2014 RECAP: Mijn favoriete artikelen

3 januari 2015

Vandaag het allerlaatste artikel over 2014! Veel bloggers laten een lijstje zien van hun populairste blogposts van het afgelopen jaar en dat leek mij ook leuk om te doen. Echter is het zo, dat mijn populairste blogposts bijna nooit mijn favoriete blogposts waren. Vandaar dat ik buiten die vijf, ook mijn vijftien favoriete artikelen van het jaar laat zien. Leuk om eens terug te lezen!

Dit waren de populairste blogposts uit 2014:

Tatoeages inspiratie: waar ik mooie plakplaatjes liet zien
Fujifilm Instax Mini 8: de review van nog steeds grote liefde
Mijn favoriete ontbijtsmoothie: titel zegt het al!
Kruidvat eeltsokken: waarschijnlijk vaak naar gegoogled!
Wat te doen met je lover: iets originelere dates dan naar de bioscoop

Hiervan vond ik de review van de Fujifilm polaroidcamera ook heel leuk en het artikel over originele dates was ook tof om te maken en bedenken. Naar mijn mening zijn er echter nog leukere artikelen online gekomen! Wellicht wat gek om te zeggen van jezelf, maar ik heb er toch weer aardig op los geschreven in 2014.

Wat zijn mijn waarden?

Een onderdeel van het Project Positief wat rondging op meerdere blogs. Een interessant en persoonlijk artikel om te schrijven!

Aardig zijn

Omdat ik op een dag helemaal gek werd van de nare comments overal en me afvroeg waarom dat nou moest.

Valentijnsdag nagellak

Een van mijn favorieten, omdat ik dit heel weinig doe! Een goede herinnering aan mezelf om het weer vaker te doen.

Mijn make-up verhaal

Ik vind het altijd interessant om te zien hoe anderen met make-up zijn begonnen en welke transformaties ze hebben doorgemaakt!

Mijn tips bij slecht slapen

Veel mensen kunnen hier baat bij hebben en ik sta nog steeds achter elk punt wat ik hier heb genoemd. En ik slaap tegenwoordig goed!

Vegetariër worden/vegetarisch eten

Een artikel wat érg veel reacties opwekte, maar waar ik nog steeds blij mee ben. Deze stuur ik door als iemand vraagt naar het zijn van een vegetariër, want hij staat vol met mijn ervaringen en mijn meningen.

How to: donkere lipstick

In 2014 werd ik verliefd op donkere lipstick en dat ben ik nu nog steeds! Ik schreef een artikel over hoe je het kan dragen.

Een moment van rust

Dit was een van die dagen dat ik lekker van me af wilde schrijven. Ik kan me dit moment nog goed herinneren en het was heerlijk.

Two truths, one lie met Sanne en Vera

Een van mijn leukste video’s van dit jaar! We namen eindelijk samen een video op en deze vond ik onwijs grappig.

Een brief aan juli

Ik probeerde eens wat anders en schreef een brief aan juli. Jammer dat ik dit niet doorgezet heb! Ik vond dit heel tof om te maken.

Teske’s Tea Party

Mijn verjaardagsfeestje was dit jaar super fijn met mijn beste vriendinnetjes en deze video geeft alles perfect weer.

The Vegan Challenge

Dit artikel is de conclusie, maar het hele avontuur heb ik met jullie gedeeld. Een maand lang veganistisch eten: het was een uitdaging!

Ik zou willen dat ik jouw leven had

Over het beeld wat sommige kijkers van YouTubers en bloggers hebben en dat er wordt gedacht dat ze perfect zijn, terwijl dat alles behalve zo is.

25 manieren om je notitieboekjes te vullen

De titel zegt het al: ik heb 25 manieren bedacht en er zitten, al zeg ik het zelf, hele leuke tussen!

Winter Wonderland

En nog net binnen 2014: de outfitfoto’s die Mert en ik samen maakten. Veel lieve en leuke reacties en ik was ook erg blij!

Welk artikel van dit jaar vonden jullie het leukst?

