Een week met Teske #1 – zondag

12 januari 2015

Het was een fijne, rustige zondag zoals meestal. Ik sliep lekker uit, ging van Amsterdam naar huis en nam nog een video op. En ik keek weer veel Once Upon A Time. Jullie hebben me verslaafd gemaakt, jongens!

De dag begon met de Candy Haul van Vera en Jeffrey. Ik vond het zo leuk! Vooral grappig, omdat ze heel veel vies vonden. Het ding met Amerikaans snoep is, dat het voornamelijk gewoon veel chemische troep is. Je moet goed zoeken, totdat je iets vindt dat écht lekker is! Ik weet het, ik heb inmiddels best wel wat snoep-unboxings achter de rug, haha.

Mert ging fitnessen, maar ik heb echt lekker lang en fijn in bed gelegen. Video’s kijken op m’n telefoon, een beetje door Instagram scrollen.. Wat mij betreft het beste ritueel om mee wakker te worden! Om kwart voor 12 moest ik er écht uit van mezelf.

Hoewel je hem op deze foto niet ziet, scheen de zon echt mooi! Even wat licht en warmte tussen alle harde wind en regen door.

Ik maakte tosti’s voor ons, met Port Salut ertussen. Niet de beste smeltkaas die er is, maar het was wel heel lekker. Port Salut is zo zacht van smaak! We aten er een beetje pesto bij, als je je afvroeg wat de groene drek daar achterin was.

Ik was erg minimalistisch met m’n make-up de afgelopen week (met uitzondering van vrijdag). Foundation, poeder, wenkbrauwpoeder en wat mascara. Lippenbalsem op en gaan! Het bevalt me goed en ik ben veel minder lang bezig met me optutten.

In de tram naar het station, want die middag ging ik weer naar huis. Niet voor lang, want dinsdag moet ik alweer naar Amsterdam, maar het is toch fijn om even thuis te zijn tussendoor.

Gelukkig was er plek in het tussenstuk in de trein. Ik hou ervan om daar te zitten! Meestal zit er niemand en daardoor is het super kalm. En je zit ook nog eens dichtbij de uitgang, wat best handig is met zo’n zware koffer.

Oeps. Man, ik moet echt leren me te beheersen, maar die witte Twix zag er zo lekker uit.

Van de trein over naar de bus. Van Amsterdam tot aan huis ben ik altijd ongeveer 1,5 uur onderweg.

Lieve mama haalde me op, want fietsen met een koffer is best moeilijk.

Thuis waren er al wat items binnen die ik had besteld bij United Wardrobe en alles is zo tof! Ik denk dat ik maar vaker naar vintage kleding moet zoeken, want de dingen die ik nu in huis heb maken me echt verliefd op die stijl.

Nog meer kleding! Niet voor mij, maar voor m’n moeder. We gingen samen door de kleding die we voor haar hadden besteld om te kijken of het wat was. Er zat veel leuks tussen!

Dit was het avondeten dat ik at. Frietjes, gebakken groenten, de M2 burger van de Vegetarische Slager en een augurk. Ik hartje augurken.

Ik heb lang gezellig zitten kletsen met Sas en Alwin. Dat doen we vaak als ik een tijdje ben weggeweest, even bijpraten over van alles en nog wat.

Ik moest nog een video opnemen die avond en had een goed idee gekregen wat ook erg toepasselijk was als je kijkt naar hoe ik me de afgelopen dagen voelde. Die video zien jullie vanmiddag!

Editen en renderen! En ondertussen is het alweer bijna 10 uur ’s avonds.

De dag wordt afgesloten met Once Upon A Time. Niet een, maar twee afleveringen. Nu schrijf ik dit artikel en wil ik eigenlijk nog een aflevering kijken, maar het is beter als ik dat niet doe. Anders wordt het echt te laat!

Zoals ik eerder al vertelde, ga ik dus nog een weekje door met foto-bloggen. Een week met Teske #2, dus! Ik heb namelijk een heleboel te doen de komende week. Morgen heb ik een gezichtsbehandeling bij Dr. Hauschka, dinsdag heb ik een afspraak en een shoot voor Cosmopolitan, woensdag heb ik ook meerdere afspraken, donderdag heb ik afspraken en ga ik naar Léon in de studio en vrijdag ga ik optreden bij Eurosonic/Noorderslag. Zo hé. Dat wordt een leuke week!

