My Life In Pictures – november 2014 #3

23 november 2014

Het was wederom een érg bewogen week. Ik denk dat het zelfs een van de gekste weken uit mijn leven tot nu toe waren. Mijn single kwam uit en hij werd enorm goed ontvangen, beter dan ik had durven hopen. Daarnaast heb ik, na mijn rijbewijs op te hebben gehaald, gelijk een heleboel kilometers gereden. Ik zet net zoals vorige week even niet de dagen bij de foto’s, omdat het er wederom weinig zijn.

Deze foto was nog van vorige zaterdag. Dit ziet er toch onwijs grappig uit?

Maandag in de Metro met een van de prachtige tekeningen die ik kreeg bij de meeting.

Rond de middag kwam mijn single live en dat was een van de spannendste momenten tot nu toe. Zóveel onwijs lieve, positieve reacties. Ik stond echt versteld en trilde helemaal.

En toen werden we ook nog eens trending topic met #rewritten. Jullie support doet me echt zo bizar goed!

Die middag in de trein naar een meeting kon ik de glimlach niet van mijn gezicht halen.

’s Avonds een hapje eten bij Mazzo, met Mert en Omar.

En toen door naar Hilversum, om op te treden bij Domien van 3fm. Ik heb er maar niet teveel over nagedacht en het gewoon gedaan, want anders werd ik veel te zenuwachtig. En het ging ook nog eens goed, dus dat was mooi.

Met z’n allen op de foto!

Dinsdagavond ging ik naar de VIVA400 uitreiking. Salon B had aangeboden om mijn haar te doen, dus dat was super! Marten maakte mijn haar heel mooi, met veel volume.

En hoe cool was dit? Rewritten haalde het tot nummer 2 in de iTunes hitlijst! Inmiddels is hij alweer aardig gezakt, maar om op die plek te mogen staan is al geweldig.

Bij het VIVA event werd er live viool gespeeld.

De uitreiking! In het mooie College Hotel. Ik heb niet gewonnen, maar stond in mijn categorie wel in de top 5, wat natuurlijk ook al super was.

Met Diana, Frances en Mascha die avond.

En zonder schoenen naar huis, want ik kon écht niet meer op mijn hakken lopen. Er waren weinig zitplaatsen bij de uitreiking, dus heb voornamelijk gestaan. Dat werkt dus niet bij mijn voetjes.

Woensdagochtend werd ik als laatste plaat gedraaid bij Giel. Mijn vader had ’s ochtends vroeg al de aankondiging gehoord, maar ik werd pas om 10 uur gedraaid, dus de spanning werd lekker opgebouwd.

Vriendjes maken op het station, zoals ik altijd doe. Als ik een broodje heb voer ik de duiven standaard. Sommige mensen vinden ze vervelend of eng, maar ik hou echt enorm van vogels.

Dit doe ik dus als ik even niets te doen heb.

Aangezien er zo weinig food foto’s in deze MLIP zitten: een food foto! Mijn avocado liefde is nog niet voorbij.

Deze smoothies kreeg ik thuisgestuurd. Ze zijn nieuw, van de Albert Heijn To Go. Ik ben niet zo’n fan van zonnebloempitten, maar de andere twee waren in ieder geval al erg lekker en vullend.

Ik sta vanaf gisteren tot volgende week vrijdag in de 3fm afspeellijst! Het wordt allemaal steeds leuker en leuker.

En tot slot heb ik gisteren bijna 300 kilometer gereden. Op een dag! In de ochtend had ik een afspraak in Amsterdam en ’s middags de verjaardag van mijn zus in Nijmegen en ik mocht mijn moeders’ auto lenen. Ik was helemaal alleen en het leuke is: ik was onwijs relaxt en alles ging super. Ook in Amsterdam ging alles prima, terwijl ik daar best tegenop zag.

Tot slot wilde ik in deze My Life In Pictures nog even aandacht besteden aan iets. Ik vind het een lastig ding, want het is mega persoonlijk en hoewel ik erg persoonlijk ben op mijn blog is veel daarvan alsnog wel een beetje oppervlakkig. Ik heb vorige week gemeld dat het even niet zo lekker ging en dat er privé iets speelde en ik heb nu besloten dat ik wel wil delen wat dat is. Twee weken terug werd er per toeval huidkanker gevonden bij mijn moeder. Het was een plek op haar been die ze liet weghalen uit cosmetische redenen, maar toen het werd onderzocht bleek het niet goed te zijn. Het was een melanoom, de meest agressieve vorm van huidkanker. Jullie snappen wellicht wel dat dit een mega schok was en dat dat bij ons in het gezin voor veel zenuwen zorgde. Hierdoor ben ik veel minder aan het werk geweest. De single release stond al vast, maar kwam dus echt op een onwijs gek moment. Verdrietige momenten en blijheid wisselden zich in een hoog tempo af. Inmiddels heeft mijn moeder een scan gehad waarbij is gezien dat er geen uitzaaiingen in haar lichaam zitten. Ze is vrijdag geopereerd aan haar been en er is nog een lymfeklier verwijderd om te onderzoeken. Op 5 december krijgen we daarvan de uitslag en dan weten we pas echt definitief wat voor nu de status is. Dat is dus nog even afwachten. Ik heb er lang over nagedacht, maar wilde het toch wel vertellen, omdat dit toch ook invloed heeft op mijn blog en ik het lastig vind om te doen alsof er niets aan de hand is.

Hopelijk maak ik volgende week wat meer foto’s: het zit even niet meer in mijn systeem. Ik heb wat zakelijke afspraken, maar voor de rest laat ik me verrassen door wat er volgende week allemaal gaat gebeuren. Ik weet het namelijk nog niet! Vandaag gaan we in ieder geval aan de slag met een tweede videoclip. Spannend! Fijne zondag! 

275 reacties

 • Antwoorden Paul 7 december 2014 om 23:05

  Wow, wat een reacties hier. Ik zag toevallig vandaag DWDD waarin je je single zong. Gaaf hoor, dat je er zo’n succes mee hebt. Jammer dat dat wordt overschaduwd door het nieuws over je moeder. Ik hoop dat ze er op tijd bij zijn en alles goed behandeld kan worden. Een beetje vreemde combinatie, maar ik wens je veel plezier met alles rondom de single, en sterkte!

 • Antwoorden Hester 6 december 2014 om 09:41

  Hé Tes, ik ben weer een aantal video’s van je aan het kijken en wat artikelen aan het teruglezen en nu lees ik opeens je laatste alinea. Ik denk dat het goed is dat je het deelt, dat zorgt toch voor iets meer duidelijkheid en misschien ook wat opluchting voor jou. In elk geval écht heel erg heftig en ik kan me voorstellen dat je hoofd dan even niet naar werk of leuke dingen staat. Waarschijnlijk hebben jullie de uitslag gisteren gekregen, veel sterkte s gezin! <3

 • Antwoorden Sophie ImagineLifex 5 december 2014 om 22:35

  Nijmegen rules! Sterkte nog met je moeder, en familie gaat altijd voor. x Sophie

 • Antwoorden Jessica 5 december 2014 om 13:59

  Sterkte voor jou , je moeder en je familie❤️

 • Antwoorden Sanne 5 december 2014 om 13:55

  Sterkte Teske
  K hoop dat je vandaag een fijne uitslag krijgt , doe rustig aan ! Familie is en blijft belangrijker

 • Antwoorden Aileen 5 december 2014 om 13:20

  Sterkte vandaag Teske!

  XLiefs

 • Antwoorden Olga 5 december 2014 om 01:07

  Jeetje Teske, wat ontzettend heftig van je moeder! Ik weet jammer genoeg maar al te goed hoe het voelt, zo’n zieke mama. Ik weet zelfs ook hoe het voelt om het allerslechtste nieuws waar ze maar mee kunnen komen, klinkt. Je leven krijgt zo een hele andere invulling. Ik zal niet met ongevraagde adviezen komen (vooruit, toch eentje: second opinion, altijd doen) maar wil je voor morgen ontzettend veel sterkte wensen. Ik zit samen met je in de rats, ook wij krijgen weer een belangrijke, tussentijdse uitslag…

 • Antwoorden Dunja 4 december 2014 om 19:50

  Teske, het stuk tekst wat je op het laatst typte, vond ik zo vreemd om te lezen.. Het is alsof je een stukje van mijn leven beschrijft. Alles wat je zegt heb ik ook meegemaakt met mijn moeder. Het begon met huidkanker in haar been, ook een melanoom. Gewoon, álles is hetzelfde. Helaas is mijn moeder dit jaar aan haar ziekte overleden. Ik hoop dat het bij jullie anders afloopt. M’n hart begon sneller te kloppen naarmate ik verder las, omdat ik geen klein verschilletje vinden kon.

  Ik weet dus (helaas) precies wat je meemaakt & heel veel sterkte, echt.
  Ik hoop dat je het leest, want nog iemand “tegenkomen” die ook zoiets meemaakt gebeurt me niet vaak, en dat is alleen maar mooi. Ondanks dat ik je helemaal niet in het echt ken, voelt het wel zo.

  Sterkte,
  X Dunja

 • Antwoorden Milou 4 december 2014 om 10:56

  Lieve Teske,
  Ik wil even zeggen aan jou en je familie: Sterkte, en laten we het beste hopen.
  IK snap een beetje wat je meemaakt, want mijn vader had ook kanker. Wel een andere soort. Hij is dit jaar overleden. Maar bij jou is het anders, want jij hebt echt een goede band met je moeder, en ik niet zo’n goede band met mijn vader. Maar alsnog is het heel erg ingrijpend als een familielid van wie je ontzettend veel houd kanker krijgt.
  Hou je sterk, en geniet van alles wat je meemaakt met je moeder. Ik hoop voor jou en je familie dat ze beter wordt.

 • Antwoorden Floor Daasvand 30 november 2014 om 11:28

  Hè bah! Beetje dubbel allemaal! Ik wens jullie heel erg veel sterkte en ik duim voor de uitslag!

 • Antwoorden Kira 28 november 2014 om 19:35

  Jeetje heftig. Ik vind het heel sterk van je dat je dit aan ons vertelt en al helemaal sterk dat je ondanks de situatie toch doorgaat met waar je goed in bent. Ookal is het wat minder dan ‘normaal’. Sterkte met alles xx

 • Antwoorden Eline 27 november 2014 om 19:34

  Wat een heftige situatie. Ik wens jou en je familie heel veel sterkte. <3

 • Antwoorden Femke 27 november 2014 om 11:09

  Heel veel sterkte voor jullie allemaal.
  Het is een zwaar en zenuwslopend traject.
  Ik heb het zelf ook meegemaakt met een van mijn ouders.
  Heel veel sterkte nogmaals xxx

 • Antwoorden Meike 27 november 2014 om 08:52

  Wauw teske, knap dat je dat zegt ! Ik en vele andere zullen voor jou en je familie duimen. Veel sterkte!

 • Antwoorden Agnes 26 november 2014 om 20:58

  Teske, wat dapper van je om het toch te delen. Ontzettend veel sterkte voor jou en je familie toegewenst. Laten we hopen op goed nieuws 5 december! Geliefden zijn veel belangrijker dan werk, onthoud dat goed.

