My Life In Pictures – september 2015 #1

6 september 2015

September’s tweede week gaat alweer bijna beginnen en ik moet mezelf er af en toe even aan herinneren dat ik bewust moet genieten van de leuke dagen, want het voelt weer alsof de tijd verschrikkelijk snel gaat. Zo ook afgelopen week! We haalden Saske om 5 uur ’s ochtends van het vliegveld, nadat ze 5 weken in Australië was geweest, ik keek de eerste aflevering van Robinson met een paar van mijn vrienden en ik had een fijne dag met Mert in Venlo.

Begin de dag met een… tomatensapje! Ik ben echt dol op tomatensap en ik word het steeds meer en meer. Ik wil het vanaf nu altijd in huis hebben.

Op maandag moest ik snel koken, want Alwin en ik hadden opnames (die daarna helaas niet door gingen) en dus kocht ik van die kant en klare ravioli met paddenstoelen en tomaat erin. Niet echt een succes, als je het mij vraagt. Ik hou sowieso al niet van pasta en dit vond ik al helemaal niet boeiend. Jammer!

Dinsdagochtend vertrokken we heel vroeg (4 uur ’s nachts) om Saske van Schiphol te halen. Dat was zo leuk! Ik besloot niet meer te gaan slapen, maar werd toch wel een beetje duf in de middag en toen was deze wortelsoep van mama wel lekker. Ik at hem buiten op, terwijl ik naar de kippies keek.

We hadden boven in het toilet nooit een raam en nu hebben we er twee! Dit is het uitzicht wanneer je op de wcpot zit. Best wel prima, als je het mij vraagt.

Van een vriendin van mijn moeder kreeg ik het kleed dat van haar moeder was geweest. Hij past onwijs goed bij ons meubilair en toen we hem neerlegden thuis klopte het meteen. We zijn er echt super blij mee!

Op woensdag had ik echt even een rotdag. Ik voelde me niet goed en was chagrijniger dan ik ooit ben geweest in de afgelopen paar jaar. Ik besloot dus ook gewoon in kleding die ik normaal alleen thuis en in bed zou dragen naar buiten te gaan. Een joggingbroek en vormloos shirt kunnen opeens heel goed als je er een jasje en fancy schoenen bij aantrekt.

’s Avonds was ik alweer een stuk vrolijker en maakte ik de vegan quesadilla’s van De Groene Meisjes. Die waren echt lekker!

Op donderdag besloot ik spontaan een rokje aan te doen. Ik doe dat bijna nooit en voel me veel comfortabeler in een broek, maar nu had ik er zin in. Dit rokje is van Forever21 en ik had hem nog nooit aangehad. Eerst probeerde ik hem met dit rode shirtje van Pimkie.

Maar later bleek dit shirt met een kitten erop van Asos toch een stuk beter te passen! Hoe leuk!

Aangezien iedereen die mag komen de uitnodiging nu ook in de brievenbus had gehad, kon ik hem delen op internet. Woehoe! Mijn daytime pajama party. Ik hoop dat alles gaat zoals ik wil en dat het weer leuk en gezellig wordt.

Die avond was het zo ver: de eerste aflevering van Expeditie Robinson kwam op TV. Ik ben gaan kijken bij Vera en Jeffrey met Mert en uiteindelijk waren Saske, Alwin en Sanne ook nog gekomen! Echt heel leuk. Dit was nog maar de voorstel-aflevering en vanaf volgende week wordt het wat spannender.

Ik kreeg allemaal lieve berichtjes van verschillende mensen, waaronder deze foto van Léon en Laura. Te lief! En jullie waren op social media ook lekker bezig, haha!

Op vrijdag was dit mijn ontbijt. Lekker veel fruit, een beetje kaneel en verder geen poespas. Dat is ook weleens lekker.

Het weer was koud en nat en dus trok ik een van mijn favoriete truien aan: de Smokin’Dog trui!

Ik had een meeting met Rachid, omdat we een webshop willen gaan starten en daar hoort natuurlijk koffie met een koekje bij.

