Mijn verjaardagscadeaus

10 september 2015

Ik vertelde jullie vorige week in een vlog: ik vraag meestal om doe-cadeautjes voor mijn verjaardag. Dat betekent dat ik dan iets met degene ga doen en dat die gezelligheid dan het ‘cadeautje’ is. Toen ik gisteren mijn feestje vierde, hadden mijn vriendinnen onverwachts toch allemaal fysieke cadeautjes voor me gekocht en ik ben echt mega blij met alles. Vandaar dat ik ze graag aan jullie wilde laten zien.

Gisteren begon helaas heel stressvol, want ik had iets te makkelijk gedacht over de aankleding van mijn feestje en verwachtte dat ik dat wel ‘even snel’ in de ochtend kon doen. Dat viel tegen en ik heb met mijn eigenwijze hoofd ook niemand om hulp gevraagd. Toen Alwin belde dat hij en Saske niet kwamen, omdat Sas erg ziek was, werd ik even mega verdrietig en heb ik als een kleuter op m’n bed liggen janken. Ik was bang dat het niet gezellig zou worden, dat ik véél te veel eten in huis had en ik vond het gewoon stom dat twee van m’n beste vriendjes niet op mijn (toch al kleinschalige) feestje konden zijn. Ik denk ook dat de vermoeidheid even naar buiten kwam en als ik moe ben, dan ga ik standaard huilen om kleine dingen. Gelukkig maakten de tranen snel plaats voor een lach, want toen Vera, Sanne, Sabine en haar vriend er waren, was het heel gezellig. De huiskamer was iets minder vol dan ik hoopte, maar het was alsnog heel fijn en knus. Zoals dat hoort, bij een pyjama-feest.

Sabine had me op mijn verjaardag een pakketje gestuurd met daarin mijn cadeau, maar die is helaas kwijtgeraakt in de post en die probeert ze nu terug te halen. Zo jammer! Omdat ze me toch wat wilde geven, kreeg ik twee heerlijke theesoorten. Ze had op de cadeauverpakking ‘Winter is coming’ geschreven en dat vond ik leuk, want dat komt van Game Of Thrones. En daarbij zijn het ook heerlijke warme, winterse smaken thee. Yogi Tea is een van mijn favoriete merken en ik heb tot nu toe alleen vrij lichte en zomerse smaken, dus ze waren zeer welkom.

Van Vera kreeg ik onder andere deze frozen yogurt maker. Het is een bak die je in de vriezer zet en zodra hij koud genoeg is, kan je er yoghurt met fruit of iets anders naar keuze in gieten en dan is het binnen enkele seconden frozen yogurt! Hoe tof? Ik had weleens van dit soort gadgets gehoord, maar het zelf nog nooit geprobeerd. De ijsmaker die ik ooit zelf kocht doet er héél lang over om fatsoenlijk ijs te maken en deze doet het binnen no time. Ik kan echt niet wachten tot ik deze kan uitproberen.

Ook kreeg ik van haar dit kleurboek, waarin héle mooie platen staan. Hij heet ‘Enchanted Forest’ en dat is ook het thema van het hele boek. Hierboven zie je bijvoorbeeld dieren met daarin een planten en bloemenpatroon (zo cool gemaakt!), maar je hebt ook hele bossen, bloementuinen en velden die je in kan kleuren. Hier ben ik wel even zoet mee! Ik heb meerdere van dit soort kleurboeken en ik hou er enorm van om deze mee te nemen bij een lange vliegreis, als ik met de trein moet of ergens moet wachten. Ik wil dit ook weer vaker gaan doen als ik gewoon ergens in een cafeetje zit. Super fijn.

Toen ik Sanne’s cadeau uitpakte zag ik bij een blik op de kleuren van de sjaal al wat het was: een Harry Potter sjaal! Ik weet niet meer wat ik zei, maar ik was in ieder geval héél enthousiast. Ik ben een enorme Harry Potter fan en ik heb al meerdere shirts en nu kan ik ook de show stelen met een mooie sjaal. Ik ben natuurlijk eigenlijk Hufflepuff, maar ik ben blij dat ze de Gryffindor variant heeft gekocht, want die kleuren vind ik stiekem beter bij me passen. En ik vind mezelf ook eigenlijk altijd een mixje tussen de twee. Deze ga ik absoluut met trots dragen, zodra de koudere dagen er weer aan komen. Onwijs blij mee!

