Getting ready for a date!

23 november 2014

Vandaag heb ik een ‘get ready with me’ video, waarin ik jullie laat zien hoe ik me klaarmaak voor een date. Hoewel ik al bijna drie jaar een vriend heb, gaan we nog steeds weleens op date. Dan wil je er natuurlijk wel leuk uit zien! In de video maak ik onder andere gebruik van CB12, een product dat ik in de video verder uitleg

Deze video is gesponsord door CB12

Van CB12 mag ik vijf pakketten met producten weggeven! Hierin zit zowel de CB12 regular als de CB12 mild verpakking (50 ml). Volgens mij kan iedereen het er over eens zijn dat een goede adem niet mis is. Vertel mij waarom je zo’n pakket wil winnen en misschien krijg je er dan binnenkort eentje thuis. :) Klik hier voor meer informatie.

Alle gebruikte producten:
– Yves Rocher Nutritive Végétal crème
– Essence All About Matt primer
– L’oréal Paris Eau de Teint foundation
– Eyes Lips Face High Defenition Powder
– Lookx wenkbrauwpotlood
– Eyes Lips Face Studio bronzer in Golden
– Kiko blush (niet meer te koop)
– MAC Mineralize Skinfinish in Lightscapade
– Essence oogschaduwbasis
– 88 warm palette
– Miss Sporty Pump Up Extra Lash mascara
– Essence Longlasting Lipstick in Natural Beauty
– Biosilk volume poeder
– Secret deodorant
– CB12 Mild

Outfit 1:
– Top: New Look
– Broek: Boohoo
– Laarsjes: Comegetfashion

Outfit 2:
– Jurk: Boohoo
– Laarsjes: Comegetfashion

93 reacties

 • Antwoorden Marrie 29 november 2014 om 13:54

  Leuke video! Ik vind ook dat je op een (eerste) date gewoon zoveel mogelijk jezelf moet laten zien, wie je bent. Alleen is het wel fijn om je zelfverzekerd te voelen en een frisse adem is natuurlijk wel zo fijn. Ikzelf heb al meerdere mondwaters en kauwgoms geprobeerd maar heb nog snel last van een slechte adem. Ik doe daarom graag mee met de winactie want hopelijk is CB12 wat ik zoek!

 • Antwoorden Eline 26 november 2014 om 17:22

  Hoi Teske,
  Wat een ontzettend mooi nummer is ‘rewritten’ geworden en wat een ervaring ben je rijker!! Aangezien ik ook zing en steeds vaker mag optreden zou ik graag zeker zijn van mn adem. CB12 krijgt veel positieve reviews en ik ben zeer benieuwd of het mij ook de onzekerheid weg kan nemen en ik kan genieten van het moment! X

 • Antwoorden Annebelle 26 november 2014 om 15:30

  Hoi!
  Ik heb last van gevoelige tanden en volgens de tandarts moet ik mondwater gebruiken. Bah…
  Ik vind mondwater ongelofelijk vies, omdat het veel te sterk is. Ik wil die CB12 mild wel eens proberen!
  X Annebelle

 • Antwoorden Kleintje 26 november 2014 om 11:33

  Teske!

  Ik heb zaterdag mijn allereerste date! Ik zou zo graag die cb 12 eens uitproberen want ik voel mij altijd zo onzeker wat betreft mijn adem, maar ik heb dit nog nooit gevonden in België.
  Please help mij!

  Groetjes! Xxx

 • Antwoorden luuc 25 november 2014 om 19:08

  hoi teske! wat zie je er toch weer prachtig uit:)
  op school doe ik mijn eindwerkstuk over parodontologie, wat dus te maken heeft met het gebit. CB12 is iets waar ik graag een deel over schrijf in dit werkstuk. Vandaar dat ik graag meedoe aan deze actie!

  Liefs

 • Antwoorden Liz 24 november 2014 om 23:37

  Mondwater is altijd handig, of je nu een date hebt, een dag dat je een presentatie moet doen, of het gewoon aan een leraar tegeven met zo’n verschrikkelijke koffie adem >~< . Nee grapje de leraar moet maar minder koffie drinken, haha. Super leuke video! En natuurlijk doe ik mee de leuke win actie :)

 • Antwoorden Manon 24 november 2014 om 19:27

  Hey Teske!
  Superleuke video!
  Zou graag willen winnen, heb mijn mondwater bijna op, maar niet altijd t idee dattie werkt.. Ben benieuwd of de Cb12 wel werkt…

  Liefss,

 • Antwoorden Sanne van den Hoek 24 november 2014 om 17:18

  Heei Teske!

