My Life In Pictures – juli 2015 #1

5 juli 2015

De eerste week in juli was een volle en ik moet eerlijk zeggen dat ik er weer even in moet komen wat betreft het foto’s maken voor MLIP. Wel heb ik deze week lekker veel gefilmd, dus daar zijn jullie wel even zoet mee. Het was enorm warm en ik heb ook veel gedaan!

Maandag

Op maandag kwamen we vanuit Limburg terug naar Amsterdam gereden en die middag had ik een afspraak bij het reclamebureau dat de V&D campagne op YouTube waar we mee bezig zijn regelt. Vrijdag zou ik weer gaan opnemen en we wilden nog even bespreken wat we allemaal zouden doen en wat nodig zou zijn.

’s Avonds zijn Mert en ik naar de bioscoop geweest en hebben we ‘Entourage’ gekeken. Hij was echt leuk! Ik werd weer helemaal opnieuw verliefd op Amsterdam toen we terugfietsten.

Dinsdag

Op dinsdag vertrok ik naar Zwolle, waar ik nog nooit was geweest, voor een high tea met Iris, Olga, Saske en Alwin. We hebben de high tea gedaan bij Konkeltje, een onwijs leuk thee en koffiezaakje. Alles was mega goed verzorgd en héél lekker. Het was ook super gezellig om Iris en Olga voor het eerst te ontmoeten!

Omdat we ook nog langs de kinderboerderij gingen, moest ik natuurlijk wat selfies maken met geiten, zoals ik altijd doe.

Mieh, zo lief! Ik kan er maar niet over ophouden.

Ook de biggetjes waren bizar schattig. En nog zo klein!

Blije hoofden!

En hier nog een foto van Olga om te laten zien dat we echte bloggers/vloggers zijn. Haha!

Ik vond Zwolle trouwens zo prachtig! Ik wil zeker nog een keer terug om het centrum beter te ontdekken, want dat hebben we nu eigenlijk niet echt gedaan.

Woensdag

Op woensdag ben ik zo mega druk bezig geweest met de video waarin ik zomer snacks maak, dat ik dus geen foto’s heb gemaakt. Ik was al zoveel met de camera bezig dat ik de camera van mijn telefoon vergat!

Donderdag

Aan ontbijten met waterijs kan ik best wennen hoor. Ik ben ook helemaal gek van de LINDA de laatste tijd!

Op donderdag ging mijn nieuwe lay-out en de nieuwe URL www.teske.nl eindelijk live! Ik ben er ontzettend blij mee en vond het ook fijn dat jullie zo enthousiast reageerden.

’s Middags nog eventjes wat spullen shoppen voor de opnames van vrijdag.

En flink editen, want de ‘Summer Treats’ video was echt wel een werkje om in elkaar te zetten!

Vrijdag

Ook op vrijdag was ik de hele dag tot aan de middag met opnames bezig, waardoor ik geen iPhone pics heb gemaakt. Saske heeft wel voor me gevlogd tijdens te opnames, dus dat kunnen jullie zien in de video.

’s Avonds gingen we uit eten, omdat papa de week ervoor jarig was. Dit was mijn toetje en het was echt belachelijk lekker. Ananas uit suikerwater, met specerijen-roomijs, een beignet en grapefruit. Wauw.

Zaterdag

Zaterdag heb ik de hele dag geholpen bij de dansvoorstellingen van mijn oudste zus Femke. Die geeft namelijk dansles en organiseert elk jaar haar eigen voorstelling. Dit jaar hielp ik bij het klaarmaken van de leerlingen en ik heb in de avond foto’s gemaakt. Een aantal meiden kenden me van mijn video’s, dus die wilden op de foto. Deze heeft mijn moeder gemaakt.

Na een lange dag moest ik even terugdenken aan de jaren dat ik meerdere keren per jaar ook voorstellingen danste. Vanaf mijn 6e tot mijn 16e heb ik op dansen gezeten en vanaf mijn 12e heb ik per jaar zeker 6 keer opgetreden, waarvan tegen de zomer altijd in de grote schouwburg. Dat was altijd spannend en tof! Ik miste het wel eventjes hoor, toen dat in m’n hoofd opkwam.

De weekvlog

Ik vind de vlog van deze week heel gezellig! Er komt van alles in voor en ik heb leuke muziekjes gebruikt. Ik hoop dat jullie deze ietwat nieuwe stijl ook zo tof vinden als ik. Ik hoor het graag!

Komende week heb ik wederom opnames voor iets wat er later dit jaar aan komt, ga ik koe knuffelen, moet ik naar de garage én ga ik meehelpen aan een promo video voor de webshop van mijn broer en daarvoor gaan we naar Parijs! Yay! Fijne zondag!