Ik vind mijn vriendinnetjes zo lief en ze kennen me zo goed en daardoor heb ik ook weer heerlijke cadeaus gehad dit jaar. Van Saske en Alwin krijg ik volgens mij nog iets, dus die zal ik hier dan ook nog voorbij laten komen als ik het heb gekregen. Ik ben benieuwd! Het was in ieder geval een fijne verjaardag, ondanks het stressvolle begin (waardoor ik helaas ook helemaal niet heb gefilmd hoe ik alles heb versierd). Op naar volgend jaar, en dan ietsje beter plannen.

66 reacties

 • Antwoorden Julia 27 maart 2017 om 09:22

  Super leuke cadeau’s! Lijk me dat je een mega leuke dag heb gehad. Ben benieuwd naar de choco chili thee, was het wat?

 • Antwoorden tisfeest 9 januari 2017 om 08:48

  Ziet er leuk uit hoor! En begrijp je volledig, ik ga ook liever wat doen dat in plaats van ”normale” cadeautjes, is veel leuker!

  Groet, Vincent

 • Antwoorden Tamarah 26 september 2015 om 15:31

  Late reactie maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En wat een leuk kleurboek zeg! Ik houd van dieren en planten en een combinatie daarvan is natuurlijk helemaal tof! En een Harry Potter sjaal geweldig! Super leuk! Van mijn man kreeg ik eens voor mijn verjaardag een bezem (omdat ik zo graag in de tuin werk en deze nog ontbrak in de schuur) waarop hij de tekst Nibus 2000 liet op zetten :D .

 • Antwoorden Em 24 september 2015 om 22:44

  Ohh wil je alsjeblieft vragen waar die Harry Potter sjaal vandaan komt? Ik wil er ook een!!
  Heb al een beetje ge-googled en bij deze lijkt me de kwaliteit heel mooi.

  • Antwoorden Em 25 september 2015 om 17:53

   ps. staat erbij van wat voor materiaal hij is gemaakt? want sommige zijn van acryl :( en andere van wol..

 • Antwoorden Floor Daasvand 22 september 2015 om 19:19

  Oohh dat kleurboek ziet er gaaf uit zeg! Je bent weer goed verwend door de meiden!

 • Antwoorden Helmy 18 september 2015 om 23:34

  Nog gefeliciteerd!

 • Antwoorden Anneleen 15 september 2015 om 20:53

  Wat een leuke cadeautjes! Vooral die kleurboeken vind ik erg mooi! :)

 • Antwoorden Lisa 14 september 2015 om 18:03

  Aaah die sjaal, geweldig! En alle andere kadootjes zijn ook super lief en persoonlijk! Hopelijk heb je toch heel veel kunnen genieten van die avond Teske ♥

 • Antwoorden BySilke 14 september 2015 om 11:36

  Heerlijke cadeautjes, ze kennen je echt zo goed!

 • Antwoorden Miriam 13 september 2015 om 16:48

  Wat een toffe cadeau’s. Vooral die shawl en die frozen yoghurt maken, jummm :D

 • Antwoorden Bart van Santen 12 september 2015 om 18:52

  Lieve Teske,
  Wat super mooi zo’n geweldige verjaardag. Ik hoop dat je nog vele jaren blogs maakt die alleen de allertofste mensen volgen zoals ik en mijn moeder. Graag wil ik dan ook op date met jou. Misschien klinkt het een beetje raar maar ik zou het fijn vinden als mijn moeder mee kan. ik heb namelijk nog nooit gezoend dus het is best wel een big deal voor mij. Mijn vriendin Ruby heeft laatst voor het eerst gezoend met Thomas Baar. Hij is super oud dus ik weet niet of het oké is. Trouwens ik maak ook blogs misschien kunnen we samenwerken en de wereld overheersen. Doei! ps. 9/11 = HOAX

 • Antwoorden lana 12 september 2015 om 11:16

  wat een leuke cadeautjes! :D

 • Antwoorden Sanne 12 september 2015 om 02:46

  Je feestje was weer over de top geweldig! :D

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 11 september 2015 om 17:10

  Die Frozen Yoghurt maker is zoooo cool, wow!

 • Antwoorden Naomi 11 september 2015 om 13:21

  Dat kleurboek vind ik altijd zo mooi! en die Harry Potter sjaal is te geweldig!

  x

 • Antwoorden Layla 11 september 2015 om 11:55

  Hey teske,

  Wat leuk om te horen dat je leuke cadeautjes hebt gekregen !
  Jammer dat Saske en Alwin niet konden komen.
  Je net in een paar jaar echt verandert echt leuk om te zien alleen jammer dat de enthousiaste teske een beetje vervaagt is in de filmpjes.. Maar toch is het altijd weer leuk om te kijken naar je filmpjes ! Zelf mijn moeder en zus kijken naar je filmpjes. Back to school zijn mijn favoriet en de filmpjes met mert. Ga zo door !

