5 x toffe blogs

11 augustus 2015

Ik heb een hele tijd  de ‘monthy blogpost tips’ gedaan hier op Teske.nl en ik ben nog niet van plan om die volledig aan de kant te schuiven, maar het leek me wel leuk om een keer een heel artikel aan bloggers te wijden en niet per sé aan de posts die ze schrijven. Vandaar dat ik het getal ook terug heb gebracht van 10, naar 5, zodat de bloggers die ik hier noem even een extra spotlight krijgen.

Een groot aanbod

Ik ben altijd zo gefascineerd door de manier hoe andere mensen bloggen. Ik blog inmiddels alweer ruim 6,5 jaar en dus is het een soort van tweede natuur voor mij geworden. Als ik aan een blogpost denk, dan weet ik meestal gelijk hoe ik hem eruit wil laten zien en begin ik simpelweg met typen. Juist daarom vind ik het zo leuk dat we in het kleine landje Nederland relatief veel bloggers hebben. Ik denk dat we enorm veel van elkaar kunnen leren en daarom vind ik het ook tof om zo nu en dan rond te surfen en zoveel mogelijk nieuwe blogs te ontdekken. Ik moet heel eerlijk zeggen: de meeste blogs passen niet bij wat ik leuk vind. Ik hou van een persoonlijke sfeer, goede verhalen, lifestyle, fotografie en reis-onderwerpen. Ik lees inmiddels geen beautyblogs meer, terwijl ik daar vroeger juist bergen aan tijd aan spendeerde. Als ik dan toch blogs tegenkom waarvan ik denk: ‘Wat cool!’, dan kan ik daar enorm van genieten. Voor deze blogpost heb ik op Bloglovin’ gekeken en allemaal blogs uitgezocht die nog onder de 1000 followers zaten. Zo is de kans nog iets kleiner dat je ze al kent en des te leuker is het dat veel van jullie eens een kijkje kunnen nemen!

Lauresque

Soms verbaas ik me echt over hoe goed bloggers al op vrij jonge leeftijd zijn. Dat bewijst maar weer eens dat leeftijd er helemaal niets mee te maken heeft. Laura is 17 jaar en maakt ongelofelijk mooie foto’s, is heel creatief in haar composities en schrijft leuk over van alles en nog wat. Ze laat de lezers weten wat ze meemaakt, wat voor nieuwe schoenen ze heeft en bespreekt ook thema’s als interieur en fashion. Ik ben dol op haar blog en kijk er naar uit om haar verder te zien groeien in wat ze doet, want ik denk dat ze hier alleen maar beter in zal worden.

Mylene Cybele

Toen ik de blog van Mylène voor het eerst opende, wist ik niet zo heel goed wat ik moest verwachten. Ik zag mooie foto’s en stukken tekst, maar het thema of de richting was nog niet gelijk duidelijk. Al snel merkte ik dat Mylène vooral schrijft over wat in haar gedachten omgaat, dat ze laat zien waar zij blij van wordt en wat ze allemaal heeft geleerd. Een mooi, online, persoonlijk dagboek, omhuld in een jasje van sfeervolle plaatjes. I like it!

Peek Inside

Peek Inside is zo’n blog die me gelijk aansprak door de lay-out en de frisheid die er vanaf spatte. Het is altijd iets anders dat mijn aandacht trekt. Angelina is een lifestyle blogger, die met name schrijft over interieur, design en food. Je kan behalve hele inspirerende moodboards ook prachtige foto’s van haarzelf vinden en daarbij is ze ook nog eens vormgever. Door dat laatste deelt ze ook vaak gratis wallpapers of printables, die ze zelf heeft gemaakt. Een inspirerende blog met een groot aanbod.