  Leuke video weer (zoals altijd haha)!
  Ik zal vertellen waarom ik graag cb12 zou willen proberen.
  Ik heb al een hele tijd ervaringen gehad met mondwaters, maar ik vond ze altijd vies, of ze werkten naar mijn idee niet en ga zo maar door. Maar nu zie ik de laatste tijd steeds meer filmpjes en (positieve) reviews over cb12 en ben ik eigenlijk toch wel heel erg nieuwsgierig geworden. Alleen helaas, ik ben een arme student, dus als ik eventjes géén geld aan een product hoef uit te geven komt dat natuurlijk weer goed uit!
  Bovendien ruik ik ’s ochtends altijd wel uit m’n mond, dus ik denk inderdaad (zoals ik veel om me heen hoor) dat het je een zekerder gevoel kan geven gedurende de dag. En ook dat komt mooi uit bij een onzeker meisje like me ;)

  Kus,

  Sanne

 • Antwoorden Aimée 24 november 2014 om 17:12

  Leuke video Teske! Fijne manier om een advertorial te brengen.
  Ik zou graag willen winnen, gewoon om het eens uit te proberen :)

 • Antwoorden Kim van der Beek 24 november 2014 om 16:09

  ik zou CB12 graag willen, omdat ik een beugel heb en ik poets per dag vier keer mijn tanden. Alleen de vorige keer dat ik bij de ortho was, zeiden ze dat ik beter moest poetsen ( wat mij onmogelijk lijkt met vier keer per dag poetsen), want anders moet ik de volgende keer dat ik kom gaan kleuren. Nou dat ik alles wat ik niet wil. Daarom zou ik graag CB12 willen hebben, voor versterking van mijn tanden! (:
  ( ps. Ik ben verliefd op je liedje ;) )

 • Antwoorden Manon 24 november 2014 om 16:09

  Wat een leuk filmpje weer Teske :) Je bent zo mooi! En je doet alles ook super duidelijk enzo, tof. En een goede adem is wel fijn voor een date, haha, anders is het denk ik ook niet helemaal fijn ;)
  Fijne dag!

 • Antwoorden Imme 24 november 2014 om 15:54

  Supermo0i!

 • Antwoorden Lysanne 24 november 2014 om 15:28

  Met de feestdagen die we weer aankomen, komen ook de feestjes weer. Met een slechte adem op een feestje komen is niet echt een goed ingrediënt voor een leuke avond. CB12 lijkt me ideaal om te gaan gebruiken in deze periode (en daarna :) ), dus ik zou graag kans willen maken op een pakket

 • Antwoorden g 24 november 2014 om 15:25

  Mijn nieuwsgierigheid voor CB12 is onwijs groot, haha ik zou het zoo graag willen uitproberen. Vooral omdat ik binnenkort een afspraakje heb, dan zou het heel fijn zijn om je geen zorgen te hoeven maken over je adem :)

 • Antwoorden Zwaan 24 november 2014 om 14:54

  heey teske, dit is de eerste keer dat ik reageer en dat is omdat ik net de hitlijst door zat te snuffelen en ik zag dat je op nummer 43 stond! het is echt een ontzettend leuk lied! moet je nagaan dat happy nu op 37 staat! waarschijnlijk wist je dit al maar ik ben gewoon ontzettend trots dat dit je gelukt is! XX

 • Antwoorden Elma 24 november 2014 om 14:33

  mooie look zoals altijd =)

 • Antwoorden isa 24 november 2014 om 13:58

  Echt heel erg leuk dat jullie nog op date gaan! Dan voelt het weer lekker nieuw. Ik zou trouwens graag een cb12 pakket willen omdat ik best onzeker van over mijn adem en dat wil ik wel eens uitproberen

 • Antwoorden Kiss & Make-up 24 november 2014 om 13:36

  Mooie look! Leuk dat je je nog altijd optut voor date night. Na 13 jaar doe ik dat ook mog altijd.