69 reacties

 • Antwoorden irene 17 april 2016 om 18:26

  Super leuk om te zien dat je blogt, ik keek altijd alleen maar yt. Ik zit een beetje rond te lezen en te kijken, echt een super leuk blog. Ik wist overigens wel dat je een blog had, maar nooit de moeite om het te bekijken. Ziet er goed uit!

 • Antwoorden Anna 13 januari 2015 om 20:17

  Wat een leuke posts zijn dit! Vind het altijd erg leuk om te zien wat er in andermans leven gebeurd ! Liefs Anna

 • Antwoorden Teejah 13 januari 2015 om 12:05

  Leuk dat je gaat optreden bij Eurosonic, veel succes en plezier!
  Mijn nichtje (Oes) mag daar ook optreden.

 • Antwoorden Sanne 13 januari 2015 om 00:53

  Heey Teske, Wat vind ik deze posts leuk! Ik vind het heerlijk om te zien hoe jij vaak van kleine dingen kan genieten.. Dat is een erg goede eigenschap en ik denk dat veel mensen daar nog iets van kunnen leren!
  Liefs

 • Antwoorden Sahar 12 januari 2015 om 22:19

  Je ziet er super goed uit tes! Die minimalistische make-up staat je super goed!

 • Antwoorden Iffy | DiaryOfAMua 12 januari 2015 om 21:06

  Oh die witte twix! Wil die graag een keer proberen

  Xo

 • Antwoorden Mandy 12 januari 2015 om 20:26

  Hai Teske, super leuk dat je een weekje door gaat met een week met Teske. Ik kijk er elke dag naar uit om weer een nieuwe ‘serie’ van te zien!

 • Antwoorden Mandy 12 januari 2015 om 20:26

  Hai Teske, super leuk dat je een weekje door gaat met een week met Teske. Ik kijk er elke dag naar uit om weer een nieuwe ‘serie’ van te zien!

 • Antwoorden Jente-Nudelipsticks 12 januari 2015 om 20:05

  Deze artikels mag je altijd blijven maken, ze zijn zo leuk!

 • Antwoorden Adrienne 12 januari 2015 om 19:58

  Leuke post!
  En die witte twixen zijn echt heerlijk!

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 12 januari 2015 om 19:41

  Oh Teske, ik hou van je plogs!

 • Antwoorden kylie 12 januari 2015 om 19:11

  Leuke plog weer! Ben benieuwd naar volgende week!

 • Antwoorden Lauren 12 januari 2015 om 18:57

  Facebook checken, door Instagram scrollen… Doe ik ook allemaal voor ik opsta. Ik heb namelijk echt het gevoel dat ik veel wakkerder ben na dit gedaan te hebben! Wat natuurlijk niet wil zeggen dat ik heel vlug mijn bed uit ben ;-)

  x Lauren

 • Antwoorden Romy 12 januari 2015 om 18:37

  Fotoshoot voor Cosmo?? Te gek! Die ga ik zeker kopen ♥

 • Antwoorden Iris 12 januari 2015 om 18:06

  Die gezichtsbehandeling lijkt me een goede voortzetting van me time.

 • Antwoorden Eline 12 januari 2015 om 17:44

  Aah ik ga ook altijd in dat tussenstuk zitten! Vind het ook veel fijner daar :)

 • Antwoorden Manon 12 januari 2015 om 17:40

  Leuke foto’s! oh die twix white ziet er yummy uit! Ik kijk Once Upon a time ook, wat een leuke serie!

 • Antwoorden Nicole 12 januari 2015 om 17:20

  Hele toffe foto’s!

 • Antwoorden Lieselotte 12 januari 2015 om 17:20

  Lazy day!
  Ik vind het zo leuk dat je doorgaat hiermee!