 • Antwoorden Rosanne 26 november 2014 om 20:58

  Wat dubbel allemaal zeg.. Zo’n mooi succes, maar dan toch ook kut nieuws.. Jeetje!
  Onwijs onwijs ONWIJS veel sterkte voor jullie allemaal. Liefs,

 • Antwoorden Tessa 25 november 2014 om 18:19

  Heel veel sterkte met je moeder Teske! Echt verschrikkelijk, dus ik hoop op goed nieuws. Wel super tof dat je single zo goed begint, ik ben ook erg benieuwd naar je tweede videoclip!

 • Antwoorden Barbara 25 november 2014 om 13:13

  Gefeliciteerd met dat je single het zo goed doet! Heel erg cool. Veel sterkte voor je moeder en jullie allemaal gewenst, het komt vast goed! Blijf positief.

 • Antwoorden Sandy 25 november 2014 om 12:29

  ah lieve Teske toch, wat schrik ik van het nieuws over je moeder! Ik heb d’r geloof ik twee keer gezien en gesproken, op die meetings vroeger. Maar ze is echt zo’n lief mens, en dan dit ineens lezen, daar ben ik even stil van. Zit hier toch even met tranen hoor. Jeetje wat heftig! Geef ze een dikke knuffel, ik ga meeduimen op goed nieuws! En natuurlijk ook voor jou een knuffel <3

 • Antwoorden Lieke 25 november 2014 om 12:20

  Heel veel sterkte lieve Teske <3

 • Antwoorden Desiré 25 november 2014 om 11:58

  Wat moet dit een gekke week voor je zijn geweest, zoveel leuke positieve dingen en dan aan de andere kant de situatie met je moeder. Ik hoop dat het allemaal goed afloopt. Sterkte er mee!

 • Antwoorden Gerjanne 25 november 2014 om 09:53

  Sterkte!
  Hoorde vanochtend nog je nummer op 3fm bij Giel. Heel mooi!

 • Antwoorden sarina 24 november 2014 om 23:28

  pff heftig nieuws op het einde. Sterkte daarmee, ik heb ook zo’n schrikmoment gehad. gelukkig bleef het bij een schrikmoment en ik hoop dat dit voor jullie ook goed afloopt zodat jullie dit snel achter jullie kunnen laten ;)
  super stoer van je single. ik draai hem ook helemaal grijs hier!

 • Antwoorden Nena 24 november 2014 om 22:46

  Hey Teske,

  Ik begrijp helemaal hoe je je voelt. Mijn meter ligt al van september in het ziekenhuis, en zij is een soort tweede moeder voor me. Momenteel gaat het echt niet goed, het is bang afwachten. Bang moeten afwachten naar resultaat is helemaal niet fijn. Dingen daardoor verwaarlozen is helemaal te begrijpen.

  Heel veel sterkte!

  Groetjes uit België

 • Antwoorden Yasmin 24 november 2014 om 22:23

  Lieve Teske,

  Ik veel jou en je familie heel veel sterkte wensen! Ik duim voor een goede uitslag!

  Liefs

 • Antwoorden Daniëlle 24 november 2014 om 21:43

  Heel veel sterkte Teske. Toen je laatst vertelde op je site dat het even niet zo lekker ging toen dacht ik al gelijk aan je moeder en dat ze ziek zou zijn. Best bizar.

  Probeer je ook te genieten van je succes met je geweldige single?

  Liefs Daniëlle

 • Antwoorden Janne 24 november 2014 om 21:08

  Allerliefste Teske,
  Wat ben je toch een geweldig mens!
  Heeeel veel sterkte aan jou, je moeder en de je gezin! Blijf sterk, wij en daarmee bedoel ik al je lezer, YouTube-kijkers en followers weten dat je dat kunt! <3

 • Antwoorden Anne 24 november 2014 om 20:50

  Lieve Teske
  Ik vind het heel goed dat je dit soort nieuwtjes met ons deelt, wij zijn er ook om je te steunen :)
  Ik wens jou, je moeder en je hele familie veel sterkte, en mogen er nog veel mooie dingen gebeuren gaan in je leven, ik wens je het allerbeste toe.
  Xxx Anne

 • Antwoorden Mirthe 24 november 2014 om 20:26

  Wat een verschrikkelijk nieuws, Teske! Ik denk dat alle lezeressen het zullen begrijpen als er minder tijd aan je blog besteed wordt. Voel je daar ook echt niet schuldig over! Ik wens jou en je familie ontzettend veel sterkte de komende tijd!

 • Antwoorden Fien 24 november 2014 om 20:19

  Oef, wat schrikken om dit te horen over je moeder, hopelijk loopt het allemaal goed af. Sterkte voor jullie allemaal. Ben onwijs trots op je mooie, leuke nummer! en een tweede videoclip? Ik ben nu al benieuwd!!

 • Antwoorden Rachel 24 november 2014 om 19:12

  Oef, hier word ik stil van. Ik kan me nog zo goed herinneren toen ik te horen kreeg dat mijn vader longkanker had. Toen ik dit las over jouw moeder moest ik meteen terugdenken aan dat moment. Ik weet hoe zwaar het is en ik heb daarom ook alle respect voor je. Doe het alsjeblieft rustig aan en geniet van elkaar! Ik hoop dat het bij jouw moeder allemaal goed komt en heel veel sterkte aan iedereen! Dikke kus x

 • Antwoorden Kimberly 24 november 2014 om 19:09

  Wat een verschrikkelijk nieuws zeg tussen blije momenten door!! Ik wens jou en je familie heel veel sterkte en ik duim heel hard dat de uitslag van de lymfeklier goed is!!

  Verder wil ik zeggen dat ik rewritten echt een heel leuk liedje vind en ik hem al een paar dagen in m’n hoofd heb..

 • Antwoorden Iris Quaedvlieg 24 november 2014 om 19:02

  Lieve Teske,
  Wat een vreselijk nieuws van je moeder! Hopelijk komt er snel goed nieuws.
  Je single is echt top, ik kan niet stoppen met hem te luisteren.
  Dikke knuffel <3
  xxx Iris

 • Antwoorden Danielle 24 november 2014 om 18:50

  Wat een naar nieuws over je moeder! Hopen dat de uitslagen goed zijn. Veel sterkte!

 • Antwoorden anouk 24 november 2014 om 17:29

  Heel veel sterkte lieve teske!

 • Antwoorden Myra de Graaf 24 november 2014 om 17:26

  Lieve Teske,

  Wat een afschuwelijk nieuws! Ik wens je heel veel sterkte en onthoud dat je familieleden, vrienden, en al je volgers altijd achter je staan. Sterkte!
  Xx

 • Antwoorden lauraxx 24 november 2014 om 17:08

  Lieve Teske, wat moet dat een shock zijn geweest! Heel veel sterkte! God doet wonderen!

 • Antwoorden Noor 24 november 2014 om 16:29

  Heel teske,
  Wat een schok is het zeg, dat je moeder zoiets heeft!!!
  Echt heel veel sterkte toegewenst !!!!
  Xxx noor

 • Antwoorden Rianne 24 november 2014 om 16:01

  Jeetje Teske, wat heftig van je moeder! Ik hoop heel hard dat het allemaal mee gaat vallen! Ik wil toch ook even zeggen dat ik heel blij voor je ben dat alles zo goed gaat met Rewritten, echt iets om trots op te zijn :)

 • Antwoorden Sabrina 24 november 2014 om 15:27

  Heel veel sterkte Teske!

 • Antwoorden Rosemarijn 24 november 2014 om 15:20

  Wat een enorm naar nieuws Teske! Ik hoop heel erg dat het allemaal goedkomt. Heel veel sterkte and keep your head up <3

 • Antwoorden Kylie 24 november 2014 om 15:09

  Lieve Teske, wat vreselijk voor je, maar blijf sterk! Je komt hier doorheen & ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe ♡ xx

 • Antwoorden Linda 24 november 2014 om 14:40

  Wat een gekke week zo zeg! Heftig!
  Logisch dat dit even je hele leven op de kop gooit, dat heeft invloed op alles natuurlijk. Heel veel sterkte voor je moeder en voor jullie gezin, allen die je lief zijn! Fijn dat er in ieder geval geen uitzaaiingen zijn, hopelijk is de uitslag goed en valt het verder mee!

 • Antwoorden Stèphanie 24 november 2014 om 14:32

  Vervelend hoe zulk nieuws in een keer je hele leven kan omgooien.. en dan is vervelend nog zacht uitgedrukt. Heel rot voor jullie allemaal thuis. Neem de tijd om het te laten zinken en vooral om samen te zijn met je familie en je moeder. Iedereen heeft je steun hard nodig in deze tijd. Probeer niet alles plat te leggen in het leven en ga wel vooral door met waar je mee bezig was, misschien een energielevel lager, maar je wilt ook niet dat jij hier later last van krijgt(depressie oid). Huidkanker is gelukkig goed te behandelen. Heel veel sterkte aan jou en je familie!

 • Antwoorden Britt 24 november 2014 om 14:32

  Veel sterkte voor jou en je familie!

 • Antwoorden Elke 24 november 2014 om 14:12

  Ohh wat een vervelend nieuws, veel sterkte! Wel heel stoer dat je zoveel op de radio wordt gedraaid (al meermaals op 3fm voorbij horen komen!) en ik hoop dat je je daaraan toch weer wat kunt optrekken :)

 • Antwoorden Merel 24 november 2014 om 11:39

  Heel erg veel sterkte Teskuh.
  Ik zal voor je moeder bidden en ik wens je het beste..

 • Antwoorden Jiska 24 november 2014 om 10:49

  Lieve Teske,

  Het is misschien inderdaad niet het makkelijkste om te delen, maar wel heel goed en knap dat je het verteld hebt! Hopelijk kan je een beetje steun krijgen door alle lieve reacties van iedereen.

  Ik wens jullie gezin heel veel sterkte en hopelijk kunnen de single release en de videoclips een beetje blijdschap brengen in de moeilijke tijd!

  Liefs, Jiska

 • Antwoorden Eva 24 november 2014 om 10:37

  Lieve Teske,

  Wat enorm heftig van je moeder! Goed dat je het gedeeld hebt, ik denk dat zo veel steunbetuigingen wel een beetje helpen. Dat hoop ik in ieder geval! Heel veel sterkte en positief denken, ga uit van het beste want positieve gedachten trekken positieve dingen aan. :)

 • Antwoorden JJ 24 november 2014 om 10:11

  Dikke knuffel Teske. Je doet het goed. x

 • Antwoorden Melanie 24 november 2014 om 10:06

  Natuurlijk is het allemaal heel vreemd voor je. Aan de ene kant gebeuren er mega toffe dingen, aan de andere kant is er veel onzekerheid. Ik snap het in ieder geval volledig als je het wat rustiger aan doet en vind het moedig van je om te delen.
  Probeer tussendoor goed te genieten van de mooie momenten. Sterkte gewenst en ik duim voor jullie.

  XoXo Melanie

 • Antwoorden Bianca 24 november 2014 om 09:53

  Wat goed dat je direct een heel stuk hebt gereden! Maar oh my wat verschrikkelijk zeg voor jullie, ik hoop dat jullie een goede uitslag te horen mogen krijgen 5 dec! xo

 • Antwoorden Nicetobeout 24 november 2014 om 09:21

  Wat bizar kan het leven toch zijn, zoveel blijdschap en toch ook opeens zoveel angst en verdriet. Hopelijk is de komende uitslag goed. Laten we allemaal positieve gedachten sturen!