’s Middags at ik de leftover bulgursalade van ikbenirisniet en hij was nog lekkerder dan de dag ervoor!

En op zaterdag waren we in Venray, waar ik eerst werd verblijd door deze foto. Ik sta in het Universal blaadje! Alsof dat al niet leuk genoeg is, sta ik ook nog eens naast mijn favoriete zangeres. Demi. Niet te geloven.

We gingen naar Venlo en aten daar scones bij Milk & Cookies. Het was echt een leuk cafeetje/koffiehuisje met een heleboel lekkers op de kaart, maar ik vond wel dat het personeel een beetje flauwtjes was. Als iemand binnenkomt mag je best hallo zeggen en na afloop ook bedanken en een fijne dag wensen. Ik vind dat altijd zo jammer, want door zo’n ervaring ga ik de volgende keer toch liever naar een ander plekje!

 

Ondanks dat hebben we een fijne middag gehad (Mert’s zusje was ook mee) en hier deed ik Mert’s haar net even goed. Hij is er erg blij mee, zoals je ziet.

’s Avonds zijn we ook nog sushi gaan eten, bij Sashimi. Onwijs lekker! Ik heb er echt weer van genoten en ik heb me ook voorgenomen weer minder vaak sushi te bestellen en in plaats daarvan het in een restaurant te eten. Daar is het toch altijd lekkerder dan wanneer je het thuis laat bezorgen.

De weekvlog van deze week krijgen jullie nog bovenop de dagelijkse vlog die ik vandaag ook online zette. Ik ben alleen helemaal vergeten de dagen erbij te zetten, omdat ik nog zo in de dagelijkse sferen was. Ik hoop dat jullie ‘m leuk vinden!

Aankomende week heb ik echt iets heel spannends, waar ik pas op de dag zelf iets over mag vertellen. Als je dinsdag dus even mijn social media checkt, dan kom je erachter. Voor de rest heb ik dus mijn pyjama feestje, wat meetings én de tweede aflevering van Robinson. Oh en ik heb ook nog het Happinez festival! Leuk!! Fijne zondag!

40 reacties

 • Antwoorden Suzanne 21 september 2015 om 00:15

  Wat een leuke foto’s weer om te zien! En wat gaaf dat je misschien een webshop gaat starten! Mocht je daar nog iemand voor nodig hebben in de hulp bied ik mij aan haha :)

 • Antwoorden Emma 11 september 2015 om 07:15

  Ik vind het ZO ontzettend jammer dat ik niet naar Expeditie Robinson kan kijken :( Ik woon namelijk in België en ontvang de zender niet waarop het programma gespeeld wordt. Ook online lukt het me niet om vanuit België te kijken, maakt me toch een beetje verdrietig

 • Antwoorden Milk And cookies 9 september 2015 om 14:49

  Hoi teske,
  Jammer dat je zo’n vervelende ervaring bij ons had. Dit is natuurlijk niet de manier waarop wij met onze gasten willen omgaan. Zaterdag was niet bepaald een dag die soepeltjes verliep maar daar zou jij als gast niks van moeten merken, onze excuses. We hopen dat je toch nog een keer terug komt om onze lekkere dingetjes te proeven en wij het kunnen goedmaken met je.
  Met gastvrije groet,
  Bjorn

  • Antwoorden iris 18 september 2015 om 14:55

   je kunt via rtlXL.nl kijken !

 • Antwoorden Lisa 9 september 2015 om 14:04

  Een idee voor je webshop? Een echte comfy Teske trui! :D

 • Antwoorden Denise 8 september 2015 om 14:30

  Wat een mooie foto’s Teske! Wat leuk om te zien dat jij zo veel dingen eet die ik ook zo onwijs lekker vind. I’m hungry now! Liefs, Denise.

