Eat treat repeat

28 september 2015

Hi guys! Het leek me weer eens leuk om mijn eetdagboek met jullie te delen, dus vandaar: mijn eetdagboek van donderdag 24 september! Veel plezier.

Klik hier als je de video niet kan zien.

35 reacties

 • Antwoorden Charley 2 januari 2016 om 18:23

  Hey Teske,

  Ik zag je filmpje, ik vind het ontzettend leuk dat je vegetariër bent. In je filmpje vroeg je om tips, dus bij deze:
  Het viel me op dat je soja eet, ik heb je ook wel eens horen zeggen dat je om het milieu geeft. Misschien is het leuk om de documentaire ‘Cowspiracy’ te zien. Ik ben zelf inmiddels 12 jaar vegetariër en heb mensen altijd willen uitleggen, als ze er naar vroegen, dat de productie van vlees, voornamelijk rund’ heel belastend is voor de aarde. In deze documentaire wordt dat goed weergegeven. Het laat echter ook zien dat soja, dat geproduceerd wordt voor zowel voeding voor vee als voor vega producten, heel erg belastend is voor de grond. Ik zeg hiermee niet dat je moet stoppen met soja eten, iedereen moet zelf beslissen wat hij of zij zelf eet, maar het is gewoon een tip ;).

 • Antwoorden liya 30 september 2015 om 20:37

  Superleuk filmpje!

  Maar.. heb je daarna niks lekkers meer bij Vera gegeten? hahah
  O, en hoe heet de app die je gebruikt? Ik kan het in de video niet goed horen.

  xx

 • Antwoorden Amy 30 september 2015 om 15:49

  Super leuk moet je zeker vaker doen! Die crackers van Wasa heb ik ook, zijn verrukkelijk! <3

 • Antwoorden Vera 30 september 2015 om 13:58

  Leuk om te zien, zeker blijven doen. Ik vind echter wel dat je weinig eet voor je leeftijd en het drukke leven dat je leidt. Je zegt dat je groot luncht, maar die wasa crackers zijn gebakken lucht, een boterham is helemaal prima en een brownie volstaat niet echt voor een boterham. Verder zie ik je geen tussendoortjes eten en voor je stofwisseling is het erg goed om regelmatig iets te eten. Ik heb vaak een diëtiste gehad omdat ik te weinig en te onvolwaardig at, ik zou je graag meegeven op jezelf te letten. Mocht je tips willen, dan mag je me altijd contacten met mijn email. Ik vind niet dat je fout bezig bent, maar als ik dit zie ben ik toch een beetje bezorgd. Veel liefs

 • Antwoorden kim 29 september 2015 om 14:43

  Ja vaker doen! ik ga ook meedoen met de vegan challenge en kan wel wat inspiratie gebruiken!

 • Antwoorden Lola 28 september 2015 om 22:41

  Super leuk! Ik doe mee mwt de veganchallange, dus inspiratie is wel nodig :)

 • Antwoorden Iffy Alvi 28 september 2015 om 21:32

  Heel leuk om te zien!

  XO

 • Antwoorden Daniëlle 28 september 2015 om 20:12

  leuke video!!!

 • Antwoorden Floor 28 september 2015 om 19:35

  Ziet er heerlijk uit, en die ontbijtjes, goals<3

 • Antwoorden Charile 28 september 2015 om 19:32

  Jeetje wat heb je leuke dingen de laatste tijd! Echt super leuk om die veranderingen te zien, ik volg je echt met plezier :) Leuk om te zien wat je op zo’n dag eet, heerlijk eerlijk ook!

 • Antwoorden Els 28 september 2015 om 18:29

  Ik vind het eerlijk gezegd een beetje saaie video en ook een beetje te in scene gezet. Het komt niet erg spontaan tot me over. Sorry!

 • Antwoorden Cynthia 28 september 2015 om 18:13

  Aaaah je ontbijt zo lieff! Die ga ik morgen eens uitproberen en dan helemaal met kaneel want dat doe ik nooit door moet smoothie. Maarja je moet alles een keer uitproberen! ;)

 • Antwoorden Iris 28 september 2015 om 17:46

  Je ontbijtjes zien er altijd heerlijk uit!

 • Antwoorden Sarah 28 september 2015 om 17:46

  Interessant om te zien. Ik krijg er wel gelijk honger van. Ai :)

 • Antwoorden Lobke 28 september 2015 om 17:44

  Leuk om te zien! Ik probeer zelf de laatste tijd ook wat beter/gezonder te eten, en heb nog een goede tip van mijn moeder! Ze heeft een collega die ook probeert af te vallen, en behalve dat ze veel minder snoept is het enige wat ze heeft verandert de tijden waarop ze eet. Eerst at ze altijd 3/4 keer op een dag en dan gelijk ook vrij veel, nu eet ze precies om de 2 uur iets, maar dan een kleinere hoeveelheid. Ze is hierdoor blijkbaar veel afgevallen! Ik ga dit zelf ook proberen, dus ben benieuwd of het werkt en of ik het volhoud! Succes in elk geval, ik weet dat het vaak moeilijk is om van de lekkere dingen af te blijven.. :(

