Give me something tropical

21 juli 2015

Het voelt een beetje alsof Nederland ons pest. De ene dag lijkt het hoog zomer, de andere dag voelt het meer als herfst. Ik heb in ieder geval, heel eigenwijs, mijn truien al heel lang geleden opgeborgen. Ik wil de zomer, niets meer en niets minder. Deze oogschaduws zorgen ervoor dat je wat meer in de stemming komt.

Complete toeval

Vorige week dook ik heel snel Kruidvat in om nieuwe reinigingsdoekjes te halen, want die waren helemaal op. Die liggen in de buurt van de make-up en vanzelfsprekend wierp ik even een blik op de Essence en Catrice schappen. Bij Catrice zag ik niets nieuws of interessants, maar bij Essence lag een limited edition die er heel leuk uit zag: !Arriba!

Van alle producten zagen de oogschaduws er het meest veelbelovend uit en vandaar dat ik deze enkele minuten later afrekende. Ik val altijd voor van die funky printjes en ook felle kleuren maken me op warme dagen nog altijd erg blij.

02 Macarena Mint

Grappig genoeg doet deze oogschaduw me denken aan een eilandengroep die je ziet vanuit een vliegtuig of helicopter. De lichte gedeeltes zijn stukken ondiepe zee en bij de donkere gedeeltes is de oceaan juist heel diep. Zien jullie het ook? Buiten dat is het natuurlijk een prachtige, helder blauwe kleur die op de foto wat groener overkomt dan in het echt.

01 La Vida Loca

Wauw, wat een mooie kleurencombinatie! Ik heb hierbij niet zo’n vergelijking als bij de andere oogschaduw, maar volgens mij kunnen we het er allemaal over eens zijn dat dit er tof uit ziet. Drie kleuren roze/paars, die zich samenvoegen tot een diepe, paarse kleur als je het poeder aanraakt.

Swatches

Hier zie je de twee oogschaduws naast elkaar. Ze zien er helemaal prima uit en ze zijn lekker glanzend, wat ik wel erg vind passen bij zulke zomerse tinten. De structuur van de oogschaduw is zacht en je hoeft helemaal niet hard te wrijven tot er veel kleur vanaf komt. Wel vind ik dat we deze tinten al veel vaker hebben gezien in zomercollecties. Er had wel iets spannenders mee gedaan mogen worden!

De look

Ik zal tegenwoordig niet meer zo snel met een compleet paars/blauwe ooglook naar buiten gaan, maar zoals ik hem hier in mijn make-up heb verwerkt vind ik het heel leuk. Het is subtiel, laat je ogen mooi uitkomen en zorgt ook voor een frisse look. Op deze manier draag ik oogschaduw nog heel graag, omdat je het pas ziet als je dichtbij iemand bent en het net iets extra’s geeft aan de naturelle look die ik de laatste tijd draag.

Ja hoor, ik vind deze oogschaduws uit de !Arriba! collectie van Essence echt heel leuk. Als het helemaal je ding is: ze hebben ook nog een blush, haarkrijt, lipgloss en nagellak. Hij ligt nog de hele maand juli in de winkels. Deze oogschaduws kosten €1,99 per stuk.

46 reacties

 • Antwoorden Nicole 27 juli 2015 om 12:59

  Ik heb zelf de blush en vind um erg fijn! Ik ben ook nog van plan om die blauwe oogschaduw te kopen. Echt super leuk hoe je die had aangebracht en samen met dat paars maakt het je look helemaal af! Super tof!

 • Antwoorden Simovic-Vuceljic Natasa 26 juli 2015 om 21:46

  Wat een leuke look :) Liefs! x

 • Antwoorden Julia 26 juli 2015 om 14:53

  De kleuren zien er heel mooi uit en teske de look die je erbij hebt gemaakt vindt ik ook mooi en ik heb een blush van de !ariba! Collectie

 • Antwoorden X_jvw_x 22 juli 2015 om 21:09

  Hoi teske

  Ik vind dit heel leuk en inspirerend maar ik heb nog een vraagje hoe kan je zien of een make up product diervriendelijk is of verschilt dat gewoon per merk ik hoop graag een reactie te krijgen maar ik snap het ook als je hier misschien geen tijd voor hebt

  jade

  • Antwoorden Teske 22 juli 2015 om 21:48

   Op naoki.nl vind je een mooie lijst met allemaal dierproefvrije merken :)

