My Life In Pictures – november 2014 #4

30 november 2014

Het was een leuke week, maar alles ging wel een beetje moeizaam. Ik heb het gevoel alsof ik een beetje heb geslapen afgelopen week, terwijl ik van alles heb gedaan. Ik probeer alles op mijn eigen tempo te doen, maar ik ben toch een beetje ziekjes geworden.

Deze foto wilde ik jullie niet onthouden. Het blijft gek om mezelf zo te zien, maar ik ben ook wel een beetje trots. Ik vind poseren echt heel leuk! De foto is gemaakt door de getalenteerde Daniel J. Ashes.

Op zondag trotseerden Saske, Alwin en ik de kou en maakten we opnames voor mijn tweede videoclip. De eerste was natuurlijk met een hele crew, deze is iets minder groot, maar daarom niet minder leuk. In een roeibootje, daar had ik al jaren niet meer in gezeten.

Helaas kon ik niet bij de koeien komen, maar ik ben wel met ze op de foto geweest.

Ik durf tegenwoordig steeds meer met open mond te lachen op foto’s en dat vind ik best leuk.

Food! Alwin en Saske maakten ook nog eens heerlijk eten. De dag was compleet.

Even een fotootje van mijn onwijs leuke sokken.

Lunch! Ik eet steeds vaker mozzarella en iets minder ‘normale’ kaas. Ik weet niet precies waarom, maar sowieso eet ik véél minder kaas dan voorheen. Dat is nog een overblijfsel van de Vegan Challenge.

Op dinsdag had ik eerst een overleg met Omar en Daan samen en daarna ben ik nog even met Omar gaan lunchen om verdere dingen te bespreken. We aten bij de schouwburg bij het Leidseplein en daar hadden ze een vegetarische burger, dus daar ging ik natuurlijk voor. We kregen er onwijs lekkere frietjes bij en ik was helemaal tevreden.

Ik had een chill avond, want Mert was er niet en ik had Ben & Jerry’s gekocht. Daar paste deze nieuwe Smokin’Dog trui erg goed bij. Hij is hier te koop.

Jaaaaa, icecream! Ik had al mega lang geen Ben & Jerry’s meer op, maar toen ik deze nieuwe smaak in de winkel zag was ik bijna gelijk om. Hij was heerlijk, maar tipt nog steeds niet aan Strawberry Cheesecake of Cookie Dough.

Die avond ging ik ook aan de slag met een moodboard voor een komend iets. Ga ik nog niet teveel over verklappen, maar deze foto maakt me nu alweer enthousiast.

Deze foto maakte ik aan het begin van de avond: een fijne lucht om naar te staren.

Op een koude woensdagochtend ontbijt je het fijnste met soep. Ik at twee porties paddenstoelensoep, gewoon uit een zak. Yum.

Op woensdag fietste ik heel Amsterdam door voor een paar afspraken: eerst met Daan, toen naar een PR-bureau en ik heb nu ook eindelijk een boekhouder in Amsterdam die me gaat helpen met al mijn administratie. Fijn! De dag verliep helemaal zoals ik hem gepland had.

Even bij Bagels & Beans koffie drinken tussen de afspraken door. Ik ben heel vaak veel te vroeg, dus dan moet ik nog ergens de tijd doden.

’s Avonds stapten Mert en ik op de boot voor het Amsterdam Light Festival, wat erg leuk was!

Een van mijn favorieten, Paper Boat.

Op donderdagochtend bracht ik een bezoekje aan het Mediapark voor een afspraak bij 3fm. Er komen hele leuke dingen aan jongens!

Toen ik die middag thuis kwam was mijn silver playbutton er! Dat is een soort award die elke YouTuber met meer dan 100.000 abonnees krijgt. Zo leuk om dit te hebben!

Ik ontving deze dadels van Yogi & Yoursef’s en hoewel ik geen grote liefhebber van dadels ben, waren deze wel erg lekker. Ze zijn onwijs zacht, erg smaakvol en mijn moeder die vaker dadels eet was ook erg tevreden ermee. Lekker!

