Miami Trip!

3 april 2015

Jullie wisten natuurlijk al dat ik vorige week in Miami was, maar ik wilde toch ook nog graag in een video laten zien hoe het is geweest. Ik deed het dit keer iets anders: het is geen volledige vlog en ook geen volledige sfeervideo. Het is namelijk een mixje van de twee en ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

Deze trip werd mogelijk gemaakt door EF, oftewel Education First. Dit is een organisatie die taalcursussen en studieprogramma’s verzorgt over de gehele wereld: ze hebben wel 44 vestigingen! Door hen zijn we uitgenodigd om naar Miami te komen, vanwege de school die ze daar hebben. Je snapt inmiddels wel waarom het zo’n populaire bestemming is: Miami Beach is super! Ze hebben trouwens ook scholen in andere delen van Amerika, zoals in New York, San Francisco en Santa Barbara. Voor meer informatie over EF, klik hier.

In de komende week zullen er nog wat blogposts online komen waarin ik mijn favoriete hotspots in Miami laat zien en jullie nog wat meer vertel over studeren in het buitenland. Keep you posted!

67 reacties

 • Antwoorden Jolien 17 maart 2016 om 17:23

  Hele leuke video! Ik zou dolgraag een keertje op taalcursus willen om mijn Engels bij te benen, maar vind het zo jammer dat de prijs zo hoog ligt. Ik zal al maar op zoek gaan naar een vakantiejob voor deze zomer. misschien sprokkel ik dan toch genoeg centjes bijeen.

 • Antwoorden Taina 8 april 2015 om 22:32

  Wat een geweldige vlog! Ik kan hier zo van genieten!

 • Antwoorden Suzanne 8 april 2015 om 16:24

  Ik wil daar zo graag een keer heen, maar moet eerst nog even sparen

 • Antwoorden Floor Daasvand 7 april 2015 om 20:57

  Leuke video is geworden en wauw wat een mooi weer was het daar! Hier lijkt het af en toe meer herfst dan lente tot nu toe haha

 • Antwoorden Lorena 6 april 2015 om 10:03

  Wat leuk! in 2013 ben ik naar EF Miami geweest. Echt een Super tijd gehad!! Vanaf Miami heb ik toen ook een cruise naar de Bahama’s gedaan. Echt een aanrader!! Nadeel is dat jij of je ouders flink in de buidel moeten tasten wil je naar EF.

  • Antwoorden Marije 22 mei 2016 om 13:02

   Hey! ik las dat je in Miami bent geweest met EF! ik ga er volgend jaar ook heen samen met een vriendin van mij. We willen ook heel graag naar de Bahama’s, alleen kunnen we nergens vinden hoeveel die excursie kost. Hoeveel moest jij ervoor betalen als ik vragen mag?

 • Antwoorden Marleen 4 april 2015 om 21:22

  De combinatie van sfeerbeelden en vloggen vind ik echt heel tof, moet je vaker doen!

 • Antwoorden Anneleen 4 april 2015 om 21:20

  Wauw Miami lijkt me geweldig! Het is een heel gezellige video geworden, met heel veel lekker eten! Wat bijzonder trouwens dat je dit kan (en mag) doen voor je blog en dan nog eens samen met je vriendje… :)

 • Antwoorden Hester 4 april 2015 om 12:35

  OH GIRL. Best video in a while. Ik wil nog heel graag naar New York, maar Miami mag eigenlijk ook wel op m’n lijstje nu… Ziet er héél mooi uit en ik word gewoon extreem blij van je video, zoveel eten en zon en liefde haha.

 • Antwoorden Femke | itsFemke 4 april 2015 om 07:54

  Zo mooooi!

 • Antwoorden Astrid 4 april 2015 om 01:57

  Oempf I love Miami! Afgelopen zomer geweest in exact hetzelfde appartementencomplex als jullie volgens mij, Monte Carlo, rode letters! Heerlijk om jullie video te zien, ik was weer even terug ;) De stad wint geen schoonheidsprijs, maar er is iets mee… Er hangt zo’n relaxte sfeer en de mensen zijn zo ontzettend aardig en behulpzaam. Het beeld dat de media en video clips schetsen van Miami klopt ook compleet niet vind ik!

