Een week met Teske #2 – dinsdag

14 januari 2015

Jemig, wat was het rotweer gisteren! Ik heb er middenin moeten staan, want ik had buiten een videoshoot. Toch had het ook wel weer wat, regen in plaats van zonneschijn op beeld. Er liepen wat dingen in de soep, maar uiteindelijk is alles goedgekomen.

Ik versliep me een heel klein beetje. Gelukkig niet teveel en kwam ik nog niet in tijdsnood. Ik had de ochtend ruim ingepland, dus alles kwam goed.

Ik waste mijn haren met Bio Plasis! Deze producten had ik al een tijdje liggen en het werd tijd dat ik ze gebruikte. Hier komt binnenkort een review over online!

Dit vond ik nou een hele leuke. Over een jaar of 50 was 2014 de goede oude tijd en zo is het altijd geweest. Zo zal het altijd blijven!

Naar buiten kijken door het raam was niet echt bevorderend voor mijn humeur. Ik word zo chagrijnig als het regent en waait.

Een snel ontbijtje! Links tzatziki-salade, rechts kaas.

Mama bracht me naar de bushalte, want met m’n koffer door de regen was helemaal niets geweest.

Hier keek ik heel zielig, omdat de bus er na tien minuten nog niet was.

Eenmaal op het station had ik mijn trein gemist. Ik was eigenlijk onderweg naar Hoofddorp voor een zakelijke afspraak, maar door de gemiste trein en andere treinen die kwamen te vervallen zou ik er niet meer op tijd kunnen komen. Ik baalde zo erg! Die afspraak moest ik dus afzeggen.

Tot overmaat van ramp ging ook mijn paraplu nog eens kapot. Jippie!

Voordat ik de volgende trein in ging haalde ik een grote bak chai tea latte voor mezelf, want ik had het koud en was nat.

De partij waar ik heen ging had een goed idee: een telefonische afspraak ervan maken! Grappig joh, we waren met z’n vijven aan het bellen. Dat kan blijkbaar met bepaalde bedrijfstelefoons.

Na de afspraak ben ik doorgegaan naar het kantoor van HEISA, want die middag had ik een video-shoot voor de Cosmopolitan.

Eenmaal aangekomen werd m’n make-up gedaan. Ik probeerde er een mooie foto van te maken, maar het licht was echt verschrikkelijk.

Na de make-up en styling gingen we hup, de auto in: op weg naar het Amsterdamse bos. Dat was de locatie van mijn shoot. Heel tof, want daar was ik nog nooit geweest en ik hou enorm van het bos.

Toen we even moesten wachten, maakte ik kunst op het beslagen raam.

Mijn accessoire van de dag: roze heliumballonnen. Ik heb er lekker mee in het rond gezwaaid.

Even een fotootje van de crew! Het was super leuk en voelde heel vertrouwd, want Nina regisseerde de shoot en die heeft ook mijn videoclip geregisseerd. Kira deed m’n make-up, en die heeft ook de make-up voor de clip en m’n persfoto’s gedaan. Zo fijn! En er werken altijd fijne mensen samen met Nina, dus het was een gezellige dag.

Ik heb lekker rondgerend en gedanst. De shoot was voor een soort persoonlijk portret. Cosmopolitan heeft een aantal verschillende vrouwen gekozen, waarvan ze een fashion-achtig sfeerbeeld wilden neerzetten. En daar hoorde ik dus bij!

Tussendoor schuilde ik weer snel bij Kira onder de paraplu.

Rond 5 uur waren we wel klaar en gingen we terug naar het centrum. Het was heel leuk om te doen!

Op kantoor heb ik nog de voice-over voor de video ingesproken. Ik moet ook zo’n microfoon, dat voelt wat meer profi dan de voice-overs die ik opneem met m’n iPhone.

Eenmaal thuis at ik een koekje. Ik weet niet waarom ik er zo serieus bij kijk, maar ik was wel heel serieus blij met het koekje na zo’n dag.

Mert zat nog in een meeting en ik had 0,0 zin om te koken, dus het werd sushi bestellen. Dat had ik al lang niet meer gedaan!

Sushi eten en serie kijken, wat wil je nog meer? Ik voelde me helemaal tevreden.

