My Life In Pictures – maart 2015 #3

22 maart 2015

Wauw, ik heb echt mega weinig foto’s gemaakt deze week! Ik heb dan wel weer een lekkere lange vlog daar tegenover staan. Ik weet niet precies waarom ik zoveel minder plaatjes heb geschoten, want het was een leuke week! Hopelijk krijgen jullie toch een indruk van hoe alles is gegaan.

Op zondag was Mert jarig en gingen we ’s avonds uit eten bij het REM eiland restaurant, bovenop een hele hoge stellage. Super tof en mooi en het eten was ook nog eens heel lekker

Op maandag reed ik naar m’n ouders om daar een dagje te vertoeven en een beetje op te ruimen. ’s Avonds keek ik Into The Woods, maar ik was zo teleurgesteld dat ik hem al snel weer heb afgezet. Ik wil binnenkort nog een poging doen, maar ik zette hem af, omdat de liedjes bijna geen melodie hadden, allemaal op elkaar leken en het acteerwerk wat mij betreft iets te overdreven was. Helaas, ik had me er zo op verheugd! Ik zet normaal nóóit films af, ik wil ze altijd afkijken.

Op dinsdag was ik in de studio met Léon om aan een ander project te werken. Ik ontdekte dit drankje! Ik kende de Aloe Vera drank al wel, maar deze had mango smaak en dat was echt bizar lekker.

’s Avonds keken we Better Caul Saul tijdens het avondeten. Het is wel vrij anders dan Breaking Bad (een stuk rustiger), maar ik vind het wel ontzettend leuk. De filmstijl is creatief en ik vond de personages Saul en Mike altijd al heel interessant.

Ook kwamen dinsdag mijn nieuwe schoenen binnen: Nike Airmax Thea’s. Dit is mijn eerste paar sneakers ooit en hoewel ik er nog een beetje aan moet wennen, vind ik ze wel leuk! Ze zitten ook erg lekker en staan mooi sportief. Je kan ze heel goed met van alles combineren. Ik kreeg deze via Sarenza.

Mijn look van woensdag! Ja, ik draag deze blouse echt bizar vaak, maar nu doe ik hem wel echt in de was hoor. Hij zit gewoon zo lekker en ik vind hem zo leuk staan!

Ik had een slenterdagje door Amsterdam met Sabine en we kwamen leuke winkels tegen, zoals deze vintage winkel aan de Haarlemmerstraat.

Ook de winkel Six & Sons is een grote aanrader! Allemaal toffe, ouderwets-uitziende verzorgingsspullen en ook een heleboel leuks voor in je interieur. En je kan er ook kleding kopen, maar ze hebben helaas vooral items voor mannen.

Een schattige kat die in de etalage van een winkel lag te slapen. Wij zijn echt van die kattenliefhebbers die dan een minuut blijven staren naar het dier.

’s Avonds gingen we naar Insurgent: een review volgt snel! Ik vond het echt een toffe film.

Op donderdag namen Omar en ik de taxi naar een afspraak en hadden de leukste taxi-chauffeur ooit. Bel hem maar als je een taxi nodig hebt binnen Amsterdam.

We hebben die dag een producer deal getekend met Léon, wat betekent dat ik vast met hem ga samenwerken en dat ik nu deel uitmaak van het Champagne Gold team! Yay! Eigenlijk was Léon al mijn producer, maar nu is het officieel en voor het echie.

Dit was nog een leuke foto van het optreden bij het Heinz event de week ervoor.

Aan het einde van de dag op donderdag ging ik weer naar Gouda en op vrijdagmiddag aten m’n moeder en ik heerlijke linzensoep. Ik ben DOL op linzen, op welke manier je ze dan ook bereidt. Maar in soep zijn ze misschien wel mijn favoriet.

Lieve Stip met haar vriendje. Ik mis haar echt, dus knuffel uitgebreid elke keer als ik weer thuis ben.

