12 van de leukste printables

22 januari 2015

Ik ben gek op printables. Kort gezegd zijn het plaatjes die je kan uitprinten. Soms zijn ze vooral mooi om op te hangen, maar vaak zijn ze ook functioneel. Een handig boodschappenlijstje, bijvoorbeeld! Je hoeft het plaatje alleen maar meerdere keren uit te printen en klaar is kees. Vandaag deel ik 12 van mijn favorieten.

Ik zet onder elke printable de link naar de website van degene die hem heeft gemaakt, daar kan je de gratis versie downloaden, zodat je hem in groot formaat hebt.

Cleanmama

Deze lijkt me echt zó handig. Ik drink veel te weinig en hier zie je meteen als je niet genoeg hebt gedronken op een dag. Als je deze ophangt op een plek waar je veel komt, in de keuken bijvoorbeeld, word je er telkens aan herinnerd. Print er genoeg uit voor een maand, en je kan fijn vooruit.

The Dating Divas

Hoe lief is dit? Deze kaartjes kan je uitprinten en geven aan je lover als cadeautje voor een verjaardag of Valentijnsdag. Ik geef deze tip al jaren: eigen cadeaubonnen maken. Als je zelf wat minder creatief bent kan je deze natuurlijk ook prima overnemen. Dit zijn niet de enige trouwens, er zijn er nog een boel!

Sugar And Charm

Dit moet ik in mijn keuken later. Ik kijk regelmatig naar Engelse recepten, maar haak snel af, omdat ik de maten niet snap. Dom natuurlijk, want ik heb zelfs een hulpmiddel thuis waarmee je precies kan zien hoeveel een cup is. Met deze printable heb ik al helemaal geen excuus meer om recepten uit het buitenland te gebruiken.

Moritz Fine Designs

Het kan nog, want het is nog het begin van het jaar: een formulier om in te vullen en daarmee eens te kijken naar vorig jaar en hoe je alles dit jaar wilt aanpakken. Dit kan super verhelderend zijn, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Hang deze op, op je slaapkamer en kijk er elke avond naar. Ik geloof erin dat je dan eerder je doel bereikt.

This Heart Of Mine

Oké, dit is dus helemaal niet toepasselijk voor deze tijd, maar ik MOEST hem erbij zetten, omdat deze printable envelopjes te schattig zijn. Hier kan je dus bijvoorbeeld een rendier van maken. Kerstmis is pas net geweest en dus heel ver weg, maar sla hem maar op in je favorieten, zodat je eind dit jaar de show kan stelen.

By Dawn Nicole

Dit soort planners vind ik mega handig, zo krijg je een heel overzichtelijk beeld van je dag! Er komen nog uitgebreidere dagplanners aan, maar dit is de simpelste die ik deel. Lekker vrolijk, alles wat je nodig hebt staat er op en je wordt ook hier herinnerd aan het drinken van water. Pluspunt!

The Dating Divas

Wederom een onwijs leuk en lief cadeau: envelopjes die je zelf met iets kan vullen, maar die je alvast een thema geven. Dit zijn er twee van een tiental, maar hier krijg je alvast een idee. Je kan er bijvoorbeeld een lief berichtje in stoppen, of een herinnering die jullie beiden aan het lachen zal maken. Als ik dit zou krijgen, zou ik smelten.

Red Glue Sticks

Hoe leuk is het om dit in je woonkamer te hangen, of in de gang? Zo hoeft niemand ooit meer om je wi-fi wachtwoord te vragen. Altijd handig voor op een feestje en het staat volgens mij nog best classy in huis ook.

Team Confetti

Deze hebben jullie misschien weleens bij mij gezien! Ik heb deze namelijk in kleur gekregen van Olga. Deze dagplanner is zoals je ziet een stuk uitgebreider, maar het is maar net waar je behoefte aan hebt. Hier heb je lekker veel vakjes en plek om te tekenen en dat heeft ook wel wat. Hele leuke vormgeving en een handigheid voor elke dag!

Grace And Good Eats

Handigste printable ooit. Ik ben dus echt slecht in het doen van de was, ik gooi het liefst alles in de droger en was alles op dezelfde temperatuur. Misschien dat het met zo’n gids bij de wasmachine beter gaat. Zo weet je gelijk wat alles betekent en hoef je dat niet meer op te gaan zoeken op internet (want ja, dat is dus wat ik doe. Of ik vraag het aan m’n moeder).