’s Avonds kwam Mert bij RTL Boulevard en ik zat natuurlijk vol trots voor de televisie.

Op vrijdagochtend ging ik naar mijn oude basisschool om daar een presentatie te geven over wat ik doe. Ze deden mee aan de week van de mediawijsheid, waarin ze dus allerlei onderwerpen die te maken hebben met media en internet bespreken. Ze waren allemaal erg benieuwd naar mijn videoclip, dus die liet ik ze zien. Wat was dit onwijs leuk om te doen!

En ’s avonds zag ik eindelijk Acda & de Munnik weer, waarschijnlijk voor de laatste keer in deze formatie. Ik ben blij dat we kaartjes hebben kunnen bemachtigen.

En wat waren ze toch fijn en goed. Ik kan echt vrijwel alles meezingen en ik vond het dus ook leuk dat ze wat minder bekende nummers speelden. Ik ben echt opgegroeid met hun muziek en draai het nog steeds belachelijk veel. De beste Nederlandse artiesten die er zijn, naar mijn mening.

Gisteren was het opnieuw tijd voor een opnamedag met Saske en Alwin. Ik kan nu autorijden en mag mijn moeders’ auto rijden en dat geeft zoveel vrijheid! We kunnen opeens zoveel meer locaties bezoeken voor toffe shots en dat is heel fijn. Hier stop ik trouwens net een chippie in m’n mond.

Ik wil niet teveel verklappen, maar dit shot is zo gaaf.

Pannenkoeken eten tussen de middag. Het leken net pizza’s!

Tanken in mijn zwerveroutfit (ik deed er alles aan om warm te blijven, het was namelijk mega koud en ik voelde me niet op en top).

Spoilers spoilers!

’s Avonds ben ik nog naar Mockingjay geweest met mijn broer en ik was mega onder de indruk. Ik had wat negatieve reviews gezien, maar ik vond hem echt onwijs goed. Gaat dat zien, ik schrijf er snel een review over.

Ik hik een klein beetje tegen een keelontsteking aan volgens mij. Mijn oren, keel en hoofd doen pijn. Dat wil ik helemaal niet, want ik heb nog allemaal dingen gepland staan voor de komende dagen! Zo ga ik vandaag weer filmen met Alwin en Saske, ga ik maandag met Sabine naar de Efteling en staan er nog wat leuke mediabezoekjes in de planning. Ook fijn om naar uit te kijken: volgende week zijn Mert en ik drie jaar samen. Het gaat zo snel! Ik hoop dus dat ik me snel weer beter voel. Fijne zondag!

105 reacties

 • Antwoorden Vera 2 december 2014 om 22:31

  Ik ben zaterdagavond ook naar Mockingjay geweest! Ik vond het echt een leuke film, jammer alleen dat ik je niet heb gezien ;)

 • Antwoorden Claudia 2 december 2014 om 21:53

  Teske, die foto van jou in de boot is prachtig. Je mag zeker vaker met open mond lachen :D

 • Antwoorden Floor Daasvand 2 december 2014 om 18:44

  Die eerste foto is zo mooi! En echt gaaf dat Mert bij RTL Boulevard was zeg :D

 • Antwoorden Ellie 2 december 2014 om 18:05

  Hoi Teske,

  Ik had gezien dat je maandag ook naar de Efteling zou gaan, ik was er namelijk ook en heb je gezien in het sprookjesbos. Ik had getwijfeld om je aan te spreken, wat gek om zoveel van iemand te weten die jou eigenlijk niet kent, want ik volg je al jaren. Je blog zet mij eigenlijk aan tot ‘filosoferen’, stilstaan bij de kleine dingen in het leven. Daarom wist ik niet goed wat ik zou zeggen, omdat ik de impact hiervan niet onder woorden kan brengen. Toch wou ik dit even aan je kwijt.
  Ik hoop dat je een toffe dag hebt gehad, ik vond het koud, maar heel gezellig met die haardvuurtjes overal!