Vrijdagavond keek ik ‘Song Of The Sea’ en dat was een van de mooiste films die ik ooit heb gezien. Het is een animatiefilm met prachtige tekeningen en een héél mooi verhaal.

En ik had een top comment bij een Shaytards video! Ohmigado, ik dacht niet dat dat ooit nog zou voorkomen.

Op zaterdag organiseerden mijn ouders een lenteborrel voor de buren en het huis zag er mega vrolijk en gezellig uit. Overal bloemetjes en lekkernijen!

Zie je, de foto’s zijn niet in overvloed dit keer. Gelukkig is de vlog wel aan de lange kant, dus dan krijgen jullie toch nog wat meer van mijn week mee. Het was een fijne week, maar ik kijk vooral uit naar volgende week: MIAMI!

Komende week vlieg ik dus naar Miami en ik kom pas de maandag erna terug in Nederland. Ik ben onwijs benieuwd en heb er heel veel zin in. Ik ga jullie natuurlijk op de hoogte houden van mijn belevingen en alle toffe hotspots die er zijn te vinden. Fijne zondag!

76 reacties

 • Antwoorden Anna 28 maart 2015 om 11:27

  Wat een leuke foto’s! Je Nikes zijn tof. Ik wil ook al heel lang de Thea’s, ik weet alleen nog steeds niet zo goed welke kleur.

 • Antwoorden Savannah 26 maart 2015 om 19:02

  Ik vind het al tof dat je fot0’s maakt. Je blog is ook niet iets waar iemand niet blij mee zou zijn. Je geeft namelijk veel tips! Echt great!
  X Savannah

 • Antwoorden Henk 26 maart 2015 om 12:14

  Wauw wat een leuke foto’s

 • Antwoorden Saskia 25 maart 2015 om 15:49

  Toen de grate boom in onze tuin is gekapt hebben we er een plak vanaf gehaald en die helemaal laten lakken, super mooi als interieurdecoratie of als dienblad!!!!!

 • Antwoorden Kelly 25 maart 2015 om 10:36

  Leuk!

  Hier in de Albert Heijn hoor ik steeds je single, loop ik mee te zingen en boodschappen te doen hihi!

 • Antwoorden Femke | itsFemke 24 maart 2015 om 20:37

  Leuke mlip en vlog weer!

 • Antwoorden Nicole S 24 maart 2015 om 19:15

  Wat jammer dat de film zo tegen viel, ik ben er juist heel erg benieuwd naar!

 • Antwoorden Femke 24 maart 2015 om 14:10

  Ik vind het zo leuk dat we je echt zien veranderen elke keer, en op dit moment zit je volgens mij echt lekker in je vel. Heel leuk om te zien!
  Liefs Femke

 • Antwoorden Louise 24 maart 2015 om 11:51

  Je maakt echt leuke vlogs, waarom geen aparte vlogs in een apart artikel?? (a)

  • Antwoorden Femke 24 maart 2015 om 14:07

   Dat heeft ze een tijdje geleden gedaan, maar weer mee gestopt omdat ze het niet meer leuk vond.

 • Antwoorden Amber 24 maart 2015 om 10:54

  Ik heb Into the Woods ook afgezet en had ook helemaal niks met de muziek. Zo zonde want ik had er ook zoveel van verwacht. Geef my Sweeney Todd maar!

 • Antwoorden Renske | stijl-werk.nl 23 maart 2015 om 22:24

  Wat een lekkere week! En wat een blije foto van Mert, nog gefeliciteerd :) Het lijkt me heerlijk om weer eens een dagje zo rond te slenteren in Amsterdam en ik ben ook super benieuwd naar Insurgent. Heeeel veel plezier in Miami, ik ben benieuwd naar je avonturen!
  Liefs