 • Antwoorden robin 7 september 2015 om 09:24

  ik vind het ook lekkerder om het in een restaurant te eten en tbh qua prijs maakt het ook niet veel uit omdat je in het restaurant onbeperkt heb XD

 • Antwoorden Penya 6 september 2015 om 22:52

  Super tof dat je mee doet met expeditie Robinson ? Ben benieuwd naar je webshop. Waar heeft Mert dat board vandaan is een super gaaf ding ☺

 • Antwoorden Edith Sofia 6 september 2015 om 22:03

  Wat een leuke foto’s, dat rokje staat je goed!

 • Antwoorden Rian 6 september 2015 om 21:46

  Oah als ik wist dat je in Venlo was, was ik langs gekomen!!!!
  Super leuke foto’s weer!!!
  <3

 • Antwoorden Iffy Alvi | DiaryOfAMUA 6 september 2015 om 21:10

  Wat een lekkers allemaal! Mooie foto’s

  XO

 • Antwoorden Miranda 6 september 2015 om 21:04

  Leuke foto’s! Zodra ik weer in Nederland ben ga ik expeditie robinson kijken, want hier in België mag dit helaas niet via de uitzending gemist van rtl.

 • Antwoorden Yasmin 6 september 2015 om 20:35

  Ik kijk normaal altijd al naar expeditie Robinson maar nu jij mee doet wil ik het helemaal niet meer missen. Ik vroeg me alleen wel af hoe je het hebt gedaan met eten omdat je natuurlijk vegetariër bent en er is daar op het eiland nou niet bepaald mega veel keus als het om eten aankomt. Ik ga donderdag in ieder geval weer kijken hoor!

 • Antwoorden Marijke I easydailyfood 6 september 2015 om 20:33

  Leuke foto’s! Ik zag twitter inderdaad los gaan over jou tijdens de aflevering haha, zo leuk hoe positief iedereen is!

 • Antwoorden Iris | Todayslipstick 6 september 2015 om 20:08

  Wat een geweldige week! Ik ga je vlogs echt missen!
  Liefs, Iris

 • Antwoorden Mira 6 september 2015 om 19:51

  Veel plezier met je feestje, word vast heel erg leuk:) Ik ben trouw fan van Expeditie Robinson én van jou dus ik ben natuurlijk heel erg benieuwd hoe het je vergaan is, ik kijk in ieder geval trouw:)

 • Antwoorden Nanda 6 september 2015 om 19:45

  Je moet wel saus over de ravioli doen, kale pasta is idd niet te vreten!

 • Antwoorden Tamara 6 september 2015 om 19:36

  Wat maak je een toffe dingen mee zeg! Echt super! Leuke week! :D En ik kon niet wachten om de aflevering van Robinson te zien want ik moest wachten tot het online stond. (Ik zit in Suriname)

 • Antwoorden Stephanie 6 september 2015 om 19:29

  Wat een leuke foto’s weer! Zo leuk dat Expeditie Robinson eindelijk van start is gegaan, ben heel erg benieuwd hoe je het in de volgende afleveringen doet! :)

 • Antwoorden Liselot 6 september 2015 om 18:51

  Ik vind dit echt leuk om te lezen. Ik vind het ook heel stoer dat je gewoon schrijft ‘ik had een hele slechte dag’. Je bent daar echt eerlijk in en dat waardeer ik. Want er zijn ook genoeg mensen die het mooier maken dan het is.

 • Antwoorden Hannah 6 september 2015 om 18:24

  Ongelofelijk gaaf dat je mee doet aan Expeditie Robinson. Ik kijk het normaal nooit, maar net als veel bloggers denk ik vond ik het nu toch wel heel leuk om te kijken!

 • Antwoorden Iris 6 september 2015 om 18:09

  Ik ben benieuwd naar de webshop!

 • Antwoorden Leanne | Miss Nagellak 6 september 2015 om 17:39

  Ik krijg altijd zo’n trek wanneer ik je ontbijtjes zie! Ze zien er echt heerlijk uit!

 • Antwoorden beautydiarynl 6 september 2015 om 17:39

  Leuke foto’s. Ondanks een wat mindere dag, toch een leuke week. Ik vond Robinson zoo tof!