 • Antwoorden Miranda 1 december 2014 om 21:03

  Wauw je maakt mij wel nieuwsgierig hoor.

 • Antwoorden Daphna 1 december 2014 om 19:59

  Donderdag (4 December) ben ik ook 3 jaar samen met mn vriend! Zo leuk dat jij ook op die dag met Mert kreeg :D

 • Antwoorden Janique 1 december 2014 om 18:27

  Waarom durf(de) je niet met je mond open te lachen :o? Je straalt helemaal, vaker doen! :)

 • Antwoorden Didem 1 december 2014 om 17:27

  Ben echt heel erg benieuwd naar je 2e video, kan niet wachten :)

 • Antwoorden J 1 december 2014 om 15:43

  Wow, die foto met die reiskoffer! Echt zo’n kunstzinnige foto :D Zou je me toevallig kunnen zeggen van waar die fedora komt? want die is echt wel geweldig

 • Antwoorden Lize 1 december 2014 om 15:14

  Hey beauty!
  Als je ooit stopt met bloggen of het zingen niet meer leuk vindt,
  kun je aaaaaltijd nog model worden! ;)
  Mooie foto! Ik ben benieuwd naar je andere clip.
  Liefsxx

 • Antwoorden Tedje 1 december 2014 om 13:26

  Ben onwijs benieuwd naar je tweede videoclip. Het ziet er allemaal weer veelbelovend uit in ieder geval :)

 • Antwoorden beautifulday4makeup 1 december 2014 om 11:57

  Ik dacht al: lekker, pizza daar heb ik wel zin in. Lees ik dat het pannekoeken zijn :O

 • Antwoorden Juliaa 1 december 2014 om 08:28

  Ik ben heel benieuwd naar je 2e videoclip.
  Die foto in dat bootje waar je lacht is zoo moooi, echt vaker met open mond lachen!

 • Antwoorden Lisa 1 december 2014 om 01:49

  Op die eerste foto lijkt de linkerkant (links op de foto) van je gezicht een beetje op anne hathaway, mooi! En dat shot op het strand doet me denken aan By The Sea van Sweeney Todd

 • Antwoorden saarenzo 30 november 2014 om 23:30

  Die sokken zijn echt heel leuk! En wat een prachtige foto waarop je poseert. Mooi hoor!

 • Antwoorden Stephanie 30 november 2014 om 23:07

  Wauw, wat een mooie dingen maak je mee. Geniet ervan!!

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 30 november 2014 om 22:55

  Wauw, Teske, die foto: stunning!

 • Antwoorden Fabienne 30 november 2014 om 22:48

  Ik ben super benieuwd naar je tweede videoclip! De foto’s zien er in ieder geval alvast veelbelovend uit :). Ik kijk ook uit naar je review over de nieuwe Hunger Games, wilde deze namelijk overslaan in de bios door de negatieve reacties.. maar misschien overtuig je me, haha

 • Antwoorden Sanne 30 november 2014 om 21:29

  Teske wauw, die foto in dat bootje dat je lacht is echt prachtig :)

 • Antwoorden femketje 30 november 2014 om 21:28

  geweldig mooie foto die helemaal glamorous :D

 • Antwoorden Amy 30 november 2014 om 21:10

  Leuke foto’s! Ben erg benieuwd naar je tweede clip, het ziet er in ieder geval al super leuk uit (: Hopelijk word je niet ziek en voel je je snel weer wat beter!

 • Antwoorden Tessa 30 november 2014 om 20:31

  Wauw wauw die foto van jou is zo mooi! En wat tof dat mert op tv kwam, daar mag je inderdaad heel erg trots op zijn!
  Liefs, Tessa

 • Antwoorden Jana 30 november 2014 om 19:46

  Wat een toffe foto’s! Ik luister nog elke dag naar je single en ik ben benieuwd naar je tweede :D Die kousen heb ik trouwens ook :D x

 • Antwoorden Nicole 30 november 2014 om 19:31

  Hele leuke foto’s! Je outfit op de eerste foto’s is erg mooi!