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 12 januari 2015 om 15:57

  Leuk weer om dit te lezen! En heel herkenbaar van het nog een aflevering willen kijken van een serie maar als het eigenlijk al te laat is haha.
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Antwoorden Anneleen 12 januari 2015 om 15:56

  Ik vind die foto van jou, Saske en Alwin zo leuk! Jammer dat je steeds zo lang onderweg bent wanneer je van Amsterdam komt. Maar gelukkig kan je steeds vaker bij Mert zijn :)

 • Antwoorden Marieke 12 januari 2015 om 14:46

  fijn zo’n relaxt dagje! En door jou krijg ik nu ook zin in augurken haha :P

 • Antwoorden Mirne 12 januari 2015 om 14:07

  Ik vond je me time video erg leuk! Nu ga ik ook nog de video van Vera kijken. :)

 • Antwoorden Sanae 12 januari 2015 om 14:06

  Super leuke foto’s! Ik ben ook gek op augurkjes! Ik moet ook maar eens aan once upon a time beginnen!

 • Antwoorden Lucinda 12 januari 2015 om 13:29

  Erg leuke posts weer.
  Het is interessant om te zien wat je allemaal doet dagelijks en de ene dag is natuurlijk interessanter dan de andere, maar zo gaat het in iedereen zijn leven.
  Je make-up is ook erg mooi, gewoon omdat het puur is.
  Leuk om te zien dat je ook de mensen om je heen betrekt bij je plogs!

  Liefs,
  Lucinda

 • Antwoorden Anne 12 januari 2015 om 13:22

  Ik ben ook een grote Once upon a Time fan en heb recent een spin off gevonden, Once upon a Time in Wonderland. Het gaat over Alice in Wonderland. Het is een mini serie met 13 afleveringen. Echt een aanrader!!

 • Antwoorden Kiss & Make-up 12 januari 2015 om 13:21

  Ah daar is die Once Upon A Time weer, je maakt me toch echt wel benieuwd! Vond de Candy Haul van Vera ook heel tof :-) Vond ’t jammer dat er zoveel negatieve commentaar op kwam.

 • Antwoorden Milou 12 januari 2015 om 12:43

  Ik heb precies hetzelfde ochtendritueel als ik vrij ben. Lekker in bed blijven liggen en social media afgaan, YouTube filmpjes kijken etc. Haha, die witte Twix lijkt mij echt super lekker! Leuk dat er nog een week komt met plogs. :-)

 • Antwoorden Johanneke 12 januari 2015 om 12:08

  Persoonlijk vind ik dit soort artikelen veeeel leukerd dan vlogs, ik weet niet zo goed waarom eigenlijk :) Ik hou gewoon meer van foto’s dan van filmpjes denk ik.
  Wat ontzettend gaaf een shoot voor Cosmopolitan!! Once upon a time moet ik ook nog eens gaan kijken, ik hou ook erg van het fantasy genre zoals Harry Potter, LOTR, The Hobbit en Twilight!!

 • Antwoorden Andrea 12 januari 2015 om 12:01

  Superleuke dag! Nu is het tijd om te knallen deze week :) Hopelijk voel je je niet weer ziek deze week!
  x

 • Antwoorden beautifulday4makeup 12 januari 2015 om 11:29

  Wat heb je er weer een mooi overzichtje van gemaakt

 • Antwoorden Chantal 12 januari 2015 om 11:24

  Haha, en ik ben ZOOO oud dat ik die Twix nog als Raider ken en alleen in het bruin

 • Antwoorden Daphne 12 januari 2015 om 11:08

  Wat leuk om te zien, klinkt als een fijne zondag <3

 • Antwoorden Melanie 12 januari 2015 om 11:05

  Fijn dat je je gisteren al weer wat beter voelde ten opzichte van de dagen ervoor. Soms moet je even je rust pakken als je lichaam je dat verteld. Ik vind het super leuk dat je nog een week doorgaat met de foto’s!

  Fijne maandag!
  XoXo Melanie

 • Antwoorden Nesrin 12 januari 2015 om 11:04

  Oeh Twix white.

  Once Upon a Time moet ik ook echt aan beginnen hoor er veel goeds over. Leuke foto’s weer!

