My Life In Pictures – september 2015 #3

20 september 2015

Wat een week! Er werden veel voorbereidingen getroffen deze week, omdat mijn clipopnames en de single release eraan kwamen! Ook had ik nog een optreden en verfde ik last minute nog m’n haar.

Zondag

Op zondag at ik een heerlijk ontbijt bij Bagels & Beans. De superfood yoghurt bowl en daarbij een grote cappuccino. Geef me dit elke ochtend, alsjeblieft.

Ook sloopte ik het beeldscherm van mijn laptop. Zo stom. Ik heb precies hetzelfde met de vorige gedaan, ik snap echt niet hoe ik het voor elkaar krijg.

Ik vroeg jullie op twitter om hulp rondom dit plekje op mijn hand, dat er nu inmiddels al twee weken zit. Hij is langzaam aan het vervagen nu ik hem insmeer met crème, maar ik denk wel dat het eczeem is. Stom!

Dit zag ik in de buurt bij Bagels. Dit zijn dus hele kleine poppetjes bovenop een kastje. Ik vond het zo leuk! Ik heb geen idee waar het vandaan komt of wie het gemaakt heeft.

Bij het boodschappen doen kocht ik deze bloemen voor mezelf. Ze doen het goed!

Maandag

Op maandag reed ik naar Reeuwijk om daar te filmen voor mijn ‘natuur’ video. Het regende echter als een malle en ik heb maar net aan alles kunnen filmen wat nodig was. Erg onhandig, maar het is goed afgelopen.

Saske maakte wel deze vet leuke foto van mij en Stip.

Even m’n Adam bijtanken, moet ook gebeuren.

Dit feitje vond ik echt mooi! Natuurlijk komt het ook doordat de alcoholgrens is verhoogd, maar het is over het algemeen gewoon drastisch verminderd.

Dinsdag

Dinsdagochtend hadden we een grote meeting bij Universal Music om mijn komende single release te bespreken. Hoe leuk is deze foto? Mijn Universal Dream Team, met allemaal super toffe mensen die heel goed zijn in wat ze doen. Hier liet ik net een stukje van een nieuwe serie op mijn kanaal zien (die er komende week aankomt!)

Die avond trad ik op bij Léon’s Conservatorium eindexamen. Hier waren we aan het soundchecken!

En een fotootje van het uiteindelijke optreden. Leuk!

Léon slaagde natuurlijk. Hoe kon het ook anders?

Woensdag

Mert had de keukenplankjes echt mega leuk ingericht! Voor de mensen die dus denken dat ik dit bedenk: nee hoor, Mert is het brein hierachter. Vinden jullie de cherrytomaatjes niet net op baby’s van de grotere tomaten lijken?

Dit kittenplaatje dat ik in een groepsapp stuurde wilde ik jullie niet onthouden.

Donderdag

Op donderdag zat ik een groot gedeelte van de dag weer bij B&B, omdat ik veel moest schrijven en daar is een café een ideale locatie voor. Dit zijn details van m’n outfit.

Ik sta in de Fashionista met een interview over Robinson!

’s Avonds keek ik het programma weer bij Vera thuis met Saske, Alwin en Jeffrey. Deze proef was tof!

Samen met Ryanne tijdens de proef. We wonnen ‘m!

Vrijdag

Op vrijdag filmden Sas, Alwin en ik ’s ochtends eerst en daarna hebben we gelunched. Ik met een uitsmijter! Hij was lekker, maar wel meeeeeega vettig.

Daarna had ik de pre-production meeting voor de videoclip bij Fono, het productiebedrijf waarmee we werken. Hier zie je mij met (van links naar rechts) Hannah, Rachid, Nina, Omar en Kira. Het is weer een top team en ik heb er heel veel zin in!

Na de meeting maakte Saske nog outfitfoto’s van me. Leuk!

Zaterdag

Op zaterdag begon ik de dag met een kleurplaat. Dat was echt heel fijn en rustgevend!

Daarna door naar wat winkels om nog de laatste dingen te shoppen voor de clip. Ik zag dit kattensetje bij de H&M. Niets voor de clip, maar wel echt te schattig!

Het was een drukke dag. ’s Avonds stapte ik, met in de beker mijn avondeten (noedels), de tram in om nog last minute naar de kapper te gaan. We besloten dat mijn haar toch mooier zou zijn als het donkerbruin was, in combinatie met de andere kleuren in de clip.

