mogen doen en onwijs spannend allemaal. Oh en ik voel helemaal met je mee met die peper in je oog. Ik heb dat ook een keer gehad met koken en dat is geen pretje

 • Antwoorden Hanne 3 oktober 2015 om 00:44

  hi Teske, wat misschien een handige tip is neem daglenzen mee! Die gooi je na 1 keer dragen gewoon weg. Geen gedoe met vloeistof en potjes. Komt nu wel te laat maar als je op vakantie gaat is het ook altijd makkelijker.

 • Antwoorden Hester 2 oktober 2015 om 19:59

  Qua hygiëne en luxe zou ik het ergens helemaal niet erg vinden om er wat sneller uit te gaan, haha! Maar ik ben dan ook niet echt de uitgelezen persoon om eraan mee te doen, het trekt me eerlijk gezegd totaal niet. Soort van ontgroening op de studentenvereniging maar dan ‘vrijwillig’ :P Ik snap wel dat dat eiland een beetje als thuis is gaan voelen en dat het heeel raar is dat je dáar gewoon niet meer naar terug kan, moeten ze eigenlijk openstellen voor tripjes van ex-kandidaten ;)

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 2 oktober 2015 om 19:49

  Wat een toffe vragen!

 • Antwoorden Lucindainwonderland 2 oktober 2015 om 19:23

  Leuk zo´n Q&A. Veel van je antwoorden had ik ook wel verwacht of gehoopt, dat het allemaal zo echt is als het lijkt. Maar dat je maar zo weinig kleding mee mag nemen… en dan vooral ondergoed… dat had ik niet verwacht. xxx Lucinda

 • Antwoorden Leanne | Miss Nagellak 2 oktober 2015 om 18:42

  Wat een ontzettend leuke video!

 • Antwoorden Iris 2 oktober 2015 om 18:10

  Gelukkig ben je niet als eerste naar huis gegaan, dat lijkt me al helemaal jammer. Dan ben je er net, pak je je spullen uit en dan kan je het meteen weer inpakken.

 • Antwoorden Fran 2 oktober 2015 om 17:59

  Super fijne video! Je hebt het echt goed gedaan gurl!

 • Antwoorden Vivian 2 oktober 2015 om 16:53

  Tof dat je er zo open over bent, ik vind ook dat ze het op tv vaak heel anders doen lijken dan het in werkelijkheid was.

 • Antwoorden Vanessa 2 oktober 2015 om 16:43

  Leuke video met interessante vragen! Het gebrek aan hygiëne lijkt me echt vreselijk, zeker als je er weken moet verblijven. En het slapen is inderdaad ook niet zo vanzelfsprekend. Knap dat je hebt deelgenomen!

 • Antwoorden Simone 2 oktober 2015 om 16:30

  Wat tof dat je dit op deze manier doet. Zodat wij toch een inkijkje krijgen. Ik had echt geen idee dat je je zo slecht voelde. Mooi ook om te zien dat je ook de intense genietmomenten bespreekt. Het lijkt me zo’n mega ervaring!

 • Antwoorden Jinn 2 oktober 2015 om 16:20

  Wat super goed geschreven weer!
  Het lijkt me zooo zwaar, en ondanks alle tegenslag vond ik dat je je echt heel sterk hield, zelfs op het moment dat ze op je stemden… Echt knap ook dat je er zo open over spreekt, dat zie je niet vaak denk ik ^^

 • Antwoorden Nathalie | insideandout.nl 2 oktober 2015 om 16:18

  Kijk dit is denk ik een filmpje dat elke Robinson kijker moet zien! De enige vraag die me nog rest is, of je tampons of maandverband mag gebruiken als je ongesteld wordt op het eiland (of dat je dat net als wc papier miet krijgt!)

 • Antwoorden Eilish (artisticstateofmind) 2 oktober 2015 om 15:51

  Super interessant. Ik kijk Robinson al sinds het er is. I <3 Robinson. Dus fijn om nog wat kleine dingetjes erover te horen!

 • Antwoorden thebeautyblognl 2 oktober 2015 om 15:36

  Super leuk om alles te horen! Je bent weer lekker thuis! Nu jij er niet meer inzit, kijk ik niet meer… haha! xx

 • Antwoorden Fleur Sophia 2 oktober 2015 om 14:06

  Zo, zo ontzettend leuk om deze video te zien! Al mijn vragen van de afgelopen jaren over Expeditie Robinson zijn beantwoord, haha!

