Ik heb een geheim

14 juli 2015

Ik moet jullie iets bekennen, waar ik al bijna drie maanden mee rondloop. Iets waar mijn hart sneller van ging kloppen toen ik het te horen kreeg en iets waarvan ik heel erg blij ben dat ik het nu eindelijk aan jullie mag vertellen. Waar ik het over heb? Dat vertel ik jullie in de onderstaande video.

Oh man, ik ben zo blij dat dit alles er nu uit is! Ik was de afgelopen maand dus niet in het buitenland om nieuwe muziek te schrijven. Wat ik wel aan het doen was, was meedoen aan het enige programma waar ik het hele jaar door de televisie voor aan zet. Het voelt ontzettend onwerkelijk om dat te zeggen, maar het is wel zo. Ik kon natuurlijk niet doodleuk verkondigen dat ik in een ver land was om te overleven en vandaar dat ik een alibi moest hebben, net zoals de andere kandidaten. Ik vond het niet leuk om te doen alsof ik ergens anders was, maar het was heel belangrijk dat het geloofwaardig over kwam.

Ik heb het hele proces van tevoren vastgelegd in video’s die ik, voordat het seizoen gaat beginnen ga uploaden op mijn YouTube kanaal. Het was namelijk best wel een klus om alles voor te bereiden in een relatief korte tijd. Ik kan niet wachten om meer te schrijven over mijn ervaring rondom dit programma. Voor nu hoop ik dat ik jullie nieuwsgierig heb gemaakt en jullie net zo blij zijn als ik, dat ik mee heb mogen doen aan dit fantastische spel. En dat jullie natuurlijk gaan kijken in september!

153 reacties

 • Antwoorden Chris 20 juli 2015 om 23:32

  Wat GAAF!! Mocht je ook, naast super mooie natuur, nog eens vertoeven tussen knappe kerels en andere leuke BN’ers. Ben heel benieuwd hoe ver je het in het programma het hebt geschopt! :)

 • Antwoorden Floor Daasvand 20 juli 2015 om 18:14

  Echt zo gaaf dat je er aan mee doet!

 • Antwoorden micki 19 juli 2015 om 19:44

  Hee Teske, Ik ben super blij voor je! Ik volg expeditie Robinson al jaren! en weet je wat ook toevallig is: ongeveer een jaar\ een half jaar geleden heb ik ER gemailt omdat ik vond dat er weinig kanidaten mee deden die ik (ik ben 13 jaar oud) ken. Dus in de mail heb ik gevraagt of ze ook eens een youtubers zoals jij, Mascha of Enzo Knol mee konden laten doen. En nu doe jij mee, ik ben dus echt super blij! Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint. X Micki❤

 • Antwoorden Tamarah 19 juli 2015 om 15:33

  Onwijs leuk voor je! Wij kijken altijd naar Expeditie Robinson en ook dit jaar zullen we het weer gaan volgen. Super leuk dat je er aan mee hebt gedaan. Ik ben heel benieuwd :D .

 • Antwoorden Denice 19 juli 2015 om 13:49

  Omijngod ik vind dit ZOO COOL! Kan niet wachten tot het begint!

 • Antwoorden Riee 19 juli 2015 om 01:25

  Dit gaat je aantal lezers echt zoooooo vergroten omg

 • Antwoorden Riee 19 juli 2015 om 01:24

  wooooow dit had ik echt nooit verwacht! wel supergaaf!

 • Antwoorden Lavianrose 18 juli 2015 om 21:32

  Supertof! Ik ga zeker kijken!

 • Antwoorden Kaylee 18 juli 2015 om 13:05

  Wauw, Teske! Wat supertof! Ben onwijs blij voor je dat je dit mee hebt mogen maken, ook al ken ik je verder niet. Expeditie Robinson en Wie is de Mol zijn al jarenlang mijn favoriete programma’s, tevens de enige programma’s die ik volg (niet eens via televisie, lang leve m’n laptop). Ook dit seizoen ga ik zeker weten weer kijken, team Teske all the way!

 • Antwoorden Marleen 17 juli 2015 om 21:47

  Teske, ik ben echt flabbergasted, haha Ik vond het al een beetje vaag dat je ‘opeens’ naar het buitenland was, maar toch geloofde ik je en begreep ik de reden wel. Wel super mega gaaf zeg! Vorig seizoen ben ik halverwege gestopt met kijken omdat ik de kandidaten niet zo leuk vond, dit seizoen ga ik ZEKER kijken met jou als kandidaat!

 • Antwoorden Els 17 juli 2015 om 17:33

  Vet! Maar hoe kan het dat je paar keer foto’s uploadde uit Berlijn enzo? :p
  Liefs!