Becoming Martha

Zo zien je boodschappenlijstjes er nooit meer saai uit en heb je alle categorieën aan boodschappen op een rijtje. Hoe leuk? Ik vind de achtergrond ook heel schattig, met het bestek. Als je zorgt dat je hier een voorraadje van hebt hoef je zelf nooit meer lijstjes te maken, maar vul je ze gewoon hier in.

Passion For Savings

En tot slot een dagelijkse planner die wellicht wat onoverzichtelijk oogt, maar wel heel vrolijk en kleurrijk is. Deze vind ik vooral leuk om het uiterlijk, want volgens mij is hij minder praktisch als je overzicht wil krijgen in wat je allemaal doet en moet doen.

Print jij weleens ‘printables’ uit? Heb je nog goede tips?

85 reacties

 • Antwoorden Linda 2 juni 2016 om 17:44

  Nog een tip, op http://www.hebbers.nl heb je ook gratis downloads van zowel posters als planners! :)

 • Antwoorden Kim 27 april 2015 om 16:06

  Ik print eigenlijk nooit printables, maar heb er wel een heleboel opgeslagen op mijn computer, haha. Misschien toch maar eens mijn laptop verbinden met de printer! :-)

 • Antwoorden louise jansen 12 april 2015 om 15:31

  hoi lieve teske ik ben heel erg fan van jou en vind jou video’ s heel erg leuk ik kijk ze altijd.ik heb een vraag waar haal je die vandaan op internet die leuke printtables want ik kan ze niet vinden. ik hoop dat je reageert.
  XXX louise
  ps de groeten aan mert

 • Antwoorden Tanya 5 februari 2015 om 02:06

  Cool post.

  the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

 • Antwoorden 8 lifehacks | Two tickets to neverland 3 februari 2015 om 08:25

  […] to do lijstjes, planningen maar ook andere dingen die je kunt printen en bijvoorbeeld ophangen. Klik hier voor wat […]

 • Antwoorden Marieke 1 februari 2015 om 16:01

  Ik ben gek op printables! Ik kan blijven pinnen op Pinterest. Helaas heb ik er nog nooit één uitgeprint, maar ben het wel van plan voor wanneer ik op mezelf ga! Vooral die boodschappen- en to-do lijstjes zijn te leuk!

 • Antwoorden 8 x Handige printables | Todayslipstick 29 januari 2015 om 08:16

  […] is een van de handigste en zag ik voorbij komen bij Teske. Heb je recepten waar ze cups gebruiken? Hier kan je zien hoeveel je in ‘normale’ maten […]

 • Antwoorden Éva 25 januari 2015 om 23:45

  Echt zo leuk al die printables :D Vooral de to-do lijstjes vind ik erg handig!

 • Antwoorden Jente-Nudelipsticks 25 januari 2015 om 20:22

  Superhandige dingen allemaal!

 • Antwoorden Marie 24 januari 2015 om 16:04

  Ohh die planner van Team Confetti! <3 Ik heb ADD en veel moeite met plannen en aanbrengen structuur in mijn dagen. Maar met deze planner gaat dat vast een stuk beter :D Heel erg bedankt voor de tip Teske!

 • Antwoorden Eva 24 januari 2015 om 08:55

  Die zijn zooo leuk! Ga ik zeker gebruiken! Ik drink eigenlijk ook vaak te weinig dus die eerste is echt heel handig! x

 • Antwoorden Anneleen 23 januari 2015 om 19:31

  Wat een mooi en leuke lijstjes! Hier ga ik er zeker een paar van uitprinten en gebruiken :)

 • Antwoorden Miranda 23 januari 2015 om 19:21

  Super leuk! Ik hou van to do lijstjes en andere lijstjes maken ;-)

 • Antwoorden Lauren | colours of my joy 23 januari 2015 om 17:27

  Die van het Wi-Fi wachtwoord vind ik top! In een leuk kadertje steken en voilà, stylisch en mega handig!

 • Antwoorden Lisa 23 januari 2015 om 17:15

  Zo leuk!