 • Antwoorden Marielle Gaalswijk 2 oktober 2015 om 13:34

  Dit is echt ontzettend tof om allemaal te weten te komen. Ik volg ER echt al heel lang en dan is het echt leuk om je favoriete YT’er van alles erover te horen vertellen. Echt leuk.

 • Antwoorden Danielle 2 oktober 2015 om 13:27

  Leuke video! Was je niet ontzettend beledigd door wat Nicolet tegen je zei bij de eliminatie? Ik vond dat echt super onaardig..

  Ik denk trouwens dat je misschien wel ziek bent geworden van die vis? Je systeem is dat al zo lang niet meer gewend..

  • Antwoorden Teske 2 oktober 2015 om 13:35

   Volgens mij kwam dat heel anders over in de aflevering dan in het echt. :) En wellicht kwam het door de vis ja, we zullen het nooit weten!

 • Antwoorden Stephanie 2 oktober 2015 om 13:16

  Ah wat fijn zo’n video! Dit zijn echt dingen die ik me al zoooo lang afvroeg over Expeditie Robinson haha! :)

 • Antwoorden Anieke 2 oktober 2015 om 13:09

  Fijne q&a dit! Goed om eens deze kant van het spel te zien :)

 • Antwoorden Ilse 2 oktober 2015 om 12:51

  Wat een leuk filmpje! Veel van deze vragen heb ik me altijd al afgevraagd, fijn om daar nu antwoord op te krijgen!

 • Antwoorden :) 2 oktober 2015 om 12:48

  Leuk! Ik vroeg me af of je je daar wel mag (moet!) insmeren met zonnebrand. Want anders zou het absoluut niet goed zijn voor je huid, elke dag die sterke zon zonder bescherming.

  • Antwoorden Teske 2 oktober 2015 om 12:59

   Dat moet inderdaad :) Anders wordt iedereen ook helemaal gek door de verbrande huid.

 • Antwoorden Annelies 2 oktober 2015 om 12:46

  Dít zijn nou vragen die ik me elk seizoen van Expeditie Robinson weer afvraag. Wat fijn dat je er de tijd voor genomen hebt om hierop antwoord te geven. Soms heb ik weleens mijn twijfels bij het programma… vooral bij het vorige seizoen. Ik vond het namelijk wat geacteerd overkomen (er zaten ook veel acteurs in), maar dit jaar kijk ik weer met veel plezier. Het komt echt over en nu ik wat feitjes van jou gehoord heb over de momenten dat er niet gefilmd word kijk ik alleen maar met meer plezier. Sommige programma’s worden zo verdraaid. Dat vind ik niks aan.

 • Antwoorden Margot 2 oktober 2015 om 12:25

  Wat leuk om zo een kijkje achter de schermen te krijgen! En mooi dat het echt zo echt mogelijk wordt gehouden allemaal.

 • Antwoorden Josefine 2 oktober 2015 om 11:58

  Hi Teske! Zo fijn, in je bed Expeditie terugkijken en daarna deze video. Ik had dezelfde menstruatie-vraag, maar dan over tampons en maandverband (tampons lijkt me, maandverband is vet onhandig). Krijg je dat daar dan? En hoe verwissel je dat allemaal? X

  • Antwoorden Teske 2 oktober 2015 om 12:12

   Dat moet je gewoon zelf meenemen :) En je verwisselt het in de bosjes, net als ieder ander.

 • Antwoorden Nicole 2 oktober 2015 om 11:57

  Zo leuk dat je deze Q&A doet! Ik had nog best veel vragen die nu beantwoord zijn. Ik vond het zo grappig hoe Ronnie in volgens mij de 2e of 3e aflevering zei hoe goor hij het eten vond haha. Ik moest er echt om lachen. Maar ik snap nog steeds niet echt hoe lang degene op het eiland zitten die er het langste zitten.

  • Antwoorden Teske 2 oktober 2015 om 12:13

   Volgens mij is dat ongeveer 5 weken :)

 • Antwoorden Lindsey Beljaars 2 oktober 2015 om 11:38

  Een heerlijke video om te kijken! Leuke antwoorden heb je gegeven! X

 • Reageer