 • Antwoorden Iris 30 november 2014 om 19:01

  Gefeliciteerd met alles! Zo’n play button is niet niks hoor.

 • Antwoorden Marjoleine 30 november 2014 om 19:00

  Hahah oh wat een hoop leuke foto’s!

 • Antwoorden marieke 30 november 2014 om 18:45

  Leuke week weer Teske! En wat zien de foto’s voor je clip rr mooi uit! Ben heel benieuwd naar je volgende clip :)
  en niet ziek worden inderdaad, zeker als je leuke dingen op de planning hebt staan is dat zo niet leuk!

 • Antwoorden Isabella 30 november 2014 om 18:09

  Ahhh gefeliciteerd met jullie drie jaar samen zijn (als je dat zo kan zeggen?^^) ♡
  Leuke foto’s, wat een hoop food-foto’s weer, ik krijg er honger van :P Ben verder benieuwd naar je nieuwe liedje!

 • Antwoorden anouk 30 november 2014 om 18:07

  Lieve Teske,
  Ik hoop dat je dit leest want ik wou het even kwijt.
  Ik wil even zeggen dat ik onwijs trots op je ben,
  Je nieuwe singel,dat je blog zo goed gaat,dat alles met mert zo goed gaat!
  Maar het meest trots ben ik omdat je jezelf veel beter leert kennen!
  ik volg je nu al zo’n 4 jaar en ik zie gewoon dat je veel meer jezelf bent geworden.
  Ik ben heel erg trots op je!
  Dikke knuffel van anouk.

 • Antwoorden Naomi 30 november 2014 om 16:28

  Wauw wat gaat de tijd snel zeg, al 3 jaar! Van harte gefeliciteerd alvast! En je moet zeker vaker met je tanden bloot lachen, want het staat je zo mooi Teske. Ik kijk al uit naar je nieuwe videoclip! :)

 • Antwoorden Larissa 30 november 2014 om 16:27

  OMG TESKEEEE ik hoor net je nummer op de radio op 3FM !!!

  • Antwoorden Mirjam 30 november 2014 om 18:04

   I know!!!
   Zat ik daar te gillen bij vrienden die je helemaal niet kennen. Hahah

 • Antwoorden Sabine Nieweg 30 november 2014 om 16:06

  Ik zat laatst steeds meer te denken, door social media, waarom je niet met je tanden lacht. Je bent echt prachtig Teske! Je bent een groot voorbeeld voor oa mij en vele andere. Toen je die foto op instagram had gezet met dat je met je tanden lachte had ik echt zo’n ‘wauw’ moment, je bent echt een hele mooie meid en je bent echt heel mooi als je met je tanden lacht. dus schaam je aub niet, want je bent mooi zoals je bent <3

 • Antwoorden ElmoCall911 30 november 2014 om 15:35

  …dat shot op het strand is inderdaad heel erg gaaf, less is more. Volgens mij hebben jullie helemaal geen professionele film crew nodig en zijn jullie zelfs creatiever om een bepaald sfeertje neer te zetten. Durf ik mijn geld op te zetten.

 • Antwoorden Babette 30 november 2014 om 15:32

  Ben benieuwd naar de nieuwe videoclip! Aan de foto’s te zien wordt hij vast heel leuk en origineel!

 • Antwoorden Joyce 30 november 2014 om 15:32

  Ik ben echt super benieuwd naar de videoclip! :)

  Liefs,
  Joyce

 • Antwoorden Kimziej.nl 30 november 2014 om 15:18

  Hahaha, ik kom er serieus nu pas achter dat Mert ook zo populair is. Dat wist ik helemaal niet. Leuk joh! En wat goed dat hij een contract heeft getekend bij RTL. En gaaf ook dat je al bezig bent met je tweede videoclip. Gaat super met jullie carrières! :)

 • Antwoorden Lenneke 30 november 2014 om 15:17

  Je bent juist prachtig als je met je mond open lacht!