 • Antwoorden Denise 28 september 2015 om 17:30

  Ik wil je graag dit filmpje aanraden : https://www.youtube.com/watch?v=WdkNCQ6mpJo

  xx

 • Antwoorden Lydie 28 september 2015 om 16:49

  Heel leuk en lekker Teske! Vooral dat ontbijt is echt iets wat ik ga meenemen om een keer te maken

 • Antwoorden Maaike 28 september 2015 om 16:19

  Vorig jaar deed je tijdens de Vegan Challenge elke week een eetdagboek, ga je dat nu ook doen? Dat vond ik heel leuk namelijk! Ik ben zelf sinds kort veganistisch dus ik ben wel benieuwd wat anderen dan zoal eten :)

 • Antwoorden Sylvie - streetstylewoman 28 september 2015 om 16:19

  leuk om te zien! toevallig net begonnen met wat gezonder te leven en de app die je noemde kwam echr als geroepen! Ik hoef namelijk niet af te vallen maar wil wel gezonder zijn. Dat kan je daar dus ook aanklikken. Helemaal top :)s

 • Antwoorden Nicole 28 september 2015 om 16:04

  Heel erg leuk om een keertje te zien!

 • Antwoorden Sanne 28 september 2015 om 14:47

  leuk om te zien wat je allemaal zo op een dag eet ?. Ziet er allemaal best gezond uit , maar heb je eigenlijk wel door hoeveel zout je op een dag eet ? Ik wil je niet beleren hoor , maar viel me gewoon op ? Ook doordat ik met mijn studie hier veel mee bezig ben , maar verder leuk gedaan ?

 • Antwoorden Beitske 28 september 2015 om 12:59

  Dit is een leuke tip! worteltjes met hummus so jummie

 • Antwoorden Tamarah 28 september 2015 om 12:28

  Super leuk om je eetdagboekje te zien! Die app lijkt me ook handig, ik heb hem gedownload en ga kijken of het wat is. Zelf gebruik ik wel eens de Eetmeter van Voedingscentrum.

 • Antwoorden Kirsty 28 september 2015 om 11:59

  Wat leuk om zo te zien wat je op een dag eet! Ik lunch meestal ook wel heel uitgebreid haha, of ik moet weten dat ik die middag veel lekkere dingen ga eten op een verjaardag ofzo, want dan eet ik juist extra weinig zodat ik meer plek heb voor snacks :P

 • Antwoorden Stephanie 28 september 2015 om 11:41

  Wat leuk om te zien zeg! Vooral je lunch ziet er echt heerlijk uit!

 • Antwoorden Annelies 28 september 2015 om 11:14

  Grappig om hierover te vloggen! Echt heel leuk om te zien wat jij allemaal eet. Ik ben helemaaaaaal geen foodie ofzo haha… Ben ik nu zo makkelijk vermaakt, of maak jij je filmpjes gewoon zo leuk dat het leuk is om naar te kijken? Volg je het nog ;-)

 • Antwoorden Margot 28 september 2015 om 11:09

  Leuk om te zien, zeker komende maand inderdaad!

 • Antwoorden Angela 28 september 2015 om 10:45

  Super leuk om te zien, zo’n eetdagboekje :). Nu heb ik honger, haha xD

 • Antwoorden Minke 28 september 2015 om 09:54

  Heel leuk om te zien!

 • Antwoorden BySilke 28 september 2015 om 09:25

  Tof gedaan en vooral je lunch ziet er heerlijk uit! Je kiest echt altijd coole namen voor je filmpjes :)

 • Antwoorden Joyce 28 september 2015 om 09:17

  Hahah, leuke titel :-P

 • Antwoorden Nicky 28 september 2015 om 09:05

  Ik doe op mijn avocado crackers altijd wat knoflookpoeder, uienpoeder, peper, en zeezout. Zo lekker!
  En mijn vegan tip is: koop grijs/zwart himalaya zout– dat heeft een beetje een ei-smaak en is heel lekker om tofu-scramble mee te maken.
  En verder is keltisch zeezout het lekkerste zout van de wereld wat mij betreft. Dat haal ik altijd bij de gezondheidswinkel maar is ook bij bijv. Ekoplaza te koop dacht ik.

 • Antwoorden thebeautyblognl 28 september 2015 om 08:54

  Super leuk om te zien! Leuke naam ook!

 • Antwoorden Ilse 28 september 2015 om 07:31

  Leuke video en het lijkt mij heel erg leuk om te zien wat je tijdens je veganistische maand eet en hoe je dat eventueel klaarmaakt. Hoe heette trouwens die app die je gebruikte in de video?

 • Antwoorden Daphne 28 september 2015 om 07:29

  Ah wat een leuk eetdagboek! Ik vind het een van de leukste video’s om te kijken!

 • Reageer