My August 2015 Goals

5 augustus 2015

Het begin van juli lijkt alweer een eeuw geleden en deze afgelopen maand was fijn: het voelde als zomer en een beetje als vakantie. Ik heb alles lekker op een laag pitje gezet, terwijl ik toch ook ‘achter de schermen’ ook met nieuwe projecten bezig was. Vandaag bespreek ik de goals van vorige maand en die van deze maand augustus.

Een beetje huiselijk, een beetje carrière

De goals voor deze maand heb ik doormidden gedeeld in persoonlijke en carrière-gerelateerde doelen. Toch passen ze alle drie eigenlijk wel een beetje bij beide aspecten. Ik heb het gevoel dat augustus echt een goede maand gaat worden met veel vooruitzichten, veel vorderingen en toffe ideeën voor het komende jaar (het voelt toch altijd een beetje als een nieuw jaar als je september in gaat). De afgelopen twee maanden waren voor mij een soort mogelijkheid om op te laden en ik heb heel erg veel zin in de komende tijd. Augustus wordt alsnog vrij rustig, omdat het toch nog komkommertijd is, maar ik maak me alvast klaar om in september weer op volle kracht vooruit te gaan. Wiehoe!

Goals van juli

Hoe heb ik het afgelopen maand gedaan? Ik heb drie goals voor mezelf gesteld toen en die waren prima haalbaar, wat mij betreft. Ik ben super tevreden met alles wat ik heb behaald!

– Een boek lezen (Opium – Marian Mudder)
Heb ik het boek uitgelezen? Jawel, dat heb ik gedaan! Ik heb genoten en in spanning gezeten door dit boek en ik vind het heel erg leuk, omdat ik Marian nu natuurlijk ook een beetje ken. Ik ga hier absoluut een review over schrijven binnenkort, stay tuned.

– Veel koken en bakken
Yes, ik ben flink aan het koken geweest! Ik heb slechts een keer iets gebakken (want met bakken bedoelde ik zoete gerechten), maar ik vind dat dit goedgekeurd mag worden. Aan de blogpost van gisteren kon je al zien dat ik lekker in de keuken heb gestaan en dat doe ik nog steeds.

– Yoga, again!
Het heeft eventjes geduurd, maar tegen het einde van juli ben ik weer aan de slag gegaan met yoga. Als jullie dit lezen is het woensdag en heb ik in de ochtend weer een lesje! Ik herinner mezelf er goed aan om minstens 1 keer per week te gaan en ik wil dat eigenlijk opbouwen naar twee keer per week. Lijkt me fijn! Ik merk dat ik er heel rustig van word en de meditatie-oefeningen kan toepassen in mijn dagelijkse leven.

Augustus goals

En dan nu: mijn doelen voor deze komende maand! Ze zijn wederom weer haalbaar, maar ze vergen vooral wat creativiteit. En eentje vind ik gewoon heel belangrijk bij het beperken van mijn stress-level.

– Bewust en veel genieten van de clipopnames (+ de weg ernaartoe)
Hoogstwaarschijnlijk schiet ik aan het einde van augustus de clip voor mijn nieuwe single, die in het najaar uitkomt. Het plan is ietsje veranderd (we zouden eerst naar IJsland gaan, maar dat doen we een ander keertje), maar ik ben er alsnog van overtuigd dat het een plaatje moet gaan worden. Ik voel me altijd wel een beetje gestressed rondom dit soort opnames en dat is op zich logisch, maar ik wil het ook proberen aan de kant te schuiven en vooral heel erg veel te genieten. Dit is immers alweer de derde clip die we gaan maken! Ik werk opnieuw met Nina, die de vorige twee clips ook heeft geregisseerd en ik heb er heel veel zin in.

– De berging in de keuken mooi en praktisch inrichten
We hebben eindelijk stellingkasten in huis gehaald voor onze bergingen in huis. Ook voor de berging in de keuken heeft Mert er nu eentje in elkaar gezet. Nu is het nog de kunst om alles praktisch in te richten. Ik ga, denk ik, van die mandjes halen om dingen in te organiseren en wil graag met grote weckpotten werken. Ik ben in ieder geval Pinterest al flink aan het afspeuren om hier iets leuks van te maken.