   • Antwoorden Jade 23 juli 2015 om 17:27

    Wat leuk dat je hebt gereageerd en dankjewel ik ga zeker even een kijkje nemen

 • Antwoorden Karlien - Polished Cats 22 juli 2015 om 20:57

  oooeh echt hele leuke kleurtjes
  ook subtiel aangebracht
  daar hou k wel van

  liefs
  Karlien

 • Antwoorden Saraya 21 juli 2015 om 23:28

  Oo mooie zomerse kleurtjes, het pigment ziet er goed uit :)
  X

 • Antwoorden Miriam 21 juli 2015 om 22:06

  Dat is nog eens een mooie manier van oogschaduw aanbrengen, erg leuk en zomers!

 • Antwoorden Anne-Sterre 21 juli 2015 om 21:33

  Zo subtiel aangebracht vind ik het ook heel leuk staan, niet te aanwezig maar het maakt wel verschil.

 • Antwoorden Marianne 21 juli 2015 om 20:17

  Ik weet niet of het de bedoeling was maar die weerspiegeling ,van dat je kunt zien dat je de camera vasthoudt, in je oog vind ik zo leuk!

 • Antwoorden Linda / Oh My Beauty 21 juli 2015 om 19:47

  Wat een leuke oogschaduws! Mooie kleuren ook. Ik houd altijd wel van opvallende kleurtjes. Leuk om te combineren.

 • Antwoorden Babette 21 juli 2015 om 18:37

  Mooi, ik vind de manier waarop je hem aan hebt gebracht ook leuk. Voor mij geld hetzelfde: ik zal ook niet zo snel met een compleet paarse of blauwe ooglook de deur uitgaan.

 • Antwoorden Iris 21 juli 2015 om 18:09

  Meestal vind ik mono’s een beetje saai, maar zo is het een mooie look.

 • Antwoorden Veerle 21 juli 2015 om 17:27

  Oeeeh, wat zijn ze leuk! Ik zal ook niet snel met een felle make-uplook naar buiten gaan maar een hint of colour zo af en toe is niet verkeerd. :)

 • Antwoorden Manon 21 juli 2015 om 17:22

  Je hebt ze subtiel gebruikt, ze zien er leuk uit!

 • Antwoorden Mirinne 21 juli 2015 om 16:48

  Oh wauw. Die kleuren staan geweldig bij elkaar!

 • Antwoorden Miranda 21 juli 2015 om 16:03

  Wat heb je de kleuren mooi verwerkt in de look!

 • Antwoorden Lindsey Beljaars 21 juli 2015 om 15:07

  Mooie look heb je ermee gemaakt Teske. Zelf vond ik de kleuren nogal tegenvallen na het swatchen. Ze waren niet zo intens als ik had gehoopt. Staat je wel erg mooi.

 • Antwoorden Danique 21 juli 2015 om 14:30

  ahh ik vind het echt supermooi staan! Wat voor kwastjes gebruik je ervoor?

 • Antwoorden beautifulday4makeup 21 juli 2015 om 14:07

  Wat heb je deze kleuren mooi subtiel gebruikt.

 • Antwoorden lise 21 juli 2015 om 13:38

  Die paarse is heel mooi, luv it!
  <3

 • Antwoorden Els 21 juli 2015 om 13:03

  Ik vind eigenlijk de foto van alleen je oog wel heel mooi!

 • Antwoorden Amelie 21 juli 2015 om 12:43

  Vooral de groenige-blauwe vind ik leuk!

 • Antwoorden Andréa 21 juli 2015 om 12:33

  Superleuk! Ik zie inderdaad de overeenkomst met een eilandengroep in de groene oogschaduw. De look die je hebt gemaakt is iets te subtiel voor mijn doen, maar het staat je wel erg mooi!
  x

 • Antwoorden Anita 21 juli 2015 om 12:16

  Ik heb zelf alleen de blush meegenomen omdat ik weet dat ik zulke kleuren oogschaduw nooit zal gaan dragen. Maar ze zien er toch erg goed uit!