 • Antwoorden Romy 17 juli 2015 om 12:40

  Wowww superr!!! Heb de hele video zitten lachen :)

 • Antwoorden Simone 17 juli 2015 om 11:43

  Ik laat normaal nooit een reactie achter, maar serieus Teske: ZO VET. Gawd.
  Normaal kijk ik het programma en ken ik de helft niet en nu heb ik eindelijk iemand die ik van het begin af aan kan supporten, yeah. Echt zo vet joh, je verdient het! :)

 • Antwoorden Jasmijn 17 juli 2015 om 00:42

  Heee,
  Ik heb nog noooit een reactie achtergelaten, maar eens moet de eerste keer zijn…
  Ik wilde even kwijt dat ik dit echt heeeel tof vind en dat je heel erg trots mag zijn op jezelf voor wat je de afgelopen jaren allemaal hebt bereikt!
  Dit kinkt heel raar maar ik kijk expeditie elk jaar, maar nu jij meedoet heb ik echt het gevoel dat ik jou “ken” als je op tv komt, terwijl dat natuurlijk helemaal niet zo is!
  X

 • Antwoorden Sylke 16 juli 2015 om 17:00

  Omg Teskeee, super leuuk!
  Ik kijk expeditie robinson elk jaar, en dit jaar ben ik sws voor jou!
  Ik kijk ernaar uit!
  xo – Sylke

  Neem even een kijkje naar mn blog :)
  forestwriting.blogspot.com

 • Antwoorden Sylke 16 juli 2015 om 16:56

  Ooomg super leeuk! Ik ben benieuwd en ga zeker kijken!
  Neem ook even een kijkje op mijn blog :)
  forestwriting.blogspot.com
  xx – Sylke

 • Antwoorden Sallina 16 juli 2015 om 16:56

  Waa leuk ej!! Normaal reageer ik nooit maar vond t nu wel een reactie waard. Ik ken alle kandidaten nog niet weten maar ik weet nu al dat ik voor jou ben! Hoop niet dat je me telleur stelt!! en ben benieuwd hoe t je af gaat. Dit jaar kijk jij dus met een hele andere blik naar de expeditie. Waarschijnlijk weet jij de winnaar ook al? Hoop dat je op zn minst de finale haalt hoor! Verder wou ik even melden dat een blog zo als joune vaak een glimlach op me gezicht tovert en me veel inspiratie geeft en zin om bezig te gaan met make up en mode. Ik volg sinds een paar jaar nu je blog en ik vind t zo grappig dat ik je bij verschillende dingen steeds terug zie komen o.a de cornetto reclame en vorige week toen ik de fashionists las. En nu dus expeditie! Leuk is dat! Ook wou ik even zeggen dat ik het bewonder hoe positief en creatief je bent. Je bent een voorbeeld voor vele! En ik zou zeggen ga er mee door zo als je doet dat doet de mensheid goed! Groetjes vanuit Groningen!

 • Antwoorden Saske 16 juli 2015 om 16:30

  BABABABAAAAAMMM! :D <3

 • Antwoorden Lucinda Huijskens 16 juli 2015 om 14:39

  WAAAUW WAUUW WAUW! Gaaf. Ik kijk ook alleen maar naar Expeditie Robinson en Wie is de mol haha!

 • Antwoorden Astrid 16 juli 2015 om 13:32

  SUPERTOF! En ik hou van dat programma haha!

 • Antwoorden Sandra 16 juli 2015 om 10:54

  Hoe leuk dit! Hopelijk kunnen we dit in België ook kijken want ik ben heel benieuwd hoe het daar was voor je :).

 • Antwoorden Saskia 16 juli 2015 om 09:58

  HAHAHHAHA prachtig. Ik hoop dat dit een mooie les is voor iedereen die snel oordeelde. En dan vind ik dat ik met ‘snel oordeelde’ mij veel te netjes uitdruk.

 • Antwoorden Amber 16 juli 2015 om 09:04

  Echt heel leuk!! Ik ga zeker kijken.

 • Antwoorden Ilona 16 juli 2015 om 09:01

  Mijn favoriete programma! Superstoer! Ohohoh en al die ‘rare’ reactive die je kreeg van meiden die teleurgesteld in je waren… Die schamen zich nu toch enorm? Ik bezocht je website ook nauwelijks meer hoor, ook omdat de onderwerpen (dierproefvrij, vegetarisch, muziek, kleding) me niet meer lagen. Dat ligt meer aan mij dan aan jou ;-). Zag dit bericht op Facebook voorbij komen en wil toch kwijt dat ik het super vind en ik benieuwd ben hoe ver je komt.

 • Antwoorden Jeanine 15 juli 2015 om 23:59

  Super cool! Is mijn favoriete programma en dan zit jij er ook nog in!! Hoop dat je heel ver bent gekomen of misschien wel hebt gewonnen :).

 • Antwoorden Titia Dijkema 15 juli 2015 om 21:56

  Je hebt je alibi wel goed volgehouden. Ik trapte er helemaal in want je zette ook foto’s op instagram en soms kwam er zelfs een artikel online. Echt wauw! Ben heel benieuwd naar de afleveringen.

 • Antwoorden Eva 15 juli 2015 om 21:10

  Ik ben echt benieuwd!

 • Antwoorden Elke 15 juli 2015 om 20:07

  Waaaauw wat gaaf!! Ben erg benieuwd, wat zal het een avontuur geweest zijn zeg! En leuk ook dat je tegen die tijd mag laten zien hoe je je hebt voorbereid enzo, erg leuk!

 • Antwoorden X 15 juli 2015 om 19:37

  Wauw, super gaaf dat je mee doet aan het programma.
  Ik ben niet zo’n fan van Expeditie Robinson maar nu jij meedoet ga ik zeker kijken. :)

 • Antwoorden Stefanie 15 juli 2015 om 19:30

  wat gaaf! ik ga dit seizoen zeker kijken, ben echt benieuwd.
  Ook leuk dat je de weg ernaar toe hebt gefilmd, lijken me ook echt leuke video’s om te kijken.

 • Antwoorden Evelien 15 juli 2015 om 17:39

  Gaaf!!! Ik ga zeker kijken.

  Wat ik me wel afvraag: hoe heb je dat in die tijd met social media gedaan? Je postte wel nog..