 • Antwoorden Caitlyn 3 april 2015 om 23:16

  Wauw, nu wil ik ook vakantie!
  Zo zonnig allemaal en je lijkt het ook
  echt naar je zin te hebben gehad, top!
  xx

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 3 april 2015 om 22:06

  Wat een ongelooflijk mooi & sfeervol filmpje!

 • Antwoorden Nicole 3 april 2015 om 20:32

  Wat een geweldige vlog! Het ziet er daar zo enorm mooi uit. Het lijkt wel een hele andere wereld. Het lijkt me echt een prachtige plek om te leven. Als je wakker wordt, uit het raam kijkt en palmbomen kan zien. Of vanuit school het strand. Wauwie! Wat balen zeg dat Bath and Bodyworks niet dierproefvrij is. Echt super knap dat je het hebt kunnen weerstaan. Dat zou ik je helaas niet nadoen!

 • Antwoorden Armin 3 april 2015 om 20:19

  I love it! Miami staat ook zeker in mijn top 10.

 • Antwoorden wendy 3 april 2015 om 19:47

  en de sprinkhanen!!! hahahaha Echt een leuke blog teske! Je inspireert me voor mn volgende vakantie :) En dan wil ik ook zeker een natuurreservaat bezoeken!!!

 • Antwoorden Marissa 3 april 2015 om 18:55

  Super mooie video! Het lijkt me echt zo gaaf om daar een tussenjaar te doen!

 • Antwoorden Iris 3 april 2015 om 18:47

  Miami is echt heel mooi! Ik zou zeker naar de Everglades willen.

 • Antwoorden Tamara | PinkpassionbyTamara 3 april 2015 om 18:25

  Wat een onwijs leuke en gave vlog! Miami ziet er geweldig uit! Je bent natuurlijk om een belangrijke reden naar Amerika afgereisd, maar die vakantie die je erbij krijgt is natuurlijk super!!

 • Antwoorden Anouk 3 april 2015 om 17:10

  Leuke vlog. Is Mert ook nog ergens te volgen weet zijn kanaal niet

 • Antwoorden Lisa 3 april 2015 om 16:45

  Tof filmpje, Teske! Laat wel echt zien hoe erg jouw video skills de afgelopen jaren zijn verbeterd.

 • Antwoorden Titia Dijkema 3 april 2015 om 16:44

  Super leuke vlog. Ook super leuk dat jij zulke reizen kan maken. Als ik deze video zie heb ik zelf ook heel veel zin om te gaan reizen.

 • Antwoorden Anna 3 april 2015 om 15:54

  Wat geweldig dat je naar Miami mocht, dat is voor mij allen maar een droom haha! Wat een mooie beelden allemaal, wauw <3

 • Antwoorden Annelies 3 april 2015 om 15:33

  Zo’n taalcursus lijkt me geweldig! Als ik iets jonger had geweest, had ik dit misschien wel overwogen om te doen :-) Liefs!

 • Antwoorden Marie - You Beleza 3 april 2015 om 15:13

  Wat een fijne video en Miami, zo’n droombestemming! Ooit wil ik daar ook heen. Heel leuk dat je de kans hebt gekregen ernaar toe te gaan, hopelijk heb je er volop van genoten :-)! Fijne dag en liefs

 • Antwoorden Savannah 3 april 2015 om 14:03

  Wat een trip! Miami, daar wil ik nu ook heen! Interessant ook van die EF. Ik kan zien dat je er een leuke tijd hebt beleefd! ;p
  Maar dat kan ik zien.
  X.

 • Antwoorden Vanessa 3 april 2015 om 13:21

  Wauw, wat een mooi filmpje heb je ervan gemaakt! Miami ziet er superleuk uit, wat een mooi strand ook. Het bezoek aan het natuurgebied lijkt mij heel fijn!