49 reacties

 • Antwoorden Chinouk 7 juli 2015 om 20:47

  Leuke foto’s! Geitjes zijn inderdaad lief, maar soms een beetje ondeugend. Ik vind het altijd grappig hoe ze op dingen kunnen springen/klimmen, ziet er vreemd maar tegelijkertijd vermakelijk uit haha.

 • Antwoorden Suzanne 7 juli 2015 om 17:47

  Wat een super lekker weekje! Lekker zomers!

 • Antwoorden Sophie @splashkuh 7 juli 2015 om 00:17

  De vlog is superleuk en inderdaad ontzettend gezellig! De muziekjes waren heel leuk! Leuke nieuwe My Life In Pictures, deze artikelen zijn altijd één van mijn favorieten om te lezen! Hartjesss :)

 • Antwoorden Lisa 6 juli 2015 om 19:06

  Super leuke foto’s! En die geitjes zijn echt mega schattig, haha!

 • Antwoorden Lindsey Beljaars 6 juli 2015 om 11:52

  Wat een leuke foto’s! Die Hightea ziet er megagoed uit zeg! Geitjes knuffelen is altijd een leuke bezigheid, hah! Zo lief!

 • Antwoorden beautifulday4makeup 6 juli 2015 om 11:17

  Wat leuk om al die bloggers te zien met hun fototoestel :)

 • Antwoorden Linda 6 juli 2015 om 08:53

  Jaaa leuk dat je vlogs weer terug zijn! Ik hou wel van deze vernieuwde stijl met de lekker random momenten erin en de muziekjes, tof! :)

 • Antwoorden Stephanie 6 juli 2015 om 00:12

  Leuke vlog :).
  Dat zombiespel… is dat niet Dying Light? :D

 • Antwoorden isabel 5 juli 2015 om 22:27

  Ik vind het altijd zo leuk als mensen gek zijn op underrated dieren.
  Ooit al een schaap geknuffeld. Zeker een aanrader!

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 5 juli 2015 om 21:06

  Supertof om te zien weer! Veel plezier in parijs!

 • Antwoorden femketje 5 juli 2015 om 20:03

  aahw lieve geitjes :D

 • Antwoorden Iris 5 juli 2015 om 18:50

  Die random stukjes in je vlog zijn zo leuk.

 • Antwoorden Tamara 5 juli 2015 om 18:21

  Leuk dat je weer wekelijk vlogt!

 • Antwoorden Felicity 5 juli 2015 om 16:46

  Zo leuk dat je weer een weekvlog hebt ik heb het gemist

 • Antwoorden Maartje 5 juli 2015 om 15:59

  Zwolle is inderdaad heel mooi! En waar ga je koe knuffelen? Ik wil dat al heel lang samen met mijn vriendin doen, maar we weten niet waar. Ik vind je nieuwe stijl van filmen en bloggen trouwens echt heel leuk! ♡

  • Antwoorden Teske 6 juli 2015 om 11:24

   Bij Farm Survival! :)

   • Antwoorden caroline 6 juli 2015 om 12:37

    als je een rondleiding door zwolle wil, ik weet genoeg leuke plekjes ;)

 • Antwoorden Hedwig 5 juli 2015 om 15:53

  Wat een leuke vlog! Ik vond die random stukjes tussendoor ook erg grappig, zoals in de tunnel in de auto, tegen het einde van de vlog haha. Met welke muziek rap je mee in de auto trouwens? En heb je toevallig mijn mail ontvangen/gelezen? :)

 • Antwoorden Babette 5 juli 2015 om 15:13

  Ik vind dat je website er echt super uitziet!

 • Antwoorden Manon 5 juli 2015 om 14:39

  Wat een leuke fotos!

 • Antwoorden Es 5 juli 2015 om 14:25

  I ♥︎ geitjes & varkentjes! Ik heb ’n vriendin die op een kinderboerderij werkt, dat lijkt me een van de leukste banen ever! Wel walgelijk dat er daar regelmatig dieren mishandeld of vermoord worden door imbeciel volk, dan heb je echt ’n zieke geest.

 • Antwoorden Betul 5 juli 2015 om 12:49

  Hi Teske, vraagje.. Wat voor broek heb je aan op de allerlaatste foto?

  • Antwoorden Teske 6 juli 2015 om 11:23

   Het is een sportlegging van Forever21!

 • Antwoorden Eline 5 juli 2015 om 12:42

  Wat ontzettend leuk! Ik kan er van genieten om je vlog te kijken tijdens het ontbijt, wat een toffe meid ben je! Je staat voor wat je vindt en bent gewoon lekker jezelf! Een voorbeeld voor iedereen :D

 • Antwoorden Jennifer 5 juli 2015 om 12:36

  Ziet er weer leuk uit!