 • Antwoorden Petra 24 november 2014 om 13:23

  Hoi Teske! Leuke video, fijne manier van een sponsorvideo maken.
  Wat ziet je huid er mooi uit trouwens, heel rustig!
  Ik zou graag de CB12 willen uitproberen omdat ik heel vaak last heb van een slechte adem. Van veel mondwaters krijg ik plekken op mijn tong, waardoor de geur nog erger wordt.. Bahh. Ik schaam me ervoor omdat ik docent ben, en dus veel met leerlingen praat. Ik wil dan niet uit mijn mond ruiken. CB12 lijkt mij een goed middel, en zou het graag willen proberen!

 • Antwoorden Jessica 24 november 2014 om 11:27

  Omdat ik keigraag CB12 wil uittesten voor de blog waar ik over schrijf! Heb al een tijdje niks gepost ivm geen inspiratie en dit is iets waar ik al langer nieuwsgierig naar ben

 • Antwoorden Jolijn 24 november 2014 om 09:42

  Hi Teske!
  Wat een mooie look! Ik vind het blouseje dat je aanhebt ook echt superleuk!
  Ik zou graag een CB12 pakket willen winnen omdat een goede adem heel belangrijk is, niet alleen voor jezelf maar ook voor de mensen om je heen ♥
  Liefs, Jolijn.

 • Antwoorden Esmeralda 24 november 2014 om 09:39

  Wat een leuke video! De tijd gaat erg snel inderdaad, alweer 3 jaar. Tof!

 • Antwoorden Fabienne 24 november 2014 om 09:21

  Mooie romantische look, ik had de video gisteravond al gekeken. Ik vind het ook nog steeds leuk om na bijna 5 jaar samen te zijn af en toe op date te gaan met mijn vriend!

 • Antwoorden Svenja 24 november 2014 om 08:41

  Wat een ontzettend mooie, lieve en romantische look. Perfect voor een date <3

 • Antwoorden Rachella 24 november 2014 om 08:29

  Je ziet er prachtig uit!

  FLOURISHINGFIT.COM

 • Antwoorden MJ 24 november 2014 om 08:24

  Hoi Teske, leuke video! Nu krijg ik spontaan ook zin om weer op date te gaan met mijn vriend. Wij wonen nu een jaar samen en alles wordt zo tja, thuis komen joggingbroek aan make up af.. niet zo charmant! Het wordt weer tijd om uit die sleur te komen en ook op date te gaan en dat kan niet zonder een frisse adem toch :)

 • Antwoorden Marloes | Budgetproof.nl 24 november 2014 om 06:19

  Looking pretty <3 ik vind dit trouwens een mooie manier van een advertorial :) zelfs leuk om naar te kijken.

 • Antwoorden Roxanne 24 november 2014 om 04:20

  Hoi Teske, als eerste nog van harte gefeliciteerd met het halen van je rijbewijs! een rijbewijs geeft zoveel vrijheid.
  Ik zou graag het pakket willen winnen omdat ik zoveel hoor over CB12, maar het eigenlijk nog niet zo goed ken, ik heb net de site bekeken en het ziet er veel belovend uit.
  Tevens is het pakket dat is samengesteld ontzettend gaaf, dat ik graag zou willen winnen om mezelf en andere te verwennen met de heerlijke producten.
  Ik zit momenteel nogal in een ‘stress’ situatie, dus dit zou echt super tof zijn.
  ps. ik betrap mezelf er regelmatig op dat jou nummer in mijn hoofd blijft zitten, een goed teken uiteraard, ik vind het nummer geweldig!!

 • Antwoorden Djinda 24 november 2014 om 00:09

  Hey Teske! Weer een leuke video en goede inspiratie :). Ik zou graag het cb12 pakket willen winnen omdat ik nooit zo heel zeker ben over adem en al helemaal niet als ik bijvoorbeeld wat gegeten of wat gedronken heb. Ben ook benieuwd of het echt goed werkt, want alle andere mondwater producten die ik ooit heb gebruikt, deden niet wat ze zouden moeten doen. Ben benieuwd! Xx

 • Antwoorden Hanne 23 november 2014 om 23:45

  Dat bloesje staat je echt goed! :)