– Een overzichtelijk en inspirerend moodboard maken voor het komende half jaar
Zoals ik al eerder liet vallen zitten er op het moment erg veel nieuwe en leuke projecten in mijn hoofd, waar ik mee bezig ben om ze uit te werken. Het lijkt me daarom handig om een moodboard te gaan maken voor het komende half jaar, om een beetje een idee te krijgen van waar ik over die 6 maanden wil zijn met alles en wat ik allemaal moet gaan ondernemen. Volgens mij werkt dat heel inspirerend en motiverend!

Ik ben erg benieuwd naar jullie doelen voor de maand augustus! Of laat je ze deze maand even vallen en vier je lekker vakantie? Dat is natuurlijk ook heerlijk. Ik lees het graag in de comments!

40 reacties

 • Antwoorden Amy 6 augustus 2015 om 18:32

  Hi, zijn die stickertjes van paperchase? Of een andere winkel?

 • Antwoorden Bianca 6 augustus 2015 om 09:30

  Mooie doelen! Van de clipopnames moet je sowieso lekker van genieten! XO

 • Antwoorden Wendy 6 augustus 2015 om 08:27

  Dit blijft een van mijn favoriete artikels. : )
  Toevallig had ik een paar dagen geleden ook zo’n artikel online gezet maar twee van mijn doelen voor komende maand zijn: veel bakken en koken & genieten van de laatste weken vakantie en leuke dingen ondernemen.
  Fijne dag!

 • Antwoorden Mila 6 augustus 2015 om 08:16

  Hee Teske, ik kwam er laatst achter dat je in de 1e en 2e klas van het Antonius bij mijn broer in de klas hebt gezeten, Sjoerd Luk haha
  Liefs Mila

 • Antwoorden Rieke 6 augustus 2015 om 01:05

  ik vind het altijd zo leuk om jouw doelen te lezen! het inspireert me om zelf ook doelen voor de maand augustus te maken!

 • Antwoorden Sofie 5 augustus 2015 om 23:01

  Hej Teske ik ben sinds kort ook beginnen bloggen en ik ben bezig over een artikel over mijn favoriete youtubers en bloggers en ja jij staat er ook tussen op nr 1 omdat jij mijn groot voorbeeld bent! Zou je aub even naar mijn blog willen gaan kijken? please en als je iets negatief opmerkt tips zijn altijd welkom
  blog : http://inspiredbybeaty000.weebly.com/
  groetjes sofie

 • Antwoorden Tine 5 augustus 2015 om 22:50

  Hey Teske, wat vind ik het toch altijd zeer leuk om je doelen te lezen. Dit werk inspireren voor mij om dit ook te gaan doen. Dit omdat het een gevoel geeft van iets bereikt te hebben. Deze maand begin ik met een enkel doel en dat is een nieuwe fotoserie maken.
  Bedankt voor de leuke artikels, groetjes uit België! :)

 • Antwoorden Tamara 5 augustus 2015 om 21:13

  Goede doelen! Ik ga veel aan mijn blog werken! En veel genieten en sporten!

 • Antwoorden Sarah 5 augustus 2015 om 21:07

  Leuke doelen heb je opgesteld. Zo’n moodboard heb ik voor mijzelf ook gemaakt in het begin van het jaar. Werkt inderdaad heel inspirerend.

 • Antwoorden Fatima Fabulous 5 augustus 2015 om 20:04

  Mooie doelen! Mijn doel is om in de vakantie lekker veel aan m’n blog te werken en nieuwe dingen leren over bloggen! Ook wil ik meer diy’s met Henna maken!

 • Antwoorden Desiree 5 augustus 2015 om 18:27

  Mooi dat je zo bewust bezig bent met je doelen. Ik ben benieuwd naar je nieuwe videoclip.

 • Antwoorden Iris 5 augustus 2015 om 18:13

  Voor nu is mijn doel om een beetje te genieten in de vakantie, maar tot nu toe voelt het nog een beetje saai. Nog maar tweeënhalve week te gaan, help!

 • Antwoorden Danielleeee 5 augustus 2015 om 16:43

  Mooie doelen heb je gesteld ! Mijn doel is om te bloggen, het is wat ik leuk vind en waar ik plezier in heb. Maar door de drukte van school kan ik het niet altijd bijhouden, dit jaar wil ik ervoor gaan. Een ander doel van mezelf is het maken van armbanden en deze misschien te kunnen verkopen.