 • Antwoorden loesblogt 5 juli 2015 om 12:07

  Ahh die geitjes zijn echt weer te schattig! Je hebt het er maar weer druk mee gehad de afgelopen tijd! Ik vind je nieuwe url en lay-out echt heel erg tof geworden!

 • Antwoorden Jonne 5 juli 2015 om 12:00

  Aah die geitjes zijn echt heel lief. En jeey weer een vlog!! Liefs. Jonne

 • Antwoorden Sheela 5 juli 2015 om 11:56

  Die lamp was echt duur joh, ik zou hem nooit kopen. Hij is wel mooi maar niet mooi genoeg om daar zo’n groot bedrag aan uit te geven. Al denk ik dat ik aan geen enkele lamp dat bedrag zal geven.
  Leuke vlog en pics :)

 • Antwoorden Kim 5 juli 2015 om 11:49

  Alle zomerse foto’s maken mij blij! :)

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 5 juli 2015 om 11:02

  Wat een leuke en drukke week!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Antwoorden Maaike 5 juli 2015 om 11:00

  Die high tea ziet er leuk uit! En wat een heerlijke volle photo diary :)

 • Antwoorden Britt 5 juli 2015 om 10:41

  Leuke foto’s en vlog!

 • Antwoorden Miranda 5 juli 2015 om 10:40

  Zelf ben ik ben dol op je vlogs. Je hebt echt een super persoonlijkheid. De high tea ziet er heerlijk uit (:

 • Antwoorden Lizzy 5 juli 2015 om 10:34

  Wat een schattige dieren komen er voorbij! <3 En wat gezellig dat je een high tea hebt gehad! En ik ben zo blij nu ik de weekvlog zie staan! Ik ga hem zo meteen kijken! Jou vlogs blijven de leukste als je het mij vraagt!

 • Antwoorden Sandra 5 juli 2015 om 10:16

  Yeaah een vlog! Echt heel leuk om te zien.

 • Antwoorden Emma 5 juli 2015 om 10:16

  Heel leuk weer om te zien, zo’n vlog :) En de kwaliteit van je nieuwe camera is prachtig!

 • Antwoorden Rian 5 juli 2015 om 10:08

  Yeah Teske’s back haha.
  Leuke foto’s!
  Wie zijn Iris en Olga als ik vragen mag?
  Liefs Rian<3

  • Antwoorden Teske 5 juli 2015 om 10:11

   Iris en Olga zijn ook bloggers! Van ikbenirisniet.nl en teamconfetti.nl

 • Antwoorden Dionne 5 juli 2015 om 10:03

  Wat een leuke foto’s! En super leuk dat je weer gaat vloggen!

 • Antwoorden Marie 5 juli 2015 om 09:59

  Heerlijke vlog! En mag ik vragen waar dat kladblok aan het begin van is? Ziet er zo fijn uit! XX

 • Antwoorden Yasmin 5 juli 2015 om 09:53

  De vlog van deze week is zoo leuk! Zoals altijd natuurlijk.. ben blij dat je weer terug bent

 • Antwoorden Rianne 5 juli 2015 om 09:50

  Leuke week! Die high tea ziet er zo lekker uit :) En wat leuk dat je naar Parijs gaat!

 • Antwoorden Naomi 5 juli 2015 om 09:32

  Je zag er echt leuk uit zaterdag toen je ging helpen met de voorstelling!

  x

 • Antwoorden :) 5 juli 2015 om 09:29

  Leuk!! Ik ben heel blij dat je vlogs weer terug zijn. Vind ik het leukst. :) Fijne, zonnige dag vandaag!

 • Antwoorden Miranda 5 juli 2015 om 09:28

  Green Day!
  Ik vind het altijd leuk om je vlog te kijken =)

 • Antwoorden Margot 5 juli 2015 om 09:14

  Wat leuk dat je je zus geholpen hebt!

 • Antwoorden Joyce 5 juli 2015 om 09:14

  Leuke vlog! Lekker lang ook :-) die high tea ziet er echt superlekker uit :-D

 • Antwoorden Eline 5 juli 2015 om 08:42

  Ik wil binnenkort ook echt langs de kinderboerderij. Wat leuk dat je naar Parijs gaat. Toch blijft thuiskomen een fijn gevoel hebben, hoe lang je ook weg bent. Geniet ervan!

 • Antwoorden Iris | Todayslipstick 5 juli 2015 om 08:38

  Ah die geitjes! Super lief. Leuke week en wat onwijs gaaf dat je naar Parijs ga, veel plezier!
  Liefs, Iris

 • Reageer