25 levensvragen

6 augustus 2015

Het zijn niet echt héle diepe levensvragen, maar ze zijn wel heel leuk om te beantwoorden! Heel grappig: Sanne zag de vragen in een interview op 3fm, daarna heeft Vera de vragen ook ingevuld en nu ben ik aan de beurt! Het is een TAG geworden, zonder dat het zo bedoeld was.

De 25 levensvragen TAG

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
Mijn homescreen is op het moment deze foto van het schattige, rustgevende hutje dat ik vond toen ik in de Filipijnen was. Op deze manier kan ik even terugdenken aan mijn reis, elke keer als ik mijn telefoon pak. Ik heb nog zoveel meer mooie foto’s, maar deze springt er tussenuit.

Je loopt een kroeg in. Wat bestel je?
Ja, eigenlijk vraag ik dus altijd om tomatensap, maar dat hebben ze ongeveer de helft van de tijd niet. Dus dan ligt het er een beetje aan: als ik met de auto ben, dan bestel ik natuurlijk gewoon een frisje zoals een 7up. Als ik niet hoef te rijden vind ik het wel leuk om een (speciaal)biertje te drinken, maar niet te veel, want ik haat het om de controle te verliezen.

Welk woord gebruik je eigenlijk écht te vaak?
Ik werd er dus laatst op gewezen dat ik het woord ‘bizar’ heel erg veel gebruik. Ook als bijvoegelijk naamwoord: bizar leuk, bizar spannend, bizar tof. Daar moet ik dus even in minderen. En ik merk dat ik het woord ‘nice’ ook wel vaak ertussendoor gooi om iets ‘leuk’ te noemen, of gewoon wanneer er een stilte valt in een gesprek. Nice. (edit: en ik word er nu op gewezen door Alwin dat ik ook heel vaak ‘zeg maar’ zeg. Oeps!)

Wat is je favoriete film?
Man, deze keuze kan je mij echt niet aandoen. Ik heb altijd zoveel moeite met het kiezen van favoriete films! Oké, als het gaat om films die ik heel goed vind, dan kies ik Inception, The Great Gatsby en The Wolf Of Wall Street (hier is een duidelijk patroon in acteur gaande) en als het meer gaat om films die ik altijd kan blijven kijken, dan zijn het Les Misérables en Phantom Of The Opera.

Wat is je guilty pleasure – op het gebied van tv?
Het is dat ik nu geen televisie thuis heb en dus ook niet in de verleiding kan komen, maar ik ben echt zo’n sucker voor van die tellsell-programma’s. Gewoon, omdat ik de manier hoe ze dingen presenteren zo grappig vind. Als ik vroeger ziek was, keek ik de hele dag van die troep. Ook ben ik groot fan van dingen als Dr. Phil en Dr. Oz, omdat het zo typisch Amerikaans is.

Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?
Julia Stone – I Was Only 19

Naar wie was je laatste appje?
Naar Alwin: ‘Jullie moeten echt dichterbij komen wonen, haha!’. Omdat hij meer dan 2 uur moest reizen om naar Amsterdam te komen. Zoveel reistijd is stom!

Wat was je eerste e-mailadres?
Ah, dat was een prachtige: [email protected] Het verhaal erachter is dat ik vaak ‘Tessie’ werd genoemd en ik had op dat moment een ratje als huisdier met de naam ‘Babbel’. Zo grappig hoe zulke dingen samenkomen, wanneer je op zo’n jonge leeftijd opeens een emailadres moet bedenken. Ik was volgens mij 7 of 8 jaar.

Waar kun je je enorm aan ergeren?
Ik probeer er een niet te lange lijst van te maken, maar bovenaan staan waarschijnlijk wel eet-geluiden, mensen die mij proberen te manipuleren, traag internet en mensen die niet verder kijken dan wat ze kennen in hun eigen kring.

