Dance Recess

15 mei 2015

Dus. Ik heb een video gemaakt die ik zelf super leuk vind, maar waar ik me ook een beetje voor schaam. Maar ik heb juist de video gemaakt, omdat we van die schaamte af moeten komen. Volgens mij vindt namelijk vrijwel iedereen het lekker om helemaal los te gaan met dansen, ongeacht hoe het eruit ziet. Bijna een jaar geleden maakte Charlieissocoollike deze video en ik heb meerdere keren gedacht: ‘Zo’n video wil ik ook maken!’. Deze week heb ik het dan gedaan. Veel plezier.

111 reacties

 • Antwoorden Evelien 26 juni 2015 om 17:35

  Ik heb de hele tijd met een grote glimlach zitten kijken! GEWELDIG dit haha. Echt tof dat je dit doet xxxx

 • Antwoorden Johanna 25 mei 2015 om 23:52

  Met zo’n psychedelisch muziekje kon het ook niet anders dan dat er zulke geweldige moves uit zouden komen. Ik ben zelf ook meer van het hilarisch dansen. Elk jaar houden wij een wedstrijd onder onze vrienden wie er de grappigste move heeft bedacht.. Ik denk dat jij wel een kans zou maken :)

 • Antwoorden vita 23 mei 2015 om 12:33

  Je kan best wel goed dansen =) Je hebt grappige dans moves.

 • Antwoorden Aristea 19 mei 2015 om 15:32

  Ik lag helemaal dubbel om deze video! Hahahaha :D Leuk dat jij ook laat zien dat je niet altijd perfect bent, maar ook eens uit je dak gaat in deze video met je o zo charmante look, hihi.

  Als ik de reacties zo lees, zijn er nogal veel negatieve reacties, dat is jammer. Maar waarom reageer jij alleen op die negatieve reacties, Teske? Is toch jammer aangezien er ook veel positeve comments zijn :)

  • Antwoorden Kaleeshi 23 mei 2015 om 18:32

   Ja dat vind ik ook jammer! Ik zie Teske altijd veel op negatieve reacties reageren, maar zelden op lieve en positieve reacties. In plaats van de negatieve reacties te voeden, kan ze beter reageren op de positieve berichten en hiermee fans blij maken.

 • Antwoorden Sheela 18 mei 2015 om 13:27

  Wauw, dat je dit online durft zetten! Knap van je. Ik zou het niet durven, ookal is het idd niet iets om je voor te schamen.. maar ik dans wel veel slechter dan jou :p

 • Antwoorden Anne 18 mei 2015 om 12:37

  Hahaaa wat leuk! Had je het nou soort van ingestudeerd of kwam het er spontaan uit? Het doet me denken aan als ik alleen in mijn kamer aan het opruimen ben met een muziekje op hehe :)

 • Antwoorden Alba 18 mei 2015 om 01:08

  Geweldig! En eerlijk, niks om je voor te schamen! :)

 • Antwoorden Babs Peters 17 mei 2015 om 22:46

  Super leuke en originele video! Ik word er na een beetje een baaldag weer helemaal blij van :) dankjewel! Je kan trouwens echt goed dansen xxxxx

 • Antwoorden Puck 17 mei 2015 om 00:36

  Super leuke video Teske! Kreeg gelijk een grote glimlach op m’n gezicht. Ik heb een vriendin waar ik vaak (om geen enkele reden) ontzettend “debiel” spontaan mee in de huiskamer dans op gouwe ouwe 80’s and 90’s. I love it!

 • Antwoorden Emma Tibbe 17 mei 2015 om 00:08

  Ik volg je nu al 3 jaar, ik had toen geen youtube account, speciaal voor je kanaal aangemaakt :P. Je bent inmiddels enorm veranderd, je hebt heel veel meer zelfvertrouwen, je bent enorm gegroeid. Ik zie deze video als “een nieuw teske tijdperk” haha. Gewoon lekker gek doen, nauwelijks beauty meer dat wel. Maar ik vind dit echt geweldig. Je hebt ook zo veel bereikt in de afgelopen jaren, je ging samenwerken met steeds grootere merken en bedrijven. En van toneel naar covers zingen opgenomen met de microfoon voor je oordopjes, heb je nu al 2 videoclips gemaakt. Van een paar duizend abonnees naar bijna 200.000 . Ik ben echt zoooooo ontzettend blij voor je en trots dat ik dit allemaal mocht zien.