 • Antwoorden Esther 6 september 2015 om 17:23

  Ik vond het echt heel leuk om je op tv te zien! Leuke week heb je achter de rug. De ervaring in een restaurant/koffietent hangt inderdaad sterk samen met de manier hoe het personeel met je omgaat. Vriendelijk personeel zorgt er vaak voor dat ik weer terug kom :-)

 • Antwoorden Lindsey Beljaars 6 september 2015 om 17:20

  Wat een toffe foto’s, ziet eruit als een ontzettend fijne week (op de chagerijnige woensdag na dan, hih, hebben we allemaal wel eens joh!) Zo gaaf dat je in Expeditie Robinson zit. Leuk ook dat je ouders vragen: Wie is die Teske? Hihi, geloof dat ze nu echt snappen dat bloggers heel erg bekend kunnen zijn en daar gewoon van kunnen leven.

 • Antwoorden Miriam 6 september 2015 om 17:00

  Dat was wel een leuk weekje denk ik zo! Wat eet je trouwens lekkere dingen zeg, krijg er helemaal honger van ;p

 • Antwoorden Josha 6 september 2015 om 16:32

  Het kleed past inderdaad echt perfect bij jullie meubels Teske! Ik vind dat het zoveel sfeer toevoegt!!

 • Antwoorden Marloes 6 september 2015 om 16:20

  Wat een fijne week heb je achter de rug! Was id erg leuk om je te zien bij Expeditie!

 • Antwoorden chantal 6 september 2015 om 16:14

  De laatste laag van lasagne is saus, dus daarom krullen je lasagnebladen om.

 • Antwoorden Claire 6 september 2015 om 15:48

  Dat hoekje in jullie huis ziet er echt al heel gezellig uit! En ik ben benieuwd naar de (mogelijke) webshop!

 • Antwoorden Mirte 6 september 2015 om 15:32

  Aah Venlo, daar studeer ik! Als je nou een andere dag was gekomen, had ik je misschien nog wel gezien :)
  Wat tof trouwens, dat je op dezelfde pagina staat als Selena Gomez, Carly Rae Jepsen en queen Demi. Echt iets om trots op te zijn. Net als Expeditie Robinson trouwens, onder de hashtag zag ik elke 5 tweets wel een vraag omtrent ‘wanneer komt Teske?!’ (iets wat ik me ook afvroeg). Kijk nu al uit naar volgende week!

  Liefs ♥

 • Antwoorden Bianca 6 september 2015 om 14:27

  Wat een leuke foto’s! Door de drukte ben ik helemaal vergeten naar Robinson te kijken! Wat gaaf dat je een webshop wilt gaan starten, ik ben er zelf onlangs ook mee begonnen! Ben heel benieuwd naar je resultaat! xx

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 6 september 2015 om 14:23

  Wat een leuk idee van die pyjamaparty!

 • Antwoorden Veerle - CreateShine 6 september 2015 om 13:37

  Die trui van Smokin’dog is echt onwijs leuk! En wat een schattige uitnodiging!

 • Antwoorden Margot 6 september 2015 om 13:35

  Ik heb de eerste aflevering gekeken, heel gaaf! En wat een leuk idee voor een feestje!

 • Antwoorden Jennifer 6 september 2015 om 13:33

  Ziet er weer leuk uit en mooi kleed!

 • Antwoorden Emma K. 6 september 2015 om 13:16

  Wat zou het gaaf zijn als je een webshop gaat starten!

 • Antwoorden Brechtje 6 september 2015 om 13:09

  Wow wat tof dat je misschien een webshop gaat starten! Denk dat het wel een succes wordt, en anders is het sowieso een mooie ervaring. Oeh, de bulgursalade van Iris heb ik laatst ook gemaakt, hij is heerlijk inderdaad! En de tweede dag als lunch bijna nog lekkerder, hmmm.

 • Antwoorden Dionne 6 september 2015 om 12:47

  Leuke foto’s! Ziet er uit als een leuke week!

 • Reageer