My Life In Pictures – november 2014 #1

9 november 2014

Deze week heb ik voornamelijk thuis gezeten en dat was best wel lekker. De komende weken zijn namelijk nogal volgepland en het was fijn om enigszins op te kunnen laden en thuis aan de slag te gaan met allerlei dingen. Dit was mijn week!

Zondag

Deze foto stuurde mijn zus Femke naar me. Die vond ze in haar oude fotoboek en ik vond hem erg grappig.

Bij het ontbijt had Mert’s moeder deze heerlijke mix van peren in een soort siroop. Zo zoet en lekker!

Eigenlijk bestond zondag vooral uit lekker op de bank zitten met een dekentje. TV aan, zo nu en dan mijn laptop erbij, maar vooral zondag vieren met rustig aan doen.

We pakten er donuts, warme chocolademelk en mini marshmallows bij. Hoe leuk ziet dit eruit?

’s Avonds besloten we sushi te eten en dat was voor mij alweer een tijdje geleden. Of nouja, ik had die week ervoor nog in een sushi restaurant gegeten, maar toen kon ik geen ‘echte’ sushi bestellen, door mijn vegan maand.

Zoveel lekkers en allemaal vegetarisch!

Daarna gingen we nog even langs een nieuw Amerikaans restaurantje. Alles is daar onwijs leuk ingericht! Echt als een Amerikaanse diner, zoals je ze op TV ziet.

We namen een kleine milkshake. Ja, dit is dus de kleinste maat die ze hebben. Wauw.

Samen.

En alleen!

Er waren zoveel toffe hoekjes waar je foto’s van kon maken, maar ik heb mezelf even tegengehouden, want anders zat ik weer met duizend foto’s op mijn telefoon (en die zit al altijd veel te vol).

Maandag

’s Ochtends en ’s middags was ik nog bij Mert, maar aan het einde van de middag ging ik naar huis. Het toetje die avond was zelfgebakken appeltaart van mama, met slagroom en chocoladesaus. Wauw. Dit was wel echt een week van lekker eten.

Ook pakte ik een pakketje uit waar deze prachtige producten in zaten. Hier komt vanmiddag een review over online!

Ik vond de regen stom. Als het regent voel ik me altijd gelijk onrustig en een beetje sip. Ik snap ook echt niet hoe andere mensen van regen kunnen houden, zelfs al zit je binnen. Omdat ik me zo voelde ging ik al vroeg in bed liggen. Ik moest nog wel werken, dus mijn laptop ging mee.

Gelukkig had ik mijn Kerstpyjama. Of is het hier nog te vroeg voor?

Dinsdag

’s Ochtends had ik rijles. Ik vind het spannend, want mijn examen komt steeds dichterbij! Ik rij dinsdag af.

Ik ben het avocado eten nog niet verleerd! Mijn moeder maakte een lekkere salade en die at ik met wat hummus op crackers.

Mijn moeder en tante waren de hele dag bezig met het terugluisteren van oude banden. Heel bijzonder, want het gaat zelfs zo ver terug als 1966. Ik heb mijn oma van mijn moeders’ kant nooit gekend en nu hoorde ik haar opeens praten en zingen.

Deze nieuwe Yankee Candle kaarsen zijn zo heerlijk.

En ik liet me verleiden tot een potje Rollercoaster Tycoon 3. Ziet mijn park er ’s avonds niet gezellig uit?

Woensdag

Ontbijten met een lekker bordje soja-yoghurt, cruesli, gemixt fruit en rozijnen.

Ik ben woensdag bezig geweest met meerdere dingen voor mijn blog, maar ik richtte me vooral op mijn laatste thema tutorial. Kitty cat! Hier heb ik dus de schets voor gemaakt en vervolgens opgenomen. Ik vond het resultaat zelf erg leuk.

Mama maakte een stamppot met boerenkool ’s avonds en hoewel ik niet van boerenkool houd, was dit echt ongelofelijk lekker. Ik ben normaal niet zo van de typisch Hollandse gerechten, maar dit viel me echt goed. Er liggen trouwens spekjes van de Vegetarische Slager op, die zijn dus niet echt.

Donderdag

Op donderdag had ik rijles, filmde ik en schreef ik meerdere artikelen voor mijn site.

Aan het einde van de middag kwam Omroep West langs, om me te interviewen voor TV en radio. Het is een leuk, kort item geworden.

Expeditie Robinson! Ik kijk het bijna nooit ‘live’ op TV, maar vrijwel altijd terug. Nu weer wel een keertje en ik vond het een stomme aflevering (ik word chagrijnig als het niet gaat zoals ik wil, haha!)

Vrijdag

Op vrijdag heb ik lekker gefilmd! Deze video komt er over een tijdje aan.