 • Antwoorden Ashley 23 november 2014 om 23:14

  Super leuke look Teske! Ik doe mee aan de CB12 winactie omdat ik vaak erg onzeker ben over mijn adem en het nu ondertussen wel beu ben. Ik poets wel altijd netjes mijn tanden en gebruik mondwater maar na een uur of 2 is deze smaak/geur volgens mij wel weg. Ik zou dus graag willen testen of CB12 mij de zekerheid geeft over een frisse adem, want dan zou ik hem daarna zeker nogmaals kopen :)

 • Antwoorden Esra 23 november 2014 om 23:00

  Hey Teske,
  Ik zou graag het CB12 pakket willen winnen omdat ik een frisse adem belangrijk vind niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn omgeving. En omdat ik weet dat je niet altijd in de gaten hebt of je uit je mond ruikt. En ik hoop dat CB12 mij ervan kan verzekeren dat ik lang een frisse adem heb.
  Veel liefs Esra

 • Antwoorden Bianca 23 november 2014 om 22:50

  Wat een super leuke video! En wat super dat je al bijna 3 jaar samen bent met Mert! Alvast gefeliciteerd! xo

 • Antwoorden Brechtje 23 november 2014 om 22:28

  Heey Teske!
  Ik was laatst jarig en toen heb ik een douglas cadeau kaart gekregen van €25. Ik weet alleen niet zo goed wat ik daar van moet kopen… Ik ben 13 jaar en misschien wil ik wel een foundation of een lipstick. Heb jij een leuk idee voor wat ik zou kunnen kopen? Groetjes, Brechtje <3

 • Antwoorden Annelie 23 november 2014 om 22:17

  Hii Teske!

  Super leuke look! Ik ga hem ook zeker weten uitproberen;)

  Ik zou graag een CB12 pakket willen winnen omdat ik vaak onzeker ben over of mijn adem wel lekker ruikt! ( en niet stinkt) dat is egt een afknapper;( ik heb al veel mondwaters uitgeprobeerd maar je adem ruikt dan egt maar een uur lang lekker! Dus als ik een lange dag school heb zou het super uitkomen om een CB12 pakket te hebben!!!

  X

 • Antwoorden Luuke 23 november 2014 om 21:42

  Mooie look! Ik wil ook wel zo’n groot palet :) Ik vind je eerste outfit ook erg leuk!

 • Antwoorden Romée 23 november 2014 om 21:23

  Leuke video Teske! Ik zou graag het cb12 pakket willen proberen. Ik ben onzeker over mijn adem als ik uitga en de avond op z’n einde loopt en ik al een tijdje geen drankje meer gehad heb. Soms doe ik mijn hand voor mijn mond als ik praat maar dan kunnen mensen me weer niet verstaan, niet echt tactisch haha! Tijd voor een andere aanpak, groetjes x

 • Antwoorden Elke 23 november 2014 om 21:15

  Leuk filmpje zeg! Je ziet er echt mooi uit.

 • Antwoorden Floor 23 november 2014 om 21:14

  Hey Teske,
  Ik zou graag zo’n CB12 pakket thuis krijgen omdat ik binnen kort een date heb, dat is ook hoe ik op je filmpje ben gekomen, maar oke, ik heb vaak wel last van stinkende adem en ik wil wel echt zorgen dat deze jongen geen slechte indruk van me krijgt want ik heb al een poosje een crush op hem en aahhh, oke duidelijk dit, maar ja ik zou het gewoon graag willen voor zekerdere adem dan, kauwgom is ook zo ongeïnteresseert. Ohh en, je wimpers leken echt super lang! Heel erg mooi.
  Xx Floor

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 23 november 2014 om 21:11

  Prachtige look Teske!

 • Antwoorden Ruby 23 november 2014 om 21:05

  Ik moet wil graag zo’n pakket winnen zodat ik altijd van een goede adem verzekerd ben!

 • Antwoorden Rahma 23 november 2014 om 20:51

  Je ziet er leuk uit in dit filmpje! Vooral de outfit vind ik geweldig en die laarsjes ♥_♥

 • Antwoorden Lieke Savelkoul 23 november 2014 om 20:33

  Hey lieve Teske!
  Leuke video! Ik doe graag mee aan je winactie omdat: ik poets gewoon altijd 2x per dag m’n tanden alleen op school heb ik altijd het gevoel dat ik uit m’n mond stink dus dan neem ik een kauwgompje alleen dat mag eigenlijk niet op school en dat helpt dan tuurlijk ook maar even, dus even later heb ik weer het gevoel dat ik uit m’n mond stink en dan schaam ik me dus dan durf ik niet te praten..