  • Antwoorden Teske 15 juli 2015 om 20:23

   Veel deelnemers zetten dan iemand in om voor hen te tweetten en zo ook ik :) Saske (m’n zus) en haar vriend Alwin hebben dat gedaan.

 • Antwoorden Sylvia 15 juli 2015 om 17:00

  Haha, toen ik las dat je een geheim had en je daarvoor naar het buitenland moest, vermoedde ik al dat het om Expeditie Robinson ging ;) Echt heel leuk, ben erg benieuwd :)

 • Antwoorden Joyce 15 juli 2015 om 16:16

  Damn, ik zie net dat het alleen maar met Nederlanders is, we zullen dit in vlaanderen dus niet kunnen volgen :-( kunnen we dit ook online bekijken?

 • Antwoorden lana 15 juli 2015 om 14:27

  omg ik dacht eerst dat teske mss zwanger was :p nu ga ik zkr kijken naar expeditie robinson :)

 • Antwoorden Johanna 15 juli 2015 om 12:20

  Wat ontzettend tof! Het teken dat bloggers/vloggers serieus genomen worden anno 2015!

 • Antwoorden Caro ~ My Beautycase 15 juli 2015 om 11:21

  Ik zag dit filmpje gisteren en wauuuww wat gaaf zeg! Heel gek maar ik had al zo’n vermoede toen ik het begin van het filmpje zag en je zei: ‘dat ik hiervoor gevraagd ben’… toen dacht ik al hmmm misschien expeditie robinson? Haha echt heel erg leuk en ik ga zeker kijken net als ieder jaar! :-)

 • Antwoorden Wies | Nature of Happiness 15 juli 2015 om 11:19

  Wat super tof dat je mee hebt gedaan!! Echt bijzonder. Ik kijk eigenlijk nooit naar Expeditie Robinson, maar ik ga nu zeker even kijken om je te zien :)

 • Antwoorden Lolu 15 juli 2015 om 10:21

  Haha wauw! Word weer eens tijd dat ik de tv aan ga zetten (ik kijk echt nooit tv) en volg normaal ook geen expeditie robinson. Maar nu ben ik wel erg nieuwsgierig gezien jij mee zal doen! Je hebt ons wel goed voor de gek gehouden.

  Betekend dit trouwens ook dat er geen nieuwe single aan zit te komen? Daar keek ik stiekem wel naar uit namelijk haha.

  • Antwoorden Teske 15 juli 2015 om 20:24

   Er komt wel een nieuwe single aan!

 • Antwoorden Margot 15 juli 2015 om 09:42

  Wat gaaf! Ik kijk eigenlijk nooit tv, maar dit wil ik natuurlijk zien! En wat lijkt het em moeilijk om daar al die tijd niks over te mogen zeggen!

 • Antwoorden Marit | thestormfactory 15 juli 2015 om 09:34

  OMG Tes! Ik ben zo blij voor je! Echt mega tof dat je hieraan mee hebt mogen doen! Oh, ik ben zo enthousiast! Zeker omdat expeditie Robinson ook altijd mijn favoriete tv-programma is :) Ik kan niet wachten!

 • Antwoorden Antia | mindjoy 15 juli 2015 om 09:20

  TE GAAF Teske! Ik vind ER echt een super leuk programma en zal het dit jaar met nog meer plezier gaan kijken!

 • Antwoorden Noa 15 juli 2015 om 09:19

  WATTT, ik kan niet wachten. Dat is ook mijn lieverlings progamma en dan speelt Teske er ook in! Ik vind dit super tof voor je <3

  Liefss

 • Antwoorden meroonisa 15 juli 2015 om 08:57

  gefeliciteerd meid super blij voor je. Ik volg je al jaren en
  heb nog nooit gereageerd. maar kom zeker twee keer in de week effe langs op je site om te kijken waar je mee bezig bent. ik ben drie jaar geleden verhuist naar UK, jou blog is toch wel 1 van nederlandse blogs die ik ben blijven volgen en expeditie robinson ook 1 van de nederlandse tv programma’s die geweldig vind en elke jaar kijk. super gaaf dat je zo’n grote kans heb gekregen. hoop natuurlijk dat je ver ben gekomen en dat we allemaal lang van je kunnen genieten in expeditie robinson.

 • Antwoorden Lara 15 juli 2015 om 08:11

  Super leuk!! Zo tof dat je dit kan doen. Iemand enig idee of dit ook in België wordt uitgezonden? Ik wil dit echt zien :D

 • Antwoorden Sabrina 15 juli 2015 om 07:35

  Super cool! Ik was al van plan om te gaan kijken. Ik ben echt heel erg benieuwd hoe je het gedaan hebt :-)

 • Antwoorden Joyce 15 juli 2015 om 07:35

  Expeditie Robinson is toch met Vlamingen en Nederlanders samen? Ik volg het normaal altijd, ik ben benieuwd naar jouw deelname :-)

 • Antwoorden Mieke 15 juli 2015 om 04:32

  Wow! Super!
  Proficiat!
  Ik ben heel benieuwd hoe je het gedaan hebt :-) dat wordt spannend!

 • Antwoorden Anita te Gussinklo 15 juli 2015 om 00:45

  Wauw, wat super tof dit.
  Ik ga dit seizoen zeker kijken, ben benieuwd naar je avontuur.

 • Antwoorden Fleur 15 juli 2015 om 00:03

  Wauw Teske, wat ontzettend gaaf! Ik kan niet wachten tot de afleveringen! Ook mijn favoriete programma maar nu natuurlijk nog vetter dat jij er in zit!