66 reacties

 • Antwoorden Esmee 17 januari 2015 om 19:55

  Geweldig om dit weer te lezen Teske! Ik heb meteen de Fuji Film Instax mini 8 besteld bij de HEMA. Daar zijn ze nu in de aanbieding voor 65 euro. Ook is er nog de kortingcode ‘cadeau’ en daarmee krijg je 7,50 euro korting. Dus nu is die maar 57,50. Als ik hem in de winkel ophaal krijg ik ook nog eens 5 euro gespaarde personeelspunten en nog eens 15% personeelskorting. Echt een onwijs koopje dus. Bedankt dat je me met dit artikel hebt helpen herinneren om hem te kopen.

  Het lezen van de notitieboekjes vond ik ook onwijs leuk. Ik hou al sinds mijn tiende een dagboek bij (ben nu 18) en snap precies wat je bedoeld met het opschrijven van herinneren. Ik heb al aardig wat volle dagboeken liggen en kan niet wachten om het later als oud gerimpeld omaatje terug te lezen.

  Liefs xxx

 • Antwoorden Eva 10 januari 2015 om 01:10

  Heel leuk om deze artikelelen nog eens terug te lezen! <3

 • Antwoorden ENJOY! The Good Life 5 januari 2015 om 17:02

  Wat een leuk overzicht. Ik volg je nog niet zo lang dus kende niet alle artikelen. Leuk om op deze manier weer up to date te zijn :) De Fujifilm Instax Mini vind ik echt super. Ben nog steeds aan het twijfelen of ik er één zal kopen.

 • Antwoorden Eilish 4 januari 2015 om 15:15

  Mooi overzicht! De fujifilm instax mini 8 wil ik ook nog steeds hebben!

 • Antwoorden Frederieke 4 januari 2015 om 11:31

  Heel leuk om te zien, mooi overzicht! ♥

 • Antwoorden Lisanne 4 januari 2015 om 00:00

  Ah heel leuk om te zien! Je eigen favorieten vind ik ook ontzettend leuk/fijn/mooi om te zien en lezen. Van de 25 manieren om je notitieboekjes te vullen krijg ik inspiratie en ontzettend veel zin om zelf lekker ijverig mijn notitieboekjes te gaan vullen! :D

 • Antwoorden Stephanie 4 januari 2015 om 00:00

  Inderdaad stuk voor stuk leuke artikelen :) volgens mij heb ik ze allemaal gelezen!

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 3 januari 2015 om 22:52

  Wauwè

 • Antwoorden Robin 3 januari 2015 om 18:59

  Hey het heeft er vast niks mee te maken maar het lijkt me dat je het wel leuk vind om te weten.Ik hoorde laatst je nummer in de gamma

 • Antwoorden Iris 3 januari 2015 om 18:20

  Fijn! Ik volgde je niet heel 2014, dus zo kan ik terugkijken wat ik gemist heb.

 • Antwoorden kylie 3 januari 2015 om 16:05

  Mooi overzicht! En leuk om te zien wat wat jouw eigen favorieten zijn!

 • Antwoorden Andrea 3 januari 2015 om 15:58

  Ik vind het artikel over aardig zijn heel mooi, dat heb ik ook meerdere malen gelezen. Ik vind het ook raar dat het voor zoveel mensen blijkbaar zo moeilijk is om gewoon normaal tegen elkaar te doen.
  x

 • Antwoorden Nicetobeout 3 januari 2015 om 15:32

  Ik vind de blog over de originele date ideeën erg leuk!

 • Antwoorden Lucinda 3 januari 2015 om 15:13

  Die blogposts waarin je echt van je af schrijft, dat vind ik de mooiste. Ik vind dat zelf ook heel leuk om te doen wil dat ook zeker vaker naar voren laten komen. Echt leuk dat je zelf ook een lijstje met je favorieten gemaakt hebt. xxx Lucinda

 • Antwoorden Sanae 3 januari 2015 om 15:09

  Geweldige artikelen! Leuk dat je ze weer in een overzicht hebt gezet! Je moet trouwens echt vaker zo’n outfitpost met Mert doen!

 • Antwoorden Celeste 3 januari 2015 om 15:04

  Wat een leuk overzicht! Leuk dat je, ondanks dat je favorieten posts niet dat populairste zijn, ze toch weer deelt met ons! ;)

 • Antwoorden Mandy 3 januari 2015 om 14:53

  Leuk overzicht! Sommige artikelen kende ik nog niet. De video met Vera en Sanne vond ik heel leuk, zoiets moeten jullie vaker gaan doen!