  Liefs

 • Antwoorden Iris 23 november 2014 om 20:23

  Wat een superleuke video! En die oogschaduw look is echt heel mooi geworden. Ik altijd goed voor mijn ‘mond’ zorgen. En daar hoor mondwater natuurlijk ook bij. Om lekker fris door de dag te komen.
  XXX

 • Antwoorden Margot 23 november 2014 om 20:19

  Wat een mooie ooglook!

 • Antwoorden Cherissa Blans 23 november 2014 om 20:02

  Lieve Teske, het is weer een erg mooie video geworden. Fijne inspiratie!

 • Antwoorden Maaike 23 november 2014 om 19:56

  Lieve Teske,

  Een super leuke en inspirerende video.
  Op een date wil je er natuurlijk op je best eruit zien, en met deze producten gaat dat zeker lukken!
  Ik doe graag mee aan je win actie. En waarom ik graag een CB12 pakket wil winnen is;
  Ik poets natuurlijk twee maal daags mijn tanden, maar toch heb ik altijd een rare smaak in mijn mond als ik net iets gegeten heb. Ik grijp dan altijd na een pepermuntje of een kauwgom, maar dat helpt ook maar voor even. En aangezien ik het gezellig en leuk vind om met mensen te kletsen, wil ik toch liever zekerder zijn over mijn adem. Beter een te frisse adem, dan een net niet gangbare adem ;)

  Liefs,
  Maaike

  Ps. Ik ga je tips gebruiken voor m’n komende date :)

 • Antwoorden Gaby 23 november 2014 om 19:54

  Wat een leuke video! En je outfit is echt prachtig <3
  Ik zou de CB12 willen winnen omdat ik ook wel eens last heb van een slechte adem en dat vind ik echt mega vervelend. Ik poets zo goed mogelijk m'n tanden, kauw op kauwgum en heb al zooooo vaak andere middeltjes gebruikt, alleen nog nooit CB12, lijkt me heel leuk om te testen!

  xx Gaby

 • Antwoorden Fenna 23 november 2014 om 19:50

  Heej Teske!!
  Ik zou de CB12 graag willen winnen om aan mijn vader te geven.
  Hij heeft vaker last van een wat minder frisse adem, maar niks helpt.
  Dit heeft hij nog niet geprobeerd, maar aangezien iedereen er enthousiast over is denk ik wel dat het helpt.
  xxx Fenna

  • Antwoorden Floor 23 november 2014 om 21:15

   Dat is echt lief :)

 • Antwoorden DiaryOfAMua 23 november 2014 om 19:37

  Leuk filmpje! En ik doe graag mee met jouw winactie! Als visagiste wil ik altijd een frisse adem hebben en neem daarom altijd pepermuntjes of kauwgom, maar dit zou natuurlijk nog makkelijker zijn!

  Xo

  Diary Of A Mua

 • Antwoorden Loiss 23 november 2014 om 19:19

  waaauw teske

  • Antwoorden Loiss 23 november 2014 om 19:23

   Hij zegt niet mn hele verhaal! Nig een keer dan maar! Ik zou het heel goeeeed kunnen gebruiken, want ik ben aan het “ouwehoeren” met een jongen die ik leuk vind en we gaan misschien binnenkort daten en in de disco ( ja ik ben 13) gaat hopelijk mijn eerste zoen met hem plaatsvinden, ik ben alleen best wel onzeker over mijn adem en zou het dus heel graag willen proberen! Dikke kus lois

 • Antwoorden Anita te Gussinklo 23 november 2014 om 18:56

  Super leuke look Teske.
  Ik ben ook graag verzekerd van een frisse adem en zou daarom CB12 graag uit willen proberen.

 • Antwoorden Lisa Choinska 23 november 2014 om 18:40

  wat leuk om te winnen, dit kan ik wel echt gebruiken op sommige momenten hahah!
  Leuk om te proberen! :)

 • Antwoorden Eva 23 november 2014 om 18:33

  Hey! Wat een prachtige look!
  Ik ben momenteel verliefd op een jongen, dan wil je natuurlijk wel goed ruiken uit je ‘bek’. Jammer genoeg lukt dit niet goed, ik heb al vele mondwaters gebruikt… :(, maar elke faalde mij mij… Ik ben het een beetje beu aan het worden, ik zal CB12 dan maar is proberen?
  Groetjes
  Eva

 • Antwoorden Megan 23 november 2014 om 18:33

  Super leuke ooglook weer Teske!