  Ik moet nog heel even super sentimenteel zeggen dat je me enorm geholpen hebt met het vinden van mezelf en me zelfverzekerder voelen.

  HEEEEELLL erg bedankt

  Xx Emma

 • Antwoorden Nienke 16 mei 2015 om 22:58

  Je haar is mooi zo een beetje lichter! Sorry, naast de kwestie :) de video is euhm…apart ;) ik heb in mijn kamer of badkamer ook wel eens gek gedanst maar tegenwoordig gooi ik mijn energie er op andere manieren uit! Misschien moet ik toch nog eens gek dansen!

 • Antwoorden Salina 16 mei 2015 om 22:24

  Ik vind dit oprecht echt een super toffe video. Goede moves, af en toe heerlijk crazy maar bijv. dat grondstuk was echt gaaf! Schaamteloos en dat mag ook zeker. Tuurlijk dansen we iets minder wild in een discotheek, simpelweg omdat er vaak weinig ruimte is. Maar je mag heel trots zijn op deze video, ik weet zeker dat je veel mensen laat (glim)lachen! Geheel positief natuurlijk. Want iedereen die je uitlacht of commentaar heeft, heeft zelf een groter probleem. En dat kunnen ze oplossen door jouw voorbeeld te volgen!
  xxx

 • Antwoorden Louise 16 mei 2015 om 22:22

  Ik vind deze video echt geweldig Teske

 • Antwoorden M. 16 mei 2015 om 21:23

  Weet je wat ik niet snap ? Dat wij nederlanders zo bekrompen worden opgevoed waardoor we bekrompen worden. Is het niet zo dat het in sommige landen normaal is , omdat het gebaseerd is op vrolijkheid , gezelligheid en samenhorigheid , om midden op straat te dansen wanneer je muzikanten hoort ? Geniet van het leven ? De zon die op je schijnt ? Het samen zijn met dierbaren en anderen ? Hier in Nederland leven we volgens een boel regels , tijd druk , prestatie en alles wat buiten de comfort zone zit laten we vooral niet zien aan anderen want te word al snel bestempeld als ‘ gek ‘ . Gezien veel mensen zeggen , erg leuk teske maar ik zelf zou het niet durven of laten zien .. Waarom niet ? Word het niet eens tijd dat wij echt van het leven gaan genieten en dus buiten ons comfortabel gaan leven . Iets wat Teske juist naar buiten wou brengen ? Goed gedaan Teske !

  • Antwoorden Chantal 22 mei 2015 om 06:45

   Ik kan me wel vinden in wat je zegt! Opzich hou ik van Nederland maar we hebben we die ‘ doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’ cultuur.
   En Teske, super leuke video! Zo dans ik altijd in de keuken als ik sta te bakken of koken hahahaha.

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 16 mei 2015 om 18:29

  Heerlijk Teske, hier word ik helemaal blij van (in tegenstelling tot sommige bovenstaande reacties, maar trek je dat vooral niet te veel aan, al denk ik dat jij wel genoeg persoonlijkheid hebt om dat niet te doen!♥)

 • Antwoorden Kim 16 mei 2015 om 18:12

  Ik kreeg hier echt een lach van op mijn gezicht! Super tof dat je dit doet :)

 • Antwoorden Marijne 16 mei 2015 om 15:58

  deze video maakt me echt intens blij.

 • Antwoorden pauline 16 mei 2015 om 13:16

  haha fantastisch teske!
  mensen, bekijk dit eens op halve snelheid, echt te goed haha!

 • Antwoorden lana 16 mei 2015 om 12:08

  wat een geweldige video hahah!! XD

 • Antwoorden Esther 16 mei 2015 om 10:55

  Wat grappig zo’n video, al vind ik het er nog best geposeerd uitzien. Maar sinds wanneer is moderne dans sierlijk en netjes?!