 • Antwoorden Livia 3 april 2015 om 12:52

  Zo zo zo gaaf! Hoop ooit ook een keer naar Miami te gaan, ziet er zo mooi uit

 • Antwoorden Nienke 3 april 2015 om 12:44

  Waarom ben je absoluut tegen dieren in gevangenschap? Vaak is dat ook voor kweekprogrammas en wetenschappelijk onderzoek voor dieren die anders in het wild niet lang meer zouden bestaan…en dan wel absoluut naar wall Mart willen.. Ook een keten met een beetje dubieuze reputatie wat betreft de behandeling van hun slacht dieren, personeel enzo..in ieder geval wel een fijne video! Florida staat ook hoog op mijn lijstje :)

  • Antwoorden Teske 3 april 2015 om 13:45

   Over het algemeen zijn dieren in gevangenschap gewoon voor ons eigen vermaak en hebben ze veel te kleine hokken.

   Als je het zo stelt zou ik natuurlijk geen een supermarkt meer binnen kunnen lopen, want ook Albert Heijn doet mee aan de walgelijke plofkip en misbruik van dieren. Maar ik moet natuurlijk nog wel ergens m’n boodschappen kunnen doen, zonder dat t gelijk in een bio winkel hoeft te zijn.

 • Antwoorden Anna 3 april 2015 om 12:18

  AAAhh ik moet nu ook!!!

 • Antwoorden Nienke 3 april 2015 om 12:17

  Wat een toffe video, Teske! Ik vind die combinatie tussen een vlog en een sfeervideo heel prettig om naar te kijken. Het hielp natuurlijk wel mee dat je in MIAMI was. Wat wil ik daar graag nog eens heen!
  Echt superleuk dat je naar zo’n school bent geweest. Zelf doe ik soortgelijk werk in Nederland: ik leer mensen die hier komen werken, studeren of wonen (ook vluchtelingen) Nederlandse les. Dat is echt suuuuuperleuk om te doen. De mensen zijn zo blij en dankbaar dat ze de taal kunnen leren. En voor mij is het ontzettend tof en leerzaam dat ik over verschillende culturen te weten kom. Ik geef alleen vaker privélessen of lessen aan kleine groepjes met mensen uit verschillende landen. De gesprekken zijn inderdaad wat het werk zo interessant maakt. Mocht je geïnteresseerd zijn ben je altijd welkom om eens mee te kijken, haha! Het is echt heel leuk.

 • Antwoorden Hillene 3 april 2015 om 12:14

  Wauw, gaaf filmpje! Miami lijkt me echt een gave stad, leuk dat je zoveel verschillende dingen hebt gedaan! En ohmyy Target, een en al liefde <3

 • Antwoorden Joyce 3 april 2015 om 12:01

  Te leuk om te zien! ♥

 • Antwoorden Maaike 3 april 2015 om 11:36

  Ik vind het echt leuk dat het een mix is tussen een vlog en een sfeervideo! Wauw. Lijkt me heel erg stressvol wanneer je koffers kwijt zijn, haha. Ik ben benieuwd naar de volgende video’s/blogposts! <3

 • Antwoorden Jennifer 3 april 2015 om 11:23

  Superleuk om te zien, en leuk dat je dit mocht doen :)

 • Antwoorden Carlijn 3 april 2015 om 11:15

  Wauw wat een mooie video! Als ik al die beelden zie wil ik zo graag weer terug naar Amerika. Precies wat je zegt: die winkels, hoe je behandeld wordt in restaurants I love it!

  Echt super dat je dankzij je blog de kans krijgt om naar Miami te gaan, je plezier spat er vanaf :)

 • Antwoorden Renate 3 april 2015 om 11:10

  Ik zou absoluut ook ooit naar Miami willen (of gewoon ik wil zeker een keer naar Amerika haha). Ik vraag me alleen af, omdat ik ook een keer zo’n taal cursus in het buitenland wilde gaan doen (in Amerika dan dus), maar is dat alleen voor beginners? want ik spreek eigenlijk al heel goed Engels en ik wilde eigenlijk een cursus dan doen voor gevorderden, is dat ook mogelijk bij EF? (: Ieder geval een hele leuke video, ik heb nu echt zin in de zomer als ik die mooie blauwe lucht en stranden zo zie en ik zou zelf bang worden van die krokodillen haha!