 • Antwoorden Kimziej.nl 3 januari 2015 om 14:40

  Hee, wat leuk dat je hier een overzichtje van hebt gemaakt! Leuk om te zien dat je eigenlijk een heel eigen schrijfstijl hebt en dat je niet alleen over beauty schrijft, maar ook gewoon heel veel over je persoonlijke leven. Echt tof! Hopelijk brengt 2015 je ook net zoveel succes met je andere hobby, het zingen. Good luck!

 • Antwoorden Lucinda 3 januari 2015 om 14:24

  Hee Teske,

  Wat leuk om alles nog even op een rijtje te zien!
  De blogs zijn allemaal interessant of leuk om te lezen!
  Wat betreft de Fujifilm Instax Mini 8: Ik ben ook echt in love, helaas kan ik er zelf geen kopen. De blog over aardig doen vind ik ook erg belangrijk, ik heb zelf ook wel eens blogs geschreven over pesten en respect. Ik vind het tegenwoordig echt belachelijk hoe respectloos mensen kunnen zijn.
  Ik ben benieuwd naar je blogs in 2015!

 • Antwoorden Amelie 3 januari 2015 om 14:23

  Leuk om dat zo te zien! The Vegan Challenge artikelen vond ik ook heel leuk! Ik zou het zelf niet kunnen, maar ik vond het wel leuk om over te lezen en heb er toch wel inspiratie uit gehaald!

 • Antwoorden Manon 3 januari 2015 om 14:15

  Leuk om zo een overzicht te zien!

 • Antwoorden Naomi 3 januari 2015 om 14:01

  Leuk dat je ze in een overzicht hebt gezet! Ik ga ze zeker weer even lezen:)

 • Antwoorden Lotte 3 januari 2015 om 13:21

  Fuji film instax mini, zo’n leuk artikel en zo’n gaaf ding! Hij staat nog steeds op mijn wishlist, hij ziet er ook zo cute uit :)

 • Antwoorden Sylvia 3 januari 2015 om 12:37

  Ik moest stiekem wel een beetje lachen om die Kruidvat eeltsokken in de top vijf :P Ik vond vooral je artikel over vegetarisch eten fijn om te lezen :)

 • Antwoorden Vera 3 januari 2015 om 12:18

  Wat leuk om te lezen! Ik denk dat mijn favoriete posts, je persoonlijke posts zijn. :)

 • Antwoorden Daphne 3 januari 2015 om 12:17

  Ik vond Teske’s teaparty en ik zou willen dat ik jou leven had erg mooie artikelen!!!
  Maar de andere vond in natuurlijk ook super geweldig♥

 • Antwoorden Eline 3 januari 2015 om 12:12

  Jaa de persoonlijke artikelen zijn ook mijn favoriet! Als jij dat ook hebt, zou ik gewoon lekker doorgaan met het schrijven over alles wat je bezig houdt en je mag echt wel dieper gaan, zoals je nu al doet!!

 • Antwoorden Demi 3 januari 2015 om 12:11

  Ik vond de tattoo-inspiratie post heel leuk en de post over donkere lippen ook!

 • Antwoorden Naomi 3 januari 2015 om 11:45

  Ik vond het artikel over je makeup verhaal denk ik het leukst!

  xx

 • Antwoorden Melisa 3 januari 2015 om 11:40

  Het artikel met Mert was inderdaad erg leuk! Moeten jullie vaker samen doen.

 • Antwoorden Neziya 3 januari 2015 om 11:34

  Persoonlijke dingen zijn ook bij mij favoriet, voor de transformaties zoals je al zei. Gewoon de veranderingen zien is wel grappig.

 • Antwoorden Didem 3 januari 2015 om 11:30

  Ik vind die van je make-upverhaal het mooiste. Je bent heel erg eerlijk en geeft jezelf helemaal bloot, ook sommige foto’s waarbij ik zou twijfelen of sommige andere boggers dat wel durven te doen. You go girl!

  Love,
  Didem.