 • Antwoorden Shannon 16 mei 2015 om 10:18

  Echt, wat een geweldige video! Ik vind het altijd heerlijk om te zien als mensen lekker losgaan met dansen op muziek! Supertof dat je dit doet Teske!

 • Antwoorden Marieke 16 mei 2015 om 09:13

  Het is gewoon tenenkrommend om naar te kijken. Je probeert iemand te zijn die je niet bent. In elke video praat je wel weer op een andere manier, met een ander accent. Nu doe je alsof je ‘even lekker gek doet’. Maar duidelijk te zien is dat je dit hebt ingestudeerd.

  Ga eens ECHT los. Heb eens ECHT schijt. Wees en blijf jezelf eens een keer. Je bent opkomend artiest toch? Niet handig als je dan in een identiteitscrisis zit.

  • Antwoorden Teske 16 mei 2015 om 09:39

   Ik vind het zo gek en snap echt niet hoe je dit kan commenten, zonder dat je me kent. Als je me wel zou kennen, zou je weten dat ik twee weken terug mega enthousiast het filmpje van Charlie op een verjaardag liet zien aan m’n beste vrienden, iedereen helemaal dubbel lag en we met z’n allen tot de conclusie kwamen dat we ook zo’n filmpje moesten maken. Doordat ik het nummer vaak heb gehoord, weet ik waar de klapjes zitten, maar verder is dit de eerste take en heb ik niet geoefend.

   Dat van dat accent is trouwens bullshit. Het enige wat ik me kan bedenken is dat het komt doordat ik met mensen met een Amsterdams, Limburgs, buitenlands, bekakt en boers accent omga in m’n dagelijks leven. Ik doe het in ieder geval alles behalve bewust. Ik snap niet waarom je zo onaardig moet doen.

   • Antwoorden Nikki 16 mei 2015 om 10:09

    Lieve Teske,

    Laat deze reactie vooral lekker aan je voorbij gaan,

    Het enigste wat je kan zien in deze video is dat je je iets ongemakkelijk voelt in het begin… maar als je langer aan het dansen bent zie je dat ook los komen. ik vind dat je ballen hebt als je dit doet! Hahaha. Heb echt ff moeten lachen, alleen al om het lef wat je hiermee laat zien :)

    BTW, is iedereen tussen de 15/21 (misschien nog wel ruimer genomen) niet opzoek naar zijn ware identiteit? ook daar hoort schijt aan krijgen bij, heeft ze met dit filmpje niet laten zien wat schijt is?
    Ik zie andere mensen dit niet zo snel plaatsen hoor… dus met dat schijt zit het wel goed teske! Lekker uit je comfort zone komen :D

   • Antwoorden Mariska 16 mei 2015 om 12:20

    Amen Teske!

  • Antwoorden Denise 16 mei 2015 om 13:31

   Marieke,
   Zullen we ff iedereen gewoon in z’n waarden laten, gemene commentaar zijn niet nodig toch? Ik snap heel goed wat teske zegt, ik ben een Brabander en ik ga ook veel om met amsterdammers waardoor ik zelf ook af en toe onbewust een amsterdams randje om mijn woorden heb. Verder vind ik t heel tof dat je deze video hebt geupload. Je bent lekker jezelf en dat is gewoon toppie. Ga zo door! Trek je niets aan van zulke comments, :)

  • Antwoorden Anne 18 mei 2015 om 12:38

   Haha wat stom zeg!

 • Antwoorden Chiara 16 mei 2015 om 02:35

  Ik word er helemaal blij van :D

 • Antwoorden Simone 16 mei 2015 om 02:24

  Helemaal geweldig!! Even lekker alles eruit dansen kan echt goed voelen! ;-)

 • Antwoorden Tamara | PinkPassionbyTamara 16 mei 2015 om 00:52

  Wat een vrolijk filmpje! Echt knap dat je het online durfde te zetten, in ieder geval kreeg ik zin in dansen! ;)

 • Antwoorden lisa choinska 16 mei 2015 om 00:35

  Teske, ik hou van je hoor maar ik heb je eerlijkgezegd wel keihard uitgelachen hahahaha xd ( Nou ja, meer toegelachen eigenlijk ). Haha wel heel dapper van je en ik heb zeker gelachen, hahaha!
  xxxx (nohateee)

 • Antwoorden Amy 16 mei 2015 om 00:27

  Als ik 10 duimpjes omhoog kon doen kreeg je ze allemaal! Tof en ik kreeg zin om te dansen !!!