 • Antwoorden Naomi 12 januari 2015 om 10:56

  Ben benieuwd naar de video vanmiddag!

  x

 • Antwoorden Fien 12 januari 2015 om 10:51

  Ik verheug me op je me time video, ik kan wel wat me time gebruiken straks, heb vandaag en morgen nog tentamens en mag daarna wel even een ‘spa home momentje’ inplannen voor mezelf haha!
  Liefs

 • Antwoorden Nicole 12 januari 2015 om 10:22

  Echt heel leuk dat je ‘een week met teske #2’ gaat maken :) ik kijk er nu al naar uit en ik begrijp je met die witte twix haha die zijn echt lekker!

 • Antwoorden Minke 12 januari 2015 om 10:11

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Esmeralda 12 januari 2015 om 09:58

  Leuk om te zien! Die witte Twix lijkt me ook super lekker :)

 • Antwoorden Sylvia 12 januari 2015 om 09:53

  Ik zit ook graag in zo’n tussenstuk in de trein, lekker rustig en dat is wel zo prettig bij lange ritjes tussen Tilburg en Maastricht ;)

 • Antwoorden Mandy 12 januari 2015 om 09:51

  Leuke foto’s weer! Once upon a time lijkt me zo’n leuke serie, maar ik ben er nog steeds niet aan begonnen gek genoeg. Misschien na mijn stage en mijn tentamens maar eens doen! Je ziet er trouwens mooi uit met zo weinig make-up. Zelf merk ik dat ik ook steeds minder make-up draag en het bevalt mij ook wel :) Het scheelt zoveel tijd!

 • Antwoorden Kirsty 12 januari 2015 om 09:30

  Die minimale make-up staat je erg goed! Aan de ene kant zou dat ook voor mij wel goed zijn, qua dat ik ’s ochtends er tijd mee kan besparen, maar stiekem vind ik het veel te leuk om juist wel lang te tutten haha.

 • Antwoorden Monique | WritingMonique 12 januari 2015 om 09:26

  Onwijs leuke foto’s weer! Erg leuke artikelen; ik ben blij dat je ermee doorgaat! :)

 • Antwoorden Lisa 12 januari 2015 om 09:17

  Woehoeeee nog een week!! <3

 • Antwoorden Margot 12 januari 2015 om 09:16

  Leuk dat je nog een weekje doorgaat met je verslagen!

 • Antwoorden Joëlle 12 januari 2015 om 08:58

  Ik vind deze week met Teske zo super leuk!! Leuk dat je door gaat!

 • Antwoorden Akosua 12 januari 2015 om 08:57

  Die witte Twix vind ik ook zo lekker, maar ik ben dan ook een echte zoetekauw. Hoe zoeter, hoe beter!

 • Antwoorden Esther 12 januari 2015 om 08:56

  Ohhhh ik kocht de twix white laatst op een tankstation in Duitsland, en kom ‘m vervolgens in Nederland nergens vinden. Maar hij is hier dus tóch te koop. Zó lekker!

 • Antwoorden Miranda 12 januari 2015 om 08:51

  Leuk om te zien!

 • Antwoorden Laura 12 januari 2015 om 08:46

  Ik vind het echt superleuk om te lezen wat je op een dag doet! En als je (net zoals ik) fan bent van vintage kleding, moet je eens op de Facebook-pagina ‘vintage marketplace’ kijken! Je raakt verslaafd…

 • Antwoorden Renate 12 januari 2015 om 08:45

  leuk dat je nog een week deze post maakt, ik vind ze leuker dan ik had verwacht!

 • Antwoorden lonneke 12 januari 2015 om 08:30

  oeh lekker dagje zo!
  En die twix white is gewoon zo lekker haha!

 • Antwoorden Liset - Beautydagboek 12 januari 2015 om 08:13

  Je wimpers zijn echt prachtig, gebruik je alleen mascara (welke??) of ook revitalash? Ze zijn zo mooi lang :). Wat tof dat je op Eurosonic optreedt. super!

 • Antwoorden Marijke | Wanderersblues.be 12 januari 2015 om 08:11

  Tof, blijven posten! En yay voor meer vintage kledij, dat lijkt me ook wel iets voor jou!