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 3 januari 2015 om 11:24

  Ik vond een brief aan juli echt zo’n gave video!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Antwoorden Fleur 3 januari 2015 om 11:16

  Lieve Teske,

  Mijn favoriete artikelen staan hier ook tussen.
  Op nummer 1 staat de brief aan juli. Door jou ging ik dit ook doen.
  Het zou me heel erg leuk lijken als je het misschien in 2015 elke maand zou doen. Ook juist omdat jij zelf het zo leuk vindt!

  Liefs!

 • Antwoorden Lotte 3 januari 2015 om 11:07

  Haha, ik heb ook vaak dat mijn best gelezen artikelen niet mijn eigen favorieten zijn. Leuk om te zien wat jouw favorieten dan zijn, veel persoonlijke artikelen! Dat snap ik wel, daar zit echt een stukje van jezelf in. Ik vond je vegan challenge artikelen heel leuk om te lezen, en ook het artikel over je waarden, aardig zijn en je make-up verhaal spraken me aan.

 • Antwoorden Luna 3 januari 2015 om 11:06

  Ik vond eigenlijk alle blogposts heel leuk! Maar je bent ook leuk! Xx

 • Antwoorden Kirsty 3 januari 2015 om 11:03

  Wat een leuke artikelen! Ik vond de vegan challenge vooral ook heel interessant om te volgen!

 • Antwoorden Margot 3 januari 2015 om 10:52

  Wat leuk om te zien welke posts jij het leukst vond!

 • Antwoorden Marie 3 januari 2015 om 10:51

  Leuk overzichtje ! :)

 • Antwoorden Linda 3 januari 2015 om 10:48

  Fijn overzicht :) Ik ga meteen even het artikel over originele dates met je lover teruglezen, wie weet zit er iets leuks bij!
  Ik vond je foto’s samen met Mert heel tof, en de video van je verjaardagsfeestje was zó sfeervol! Sowieso hou ik wel van jouw filmpjes, je hebt een hele fijne ‘klets-stem’ om het zo te noemen, alsof je een goede vriendin bent waar je lekker naar kan luisteren :)

 • Antwoorden Anneleen 3 januari 2015 om 10:24

  Wat heb je leuke artikeltjes geschreven, afgelopen jaar! Ik vond je blogje over het invullen van notitieboekjes heel leuk om te lezen. Het artikeltje over tips voor beter slapen, ga ik nu lezen :)

 • Antwoorden Beautyjuf 3 januari 2015 om 10:23

  Wat een ontzettend leuk overzicht! Jahaa, de favoriete ontbijt-smoothies kan ik me nog herinneren. Lekker!

 • Antwoorden Marloes 3 januari 2015 om 10:22

  Wat een mooi overzicht. Stuk voor stuk erg leuke artikelen. Vooral de outfit van jou en Mert vond ik super om te zien <3!

 • Antwoorden Beau 3 januari 2015 om 10:13

  Wat leuk om dit overzicht zo te zien!

 • Antwoorden Nina 3 januari 2015 om 10:08

  Nice artikel!
  Toch gek dat Rewritten (behind the scenes) of i’m gonna 5000 miles er niet bij staat…

  • Antwoorden Teske 3 januari 2015 om 11:15

   Die horen wat mij betreft meer bij gebeurtenissen in m’n leven dan dat het echt alleen blogposts zijn :)

 • Antwoorden Sandra (beautybysandra) 3 januari 2015 om 10:07

  Super leuk om terug te zien :)

 • Antwoorden Emily 3 januari 2015 om 10:00

  Stuk voor stuk pareltjes van een artikels! Leuk dat je ze even op een rijtje gezet hebt, maar wat me opvalt is dat ‘Rewritten’ er niet bij staat. Dat is trouwens mij favoriet van het hele jaar :) Je bent ontzettend goed bezig Teske, doe zo verder!

 • Antwoorden Minke 3 januari 2015 om 09:58

  Leuk overzicht! Volgens mij heb ik ze allemaal gelezen :)

 • Antwoorden Svenja 3 januari 2015 om 09:52

  Je hebt leuke, mooie, diepgaande en inspirerende artikelen geschreven dit jaar. Ik hoop dat ik dit jaar weer met net zoveel plezier je artikelen kan lezen <3

 • Antwoorden Esther 3 januari 2015 om 09:49

  Leuk om te zien welke artikelen je zelf het leukst vond! Een favoriet kiezen is moeilijk, maar je laatste outfit post samen met Mert staat toch wel hoog in mijn lijstje :)

 • Antwoorden Beautydagboek 3 januari 2015 om 09:46

  Een heel leuk overzichtje van je artikelen! Ik ga ze eens rustig bij langs lezen :).