 • Antwoorden Maaike 24 november 2014 om 08:52

  Jeetje, wat een klote nieuws! Heel veel sterkte voor jou & je familie!

 • Antwoorden noortje 24 november 2014 om 08:47

  Teske, wat ontzettend dapper dat je het verteld. Slechter nieuws kan je niet krijgen op zo’n leeftijd. Ik wens jou, mert en de rest van je familie heel veel sterkte de komende tijd ik hoop dat de uitslag mee gaat vallen, en dat jullie nog heel lang van elkaar kunnen gaan genieten !

 • Antwoorden Andrea 24 november 2014 om 08:33

  Heel veel sterkte aan jou en je familie <3 xo

 • Antwoorden Eva | Realitijd 24 november 2014 om 08:20

  AAahhh nog eens proficiat met je single Teske! Ik vind je op die foto met snor, zonder snor dan, lijken op Lana Del Rey, de foto is zo zij. Met zo volume in je haar enzo. Knap!

 • Antwoorden Caroline 24 november 2014 om 07:58

  Onwijs veel sterkte!! ❤️❤️

 • Antwoorden Frederieke 24 november 2014 om 06:40

  Hey lieve Teske,
  Ik ben onwijs trots op je, je single, je blog. Eigenlijk straal ik gewoon als je op ‘offline’ media te zien bent, haha! Ik hoop dat je nog vele jaren dit mag blijven doen.
  Wat erg van je moeder… Ik herken het enorm, mijn moeder heeft namelijk precies hetzelfde… Heel veel sterkte!
  Xxxx

 • Antwoorden Severine 23 november 2014 om 23:59

  Hey Teske,
  Heel erg veel sterke!
  Ik begrijp heel goed dat je wereld nu wel op z’n kop staat! Zo’n dingen zijn absoluut nie leuk te horen. Blijf positief ookal is dat moeilijk. Geniet van je single die is uitgekomen en van je 2e clip die je aan het opnemen bent. Echt sterk van je dat je dit allemaal durft te delen!
  Weet dat wij er voor je zijn en je zullen blijven steunen! Je bent top!

  Liefs xx

 • Antwoorden Sophie 23 november 2014 om 23:46

  Lieve Teske,

  Heel veel sterkte rondom je moeder, ook voor de rest van je familie.

  Liefs Sophie

 • Antwoorden Marit Elise 23 november 2014 om 23:38

  Heftig Teske wat je moeder moet meemaken.
  En daarbij ook verschrikkelijk moeilijk voor jullie allemaal.
  Je wilt dat niemand dit overkomt. En zeker niet in je directe omgeving.
  Heel erg veel sterkte en ik hoop dat het goed te behandelen en misschien wel allemaal weg te halen is. Ik hoop het beste voor je moeder en voor jullie.

 • Antwoorden Angela 23 november 2014 om 22:49

  Lieve Teske,
  Ik ben niet iemand die snel een reactie achter laat maar wil je bij deze wel sterkte toe wensen! Ik vind je een topper! Hoop voor jouw en je familie dat de uitslag binnenkort goed is! Dikke knuffel Angela.

 • Antwoorden Maaike 23 november 2014 om 22:24

  Heel veel sterkte teske x
  knap dat je het hebt durven te delen x

 • Antwoorden sami 23 november 2014 om 22:10

  Lieve Teske,

  Heel veeel sterkte voor jou en je familie.

  Ik hoop uit de bodem van mijn hart dat alles goed gaat komen met je moeder.

  Nogmaals heel veel sterkte toegewenst.

  groetjes
  Sami

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 23 november 2014 om 21:50

  Oh mijn god, Teske, ik wens je enorm veel sterkte. En neem vooral genoeg tijd voor jezelf, ik denk dat iedereen het wel begrijpt als je even wat minder actief bent online!

 • Antwoorden Oksana 23 november 2014 om 21:39

  Lieve Teske

  Wat een lastige periode: vreugde en verdriet wisselen zich met elkaar af. We kunnen absoluut niet verwachten dat je je vrolijke zelf bent op dit moment, dus laat je blog was minder actief zijn en kijk wat de uitslag is op 5 december. Niemand neemt je dit kwalijk.
  Heel veel liefde voor jullie gezin, ik hoop dat alles snel in orde komt!

  Lieve groetjes

 • Antwoorden Anna 23 november 2014 om 21:31

  Oh god Teske, wat ontzettend kut, zal ik maar zeggen. Ik hoop dat het gauw beter gaan, maar het komt vast allemaal goed ♥

 • Antwoorden Floor 23 november 2014 om 21:27

  Lieve lieve Teske,
  Heel veel sterkte!
  Ik weet hoe je je voelt. Mijn oma heeft het ook gehad. Ze is nu twee weken ongeveer helemaal klaar met alle chemo en weer gezond. Maar het moment dat je het hoort is als of je ineens in een donker gat valt. Ik wil jou en je familie enorm veel sterkte wensen. Je moet even door deze periode heen komen. Ik weet zeker dat je het kan!

  Super veel kusjes,
  Floor

 • Antwoorden Lieke Savelkoul 23 november 2014 om 21:19

  Ahh lieve Teske,
  Wat vervelend voor jou en je familie! Ik wens jullie veel sterkte en ik ga duimen dat het goedkomt!

  Liefs

 • Antwoorden josefine 23 november 2014 om 21:17

  Jeetje lieve Teske, wat een rare situatie. Zo veel verdriet en blijdschap tegelijk… Ik weet hoe je je voelt, mijn moeder had ook kanker. Heel veel sterkte en ik hoop dat het goed gaat komen! Ben wel super super trots op je single ook al ken ik je niet persoonlijk <3 Veel liefs

 • Antwoorden Elke 23 november 2014 om 21:15

  Wow wat erg .. Ik hoop voor jou en je familie dat het hierbij blijft en dat verassingen m.b.t. je moeder uitblijven. Heel veel sterkte voor jou en je familie en iedereen om je heen. Ik hoop dat je genoeg steun krijgt want het is niet niks.
  Ondanks dit alles hoop ik natuurlijk dat je een onwijs leuke week gehad hebt en op die nummer 2 mag je ZO trots zijn! Knuffels voor jou.

 • Antwoorden Sanne 23 november 2014 om 20:56

  Lieve Teske,
  Wat een vervelend nieuws.. Ik hoop dat de uitslag goed is en dat het de goede kant op mag gaan. Ik vind je single trouwens super leuk en het is echt een liedje die in mijn hoofd blijft zitten. :)
  Heel veel sterkte xxxx

 • Antwoorden Evi 23 november 2014 om 20:51

  Jeetje was vreselijk voor je moeder! Had al verwacht dat het erg zou zijn, maar dit is echt vreselijk. Hoop heel erg dat het goedkomt, want die vreselijke ziekte wens je niemand toe. Heel veel sterkte en beterschap aan je moeder!

 • Antwoorden Marieke 23 november 2014 om 20:42

  Wow wat een rare en bijzondere week! Inderdaad heel dubbel om dit alles zo tegelijk te krijgen Teske! Heel erg rot om dit nieuws van je moeder te moeten horen lijkt mij! Heel erg veel sterkte voor jou en iedereen en heel hard hopen dat alles toch oke blijkt te zijn en alles goed afloopt! Hoop het echt voor je!
  Liefs!

 • Antwoorden lois 23 november 2014 om 20:42

  Ahw sterkte teske! X

 • Antwoorden beautifulday4makeup 23 november 2014 om 20:32

  Oei zeg. Ik wens je mama alvast veel beterschap.

 • Antwoorden Julia 23 november 2014 om 20:31

  Lieve Teske,
  Superveel sterkte aan je moeder, jou en de rest van de familie. Ik vind je liedje trouwens echt top.
  Xxx

 • Antwoorden Julia 23 november 2014 om 20:18

  Lieve Teske,
  Ontzettend veel sterkte voor jou, je moeder en jullie familie. Ontzettend sterk dat je dit met ons deeld. Xx

 • Antwoorden Cherissa Blans 23 november 2014 om 20:10

  Jeetje Teske, wat een mooie momenten en verdrietig bij elkaar. Ik wil je heel veel sterkte wensen met je moeder, ik zal voor jullie duimen & wat dapper dat je het toch verteld. Daarnaast wil ik je veel plezier wensen met de tweede videoclip, super leuk!

 • Antwoorden Isabel Cristina 23 november 2014 om 20:01

  Jeetje wat een hoop mooie momenten en heftig moment in één week! Veel sterkte voor je moeder en je familie!

 • Antwoorden Nathalie 23 november 2014 om 19:54

  Lieve Teske,
  Ik wil je heel veel sterkte wensen de komende tijd! En ik wil je even laten weten dat ik het heel dapper van je vind dat je het toch aan je lezers laat weten.

  Xo

 • Antwoorden saarenzo 23 november 2014 om 19:13

  Wat heftig zeg.. Heel veel sterkte voor jou en jouw familie. Gelukkig is het op tijd ontdekt en zijn er geen uitzaaiingen gevonden. Maar natuurlijk is zoiets heel erg om te horen. Hopelijk is de uitslag van de lymfeklier ook goed. Sterkte!

 • Antwoorden Lisa 23 november 2014 om 19:11

  Ahw sterkte Teske, het komt vast goed <3

 • Antwoorden Luna Michelle 23 november 2014 om 19:00

  Ben benieuwd naar je 2e videoclip!
  Echt supervervelend dat je moeder ziek is!
  Ik hoop heel erg voor jou en je familie dat het allemaal goedkomt! Heeeel veel sterkte!

 • Antwoorden Lovatic 23 november 2014 om 18:40

  Heel veel sterkte, ik hoop echt dat alles weer goed komt met je moeder..

  ik ben echt verliefd op je single haha, hij staat op repeat right now.. haha <3

  Xx

 • Antwoorden Manon 23 november 2014 om 18:40

  Veel sterkte Teske, voor jou en je familie! Liefs

 • Antwoorden Vivian 23 november 2014 om 18:30

  Ik vond je videoclip echt heel gaaf van rewritten (ik heb me doodgelachen om de parodie van Vera en Sanne).
  De eerste keer alleen in de auto lijkt me heel spannend omdat dan niemand meer kan ingrijpen als het fout gaat, al helemaal in dat drukke Amsterdam, haha. Mooi dat het allemaal goed ging :).
  Heel veel sterkte Tes, ik vind het echt onwijs knap dat je dit hebt gedeelt en ik duim samen met je mee. Heel veel sterkte thuis en maak je geen zorgen om je blog. We begrijpen het dénk ik allemaal wel als er een berichtje minder komt.
  Liefs:)

 • Antwoorden Nadine 23 november 2014 om 18:26

  Ahh heel erg veel sterkte meid!

 • Antwoorden Julia 23 november 2014 om 18:21

  Jeetje wat een verschrikkelijk nieuws over je moeder. Ik wens jullie heel veel sterkte! Heel begrijpelijk dat je nu met je hoofd niet zo bij je blog zit hoor!