Daar was eens

Van de blog van Olga krijg ik een gezellig gevoel. Het voelt echt aan als haar plekje op het internet, waar zij schrijft over alles wat haar aanspreekt. Waarschijnlijk voelt het zo eigen, omdat Olga inmiddels ook al een doorgewinterde blogger is. Ze is alweer zeven jaar bezig! De persoonlijkheid van haar posts spreken me aan en daarbij ook het feit dat alles er mooi uit ziet, zonder teveel foefjes en effecten. Ze komt op mij over als een intelligente, jonge vrouw en bespreekt wat mij betreft fijne, veelzijdige onderwerpen.

A Sky Full Of Stars

En dan sluit ik af met de jongste blogger van dit rijtje, maar zeker niet de minste. Ze doet me een beetje denken aan mijzelf en ik denk dat dat de reden was dat ik bleef hangen op haar site. Ze komt op mij over als een vrolijke, grappige en vooral hele creatieve meid die echt al heel erg goed bezig is met haar blog. Je voelt de liefde als je haar artikelen schrijft en door haar spontane, ietwat chaotische schrijfstijl zie je ook echt haar persoonlijkheid erin terug. Ga zo door, Arjanne!

Zo, nu hebben jullie ook weer wat extra’s te lezen in jullie (hopelijk fijne) zomer! Heb jij nog een goede tip qua bloggers?

75 reacties

 • Antwoorden Destiny Ostiana 25 mei 2018 om 14:31

  Leuk!

  Vond laatst een hele grappige video
  https://www.youtube.com/watch?v=2_ws2yhnEys&t=4s

 • Antwoorden Yoni 22 april 2018 om 17:46

  Wat een leuk blog! Je schrijft echt leuk!! Ik ben pasgeleden ook een eigen blog begonnen over mijn beperking, Ik zou echt onwijs trots zijn als ik ooit zoveel volgers als jou krijg! #Toppie ga zo door!

 • Antwoorden Yas 31 augustus 2017 om 15:03

  Thanks voor het sharen! Ben benieuwd of je nog nieuwe blogs gaat toevoegen?

 • Antwoorden Volvo 8 september 2016 om 14:24

  Ik vind daar was eens ook echt super leuk!

 • Antwoorden Miriam 7 mei 2016 om 20:12

  Waar blijft een update? Ik ben benieuwd welke nieuwe blogs je gevonden heb.

 • Antwoorden ForeverJade 13 januari 2016 om 12:42

  Hai, ik ben Jade Anna, 11 jaar, en ben sinds kort ook een blog begonnen, Foreverjade, ook op insta en facebook ben ik terug te vinden,
  Zou je eens willen kijken?
  Alle tips zijn welkom!
  Xoxo Jade

 • Antwoorden miriam 23 augustus 2015 om 19:58

  Heel grappig, ik kende hier al heel veel blogs van. Dat gebeurd steeds vaker. Hahaha.

 • Antwoorden Simovic-Vuceljic Natasa 22 augustus 2015 om 15:58

  Alleen de blog van Mylene kende ik, de andere nog niet dus ik ga gelijk eens een kijkje nemen :) Liefs! x

 • Antwoorden Willemijn 19 augustus 2015 om 11:49

  Wat een leuke blogs! Het lijkt wel alsof iedereen tegenwoordig een blog heeft, zeg!
  Daarom wilde ik er eigenlijk geen maken, maar tóch heb ik het gedaan.
  Al is ons blog wel een beetje anders… :)
  xxx!

 • Antwoorden Rowan 17 augustus 2015 om 22:21

  Wat leuk zeg! Ik ga ze allemaal eens bekijken. En wat tof dat je wat onbekendere (jonge) bloggers zo een kans geeft om in de spotlight te staan!

 • Antwoorden Lisa 17 augustus 2015 om 20:06

  Bedankt voor de tips! Ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken

 • Antwoorden Anneleen 16 augustus 2015 om 16:57

  Deze blogs ken ik nog niet, ik ga meteen een kijkje nemen! :)

 • Antwoorden Suzanne 16 augustus 2015 om 11:09

  Super leuk! Ik was nog aan het zoeken naar leuke blogs! Weet je ook nog leuke Franse, Duitse en Engelse(niet amerikaans) blogs?