 • Antwoorden anna 21 juli 2015 om 12:11

  Ik vind ze echt heel mooi, de pigmentatie is super goed!

 • Antwoorden Romy 21 juli 2015 om 11:58

  Leuke look! Lekker subtiel ook :)

 • Antwoorden Scandinavian058 21 juli 2015 om 11:57

  Leuke collectie hè! Ik nam alleen de blush mee gister. Ook al zo mooi. Die motiefjes.. Love it!

 • Antwoorden Laura - Dagelijkse hap 21 juli 2015 om 11:36

  Heerlijk zomers :D Ze staan je echt goed! En ook nog eens lekker budget ;)

 • Antwoorden Rahma 21 juli 2015 om 11:31

  Ik vind ze er heel mooi uitzien, en snap precies wat je bedoeld met dat je die oceaan daar in die oogschaduw ziet!

 • Antwoorden Nicole 21 juli 2015 om 11:29

  Leuke kleurtjes. Grappig om de foto’s terug te zien die je in de “dag uit mijn leven” video maakte. Ze zien er erg goed uit!

 • Antwoorden Kylie 21 juli 2015 om 11:06

  Hele leuke oogschaduws! Je hebt er een hele mooie look mee gemaakt! X

 • Antwoorden Bianca 21 juli 2015 om 11:02

  Wat een leuke kleurtjes! Al zal ik ze zelf niet snel dragen, ze zien er wel erg zomers uit! XO

 • Antwoorden Stephanie 21 juli 2015 om 10:30

  Ik vind deze oogschaduws er zo leuk uit zien! Dat heeft Essence echt heel leuk gedaan :) En leuk dat je er een ander soort look mee maakt!

 • Antwoorden Maaike 21 juli 2015 om 10:06

  Ik vind de look lekker subtiel en kleurrijk, ga ik zeker ook proberen! En ik ben verrast over de oogschaduws, had niet verwacht dat ze zo mooi zouden zijn eigenlijk. Normaal heb ik nooit iets met Essence namelijk

 • Antwoorden Joyce 21 juli 2015 om 10:04

  Ik vroeg me al af wanneer we die leuke foto’s zouden zien passeren :-)

 • Antwoorden Sofie Katelijne 21 juli 2015 om 09:33

  Ziet er mooi uit! perfect voor de zomer :) zou zelf ook nooit de deur uitgaan met een felpaarse of groene ooglook maar de manier waarop jij de oogschaduws gebruikt is inderdaad veel natuurlijker!

 • Antwoorden Leah 21 juli 2015 om 08:37

  Leuk om weer eens een review te lezen. Ik ben gek op de kleur paars om als eyeliner of over het gehele ooglid te dragen. Ik maakte gister toevallig juist een kleurrijke look met het 88 palette, al vind ik een subtiele ooglook zoals deze ook erg mooi!

 • Antwoorden Amber 21 juli 2015 om 08:26

  Ze zien er zo mooi uit, maar ik draag echt nooit meer kleurtjes en om ze nu alleen te kopen om ernaar te kijken…. :P

 • Antwoorden Margot 21 juli 2015 om 08:13

  Wat een vrolijke kleurtjes!

 • Antwoorden Dagmar 21 juli 2015 om 08:01

  Wauw wat een vrolijke oogschaduws, echt heel leuk! Mooie, frisse look heb je ermee gemaakt. Staat je super!

 • Antwoorden Lauriëtte 21 juli 2015 om 07:49

  Het staat een beetje sprookjesachtig, hele mooie kleurtjes! :)

 • Antwoorden Beautydiarynl 21 juli 2015 om 07:45

  mooie foto’s! De kleuren zien er prima uit. Ik vind je look subtiel en daarom heel tof!

 • Antwoorden Sandra 21 juli 2015 om 07:35

  Mooie kleurtjes, je hebt het inderdaad heel subtiel verwerkt! Staat mooi :)

 • Antwoorden ilovemyinterior 21 juli 2015 om 06:39

  Super leuke kleurtjes! Laat voor mij de zomer maar weer komen

 • Reageer