 • Antwoorden Hester 23 maart 2015 om 16:40

  Haha, wat tof, zo’n topcomment! Ook nice dat je gewoon zelf nog comments achterlaat al heb je zelf niet echt nodig voor de promotie van je kanaal. Vroeger vond ik het echt verschrikkelijk als ik één bepaald item ‘heel vaak’ zou dragen, tegenwoordig vind ik het eigenlijk wel kunnen – als ‘ie gewoon écht heel fijn is en je combineert ‘m telkens anders is het op zich niet erg als mensen je er in uit kunnen tekenen, haha. Ik wilde Into The Woods misschien nog zien maar als zelfs jij ‘m afzet… Hmm! En ik denk dat ik binnenkort ook maar mijn eerste paar Nikes ga kopen, gewoon tof voor het voorjaar én volgens mij lopen die perfect voor mijn edureis naar Rome waarbij we tien kilometer per dag moeten lopen…

 • Antwoorden Maaike 23 maart 2015 om 09:02

  Heel veel plezier in Miami!

 • Antwoorden Lidewij 23 maart 2015 om 06:55

  Haha telkens als in jouw of Saske’s vlogs een Taylor Swift nummer komt heb ik even zo’n fangirl momentje. :)

 • Antwoorden Marloes/GLAMOURMOES 22 maart 2015 om 23:29

  Ooooh je vlog is echt leuk! Ik moest echt lachen om je spinnenredder actie!

 • Antwoorden Luna (teskeislieff) 22 maart 2015 om 22:40

  Hele leuke mlip weer!!! Niet zoveel foto’s maar wel heel leuk dat het een wat langere vlog is! En echt supee tof dat je morgen al naar Miami gaat!!! <3

 • Antwoorden Laura - Dagelijkse hap 22 maart 2015 om 21:48

  Ik ben ook enorm benieuwd naar de film geworden :D Komende week maar naar de bios gaan :3
  Nog gefeliciteerd met Mert natuurlijk :)

 • Antwoorden Nicky 22 maart 2015 om 21:09

  Aah die kat in de etalage! Ik vind het al schattig als onze poes voor het raam staat te wachten als we thuis komen. Je schoenen zijn trouwens echt super leuk, ik ben langere tijd al opzoek naar nike schoenen dus denk dat ik ook maar eens voor zo’n type ga kijken.

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 22 maart 2015 om 20:49

  Omg, die schoenen zijn echt cool!

 • Antwoorden Sheela 22 maart 2015 om 20:40

  Ik ben ook fan van de shaytards, dankzij jou trouwens :) Meestal skip ik de delen waarin Shay praat, ik wil vooral gewoon de kinderen zien :)

 • Antwoorden Marjoleine 22 maart 2015 om 19:53

  Wat een leuke foto’s en wat een leuke, blije vlog!

 • Antwoorden Eva 22 maart 2015 om 19:50

  Het is vast al vaker gevraagd maar; dat boekje waar je opschrijft wat je gaat eten, waar komt die vandaan, weet iemand dat?:)

 • Antwoorden Nicetobeout 22 maart 2015 om 19:39

  Ik ben benieuwd naar die animatiefilm, ziet er interessant uit. Better Call Saul ben ik ook al fan van. Gefeliciteerd met Mert nog! En natuurlijk een fijne vakantie.

 • Antwoorden Noa 22 maart 2015 om 19:26

  Teske heb je vandaag een leuke dag gehad ik en een vriendin hebben samen een tapas restaurantje gestart ik mijn tuin Miss wil je ook een keer komen eten bij ons???? Er is genoeg plek en reserveren is niet nodig

 • Antwoorden Renate 22 maart 2015 om 19:24

  Hooi Teske,
  Toen ik het liefje aan het einde van je vlog hoorde dacht ik echt van woooowww die ken ik nog van vroeger. Die heb ik echt heel veel geluisterd. maar ik heb echt geen idee meer hoe die heet!!!! Weet jij dat wel nog?