Wat is je meest awkward moment ooit?
Gelukkig heb ik de afgelopen jaren niet zulke hele ongemakkelijke momenten meer meegemaakt. Ik ben wel iemand die snel valt, dingen omstoot, of over haar woorden struikelt. Als ik maar een beetje zenuwachtig ben, dan word ik echt de grootste kluns ooit. Maar ik denk dat mijn meest beschamende moment blijft dat ik een keer over het schoolplein liep en er echt volop in mijn haar gepoept werd door een vogel. Dat was smerig én awkward.

Wat is je favoriete dag van het jaar?
Ik heb niet echt een favoriete dag, juist omdat de leukste dagen in het jaar altijd onverwachts komen. Ik heb vrij weinig met feestdagen en vind mijn eigen verjaardag wel leuk, maar vaak komen er nog veel toffere momenten voorbij tussendoor.

Wat is je favoriete emoji?
Het aapje met z’n handjes voor z’n ogen en ik ben dol op de twee roze hartjes.

Katten of honden?
Hier kan ik niet tussen kiezen. Ik heb zelf nog nooit een hond gehad, dus ik weet niet hoe het is, maar ik voel altijd een bijna oncontroleerbare liefde wanneer ik een hond langs zie lopen. Ik weet dat eigenaren het niet altijd chill vinden, maar anders zou ik elke hond die ik tegenkom aaien en ermee knuffelen. Gelukkig heb ik het vermogen om me in te houden. Datzelfde gevoel heb ik echter ook met katten! Ik ben gewoon een dierenmens.

Utrecht of Amsterdam?
Ik ken Utrecht helaas niet goed genoeg, dus ik zal altijd voor Amsterdam kiezen. Al weet ik dat Utrecht tegenwoordig ook héle leuke winkeltjes heeft. Het punt met Amsterdam is, dat het gewoon altijd zo druk is! Ik woon er nu een half jaar, maar ik kom relatief weinig in het centrum.

Koffie of thee?
Wederom eentje waarbij ik niet kan kiezen. Koffie is geweldig voor de suffe momenten, het ultieme ochtendgevoel en de dagen waarop ik mensen kijk in cafeetjes. Thee voelt enorm vertrouwd, verwarmend en bijna troostend. Ik hou heel erg van allebei.

Serie of film?
Ik kies toch voor film, ook al ben ik de laatste tijd steeds meer into de series. Helaas vind ik toch nog vrij weinig series écht goed, waardoor ik voor films moet gaan. Daar is nog een wat groter aanbod in op dit moment en ik vind altijd wel iets wat me ligt.

Engeland of Amerika?
Wat een moeilijke keuzes! Ik heb altijd geroepen dat Amerika mijn favoriete land was, maar dat is op het moment niet meer per se waar. Het punt met Amerika is, is dat alles zo groot en anders is dan hier in Nederland. Het is écht een wereld van verschil. Ik hou van het grote aanbod aan keuze, ik hou van de goede service en het feit dat je alle landschappen van de wereld in een land hebt. Daar tegenover staat Engeland: een kleiner, maar nog steeds prachtig land. Bij Engeland ga ik kwijlen van het mooie accent, de beleefdheid en de geweldige architectuur. Ik denk als ik écht moet kiezen, dat ik alsnog voor Amerika zal gaan. Gewoon, omdat er nog zó veel te ontdekken valt daar.

Vlees of vis?
Geen van beide, please! Ik eet geen dieren.

Drank of drugs?
Drank, al ben ik alsnog geen zuipschuit. Zoals ik hier al eerder zei, vind ik het niet zo fijn om de controle te verliezen en dus hou ik mezelf in bedwang. Daarom zijn drugs ook niets voor mij.

Spice Girls of Backstreet Boys?
Backstreet Boys, yes! Ik was net iets te jong om ook echt die-hard fan te zijn, maar ik ben later wel veel liedjes gaan luisteren. Ik vind dat ze leukere muziek hebben, hun danspasjes zijn te grappig en ik moet heel erg lachen om hoe ze doen in de clips. Toen werd dat waarschijnlijk heel aantrekkelijk gevonden, nu is het vooral lachwekkend.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Villa Achterwerk! Ik heb de tijd met Roos en haar Mannen meegemaakt en ik vond Van Rossum altijd de leukste. WAUW, nu ik dit schrijf kom ik erachter dat dit gespeeld werd door Raymond Thiry, die ik nu ken als stoere man uit diverse films. Hoe grappig! Dat wist ik helemaal niet!