 • Antwoorden :) 14 juli 2015 om 23:46

  Ontzettend gaaf! :D Ik ga zeker kijken! Ben erg benieuwd! :) Echt heel erg leuk!

 • Antwoorden Lisanne 14 juli 2015 om 22:53

  Mijn favoriete progamma!!!
  ik zat al te denken van wanneer ben je zolang weg geweest om dat te doen en toen dacht meteen aan die paar weken dat je even op reos ging voor jezelf haha
  Ben benieuwd hoelang je er hebt gezeten! het duurt geloof ik 4 weken toch?
  Ik zie nu ook op je instagram de weken dat je weg bent geweest er bijna niks is geplaats en alleen maar dingen over je single die dus iemand anders geplaatst heeft haha
  Ik kan niet waaaachten om het te zien!

 • Antwoorden Renate 14 juli 2015 om 22:40

  Wow wat gaaf zeg! Ik hoorde je al vaker zeggen dat je heel graag aan dat programma mee wilde doen, dus ik vind het tof voor je dat het werkelijkheid is geworden! Ik kijk nooit Expeditie Robinson, maar nu word ik er stiekem toch wel een beetje benieuwd naar en ik ga sowieso de eerste aflevering kijken!

 • Antwoorden noortje de vries 14 juli 2015 om 22:34

  wow super gaaf teske! ik merkte al op dat je ineens zo weinig postte maar ik dacht die zal t wel gewoon druk hebben met iets anders ofzo maar dit had ik echt nooit verwacht! ik ga nu zeker kijken. dit wordt dan ook echt mijn eerste keer want ik kijk echt nooit naar expeditie robinson maar ik ben nu wel benieuwd hoe het is!

  zou je misschien ook eens op mijn blog willen kijken? ben heel erg benieuwd wat je ervan vind :D

 • Antwoorden Julia 14 juli 2015 om 22:16

  Dit had ik dus echt niet verwacht maar wauw, wat gaaf! Sowieso dat je dit mag doen als blogger/youtuber! Ik ga zeker weten kijken :)

 • Antwoorden Lindsey Beljaars 14 juli 2015 om 22:08

  GE-WEL-DIG! Er zijn maar twee TV-programma’s die ik altijd op de voet volg. Wie is de Mol? en Expeditie Robinson. Wat megavet dat je meedoet met Expeditie Robinson. Ben zo ontzettend benieuwd hoe je het gaat doen. Bij deze alvast mijn respect, want op zo’n eiland zitten lijkt me niet heel makkelijk. Ben benieuwd naar je avontuur!

 • Antwoorden Sanne 14 juli 2015 om 22:07

  Uhm dit is toch een programma voor BN’ers?
  Nou, ben benieuwd. Vind je alleen niet echt geschikt voor dit programma. Zijn over het algemeen toch fanatieke bikkels die eraan mee doen. Ben ook benieuwd of je het mentaal aan kan. ;)

  • Antwoorden Derpina 15 juli 2015 om 01:51

   Als ze het mentaal niet aan had gekund had ze er denk ik niet zo enthousiast over verteld.

  • Antwoorden I 15 juli 2015 om 13:08

   Ja, dat is een programma waar bekende Nederlanders aan meedoen. Vandaar dus dat een Nederlander met een paar honderdduizend volgers op YouTube wordt gevraagd, lijkt me prima aan het label bekend voldoen toch?

 • Antwoorden I 14 juli 2015 om 22:02

  NIIIIEETTT! Toen ik de video startte dacht ik, het zal toch niet.. Maar nu worden wel alle kandidaten bekend gemaakt afgelopen paar dagen.. WAT GAAF!

 • Antwoorden Jana 14 juli 2015 om 21:43

  Wat leuk! Die afleveringen kan je ook gewoon online kijken dan of niet? Ik woon in België maar ik zou het programma ook erg graag willen volgen, ik ben benieuwd :)

  • Antwoorden Isy 15 juli 2015 om 01:33

   Hee, ja je kan de afleveringen waarschijnlijk wel online kijken. Via http://www.rtlxl.nl , je zult dan wel echt iedere week moeten kijken, omdat RTL de afleveringen erop laten staan totdat de volgende is geweest (gewoon een tipje). Hopelijk heb je hier iets aan :)
   X

 • Antwoorden Femke 14 juli 2015 om 21:40

  Super leuk!:D

  • Antwoorden Isy 15 juli 2015 om 01:32

   Hee, ja je kan de afleveringen waarschijnlijk wel online kijken. Via http://www.rtlxl.nl , je zult dan wel echt iedere week moeten kijken, omdat RTL de afleveringen erop laten staan totdat de volgende is geweest (gewoon een tipje). Hopelijk heb je hier iets aan :)

   X

 • Antwoorden Iris | Todayslipstick 14 juli 2015 om 21:27

  Wauw echt onwijs onwijs onwijs gaaf! Ik ben zo enthousiast!! Ik kan niet wachten tot we het op tv kunnen gaan zien!
  Liefs, Iris

 • Antwoorden lise 14 juli 2015 om 21:22

  wooowww, dit had ik echt niet aan zien komen. Het is echt super gaaf dat je mee mocht doen en dat je gewoon op tv komt met allemaal bekende nederlanders! Misschien klinkt dit vreemd maar ik ben trots. Ik ga zeker kijken! <3