 • Antwoorden Leanne | Miss Nagellak 5 augustus 2015 om 16:15

  Mooie doelen heb je weer opgesteld!

 • Antwoorden Angela 5 augustus 2015 om 15:10

  Ik ga lekker vakantie vieren! En die weckpotten vind ik ook een erg leuk idee, mijn moeder doet daar zelfgemaakte jam in. mmm….

 • Antwoorden Iffy | DiaryOfAMUA 5 augustus 2015 om 13:40

  Wat super goed dat je jouw doelen hebt behaald! Ik ben heel benieuwd naar de clip

  XO

 • Antwoorden Hester 5 augustus 2015 om 12:40

  Zo’n moodboard lijkt me inderdaad wel handig voor ‘nieuwe ideeën’, ik ben sowieso heel benieuwd wat je allemaal wil gaan doen maar vind het vooral leuk dat je zoveel wil ondernemen en opstarten. Veel plezier met het filmen van je clip!

 • Antwoorden Naomi 5 augustus 2015 om 12:39

  Goed gedaan deze maand zeg! weer leuke goals voor deze maand ook.
  x

 • Antwoorden Nicole 5 augustus 2015 om 12:19

  Heel veel plezier bij het opnemen van je videoclip. En voor in de stellingkast zijn weckpotten echt heel erg handig. Bij de Ikea heb je veel leuke manden en bakken (die van karton bij de papershop en het gedeelte opbergen) met hele leuke printjes. Bij ons staan er ook nog enkele kruidenplantjes in. Zo ziet het er vooral ook leuk uit! :D

 • Antwoorden Emma K. 5 augustus 2015 om 12:17

  Wat een mooie doelen! En ik ben zo benieuwd naar je single + videoclip <3
  Weet je misschien al welke maand ie uitkomt?

 • Antwoorden BySilke 5 augustus 2015 om 11:32

  Wow, jij krijgt met de opnames van je videoclips echt wel grote dingen aangeboden :) Veel plezier alvast, en geniet er inderdaad maar met volle teugen van :D

  • Antwoorden Teske 5 augustus 2015 om 11:37

   Ik krijg ze niet aangeboden, we regelen alles zelf haha :) En investeren er zelf ook veel in, omdat ik wil dat ze heel mooi zijn.

 • Antwoorden Annemijn 5 augustus 2015 om 11:28

  Hey Teske, ik heb even een vraag die ik al een tijd wil stellen.

  Toen je begon met Rewritten , zei je in de video waar je beelden toonde van het opnemen van het liedje, dat dit geregeld was door een soort ‘project-achtig’ (?!) van Vodafone: genaamd Firsts. Hierdoor kon jij een eigen single opnemen.

  Nou viel het mij op, dat er uiteindelijk totaal ZERO credits naar Vodafone zijn gegaan toen Rewritten online kwam. In de beschrijving is Vodafone nergens te vinden, bij de Special Thanks To staat Vodafone er niet bij, gewoon helemaal niks! Terwijl het (denk ik) toch duidelijk gesponsord was door Vodafone, toch? Hier verbaas ik me echt compleet over, vooral omdat Rewritten ervoor heeft gezorgd dat 500 Miles eracheraan kwam, en later de single King For A Day! Door Vodafone’s Firsts kan je dit nu allemaal doen, maar ze krijgen gewoon NUL credits!

  P.S. Dit is geen haat, dit is ook niet bedoeld om aanstoot te geven, ik vraag het me gewoon af!

  Ondanks dit vind ik het toch supergaaf dat je carrière ineens zo’n sprong heeft kunnen maken, heb je super goed gedaan! (Dankzij Vodafone). Nee grapje haha ?

  Liefs van Annemijn

  • Antwoorden Teske 5 augustus 2015 om 11:40

   Haha :) Het idee van de single was er al, maar we hebben Vodafone erbij betrokken als sponsor om alles te kunnen bekostigen die eerste keer. Dat is hoe een sponsoring werkt: ik bracht dat Firsts programma in de video onder de aandacht van mijn kijkers en zij betalen daarvoor een vergoeding. Ze hebben echter niets te maken gehad met de verdere vorderingen in muziek. Maar toch grappig dat het je opviel!