Je kan het niet heel goed zien, maar dit is mijn haar nu! Weer lekker donkerbruin, zoals ik het wat langer dan een jaar geleden had. Staat toch net iets natuurlijker en ik was ook wel weer toe aan iets anders.

De vlog van deze week is heeeeel lang! Ik had ook een heleboel te kletsen over leuke en minder leuke dingen. Het is echt een beetje mijn uitlaatklep geworden, mijn vlog. Hopelijk vinden jullie het leuk! Pak er in ieder geval maar een kop thee of koffie bij, want het is een lange zit.

Komende week gaat er weer van alles gebeuren! Ik heb vandaag (zondag) dus de eerste clipopnames, ik heb komende week allerlei afspraken, ik ga naar het kattencafé, ik zit in de liveshow op vrijdag op NPO3 van de Week tegen Pesten, ik heb nog een optreden en dan komen de andere draaidagen van de clip er alweer aan! Spannend! Fijne zondag!

71 reacties

 • Antwoorden sonja 25 september 2015 om 04:22

  De bultjes op je hand kunnen ook “gewoon” door de stress komen.

 • Antwoorden Frederiek 22 september 2015 om 19:25

  Ik ben toch zo benieuwd hoe ver je het gaat maken met expeditie robinson, want nu blijf je nog een beetje op de achtergrond en heb je eigenlijk een soort van geluk gehad (denk ik). Ik hoop echt heel erg dat je heel lang in het programma blijft!

  liefs
  xxxx

 • Antwoorden Gigi 22 september 2015 om 18:06

  Hey Teske,
  als je de kleine poppetjes op straat zo leuk vond, dan moet je maar eens zoeken naar ‘Slinkachu’. Dat is een street artist die allemaal van dit soort tafereeltjes maakt op straat en andere openbare ruimtes. Heeeel leuk! :)

 • Antwoorden Sarah 21 september 2015 om 23:17

  Ik heb je nieuwe haarkleur nog niet heel goed gezien maar ik vind dat bruin je veeel mooier staat dan dat vorige!

 • Antwoorden beautifulday4makeup 21 september 2015 om 22:47

  Dat kattensetje is echt heel erg leuk

 • Antwoorden Ilona | Inspiration for you 21 september 2015 om 19:12

  Dit is zoooo leuk om te lezen! Ik twijfel er ook over om een photodiary op mijn blog te beginnen, ik ben alleen niet zo goed in overal foto’s van maken xD
  Ik kijk ook echt al uit naar je nieuwe single met videoclip!!

 • Antwoorden winny 21 september 2015 om 18:49

  heey teske!
  Ik vind het echt zo leuk dat je zoveel gave dingen doet. Dit jaar volg ik voor het eerst expeditie robinson (stiekem omdat jij erin zit) en ik vind het zo leuk! Je bent echt een mega inspiratie bron voor mij. En omg dat kitten plaatje is echt heel schattig :)

  xx winny

 • Antwoorden Jinn 21 september 2015 om 01:31

  Heeyy Teske! Letter laat in de nacht nog een reactie haha, maar ik wilde even kwijt… ik heb Expeditie Robinson nooit echt gekeken of heel geweldig gevonden, ik kan niet zo goed tegen al die complotjes en mensen neerhalen etcetc! o.o Maar nu ik weet dat jij meedoet zit ik er steeds speciaal voor op de bank om het te kijken, en ik hoop echt dat je ver komt en je sterk weet te houden! Ik zou er nog slechter tegen kunnen als ze tegen jou zouden keren, ik hoop van niet dus! Je bent de liefste en puurste deelnemer van allemaal!<3

 • Antwoorden Fleur Sophia 20 september 2015 om 22:51

  Ik vond de afgelopen expeditie aflevering ontzettend leuk en spannend om te zien en kan niet wachten tot de volgende!

 • Antwoorden Denise 20 september 2015 om 20:53

  Wat een drukke week, zo leuk! Ik volg je met Expeditie Robinson hoor, Team Teske!

 • Antwoorden jeapiebel 20 september 2015 om 20:50

  Het lijkt dat je een leuke week achter de rug hebt. Benieuwd naar je nieuwe videoclip.

 • Antwoorden Sarah 20 september 2015 om 20:34

  Hele mooie foto’s weer. En dat kattensetje uit de h&m. Zo leuk, zeg :D

 • Antwoorden Nicole 20 september 2015 om 20:17

  Ik ben zo super benieuwd naar je nieuwe liedje!