 • Antwoorden Lisette 23 januari 2015 om 13:21

  Echt heel erg handig, heb je ook nog leuke ideetjes wat je met van die mooie tape kan doen van de Hema? xx

 • Antwoorden Melannie 23 januari 2015 om 12:15

  Super leuk! Ik kende dit soort dingen helemaal niet. Ik ga ze eens opzoeken op het internet, kijken of ik er nog meer kan vinden:) Bedankt.

  XoXo Melanie

 • Antwoorden Iris | Todayslipstick 23 januari 2015 om 10:52

  Hele leuke printables, dit artikel ga ik zeker opslaan in mijn favorieten als ik dan boodschappenlijstjes of planners nodig heb kan ik ze uitprinten!
  Liefs, Iris

 • Antwoorden Jennifer 23 januari 2015 om 09:40

  Aaah wat een super leuke idee die printlabels! Ik ga ook snel een kijkje nemen

 • Antwoorden Sofie 22 januari 2015 om 22:57

  hahaha dat van het wifi password is echt heel leuk. Fijn dat je deze leuke printables voor ons even op een rijtje hebt gezet!

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 22 januari 2015 om 22:46

  Dat waterdingetje is handig!

 • Antwoorden Fleur 22 januari 2015 om 22:38

  Ohhh dit is zo leuk Teske!

 • Antwoorden Nienke 22 januari 2015 om 22:17

  Super handig! Maar goed dat ik geen printer heb of de inkt zou er nogal door gaan! Zou het werken om deze prints te lamineren en dan met een white marker op te schrijven zodat je kan wissen en herbeginnen en zo minder papier verspillen? Geen idee of een white marker daarop zou werken!

  • Antwoorden Patricia 23 januari 2015 om 08:41

   Hoi Nienke,
   Als je een white board marker bedoeld, dan kan dat zeker. Als t maar n stift is die uitwisbaar is om op memoborden te schrijven, lukt t ook op gelamineerde papieren.
   Leuke post Teske! Zitten veel leuke printables bij.
   X Patricia

  • Antwoorden Femke 23 januari 2015 om 19:31

   Dat is zo slim!

 • Antwoorden Manon 22 januari 2015 om 21:49

  Er zit echt veel handigs tussen, en het ziet er nog leuk uit ook die wifi en de laundry icoontjes ga ik later zeker gebruiken!

 • Antwoorden Eve 22 januari 2015 om 21:44

  Oooooohw die Wifi is leuheukkk!!!

 • Antwoorden Cheyenne 22 januari 2015 om 21:38

  Wat leuk dat je deze voor ons allemaal even op een rijtje hebt gezet!

 • Antwoorden lana 22 januari 2015 om 20:48

  nooit van gehoord, maar vind het wel iets tof!

 • Antwoorden Bianca 22 januari 2015 om 20:06

  Heel erg handig, vooral die dagplanners waarbij je moet aankruisen hoeveel je hebt gedronken

 • Antwoorden Vera 22 januari 2015 om 19:56

  Super leuke ideeen! Van het water moet ik ook maar eens gaan toepassen denk ik.

 • Antwoorden Jana 22 januari 2015 om 19:52

  Wat een handige lijstjes allemaal. Tegenwoordig gebeurt alles via een app, maar zulke lijstjes vind ik ook nog steeds goed zijn werk doen. Zeker die cadeaubonnen die je zelf kunt uitprinten zijn zo leuk en origineel :D

 • Antwoorden Maaike 22 januari 2015 om 19:46

  Ah, zo leuk! Mijn zus maakt ook van deze printables, ik vind dat echt heel erg knap dat iemand dat kan bedenken

 • Antwoorden Marloes/GLAMOURMOES 22 januari 2015 om 19:16

  Ah wat een leukies!

 • Antwoorden Yvette 22 januari 2015 om 19:15

  Die voor de laundry room ga ik daar dus echt wel ophangen! Kei schattig en ik vergeet de betekenis van de tekens altijd! Bedankt Teske!

 • Antwoorden Daphne 22 januari 2015 om 19:13

  Wat een leuke printables! Ik ga er zeker een paar uitprinten! :-)

 • Antwoorden Isabelle 22 januari 2015 om 19:08

  Ooooh wat een handige printables! Vooral de glazen water is handig om zo bij te houden, ik vergeet steeds of ik nou wel of niet genoeg gedronken heb

 • Antwoorden Katrien 22 januari 2015 om 19:07

  Ohh er staan echt hele handige tussen! Van dat WIFI-wachtwoord, klaar, dit had ik écht nodig. Thankss!