 • Antwoorden Emma 14 juli 2015 om 21:22

  Noooo bizar!!! wooow ik volg je al heel lang, maar lang bijna nooit een comment achter, maar oh mennn wat gaaf!!! wat mega gaaf voor jou!! dat ze je gevraagd hebben, en dat je daar gewoon was de laatste tijd!! wowww ik kreeg echt kippenvel toen je het vertelde, ik kan echt niet wachten om de afleveringen te zien :D :D

 • Antwoorden Denise 14 juli 2015 om 21:19

  Haha het is wel een goede dekmantel geweest zeg! Heel gaaf voor je Teske :D

 • Antwoorden Linda 14 juli 2015 om 21:13

  Ooooh wat gaaf! :D Supermoeilijk om dan niets te zeggen inderdaad!
  Ik kijk het eigenlijk nooit, maar nu wel! De kijkcijfers gaan zeker omhoog nu jij meedoet haha, ik ben heel benieuwd! :)

 • Antwoorden Irina 14 juli 2015 om 21:11

  Echt ontzettend gaaf!
  Dat je zoiets mag doen vanwege je blog is ook wel heel erg tof. Ik ga zeker kijken!

 • Antwoorden Miranda 14 juli 2015 om 21:04

  Toen ik je bericht las van ik heb een geheim en ik toen ik zag dat je het 3 maanden stil moest houden dacht ik van die is vast zwanger haha. Maar blijkbaar had ik het mis.

 • Antwoorden Liesl 14 juli 2015 om 20:59

  Hey Teske! Ik reageer normaal nooit maar bekijk je site wel trouw. Wilde even zeggen dat ik t echt superleuk voor je vind dat je daaraan mee mocht doen :) echt een once in a life time experience. Ik kijk ook altijd trouw naar ER en dat zal dit jaar niet anders zijn. Ben benieuwd hoe ver je bent gekomen :)

 • Antwoorden Angela 14 juli 2015 om 20:58

  Wauw 0_0.. Je doet gewoon mee aan Expeditie Robinson!! Zoo cool! Echt .superleuk dat je er aan meedoet

 • Antwoorden Anouk 14 juli 2015 om 20:54

  Wat super gaaf en wat zal t lastig zijn geweest je mond te houden. Ik heb vorig seizoen niet gezien ik vind het presentatie duo helemaal niets. Maar jij geeft mij toch wel weer die reden om te gaan kijken ik ben erg benieuwd. Maar ik vind t super gaaf en hoop dat je er leuke contacten aan over hebt gehouden.

 • Antwoorden Vannesa 14 juli 2015 om 20:46

  ,Omg, super super superrrr gaaf!! Kan echt niet wachten tot het op tv komt. Je alibi was ook zo geloofwaardig , sneeky bastard!!

 • Antwoorden Tessa 14 juli 2015 om 20:30

  Tijdens het kijken van het eerste stukje dacht ik: ze heeft of mee gedaan aan ‘Wie is de mol?’ of aan Expeditie Robinson. ZOOOOOO gaaf!

 • Antwoorden eva 14 juli 2015 om 20:29

  Wauw zo gaaf!! Ik ben jaloers! !!

 • Antwoorden Marte 14 juli 2015 om 20:22

  Haha, super cool Teske!! Congrats & heel benieuwd naar de uitzendingen (ook al heb ik het nog nooit gekeken…)
  Liefs! Marte

 • Antwoorden Nicole 14 juli 2015 om 20:05

  Wauw wat ontzettend gaaf. Lijkt me echt moeilijk om zoiets zo lang geheim te houden. Ik ben enorm benieuwd!

 • Antwoorden Roos 14 juli 2015 om 19:54

  Wat tof Teske! Ik ben heel erg benieuwd. Fijn dat je je dromen zo kan najagen!!!!

 • Antwoorden kim 14 juli 2015 om 19:49

  Echt heel erg gaaf!

 • Antwoorden Nicky 14 juli 2015 om 19:46

  Oh mijn god, wat een opluchting… Toen je aankondigde dat je naar het buitenland zou gaan werd ik bang dat je misschien je blog volledig aan de kant zou schuiven voor muziek en dat zou ik zo jammer hebben gevonden! Niet dat ik je geen geweldige zangeres vind hoor :) ik ben zelf Vlaams maar ook bij ons draaien ze het Cornetto spotje, ik word telkens blij als ik je daarin hoor zingen (de eerste keer verslikte ik me omdat ik zo enthousiast wilde roepen “da’s Teske!” Alsof ik je persoonlijk ken. Of ja, in bepaalde mate heb ik wel dat gevoel. Ik volg Expeditie Robinson nooit echt maar ik ga zeker een aflevering proberen mee te pikken nu ik weet dat jij meedoet! Knap hoor, naast je blog en youtube kanaal ben je nog een hele carrière aan het uitbouwen!

  • Antwoorden Elena 27 juli 2015 om 16:55

   Zenden ze dit ook bij ons uit? Nee toch? Aleja, wij hebben ook soms expeditie robinson maar dat is toch al super lang geleden?

 • Antwoorden Amy 14 juli 2015 om 19:45

  Zo ontzettend tof Teske!

 • Antwoorden Ehlana 14 juli 2015 om 19:38

  Super leuk! Was het niet super zwaar? Lijkt me echt een droom die uitkomt

 • Antwoorden Boukje 14 juli 2015 om 19:30

  Wowwww wat geweldig Teske!!! Ik ben zo ontzettend benieuwd naar de uitzendingen! Naar hoe je het gedaan hebt en hoe ver je gekomen bent enzo, super spannend. Ik heb het gevoel alsof een vriendin van me meedoet en voel me daar een beetje belachelijk over aangezien jij geen idee hebt wie ik ben ;). Het is natuurlijk wat te laat om je succes te wensen, maar ik hoop in ieder geval dat je zult genieten van alles wat er vanaf nu nog komen gaat mbt Expeditie Robinson!