 • Antwoorden Celien 23 november 2014 om 18:19

  Veel sterkte voor jou, je moeder en j familie! Hopelijk gaan de resultaten goed zijn, ik ga alvast duimen!

 • Antwoorden Iris 23 november 2014 om 18:16

  Sterkte! Wat een verwarrende periode zal dit voor je zijn.

 • Antwoorden Kelly 23 november 2014 om 18:00

  Wat ontzettend bizar dat zo iets moois en zo iets verdrietigs samen vallen in een korte tijd. Ik hoop dat jullie heel snel een positieve uitslag krijgen van de test. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen de komende tijd. Voor de rest hoop ik dat je nog heel veel mooie dingen mag doen rondom Rewritten!

 • Antwoorden Bente 23 november 2014 om 17:51

  wat erg van je moeder! ik wens jullie allemaal veel sterkte!

 • Antwoorden Femke 23 november 2014 om 17:51

  Lieve Teske,
  Mijn moeder heeft ook een melanoom gehad, die per toeval werd ontdekt. Ik realiseerde mij op dat moment nog niet precies dat het zo heftig was, maar achteraf ben ik dat wel gaan doen. Wij waren er gelukkig op tijd bij, en ik weet zeker dat het goed gaat komen met je moeder. Ik heb er veel respect voor dat je met dit nare nieuws alsnog een meeting doet met je fans, het nummer laat uitkomen en zelfs nog op de radio bent geweest. Veel sterkt met deze spannende dagen!
  x
  Femke

 • Antwoorden Mariëlle 23 november 2014 om 17:30

  Wat een verschrikkelijk nieuws Teske! Heel veel sterkte en ik hoop dat het allemaal bij deze ene operatie blijft!
  Goed van je dat je het wel verteld hebt, ik denk dat wanneer jij het hierdoor niet red om alle artikelen op tijd online te krijgen, of je artikelen van mindere kwaliteit zijn je lezers het geen probleem vinden. Ik zou het zelf alleen maar goed vinden dat wanneer het nieuws op 5 december wel tegenvalt. Dat je er dan voor kiest het rustiger aan te doen!

 • Antwoorden Britt 23 november 2014 om 17:29

  Lieve Teske, ik schrik echt heel erg van het bericht van je moeder.. zelf hebben wij als familie dit ook meegemaakt en het is gelukkig allemaal goed gekomen, je merkt dat je familie op dit soort momenten heel sterk en hecht is en dat is heel fijn om jezelf er doorheen te slepen. Heel veel sterkte!

 • Antwoorden Anna 23 november 2014 om 17:28

  Leuk om te zien! Fijn om te lezen dat je zo blij bent <3 En goed dat je al zoveel hebt gereden! Maar wat een erg nieuws zeg van je moeder, wow… Goed dat je het toch hebt verteld, ik weet zeker dat iedereen enorm begripvol is en je steunt! <3 Hopelijk komt alles gauw weer goed!

 • Antwoorden jules 23 november 2014 om 17:27

  hey teske

  ik vind het echt heel erg voor je van je moeder, ik snap dat je dat heel erg vind.
  ik weet niet in woorden te zeggen hoe erg ik heel voor je vind.
  héél erg veel sterkte!

  xxx
  Jules

 • Antwoorden Amber 23 november 2014 om 17:22

  Wat een vreselijk nieuws over je moeder zeg… Ik wens jou en je familie veel sterkte! We got your back ;)

 • Antwoorden Anna 23 november 2014 om 17:21

  Veel sterkte en neem de tijd <3 Blijheid en verdrietig zijn zal elkaar veel afwisselen..

 • Antwoorden Lotte 23 november 2014 om 17:18

  heei, Teske

  wat heftig zeg!
  ik leef enorm met je mee en snap helemaal dat je nu je hoofd er niet zo bij hebt!
  ik denk aan jou en aan je moeder
  veel sterkte

  xx lotte

 • Antwoorden Ilona 23 november 2014 om 17:05

  Wat een vreselijk nieuws over je moeder zeg! :( Ik wens jou en je familie/kennissen onwijs veel succes de komende tijd!!

 • Antwoorden Miranda 23 november 2014 om 17:02

  Wow Teske wat heftig is dit zeg. Vooral om dat het contrast geluk en verdriet nu zo dicht bij elkaar staan. Je single is echt geweldig geworden en ook super dat het zo goed gaat. Maar wat ontzettend heftig dat jullie dit nu met elkaar moeten mee maken. Hopelijk is het goed te behandelen en zijn jullie er op tijd bij geweest. Denk nu echt aan jezelf en sterkte met alles <3

 • Antwoorden Anneleen 23 november 2014 om 16:43

  Wow Teske, wat heb je bijzondere weken achter de rug, met heel grote hoogtepunten en toch ook wel slecht nieuws… Gelukkig zijn er bij je moeder geen uitzaaiingen en zijn ze er op tijd bij, ik wens jou en je familie heel veel sterkte! Ik vind het trouwens erg fijn en moedig dat je dit met ons wilt delen!

 • Antwoorden Tamar 23 november 2014 om 16:42

  Heel veel sterkte aan je moeder, jou en de rest van het gezin en familie! Je singel is heel tof en hij staat bij mij al in mijn spotify afspeellijst. Grijs draaien die hap! Dat snorretje :’)

 • Antwoorden Joëlle 23 november 2014 om 16:38

  Sterkte met je moeder!

 • Antwoorden Jana 23 november 2014 om 16:32

  Hele leuke foto’s en wat leuk dat je al bezig bent met een tweede videoclip. Ik ving Rewritten erg mooi! Heel veel sterkte met je moeder xx

 • Antwoorden Sofia 23 november 2014 om 16:25

  Heey, veel sterkte voor je moeder. Ik weet precoes wat je doormaakt dat wachten. Mijn moeder heeft borstkanker gehad en gelukkig leeft ze nog. Vooral die momenten van wachten zijn moeilijk. Enne echt super leuk liedje ( hij zit de hele tijd in mn hoofd :) )
  Xx sofia

 • Antwoorden Sandra 23 november 2014 om 16:24

  Je single is echt prachtig Teske! Wat erg nieuws over je moeder, hopelijk krijgen jullie snel goed nieuws, sterkte!

 • Antwoorden Elske 23 november 2014 om 16:23

  Heel veel sterkte voor jou en je familie! Laten we allemaal hopen op goed nieuws op 5 december :)

 • Antwoorden Vannesa 23 november 2014 om 16:11

  Heel veel sterkte Teske! En bedankt dat je, je zodanig vertrouwd voelt dat je het met ons wilt delen. Oh , and ofcourse gefeliciteerd met het succes, het zijn 2 hele leuke nummers!

 • Antwoorden Liliane 23 november 2014 om 16:10

  Veel sterkte met je moeder Teske. Wij duimen met je mee!

 • Antwoorden Angela 23 november 2014 om 16:01

  Heel veel sterkte voor jou, je moeder & de rest van de familie teske! Geef haar maar een dikke knuffel van ons.,<3

 • Antwoorden Esmée 23 november 2014 om 16:00

  Het is echt een heel mooi nummer geworden! Wel heftig nieuws van je moeder, sterkte!

 • Antwoorden Silvia 23 november 2014 om 15:41

  Dat is heftig nieuws, ik duim voor jullie mee dat het een goede uitslag is en dat het nergens meer te vinden is. Sterkte!

 • Antwoorden Laylaa_93 23 november 2014 om 15:30

  Veel sterkte met je moeder, <3

 • Antwoorden Rebecca 23 november 2014 om 15:27

  Lieve Teske,
  Normaal ben ik een stille lezer, maar ik kon niet niet-reageren. Aan de ene kant ben ik zo blij voor je dat je nu al zo’n succes hebt met je singel! Ik kan niets anders zeggen dan dat ik trots op je ben, omdat ik je al een tijdje volg. Aan de andere kant spijt het me heel erg voor je moeder. Hopelijk komt alles goed! Ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe!
  And remember:“Happiness can be found even in the darkest times if one only remembers to turn on the light.”
  x

 • Antwoorden anne Hilde 23 november 2014 om 15:23

  hoi teske ik wens jou en je heel famiel heel veel sterkte toe in deze anstig en verdrietig tijd. ik vindt je singel echt heel goed gedaan en ben echt benieuwde naar je volgende.
  veel sterkte en liefs anne

 • Antwoorden M. 23 november 2014 om 15:22

  Lieve Teske , Geen idee waarom , maar ik voelde het al aan .. Iniedergeval rot dat je zulke tegenstrijdige gevoelens moet doormaken nu , weet zelf als geen ander wat het is , het enige wat je kunt doen is , doen wat je tot nu toe doet, dingen doen die je blij maken , en inmiddels heb je dingen waar je bere trots op kunt zijn , daarnaast aan jezelf denken en rust nemen indien je daar behoefte aan hebt . Ontzettend veel sterkte gewenst voor je moeder , dit zijn momenten waaraan je herinnerd word hoeveel dierbaren voor je betekenen , en dat er niets belangrijkers bestaat dan de liefde voor elkaar .

 • Antwoorden Sanne 23 november 2014 om 15:21

  Wat ontzettend knap dat je al zo’n stuk hebt gereden en helemaal alleen :D

 • Antwoorden Eva 23 november 2014 om 15:14

  Ahh sterkte Teske dat is echt heel naar nieuws… Ik hoop voor je dat het goed komt en dat de operatie geslaagd is. Heel veel sterkte maar toch ook plezier volgende week.

 • Antwoorden Laura 23 november 2014 om 15:02

  Wat een vervelend nieuws! Heel veel sterkte lieve Teske!

 • Antwoorden Hanne 23 november 2014 om 14:56

  Oh Teske, ik hoop echt dat het snel goedkomt met je moeder!

 • Antwoorden jasmijn 23 november 2014 om 14:47

  Wat naar zeg, en wat zal het allemaal dubbel voelen, blij vanwege je singel en verdrietig vanwege je moeder. Heel veel sterkte!
  enne,
  Ik hoop je een keer te zien als je in Nijmegen bent, lijkt me hartstikke leuk!

 • Antwoorden Mieke 23 november 2014 om 14:44

  Heel veel sterkte met je moeder! Ik hoop echt dat alles goed komt!!
  Nogmaals, je single is geweldig en je verdient dit succes (:

 • Antwoorden Sonja 23 november 2014 om 14:43

  Jeetje Teske, wat een ontzettend heftige week moet dat voor je zijn geweest! Ik vind het super super knap van je dat je ondanks dat nare en enge nieuws toch zo goed en vol enthousiasme je single-release en alles daar omheen hebt gedaan. Ik hoop heel erg dat het met je moeder gewoon weer helemaal goed komt.. En ik denk dat je je vooral niet schuldig moet voelen tegenover je volgers voor het feit dat je even iets minder actief bent op je blog nu, dat is echt meer dan begrijpelijk en ik weet zeker dat niemand het je kwalijk kan nemen. Sterkte met alles!!

 • Antwoorden Lobke 23 november 2014 om 14:41

  Lieve Teske,

  Wat heftig zeg van je moeder ! Heel veel sterkte de komende periode en ik hoop dat ze snel geneest. Je mag trots zijn op je single (draai hem regelmatig <3) nogmaals heel veel sterkte en wees trots op jezelf!