   • Antwoorden Annemijn 5 augustus 2015 om 22:03

    Thanks voor het antwoord, nu kan ik weer rustig slapen ? Haha nu snap ik het! Tof dat je even de tijd nam om antwoord te geven!

 • Antwoorden Tessa 5 augustus 2015 om 11:11

  Wat een mooie doelen! Zou je misschien een keertje iets meer over yoga kunnen vertellen? Lijkt me heel interessant! Mijn doel voor de komende maand is om lekker te ontspannen en op te laden voor het komende schooljaar.

 • Antwoorden Stephanie 5 augustus 2015 om 11:02

  Wat een goed bedachte doelen voor augustus! Zo’n moodboard is super handig en lijkt me ook nog eens leuk om te doen! Je moet zeker ook genieten van de opnames voor je clip, dat is namelijk best tof haha! ;)

 • Antwoorden Lindsey Beljaars 5 augustus 2015 om 10:50

  Leuk om zo iedere maand stil te staan bij ‘goals’. Doe dit echt nooit maar misschien moet ik mij er toch eens aan wagen.

 • Antwoorden Christel 5 augustus 2015 om 10:27

  Heel veel succes bij de clipopnamens! De vorige waren ook super tof, dus dat kan niet anders dan goed gaan. :)

 • Antwoorden anna 5 augustus 2015 om 10:10

  Mooie doelen, haalbaar ook lijkt me! Voor deze maand heb ik geen doelen, ik ga nog even volop genieten van mijn vakantie.

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 5 augustus 2015 om 10:08

  Ah wat een leuke doelen heb je weer opgesteld!

 • Antwoorden Luna Baggen 5 augustus 2015 om 10:00

  Mooie doelen heb je weer voor jezelf opgesteld! Ik heb deze maand niet echt doelen voor mezelf, maar ik ga gewoon nog even van de vakantie genieten en 26 augustus mijn verjaardag vieren ookal ga ik dan met school wadlopen ik ga er toch iets leuks van maken :)<3

 • Antwoorden Sofie Katelijne 5 augustus 2015 om 08:53

  Benieuwd naar de nieuwe videoclip! Fijn dat je de drie doelen van juli hebt behaald! :)

 • Antwoorden Deisy 5 augustus 2015 om 08:40

  Wat een prachtige doelen zeg meis! Genieten is inderdaad zo belangrijk en ik vind het mooi om te zien dat je hier bewust bij stil gaat staan. Het wordt een schitterende maand: ik weet het zeker ;-) X

 • Antwoorden Lolu 5 augustus 2015 om 08:38

  Haha de cute lama-sticker maakt het lijstje helemaal af! Ik ben benieuwd naar de nieuwe clip en natuurlijk de single die eraan zit te komen (: Enjoy it!

 • Antwoorden Dagmar 5 augustus 2015 om 08:03

  Wat gaaf van de clip, heel veel succes de komende tijd en veel plezier bij het behalen van deze mooie doelen! Je kunt het, enjoy!

 • Antwoorden Margot 5 augustus 2015 om 07:48

  Wat gaaf dat je weer een clip op gaat nemen! Ik ben nu een aantal weken meer aan het focussen op sporten en gezond eten, dus dat wil ik zeker blijven doen. En verder hard vooruit werken zodat ik in september lekker op vakantie kan.

 • Antwoorden kelly - Pluiskonijn.nl 5 augustus 2015 om 06:32

  Wat inspirerend om zo te lezen zeg! Ik heb wel altijd 1000 en 1 gedachtes in mijn hoofd over wat ik wil gaan doen en veranderen waar ik dag en nacht over na denk tot hoofdpijn aan toe. Misschien is bijv. een moodbord maken al een best goede tip voor mij;) Succes met al je Goals Tekse!

 • Antwoorden Hannah 5 augustus 2015 om 06:22

  Wat goed dat je al je doelen hebt behaald!!
  Veel succes met je nieuwe doelen.
  Ik ga de eerste weken van augustus gewoon lekker vakantie vieren.
  En daarna op school (ga naar de brugklas) en sport richten.

  XX
  Hannah

 • Reageer