 • Antwoorden Evelien 14 juli 2015 om 19:14

  Teskeeeee! Dit. is. zo. vet! Echt heel gaaf, ik ben zo blij voor je! Ook voel ik een soort trots: het is een mede-blogger (weliswaar een veel grotere) die mee gaat doen aan een programma op televisie! Ik kijk expeditie Robinson nooit volledig vanaf begin tot eind, maar ga da nu zeker doen! Nogmaals: ZO. VET!

 • Antwoorden Queenchubby 14 juli 2015 om 19:09

  Whaaaa, zo cool! Toen je met zo’n vaag verhaal kwam, speelde het al door mijn hoofd of je misschien was gevraagd. Ik ben een groot fan van het programma en ben me er bewust van dat ze het in deze periode opnemen! Ik ga zeker kijken!

 • Antwoorden Esther 14 juli 2015 om 19:04

  Omggg Serieus? Dit is ook voor mij bijna het enige programma waar ik de tv voor aanzet. Dat wordt leuk joh, ben nu heel benieuwd hoe ver je het geschopt hebt :-)

 • Antwoorden Jildou 14 juli 2015 om 19:04

  WWwwhaaaaattt! Ik ben een grote fan van expeditie Robinson (en van jou hahha)! En bij het vorige seizoen, zat ik er over na te denken hoe tof het wel niet zou zijn als jij mee zee zou doen. Ik vond (en vind) je er echt zo’n type voor! En nu dus dit, zo super leuk voor je! Ik hoop natuurlijk dat je gaat winnen!

  Xxx Jildou

 • Antwoorden Lys 14 juli 2015 om 19:01

  Wauw, wat spannend en leuk dat je mocht meedoen!! Ik ga zeker kijken :)

 • Antwoorden diana 14 juli 2015 om 18:45

  waaw, super gaaf zeg! ik keek het meestal al, maar dit seizoen ga ik geen aflevering missen hoor!

 • Antwoorden Dionne 14 juli 2015 om 18:43

  Ik vind het echt zo ontzettend tof!

 • Antwoorden Lara 14 juli 2015 om 18:41

  Teske, wat vind ik dit gaaf. Echt ontzettend gaaf. En stoer. Ik had het dus echt totaal niet verwacht, heb geen moment getwijfeld aan je alibi. Waar ik wel aan zat te denken, als er in de toekomst nog vaker youtubers worden gevraagd, gaat het wel steeds lastiger worden om een maand te ‘verdwijnen’ haha! Ik kijk echt uit naar de afleveringen en ben heeeel benieuwd hoe de ‘expeditie-robinson- Teske’ is!

 • Antwoorden Iris 14 juli 2015 om 18:40

  Wat erg dat je het zó lang geheim hebt moeten houden. Wel heel gaaf! Ik hoop voor je dat je niet heel veel honger hebt moeten lijden.

 • Antwoorden Francesca 14 juli 2015 om 18:13

  Als Teske nu in Expeditie Robinson zit, dan moet Masha (Beautygloss) wel in Wie Is De Mol! Super Teske, ik ben zo blij voor je! <3

 • Antwoorden Kirsty 14 juli 2015 om 18:09

  Wat gaaf zeg! Ik denk dat dit voor veel mensen ook echt wel een droom is die uitkomt, dus ik snap dat je het erg leuk vindt! Ben benieuwd naar de afleveringen :)

 • Antwoorden Inez 14 juli 2015 om 18:07

  Ik heb serieus je blog verwijderd op bloglovin omdat ik het zo vaag vond allemaal.. vond het een rare reden om je blog zo te verwaarlozen. Maar nu ik dit weet: Wooooow dit is echt zoo ontzettend awesome!!
  Expeditie Robinson is echt mijn favoriete programma, ik ben zo enorm benieuwd!!

 • Antwoorden Melvie 14 juli 2015 om 18:06

  Wauw Teske, wat ontzettend gaaf!!!! Your dream came true!!!

 • Antwoorden Lisa 14 juli 2015 om 18:06

  Wat leuk! Eerlijk gezegd had ik iets van ‘wtf is dit’ toen je jezelf wilde zoeken in het buitenland, maar dit is echt tof! Ik kijk het nooit, maar ik denk wel dat ik dit ga kijken.

 • Antwoorden Emma K. 14 juli 2015 om 18:05

  Zo ongelofelijk gaaf dit! Normaal volgde ik Expeditie Robison altijd al, maar deze keer zal dat nog veel leuker worden dan voorheen. Ben nu heel erg benieuwd naar de afleveringen <3

 • Antwoorden Tamara 14 juli 2015 om 18:04

  Dit is echt heel gaaf!

 • Antwoorden Anouk 14 juli 2015 om 17:59

  Wat geweldig leuk dit! Ik keek altijd al naar Expeditie Robinson maar dit jaar ga ik zeker met twee keer zo veel plezier voor de buis zitten. Wat bizar om te denken dat jij het al achter de rug hebt.

 • Antwoorden Manon 14 juli 2015 om 17:57

  Wat superleuk voor je, je ziet echt dat je er heeeel blij mee bent! Gefeliciteeerd! Misschien leef ik onder een steen, maar ik heb het dus nog nooit gegekeken ^^ Maar ik ga nu zeker kijken dit seizoen, ben benieuwd!