 • Antwoorden Karin 30 november 2014 om 15:10

  yes! teske lacht met haar mond open! beauty!!!!

 • Antwoorden Paulien 30 november 2014 om 15:09

  Wat een leuke foto’s! Ziet eruit alsof je weer iets beter in je vel zit. En zeker vaker lachen met je mond open! Prachtig ben je :)

 • Antwoorden Daisy 30 november 2014 om 15:07

  wauw je make up is echt prachtig op die tweede foto!

 • Antwoorden ish 30 november 2014 om 14:22

  oeh ik ben mega benieuwd naar je tweede nummer en video clip! en mockingjay was echt geweldig, als je de boeken hebt gelezen zie je pas hoe goed hij is!
  en teske je lach is zo mooi ! je meot echt niet bang zijn om met blote tanden te lachen hoor haha
  xx ish
  Tiny Heart Beats

 • Antwoorden Xaviera 30 november 2014 om 14:21

  Leuk dat je die silver playbutton hebt gekregen van Youtube! Die tweede, geposeerde foto van jou is echt prachtig! Leuke foto’s verder allemaal, ik hoop dat je je gauw weer beter zult voelen :)

 • Antwoorden Fien 30 november 2014 om 14:21

  Lachen met open mond vind ik prachtig bij jou, en het komt voor ‘naturlijker’ over dan een lach met dichte mond, vind ik. Mooie fotos en ik verheug me op je videoclip!

 • Antwoorden Manon 30 november 2014 om 14:01

  Super leuke fotos! Ik ben zo benieuwd naar je tweede videoclip!! spannend allemaal zeg. En beterschap nog x

 • Antwoorden Mandy 30 november 2014 om 13:58

  Wat een mooie vrolijke foto’s allemaal. Op de foto’s in het bootje straal je helemaal (een hoedje staat je goed trouwens!). Het tentje in het bos ziet er super knus uit. Alvast gefeliciteerd met jou en Mert en beterschap :)

 • Antwoorden Sofie 30 november 2014 om 13:50

  Ik zou vaker met je mond open lachen, je hebt een prachtige lach!

 • Antwoorden Aldith 30 november 2014 om 13:46

  Wauw Teske! Die foto met je tanden, prachtig! Ik zou het trouwens geweldig vinden als je een mooi nummertje van Acda en de Munnik zou coveren, ben het totaal met je eens, wat zijn die (teksten) goed :)

 • Antwoorden Vera 30 november 2014 om 13:39

  Hopen dat je je snel beter voelt!

 • Antwoorden Dionne 30 november 2014 om 13:17

  Wat een leuke foto’s!

 • Antwoorden Kim 30 november 2014 om 13:08

  Ooh ik ben zo benieuwd naar je nieuwe videoclip!

 • Antwoorden Kelly 30 november 2014 om 13:01

  Wat en leuke foto’s! Die hoed staat je trouwens erg mooi, en ik ben érg nieuwsgierig naar de videoclip.

 • Antwoorden Imme 30 november 2014 om 12:35

  Supermooie foto’s!

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 30 november 2014 om 12:29

  Wat gaaf dat je alweer je tweede videoclip ging filmen! En ook super leuk dat je naar de laatste tour van Acda & de Munnik ging, toch een beetje bittersweet.

 • Antwoorden Vera 30 november 2014 om 11:54

  Leuke foto’s! Ben echt benieuwd naar je nieuwe clip! ♥

 • Antwoorden LISKALIFE 30 november 2014 om 11:51

  Wauw, wat vind ik dat een mooie foto van jou. En…. alweer een nieuwe clip? Knap, mijn complimenten!

 • Antwoorden Margot 30 november 2014 om 11:45

  Met open mond lachen staat je super!