 • Antwoorden Marloes/GLAMOURMOES 20 september 2015 om 20:02

  Altijd druk jouw weken haha. Die uitsmijter ziet er heel lekker uit!

 • Antwoorden Sanne 20 september 2015 om 19:08

  lieve Teske,

  Ik wil gewoon even zeggen dat ik jou de meest pure, eerlijkste en oprechtste vlogger vind van heel het internet!
  Ik vind het heel fijn om ook eens de mindere dagen te zien en te horen hoe jij je écht voelt.
  Blijf jezelf, je bent perfect zoals je bent!

 • Antwoorden Serena 20 september 2015 om 19:05

  Hey Teske! Ik volg je al super lang en je bent een van mijn favoriete bloggers!
  Ik had een vraagje ; is de Collection concealer ook in Turkije te koop??
  Ik ga namelijk over 2 weken 5 dagen op vakantie (naar Turkije).
  Nog een fijne zondag! Xxx Serena

 • Antwoorden Iris 20 september 2015 om 18:28

  Je ziet er wel echt anders uit met dat donkerbruine haar.

 • Antwoorden Beautydiarynl 20 september 2015 om 17:53

  Leuke foto’s! Ik ben benieuwd naar de clip.

 • Antwoorden Jorinde 20 september 2015 om 17:14

  Wat een te gekke week en super tof dat je de poppetjes hebt gespot! Ik zag laatst bij RTL Late Night een item dat het een kunstproject omtrent vluchtelingen is. Heb het even voor je nagezocht en hier staat er meer over: http://thecreatorsproject.vice.com/nl/blog/vanaf-vandaag-zal-amsterdam-overstroomd-worden-door-duizenden-minuscule-vluchtelingen

 • Antwoorden Nicky 20 september 2015 om 17:10

  Hoi Teske,

  Ik volg je site al lang en heb je verandering daarom ook meegemaakt. Ik merk natuurlijk dat je styl is veranderd maar dat wil niet zeggen dat ik je niet meer volg. Ik vind je blogs vaak super leuk om te lezen en vind het ook gaaf dat je zo open bent naar de buitenwereld. Ik vind het interessant om te lezen hoe jij omgaat met stress. De dingen die jij hierover vertelde pastte erg goed bij hoe ik mezelf ook weleens voel. Ben ik wel goed genoeg en ik heb wel 1000 dingen te doen.. Het zou misschien leuk zijn om daar wat meer over te vertellen. Ben erg benieuwd hoe jij dat aanpakt.. Gezond leven, yoga dat soort dingen. Je bent een topper!

  xxxx

 • Antwoorden Denise 20 september 2015 om 16:39

  Super leuk om dit te zien en te lezen!

 • Antwoorden Wendy 20 september 2015 om 15:42

  Ik ben zo benieuwd naar je nieuwe nummer en clip! Wordt vast weer super mooi :)

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 20 september 2015 om 15:41

  Cool! Dat kattensetje wil ik echt haha!

 • Antwoorden Tamara 20 september 2015 om 15:19

  Hele leuke week, ik ga straks je lange vlog bekijken:)

 • Antwoorden Danielle 20 september 2015 om 14:38

  Leuke foto’s! Ik vond de outfits ook weer erg gaaf. En dat poezensetje, wauw! Ben benieuwd naar de clip.

 • Antwoorden Zara 20 september 2015 om 14:25

  Hoi Teske!
  Die poppetjes zijn vluchtelingen. En achter ieder poppetje zit een verhaal en kan je op de site die op het poppetje staan bekijken.. De maker en bedenker hiervan is een paar weken geleden bij rtl late night geweest en daar vertelde zij uitgebreid het verhaal! Groetjes Zara

 • Antwoorden Isabella 20 september 2015 om 14:19

  Leuke foto’s en leuk om door te lezen!

 • Antwoorden Amy 20 september 2015 om 13:29

  Wat een super mooie foto van je optreden!

 • Antwoorden Claire 20 september 2015 om 13:11

  Hee Teske!
  Ik denk dat dat met die poppetjes op het kastje hetzelfde idee is als dit boek: http://www.bol.com/nl/p/little-people-in-the-city/1001004006162217/
  Bij de Bagels en Beans in mijn woonplaats hebben ze dat boek liggen en laatst was ik er eventjes doorheen aan het bladeren: zo leuk en creatief!