 • Antwoorden Iris 22 januari 2015 om 19:00

  haha wat leuke plaatjes! officieel is uitprinten nog steeds fout dacht ik. het is namelijk printen of uitdrukken

  • Antwoorden Else 6 juni 2015 om 09:40

   Volgens mij is het afdrukken (maar ik kan het ook fout hebben)

 • Antwoorden Rebekka 22 januari 2015 om 18:51

  Superleuk! Ik ken dit eigenlijk helemaal niet zo.
  Ik heb ‘the best year’ uitgeprint, die ga ik ophangen in mijn kamer.

 • Antwoorden Amy 22 januari 2015 om 18:50

  De spoons & cups printable is echt een uitkomst, mega handig!

 • Antwoorden happygirl 22 januari 2015 om 18:46

  Super leuk ziet het eruit. Ik heb er alleen zelf nog nooit één gebruikt. Liefs

 • Antwoorden Sanne 22 januari 2015 om 18:40

  De Wie is de Mol printable van Team Confetti is echt more than awesome!

 • Antwoorden Roos 22 januari 2015 om 18:33

  dit soort dingen vind ik zoo leuk!!!
  moet je echt vaker doen tes!
  xxoxo

 • Antwoorden beautifulday4makeup 22 januari 2015 om 18:02

  Superleuke printables

 • Antwoorden lise 22 januari 2015 om 17:51

  heel handig inderdaad, en het ziet er super leuk uit! Dit is weer wat anders (positief bedoelt!) . Heel leuk Teske! X

 • Antwoorden Iris 22 januari 2015 om 17:41

  Die bonnen zijn echt leuk! De plan printables zou ik misschien moeten gebruiken, alleen zijn dat 365 A4’tjes in een jaar, een beetje te veel.

 • Antwoorden Hanne 22 januari 2015 om 17:39

  Ik weet bij recepten in cups nooit of het nu gaat over Amerikaanse, Engelse of nog andere cups…

 • Antwoorden Eline 22 januari 2015 om 17:36

  Wauw, ze zijn stuk voor stuk zo leuk! Die met dat wifi password ga ik echt in mijn huisje hangen later :)

 • Antwoorden Lotta 22 januari 2015 om 17:30

  oooh wat leuk! Had nog nooit van de term gehoord. Heeft iemand (of Teske zelf) nog sites waar je leuke printables kan krijgen? Ben verliefd haha.

 • Antwoorden Ina 22 januari 2015 om 17:28

  Wauw, heel handig!

 • Antwoorden Nicole 22 januari 2015 om 17:14

  Wat een leuke en handige printables. Een aantal ben ik laatst ook tegen gekomen toen ik op printable-jacht was haha.

 • Antwoorden Lisa 22 januari 2015 om 17:13

  Wat handig en ontzettend schattig!

 • Antwoorden Lotte 22 januari 2015 om 17:05

  Zo fijn dat je dit met ons deelt! Ik vind dit nou echt geweldig :) Liefs

 • Antwoorden Emma 22 januari 2015 om 16:48

  Wat een leuke printables! Ik ben er dol op hihi<3
  X Emma

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 22 januari 2015 om 16:46

  De “Let’s get things done today” vind ik echt heel erg leuk!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Antwoorden Naomi 22 januari 2015 om 16:44

  Super leuk! Ik vind het echt leuk als je dit soort dingen post :)
  X

 • Antwoorden Olga (teamconfetti) 22 januari 2015 om 16:44

  Bedankt voor het delen van mijn printable! Ik hoop dat er veel mensen plezier van hebben. :)

 • Antwoorden Lara 22 januari 2015 om 16:32

  Die met het Wi-Fi password is geweldig! Hoe verzin je het?!

 • Antwoorden Iffy | DiaryOfAMua 22 januari 2015 om 16:27

  Wat een super leuke printables allemaal!

  Xo

 • Antwoorden Akosua 22 januari 2015 om 16:22

  Die printable voor de laundryroom lijkt mij wel handig, want ik kan nooit de exacte betekenis van de symbolen herinneren. Scheelt weer tijd met uitzoeken.