 • Antwoorden Evelien 15 mei 2015 om 23:59

  Ik vind het dus echt wel hilarisch en dapper dat je dit doet. YouTube blijft een manier om video’s die jij maakt te delen & dit is daar een van. Heel gaaf dat je dit durft, super leuk!

 • Antwoorden Anneleen 15 mei 2015 om 21:43

  Teske, je hebt mijn dag goed gemaakt! :) Ik ben door jouw gedans oprecht heel vrolijk geworden!

 • Antwoorden Lily 15 mei 2015 om 21:42

  Hahah geweldig! Ik zat mee te dansen xD

 • Antwoorden Stephanie 15 mei 2015 om 20:45

  Hoi Teske! Ik reageer normaal nooit maar echt super leuk gedaan. Mijn hoofd was mee aan het dansen, aanstekelijk!

 • Antwoorden Marleen 15 mei 2015 om 18:55

  Haha, wat een leuke video! Ik vind het echt gedurfd dat je dit op het internet zet. Ik dans ook regelmatig als een malle door de kamer, het ziet er volgens mij niet uit maar dat kan me niet schelen!

 • Antwoorden Romy 15 mei 2015 om 18:43

  Teske jij bent echt zo lekker maf! Haha, daarom vinden we je allemaal ook zo leuk! Volgens mij dans ik ook zo tijdens een feesie hahaha. Super dit!

 • Antwoorden Denice 15 mei 2015 om 18:04

  Teske! je bent zo tof!!! Ik dacht heel even ‘Oh mijn god waar is ze nou aan begonnen…’ tot ik op play drukte :) Super!

 • Antwoorden Iris 15 mei 2015 om 17:55

  Met de snelheid op 2 is het echt énorm aanstekelijk.

 • Antwoorden Hanne 15 mei 2015 om 17:31

  Ik weet nog dat ik ook dacht “dat wil ik ook doen!” toen ik die video van Charlie zag, maar ik heb het nog steeds niet gedaan (toch niet met een camera erbij ^^). Maar wel vet leuk dat jij het nu doet! :)

 • Antwoorden Frederike 15 mei 2015 om 17:03

  Ik ben een lurker, maar ik wil toch even zeggen wat een geweldig persoon ik je vind! <3

  Het valt me op dat sommige mensen op youtube een beetje raar reageren (het nederlandse "Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg" ofzo?) maar trek je daar niks van aan! Je bent een inspiratie :)

  • Antwoorden Teske 15 mei 2015 om 17:08

   Ik ben sowieso geen voorstander van ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’, dus iedereen die daar last van heeft kan gewoon beter niet kijken haha! :) Thanks.

   • Antwoorden Frederike 15 mei 2015 om 17:48

    Inderdaad :) Ik ook niet!

 • Antwoorden Vanessa 15 mei 2015 om 15:57

  Wat een heerlijk filmpje Teske! Zo dansen is iets wat veel mensen doen, maar er zijn er weinig die het ook online durven zetten. Ik vind dit dus heel knap van jou! :)

 • Antwoorden Didem 15 mei 2015 om 15:55

  hahaha geweldig teske,
  echt heel erg leuk om naar te kijken :)
  ook heel knap dat je dit durft, ik gok
  dat maar 85% zoiets echt zou durven
  te posten/delen.

  Liefs,
  Didem

 • Antwoorden Mia 15 mei 2015 om 15:36

  Geweldig dit, goed dat je het durft!

 • Antwoorden Shannon 15 mei 2015 om 15:18

  Ik doe lekker met je mee! :)

 • Antwoorden Suzanne 15 mei 2015 om 15:13

  Heerlijk om te zien, zelf sta ik ook altijd als een gek te dansen in mijn slaapkamer!