Ik had tijdens de shoot met een hond gespeeld en het ging er nogal wild aan toe. De hond was mega druk, maar dat was alleen maar leuk en hij was heel lief. Ik heb er wel m’n oorlogswonden aan overgehouden. Ze zitten ook precies naast het litteken wat ik heb van een andere hond. Vond ik wel grappig, omdat ik door die beet toen heel lang bang ben geweest voor honden en ze nu enorm leuk vind.

En wauw, bedankt voor jullie vele, enorm positieve reacties op mijn artikel over dierproefvrije cosmetica! Ik had eerlijk gezegd meer negatief commentaar verwacht. Ik vind jullie allemaal lief en fijn dat veel van jullie achter mijn keuze staan.

Rond twaalf uur zijn we gaan slapen. Vandaag ga ik naar Rotterdam voor een afspraak met Brian, die hoogstwaarschijnlijk m’n nieuwe zangleraar wordt. Spannend! Verder heb ik een belafspraak, maar niks spannends. Ik moet nog een video opnemen en ik hoop lekker te kunnen werken. We’ll see! Fijne dag!

50 reacties

 • Antwoorden Monica 16 januari 2015 om 14:29

  Je kunt gewoon ook met meer mensen bellen :) als je iemand op z’n mobiel belt kan die gene ook weer iemand bellen (en die persoon ook weer iemand enz.). Volgens mij kan je ook meerdere mensen tegelijk bellen :P

 • Antwoorden Femke 15 januari 2015 om 14:34

  Leukk!!! En op die foto met het koekje lijk je op Demi Lovato :P

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 14 januari 2015 om 22:48

  Leuk!

 • Antwoorden kylie 14 januari 2015 om 20:48

  Leuke plog! En mmm sushi!

 • Antwoorden LISKALIFE 14 januari 2015 om 19:52

  Leuke foto’s weer… jammer dat een dag begint met regen he! Ach, al met al heb je dus toch nog een erg leuke dag gehad, en dat is het belangrijkste. Wat leuk dat je tegenwoordig met zoveel telefoons tegelijk kunt bellen!

 • Antwoorden Iris 14 januari 2015 om 18:16

  Die uitspraak van Bomans is zeker waar! Ik probeer me wel eens voor te stellen hoe ouderwets 2015 zal lijken.

 • Antwoorden Iffy | DiaryOfAMua 14 januari 2015 om 16:50

  Wat leuk! Ik ben benieuwd naar de resultaten van jouw shoot

  Xo

 • Antwoorden Manon 14 januari 2015 om 16:01

  Jammer van de regen maar ik ben erg benieuwd naar je shoot!

 • Antwoorden Marloes/GLAMOURMOES 14 januari 2015 om 15:26

  Red lips staan je goed! Ik ben wel heel benieuwd naar de videoshoot! <3

 • Antwoorden Lucinda 14 januari 2015 om 13:55

  Vies hé die regen haha!
  Ik wandel elke dag, dus ik kom het ook regelmatig tegen.
  Wel handig inderdaad dat je van de afspraak nog een telefonische afspraak kon maken, maar met 5 bellen? Daar had ik nog nooit van gehoord :|
  Ik vond je er voor de shoot heel mooi uit zien en die ballonnen waren ook tof, vooral dat je zo aan het rennen was :D
  Misschien had je gewoon serieus zin in een koekje.. :P
  Auw, dat kan best pijn doen als honden of andere dieren je op de een of andere manier verwonden.

  Je blogpost over make-up heb ik al gelezen :D, leuke en handige blog!
  Liefs,
  Lucinda

 • Antwoorden Resy 14 januari 2015 om 13:44

  Wat jammer van het weer tijdens je shoot, maar het heeft inderdaad wel wat. Ben heel benieuwd naar het eindresultaat

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 14 januari 2015 om 13:41

  Ah die sushi zag er echt heerlijk uit!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Antwoorden Kiss & Make-up 14 januari 2015 om 13:39

  Ben al benieuwd naar je review over de Bio Plasis producten. Ben benieuw naar het resultaat van de shoot ook! Knap hoe je zo geniet, zelfs in de kou en in de regen :-)

 • Antwoorden Jente-Nudelipsticks 14 januari 2015 om 13:13

  Leuke shoot!