 • Antwoorden Patricia 22 januari 2015 om 16:19

  Echt super leuke printables

 • Antwoorden Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 22 januari 2015 om 16:09

  Wat een geweldige printables allemaal! Ik had eerlijk gezegd nog nooit van die term gehoord, maar ik ben meteen verkocht! Vooral die met de wifi-code vind ik super leuk! En die eerste met glazen is heel handig! Liefs

 • Antwoorden Lys 22 januari 2015 om 16:06

  Super leuke en handige printables!! Ik merk dat ik écht wel nood heb aan bijvoorbeeld een to-do lijst. Als ik iets niet opschrijf, stel ik het maar telkens uit.

 • Antwoorden Michelle 22 januari 2015 om 16:06

  Woah, bedankt voor dit! Dit is top als je een ‘thuiswerkdag’ hebt. Ik zet in m’n favorieten, thanks :).

 • Antwoorden Kirsten 22 januari 2015 om 16:06

  Wat leuk zijn deze zeg!

 • Antwoorden Tamara 22 januari 2015 om 16:05

  Eigenlijk heb ik nog nooit printables gebruikt. Meestal koop ik een leuk boekje, of maak ik mijn overzichten zelf. Maar ik moet eerlijk zeggen dat deze er wel heel mooi uitzien!♥

 • Antwoorden Frederique 22 januari 2015 om 16:02

  Ontzettend leuk! Ga zeker gebruik maken van het wifi wachtwoord en de to do lijstjes, super handig en leuk! X

 • Antwoorden Anna 22 januari 2015 om 16:01

  Dit is zo handig! Lijkt me super tof maar doe tegenwoordig alles digitaal. Ik ga het gewoon proberen! Te leuk! Haha, Liefs

 • Antwoorden Sylvia 22 januari 2015 om 16:00

  Ze zijn tof! Ik vind vooral die ‘Open when’ envelopjes leuk, die ga ik mooi gebruiken :)

 • Antwoorden Elize 22 januari 2015 om 15:55

  Oh wat een leuke allemaal!
  Ik ben echt dol op lijstjes, dus de to-do lijstjes dus die zijn wel wat voor mij. En die met die Engelse maten ook! Ik maak vaak Engelse recepten en heb ook zulke maatschepjes, maar soms weeg ik het gewoon liever even af.

 • Antwoorden Margot 22 januari 2015 om 15:52

  Zo leuk! Ik print soms wel eens een soort agenda uit om af te kunnen strepen wanneer ik gesport heb.

 • Antwoorden Kelly 22 januari 2015 om 15:42

  Ah The Wifi Password is geweldig!

 • Antwoorden Marjoleine 22 januari 2015 om 15:35

  Oeh deze zijn echt heel leuk, thanks voor de tips! :)

 • Antwoorden Minke 22 januari 2015 om 15:35

  Heel leuk allemaal!

 • Antwoorden val 22 januari 2015 om 15:33

  leuke dingen! :) http://valblogin.blogspot.nl

 • Antwoorden Eline 22 januari 2015 om 15:26

  Echt super leuke printables!

 • Antwoorden Djoeke 22 januari 2015 om 15:22

  Wat een super handige plaatjes! Die van de wifi komt bij ons waarschijnlijk nog wel het meest van pas haha. xxx ( blog http://www.pixellifeonline.blogspot.com )

 • Antwoorden Fenna 22 januari 2015 om 15:15

  Dit is echt leuk ! Dank voor je tips!!

 • Antwoorden Emma 22 januari 2015 om 15:11

  Super leuk, Ik ga er zeker een paar uitprinten!

 • Antwoorden Christenen 22 januari 2015 om 15:08

  Wat leuk zeg! Vooral dat plaatje over de maten is heel handig!
  Ik gebruik bijna geen Engelse recepten omdat ik het omrekenen altijd zo’n gedoe vind :p

 • Antwoorden Naomi 22 januari 2015 om 15:08

  Ik heb alleen de 2015 reading challenge uitgeprint en opgehangen. Die voor je wifi wachtwoord is echt handig!

  x

 • Antwoorden Kirsty 22 januari 2015 om 15:06

  Wat een leuke printables! Ik zit nu te twijfelen om de uitgebreide to do list en het boodschappenlijstje uit te printen, want eigenlijk doe ik alles nu in Wunderlist. Dit ziet er alleen zoveel leuker uit! :D

 • Reageer