Weekvlog!

27 september 2015

Hai lieve mensen, vandaag geen MLIP (die houden jullie voor volgende week van me tegoed), maar wel een lange weekvlog van twintig minuten! Ik ben op het moment in Schotland mijn clip aan het opnemen en het is hier KOUD. Veel plezier!

14 reacties

 • Antwoorden Evelien 27 september 2015 om 20:27

  Je clip ziet er zo vet uit! Het doet me even denken aan het begin van Christina Perri – Arms.
  Ben écht heel benieuwd naar het eindresultaat!
  Ik ga 6 oktober naar het tweede deel van The Maze Runner. Ben benieuwd wat ik ervan vind, want ik heb de boeken niet gelezen maar ben wel heel kritisch als het aankomt op acteerwerk.
  Het lijkt erop dat je heel ontspannen was deze week, hou dat vol! :) X

 • Antwoorden Kirsty 27 september 2015 om 18:26

  Leuke vlog! Ik ben benieuwd naar je nieuwe clip!

 • Antwoorden Iris 27 september 2015 om 18:04

  Dat tekenboek is inderdaad supermooi! Helaas heb ik er echt geen tijd voor…

 • Antwoorden Derpina 27 september 2015 om 13:50

  Die Youssef is behoorlijk eng. Ik schrok van hem. Hij lijkt op een kerel die me zomaar optilde toen ik over straat liep en me zijn huis in wilde dragen. Is hem trouwens niet gelukt omdat ik zo hard begon te schreeuwen en schelden. Maar ja, eng figuur, net zo’n type als Youssef was dat.

  Ik vind dat lange haar bij Mert juist wel leuk, trouwens.

  • Antwoorden Laura 27 september 2015 om 15:48

   Ik ben heel erg voor open en eerlijk en je mening kunnen ventileren, maar wat het doel van jouw bericht is ontgaat mij even. Hoe denk je dat het voor Youssef is om dit te lezen? Terwijl hij – zo lijkt mij – een goeie jongen is, anders zou hij toch niet in Merts vriendenkring zitten?

  • Antwoorden Teske 27 september 2015 om 19:19

   Ik snap echt niet hoe je dit kan zeggen. Dat hij er misschien vergelijkbaar uit zag betekent toch niet dat de persoonlijkheid ook overeenkomt? Dat is echt wel heel kortzichtig.

   • Antwoorden Sarah 27 september 2015 om 21:59

    Wat een debiele reactie inderdaad.

    Die Youssef komt bij mij juist onwijs tof en spontaan over. Hij lijkt me echt grappig en lief.

    Waarom is ie eng? Omdat het een Marokkaan is? Wees maar niet bang hoor meissie hij is vast totaal niet geinteresseerd om jouw boney ass op te tillen :/.

    • Antwoorden Derpina 29 september 2015 om 17:47

     Haha, boney ass. Omdat ik Nederlands ben? Vuile racist.

 • Antwoorden Natasja 27 september 2015 om 12:53

  Leuke weekvlog weer Teske! Heel veel plezier en succes in Schotland. Ik ben benieuwd naar je nieuwe muziek en clip!

 • Antwoorden Emma 27 september 2015 om 10:35

  Wauww wat een leuke video geniet elke keer als ik een video van jou kan zien , tess ik hou echt heel veel van je en ben super trots op je met wat je nu al hebt bereikt !! Je bent een topper xx

 • Antwoorden Simone 27 september 2015 om 09:44

  Leuke vlog weer! Toen ik in de zomer in Schotland was, was het ook al koud haha. Succes met opnemen!

 • Antwoorden Lolu 27 september 2015 om 09:02

  Ik ben het helemaal met je eens over de scorching trails.

  *SPOILER ALERT*
  Ik had gehoopt dat ze met het vervolg wat meer ingingen op elementen uit de Maze. Dat dit gewoon een soort 2de test was en ze nog niet in de echte wereld waren, of dat ze er wel waren, maar mensen ipv de zombie ziekte die het nu is, geïnfecteerd waren met een gelijke ziekte die men ook in de Maze kon oplopen. of gewoon uitgeroeid door een invasie van vreemde wezens zoals in de maze… Maar niet dat het een tweede walking dead werd. Ik vond het echt jammer dat ik 2u naar een zombie film heb gekeken die echt niks gemeen had met deel 1.

  Daar tegenover vond ik wel het acteerwerk, camera en effects erg goed. Het was kwalitatief wel een goede film, en de inhoud was niet slecht. Maar niet als het Vervolg op de maze runner. Meer een losstaande film.

 • Antwoorden Daphne 27 september 2015 om 08:52

  Wat een leuke vlog Teske! Ik verheug me er elke week weer op.

 • Antwoorden Caro ~ My Beautycase 27 september 2015 om 08:49

  Altijd weer leuk om jou weekvlogs te zien! Mij was het inderdaad ook opgevallen dat je in Teske & Co had gezegd dat expeditie robinson voor jou niet lang heeft geduurd. Toen dacht ik al neeee je gaat er toch niet uit, maar helaas..:-(. Wel heel knap dat je hieraan mee hebt durven doen ik zou het namelijk niet kunnen. :-)

 • Reageer