 • Antwoorden Manon 3 januari 2015 om 09:37

  Haha, je populairste posts zijn echt van die dingen waar naar gezocht is op google. Ik vind van jouw 15 favorieten winter wonderland, tea party, valentijnsnagellak en de video met Sanne en Vera het leukst. Ik word sowieso blij van jouw blogposts. :)

 • Antwoorden beautifulday4makeup 3 januari 2015 om 09:33

  Wat een leuk overzicht

 • Antwoorden Cherissa Blans 3 januari 2015 om 09:29

  Een moment van rust, een brief aan juli, Teske’s tea party, outfitfoto’s met Mert, ik hou er allemaal van! Je hebt een goed jaar gehad en ik heb zin om al jou leuke artikeltjes in 2015 te gaan lezen! Leuk dat je aan de hand van zo’n artikel weer even terug kijkt naar het jaar 2014.

 • Antwoorden Anna 3 januari 2015 om 09:28

  Ik vond over de notitieboekjes zo leuk! Daar heb ik echt wat uit kunnen halen! Zo leuk! Mooi overzicht Teske! Liefs

 • Antwoorden Diana Carlton 3 januari 2015 om 09:20

  Uit je overzicht komt duidelijk naar voren dat het allemaal originele onderwerpen zijn. Heel leuk om te zien. Ik heb ze niet allemaal gelezen, maar ik houd van de artikelen met een persoonlijke insteek. Wat meer van je te weten te komen!

 • Antwoorden Marijke | Wanderersblues.be 3 januari 2015 om 09:16

  Leuk overzicht! Bij mij is het ook zo dat mijn populairste blogs niet altijd mijn favoriete blogs zijn. Ik ben een reisblogger en veruit mijn populairste blog gaat over koffiebars in Antwerpen… best wel zielig voor mezelf, haha :-) Persoonlijk vind ik je blogs over vegetarisch eten en de vegan challenge het leukst, maar ook al je andere favorieten heb ik met veel plezier gelezen!

 • Antwoorden Ceetje 3 januari 2015 om 08:59

  Ik had m al gelezen maar ga zo nog een keer je artikel over beter slapen lezen. Thanx voor je lijst:)

 • Antwoorden Chantal 3 januari 2015 om 08:50

  Ik volg je pas recent en dus leer ik nu meer kennen door dit hele overzicht

 • Antwoorden Lisanneleeft 3 januari 2015 om 08:30

  Ik vond de blogposts over de vegan challenge echt heel erg leuk om te lezen!

  En de blogpost over je waarden ook, vind het altijd interessant om dat van anderen te weten :) aan de hand van alleen waarden kom je al zo veel te weten over een persoon!

 • Antwoorden Ingeborg 3 januari 2015 om 08:26

  Leuk overzicht zo!

 • Antwoorden happygirl 3 januari 2015 om 08:15

  Die laatste foto van jou en Mert is echt super leuk!

 • Antwoorden Anniek 3 januari 2015 om 07:49

  Ik kan me alle artikelen nog herinneren, allemaal super leuke en originele artikelen! Tof om te zien dat ook jij, als toch redelijk beroemde blogger, gewoon hartstikke normaal blijft, en om een kijkje in jouw leven te mogen nemen. Een heel fijn en gezegend nieuwjaar gewenst Teske! Liefs

 • Antwoorden Elke 3 januari 2015 om 07:36

  Leuk zeg! En grappig dat het andere artikelen zijn dan je populairste :) die foto’s van jou en Mert zijn wel echt heel erg leuk!

 • Antwoorden Eline 3 januari 2015 om 07:23

  Wat een leuk overzicht! Ik lees ze nog graag een keertje terug. Leuk om te zien dat vooral de persoonlijke dingen jouw favoriet zijn. Lekker blijven doen ^^

 • Reageer