  • Antwoorden demi 22 maart 2015 om 22:21

   paramore – misery business :)

   • Antwoorden renate 23 maart 2015 om 15:00

    Thanksss

 • Antwoorden Noa 22 maart 2015 om 19:24

  Ik ben ook naar insurgent vandaag geweest geweldige film als die op dvd komt koop ik hem meteen:)

 • Antwoorden Claire 22 maart 2015 om 19:11

  Leuke post en een hele leuke vlog! En die blouse mag je zo vaak aandoen als je wilt, hij staat namelijk heel leuk ♥

 • Antwoorden Elke 22 maart 2015 om 18:57

  Wat ontzettend gaaf zeg! Leuk :)

 • Antwoorden Iris 22 maart 2015 om 18:36

  Je kunt van zo’n plakje boom een bijzettafel maken door er wieltjes onder te doen. Misschien leuk voor je nieuwe huis? Have fun in Miami!

 • Antwoorden Aimée 22 maart 2015 om 16:28

  Zo leuk dat je weer vaker vlogt, merk dat ik de positieve energie vanuit jou ga overnemen dan haha! Sowieso vind ik de sfeer fijn aan je blog nu, nu je je nieuwe weg hebt gevonden. Veel plezier in Miami!

 • Antwoorden Evelien 22 maart 2015 om 16:24

  Het eerste wat ik deed toen ik wakker werd was jouw video kijken. En ehm, misschien kreeg ik wel een beetje de kriebels bij het spin-gedeelte haha! De foto bij het Heinz-event is echt vet ik vind de sneakers ook heel mooi. Die blouse draag je toch lekker hoe vaak je wilt? Juist stoer dat het je niet interesseert dat mensen er stomme dingen over kunnen zeggen: jij voelt je er fijn in en je wast ‘m gewoon. Staat je ook heel leuk! X

 • Antwoorden Anneleen 22 maart 2015 om 15:50

  Oh wat leuk dat je de verjaardag van Mert zo gezellig hebt gevierd! Mijn vriend en ik zijn nu ook Better Call Saul aan het kijken en wij vinden het ook al redelijk goed!:) Heel veel plezier in Miami! Die wasbak die je ouders zijn aan het maken, ziet er echt prachtig uit! Knap dat ze dit zelf kunnen. Geniet nog van je zondag !!

 • Antwoorden Fabienne 22 maart 2015 om 14:50

  Leuke foto’s! En wauw, wat gaaf dat je naar Miami gaat! Have fun <3

 • Antwoorden Roos 22 maart 2015 om 14:26

  Imagine WHAT it would feel like.

 • Antwoorden Kim 22 maart 2015 om 14:00

  Ik vind het kei leuk om te zien hoe je steeds bewuster word van de natuur, alleen heel jammer dat je zelfs kleine stukjes met de auto rijd, wat een berg CO2 uitstoot met zich mee brengt, totaal niet bewust dus.

  • Antwoorden Teske 22 maart 2015 om 16:18

   Dat klopt inderdaad, maar het kwam wel door de omstandigheden. Er was nergens in het centrum meer plek, dus we moesten met de auto naar ArenA, omdat we het met de trein niet meer zouden halen. Bovendien voel ik me ’s avonds laat een stuk veiliger als ik met m’n auto ben dan dat ik met de trein ga.

 • Antwoorden lana 22 maart 2015 om 13:49

  welk ras is stip eigenlijk?? het is een echt een prachtje :D

 • Antwoorden Esther 22 maart 2015 om 13:11

  Hee Teske, ik vind het heel goed van je dat je je zo inzet tegen dierproefvrije cosmetica en leuk voor je dat je zo kan genieten van de natuur, maar voel je je daarin niet heel tegenstrijdig met hoeveel je auto rijdt? Ik zag dat je in Amsterdam zelfs naar de bioscoop met de auto ging, dat is naar mijn idee echt onnodige CO2-uitstoot.

  • Antwoorden Teske 22 maart 2015 om 16:17

   Er was geen plek meer in de bioscopen in het centrum, vandaar dat we naar ArenA moesten. We hebben kort van tevoren gereserveerd en hadden geen tijd meer om met de trein te gaan. Ik ben niet perfect :)

   • Antwoorden Esther 22 maart 2015 om 16:42

    Zonde, want het is zo makkelijk te veranderen! In Amsterdam kun je alles wat je wil doen doen binnen een halfuurtje fietsen en het scheelt flink in parkeerkosten. Vaak is fietsen zelfs nog sneller dan ov of auto.