 • Antwoorden Bianca 14 januari 2015 om 12:22

  Die shoot ziet er erg leuk uit! Wel erg balen dat het zo’n rotweer was, het was ook echt niet leuk meer zoveel regen viel er.. Ben erg benieuwd hoe die geworden is! xxx

 • Antwoorden Linda 14 januari 2015 om 11:58

  Hè wat een gezellige dag weer! Die videoshoot ziet er heel gezellig uit, ondanks de regen! Ik moest post bezorgen in de regen, was ook niet echt leuk maar als mensen je dan bedanken en zeggen dat ze respect voor je hebben is mijn dag weer goed :)

 • Antwoorden Bente 14 januari 2015 om 11:40

  Wat een ontzettend drukke dag, maar ondanks de regen ziet het er wel uit als een top dag! :)

 • Antwoorden ellen 14 januari 2015 om 11:37

  Leuke diary! Ik ben heel benieuwd naar de videoshoot, ziet er leuk uit.

 • Antwoorden beautifulday4makeup 14 januari 2015 om 11:21

  Prachtige foto’s weer!

 • Antwoorden Luna 14 januari 2015 om 11:06

  Weer super leuk! Als je nog een keer sushi besteld kom ik ook wel even langs ;)

 • Antwoorden Fabienne 14 januari 2015 om 10:29

  Leuke foto’s! Ben benieuwd naar de shoot voor Cosmopolitan.

 • Antwoorden Mirne 14 januari 2015 om 10:20

  Super benieuwd naar het resultaat van die shoot!

 • Antwoorden Naomi 14 januari 2015 om 10:10

  Je had wel een beetje een pechdag zeg. Hopelijk heb je vandaag meer geluk!

 • Antwoorden Monique | WritingMonique 14 januari 2015 om 09:53

  Leuke dag :) Ik ben benieuwd naar de uiteindelijke foto’s!

 • Antwoorden lonneke 14 januari 2015 om 09:49

  Wat leuk allemaal!
  Krijg er helemaal trek van haha! :)
  Liefs

 • Antwoorden Anneleen 14 januari 2015 om 09:47

  Ik kan ook heel slecht gezind van dat regenachtige en stormachtige weer. Best jammer want aan dat slechte weer kunnen we niets veranderen dus eigenlijk hoeven we ons daar dan ook niet druk om te maken… Wat een leuke foto’s weer! Ik ben al benieuwd naar je foto’s met die roze ballonnen :) fijne dag! X

 • Antwoorden Nesrin 14 januari 2015 om 09:47

  Dat ziet er gaaf uit met die roze ballonnen.

  Leuke foto’s. Het artikel van gisteren heb ik gemist! Je gaat dierproefvrij, dit klinkt bijna logisch en past ook bij jou. Heel knap!

 • Antwoorden Miranda 14 januari 2015 om 09:44

  Ik ben benieuwd naar de foto’s van die shoot. Ballonnen zijn zo leuk. Wel jammer dat het regende dan lijkt het me wel extra moeilijk om te lachen =P

 • Antwoorden Melanie 14 januari 2015 om 09:43

  Wat ontzettend leuk dat je dat hebt mogen doen! Ik ben erg benieuwd naar het resultaat. Heb je de helium ballonnen daarna nog leeg gemaakt? Haha! Dat vind ik altijd zoo leuk!

  Fijne woensdag!
  XoXo Melanie

 • Antwoorden Kirsty 14 januari 2015 om 09:33

  Ik ben wel heel benieuwd naar je videoshoot, het ziet er alvast heel feestelijk uit met die balonnnen! Heerlijk ook dat je sushi had besteld, dat heb ik echt al veel te lang niet gehad (mijn vriend vind het ook niet lekker, dus het gezellig samen gaan eten zit er ook niet in haha).

 • Antwoorden Akosua 14 januari 2015 om 09:29

  Wat zat je make up prachtig tijdens die videoshoot. En de outfit was voor mij ook typisch Teskuh. Erg leuk, alleen jammer dat het weer niet meewerkte.

 • Antwoorden Sofie 14 januari 2015 om 09:21

  Leuke fotoshoot en ik crave dat koekje nu echt haha :)

 • Antwoorden Margot 14 januari 2015 om 09:20

  Wat leuk om zo even achter de schermen mee te kunnen kijken!

 • Antwoorden Beautyjuf 14 januari 2015 om 09:07

  Wat een mooie quote! Yummie, sushi! Heerlijk!