Bert of Ernie?
Ik lijkt het meeste op Ernie, maar ik ga toch voor Bert. Ik vond Bert altijd de meest komische noot in het programma, door zijn sarcasme en uitstraling. Al ben ik ook wel vertederd door Ernie’s naïviteit en grote liefde voor dingen als ik het nu weleens terugkijk.

Buurman of Buurman?
Ja shit, ik heb dus echt te weinig Buurman en Buurman gekeken om hier iets over te vertellen!

Meest random feitje over jezelf?
Als het zou kunnen, dan zou ik het liefst altijd en overal op blote voeten rondlopen. Daar voel ik me namelijk het meest comfortabel op. Helaas kan dat natuurlijk niet, door de grote hoeveelheid vuil, glas en andere troep die op straat ligt.

De belangrijkste levensles die je in je afgelopen jaren hebt geleerd?
Dat je je eigen geluk bepaald en dat dat absoluut niet kan of gaat afhangen van andere mensen. Dat betekent niet dat andere mensen geen deel kunnen uitmaken van jouw geluk, maar je moet in ieder geval niet wachten tot iemand anders actie onderneemt.

Wil je de TAG overnemen? Dat kan natuurlijk! Hij was heel leuk om in te vullen!

46 reacties

 • Antwoorden 25 inspirerende levensvragen TAG - Lotus Writings 3 juli 2017 om 14:57

  […] is de vragenlijst beantwoord toen Roosmarijn (dj bij 3FM) 36 jaar was, zo las ik bij Teske de Schepper, en uiteindelijk werd het een tag vol levensvragen. Leuk […]

 • Antwoorden 25 Levensvragen – luna's Wonderland 23 april 2016 om 20:19

  […] everyone, vandaag heb ik de 25 levensvragen tag. Ik heb dezen gezien bij Teske De Schepper. Het is een tag met allemaal vragen. -DUH!- Dus ik hoop dat jullie die leuk vinden. Dus we zullen […]

 • Antwoorden 15 levensvragen! | Noa's ziel 8 januari 2016 om 10:14

  […] heb ik weer een tag! Hij komt bij Teske vandaan en ik vind ‘m leuk! Officieel is bestaat de tag uit 25 vragen, maar ik heb er 15 […]

 • Antwoorden Noa 7 januari 2016 om 21:31

  Hee Teske! Zeker een leuke blog en tag! Ik heb voor mijn blog van de 25 er 15 uitgekozen! Hij komt morgen online, dus als je een kijkje neemt zou dat natuurlijk helemaal tegek zijn!

  Veel hartjes voor jou!
  x Noa

 • Antwoorden Cariena 24 augustus 2015 om 21:09

  Zeker een keer langskomen in Utrecht! Wat een leuke vragen en antwoorden, erg leuk om te lezen :)

 • Antwoorden Cleo 16 augustus 2015 om 21:15

  Awesome! Ik ga ‘m naar het Engels vertalen en hem doen op mijn eigen blog :)

 • Antwoorden Serena 8 augustus 2015 om 23:36

  Ik vind het altijd leuk om dingen over mensen te weten te komen, en op deze manier is het nog leuker! Ik denk dat ik deze tag ga overnemen voor op mijn blog! X

 • Antwoorden TAG: 25 LEVENSVRAGEN | liefsdaphne 8 augustus 2015 om 16:49

  […] zag deze ‘tag’ voorbij komen bij Teske. Officieel is dit helemaal geen tag, Sanne vond deze bij 3fm en nam hem over. Nu groeit het toch […]

 • Antwoorden Eva 7 augustus 2015 om 14:45

  Wat een heerlijke tag! Die zou ik ook best eens willen uitproberen op mijn blog (:
  Ik heb ervan genoten!