  Waarom ik het pakket van CB12 wil winnen?
  Omdat ik elke week een heel erg knappe jongen ga zien en ik een goede indruk wil maken, en dus niet uit mijn mond wil stinken ;) Ik durf al niet zo goed om een gesprek aan te gaan, laat staan dat hij op mij afknapt, omdat ik niet echt lekker uit mijn mond ruik… :’)

  Liefs,
  Megan

 • Antwoorden Iris 23 november 2014 om 18:24

  Leuk dat je niet alles wat je laat vallen eruit haalt, dat is juist leuk om te zien. Ik zou wel eerst mijn tanden poetsen, mezelf kennende :) .

 • Antwoorden marieke 23 november 2014 om 18:16

  Mooie look Teske! De laatste tijd probeer ik mijn ooglooks ook wat sprekender en donkerder te maken, dus was fijn om even te zien hoe jij het doet en hoe het dus ook kan zeg maar :) vind je eerste outfit het allerleukste trouwens, hele leuke top!

 • Antwoorden tess 23 november 2014 om 17:19

  hoi, je hebt echt een mooie oog look gemaakt. Zou je misschien een keer een oog look willen maken voor mensen met Aziatische ogen?, want mijn ogenleden zijn veel smaller en daarom kan ik je oog looks niet na maken.

  Het lijkt me leuk om cb12 te testen, want ik heb astma en ruik ik vaak uit me mond en keel ik gebruikt soms wel een andere mondwater, maar die is niet sterk genoeg voor mij. Ik ben benieuwd of cb12 het beter doet.
  groetjes Tess.

 • Antwoorden Babette 23 november 2014 om 17:17

  Leuke video en ook echt een heel leuk jurkje wat je op het laatst aanhebt, een beetje grungy.

 • Antwoorden Fien 23 november 2014 om 17:02

  Mooie look! Ik zou graag dit pakket winnen, omdat ik gister op een feestje te horen heb gekregen dat een jongen mij leuk vindt en een vriendin van mij wilt ons nu koppelen. Stel, we gaan op date, (dan draag ik natuurlijk jouw makeuplook) dan wil ik er wel zeker van zijn dat ik een frisse adem heb, voor het geval dat….
  Daarnaast stond ik laatst in de kruidvat en was CB12 afgeprijsd en had ik het niet gekocht, en daar heb ik nu wel spijt van, omdat ik het heel graag wil uit proberen! =)

  Liefs

 • Antwoorden Anouk 23 november 2014 om 16:59

  Mooie look :)!

  Ik zou wel een CB12 pakketje willen winnen. Heb eerder wel eens een mondwater gebruikt, maar deze gaf niet echt het gewenste effect. Ik hoop dat CB12 dat wel doet en zou hem graag eens uitproberen.

 • Antwoorden Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 23 november 2014 om 16:48

  Hahaha aaahhh de witte benen. Je ziet er prachtig uit in dat jurkje.

  Mooi opgemaakt en ik vind de donkere lokken je echt super mooi en classy staan.

 • Antwoorden BySilke 23 november 2014 om 16:48

  Ik doe heel graag mee aan deze winactie. Zelf ben ik constant bezig met m’n adem, omdat ik denk dat hij gewoon echt niet lekker ruikt. Altijd een kauwgom inhebben is niet zo goed voor je en helaas eet ik er elke dag minstens 1… Na al zoveel goeds te hebben gelezen hierover zou ik het product graag eens een kans geven :) Hopelijk word ik zo dan minder onzeker over dit normale, maar gênante probleem!

 • Antwoorden Anna 23 november 2014 om 16:43

  Wat leuk om te zien en wat een prachtige look heb je gemaakt <3

 • Antwoorden Lynn 23 november 2014 om 16:34

  Super leuke tutorial! Ik zou graag het CB12 pakket graag willen winnen, want ik ben namelijk een stagiaire Engels op een middelbare school. En hoe vreselijk is het om een lerares/stagiaire te hebben die uit haar mond ruikt! Ik ben liever verzekerd van een goede adem haha!