 • Antwoorden Lauriëtte 30 november 2014 om 11:44

  Ik ben zo benieuwd naar je volgende videoclip Teske! De spoilers zien er veelbelovend uit! :)

 • Antwoorden Femke 30 november 2014 om 11:43

  Wauw, wat een mooie foto’s! Ik ben super benieuwd naar de nieuwe videoclip :D . Ik ben vrijdag naar Mockinjay geweest met vriendinnen en ik vond ‘m ook onwijs gaaf! Nu met smart wachten op het tweede deel ;) .

  Xx Femke

 • Antwoorden Sanae 30 november 2014 om 11:33

  Super leuke foto’s. Vind het echt leuk om je plogs te lezen/bekijken :D!

 • Antwoorden Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 30 november 2014 om 11:30

  Wat een geweldige week heb je achter de rug! Het ziet er allemaal zo leuk en gezellig uit! En die eerste foto is echt prachtig! Ik ben heel erg benieuwd naar je tweede clip! <3 Liefs

 • Antwoorden Nesrin 30 november 2014 om 11:26

  Wow ik vind de eerste foto een Kylie Jenner look & feel hebben!! Heel mooi.

  Leuk overzicht! Beterschap en gefeliciteerd met jullie 3 jarig samen zijn.

 • Antwoorden Joyce - Beamingbeautynl 30 november 2014 om 11:20

  Leuke foto’s weer! Ben benieuwd naar je tweede clip! Hopen dat je snel weer wat beter bent en alvast gefeliciteerd met het 3 jarig samen zijn!

 • Antwoorden Lisa 30 november 2014 om 11:16

  Dat shot ziet er echt ontzettend stoer uit! Is net een albumhoes. :D

 • Antwoorden Marijke | Wanderersblues.be 30 november 2014 om 11:06

  Die foto op het strand is inderdaad echt een prachtfoto! En ik geef je voor de rest helemaal gelijk over die nieuwe Ben&Jerry’s, cookie dough is echt véél beter ;-)

 • Antwoorden Esther 30 november 2014 om 10:57

  Waaa de spoilers voor je nieuwe video clip zien er alweer zo vet uit, ben benieuwd!

 • Antwoorden Miss happinez 30 november 2014 om 10:55

  Wauw, Teske, je kunt zo trots op jezelf zijn! Je eerste nummer is echt een hit en het shot van je tweede clip ziet er ook echt super tof uit. Daarnaast wordt je blog steeds beter en groter, is Mert bij een grote tv-show geweest en sta je prachtig op die eerste foto. Ik kan alleen maar zeggen: ga zo door!

 • Antwoorden Jolien 30 november 2014 om 10:55

  Wat een leuk leven heb jij toch.

 • Antwoorden Resy 30 november 2014 om 10:54

  Erg leuk om allemaal weer te zien! Ik ben echt heel benieuwd naar je nieuwe videoclip en waar die moodboard ovor is. Persoonlijk vond ik Mockingjay ook een erg leuke film, ben heel benieuwd naar de laatste

 • Antwoorden Anna 30 november 2014 om 10:51

  Wat weer een hoop leuke foto’s! Ik vind een hoed echt super mooi bij je <3 En beterschap!

 • Antwoorden Bente 30 november 2014 om 10:49

  Spannend hoor, opnames voor video nr 2! Ben nu al erg benieuwd :)

 • Antwoorden Cato 30 november 2014 om 10:47

  Beterschap Teske! Ik heb géén idee wat er aan zit te komen, maar ik ben al enthousiast :)

 • Antwoorden Ilse 30 november 2014 om 10:37

  Leuke foto’s! Maar een vraag: waar heb je die super leuke hoed gekocht?? Ik zoek al een tijdje zo’n hoed. xxx

 • Antwoorden Bianca 30 november 2014 om 10:34

  wat een leuke foto’s! ik moest ook wel lachen om je “zwerveroutfit” zoals je het zelf noemt haha!