 • Antwoorden Esther 3 april 2015 om 11:05

  Wat een vette trip Teske! En wat is het een leuk filmpje geworden, zo’n combi van vlog en sfeer beelden, I like :)

 • Antwoorden Suzanne 3 april 2015 om 11:02

  Leuk om te zien!

 • Antwoorden Louise 3 april 2015 om 10:50

  Omgggg zoo cooool!! Ik ga waarschijnlijk in mei naar Miami!! Jullie food zag er zoooooo delicious uit!!!! <3

 • Antwoorden Akosua 3 april 2015 om 10:24

  Wat een toffe vlog, ik vind de combi van sfeerbeelden met muziek en voice over en het ‘normale’ vloggen erg leuk. Geeft een leuke sfeer en maakt het lekker afwisselend. Zo te zien hebben jullie het wel naar de zin gehad, hopelijk ben je niet meer verbrand.

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 3 april 2015 om 10:06

  Ah ik vond dit zo’n leuke video! Miami lijkt me echt heel gaaf en jullie hebben zulke gave dingen gedaan :)
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Antwoorden Denise 3 april 2015 om 10:01

  Ah zo leuk dat je het bloggen en de sfeerbeelden gecombineerd hebt. Super video van een prachtige stad <3

 • Antwoorden Floor 3 april 2015 om 09:47

  Super leuke video! In welk hotel verbleven jullie? Ik ga in de zomer ook naar Miami dus ben erg benieuwd, ook naar je hotspot blog! X

  • Antwoorden Astrid 4 april 2015 om 02:02

   Ze zat in Churchill Suites Monte Carlo! Ik herken het omdat ik er ook ben geweest, zeker een aanrader. Vrij luxe ruime appartementen met alles erop en eraan, voor een hele degelijke prijs als je kijkt naar wat een hotel kost in Miami.

 • Antwoorden lonneke 3 april 2015 om 09:39

  Oh wauw Teske, ik heb heel erg genoten van je mooi video!
  je stem is altijd zo fijn en rustig om naar te luisteren ook.
  Miami ziet er echt heel tof uit! Dat natuurpark lijkt me heel erg mooi zeg. En wat een lekkere dingen allemaal. Ik krijg er helemaal trek op deze vroege ochtend van!
  Liefs Lonneke

 • Antwoorden yasmina | BEINGYASMINA 3 april 2015 om 09:22

  Super leuke video! En wat een mooie stranden en lekkere taartjes ❤!!
  Gelijk even kijken op de website van EF!
  X

 • Antwoorden Lindsey Beljaars 3 april 2015 om 09:22

  Superleuke video Teske! x

 • Antwoorden Naomi 3 april 2015 om 09:21

  Heeey,

  Door jou ben ik nu ook de serie once upon a time aan het kijken en ik ben echt een beetje verslaafd geworden! Ik vond je filmpje trouwens echt heel leuk en daarnaast vind ik het erg knap dat je niet naar de bath and bodyworks bent gegaan, omdat ze niet dierproefvrij zijn!

  Xx Naomi

 • Antwoorden Colinda 3 april 2015 om 09:20

  Mooie video, leuk de afwisseling tussen filmen en praten. Beetje een documentaire achtig idee, super. Die graffiti op het laatst is wow, ik denk dan gelijk wat voor prachtige foto’s kan je daar maken ;-).

 • Antwoorden Marieke 3 april 2015 om 09:16

  Echt een leuke reis en super fijne vlog om te kijken qua montage, beelden en afwisseling muziek/praten. Heel tof!