 • Antwoorden Silvana 15 mei 2015 om 15:12

  Heerlijk dit!!! Zelf sta ik wel wekelijks zo in m’n kamer los te gaan op de meest foute nummers. Het is gewoon even heerlijk nergens aan denken en je lichaam laten gaan op de muziek (hoe stom het er ook uitziet) en voor mij is het zeker een manier om even te ontspannen. Ik maak er ook geen geheim van haha. Loveit

 • Antwoorden Jolien 15 mei 2015 om 14:17

  Ik zit hier met een dikke smile op mijn face te kijken, wat een leuke video! Ik weet iig dat ik er niet uit zie als ik in de woonkamer sta te dansen als ik alleen thuis ben haha! Knap dat je dit durft te delen, zelfs mijn vriend mag niet zien hoe ik dans haha :P

 • Antwoorden Jill 15 mei 2015 om 14:07

  LOVE IT ! (:

 • Antwoorden Rianne 15 mei 2015 om 13:20

  YES. YES YES!! Heel goed:):) instant happiness!

 • Antwoorden Lisanne 15 mei 2015 om 12:48

  Haha superleuk Teske!!!

 • Antwoorden Nicole 15 mei 2015 om 12:34

  Haha wat een leuke spontane video!

 • Antwoorden Sarah 15 mei 2015 om 12:21

  Haha leuk Teske! Ik mis alleen nog een lach op je gezicht :)

 • Antwoorden Natasja 15 mei 2015 om 12:03

  Heel erg leuk dit Teske! Ik ga het ook doen want vind dit helemaal te gek! Tnks!

 • Antwoorden Lore 15 mei 2015 om 11:49

  Haha Teske! Leuke video! :D x

 • Antwoorden Joske 15 mei 2015 om 11:44

  leuk! ;)

 • Antwoorden Emma 15 mei 2015 om 11:43

  Vaker doen! :)

 • Antwoorden lisa 15 mei 2015 om 11:42

  Hahahah super leuk dat je dit durft en doet! Maakt niet uit wat anderen vinden gewoon dansen, kunnen veel mensen wat van leren

 • Antwoorden Imke 15 mei 2015 om 11:37

  Echt diep respect dat jij dit durft, ik zal dit nooit durfen maar zal het wel graag willen doen haha;)

 • Antwoorden Renate 15 mei 2015 om 11:30

  Haha wat een leuke video! Ik wordt er echt heel vrolijk van en ook heel goed dat je dit durft! Ik dans ook de hele dag door het huis, maar ik moet er toch niet aan denken om dit op YouTube te zetten haha, maar ik vind het wel heel goed dat jij het wel doet!

 • Antwoorden Rowan 15 mei 2015 om 11:26

  Haha wat geweldig om naar te kijken! Ik word er ontzettend vrolijk van (ook door het liedje). Vaker doen!!!

 • Antwoorden Hanne 15 mei 2015 om 11:20

  haha Teske, wat ben je toch een leuk mens!

 • Antwoorden Anna 15 mei 2015 om 11:06

  Zo tof dat je dit gewoon online zet, zo leuk, ik word er helemaal vrolijk van! Veel vaker doen, zulke dingen :-).

 • Antwoorden Valerie 15 mei 2015 om 11:00

  Dit maakt me echt gelukkig, een en al prachtige spontaniteit en zelfexpressie spat van het beeldscherm af. Zo leuk!

 • Antwoorden Amy 15 mei 2015 om 10:43

  Wat gaaf dat je deze video hebt opgenomen! Ik zou zoiets persoonlijk zelf nooit doen, maar vind het stoer van je dat jij dit wel durft en doet. Leuk!

 • Antwoorden Kim 15 mei 2015 om 10:37

  Hahaha, onwijs leuk om te zien dit!! :D Voor mij is het niks om het op YouTube te plaatsen, maar zo dansen doe ik zeker ook wel eens. ;)

  Fijn weekend!