 • Antwoorden Ingeborg 14 januari 2015 om 08:44

  Heel erg gaaf die shoot! Ik zag die foto al op instagram verschijnen en vond die al prachtig! Jammer dat je eerste afspraak niet doorging, maar wel heel handig dat je ook kunt bellen met zijn 5e, dat wist ik ook niet haha!

 • Antwoorden Nicole 14 januari 2015 om 08:28

  Mooie habd Teske :P haha
  Wel jammer van het weer… maar net wat je zegt, het heeft ook wel weer wat regen op foto’s, ipv zonneschijn ;) fijne dag nog :)

 • Antwoorden Marieke 14 januari 2015 om 08:26

  Druk dagje zo Teske! Ben benieuwd naar dat filmpje (?) van de shoot? Haha snap hem even niet helemaal meer, maar maakt niet uit. Je zag er leuk uit daar! :)

 • Antwoorden Vanessa 14 januari 2015 om 08:21

  Lijkt me een leuke dag, ondanks dat er een paar dingen zijn mis gelopen. Je make-up zag er mooi uit! Ik word ook slechtgezind van het slechte weer. En die paraplu die dan net kapot is, is zo herkenbaar!

 • Antwoorden Esther 14 januari 2015 om 08:18

  Ben benieuwd naar de shoot met de roze ballonnen! Ziet er nu al leuk uit :)

 • Antwoorden Milou 14 januari 2015 om 08:18

  Ik had gisteren precies hetzelfde gevoel, ik wilde namelijk even op de fiets wat halen maar het was echt pokken weer! Je zag er erg mooi uit op de shoot. Ik ben benieuwd naar het resultaat! :-) Heerlijk zo’n koekje, als het de triple chocolate chip is van de AH – die ik gisteren ook verslond :p – mag je er de volgende keer wel vrolijker bij kijken, want die zijn me toch een partij lekker! Hahaha

 • Antwoorden Liset - Beautydagboek 14 januari 2015 om 08:09

  Een ontzettend leuke dag! Zo’n shoot lijkt me best leuk om mee te maken. Lekker make-uppen en door het bos rennen, haha. Wel met regen, maar dat mag de pret niet drukken :).

 • Antwoorden Eline 14 januari 2015 om 08:00

  Wat een leuke dag, op de regen na dan. Het ziet er echt heel leuk uit met die ballonnen. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

 • Antwoorden Lauriëtte 14 januari 2015 om 07:52

  Ben erg benieuwd naar het resultaat van de videoshoot! Ik hoop dat het snel weer wat mooier weer wordt. Kan ook zo changrijnig worden van die eindeloze regen :( Fijne dag vandaag!

 • Antwoorden Lucinda 14 januari 2015 om 07:19

  Leuk dagje en grappig dat je een conference call hebt meegemaakt. Ik vind dat altijd wel moeilijk omdat mensen snel door elkaar gaan praten. Fijn ook dat je zoveel mooie reacties hebt gekregen op je artikel van gisteren. xxx Lucinda

 • Antwoorden Anniek 14 januari 2015 om 07:11

  Zo, dat is geen kort dagje geworden, wat heb je lekker gewerkt! Wel een beetje balen dat er in het begin zoveel misging, ik herken dat gevoel heel erg, daar kan je zo gefrustreerd van worden! Maar ach, alles is weer goed gekomen, zo zie je maar :) Ik ben ook erg benieuwd naar hoe de foto’s zijn geworden, de ‘behind the scene’s’ zien er tof uit! X

 • Antwoorden Eline 14 januari 2015 om 07:09

  Wat een leuke dag heb je gehad! Ben benieuwd naar het resultaat van de shoot :)

 • Antwoorden Amy 14 januari 2015 om 06:45

  Ohhh lekker die sushi! Ziet er al super leuke uit met die roze ballonnen, zo jammer van het weer haha!

 • Antwoorden Celeste 14 januari 2015 om 06:33

  Wat een leuke dag weer! Jammer van de regen, de bus en het missen van de trein, maar volgens mij is de dag uiteindelijk helemaal goed gekomen, met lekker sushi als afsluiter! Vind het erg leuk dat je besloten hebt een week met Teske 2 te maken ;)

 • Antwoorden Natasja 14 januari 2015 om 06:26

  Ik kijk uit naar je videoshoit! Zelfs in de tegen moet je blijven lachen. Al zou ik met jouw start vet chagrijnig zijn ;)

 • Reageer