 • Antwoorden lisee 3 april 2015 om 09:05

  Super leuke video! En een hele leuke combi met sfeerbeelden en praten. Zo maken wij jouw vakantie ook leuk mee. En nu verlang ik alleen maar meer naar de zomer!
  XX

 • Antwoorden Chloé | Bits of Blonde 3 april 2015 om 09:03

  Pff ik word hier zo jaloers van haha, ziet er super uit Teske! En ik vind deze manier van vloggen leuker, een beetje sfeer en een beetje kletsen! Werkt heel goed :)

 • Antwoorden Juliette 3 april 2015 om 09:01

  Wat een onwijs leuke video!! Tof dat jullie zijn uitgenodigd door EF. Krijg helemaal zin om daar ook een keer naar toe te gaan!

 • Antwoorden Didem 3 april 2015 om 08:45

  Oehh leuke video, ik wil nu ook zoo graag op vakantie naar zo’n heerlijke warme plek :)

  Liefs,
  Didem.

 • Antwoorden Moran 3 april 2015 om 08:41

  Aah ik was zo benieuwd naar deze video, is die verwijderd :( had ik hem maar een half uur geleden aangeklikt haha! Wanneer komt die weer online of is die eraf gehaald vanwege een bepaalde schending? X

  • Antwoorden Teske 3 april 2015 om 08:48

   Er was iets mis gegaan met YouTube, hij staat er nu weer op :)

 • Antwoorden Iris | Todayslipstick 3 april 2015 om 08:39

  Wauw, Miami komt nu zeker op mijn vakantie lijstje! Prachtig strand, omgeving, zon en lekkere taartjes, do I need more? Hele leuke vlog om te kijken, ik kom helemaal in de vakantiestemming.
  Liefs, Iris

 • Antwoorden Svenja 3 april 2015 om 07:55

  Wat een prachtige video heb je er van gemaakt. Zo te zien hebben jullie intens genoten <3 Ik krijg wel honger van al die lekkere taartjes die ik voorbij zag komen! En wauw, wat is het strand daar ontzettend mooi! Miami lijkt mij echt heel tof om een keer te bezoeken!

 • Antwoorden Lauriëtte 3 april 2015 om 07:40

  Heel erg gaaf hoe je een sfeervideo en vlog hebt gecombineerd! Miami lijkt me zo mooi om ook eens naartoe te gaan. En hoe gaaf is het inderdaad als je zulk uitzicht vanuit je klaslokaal hebt!

 • Antwoorden Margot 3 april 2015 om 07:34

  Ik moet zo naar een klant, maar ik ga de video vanavond rustig kijken!

 • Antwoorden Amy 3 april 2015 om 07:17

  Wat een gave video Teske! Miami lijkt me echt een heerlijke plek om eens naartoe te gaan, wat is het er prachtig!

 • Antwoorden Anniek 3 april 2015 om 07:14

  Wauw, wat heb jij veel meegemaakt daar zeg, tof om te zien! De omgeving ziet er echt geweldig uit, zó totaal anders dan in Nederland.Ook dat strand, love it! En die amerikaanse supermarkt lijkt me trouwens echt geweldig om in rond te struinen, en ook wel een beetje te verleidelijk, haha! Leuke video heb je ervan gemaakt! Liefs

 • Antwoorden Celeste 3 april 2015 om 06:49

  Wat een toffe video! Miami is echt een stad waar ik ook nog een keertje heen zou willen! Leuk dat je door EF uitgenodigd was, ziet er erg leuk uit en wat een geweldige locatie om aan je Engels te kunnen werken! Leuke video!

 • Antwoorden Lucinda 3 april 2015 om 06:42

  Miami is echt een plek waar ik ooit ook heen wil dus super tof dat je er heen mocht. Het ziet er werkelijk fantastisch uit en ja, daar wil ik ook ooit lopen. xxx Lucinda

 • Antwoorden M. 3 april 2015 om 06:29

  Pardon , ik dacht dat je naar Miami ging om een clip op te nemen , mijn fout .. Wat een mooie en geweldige ervaring om naar Miami te mogen , hele mooie vlog ! Een hele fijne dag toegewenst vandaag .. Liefs ..

 • Reageer