 • Antwoorden Zeynep 23 november 2014 om 16:32

  Leuke video! Ik zou t graag willen proberen omdat ik elke dag naar school ga en soms wel onzeker ben over mijn adem,

 • Antwoorden Dionne 23 november 2014 om 16:19

  je hebt een hele mooie look gemaakt!

 • Antwoorden Kim 23 november 2014 om 16:07

  Je look is erg mooi! Ik vind ook je Booho broek erg mooi en zoiets zou ik daar ook graag willen bestellen.. alleen heb ik een lastige maat haha :). Ik zou graag een CB12 pakket willen winnen, omdat ik na het poetsen van mijn tanden nog steeds het gevoel heb dat ik niet fris uit mijn mond ruik. Ik heb wel eens andere reinigers gebruikt, maar die waren vaak ook heel vies.. haha!

 • Antwoorden Isabella 23 november 2014 om 16:04

  Ahh wat een super leuke video!

 • Antwoorden Maaike 23 november 2014 om 16:01

  Hey Teske,
  Heel graag zou ik meedoen aan de winactie, omdat ik onlangs een hele leuke jongen heb ontmoet, en dat gaat heel goed, maar ik ben heel onzeker over mijn adem. Ik ben altijd bang dat ik uit mijn mond ruik… Ik hoop dat CB12 mij hiermee kan helpen, en mij op dit vlak iets zekerder kan maken…

  Groetjes, Maaike

 • Antwoorden Romy 23 november 2014 om 15:58

  Heey ik zou graag dat pakketje willen winnen, omdat ik best onzeker ben over mezelf, dus ook bang ben dat ik uit mijn mond stink. Ik krijg binnenkort mijn beugel en dan ben ik daar al helemaal bang voor, omdat ik merk bij anderen dat die ook meer uit hun mond gingen stinken toen ze een beugel kregen x romy

 • Antwoorden Anouk 23 november 2014 om 15:57

  Mooie look!! En ik zou we eens de CB12 willen testen omdat ik nog steeds geen goed mondwater heb gevonden steeds vind ik ze te heftig en ben nog steeds op zoek naar een goede maar wel milde variant mss is daarom CB12 iets voor mij. En er zijn zoveel goede reacties dus erg benieuwd of het doet wat anderen er over zeggen

 • Antwoorden Lucinda 23 november 2014 om 15:55

  Super mooie look heb je gemaakt! Ziet er altijd zo prachtig uit wat je doet. Ook het mondwater… tjah helemaal tijdens de feestdagen als je de hele dag gezellig aan het doen bent en vanalles eet… ja dan ga je niet even tussendoor je tanden poetsen, dus dan is de CB12 wel super handig. Ook maak ik vaak genoeg bij sociale dingen mee dat mensen een slechte adem hebben en daar word ik zelf ook super onzeker van…. ik heb ook echt 4 tictac doosjes in mijn tas… hulp is dus wel welkom. xxx Lucinda

 • Antwoorden Janneke 23 november 2014 om 15:55

  Ik heb CB12 al heel lang op mijn lijstje staan, maar om 1 of andere reden koop ik het steeds niet.. Het lijkt me dus erg tof om zo’n pakketje te winnen!

 • Antwoorden Iris 23 november 2014 om 15:55

  Hoi Teske!
  Ik zou graag de CB12 willen uitproberen omdat ik van me zelf al last heb van een wat slechtere adem. Ik ben nu al ongeveer 1 1/2 jaar naar een hulpmiddel aan het zoeken, maar telkens als ik iets koop en probeer werkt het amper. Ik had de moed opgegeven totdat ik jouw filmpje zag! Misschien is dit wel mijn reddende engel ;).

  xoxo Iris♥

 • Antwoorden femketje 23 november 2014 om 15:49

  mooie look :D

 • Antwoorden Melvie 23 november 2014 om 15:39

  Ik ben sinds 1 oktober, na 5 jaar, gestopt met roken en had gehoopt dat dit wonderen zou verrichten voor mijn adem. Dit is natuurlijk niet het geval! (Buiten dat ik nu niet meer naar rook stink).
  Daarom wil ik heel graag kans maken om het CB12 pakket te winnen en hopelijk zijn mijn zorgen dan minder!