  Xoxo layla

 • Antwoorden Romy Morgan 11 september 2015 om 11:37

  Ahhh die froyo maker <3

 • Antwoorden Chantal 11 september 2015 om 10:33

  OMG die sjaal… jaloers!!!! Klinkt alsof je een erg gezellig feestje hebt gegeven! :)

 • Antwoorden Melisa 11 september 2015 om 09:58

  Ik moet echt weten waar Sanne die Harry Potter sjaal van heeft. Deze moet namelijk bij mijn collectie. Alsof ik al niet genoeg Harry Potter kleding items heb, haha. Die Yogi Tea lijkt me heel lekker, even kijken of ze die hier ergens verkopen. :)

  • Antwoorden Sanne 12 september 2015 om 02:44

   Naast Forever21 in Amsterdam in de Kalverstreet zit een winkeltje met allerlei van dit soort geeky spulletjes. :)

 • Antwoorden Natasja 11 september 2015 om 06:23

  Fijn dat het toch een geslaagd feestjes werd! Ik ben ook erg benieuwd naar de Frozen Yoghurt maker!

 • Antwoorden Nicole 11 september 2015 om 01:11

  Heel fijn dat je het ondanks de afwezigheid van Alwin en Saske toch nog erg leuk hebt gehad!

 • Antwoorden mariska 10 september 2015 om 22:27

  Wauw! Zo leuk!

 • Antwoorden Yara 10 september 2015 om 22:15

  Ziet er super leuk uit allemaal!

 • Antwoorden Claudia 10 september 2015 om 21:48

  Serieus, wat een mega leuk kleurboek! Liefs

 • Antwoorden beautifulday4makeup 10 september 2015 om 21:29

  Die frozen yogurt maker lijkt me super

 • Antwoorden Amber 10 september 2015 om 21:23

  Ik wil dat kleurboek ook ontzettend graag + een stel goede potloden. Gelukkig ben ik over een paar weken jarig. ;-) De thee lijkt me ook heerlijk!

  • Antwoorden Teske 11 september 2015 om 09:08

   Haha yes, dan kan je die vragen! :D

 • Antwoorden Kim 10 september 2015 om 21:05

  Wat een leuk feestje!

 • Antwoorden Maaike 10 september 2015 om 19:46

  Wat fijn dat het toch nog een leuke verjaardag werd! En die frozen yoghurt maker lijkt me erg fijn en leuk om te proberen! Kun je vast lekkere creaties mee maken <3

 • Antwoorden Saske 10 september 2015 om 17:49

  Ik heb ook als een kleuter liggen huilen toen we de knoop doorhakten om niet te komen. <3 Ben op dikke hoofdpijn na weer zo goed als de oude. Je krijgt morgen ons cadeautje!

 • Antwoorden Mandy 10 september 2015 om 17:44

  Wat een leuke cadeautjes heb je gehad! Zo’n frozen yoghurt maker zou ik zelf ook wel willen hebben haha. En ik wilde nog even zeggen dat ik het thema van je feestje heel leuk en origineel vind!

 • Antwoorden Iris 10 september 2015 om 17:17

  Jammer dat Saske en Alwin niet konden komen. Beterschap voor je zus!

 • Antwoorden Hester 10 september 2015 om 16:40

  Ah shit, jammer joh dat Saske en Alwin niet konden komen :( Originele, leuke cadeautjes!

 • Antwoorden Stephanie 10 september 2015 om 16:37

  Ahw, ik ken herken je gevoel aan het begin. Vind het ook altijd vervelend als mensen afzeggen en als je dan ook nog zo moe bent, wordt het al snel te veel. Overkomt de besten ;). Gelukkig heb je toch nog een gezellig feestje gehad met enorm leuke cadeaus! :)

 • Antwoorden Fleur Sophia 10 september 2015 om 16:34

  Wat een super leuke en lieve cadeautjes heb je gekregen! En wat is die eigengemaakte photowall tof!

 • Antwoorden Laura 10 september 2015 om 14:40

  Leuke cadeautjes. Die frozen yoghurt maker gebruik ik zelf heel vaak. Zo fijn en lekker gezond!

 • Antwoorden Margot 10 september 2015 om 14:33

  herkenbaar, als ik heel moe be kan ik ook niks hebben. Maar wat heb je leuke en lieve cadeautjes gekregen!

 • Antwoorden Sofie Katelijne 10 september 2015 om 14:18

  wat leuk! vooral het kleurboek :D

 • Antwoorden Lieke 10 september 2015 om 14:12

  Die Harry Potter sjaal is zo cool <3

 • Antwoorden Iffy | DiaryOfAMUA 10 september 2015 om 14:00

  Wat een leuke cadeau’s, vooral die HP sjaal en frozen yogurt maker!