 • Antwoorden luka nijland 7 augustus 2015 om 12:45

  zo leuk om dingen over je te weten via deze “tag”. <3

 • Antwoorden Naomi 7 augustus 2015 om 11:56

  Vind dit echt een leuke tag! Die emoticon met dat aapje is ook mijn favoriet! En dr phil ook echt een guilty pleasure.

  x

 • Antwoorden Anna 7 augustus 2015 om 11:33

  Leuk om op deze manier je beter te leren kennen!

 • Antwoorden Stephanie 7 augustus 2015 om 00:45

  Ahh leuke antwoorden :) heb deze ook ingevuld en ingepland staan. Echt toffe vragen sommige :).
  En wauw die foto uit de Filipijnen!

 • Antwoorden Iffy | DiaryOfAMUA 6 augustus 2015 om 21:03

  Wat een leuke tag!

  XO

 • Antwoorden Joyce 6 augustus 2015 om 20:32

  Leuke tag! Interessant om jouw antwoorden te lezen :-)

 • Antwoorden Leanne | Miss Nagellak 6 augustus 2015 om 19:41

  Wat een leuke tag! Leuk om te lezen!

 • Antwoorden Melisa 6 augustus 2015 om 19:23

  Leuke tag! Fijn dat je de vragen zo uitgebreid hebt beantwoord. Oh en films met Leo erin zijn altijd geweldig <3

 • Antwoorden Margot 6 augustus 2015 om 19:07

  Wat een leuke random vragen!

 • Antwoorden Sofie Katelijne 6 augustus 2015 om 18:57

  Leuke en originele ‘TAG’ :D The Great Gatsby is ook één van mijn favorieten! het boek is ook een echte aanrader :)

 • Antwoorden Iris 6 augustus 2015 om 18:17

  Je gebruikt ‘bizar’ te vaak als bijwoord, niet als bijvoeglijk naamwoord.

  • Antwoorden Lily 6 augustus 2015 om 22:07

   Volgens mij toch als bijvoeglijk naamwoord? Bizar leuk; bizar zegt iets over het woord leuk, dus dan is dat het bijvoeglijk naamwoord. Ik weet niet zeker hoor haha, maar Teske heeft gelijk volgens mij.

   • Antwoorden Hanne 7 augustus 2015 om 11:18

    Bijvoeglijke naamwoorden zeggen iets over zelfstandige naamwoorden, terwijl bijwoorden iets zeggen over bijvoeglijke naamwoorden, werkwoorden of hele zinnen. Dus in de uitdrukking “bizar leuk” is “bizar” een bijwoord ;)

 • Antwoorden Myrthe 6 augustus 2015 om 17:24

  Leuke tag! Haha, ik moest erg lachen om je eerste e-mail adres. :D

 • Antwoorden Eilish (artisticstateofmind) 6 augustus 2015 om 16:56

  Wat een leuke tag. Op mn to do list dan maar haha!

 • Antwoorden Amber 6 augustus 2015 om 16:32

  Hele leuke tag! Ik kan ook niet tussen honden en katten kiezen, ik vind ze allebei leuk!

 • Antwoorden Angela 6 augustus 2015 om 14:56

  Super leuke tag! Ik loop ook heel graag op blote voeten, ik vind het op het gras echt het aller fijnst. Daar voel ik me op een of andere manier goed en veilig bij. :P

 • Antwoorden Yasmin 6 augustus 2015 om 14:09

  Super leuke tag! Ik denk dat ik hem zelf ook nog een keertje ga invullen voor op mijn blog!

 • Antwoorden Tessa 6 augustus 2015 om 14:09

  Wat een leuke manier om zo wat meer over je te weten te komen! En die foto uit de filipijnen is echt bizar (haha) mooi

 • Antwoorden Tamara 6 augustus 2015 om 13:55

  Echt een leuke tag! Ik vind je antwoorden erg leuk en ik herken er ook een paar die ik ook zo zou beantwoorden!

 • Antwoorden Manon 6 augustus 2015 om 13:37

  Wat een leuke Tag is dit!