 • Antwoorden Jennifer 14 juli 2015 om 17:55

  Super vet Teske!!

 • Antwoorden Marion 14 juli 2015 om 17:37

  Wauw, wat gaaf om dat te kunnen en mogen doen! Ben heel erg benieuwd.

 • Antwoorden Nadine 14 juli 2015 om 17:36

  Woo ik was echt in shock! Ik dacht dat het iets met je muziek te maken ha ofzo.. Wat super gaaf! Ik ben echt robinson fan dus ik ga zeeeker kijken!

 • Antwoorden Tamara 14 juli 2015 om 17:35

  Echt geweldig! Ik ga echt kijken! Helaas wel op gemist aangezien ik dan op stage ben in het buitenland

 • Antwoorden Annelot 14 juli 2015 om 17:35

  Super gaaf Teskee!
  Ben heel erg benieuwd :^)
  Ik vind het ook super dat het jouw overkomt, ik gun het je ook enorm haha!
  Xx

 • Antwoorden Noortje 14 juli 2015 om 17:22

  Zoo super vet, normaal kijk ik dit progamma niet, maar dit seizoen sowieso wel.

  Wel een vraag hoe je aan die foto’s komt of had je die eerder gemaakt.

 • Antwoorden anna 14 juli 2015 om 17:21

  Wat tof! Ik las het inderdaad al op FB. Ik kijk het programma nooit, maar nu maak ik natuurlijk een uitzondering…

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 14 juli 2015 om 17:20

  HOE GAAF! Ik ben echt gek op Expeditie Robinson en was zo benieuwd naar de kandidaten en nu doe jij gewoon mee! Hoe awesome! Ik kijk nu al super erg uit naar de afleveringen :)

 • Antwoorden Tes 14 juli 2015 om 17:15

  Hahaha je was er zeker als eerste uit?
  Sorry zie het echt niet voor me, niks voor jou dit hahah zal wel gaan kyken!

 • Antwoorden Mireille 14 juli 2015 om 17:11

  Wat ongelofelijk gaaf!!! Normaal kijk ik eigenlijk bijna nooit meer tv maar dit ga ik zeker kijken!

 • Antwoorden Anne 14 juli 2015 om 17:03

  Wowww wat leukk!
  Hoe heb je dat dan met de site gedaan? Heb je zo ver vooruit gewekt?? En je wekelijkse dagboek??

 • Antwoorden Ilse 14 juli 2015 om 17:03

  O my god, zo vet!
  Ik vind dit programma echt geweldig. Net zoals jij kijk ik eigenlijk bijna geen TV meer, maar voor dit programma kijk ik wel.
  Echt super vet dat je hebt meegedaan en ik ben benieuwd naar het nieuwe seizoen

 • Antwoorden denise 14 juli 2015 om 17:03

  omg super tof i love dat programma ik zou daar ook graag aan mee willen doen
  echt super tof ik hoop dat je ver gekomen bent ik ga het zeker kijken

 • Antwoorden kayleigh 14 juli 2015 om 17:02

  Ik wist het gelijk, haha! Ik ga zeker kijken :)

 • Antwoorden Jennifer 14 juli 2015 om 17:02

  Supergaaf!

 • Antwoorden Maaike 14 juli 2015 om 16:53

  Aaah wat gaaf zeg! Ik ga zeker kijken!

 • Antwoorden Minou 14 juli 2015 om 16:53

  Ik kan niet wachten om het te zien! Wat gaaf dat je deze kans hebt gekregen zeg!

 • Antwoorden Simone 14 juli 2015 om 16:51

  SU-PER GAAF!! Toen de ik de titel las, en vervolgens het begin van de video dacht ik: Ze heeft mee gedaan aan wie is de mol? Aangezien je dat ook een tof programma vind. Expeditie Robinson is m’n favo programma! En nu des te meer reden om te kijken.

 • Antwoorden Moniek van Bussel 14 juli 2015 om 16:47

  Wat ontzettend cool zeg! Waar je blog je wel niet allemaal brengt, wauw.

 • Antwoorden Sophie 14 juli 2015 om 16:42

  Wat ontzettend gaaf Teske! Waaaaauw, kan niet wachten!!!

 • Antwoorden Tea 14 juli 2015 om 16:42

  Oh wow wat suler gaaf! Ik ben zo benieuwd!

 • Antwoorden Shifra 14 juli 2015 om 16:41

  Aaaaaah, wat GAAF!! Bizaaaar! Ik ben zó benieuwd hoe je het hebt gehad, hoelang je er in hebt gezeten en en en alles!. Ik kijk echt nooit televisie en heb enkel nog maar stukjes van Expeditie Robinson gezien, maar nu heb ik wel een reden om in ieder geval de eerste aflevering te bekijken.

  • Antwoorden Shifra 14 juli 2015 om 16:42

   Aaaaaah, wat GAAF!! Bizaaaar! Ik ben zó benieuwd hoe je het hebt gehad, hoelang je er in hebt gezeten en en en alles!. Ik kijk echt nooit televisie en heb enkel nog maar stukjes van Expeditie Robinson gezien, maar nu heb ik wel een reden om in ieder geval de eerste aflevering te bekijken.

 • Antwoorden Dita 14 juli 2015 om 16:36

  Wauw Teske, wat gaaf!!

