Snapchat Q&A #2

21 augustus 2015

Na de eerste Snapchat Q&A kreeg ik zo ontzettend veel vraag naar een tweede editie, dat ik opnieuw kijkers vroeg om vragen in te sturen via Snapchat video’s. En dat is dus deze Q&A geworden!

20 reacties

 • Antwoorden lynn 19 september 2015 om 10:37

  heeyy teske,
  ik had op je youtube kanaal een reactie geplaatst in volgens my de column discussie
  daarin zei ik dat je game of thrones moest gaan kijken omdat het superleuk is en dat heb je gdn yayyy!
  Deanerys is ook mijn favoriet!!!
  welk seizoen ben je al, want in de laatste seizoenen is ze zoooo cool
  je filmpje is super en jij ook!<3
  xxx
  lynn

 • Antwoorden Inez 30 augustus 2015 om 19:31

  Hi Teske! Toen je gebeld werd en zei dat je niet opnam moest ik zowaar lachen! Ben wel benieuwd wie het was dan xD

 • Antwoorden Lara 23 augustus 2015 om 14:56

  Hey lieve Teske!
  Ik vind het zo fijn dat je zo open bent naar je kijkers over belangrijke dingen, zoals onzekerheden en dromen. Het inspireert me hoe je ook omgaat met die dingen. Ik ben net zoals jij het meest onzeker over mijn sociale kunnen. Volgend jaar wil ik alleen in het buitenland wonen en ik weet nu al dat ik dat heel erg moeilijk ga vinden, maar ik weet ook dat ik mijn hart moet volgen en het gewoon moet doen. Diep van binnen weet ik dat het goedkomt, het is tot nu toe altijd goed gekomen met vrienden maken. Maar ik vind mezelf gewoon zo awkward! Het is in ieder geval grappig dat hoe langer ik je volg (wat inmiddels al meer dan vijf jaar is, wow), hoe meer ik van jou in mij herken. Ik ben nu een beetje aan het einde van mijn puberteit en heb tegelijkertijd het gevoel dat ik jouw puberteit ook van een afstandje heb meegemaakt, haha. Ik vind je in ieder geval een heel heel heel erg tof mens en ik wens je heel heel heel veel succes. Ik weet zeker dat ik je nog wel een keertje tegenkom in Amsterdam :)

 • Antwoorden Hannah 23 augustus 2015 om 12:14

  Wauw, dat stukje waarin je vertelt over je onzekerheid in sociale vaardigheden… dat is bij mij zo herkenbaar! Alles wat je erover zei, herken ik ook. Ik heb eigenlijk altijd gedacht dat ik een beetje raar erin was ofzo, dat ik dat als enige had.
  Verder een superleuke video! En mijn complimenten over je blog en video’s! Ik volg je al wat langer nu, reageer eigenlijk nooit, maar kijk en lees met plezier je blog! :)

 • Antwoorden Jolien 22 augustus 2015 om 14:56

  Ik vind het zo leuk dat je zo’n stukje als aan het einde met de kat aan de overkant erin laat zitten! Ik weet niet precies waarom, maar ik word er gewoon vrolijk van :)

 • Antwoorden Haley 21 augustus 2015 om 22:06

  Hee Teske, super leuke video! Zou je misschien weer een keer een receptvideo willen maken? En dan gewoon weer een ouderwetse ‘Koken met Teske’ met lekker veel geklets! :)

 • Antwoorden Brechtje 21 augustus 2015 om 20:27

  Jaa, leuk dat je de Snapchat Q&A weer hebt gedaan! Ik vind dit veel leuker dan een normale Q&A. :) Wat heb je veel enthousiaste kijkers haha, leuk om te zien!

 • Antwoorden Iris 21 augustus 2015 om 18:28

  Ik vind geitenkaas ook niet lekker en dat is best onhandig, aangezien het is best veel recepten zit. Ooit lustte ik het wel, dus misschien komt het weer.

 • Antwoorden Manon 21 augustus 2015 om 17:40

  Er zaten weer interessante vragen tussen!

 • Antwoorden Anna 21 augustus 2015 om 16:47

  Hele leuke video’s zijn dit. En Eindelijk iemand die me begrijpt wat betreft de geitenkaas!!

 • Antwoorden lana 21 augustus 2015 om 16:32

  doorheen de video blijven er maar snaps binnen komen :p

 • Antwoorden Linda 21 augustus 2015 om 15:55

  Ik vind dit zo leuk! Dit mag je van mij zéker iedere maand doen, ik vind je video’s steeds leuker worden nu je persoonlijker aan het bloggen en filmen bent :)
  Ik ben ook vet benieuwd naar Expeditie Robinson (en de weg erheen), ik heb het nog nooit gekeken haha :’) Maar daar komt dit seizoen verandering in!

  Tof dat je je onzekerheden zo met ons deelt trouwens, dat vind ik dapper :)

 • Antwoorden Amy 21 augustus 2015 om 14:35

  Ik snap je echt voor wat betreft de geiten, ik zeg altijd tegen iedereen dat ik kippen neem, een hond, een kat en een geit! Geiten zijn zo leuk, vooral jonge geitjes… heb ik echt een zwak voor!

 • Antwoorden Nicole 21 augustus 2015 om 12:16

  Dit soort Q&A’s zijn echt super leuk! Beterschap met Stip!

 • Antwoorden :) 21 augustus 2015 om 09:48

  Wat een leuke en gezellige video! :)

 • Antwoorden Emma K. 21 augustus 2015 om 09:42

  Het lijkt me super leuk als je maandelijks een snapchat Q&A gaat doen! <3

 • Antwoorden Laura - Dagelijkse hap 21 augustus 2015 om 09:39

  Geitenkaas <3 Pure liefde, ik ben er gek op!

 • Antwoorden Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 21 augustus 2015 om 08:34

  Ahh super leuk om te zien! Grappig, want ik houd juist van het zwembad, en niet van open waters om in te zwemmen haha! Ik wou dat ik dat bloemetje met mijn tong kon!! Haha, liefs

 • Antwoorden Lolu 21 augustus 2015 om 08:17

  Haha zo herkenbaar “niet van dingen houden waar je potentieel dood bij kan gaan”. Je bent niet de enige hoor, als er iets is waar ik bang voor ben is het de dood en situaties die die kans vergroten (of het nu voor mezelf of een vriend/familielid is.

  Maar om het even gezellig te houden: Bij de plus hebben ze echt heeerlijke oude geitenkaas in zegmaar een blok vorm (dus zoals normale kaas die je moet schaven) en deze heeft niet zo die sterke geur van een geitenstal (Want dat is inderdaad niet zo smakelijk) maar is wel erg lekker van smaak! Mocht je het ooit nog een kans willen geven is dit dus even een tip! (:

 • Antwoorden Sascha 21 augustus 2015 om 07:41

  Eindelijk iemand! Ik ben geen vegetariër maar ik eet niet graag vlees en vis en vind de vegetarische gerechten altijd heel lekker! MAAR dan is daar altijd de geitenkaas en ik probeer het vaak hoor, maar ik heb gewoon het gevoel alsof ik in de geitenstal zit te eten..Helaas! Want die gerechten zien er altijd zo lekker uit. Met honing en nootjes of met peer, jammer!

 • Reageer