 • Antwoorden lonneke 23 november 2014 om 14:36

  poeh, wat naar je laatste stukje. Heel veel sterkte en hopen op goed nieuws 5 december.

  De stukjes er boven zijn dan weer heel erg leuk. Wat moet dat dubbel zijn voor jou. Probeer er toch van te genieten, dat verdien je!

 • Antwoorden Anne 23 november 2014 om 14:33

  Leuke MLIP en wat super dat je single zo goed valt! Ik heb een playlist van ongeveer 20 nummers en heb jouw nummer er 5x in staan, zodat ik ‘m zo vaak mogelijk hoor, haha. Echt een topprestatie, Teske!

  En wat knap dat je dit durft te vertellen over je moeder. Het is inderdaad niet niks om zoiets mee te maken. Heel veel sterkte voor je moeder, jou en de rest van jullie gezin/familie! Liefs!

 • Antwoorden Anouk 23 november 2014 om 14:31

  Wat een dubbel gevoel moet je hebben zeg.. Ik wil je echt heel erg veel sterkte wensen en ik hoop zo dat de uitslag goed is. <3

 • Antwoorden Osa 23 november 2014 om 14:26

  Hee lieve teske, heel erg veel sterkte met je moeder! We duimen allemaal voor je 5 december. Ik vind je single echt geweldig en kan niet wachten op de 2e. Liefs, Osa

 • Antwoorden Sofie 23 november 2014 om 14:03

  veel sterkte, ik duim mee voor je mama!

 • Antwoorden Nienke Vermeulen 23 november 2014 om 14:01

  Woow dat moet allemaal heel dubbelop voelen! Ik denk dat we allemaal trots op je zijn! Ik wens jou en je gezin heel veel sterkte en probeer vooral positief te blijven! Alles komt altijd goed! xxx

 • Antwoorden Fay 23 november 2014 om 14:01

  Ik wens je ontzettend veel sterkte in deze super zware tijd lieve Teske! Ik hoop met heel mijn hart dat de uitslag positief is en dat alles weer goed komt, dit is natuurlijk iets wat nooit mag gebeuren,maar hoe dit zich ook gaat ontwikkelen je gaat er sowieso als een sterker persoon uitkomen. 30000000000 knuffels en zoenen <3
  Liefs,
  Fay

 • Antwoorden Manon 23 november 2014 om 13:57

  Wat gelukkig dat er geen uitzaaiingen zijn gevonden! Ik hoop voor jullie dat het 5 december positief is! :*
  En een tweede videoclip, gaaf!

 • Antwoorden DiaryOfAMua 23 november 2014 om 13:56

  Jeetje wat heftig allemaal meissie! Ik ga bidden voor jullie dat er met haar lymfeklier niks aan de hand is. Heel veel sterkte toegewenst aan jou en je familie!

  Xo

  Diary Of A Mua

 • Antwoorden Arline 23 november 2014 om 13:56

  Heel veel sterkte! En je single is echt Fantastisch!

 • Antwoorden Denise 23 november 2014 om 13:52

  Wat heftig voor jou en je familie. heel veel sterkte voor jullie allemaal.

  xx

 • Antwoorden Suuz 23 november 2014 om 13:50

  Rewritten is fantastisch! wat een mooi nummer! trots op je!

 • Antwoorden Dilara 23 november 2014 om 13:46

  Veel sterkte Teske! Ik hoop dat het goed komt met je moeder.

 • Antwoorden Isabella 23 november 2014 om 13:46

  Ahh wat naar van je moeder, heel veel sterkte Teske! Knap dat je dit durft te delen. <3

 • Antwoorden Meike 23 november 2014 om 13:41

  Teske, heel erg veel sterkte met het vervelende nieuws van je moeder!
  Hopelijk gaat het snel wat beter!

 • Antwoorden Heike 23 november 2014 om 13:32

  Wat een slecht nieuws! Neem rustig de tijd om het te verwerken. Veel sterkte!
  En nog eens proficiat met je 2de plaats in de iTunes-hitlijst x

 • Antwoorden haveadreamto 23 november 2014 om 13:28

  Je liedje staat echt op repeat op in men spotify lijst :-)

 • Antwoorden Kiss & Make-up 23 november 2014 om 13:26

  Ai, da’s geen goed neiuwes van je moeder :-( Hopelijk komt ’t allemaal goed. Net wanneer je denkt dat niks meer stuk kan en je leven helemaal perfect is, zeg… :-(

 • Antwoorden Quinta 23 november 2014 om 13:22

  Dit zag niemand aankomen denk ik! Het kan zomaar voorkomen in je lichaam en dat is erg vervelend. Het goede nieuws voor je moeder is toch wel dat er geen uitzaaiingen zijn. Als ze nu het grootste deel (of alles) al hebben weggehaald, dan komt het weer helemaal goed met je moeder.

  Verder vind ik je single te gek! Staat overal in mijn lijsten en je hebt het ook prima gedaan hoor!

  Ook heel tof dat je je rijbewijs hebt gehaald! Gefeliciteerd nog.

  Xxx

 • Antwoorden Minne 23 november 2014 om 13:21

  Teske, heel dubbel die tegenstrijdige gevoelens… Heel veel sterkte voor je familie en vooral voor je mama! Ben blij dat er geen uitzaaiingen zijn gevonden. Hopelijk blijft er verder alleen maar goed nieuws op dat gebied komen! Daarnaast geniet van je debuut als zangeres! Het is een super nummer dat echt in je hoofd blijft hangen! Echt de hitparade waard! Zie het als een lichtpuntje voor je hele familie!

 • Antwoorden Kirsty 23 november 2014 om 13:20

  Wat een heftig en naar nieuws van je moeder! Ik snap dat dat toch heel gek moet zijn dat je aan de ene kant alle gave dingen voor je single hebt, maar dat er daarnaast toch ook zoiets naars speelt. Ik hoop echt voor jullie dat jullie 5 december goed nieuws krijgen! Sterkte!

 • Antwoorden Angela 23 november 2014 om 13:18

  Ontzettend veel sterkte en hopelijk komt alles goed!

 • Antwoorden Lisanne 23 november 2014 om 13:17

  Normaal reageer ik nooit, maar nu wel omdat ik je heel veel strekte en beterschap wil wensen met je moeder. Het komt allemaal goed <3 xx

 • Antwoorden Margot 23 november 2014 om 13:16

  hee teske!
  Heel veel sterkte met het nieuws van je moeder ♥
  Om je op te vrolijken, heb je dit al gezien ;)
  http://www.proud2bme.nl/Proud2Listen/Rewritten_van_Teske_de_Schepper

 • Antwoorden Roosje 23 november 2014 om 13:14

  Lieve Teske, ik volg je nu 4 jaar maar ik ben zo’n typische “stille lezer”, ik lees ál je blogposts, bekijk al je video’s, maar reageren.. dat doe ik niet echt.
  Ik was en ben onwijs trots op je met de release van je single, videoclip en alle positieve aandacht om je heen, maar toen ik deze blogpost las.. Toen had ik voor het eerst echt het gevoel van: ja nu moet ik reageren.
  Ik vind het onwijs onwijs rot voor je dat je in zo’n moeilijke periode zit, ik weet zelf heel goed hoe het is om zulke gemixte gevoelens te hebben. Ik ben vorig jaar mijn oom verloren aan kanker in de week dat ik 6x mocht zingen in een groot theater. Er waren tranen van geluk maar ook veel tranen van verdriet.
  Wat ik je wil meegeven is, verlies jezelf niet in de chaos, blijf dicht bij jezelf en gun jezelf af en toe even wat rust. Je lezers (oa ik) zullen het allemaal begrijpen.
  Ik zou nu nog 1000 woorden kunnen typen over hoe erg ik het voor je vind en hoe erg ik met je meeleef, maar ik laat je maar even zelf dit verwerken.
  Ik en de andere lezers zullen altijd voor je klaar staan Teske, wees niet bang ons teleur te stellen.
  Heel veel liefs <3

 • Antwoorden Lindaa 23 november 2014 om 13:12

  Wow dit had ik niet zien aankomen!!
  Ik geloof erin dat alles goed komt met je moeder en daar moet je zelf ook in geloven.
  Ik duim voor jullie dat de uitslag van de lymfeklier ook goed is!
  Wat knap dat je dit durft te delen. En ik wens je ook heel veel succes met je nieuwe clipopnames en alle promotie voor je single!
  Heel veel sterkte voor jij en je familie!
  Hou je taai!
  Dikke knuffel :)

  Kusjess Lindaa

 • Antwoorden Dionne 23 november 2014 om 13:08

  Lieve Teske.

  Wat verschrikkelijk nieuws van je moeder. Het is meer dan begrijpelijk hoe je je nu voelt. Ik wil je moeder en jullie gezin heel veel sterkte wensen!

 • Antwoorden Cheyenne 23 november 2014 om 13:01

  Heel veel sterkte Teske! Echt verschrikkelijk dat dit soort momenten altijd komen op momenten dat je het echt niet kan gebruiken. Je zou nu volop moeten kunnen genieten van het succes van je single. Probeer er in ieder geval van te genieten! You Go Girl!

 • Antwoorden Ulrike 23 november 2014 om 12:54

  Wat een slecht nieuws van je mama zeg. Veel beterschap en hou jullie allemaal sterk! Ik wil je ook nog graag feliciteren met je nummer. Het is echt heel mooi geworden!

 • Antwoorden Marit 23 november 2014 om 12:54

  Ai, wat een naar nieuws. Ik had al verwacht dat het iets met kanker in je familie zou zijn. Ik hoop dat alles goed is en jullie 5 december goed nieuws krijgen. Je hebt nu wel andere dingen aan je hoofd dan je blog.

 • Antwoorden Michelle 23 november 2014 om 12:49

  We wisten natuurlijk al dat er iets was en oef, dat is wel even heftig. Dikke knuf!! Wat heb je, los daarvan natuurlijk, een gekke en unieke week gehad zeg. Echt ontzettend leuk om te zien hoe goed het gaat met je liedje! Als 3fm de megahit aankondigt kom jij ook voorbij met een fragmentje, krijg er steeds weer kippenvel van ^^.

 • Antwoorden Laura - Dagelijkse hap 23 november 2014 om 12:45

  Heel veel sterkte met je moeder! We duimen hier allemaal voor jullie…

 • Antwoorden Eefje 23 november 2014 om 12:42

  Heel veel sterkte !

 • Antwoorden Vanessa 23 november 2014 om 12:40

  Wat een vreselijk nieuws van je moeder. Ik wens haar heel veel sterkte! Raar hoe momenten van geluk en verdriet zo kunnen samenvallen. Ik duim voor jullie!

 • Antwoorden Adejong Visagie 23 november 2014 om 12:33

  Dat is inderdaad een veelbewogen week! Een van de mooiste dingen die je kan gebeuren wordt afgewisseld met een van de ergste dingen die je kan overkomen… Veel sterkte, plezier, succes de komende tijd

 • Antwoorden Vink 23 november 2014 om 12:33

  ahw Tes, wat heftig! En wat raar dat al het leuke nieuws samen valt met zoiets verdrietigs! Heel erg veel sterkte gewenst voor je hele gezin & ik zal voor je duimen 5 december.