 • Antwoorden Moniek 15 augustus 2015 om 20:38

  Oh wat een leuke tips! Ook leuk dat ik veel blogs nog niet kende! Leuk leuk, meteen weer een paar leuke bloggers erbij om te volgen!

 • Antwoorden Mariska 13 augustus 2015 om 11:13

  Ik vind het zo leuk dat je ook kleinere blogs benoemd. Ik vind Lauresque haar blog ook echt super leuk. Haar foto’s zijn altijd zo fijn.

 • Antwoorden Marieke 13 augustus 2015 om 10:50

  Dank voor deze goede tips! De meeste kende ik nog niet!

 • Antwoorden Julia 12 augustus 2015 om 21:42

  gaaf! Laura’s blog is inderdaad heel fijn. Peek Inside is ook mooi, thanks for sharing!

 • Antwoorden Claudia 12 augustus 2015 om 16:05

  Ik denk dat Laura ongeveer driehonderd dansjes doet als ze erachter komt dat je haar hebt genoemd :) Liefs

 • Antwoorden Anne 12 augustus 2015 om 09:32

  Leuke blogs! Ik raad Naomi van little keys to happiness aan! Ze maakt trouwens ook prachtige foto’s <33

 • Antwoorden Angela 11 augustus 2015 om 23:50

  Wat een leuke blogs allemaal! Zelf heb ik vandaag – mede door dit bericht – de knoop doorgehakt om een blog te beginnen. Ik hoop dat ik er veel plezier aan mag beleven. (:

 • Antwoorden Fleur 11 augustus 2015 om 23:31

  Leuk! :)

 • Antwoorden Manon 11 augustus 2015 om 23:14

  Hoi Teske,

  Leuke blogs allemaal! Zelf heb ik ook een blog, maar ik weet niet of ik die hier mag noemen. Zelf volg in http://www.lindsayvallen.nl.

  Groetjes Manon

 • Antwoorden Josha 11 augustus 2015 om 23:12

  Leuk dat je dit deelt! Vooral door de verschillende lay out’s en schrijfstijlen raak ik geïnspireerd!

 • Antwoorden Marije | Mumstheword 11 augustus 2015 om 21:50

  Leuk dat je het nu op deze manier doet. Achter iedere blogpost gaat er een blogger schuil en op deze manier geef je daar nu extra aandacht aan. Dit vind ik stiekem veel leuker dan op de manier waarop je dit voorheen deed!

 • Antwoorden Tessa 11 augustus 2015 om 21:14

  Wat een leuke blogs! Vooral ‘a sky full of stars’ vind ik een erg leuke blog!

 • Antwoorden Marcelina 11 augustus 2015 om 19:14

  Leuk dat je ook aan de minder populaire bloggers denkt. Zo worden die ook weer belicht! Ik ga ze zeker eens opzoeken :)

 • Antwoorden Tamara 11 augustus 2015 om 19:08

  Bedankt voor het delen voor de leuke nieuwe blogs!

 • Antwoorden Sarah 11 augustus 2015 om 18:54

  Altijd leuk om wat nieuwe bloggers te leren kennen!!!
  Ik ga ze meteen allemaal eventjes bezoeken :)

 • Antwoorden Iris 11 augustus 2015 om 18:39

  Had ik net nodig, aangezien ik mijn Bloglovin’ feed heb opgeruimd en er dus genoeg plaats is voor meer blogs om te volgen.