 • Antwoorden Kirsty 22 maart 2015 om 12:57

  Leuke foto’s en vlog! Nog gefeliciteerd met Mert trouwens! Alvast heel veel plezier ook in Miami, het word vast hartstikke gaaf! :D Ik ben er zelf ook al eens geweest en ik vond het echt superleuk, zou graag nog een keer terug gaan!

 • Antwoorden Kelly 22 maart 2015 om 12:48

  Wat een leuke foto’s! :)

 • Antwoorden Miranda 22 maart 2015 om 12:30

  serieus nog een shaytards fan leukk ik kijk ook naar hun vlogs. Trouwens leuke sneakers. En veel plezier in Miami volgende week.

 • Antwoorden :) 22 maart 2015 om 12:06

  Hele leuke vlog! En ik ga die animatiefilm zeker kijken! :) Ken je Studio Ghibli? Je moet maar eens Spirited Away en Howl’s Moving Castle kijken, om maar even twee voorbeelden te noemen. Maar er zijn er nog veel meer. Ponyo is ook heel schattig, en Whisper of the Heart. Echt <3! :)

 • Antwoorden Jennifer 22 maart 2015 om 11:53

  Ziet er leuk uit en veel plezier in Miami!

 • Antwoorden Naomi 22 maart 2015 om 11:47

  Leuke foto van het Heinz optreden! en die van Stip is ook mega schattig

  x

 • Antwoorden Nicole 22 maart 2015 om 11:46

  Wat een leuke foto’s en leuke vlog natuurlijk! Ik vind de foto van het Heinz event zo mooi. Jullie staan er echt leuk op!

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 22 maart 2015 om 11:42

  De Nikes zijn echt zo gaaf en die blouse staat je ook gewoon heel leuk dus logisch dat je hem veel draagt!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Antwoorden Minke 22 maart 2015 om 11:32

  Leuke foto’s!!

 • Antwoorden Carlijn 22 maart 2015 om 11:10

  Je eerste paar sneakers ooit??? Vind je juist wel een sneakertypje. Vaker doen hoor, kan je heel goed hebben.

 • Antwoorden Jana 22 maart 2015 om 10:57

  Haha wat een toffe foto’s :D Wat grappig ik was net als Mert zondag ook jarig en ik heb net soortgelijk foto. Want toen ik ging gaan eten kreeg ik ook een soort van vuurwerk. De foto staat in mijn artikel vandaag trouwens haha! :p

 • Antwoorden Iris | Todayslipstick 22 maart 2015 om 10:55

  Super leuke week! Je doet het echt goed Teske.
  Liefs, Iris

 • Antwoorden Margot 22 maart 2015 om 10:44

  Wat jammer dat Into The Woods zo tegenviel! Ik wil ‘m nog kijken, maar ben benieuwd of ik ‘m dan leuk ga vinden.

 • Antwoorden Sandra (beautybysandra) 22 maart 2015 om 10:31

  Super leuk om te zien!

 • Antwoorden Renate 22 maart 2015 om 10:11

  Wat gaat er met die plakjes boom gebeuren? Ik kan alleen maar denken aan een mooie salon tafel te maken. Is het mogelijk om een plak te komen ophalen?

  • Antwoorden Lenneke 22 maart 2015 om 12:23

   Ik zat ook al aan allemaal DIY-projecten te denken :’)

 • Antwoorden Lauriëtte 22 maart 2015 om 09:49

  Wat zijn je thea’s mooi! Ik heb ook een paar in het zwart en draag ze echt onwijs veel. Ze zijn zo makkelijk te combineren!

 • Antwoorden Toppen en Dalen 22 maart 2015 om 09:31

  Leuk om mee te kijken weer in je week!