 • Antwoorden Angela 20 september 2015 om 12:55

  Ziet eruit als een enorm gezellig week! Fijne zondag! <3 xx

 • Antwoorden Sjoukje 20 september 2015 om 12:34

  Hoi Teske, ziet er uit als een gezellige week. Even over het poppetje waarvan je niet wist wat het is: het zijn mini-vluchtelingen. http://www.at5.nl/artikelen/145030/mini-vluchtelingen_overspoelen_amsterdam
  Groetjes!

 • Antwoorden Nesrin 20 september 2015 om 11:59

  Ik kijk niet naar Expedtie Robinson maar elke keer als ik er online berichten over voorbij zie komen denk oh ja Teske doet mee, gaaf!

  Leuk weekoverzicht, tof dat je een dream team hebt.

 • Antwoorden Marielle 20 september 2015 om 11:46

  Leuke blog. .. zou je geen teksten kunnen verwerken in liedjes wat je bijvoorbeeld moeilijk vind, en waar je mee zit?

  Verder ben je top bezig en zie ik altijd vooruitgang in je video’s!!!

  Ben gewoon lekker jezelf… top meid

  Grt Marielle

 • Antwoorden Lydie 20 september 2015 om 11:25

  je hebt weer een leuk weekje gehad Teske! Om jaloers op te zijn hihi!

 • Antwoorden Robin 20 september 2015 om 11:17

  leuke foto’s! ik vind je haar zo donkerder leuker :)

 • Antwoorden Marciëlla 20 september 2015 om 11:16

  Super gaaf dat je meedoet aan expeditie robinson, het lijkt me zo bizar om daar aan mee te mogen doen. Verder ziet het er als een goede week uit, je hebt leuke dingen gedaan deze week!

 • Antwoorden Stephanie 20 september 2015 om 11:09

  Altijd leuk om weer de foto’s van je week te zien! Jullie keukenplankjes zien er zó leuk uit :)

 • Antwoorden Margot 20 september 2015 om 10:52

  Leuk om te zien weer! Ik heb de laatste aflevering alleen nog niet gekeken omdat ik op vakantie ben.

 • Antwoorden Jennifer 20 september 2015 om 10:43

  Ziet er weer uit als een leuke week!

 • Antwoorden Elke 20 september 2015 om 10:42

  Leuk artikel weer! En we mogen nog een weekje naar je kijken op televisie, jeej! :)
  Ik kan alleen de vlog niet zien n het artikel…

 • Antwoorden Charile 20 september 2015 om 10:38

  Wat een leuke foto’s weer! Druk weekje!

 • Antwoorden Naomi 20 september 2015 om 10:38

  De outfit die met dat wollige vest is echt heel leuk!

  x

 • Antwoorden Bo 20 september 2015 om 10:37

  Hadden jullie eigenlijk wel zonnebrand tot je beschikking op het eiland?

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 20 september 2015 om 10:29

  De keukenplankjes zien er zo leuk uit!

 • Antwoorden thebeautyblognl 20 september 2015 om 10:29

  leuke foto’s weer! Mooi je haar <3

 • Antwoorden Dionne 20 september 2015 om 10:28

  Wat een regen! (ik ben nu voor 6 weken in Spanje).. Dus regen mis ik niet. Mooie bloemen!

 • Antwoorden Eline 20 september 2015 om 10:24

  De keukenplankjes zijn echt zo leuk ingericht! Ik ben super benieuwd naar al je nieuwe muziek, je bent echt super goed bezig

 • Antwoorden Sylvia 20 september 2015 om 10:20

  Beetje flauw dit. Ze gooide inderdaad de ringen mis, maar was daarin niet de enige. Ze heeft de rest van de proef toch gewoon meegedaan en net zo hard gebikkeld als de anderen?

 • Antwoorden Sylvia 20 september 2015 om 10:16

  Die poppetjes staan voor de vluchtelingen. Ze zijn speciaal gemaakt en worden overal in met de name grotere steden verspreid om awareness te creëren. Ben er zelf nog geen tegengekomen helaas. Hier kun je er meer over vinden:
  http://www.vluchtelingenwerk.nl/maasdelta/nieuws/project-moving-people
  http://www.metronieuws.nl/binnenland/2015/07/ruim-10000-miniatuurvluchtelingen-in-nederland

 • Antwoorden Bettie 20 september 2015 om 10:13

  Ik ben echt heel erg benieuwd naar je videoclip! Je keukenplankjes zien er trouwens super leuk uit. Heeft Mert goed gedaan, haha

 • Antwoorden Joor 20 september 2015 om 10:08

  Wat een leuke week! :) ik vind je nummer ( King for a day ) zo tof! Fijne zondag!!!