 • Antwoorden Lisanne 23 november 2014 om 12:32

  Jeetje, wat een heftige rollercoaster aan emoties! Je liedje blijft maar in mijn hoofd hangen en mijn vriend vind hem ook erg leuk!
  Heel veel sterkte voor jou en je familie! Liefs :*

 • Antwoorden saskia 23 november 2014 om 12:30

  Dat met je mamsie komt helemaal goed meisie! ik voel het! :)
  Leuke week! :)

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 23 november 2014 om 12:29

  Ik vind het nog steeds zo gaaf dat je gewoon je liedje zo goed live hebt gezongen! Ik zat dinsdagochtend op mijn stage te werken en opeens hoorde ik je liedje op de radio, zo leuk!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Antwoorden Naomi 23 november 2014 om 12:25

  Ah, das best heftig teske! Veel sterkte met je moeder en ik denk aan je xx

 • Antwoorden Anna 23 november 2014 om 12:25

  Ik reageer niet vaak, maar wilde dat nu toch even doen. ONTZETTEND veel sterkte voor jullie allemaal! Hopelijk kan je toch nog tussendoor een beetje genieten van de mooie dingen zoals je single release, want dat is ook erg belangrijk! Ik duim voor jullie met de uitslag!

 • Antwoorden meili 23 november 2014 om 12:19

  Je single is geweldig! Heeeel veel sterkte met je moeder tes! xx

 • Antwoorden femketje 23 november 2014 om 12:18

  die smoothies lijken me lekker ;D

 • Antwoorden Floor 23 november 2014 om 12:06

  Ik hoop trouwens dat het snel goed gaat met je moeder! Sterkte<3

 • Antwoorden Manon 23 november 2014 om 12:05

  Prachtige foto’s wat ontzettend leuk dat het zo goed gaat met je single ik luister hem ook echt vaak :)

 • Antwoorden Floor 23 november 2014 om 12:04

  Wat super tof allemaal! Ik gun het je echt <3

 • Antwoorden Suzanne 23 november 2014 om 12:02

  Ook bij mij is je single super goed in de smaak gevallen, je stem is zo verschrikkelijk mooi en lief! Wat betreft je moeder, heel veel sterkte de komende tijd en ik hoop van harte dat het goed behandeld kan worden!

 • Antwoorden Jamilla 23 november 2014 om 12:02

  Wat een naar verhaal, sterke Teske. En hopelijk is de uitslag goed :)

  • Antwoorden Jamilla 23 november 2014 om 12:02

   *sterkte dus. Al ben je vast ook heel sterk.

 • Antwoorden Beau 23 november 2014 om 12:01

  Wat ongelofelijk bijzonder dat je single zo hoog stond bij iTunes! Je bent echt goed bezig :-)

  • Antwoorden Beau 23 november 2014 om 12:02

   Iets te snel gereageerd uiteindelijk. Veel sterkte voor jou en je familie toegewenst.

 • Antwoorden Joanne 23 november 2014 om 11:59

  Heel veel sterkte voor jou en je familie!

 • Antwoorden Rian 23 november 2014 om 11:58

  Wow dit had ik niet zien aankomen.
  Ik hoop dat het allemaal goed komt met je moeder en daar geloof ik in!
  Heel veel sterkte voor jij en je familie!
  Hou je taai!
  Dikke knuffel :)
  Liefs Rian

 • Antwoorden Talitha 23 november 2014 om 11:57

  En natuurlijk snappen we dat je nu minder actief bent op je blog, dat is helemaal niet erg. Ik wens je mama en je familie heel veel sterkte toe!
  Talitha

 • Antwoorden Roos Veldhuijzen 23 november 2014 om 11:55

  wat super heftig! heel veel sterkte! xx

 • Antwoorden Vera 23 november 2014 om 11:54

  Wat een vreselijk nieuws van je moeder… Heel veel sterkte Teske in de komende tijd! Ik hoop ontzettend dat het goed gaat komen! ♥

 • Antwoorden Minou 23 november 2014 om 11:53

  Ontzettend sterkte met je moeder, en maar hopen dat de uitslag negatief is!
  Wel heel tof dat het zo onwijs goed gaat met je single en dat het zo vaak op de radio komt :)

 • Antwoorden Anna 23 november 2014 om 11:51

  Veel sterkte Teske, wat een stom nieuws :(

 • Antwoorden Krissi 23 november 2014 om 11:48

  Heel veel sterkte voor jou en je gezin met je mama, ik hoop dat het allemaal goedkomt. Het is zo ontzettend naar dat je terwijl je eigenlijk met ontzettende leuke dingen bezig bent, zoiets verdrietigs gebeurd. Heel lastig lijkt me dat, ik weet ook niet zo goed wat ik erover moet zeggen. Ik zal voor jullie duimen, heel veel liefs.

 • Antwoorden Nicole 23 november 2014 om 11:47

  Wat heftig dat van je moeder! Die zag ik niet aankomen. Echt heel erg veel sterkte, hopelijk is er niks uitgezaaid oid, en hopelijk wordt ze snel weer beter. Gelukkig heb je af en toe nog een paar gelukkige momenten gehad door je single, maar ik denk dat iedereen het hier zeker begrijpt als het wat rustiger is rondom je blog. Het is echt heel heftig en dan is het logisch dat je je moeder wilt steunen. Sterkte!

 • Antwoorden Marleen 23 november 2014 om 11:46

  Wat een vervelend nieuws! En dat tegelijkertijd met de release van je single, ik kan me voorstellen hoe gek dat voelt. Heel veel sterkte!

 • Antwoorden Talitha 23 november 2014 om 11:45

  Lieve Teske,
  Ik kan je niet genoeg sterkte wensen in deze moeilijke tijd. Wat verschrikkelijk dat dit moest gebeuren net nu je single is uitgekomen. Maar ga astjeblieft door met waar je zo goed in bent, ik geniet zo van je liedje(ik heb rewritten al een paar dagen in mn hoofd). Veel succes deze week met alles wat je gaat doen, en ik hoop zo erg dat het goed komt met je moeder!
  Xx talitha

 • Antwoorden Dewy 23 november 2014 om 11:44

  Heel veel sterkte Teske.
  Mijn vader kreeg op zijn verjaardag afgelopen maart een hartaanval, hier door wilde ik eigenlijk mijn plan van een wereld reis opgeven, of verschuiven. Dit mocht niet van mijn vader, we (mijn vriend en ik) moesten gaan van hem. We zijn nu 6 weken onderweg en ik denk er nog elke dag aan en wordt 9 vd 10 keer ook nog een super emotioneel terwijl ik iets heel leuks aan het doen ben..
  Ik snap je emoties dus enigszins, ik vond en vind het nog steeds mega zwaar omdat de dokters al zeiden dat de kans groot is dat het binnen twee jaar nog een keer gaat gebeuren.
  Veel sterkte en gedachten naar jou en je gezin.

 • Antwoorden Eva 23 november 2014 om 11:43

  Heee lieve teske !
  Stoer dat je dit aan ons durft te vertellen ! , mijn vader heeft het ook gehad Ik durfde het ook niet aan me vriendinnen en iedereen te vertellen maar gelukkig is hij weer beter geworden ! ik wens jou familie heel veel sterkte

 • Antwoorden Marit 23 november 2014 om 11:43

  Wat ontzettend naar van je moeder:(
  Heel veel sterkte voor jou, je moeder en de rest van je familie!<3

 • Antwoorden Dionne 23 november 2014 om 11:37

  Wat ontzettend leuk allemaal!

 • Antwoorden Saf 23 november 2014 om 11:37

  Ah teske, je bent altijd zo positief en lief! Heel veel sterkte met je mama

 • Antwoorden ElmoCall911 23 november 2014 om 11:36

  Ik ga zelf met mijn familie ook met zoiets dergelijks doorheen momenteel. Kan er helaas moeilijk over praten. Wat voor mij werkt is afleiding door activiteiten. Mijn gevoel zegt dat het met je moeder allemaal wel goed komt. Blijf goed voor jezelf zorgen. Neem die vitale rust, wees lief voor jezelf. Put jezelf niet uit, werkt averechts.

 • Antwoorden Lucinda 23 november 2014 om 11:33

  Heel veel sterkte voor jou, je moeder en je familie. Ik weet helaas maar al toe goed wat dit voor impact kan hebben. Mijn moeder is net weer op therapeutische basis aan het werk gegaan na een jaar vol met chemo en emoties. Gelukkig heb je veel om je heen wat je kan opvrolijken en ik denk dat je moeder ook super trots is en positiviteit is natuurlijk altijd goed. xxx Lucinda

 • Antwoorden Annabel 23 november 2014 om 11:30

  Lieve Teske,
  Ik vind het heel dapper van je dat je dit durft te delen op je blog. Zo weten toch opeens veel mensen ervan. Gelukkig zijn wij er denk ik allemaal voor je om je te supporten! Doe het lekker rustig aan, spendeer tijd met je familie, want zij komen natuurlijk voorop. Heel veel sterkte, ik hoop dat de uitslag op 5 december goed is! Zal voor je duimen.
  Heel veel sterkte aan jou en je familie, en heel veel liefs XXX

 • Antwoorden Joyce 23 november 2014 om 11:30

  Heftig van je moeder, heel veel sterkte en hopelijk is er niks aan de hand! Nog wel gefeliciteerd met je single, ik was er vorige week ook bij in de eerste groep! :)
  Ik heb er nog een blogpost over geschreven, hopelijk vind je het leuk om die te lezen! ♥

  Liefs,
  Joyce

 • Antwoorden Manon 23 november 2014 om 11:26

  Lieve teske,

  Wat erg! Ik vind het heel dapper van je dat je toch allerlei promotie voor je singel hebt gedaan! Doe het wat rustiger aan met je blog, al je lezeressen zullen dat snappen.
  Ik wens jou, maar ook de rest van je gezin en familie heel veel sterkte! Ik hoop dat de uitslag gewoon goed is en jullie zo snel mogelijk weer verder kunnen met een normaal leven. Stay Strong!!
  xx

 • Antwoorden Femke 23 november 2014 om 11:24

  Oh, wat een verdrietig nieuws.. Heel erg veel sterkte voor heel je familie en je moeder natuurlijk!
  Liefs Femke

 • Antwoorden Silke 23 november 2014 om 11:22

  Ik ben niet goed in lange verhalen schrijven dus hou ik het maar kort, heel veel sterkte, het komt vast weer goed!
  Xxxx

 • Antwoorden Nina 23 november 2014 om 11:20

  hey lieve teske,
  ten eerste, toch goed dat je het melde!
  wat erg zeg!cik hoop echt dat het beter met jou en het gezin gaat nu!
  je single #rewritten <3 is zo super! op spotify staat er ook al een tweede nummer, ga je daar de videoclip van maken?
  ook die is al geweldig!
  leuk die viva400!
  succes met alles (autorijden ;p )
  en sterkte x

 • Antwoorden Beautyjuf 23 november 2014 om 11:18

  Meid, wat heftig voor je! Je zult waarschijnlijk in een emotionele achtbaan leven…Ik wens je heel veel sterkte!

 • Antwoorden nima 23 november 2014 om 11:15

  Echt heel veel sterkte.