Een plaatje dat ik maakte toen de zon onderging. Ik maakte hem trouwens expres zo ‘slecht’. Ik heb er handmatig korrel aan toegevoegd, omdat ik dat effect wel cool vond.

Deze chocoladesaus is zo goddelijk, want op ijs wordt het dus hard en dat smaakt nog lekkerder dan vloeibare chocoladesaus. Het was een tijdje te koop bij Aldi en toen hebben we een lading ingeslagen, maar die is al bijna op. Help! Weet iemand waar je dit nog meer hebt?

’s Avonds zette mijn moeder weer eens thee met een theebloem. Hij smaakte helaas wat minder lekker, maar het blijft er leuk uit zien.

Ik besloot een film te kijken en ik koos 22 Jump Street. Ik had verwacht dat hij flauw zou zijn, door de trailer, maar hij viel me onwijs mee. Ik heb gelachen! Ik vond 21 Jump Street al super en deze was opnieuw heel grappig. Vooral de aftiteling, daar moet je echt even voor blijven zitten!

Voice-messages zijn veel leuker dan woorden typen, toch?

Zaterdag

Op zaterdag ging ik lunchen met Femke, mijn oudste zus. Dat was nog voor mijn verjaardag, maar hadden we eerder geen tijd voor gehad. We gingen eten bij Juuls in Gouda. Een superleuk concept is dat, want het is een eetcafé waar je wordt bediend door verstandelijk of psychisch beperkten. Op deze manier kunnen deze mensen een volwaardige werkplek hebben, gezien het feit dat ze op veel andere plekken niet terecht kunnen.

Ze hebben ook nog hele lekkere dingen op het menu staan! Ik had een panini met kruidenboter (helemaal erin gesmolten, hmmm), jonge kaas en zongedroogde tomaatjes. Heel lekker!

Daarna gingen we nog even langs de dierenwinkel, waar ik deze mega schattige dwergkonijntjes zag. Ik wil ze!!!

Daarna was het tijd om naar Rotterdam te gaan met mijn moeder. De zus van Alwin en haar vriend zijn beide kunstenaars en hadden een open atelier bij hen thuis. Ook Alwin en Saske waren daar met hun Smokin’Dog producten. Super leuk om te zien! Dit heeft Veerle, de zus van Alwin bijvoorbeeld gemaakt.

En dit is weer Rick (vriend) zijn werk. Zo leuk!

Alwin’s schilderijen mogen we natuurlijk ook niet vergeten.

Deze van Veerle vond ik ook onwijs leuk en treffend. Schattige poppetjes ook.

Vanaf Rotterdam reisde ik naar Limburg, waar ik nu dan ben. Mert is nog aan het opnemen en ik schrijf dit artikel. Ik heb in totaal bijna 3,5 uur in het openbaar vervoer gezeten vandaag, maar ach.. Ik ben er!

Komende week wordt spannend om meerdere redenen. Maandag heb ik nog rijles, maar dinsdag moet ik dan dus rij-examen doen. Woensdag ga ik naar de podo-orthesioloog, vrijdag de hele dag oefenen voor mijn liedje en zaterdag dan de meeting met een boel van jullie, waar tegelijkertijd mijn videoclip voor het eerst wordt vertoond. Aaaaah! Ik heb er heel veel zin in. Fijne zondag!

93 reacties

 • Antwoorden Joni 15 november 2014 om 16:42

  Grappig dat je bij Juuls bent geweest! Ik heb daar stage gelopen en gewerkt. Leuk concept he?!

 • Antwoorden Stephanie 11 november 2014 om 20:09

  Erg leuke life in pictures :). Ik vind regen ook écht niet leuk :( meh.. ik vind het alleen wel fijn als het regent wanneer ik ga slapen! Maar niet als ik nog naar buiten wil of iets dergelijks :P.

  Leuke uitzending op televisie! En zooo gaaf het afspelen van oude videobanden! Zou willen dat ik die van mijn ouders had :)

 • Antwoorden Miss Mags 10 november 2014 om 21:19

  Succes met je rijexamen ! en weer een leuke life in pictures !

 • Antwoorden Silke 10 november 2014 om 21:11

  Dat amerikaans restaurantje ziet me er echt super leuk uit!

 • Antwoorden stephanie 10 november 2014 om 20:09

  De Konijntjes zijn Hollanders, ik heb er zelf ook 2. Zijn super lief.

 • Antwoorden gerjanne 10 november 2014 om 18:35

  ik zit ook altijd helemaal gefrustreerd achter de tv of computer omdat het niet gaat zoals ik wil dit keer had niet manuel maar lobje eruit gemoeten

 • Antwoorden Rick 10 november 2014 om 17:04

  Bedankt Teske voor het plaatsen van foto’s die je bij ons hebt gemaakt afgelopen zaterdag! En sowieso leuk om je eens ontmoet te hebben. :)

  http://www.rickandveerle.com/

 • Antwoorden Marie 10 november 2014 om 16:51

  Heel erg leuke foto’s !