 • Antwoorden Viv 20 september 2015 om 10:08

  Het ultimate bewijs waarom ik mensen op het internet haat.

 • Antwoorden Marlotte 20 september 2015 om 10:06

  Wat een drukke en leuke week! De vlog mist inderdaad nog. Fijne zondag!

 • Antwoorden Marlijne 20 september 2015 om 10:06

  Doe eens even normaal zeg. Wel heel toevallig dat Teske in 2 verschillende teams heeft gezeten maar toch heeft gewonnen! Zal toch ook deels aan haar gelegen hebben ;)

 • Antwoorden Leanne | Miss Nagellak 20 september 2015 om 09:59

  Leuke foto’s weer! Ziet er uit als een drukke, maar leuke week!

 • Antwoorden Bianca 20 september 2015 om 09:53

  Leuke foto’s! Wat tof dat je in de Fashionista staat, lijkt me zo onwerkelijk om jezelf zowel op tv als in een tijdschrift terug te zien! xx

 • Antwoorden Ilse 20 september 2015 om 09:53

  Klinkt als een drukke week, maar wel een erg leuke!

 • Antwoorden Lisa 20 september 2015 om 09:51

  Wat een ontzettend leuke week heb jij weer gehad zoveel avontuur <3

 • Antwoorden Brechtje 20 september 2015 om 09:48

  Toffe week! Aah ik ben zo benieuwd naar je nieuwe single en clip. Heel veel plezier met de opnames komende week, geniet ervan! Je vlog staat nog niet in het artikel, maar ik ga hem op youtube even kijken zo. Whoa, 32 minuten, geen probleem hoor haha, ik kijk hem wel in gedeeltes als pauzes tussen m’n leeswerk vandaag. :)

 • Antwoorden Natasja 20 september 2015 om 09:44

  Leuke foto’s en verslag weer :)
  Wat fijn dat Léon geslaagd is! Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe singel en videoclip. Veel succes vandaag!

 • Antwoorden Laura 20 september 2015 om 09:35

  Ziet eruit als een leuke week!

 • Antwoorden Emma K. 20 september 2015 om 09:35

  Vlogs geven even zo’n rustmomentje van de dag, dat klinkt misschien gek, maar ik vind het gewoon fijn om te kijken. Hoe langer hoe beter haha :) En ik ben zo benieuwd naar je single+clip!

 • Antwoorden Miranda 20 september 2015 om 09:22

  Leuke foto’s weer! Jij hebt altijd wel super afwisselende weken, dat is erg leuk om te zien.

 • Antwoorden Ella 20 september 2015 om 09:13

  Random vraagje, is er een speciale reden waarom jullie een liedje en de clip tegelijk releasen? Want de meeste artietsen releasen eerst een single en een tijdje later de bijpassende videoclip. Vroeg het me af!

 • Antwoorden Yayitstoday 20 september 2015 om 09:12

  Klinkt als een hele leuke week! Xx

 • Antwoorden Luna Baggen 20 september 2015 om 09:05

  Wat een leuke mlip en vlog weer! Ik vind het altijd wel heel fijn als je veel praat in je vlog. Dat geeft een soort rustgevend gevoel ofso. :) Super leuk dat je vrijdag op tv komt! Hoelaat kom je ongeveer op tv of weet je dat nog niet? En zondag ga ik je eindelijk weer zien op de tinadag yaaasss!!! :D <3 <3 <3

 • Antwoorden Eline 20 september 2015 om 09:01

  Leuk artikel weer, vlog mist alleen nog ;-) keuje foto’s heb je gemaakt en volgens mij komen er weer hele toffe dingen :)

 • Antwoorden Minke 20 september 2015 om 09:00

  Klinkt als een hele drukke week! De vlog staat alleen niet in het artikel haha

 • Antwoorden Ilse 20 september 2015 om 08:48

  Ziet eruit als een drukke maar leuke week!

 • Antwoorden Leonie 20 september 2015 om 08:48

  Hi Teske! Ik had mn kop thee er al bij gepakt maar helaas staat je vlog niet in het artikel haha ;)
  Je week zag er leuk uit! Fijne zondag xx

 • Reageer