 • Antwoorden Manon 11 augustus 2015 om 18:12

  Hoi Teske,

  Normaal reageer ik nooit, maar ik wil je bedanken voor het delen van deze blogs. Ik lees graag op http://www.lindsayvallen.nl. Zeer persoonlijk en ik bewonder de positiviteit van Lindsay. Ik denk dat je mijn blog ook wel kan waarderen. Ik blog iets langer dan een half jaar over de ontwikkeling die ik op het moment doormaak en over alles wat op mijn pad komt. Je hoeft er niet op te kijken, maar dat mag natuurlijk wel. http://www.thewaytobecomeabetterme.nl

 • Antwoorden Mylene 11 augustus 2015 om 16:42

  Suuuperleuk dat je mij hebt genoemd! Dankjewel! Nu voel ik me wel weer verplicht om te schrijven, want ik heb alweer een tijdje niks gepost, haha. Maar dit is een goede motivatie. Megadank!! <3 <3

 • Antwoorden Jenzll 11 augustus 2015 om 16:26

  Het zijn zeker leuke blogs! Ik vind lifesplash ook altijd leuk om te lezen!

 • Antwoorden Noortje 11 augustus 2015 om 15:41

  Super tof dat je andere bloggers die misschien nog niet zo heel bekend zijn ook eens in de spotlight laat staan! dit siert je echt Teske!!

 • Antwoorden laura 11 augustus 2015 om 14:40

  Ah Arjanne en Laura zijn ook één van mijn favo blogs. Zulke fijne meiden!! X

 • Antwoorden Naomi 11 augustus 2015 om 14:38

  Mylene cybele volg ik zelf ook!

  x

 • Antwoorden Fleur 11 augustus 2015 om 14:10

  Wat ontzettend leuk en lief dat je 5 bloggers in het zonnetje zet door ze te benoemen! Ik kende er een paar nog niet, dus die ga ik zeker even bekijken.

  http://www.fleursophia.com

 • Antwoorden Dionne 11 augustus 2015 om 13:24

  Er staan volgens mij weer hele toffe blogs tussen! Ik ga ze eens bekijken!

 • Antwoorden Angelina 11 augustus 2015 om 13:17

  Wat ontzettend leuk en voel me vereerd dat ik hier bij mag staan! Dank je wel Teske! X

 • Antwoorden Anna 11 augustus 2015 om 12:47

  Wat een mooie blogs allemaal inderdaad! Ik kende ze nog niet allemaal, dus heb meteen even een kijkje genomen. Tof dat je blogs die je inspirerend vindt deelt! Ik wil daar ook graag mee beginnen op mijn blog.

 • Antwoorden Kim 11 augustus 2015 om 12:40

  Heel erg leuk! Ik ga bij degenen die ik nog niet volg snel even een kijkje nemen. :)
  Liefs!

 • Antwoorden Anna 11 augustus 2015 om 12:21

  Wat leuk om te zien hoe erg je andere bloggers support!

 • Antwoorden Valerie | More Than Squats 11 augustus 2015 om 12:03

  Thanks, altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

 • Antwoorden Rahma 11 augustus 2015 om 12:01

  Wat leuk dat je dit met ons deelt! Ik kende ze allemaal nog niet, dus ga ze zeker volgen!

 • Antwoorden Nicole 11 augustus 2015 om 11:34

  Deze blogs zijn allemaal echt super leuk! Deze wil ik ook zeker gaan volgen :)

 • Antwoorden Valerie 11 augustus 2015 om 11:05

  Wat een super leuke blogs heb je uitgekozen Teske! Ik vind het altijd leuk om nieuwe bloggers te ontdekken! Deze bloggers zijn zeker de moeite waard om te volgen :) bedankt voor het delen!x

  x Valerie van Valerie Randomness

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 11 augustus 2015 om 11:03

  Jaa Laura maakt echt zulke mooie foto’s! Leuke blogs heb je genoemd!

 • Antwoorden marielle 11 augustus 2015 om 11:00

  Ik vind http://www.lisanneleeft.nl een hele leuke site! Gaat over vanalles behalve make-up!

 • Antwoorden Lieke 11 augustus 2015 om 10:58

  Wat een leuke blogs! Persoonlijk vind ik Jennie from the blog ook super leuk!