 • Antwoorden Paulien 14 juli 2015 om 16:36

  Chiiiiiick dat is echt BEYOND awesome!!! Wat gaaaaf!! Nu heb ik nog meer zin om het te kijken :D hoop dat je wint IEHHHH

 • Antwoorden Romy 14 juli 2015 om 16:34

  Aaahh super vet Teske! Ben zoooo blij voor je! :) Zo benieuwd naar hoe je het gaat doen.

 • Antwoorden Nienke 14 juli 2015 om 16:34

  WAT ONTZETTEND VET! Mijn favoriete youtuber in mijn favoriete tv-programma! Ik kan niet wachten op je videodagboek en het nieuwe seizoen Expeditie Robinson!

 • Antwoorden Kim 14 juli 2015 om 16:33

  Wat onwijs gaaf!!!

 • Antwoorden Jolien 14 juli 2015 om 16:32

  Wat ontzettend tof!!

 • Antwoorden Kimberley 14 juli 2015 om 16:27

  Ha, wat gaaf! Ik ernaar uit :-)

 • Antwoorden Felicia 14 juli 2015 om 16:26

  Wat super leuk haha dit verklaart veel!

 • Antwoorden Miranda 14 juli 2015 om 16:22

  Wat super zeg! Ik heb echt geen moment getwijfeld aan je alibi en vond toen je besluit al heel dapper, maar mee doen aan zo’n programma is natuurlijk helemaal GEWELDIG! :D Ik ben heel erg benieuwd.

 • Antwoorden Sabine 14 juli 2015 om 16:22

  Oké, ik zal niet liegen, mijn mond viel even open. WAT ONGELOOFLIJK VET! Ik ben zo benieuwd!!

 • Antwoorden Bente 14 juli 2015 om 16:21

  Ik had al een vermoeden toen het filmpje begon, maar ik kreeg toch nog kippenvel toen je het vertelde, haha :). Ik volg het programma ook al een aantal jaren en ga zeker kijken. Kan nu al niet wachten! xx

 • Antwoorden Puck 14 juli 2015 om 16:18

  Super gaaf!! Wordt er voor de rest nog bekend gemaakt wie er mee doet? Kijk er naar uit

 • Antwoorden Iris 14 juli 2015 om 16:17

  Super AWESOME! Ik kijk net als jij eigenlijk nooit TV. Maar daar gaat nu natuurlijk sowieso verandering in komen.

 • Antwoorden Lisanne 14 juli 2015 om 16:14

  Ik vond het allemaal ook al zo vaag!! Ik steeds al terug zoeken of ik niet iets in een video gemist had, dat je wegging ofzo… Maar echt super gaaf!

 • Antwoorden Danielle 14 juli 2015 om 16:13

  NEE JOH! Hahaha wat gaaf!!

 • Antwoorden Heleen 14 juli 2015 om 16:12

  Wat ontzettend leuk voor je!
  Ik ben altijd heel wantrouwend als Youtubers op vakantie gaan, maar dat had ik deze keer niet, terwijl het wel had gemoeten haha!
  Het voelt ook een beetje als een doorbraak van Youtube in tv land.
  Ik ga zeker kijken :)

 • Antwoorden Derpina 14 juli 2015 om 16:11

  Waaaauw. Gewoon wauw. Ik voel me wel altijd vrij dom als ik in de maling ben genomen. Ik vond het al wel ergens een heel klein beetje raar dat je in allerlei verschillende steden bij Universal shit ging schrijven/opnemen enzo, want ik dacht van “huwl maar dan werk juh met supewr veel mensen die je heul nie kent en daarna vet lang ook niet meer ziet dat lijkt me heul nie productief” maar dan dacht ik daarna “meh zal wel zo gaan in die business”. Wat misschien ook wel zo is, geen idee. Maar dat was het enige waarbij ik eventueel had kunnen gaan twijfelen aan je alibi. Wel behoorlijk pro gedaan.

  Ik heb dat programma nog nooit gezien, maar zal in ieder geval de eerste aflevering wel even checken of het iets is. Ergens ook wel jammer dat je dus helemaal niet met muziek bezig bent geweest. Vind ik zelf wel een betere manier om je tijd te spenderen. Geen nieuwe liedjes dus? Nou ja maakt ook niet uit, dit is ook wel sensationeel.

 • Antwoorden Lizzy 14 juli 2015 om 16:08

  Ah wat tof!!!

 • Antwoorden Lotte 14 juli 2015 om 16:08

  Wow! Ik vergeef je de inactiviteit van je blog die weken ineens volledig. Was nog best geërgerd over dat het zo lang stilgelegen heeft om een beetje een vage reden, maar dit had ik echt niet verwacht. Wat vet.

  • Antwoorden Heleen 14 juli 2015 om 16:14

   Haha dit heb ik precies hetzelfde! Het voelde niet helemaal goed

 • Antwoorden Sandy 14 juli 2015 om 16:08

  Wat ontzettend gaaf! Ik ga zeker kijken als het zover is!

 • Antwoorden Amber 14 juli 2015 om 16:07

  Ontzettend gaaf! Ik ga zeker kijken!

 • Antwoorden stephanie 14 juli 2015 om 16:06

  Waaaarm zo gaaf!

 • Antwoorden Aniek 14 juli 2015 om 16:06

  OH MIJN GOD TESKE WAT BEN IK BLIJ VOOR JE

 • Antwoorden Rachel 14 juli 2015 om 16:04

  Omg dit is zo cool. ik ga zeker kijken!

 • Reageer