 • Antwoorden Maaike 30 november 2014 om 10:32

  Ik hoop dat je je binnenkort weer wat fitter voelt! En wat tof dat je tweede videoclip eraan zit te komen! En Mockingjay ga ik sowieso deze week bekijken :)

 • Antwoorden Kasia 30 november 2014 om 10:27

  wauw, ik ben echt benieuwd naar je nieuwe clip, deze foto’s beloven echt veel. Ik denk dat deze clip echt “Teske” clip gaat zijn. ben echt trots op dat je zoveel hebt bereikt en je dromen waar maakt.

  liefs.

 • Antwoorden Lillie 30 november 2014 om 10:17

  Aah na deze foto’s ben ik zo benieuwd naar je tweede clip. Ik vond je eerste al ontzettend gaaf maar ik denk dat deze meer ‘Teske’ gaat zijn. Je ziet er trouwens geweldig mooi uit! Die hoed, love it!!

  Vorige maand was ik ook 3 jaar samen met mijn vriend. Gaat toch snel hé! En het voelt zo speciaal, geniet er maar van!

 • Antwoorden Joyce 30 november 2014 om 10:15

  Ah wat een spoilers, ben zo benieuwd! Is die clip dan voor de 500 miles cover? En die pinguïn sokken, geniaal. Veel sterkte met je verkoudheid!

 • Antwoorden Elke 30 november 2014 om 10:14

  Ik ben echt super benieuwd naar je nieuwe videoclip! Spannend :)

 • Antwoorden Beautydagboek 30 november 2014 om 10:06

  Volgens mij gaat de tweede videoclip ontzettend gaaf worden! Ik ben heel erg benieuwd. Toevallig zag ik inderdaad Mert voorbijkomen bij RTL Boulevard, zo grappig om te zien!

 • Antwoorden Isa 30 november 2014 om 10:05

  Wat ben je toch leuk Teske

 • Antwoorden Eline 30 november 2014 om 10:04

  Je ziet er echt super mooi uit bij de opnames en wat een ontzettend leuke sokken ^^ Veel beterschap en nog een fijne zondag!

 • Antwoorden Karin 30 november 2014 om 09:59

  Wederom een leuke week! Die youtube knop is echt gaaf. Ik hoorde je liedje ook op 3fm deze week (verschillende keren zelfs), kom je ook naar Haarlem voor Serious Request?

 • Antwoorden Kirsty 30 november 2014 om 09:53

  Wat een prachtige foto van jou waarop je open mond lacht! Leuk dat je dat nu wat meer durft te doen, want het staat je prachtig! Ik hoop trouwens dat die keelontsteking niet doorgaat zetten!

 • Antwoorden Krissi 30 november 2014 om 09:42

  Veel beterschap Teske, ik ben benieuwd wat voor leuke dingen er nog allemaal aankomen.

 • Antwoorden Sylvia 30 november 2014 om 09:41

  Haha, die sokken!! Niet zo gek dat je wat ziek bent door de afgelopen hectische tijd. Even wat gas terugnemen, beterschap!

 • Antwoorden Anneleen 30 november 2014 om 09:39

  Hopelijk voel je je snel weer beter! Die tent met lichtjes ziet er echt veelbelovend uit ;) en wat leuk dat je naar je basisschool mocht om te vertellen over je werk en leven! Geniet nog van je zondag!

 • Antwoorden Nicole 30 november 2014 om 09:36

  Ik krijg altijd zoveel honger van je foto’s, hmm!

 • Antwoorden Beau 30 november 2014 om 09:36

  Super leuke foto’s! Vooral die foto met de koffer, erg gaaf ^^ Veel beterschap!

 • Antwoorden Minke 30 november 2014 om 09:34

  Leuke foto’s! Ik ben benieuwd naar de clip!