 • Antwoorden anna 11 augustus 2015 om 10:34

  Leuk dat je dit met ons deelt, altijd tof om nieuwe blogs te ontdekken!

 • Antwoorden Merel 11 augustus 2015 om 10:30

  Wat een leuke blogs! Kende lauresque nog niet, wel super leuk!
  Ik Heb ook een blog alleen ben nog niet super goed… Nog veel oefenen!
  http://www.sportivevibestyle.blogspot.com

 • Antwoorden Sofie Katelijne 11 augustus 2015 om 10:28

  Sommigen zien er inderdaad leuk uit! Tof dat je hier aandacht aan besteed!

 • Antwoorden BeautyLife 11 augustus 2015 om 10:24

  Zo leuk dat je hier tijd aan besteed! Ik ga meteen even een kijkje nemen op een paar van deze blogs! :)

 • Antwoorden Renate 11 augustus 2015 om 10:00

  Ik kende de meeste blogs nog niet! Ik ben gelijk een kijkje gaan nemen bij Laureque en ze heeft inderdaad een hele mooie blog en prachtige foto’s! Het is ook leuk dat je juist voor de kleinere blogs gekozen heb om te delen, zodat deze ook de kans krijgen om te groeien, al denk ik wel dat Laureque bijvoorbeeld sowieso groot kan gaan worden!
  Ik raadt vooral Ten No Juin aan, de blog van Robin. Ik ken haar al heel lang en ze is een hele leuke meid, maar ook haar foto’s zijn echt prachtig! Ze schrijft vooral over persoonlijke dingen.
  Mag ik ook mijn eigen blog aanraden? haha! Het zou ieder geval leuk zijn als je een kijkje zou nemen op mijn blog!

 • Antwoorden Natasja 11 augustus 2015 om 09:55

  Leuk! Ik kende deze blogs nog niet dus ik neem zeker even een kijkje.
  Ik vind de blog van Deisy (visionairs life), Yvette (yvetteschrijft.nl) en de blog van Nesrin (Daisy cup of bla bla bla) erg leuk om te volgen van de blogs die nog niet zo groot zijn. En uiteraard mijn eigen life & fun blog ;)

 • Antwoorden Danielle 11 augustus 2015 om 09:44

  Oh leuk! Ik kende er inderdaad nog geen een! Persoonlijk raad ik Visionary Life aan, dat vind ik een leuke een inspirerende blog… past denk ik ook wel bij wat jij leuk vind Teske! En natuurlijk mijn eigen blog hoewel ik denk dat jij alleen de hamster en reis updates leuk vindt ;)!

 • Antwoorden BySilke 11 augustus 2015 om 09:41

  Superleuk dat je dit doet! Lauresque kende ik al, en ik ben van dezelfde mening als jij: die gaat groot worden! Even de andere ook bekijken :)

 • Antwoorden Sophie 11 augustus 2015 om 09:27

  Ah, nieuwe blogs = altijd goed. Ik blijf ’n beetje hangen in hetzelfde rijtje- scheelt leestijd, maar toch. Ik lees ook geen beautyblogs, fashion is wel leuk, maar ik ben eigenlijk al een lange tijd op zoek naar prozablogs, columns o.i.d. Iets met tekst en veel verhaal. Ik vroeg me af, of jij misschien een aantal blogs weet, Teske? Ik kom zelf niet verder dan Het Grote Bekende (Das Magazine of iets Wintertuin-ig, maar dat is vaak hartstikke live.)