 • Antwoorden Denise 15 mei 2015 om 10:34

  Persoonlijk niks voor mij. Ik dans ook wel eens zo maar ik voel weinig behoefte om het op youtube te plaatsten. Fijn om te zien dat het jou blij maakt en dat je lezers er (voornamelijk) positief op reageren. =)

 • Antwoorden Jacqueline 15 mei 2015 om 10:24

  Haha wat leukk ! Dit toverde echt een lach op mn gezicht en maakte me blij! Snap dat je het spannend vond, maar het is echt superleuk om iemand totaal zichzelf te zien en plezier te zien hebben ! (Hiermee bedoelde ik niet dat dat normaal niet zo is :) )

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 15 mei 2015 om 10:24

  Ah dit is gewoon geweldig Teske!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Antwoorden :) 15 mei 2015 om 10:23

  Haha, echt heel erg leuk en spontaan! ^^

 • Antwoorden Femke 15 mei 2015 om 10:22

  Ik ben zo trots op je dat je steeds meer hit je comfortzone durft te stappen! En je kan lekker dansen zeg, daar wordt toch iedereen blij van ?!
  Liefs Femke

 • Antwoorden Romane 15 mei 2015 om 10:17

  Teske, ik vind dit helemaal top! Ik weet al wat ik vandaag ga doen tussen het leren voor mijn examens door, hahaha.

 • Antwoorden Eileen 15 mei 2015 om 10:17

  Nou, dit mag je best vaker doen :)

 • Antwoorden linda 15 mei 2015 om 10:07

  Hahaha geweldig

 • Antwoorden Brechtje 15 mei 2015 om 09:43

  Hahaha, leeeuk Teske, hier wordt ik echt vrolijk van! En super cool dat je dit gewoon op Youtube zet. :)

 • Antwoorden Eline 15 mei 2015 om 09:41

  Echt zo ontzettend cool dat je dit met ons deelt! Iedereen gaat wel eens helemaal los op de muziek en heel gaaf dat jij dit zo met ons deelt om ons ook aan te sporen. Iedereen moet gewoon lekker doen waar hij zelf zin in heeft. Hele toffe video!

 • Antwoorden Maureen 15 mei 2015 om 09:36

  Dit is fantastisch!
  Dit doen wij dus ook op school, zo af en toe. Gewoon om dat het kan ;)

 • Antwoorden Marijn 15 mei 2015 om 09:33

  Super gaaf!

 • Antwoorden Aimée 15 mei 2015 om 09:31

  Heer-lijk! Echt heel gaaf dat je dit ‘durft’, niet omdat het stom of gek is, maar gewoon omdat het toch niet veel gebeurt.
  Ik denk sowieso dat het ook heel goed is omdat veel mensen onzeker zijn over hoe ze dansen, terwijl dat echt nergens voor nodig is!
  Heel erg leuk Teske!
  xoxo

 • Antwoorden Margot 15 mei 2015 om 09:28

  Hier wordt ik helemaal vrolijk van! Tof dat je dit doet!

 • Antwoorden Caroline 15 mei 2015 om 09:02

  Geweldig om hier mijn ochtend mee te beginnen, haha!

 • Antwoorden Vivian 15 mei 2015 om 08:51

  Hahahahahaha, man ik ging stuk! Dit is echt zo’n video die je echt de rest van je leven gaat achtervolgen als je weer eens op tv komt! Dan wordt hij gebruikt als voorstukje ofzo haha. Heeeeel leuk!

 • Antwoorden Manon 15 mei 2015 om 08:45

  hahah teske, HEERLIJK dit! :)

 • Antwoorden Michelle 15 mei 2015 om 08:32

  AAAAH ik zit dit echt met een grote glimlach te kijken. Zo leuk :D.

 • Antwoorden Lisa 15 mei 2015 om 08:23

  Stop eens met je voordoen als iemand anders. Ook jij bent goed zoals je bent.

  • Antwoorden Teske 15 mei 2015 om 08:35

   Volgens mij ben ik nog nooit zo mezelf geweest in een video hahaha

   • Antwoorden Kayleigh 15 mei 2015 om 09:04

    Hoe kun je nou meer jezelf zijn dan dansen in de woonkamer terwijl niemand er bij is…. :)

    Wou ik word vrolijk van deze video!!