 • Antwoorden Eline 12 januari 2015 om 08:00

  Wat een fijne zondag. Heel leuk om te lezen ^^

 • Antwoorden Desmain 12 januari 2015 om 07:45

  Ik ben ook steeds iets minder make-up aan het dragen, eyeliner sla ik over, maar bronzer gebruik ik nog elke dag met liefde!

 • Antwoorden Amy 12 januari 2015 om 07:44

  Wat een heerlijke zondag is dit geweest zo te zien. En wat goed dat je de video van Vera even benoemt, na alle heisa van gisteren. Ik bekijk je plogs met veel plezier, dus kijk uit naar je nieuwe reeks :)

 • Antwoorden Beau 12 januari 2015 om 07:42

  Ik vind het echt leuk om te zien wat je allemaal op een dag doet :) Leuke foto’s!

 • Antwoorden Luna 12 januari 2015 om 07:42

  Heel leuk weer! Ook heel fijn dat je je weer beter voelt! Xx

 • Antwoorden Dagmar 12 januari 2015 om 07:39

  Wauw wat een heerlijke zondag en wat een mooie items zie ik bij je bestelling! Je gaat een heerlijke week tegemoet, superleuk dat je nog even doorgaat want ik lees en bekijk deze artikelen met ontzettend veel plezier. Super dat je het doet!

 • Antwoorden Esther Marieke 12 januari 2015 om 07:17

  Wat leuk om mee te mogen kijken naar je week! De witte twix ken ik nog helemaal niet. Ik houd niet zo van witte chocola, dus ben benieuwd of ik ‘m ook zo lekker ga vinden!

 • Antwoorden Anniek 12 januari 2015 om 07:09

  Leuk dat je nog een weekje doorgaat! Vaak vind ik plogs een beetje afgezaagd, maar jouw foto’s boeien me toch elke keer weer. En o boy, die witte twix, ZO lekker. Fijn ook dat je zo’n goede band met je broer en zus hebt, zo fijn om lekker met hen te kunnen praten! Fijne week, liefs!

 • Antwoorden Celeste 12 januari 2015 om 06:55

  Ik vond de week met Teske echt een onwijs leuk initiatief, moet je zeker vaker doen! Die witte twix is zo onwijs lekker, ben ook redelijk verslaafd haha. Ik kijk nog geen Once Upon A Time, maar hoor er zoveel verhalen over dat ik me er misschien ook maar eens aan ga wagen!

 • Antwoorden ingrid 12 januari 2015 om 06:52

  Wat een relaxt dagje! Heerlijk ook, dat je zo dichtbij Amsterdam woont. Dan zul je voor eurosonic wel weer een eindje moeten reizen;) Ik had er helemaal niet aan gedacht dat dat dit weekend was, maar misschien ga ik via Freesonic nog wel iets kijken.
  Ik vind het tussenstuk vaak ook wel relaxed, maar ik reis vaak op tijdstippen dat het ook daar druk is. En in de winter is het vaak koud:(

 • Antwoorden Lucinda 12 januari 2015 om 06:41

  Ineens zie ik overal weer augurken voorbij komen en dat vind ik echt wel een hele goede, heb die al tijden niet meer in huis gehad. Ziet er uit als een heerlijk rustig dagje en dat hoort er ook gewoon bij tussendoor. Benieuwd naar je tweede week. xxx Lucinda

 • Antwoorden Lotte 12 januari 2015 om 06:39

  Staat je heel mooi, die minimalistische make-up! Ik ben daar ook een beetje mee bezig (als ik vroeg op moet), maar het voelt toch nog gek om blush of bronzer te laten liggen.

 • Antwoorden Natasja 12 januari 2015 om 06:27

  Heerlijk uitslapen!! Die witte twix lijkt mij erg lekker. Gelukkig ben ik niet zo’n snoepkont.
  Once upon a time is vanaf het moment dat t op tv kwam mijn nieuwste favoriete serie. En tnks voor Netflix want nu heb ik alle seizoenen gezien! :)

 • Antwoorden Amy 12 januari 2015 om 06:20

  Ik vind de week met Teske posts erg leuk om te zien!

 • Reageer