 • Antwoorden Sanne 30 november 2014 om 09:31

  Ik krijg het gevoel dat je je al weer wat gelukkiger voelt dan vorige week, zo fijn om te zien! En echt hoor, ik vind je prachtig als je met je tanden bloot lacht, zo straal je veel meer!
  En jeetje, 3 jaar ging inderdaad snel, ik kan me nog herinneren dat ik een Q&A van je keek waar gevraagd werd of je een vriendje had, waarop jij antwoordde: ‘Happy single and I like it!’, haha! Ik ben ontzettend blij voor jullie, jullie zijn een prachtkoppel!

 • Antwoorden Sabrina 30 november 2014 om 09:29

  Gefeliciteerd met je zilveren play button! Het zag eruit als een leuke week. Veel beterschap ;)

 • Antwoorden Joëlle 30 november 2014 om 09:22

  Beterschap! Ik voelde me net zo afgelopen week, nu vooral nog een beetje verkouden! Ben benieuwd naar je volgende videoclip!

 • Antwoorden Svenja 30 november 2014 om 09:09

  Oeeeeh wat spannend dat er een tweede videoclip aan komt, ik ben ontzettend benieuwd, En beterschap, hopelijk voel je je snel weer de oude zodat je lekker van je nieuwe leuke week kan genieten!

 • Antwoorden Anne Solveig 30 november 2014 om 08:57

  Aaaah die lichtjes met die tent! Ik ben zoooo benieuwd!

 • Antwoorden Chantal 30 november 2014 om 08:33

  Hey,
  Die foto van jou in de roeiboot is echt PRACHTIG! De mooiste foto die je hebt, vind ik. Je staat er stralend op.
  Xx

 • Antwoorden Jente-Nudelipsticks 30 november 2014 om 08:28

  De foto’s van je komende videoclip zien er echt heel erg leuk uit!

 • Antwoorden Simone 30 november 2014 om 08:18

  Leuke diary weer, alleen jammer dat ik eerst een mega én moeilijk-uit-beeld-krijgende-ad van een uitvaartverzekering in beeld kreeg en toen hij eindelijk weg was er nog eentje achter zat van een ander bedrijf.

 • Antwoorden Annika 30 november 2014 om 08:11

  Meid, die foto waarbij je met je tanden bloot lacht is prachtig !

 • Antwoorden Madeleine 30 november 2014 om 08:10

  wat een leuk weekje! Leuk dat je nog een clip gaat opnemen! Beterschap!

 • Antwoorden Amy 30 november 2014 om 07:48

  Leuk zeg, die silver play button! Gefeliciteerd! En beterschap, het heerst op dit moment echt dus doe vooral lekker rustig aan.

 • Antwoorden Lucinda 30 november 2014 om 07:43

  Een erg leuke week als ik het zo zie, alsof je er helemaal relaxt doorheen gevlogen bent. Die PlayButton is echt wel super tof zeg, leuk dat je die gekregen hebt. Trouwens alvast gefeliciteerd met je drie jaar samen zijn, leuk die dingen. xxx Lucinda

 • Antwoorden Luna 30 november 2014 om 07:35

  Leuk artiekel weer! Volgende week staan veel leuke dingen op de planning zie ik heel veel plezier! Ik gun het je zo erg! En alvast gefeliciteerd van Mert en jou 3 jarig samen zijn! Maak er een leuke week vanxx Luna

 • Antwoorden Anniek 30 november 2014 om 07:10

  Je lach is echt hartstikke mooi, je hoeft zeker niet bang te zijn om met open mond te lachen! En wauw, die sokken zijn echt geweldig, ziet er tof uit :D Dat soort sokken zijn leuk om thuis in combinatie met een lekkere comfy outfit te dragen, maar wat ik ook altijd tof vind is om, als je ze hebt, ze net iets boven je brogues uit te laten komen, grappig detail :) Leuk verslagje weer Teske!

 • Antwoorden Puckk 30 november 2014 om 06:19

  Hei Lieve Teske!
  Respect voor wat je allemaal doet!
  Ik vind het top en jij en mert zijn geweldig
  samen! Alvast gefeliciteerd voor die 3 jaar!
  En laten het er maar gauw meer worden!
  Xxx

 • Reageer