    • Antwoorden Felicia 15 mei 2015 om 10:55

     Lol ik denk dat je altijd ervan bewust bent dat er een camera op je gericht is als je zelf de camera aanzet maar iedereen herkent wel hoe leuk dit soort gekke dansjes zijn thuis haha :D

   • Antwoorden Rita 15 mei 2015 om 22:20

    Haha geloof je dat echt?
    Dit is zo awkward en totaal niet spontaan. Echt jammer hoe krampachtig je probeerd leuk en alternatief te zijn terwijl het allemaal gewoon net niet is. Net zoals dit duidelijk ingestudeerde dansje. Pijnlijk en tenenkrommend dit. Ben gewoon jezelf al is dat saai, boeiend.

    • Antwoorden lien 16 mei 2015 om 10:19

     en hoe weet jij dat dat niet haarzelf is?

    • Antwoorden Chantal 22 mei 2015 om 06:51

     Tis niet ingestudeerd, ze kan gewoon goed dansen…

  • Antwoorden Lisa 15 mei 2015 om 11:50

   Ik vind juist dat Teske de laatste tijd meer zichzelf lijkt te zijn dan ooit tevoren. Dat ze niet meer probeert ‘leuk te doen’ ofzo. :)

 • Antwoorden lonneke 15 mei 2015 om 08:05

  Hahaha Teske, je hebt echt een mega lach op mijn gezicht getoverd!
  Geweldig dat je dit gewoon lekker doet. Je bent een topper!
  Liefs Lonneke

 • Antwoorden Joyce 15 mei 2015 om 07:56

  Haha leuk! En in sommige moves zie je wel dat je dansles gevolgd hebt :-)

 • Antwoorden Lauriëtte 15 mei 2015 om 07:56

  Haha Teske wat ben je toch een leukertje! Heb nog nooit met zo’n lach ’s ochtends achter mijn computertje gezeten, bedankt voor dit vrolijke begin van mijn dag! :D

 • Antwoorden daphne 15 mei 2015 om 07:54

  wat leuk!!! dans je ook deze moves in de disco? ik dans thuis wel heel anders dan jij haha :) leuk om te zien!

 • Antwoorden Camilla 15 mei 2015 om 07:52

  Heldin!!

 • Antwoorden Lima 15 mei 2015 om 07:42

  Waaaaauw Teske!!! Dit was zooo ontzettend tof om naar te kijken! Je ging helemaal los op de muziek en je leek er zelfs 1 mee te worden!

  Vraagje, heb je de dansmoves ter plekke bedacht, terwijl je aan het dansen begon, of heb je wel eerst een soort choreografie gemaakt?

  Onwijs gaaf, heerlijk!♡

 • Antwoorden Iris | Todayslipstick 15 mei 2015 om 07:39

  YEAH! Super Teske, gewoon lekker dansen.
  Liefs, Iris

 • Antwoorden Linda 15 mei 2015 om 07:35

  Superleuk dat je dit ook gewoon deelt! Ik wilde meteen meedansen haha, vrolijk liedje ook :)

 • Antwoorden Daphne 15 mei 2015 om 07:35

  Haha, wat een leuke video!

 • Antwoorden Celeste 15 mei 2015 om 07:08

  Hahaha, oh Teske wat een toffe video! Heerlijk dat je hem gemaakt hebt! Stond toevallig gisteren ook dansend in de woonkamer, heb er dan wel geen YT video van gemaakt, maar wel vast gelegd op snapchat voor mijn andere gekke vrienden haha ;) Was ook een geweldige ervaring, ga ik vaker doen. Maar echt heel tof Teske!

 • Antwoorden Anniek 15 mei 2015 om 07:08

  Ha, zo mooi dit Teske, super tof dat je dit gewoon durft en doet voor ons! En weetje, het ziet er nog eens goed uit ook :) Als ik zoiets zou proberen zou je vooral heel erg hard gaan lachen denk ik, want ik kan écht niet dansen, haha! Maar leuk dit, het is inderdaad ook gewoon heerlijk om af en toe helemaal los te gaan. Liefs!

 • Antwoorden Sophie 15 mei 2015 om 07:08

  Snap dat je het spannend vind! Haha :) Fijn dat je er zoveel plezier uit hebt gehaald! Daar gaat het tenslotte om!

 • Antwoorden Anne 15 mei 2015 om 06:49

  Echt geweldig dit haha!

 • Antwoorden Femke 15 mei 2015 om 06:45

  GEWELDIG!

 • Reageer