 • Antwoorden Hedwig 22 maart 2015 om 09:27

  Haha ik vind de stukjes uit je vlog dat je aan het zingen bent zo leuk, lekker enthousiast! Ik wist ook helemaal niet dat je die gedichtjes op Instagram zelf had geschreven, ik vond ze ook zo mooi :)

 • Antwoorden Marloes 22 maart 2015 om 09:07

  Into the woods is zo tegenvaller! Ik ben erheen geweest met echt het gevoel dat het een super leuke film zou zijn, maar het is echt gewoon geen typische disneyfilm en alles is gewoon een nee in die film!

  Die lenteborrel is echt een leuk idee :)

 • Antwoorden Lucinda 22 maart 2015 om 09:02

  Vind het nog best wel wat foto’s hoor en leuk dat je een top comment had bij de Shaytards. Ik kijk ze al een tijdje niet meer, vond het wat ‘te’ worden. En lief zo’n kat in de etalage, ik ben inderdaad ook zo iemand die daar te lang bij stil zou staan. xxx Lucinda

 • Antwoorden Denise 22 maart 2015 om 08:55

  So much fun in Miami, je gaat het vast geweldig hebben! En geef Stip een dikke knuffel van mij, hij ziet er zo schattig uit <33

 • Antwoorden Suzanne 22 maart 2015 om 08:49

  De blouse van woensdag is ook echt superleuk. Ik heb dat ook met sommige kledingstukken, die draag ik dan zo vaak. Fijne zondag.

 • Antwoorden Dita 22 maart 2015 om 08:44

  Aah die kat, wat schattig!!

 • Antwoorden Petra 22 maart 2015 om 08:42

  Ben ik de enige bij wie de vlog op t eind vastloopt?

  • Antwoorden Akosua 22 maart 2015 om 09:20

   Weinig foto’s, maar aan je vlog te zien toch nog een hoop gedaan. Er zit trouwens een fout in de vlog vanaf ongeveer 14:30 het beeld loopt vast en er is een kurkentrekker geluid. Aan het eind herstelt het beeld wel, alleen het geluid niet.

 • Antwoorden Dagmar 22 maart 2015 om 08:35

  Wat een fijne en supergezellige week, die blouse staat je trouwens echt goed net als die sneakers. Nog van harte met Mert! Heeeeeel veel plezier in Miami en goede reis!

 • Antwoorden Liset - Beautydagboek 22 maart 2015 om 08:23

  Haha, wat een opluchting dat je je blouse wel wast ;) Had niet anders van je verwacht hoor Teske :D. Wat super dat je nu een vaste producer hebt, lijkt me fijn om met dezelfde mensen te werken als het goed bevalt! En wat ga je in Miami doen? Is dat voor je muziek of gewoon lekker ter ontspanning? Veel plezier in ieder geval!

 • Antwoorden Celeste 22 maart 2015 om 08:12

  Nog gefeliciteerd met Mert zijn verjaardag! Leuke foto’s weer en alvast ontzettend veel plezier in Miami. Echt mega gaaf gewoon, ben stiekem een beetje jaloers haha! Geniet ervan!

 • Antwoorden Sophie 22 maart 2015 om 08:07

  Wat een vrolijke foto van Mert op zijn verjaardag!

 • Antwoorden Lima 22 maart 2015 om 07:55

  Super leuke vlog! Ik vind het altijd zo grappig om in jouw vlogs terug te zien waar, hoe en wanneer je je foto’s hebt gemaakt! Eerst zie je dan de foto’s zelf en daarna zie je diezelfde momenten terug in jouw vlogs! Super grappig!

  En ik ben zooo verliefd op jouw haarkleur! Ik durf het zelf nog niet zo goed te verven, maar man! Wat ziet er van jou mooi uit!

 • Antwoorden Eveline 22 maart 2015 om 07:47

  Leuke week! Ik denk dat het niet snel zal duren tot er een diertje in je nieuwe woning terecht zal komen!

 • Reageer