  XO

 • Antwoorden Danielle 10 september 2015 om 13:41

  Gezellig! Ik hoop dat je t leuk hebt gehad :)!

 • Antwoorden Yayitstoday 10 september 2015 om 13:37

  Jammer dat saske en haar vriend niet konden komen, maar het is vast gezellig geweest! Leuke en originele cadeaus!

 • Antwoorden Jikke 10 september 2015 om 13:34

  OMG, ik ben jaloers!

 • Antwoorden Vera Camilla 10 september 2015 om 13:23

  Heel veel hartjes. Ik hoop dat ik op nog heel veel van je thema verjaardagsfeestjes mag komen <3

 • Antwoorden Sher 10 september 2015 om 13:22

  Ah jammer dat Saske en Alwin er niet waren. Gelukkig heb je desondanks een leuke dag gehad.

 • Antwoorden Natascha 10 september 2015 om 13:16

  Komt er toevallig ook een feestvlog? Die vond ik vorige keer ook leuk! Aangezien ik binnenkort ook een feest geef kan ik alle inspiratie gebruiken die ik maar kan vinden :p

 • Antwoorden Marion 10 september 2015 om 12:44

  wat een leuke spulletjes!

 • Antwoorden thebeautyblognl 10 september 2015 om 12:39

  Het was vast heel erg gezellig! <3

 • Antwoorden Amy 10 september 2015 om 12:23

  Ondanks het niet zo fijne begint ziet de foto er heel leuk uit! Leuke cadeaus heb je gekregen (:

 • Antwoorden Tamara 10 september 2015 om 12:16

  Echt een leuk feestje! En leuk met die onesies!

 • Antwoorden Lousaa 10 september 2015 om 12:12

  Vriendjes, hihi. Dat klinkt zo heerlijk groep 5 dat ik me de teleurstelling helemaal kan voorstellen. Leuke cadeaus trouwens. Al lijkt die thee me niet lekker met die smaken. Bij thee wil ik liever thee en anders hooguit andere plantaardige smaken proeven. Geen chocolade….

 • Antwoorden Lindsey Beljaars 10 september 2015 om 12:02

  Hihi ziet er naar uit dat je vriendinnen je goed kennen. Vind het namelijk echt ‘Teske’ cadeautjes! Hoop dat je hebt genoten van je verjaardag! :)

 • Antwoorden Caro ~ My Beautycase 10 september 2015 om 11:57

  Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen! Al zijn ‘doe-cadeautjes’ inderdaad ook erg leuk, ik heb mijn moeder vorige maand een keer floaten gegeven! Ik ben heel benieuwd naar het frozen yogurt masker! :-)

 • Antwoorden Edith Sofia 10 september 2015 om 11:56

  Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen!

 • Antwoorden Dorien 10 september 2015 om 11:55

  Wat een super cadeaus, en wat een lieve vriendinnen :) Weet je misschien waar Sanne de sjaal vandaan heeft? Ik ben al eeuwen op zoek naar een goeie webshop!

  • Antwoorden Sanne 12 september 2015 om 02:46

   Naast Forever21 in Amsterdam in de Kalverstreet zit een winkeltje met allerlei van dit soort geeky spulletjes. :)

 • Antwoorden Melissa 10 september 2015 om 11:50

  Wat een leuke dingetjes allemaal! Vooral de sjaal is erg leuk ^^

 • Antwoorden Iris 10 september 2015 om 11:49

  Gelukkig heb je je toch een leuk feestje gehad! Ben benieuwd naar het Frozen Yoghurt – ding. Ik stem voor een review ;-)

 • Antwoorden Rowan 10 september 2015 om 11:36

  Ohmygod die Griffoendor sjaal is zó gaaf! Die wil ik ook wel. Daarnaast vind ik die Frozen Yoghurt maker ook ideaal. Hopelijk vind Sabine het pakketje nog terug met je cadeautje.

 • Antwoorden Lore 10 september 2015 om 11:33

  Hey Teske!
  Ooh, wat jammer dat Saske en Alwin niet konden komen. Ik hoop dat Saske zich ondertussen al wat beter voelt. Ik ben ook het type persoon die dan onmiddellijk zou beginnen huilen. :) Gelukkig waren er nog andere vriendjes die het toch gezellig hebben gemaakt. Super leuke cadeautjes! x

 • Antwoorden Lilussh 10 september 2015 om 11:12

  ziet er gezellig uit!

 • Reageer