 • Antwoorden Fleur 23 november 2014 om 11:09

  Wauw, heftig! Heel veel sterkte voor jou en je familie ❤️

 • Antwoorden Ayse 23 november 2014 om 11:03

  Ik las huidkanker en meteen kippevel over mijn hele lichaam. Geef alsjeblieft veel sterkte aan je moeder namens mij en hopelijk is de uitslag goed. ♡

 • Antwoorden delphine 23 november 2014 om 11:03

  Je liedje rewritten blijft de hele tijd in mijn hoofd zitten, vooral dat fluitmelodietje in het begin :) echt een heel leuk nummer!
  hopelijk komt alles goed met je mama xx

 • Antwoorden Bo 23 november 2014 om 10:57

  jeetje teske heel veel sterkte

 • Antwoorden Wendy (B) 23 november 2014 om 10:54

  Knuffel voor de mama!
  Veel sterkte!

 • Antwoorden Imme 23 november 2014 om 10:54

  Je hebt al zo veel bereikt, je mag echt trots op je zelf te zijn!

  Heftig zeg, hopelijk is de operatie goed gegaan en er geen kanker in de lymfklier gevonden wordt. Goed dat je dit durft te delen, sterkte ermee!

 • Antwoorden Tineke 23 november 2014 om 10:53

  Veel sterkte de komende tijd, ik hoop heel erg voor jou en je moeder dat het allemaal meevalt! Probeer zoveel mogelijk te genieten van alle leuke dingen rondom je single!
  Liefs

 • Antwoorden Joyce - Beamingbeautynl 23 november 2014 om 10:53

  Wat een heftige week moet dit geweest zijn met al die gemixte emoties. Ik hoop dat de uitslag goed gaat zijn! Heel veel sterkte voor jou en je familie.

 • Antwoorden Iris 23 november 2014 om 10:45

  Heel veel sterkte Teske!

 • Antwoorden silvia 23 november 2014 om 10:44

  wauw dat is wel heftig, om dat over je moeder te horen, ik snap heel goed dat je daardoor even geen voldoende tijd aan je blog besteed. je mama blijft natuurlijk belangrijker. heel veel sterkte ! en ik hoop dat het goedkomt met je mama.

  liefs

 • Antwoorden Brecht 23 november 2014 om 10:43

  Wat zou dit dan een bizarre week geweest zijn voor jou. Ik wens jou & je familie heel veel sterkte toe, en ik ben er van overtuigd dat alles goed komt! Voel je vooral niet verplicht aan je blog, want we leven allemaal met je mee.

 • Antwoorden Eline 23 november 2014 om 10:38

  Wat heftig! Ik wens je heel veel sterkte deze weken!!

 • Antwoorden Charlotte 23 november 2014 om 10:31

  Lieve Teske,

  Ik reageer normaal nooit, maar voelde me nu toch gedwongen om een berichtje te plaatsen.

  Wat een onwijs bewogen week heb jij meegemaakt zeg, ik snap dat dit heel dubbel voor je voelt. Ik kan begrijpen dat je wereld even stilstaat bij het horen van dit vreselijke bericht. Het is al hartstikke positief dat er geen uitzaaiingen zijn! Misschien helpt het je als ik zeg dat er in mijn omgeving afgelopen tijd drie mensen zijn geweest met kanker, bij hen is het allemaal goed afgelopen! Houd moed, en denk aan jezelf en zet je werk even op een lager pitje, dat begrijpen we allemaal best wel. Wees extra lief voor je moeder, ik ben er van overtuigd dat het allemaal goed komt!

  Oh en, je single <3.

  X Charlotte

 • Antwoorden natasjA 23 november 2014 om 10:31

  Lieve Teskuh, heel veel sterkte voor jou en je familie in deze onrustige tijd.

 • Antwoorden Margot 23 november 2014 om 10:31

  Wat een bizarre week moet dit geweest zijn! Heel veel succes met wat er thuis aan de hand is en gaaf dat je single het zo goed doet!

 • Antwoorden Fabienne 23 november 2014 om 10:28

  Wow wat een heftige week. Blijdschap en verdriet.. Super tof dat je single zo’n succes is, maar aan de andere kant moet je wel iets groots verwerken. Veel sterkte!

 • Antwoorden Lisanne 23 november 2014 om 10:26

  Sterkte Teske! Wat een raar moment inderdaad.. Denk aan je!
  Superleuk dat je een tweede videoclip maakt!

 • Antwoorden Larissa 23 november 2014 om 10:25

  wow wat heftig! heel veel sterkte <3

 • Antwoorden Ashley 23 november 2014 om 10:25

  Hoi Teske! Wat een naar nieuws van je moeder :( Ik wilde je even een hart onder de riem steken: mijn moeder heeft precies hetzelfde gehad (huidkanker, ook op haar been) en is er na een operatie aan d’r been weer helemaal bovenop gekomen. Ook geen uitzaaiingen gelukkig en ze/haar huid wordt nu nog goed in de gaten gehouden, maar tot nu toe is er verder niets aan de hand. Dit is natuurlijk geen garantie, maar ik hoop dat het bij jullie ook gewoon zo met een sisser afloopt! :) Sterkte xx

 • Antwoorden Sarah 23 november 2014 om 10:25

  Heel veel sterkte Teske ! X Ook heel veel sterkte voor je familie en moeder! Ik hoop dat het over gaat! X Sarah

 • Antwoorden Vera 23 november 2014 om 10:24

  Wat super naar van je moeder.. Ik weet even niet wat ik erover moet zeggen. Een van mijn beste vriendinnen kreeg in de zomervakantie ook te horen dat haar vader huidkanker had, dat vond ik ook al verschrikkelijk. Hij is er in ieder geval, met uitzaaiingen, vanaf gekomen. Ik zal 5 december de hele dag voor je moeder duimen, ik hoop dat het goed komt! ♥

 • Antwoorden Kimberley 23 november 2014 om 10:23

  Wat een ontzettend gekke week moet dat zijn geweest zeg. Heel veel sterkte met je moeder!

 • Antwoorden Cato 23 november 2014 om 10:22

  Inderdaad heel maf. Het is namelijk super tof dat het zo goed gaat met je single, en dat vind ik ook heel erg leuk om te zien. Vooral omdat ik nog weet dat je een cover van “Love Somg” uploadde en dat heel maf en spannend vond, en kijk eens waar je nu bent! Zo trots!

  Tegelijkertijd is er ook rotnieuws, wat naar zeg. Heel veel sterkte voor jou, je familie en beterschap voor je moeder. Dat er geen uitzaaiingen zijn is al een heel positief iets, en dan nu maar voor je duimen tot 5 december. Je bent een topper, teske!

 • Antwoorden Quinty 23 november 2014 om 10:12

  Wow, echt super heftig! Ook super toevallig dat het precies bij de release van je single is. Heel veel sterkte toegewenst! x Quinty

 • Antwoorden Bente 23 november 2014 om 10:11

  Wat ontzettend heftig! Heel veel sterkte voor jou, je moeder en de rest van je familie!

 • Antwoorden M 23 november 2014 om 10:09

  Lieve Teske heel veel sterkte voor je moeder! Ik hoop dat de operatie goed ging en ze volledig mag herstellen en genezen!

 • Antwoorden Carien 23 november 2014 om 10:08

  Wat heftig! Een periode van uitersten. Heel veel sterkte met je moeder!! Enorm duimen op 5 december!! Ik ken het gevoel en dat is verschrikkelijk..
  Toch wil ik ook even zeggen: geweldig van je single! Ik heb het nummer van de week een hele dag in mijn hoofd gehad;)

 • Antwoorden Amy 23 november 2014 om 10:07

  Wat moet dat een gekke week zijn geweest.. Echt het twee uiterste van elkaar.. Ben in ieder geval heel blij voor je dat je singel zo positief ontvangen is door heel Nederland kan ik wel zeggen, heb hem zelfs in mijn hoofd de hele tijd dus hij blijft zeker hangen haha!
  Hopelijk hebben jullie in het gezin na de uitslag meer rust, tot die tijd heel veel sterkte. Ik zou zeggen over werk jezelf niet, als het niet lukt, dan lukt het niet! Sterkte <3

 • Antwoorden Isa 23 november 2014 om 10:03

  Jeetje wat een heftig nieuws! Heel veel sterkte voor jou en je familie!
  En wat goed al die successen met je single, superleuk om te horen!

 • Antwoorden Lore 23 november 2014 om 10:00

  Hey Teske!
  Dat gevoel ken ik om dat te horen te krijgen. Dat is een grote klap als je dit hoort. Neem rustig de tijd voor jezelf en met je gezin! Dat is niet iets waar je voor kiest en jammer genoeg komen die dingen nooit op de juiste moment, omdat er geen juiste moment is. Ik hoop dat de uitslag van vrijdag beter is dan jullie verwachten en dat het snel weer goed gaat met haar.
  x

 • Antwoorden Lillie 23 november 2014 om 09:58

  Ik weet even niet wat zeggen na het laatste stukje te lezen. Veel beterschap en sterkte voor je moeder (en voor jullie hele gezin!) Bij mijn oma werd ook huidkanker vastgesteld en ik maak het dus ook allemaal van vrij dicht mee, maar ik kan me niet inbeelden welke shock het moet zijn als ze die vreselijke ziekte bij je moeder ontdekken. Maar het is alvast goed nieuws dat er geen uitzaaiingen zijn vastgesteld! Nu maar hopen dat jullie ook goed nieuws krijgen over de lymfe.

  Ik wil toch nog even iets positief zeggen, wat een geweldige dingen heb je deze week gedaan! Prima hoor dat je nu al in je eentje naar Amsterdam durft te rijden en je single, tjah, die gaat nog potten breken in de hitlijsten!

 • Antwoorden Lizzy 23 november 2014 om 09:57

  wauw Teske! Wat ongelofelijk dapper van je dat je dit vertelt. Daar heb ik echt heel erg veel bewondering voor. Je zult even op je tanden moeten bijten. Ik weet hoe lastig het is dat een familielid kanker heeft. Je zult van de lichtpuntjes moeten genieten. En dit is een groot lichtpunt! Blijf positief ook al is dat soms moeilijk. En nog een dik compliment over je song. Echt geweldig! x Lizzy

 • Antwoorden Esther Marieke 23 november 2014 om 09:56

  Wat een periode van uitersten voor je zeg! Geniet van al het moois, maar ook heel veel sterkte met je moeder!

 • Antwoorden Esther Marieke 23 november 2014 om 09:54

  Wat een periode van uitersten voor je zeg! Geniet van al het moois wat je mee mag maken en heel veel sterkte met je moeder!

 • Antwoorden Veerlez 23 november 2014 om 09:54

  Ondanks het vervelende nieuws ziet het eruit alsof je een fijne week hebt gehad!
  Ik zal voor je duimen op 5dec!

 • Antwoorden Karin 23 november 2014 om 09:44

  Echt onwijs gaaf dat je single zo goed gaat, ik vind hem in ieder geval helemaal top!
  Sterk van je dat je het hebt durven vertellen van je moeder, veel sterkte voor de komende tijd.
  Nu lekker genieten van je videoclip opnemen :)!