 • Antwoorden Melissa 11 augustus 2015 om 09:24

  Ik vind het altijd zo leuk om nieuwe blogs te ontdekken, dus leuk dat je deze blogs met ons gedeeld hebt! Ik vind de blog van Lucinda (Lucindainwonderland) altijd erg leuk, ze schrijft erg fijn en haar blogpost zijn ook altijd leuk om te lezen. En naast dat is ze een hele leuke toffe meid! :D

  xxx

 • Antwoorden Yvonne 11 augustus 2015 om 09:23

  Heyy,

  Super leuk! Een aantal bloggers kende ik al, en vond het leuk dat deze er ook in staan :D Ik ben ook de andere bloggers gaan volgen ;).
  Een blog die ik echt wil noemen is Renée van http://reneeraadsheer.nl/ . Het is een persoonlijke blog met een prachtige schrijfstijl.

  xx

 • Antwoorden Floor 11 augustus 2015 om 09:23

  Leuke tips, ik ga Lauresque & Peek Inside toevoegen aan mijn lijst. Mooie beelden maken die dames! Mm, tips: ik vind zelf de Self Help Hipster een aanrader. Een blog met humor die ik al jaren volg.

 • Antwoorden Edith Sofia 11 augustus 2015 om 09:22

  Wat een leuke blogs, sommige kende ik nog niet!

 • Antwoorden Monique | WritingMonique 11 augustus 2015 om 09:20

  Wat een leuke tips! Leuke blogs!

 • Antwoorden Veerle - CreateShine 11 augustus 2015 om 09:00

  Dit had ik net nodig! Ik ga ze allemaal even bekijken :)

 • Antwoorden Sophie 11 augustus 2015 om 09:00

  Ah teske zo leuk dat je dit doet voor anderen!

 • Antwoorden Deisy 11 augustus 2015 om 08:51

  Wat een prachtige blogs heb je uitgekozen zeg meis <3 Die van Laura kende ik nog niet, maar voor de rest ben ik wel ontzettend fan: ze maken prachtige foto's en de artikelen zijn ook altijd fijn om te lezen. Dank je wel voor het delen meis :-) X

 • Antwoorden Eline 11 augustus 2015 om 08:27

  Wat leuk dat je dit weer eens doet!
  Ik volgde Laura, Arjanne en Angelina (ze heeft ook mijn layout ontworpen :)) al, en het zijn alle drie heerlijke blogs inderdaad!

 • Antwoorden Margot 11 augustus 2015 om 08:14

  Ik ben ook fan van Angelina! De andere blogs kende ik nog niet maar ga ik even bekijken!

 • Antwoorden Esther 11 augustus 2015 om 08:13

  Allemaal nieuw voor me. Bedankt voor het delen, ik ga ze eens bekijken :-)

 • Antwoorden Julie Hapjesprincess 11 augustus 2015 om 08:10

  Thx voor de tips! Ik heb weer een paar nieuwe bij om te volgen ;)

  Groetjes Julie

 • Antwoorden Daphne 11 augustus 2015 om 07:02

  Wat een leuke selectie van een aantal blogs!

 • Antwoorden Britt • annebrittures 11 augustus 2015 om 06:54

  Ik kende de blog van Laura en Arjanne al, ik hoopte eigenlijk ook wel eens dat je hun zou vernoemen! Beiden hebben ze prachtige foto’s en hun schrijfstijtje is lekker uniek en je voelt de liefde druipen van hun artikelen! De andere blogs ga ik ook eens bekijken. Groot gelijk trouwens over dat mensen tegenwoordig al vrij jong erg talentvol kunnen zijn!
  Liefs,
  Britt

 • Antwoorden Amy 11 augustus 2015 om 06:45

  Dit is o.a. wat ik nu zo leuk vind aan jou.. Positief ingesteld en anderen een podium bieden. Leuk dat je wat kleinere en (mij) onbekende blogs hebt uitgezocht, ik ga ze eens rustig bekijken!

 • Antwoorden Shirah 11 augustus 2015 om 06:09

  Wat een leuke tips!
  Ik raad mijn eigen blog aan haha, die sinds vrijdag online staat. Het gaat over (nuchtere) spiritualiteit. En de website zenhabits vind ik heel fijn!

 • Reageer