  Groetjes Melvie

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 23 november 2014 om 15:39

  Ik vind de ooglook echt super mooi, want je ogen lijken er zo groot door!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Antwoorden Lauren 23 november 2014 om 15:35

  Wauw, die look is echt super mooi! En ik moet dringend eens op zoek naar zo een foundationborstel, lijkt me onwijs handig!

 • Antwoorden Resy 23 november 2014 om 15:31

  Erg mooie look, staat je goed

 • Antwoorden Christie 23 november 2014 om 15:23

  Wat een mooie look! Ik zou graag een cb12 pakketje ontvangen. Ik zou het graag uit willen proberen. Iedereen wil zeker zijn van een goede adem zo ik dus ook. Verder weet ik eigenlijk niet wat ik er over moet zeggen. X

 • Antwoorden Anne 23 november 2014 om 15:22

  Heey lieve teske
  Ik zou graag cb12 regular willen winnen omdat ik me zou erg schaam voor me adem! Soms dan vragen mensen aan me of ik knoflook op heb dat ik niet heb gegeten. Ik weet van mezelf dat me adem stinkt alleen ik ben nog best jong dus het is voor mij lastig om cb12 te kopen omdat het redelijk duur is
  Xx

 • Antwoorden demi 23 november 2014 om 15:20

  Erg leuke video teske kan ik wel een keertje gebruiken.
  Ik heb zelf best vaak van dat ik uit me mond stink en dat heb ik zelf dan niet eens door. vriendinnen of mensen uit me klas zeggen het dan wel eerlijk tegen mij alleen ik word er wel een beetje onzeker van. wat nou als ik een leuke jonge zie en daar mee wil praten en ik ruik uit me mond >.<

 • Antwoorden Tessa 23 november 2014 om 15:15

  Gave look! Ga ik zeker eens namaken… En dan zou ik die CB12 wel willen winnen. Gewoon, omdat je jezelf best wel eens wat kleine geluksmomentjes mag toewensen. En misschien omdat ik dol ben op de combinatie pindakaas/banaan/chili en mijn adem dat war minder vindt…

 • Antwoorden Anna 23 november 2014 om 15:15

  Heel mooi! Ik zou graag een cb12 pakketje willen ondat ik echt een hekel heb aan een stinkende adem! (Als ik het zelf heb probeer ik zo min mogelijk met mensen te praten

 • Antwoorden Akosua 23 november 2014 om 15:14

  Mooie subtiele look. En je huid zag er voor de foundation al fantastisch uit! En met dit weer doe je toch gewoon een panty of maillot aan, dan valt de kleur van je benen helemaal niet meer op.

 • Antwoorden Luna 23 november 2014 om 15:14

  Leuke video weer zos altijd! Ik zou graag een CB12 pakketje willen voor mijn vader hij gebruikt dit elke dag maar aangezien hij er niet veel geld aan uit wil geven gebruikt hij altijd huismerken nu wil ik hem een keer en wat luxer product geven dus ik hoop dat ik win :) xx Luna

 • Antwoorden Kirsty 23 november 2014 om 15:13

  Mooie look! Je outfit vind ik ook heel erg dateproof en leuk! :)

 • Antwoorden Marije 23 november 2014 om 15:10

  Wat een leuke video! Je bent zo getalenteerd! Maar nu heb ik een vraagje: Kan je een leren jasje/jack ook gewoon binnen dragen of is het echt als jas voor buiten bedoeld?

 • Antwoorden Anniek 23 november 2014 om 15:04

  Oeh, die blush: liefde! Prachtig subtiel en romantisch, heel mooi. Je huid ziet er trouwens echt goed uit Teske, in principe zou je helemaal geen foundation nodig hebben vind ik! Enne, leuke video, de totale look ziet er super uit :)

 • Antwoorden Wendy 23 november 2014 om 15:04

  Wauw wat gaat de tijd snel! Echt super dat je al bijna drie jaar een relatie hebt met Mert. <3
  Mooie look heb je gemaakt & natuurlijk vind ik het ook leuk dat er een winactie aan vast zit ghehe. Ik vind het namelijk ook heel belangrijk om een goede adem te hebben. Nu gebruik ik vaak een goedkope mondspoeling van 1 euro maar over CB12 heb ik zulke goede verhalen gehoord dat ik daar ook wel erg nieuwschierig naar ben!
  Ik doe dus graag mee aan je winactie. ;D

  Fijne zondag allemaal!

 • Reageer