 • Antwoorden Ilse 23 november 2014 om 09:38

  Wat een extreme periode is dit voor je zeg.
  Inderdaad aan de ene kant blijheid terwijl er aan de andere kant natuurlijk een grote shock is. Heel veel sterkte!

 • Antwoorden Joyce 23 november 2014 om 09:38

  Jeetje zo’n mooie week die ook nog zo beladen is. Gefeliciteerd met je singel, het is een fijn nummer die lekker in je hoofd blijft zitten. Ook veel sterkte met het heftige nieuws

 • Antwoorden Kimziej.nl 23 november 2014 om 09:33

  Jeetje, dat zijn wel twee extremen in een week! Geniet van de leuke dingen en neem af en toe je momenten om ook even stil te staan bij de verdrietige momenten. Wat een rollercoaster zeg! Veel sterkte en natuurlijk heel veel plezier met alles rondom je single! :)

 • Antwoorden Ella 23 november 2014 om 09:27

  Hey lieve Teske,
  Ik ben zo trots op je! Ondanks dat je het best wel moeilijk hebt ga je gewoon door. Zing je live op de radio je liedje en ben je toch sterk. Super knap van je om dit op je blog te zetten. Tes als je je verdrietig voelt kijk dan naar alle reacties onder deze blog! Stay strong.

  X Ella

 • Antwoorden Jasmijn 23 november 2014 om 09:26

  Lieve Teske,
  Ik weet niet goed wat ik moet zeggen..
  Ik wens jullie heel veel sterkte en ik hoop dat alles goed komt <3
  En als je het even rustig aan wil doen is dat helemaal niet erg!
  Ook wil ik nog even zeggen dat ik super trots op je ben vanwege Rewritten, het is een geweldig lied <3
  Liefs, Jasmijn

 • Antwoorden Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 23 november 2014 om 09:23

  Wow Teske, wat heftig! Hopelijk krijgen jullie 5 december goed nieuws! Voor de rest ziet je week er trouwens wel weer geweldig uit! Rewritten is echt een prachtig lied, en verdiende naar mijn mening wel de 1e plaats op iTunes! Heel veel sterkte! Liefs <3

 • Antwoorden Minka 23 november 2014 om 09:21

  Hee Teske,
  Ik laat bijna nooit een comment achter maar dit vond ik wel even een lieve comment waard. Wat heftig allemaal zeg! Hopelijk waren de dokters er op tijd bij en is het verder niet heel ernstig. Beterschap aan je moeder, ze zal vast super trots op je zijn! Denk ook vooral aan jezelf in deze moeilijke tijd en doe alleen dingen waar je echt zin in hebt. Je bent een topper!
  Xx

 • Antwoorden Joyce 23 november 2014 om 09:21

  Wow dat is zeker heftig! Ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe. Ik had niet verwacht dat je het zou gaan delen en ik kreeg er ook echt kippenvel van, helemaal omdat ik heel toevallig je stukje aan het lezen bent terwijl je liedje weer wordt gedraaid op 3FM. Ik kan me zeker voorstellen dat het daardoor een hele rare week is geweest. Nogmaals, heel veel sterkte en ik hoop met heel mijn hart dat jullie 5 december enorm goed nieuws te horen krijgen!

 • Antwoorden Beautydagboek 23 november 2014 om 09:21

  Dat is even schrikken zeg, heel veel sterkte voor je moeder en ik hoop dat jullie goed nieuws krijgen bij de uitslag! Ontzettend tof dat je trouwens op nummer twee hebt gestaan, hoe tof is dat?!

 • Antwoorden Anne-Linde 23 november 2014 om 09:15

  Lieve Teske,
  Wat onwijs knap dat je dit op je blog durft te vertellen! Ik kan heel goed begrijpen dat je je hierdoor niet zo fijn voelt. Heel erg veel sterkte voor jou en je gezin! Ook wil ik zeggen dat ik Rewritten echt supermooi vind. De video is gewoon te schattig voor woorden!
  Heel veel liefs!

 • Antwoorden Sophie 23 november 2014 om 09:14

  Wat goed dat je met je single zo hoog stond/staat. Sterkte met je moeder ze komt er vast wel weer bovenop, mijn opa had maagkanker. Waarschijnlijk al een hele tijd(hij had altijd al wel last van zijn maag) maar dat is ook helemaal goed gekomen.

 • Antwoorden Renske 23 november 2014 om 09:12

  Ik vind je single echt zo leuk geworden! Je kan supermooi zingen en het past ook helemaal bij jou! Verder wil ik je natuurlijk ook heelveel sterkte wensen in deze moeilijke periode!

 • Antwoorden Girlsnews 23 november 2014 om 09:11

  leuk!!

 • Antwoorden Charmaine 23 november 2014 om 09:10

  Lieve teske
  Je bent een topper, en dan zo iets meemaken met je moeder. Heel veel sterkte voor je moeder en het hele geZin

 • Antwoorden Anouk 23 november 2014 om 09:07

  Wat gek, alle blijheid om je singel en dan het nieuws van je moeder. Heel veel sterkte en I pray for you dat alles goed komt.
  xxx

 • Antwoorden Iris 23 november 2014 om 09:03

  Normaal schrijf ik nooit comments, maar nu moet het wel even. Wat een bizarre week voor je, ten eerste gebeurt er iets dat je al zo lang wilde! Hele toffe single vind ik het, ben superbenieuwd naar wat er nog meer komen gaat! En dan aan de andere kant je moeder die opeens zoiets afschuwelijks heeft, ik kan het me niet eens voorstellen hoe dat moet zijn. Heel veel sterkte (ook voor je moeder), maar geniet ook een beetje van je succes. Ik vind het heel knap hoe je hier mee omgaat (online dan, in het echt ken ik je niet natuurlijk)

 • Antwoorden Charlotte 23 november 2014 om 09:02

  Lieve Teske ,
  Eigenlijk laat ik nooit een berichtje achter in al die jaren dat ik je volg . Wat ben jij een kanjer ! Je hebt een geweldige single gemaakt (liet hem horen aan m’n vriend en zij : dat is Teske , mooi !) en je moeder die een rot diagnose heeft gekregen , wat heftig dat dit op jullie pad is gekomen . Ik wens jou en je mooie familie heel veel sterkte met je moeder en liefde toe . Jullie kunnen het ❤️
  Liefs Charlotte

 • Antwoorden Farah 23 november 2014 om 08:59

  Onwijs veel sterkte met je moeder Teske

 • Antwoorden Kim 23 november 2014 om 08:56

  Wat heftig! Heel veel sterkte voor jou en je familie! Maar wat doe je het ongelofelijk goed met je single, daar mag je echt heel trots op zijn!

 • Antwoorden Simone 23 november 2014 om 08:54

  Allereerst veel sterkte meis! Net voor het eerst jouw single geluisterd. Wat een heerlijk nummer!!

 • Antwoorden Eline 23 november 2014 om 08:47

  Wat heftig voor je moeder en jullie allemaal! Heel veel sterkte

 • Antwoorden Esther 23 november 2014 om 08:43

  Jeetje Teske wat ontzettend naar en heftig van je moeder! Hopelijk zijn ze er op tijd bij geweest en zijn er nog geen uitzaaiingen. Lijkt me heel zwaar ook om dan tegelijkertijd al die heisa rond je single mee te maken, petje af dat je dan bijvoorbeeld nog zo goed en sterk staat live bij 3FM. Veel sterkte!

 • Antwoorden Lauren 23 november 2014 om 08:32

  Super veel sterkte <3 je moeder komt er vast en zeker doorheen. En wat is je single mooi! Heel veel liefs xxx

 • Antwoorden Minke 23 november 2014 om 08:25

  Veel sterkte met je moeder!! En super van je single :) ik vond het alsnog wel leuke foto’s hoor :)

 • Antwoorden Luna 23 november 2014 om 08:25

  Super heftig! Ik hoop dat ze heel snel beter wordt!sterkte heel veel <3 jes xx Luna

 • Antwoorden Anne 23 november 2014 om 08:13

  Jeetje Teske, wat heftig! Ik hoop zo enorm dat je moeder geen uitzaaiingen heeft.. Heel veel sterkte! In mijn familie komen heel veel melanomen voor. Mijn zus, opa, tante en moeder hebben het ook gehad. Mijn opa is er helaas ook aan overleden. En mijn tante heeft uitzaaiingen gehad maar is gelukkig nu helemaal schoon. En nu gaan wij met zn allen elk jaar gezellig naar de dermatoloog voor controle. Ik hoop zo dat die uitzaaiingen jouw moeder zijn bespaard!

 • Antwoorden Debby 23 november 2014 om 08:07

  Super veel sterkte met je moeder, keep your head up maar laat je af en toe ook even gaan.

 • Antwoorden Esther 23 november 2014 om 07:52

  Wat vet dat je single zo’n succes is! Heel veel sterkte met je moeder <3

 • Antwoorden Diana Carlton 23 november 2014 om 07:49

  Wat vreselijk Teske! Zo komen verdriet en blijdschap wel heel dicht bij elkaar te liggen. Ik hoop dat jullie 5 december goed nieuws te krijgen horen. Heel veel sterkte voor jou en je familie gewenst!

 • Antwoorden Soraya 23 november 2014 om 07:34

  Ik reageer normaal nooit maar ik wil jou en je familie veel sterkte wensen. Hopelijk krijgen jullie binnenkort positief nieuws!

  Wel heel cool dat het je op muzikaal gebied zo goed af gaat! Ik gun je je succes en hoop dat je single veel deuren voor je opent!

 • Antwoorden Yvette 23 november 2014 om 07:27

  Meis, wat ontzettend naar! Ik hoop dat jullie snel weer rust hebben, want dit wil niemand meemaken… Heel veek sterkte :(

 • Antwoorden Anniek 23 november 2014 om 07:07

  Wat moet dit een bijzondere week voor je geweest zijn zeg! Onwijs gaaf dat je single zo goed werd ontvangen en dat je zo vaak in het nieuws kwam, en ik moet eerlijk zeggen: hoe gaaf is het ook dat jij als beautyblogger ook nog eens een singel uitbrengt die hartstikke goed is?! Wel heftig om dat net op dit moment te hebben, nu je net dat slechte nieuws hebt gehoord. Ik hoop echt voor je dat het de goede kant op gaat, sterkte!

 • Antwoorden Akosua 23 november 2014 om 06:46

  Wat een vreselijk nieuws van je moeder. Heel veel sterkte de komende tijd en ik hoop echt dat de operatief goed is en er geen kanker in de lymfklier gevonden wordt. Wat knap dat je dit durft te delen. En tegelijk wens ik je ook heel veel succes met je nieuwe clipopnames en alle promotie voor je single. Oh ja en heel goed dat je zoveel auto rijdt, als je eenmaal over die drempel heen bent, gaat het daarna veel makkelijker.

 • Antwoorden Marloes | Budgetproof.nl 23 november 2014 om 06:20

  Wat bizar dat zoiets gelukkigs en zoiets verdrietigs en engs samenvallen. Heel veel sterkte! Huidkanker is als je er op tijd bij bent echt heel goed te behandelen. M’n moeder is doktersassistente dermatologie dus die verteld hier regelmatig over. Geluk bij een ongeluk dat jullie er achter kwamen. Ik duim dat de uitslag van de lymfeklier ook goed is. Sterkte!

 • Reageer