 • Antwoorden Wendy 6 augustus 2015 om 13:34

  Wat een leuke tag zeg! Interessant ook om je antwoorden te lezen :)

 • Antwoorden Nicole 6 augustus 2015 om 13:23

  Echt een hele leuke tag om te lezen! :) Mijn eerste email adres gebruik ik nog steeds, maar die werd aangemaakt door mijn vader toen ik 8 was. Gelukkig is het gewoon een combi van mijn voor en achternaam.

 • Antwoorden BySilke 6 augustus 2015 om 12:23

  Ik loop ook dolgraag op mijn blote voeten, maar omdat ik m’n tenen lelijk vind houd ik meestal mijn sokken aan, haha. Leuke TAG trouwens! Tof ingevuld :D

 • Antwoorden Stephanie 6 augustus 2015 om 12:11

  Ik blijf het een leuke tag vinden, hoewel hij eigenlijk niet zo bedoeld was haha. Leuk om te lezen!

 • Antwoorden Lindsey Beljaars 6 augustus 2015 om 11:23

  Heel leuk Teske! Ik heb hem vandaag ook op mijn blog! X

 • Antwoorden Rosanne 6 augustus 2015 om 11:16

  Leuke tag! Vooral omdat je er een heel verhaal omheen vertelde en niet alleen kort antwoord gaf.
  Ik gebruik mijn mailadres van vroeger nog steeds wel deels (ik krijg dan vaak de vraag wie/wat Huppy is en dan is het toch wel een beetje awkward om te vertellen dat het je cavia is hahaha)

 • Antwoorden Kylie 6 augustus 2015 om 11:11

  Leuke tag! Ik vind je levensles heel mooi! Xx

 • Antwoorden Helene 6 augustus 2015 om 11:06

  Oh wat leuk om hem te lezen. En dat van die leuke dagen is helemaal waar. Ze zijn er wanneer je het niet verwacht ;) mooi uitgelegd x

 • Antwoorden Els 6 augustus 2015 om 10:54

  Leuke tag! Stom detail: ‘Ook als bijvoegelijk naamwoord: bizar leuk, bizar spannend, bizar tof.’ Ik denk dat je bedoelt als bijwoord.

 • Antwoorden Sanne 6 augustus 2015 om 10:48

  Ik vind deze tag echt ontzettend leuk. Misschien juist nog wel meer omdat het helemaal niet bedoeld was als een tag. Ook wel erg tof dat je zo uitgebreid alle vragen behandeld!

 • Antwoorden Sofie 6 augustus 2015 om 10:41

  Hej Teske ik ben sinds kort ook beginnen bloggen en ik ben bezig over een artikel over mijn favoriete youtubers en bloggers en ja jij staat er ook tussen op nr 1 omdat jij mijn groot voorbeeld bent! Zou je aub even naar mijn blog willen gaan kijken? please en als je iets negatief opmerkt tips zijn altijd welkom
  blog : http://inspiredbybeaty000.weebly.com/
  groetjes sofie

 • Antwoorden Kim 6 augustus 2015 om 10:39

  Hele leuke tag! Vragen over van alles wat. :)

 • Antwoorden Silvana • SimplySilvana.nl 6 augustus 2015 om 10:38

  Ik moest echt enorm lachen om je e-mail; het idee achter mijn eerste was preciés hetzelfde! ‘[email protected]’, hahaha. Verschrikkelijk. :’) Leuk artikeltje dit!

 • Antwoorden Dorien 6 augustus 2015 om 10:34

  Kijk zeker naar ‘unreal’! Deze serie is soms wel een beetje “vuil” maar ontzettend goed!

 • Antwoorden Jolien 6 augustus 2015 om 10:17

  Inception, The Great Gatsby en The Wolf Of Wall Street vind ik ook geweldige films! :D Leuke tag!

 • Antwoorden Luna Baggen 6 augustus 2015 om 10:08

  Wat een leuke tag! Erg leuk om te lezen ook! Ik vind het altijd zo leuk dat je de vragen zo uitgebreid beantwoord :) <3

 • Reageer