 • Antwoorden Annebelle 10 november 2014 om 16:25

  Wat is de naam van dat Amerikaanse restaurantje?

 • Antwoorden Amelie 10 november 2014 om 13:57

  Leuke MLIP! De smokin dog producten zien er echt leuk uit!! Hoe heet dat Amerikaanse tentje?

 • Antwoorden Melanie 10 november 2014 om 13:36

  Leuk om weer te zien wat je allemaal hebt gedaan:)
  Die milkshakes zien er echt goddelijk uit en als dat de kleinste is, ben ik benieuwd naar een grote :D

  Alvast succes met je rij examen! You can do it girl!
  Maar voor nu, een hele fijna maandag!

  XoXo Melanie

 • Antwoorden Desiree 9 november 2014 om 23:27

  oh wat een super spannende week! Ontzettend veel succes!

 • Antwoorden saarenzo 9 november 2014 om 22:44

  Geweldige pyjama!

 • Antwoorden ElmoCall911 9 november 2014 om 22:42

  Zo leuk allemaal, geniet er echt van. Zondag is trouwens ook mijn cocoon dag onder een dekentje……..Rust……..heerlijk, heerlijk na al die drukte.

 • Antwoorden Femke 9 november 2014 om 21:27

  Toen ik net een artikel op je blog aanklikte opende er een extra pagina waarin stond: ‘enquête Teskuh.nl’, ik dacht, ik vul hem even in. Er werden 3 vragen gesteld: geslacht, leeftijd en hoevaak ik de site bezoek. Ik had achteraf een beetje het idee dat dit niet helemaal klopte. Klopt mijn gevoel of heb je echt een enquête ingesteld?
  Anders moet je er misschien even naar kijken!
  Liefs Femke

 • Antwoorden Anna 9 november 2014 om 20:45

  Wat een leuke foto’s! 22 jump street is zo leuk! En wat een lieve konijntjes. Succes met je rij examen!

 • Antwoorden Eyevie 9 november 2014 om 20:36

  Leuke week! Als ik in venray ben maar eens eten daar!

  Het zijn trouwens geen dwergkonijntjes, de oren zijn veel te groot ervoor! En knijntjes zijn niet zo knuffelig als ze lijken.

 • Antwoorden Fleur 9 november 2014 om 20:07

  Zoals gewoonlijk weer leuk om te lezen! En wat heb je de hele week ontzettend lekker gegeten!

 • Antwoorden Bregje 9 november 2014 om 19:59

  Succes met je rij examen. Je kunt het! Vertrouw op jezelf.

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 9 november 2014 om 19:53

  Haha, die foto :p

 • Antwoorden Vera 9 november 2014 om 19:29

  Echt leuke foto’s weer! Ik woon ook in Gouda, in die dierenwinkel hebben ze altijd super schattige beestjes. Die dag was ik ook in de stad, haha. Jammer dat ik je niet tegen ben gekomen!

 • Antwoorden Jana 9 november 2014 om 19:28

  Leuke foto’s, ik vind vooral het Amerikaans restaurantje leuk :D x

 • Antwoorden Sarah 9 november 2014 om 19:08

  Die konijntjes! Zo schattig :D

 • Antwoorden isabel 9 november 2014 om 19:02

  Wauw! Die schilderijen van Rick zijn echt heel vet! Vooral die van Vogue is leuk :)
  Heeft hij ook een site, zodat ik ze wat beter kan bekijken?

  xxxx

  • Antwoorden Ellen 9 november 2014 om 20:50

   http://www.rickenveerle.nl

  • Antwoorden Rick 10 november 2014 om 17:00

   Bedankt Isabel! Op de site die Ellen al deelde (bedankt daarvoor!) en http://www.rickandveerle.com/ staat een mapje met Vreemde Vogels. Verder staat daar ook al mijn andere werk, dat van Veerle en het vrolijke werk dat we samen maken.
   Volg ons vooral op FB om op de hoogte te blijven, links staan op de site. :)

 • Antwoorden Iris 9 november 2014 om 17:46

  Is dat Amerikaanse restaurantje hetzelfde als degene waar Dylan zijn laatste video opnam? Succes trouwens met wat er komen gaat!

 • Antwoorden Anneleen 9 november 2014 om 16:24

  Die donut en marshmallow zien er echt heel schattig en lekker uit! Je kerstpyjama is zo leuk! Alvast veel succes met je rijexamen dinsdag!

 • Antwoorden Bo 9 november 2014 om 14:52

  Leuke foto´s!

 • Antwoorden Karlijn 9 november 2014 om 14:33

  O ik ga gewoon watertanden bij die appeltaart! Het lijkt me bijzonder om je oma te horen zingen, vooral ook omdat je daar op dit moment zelf ook mee bezig bent.
  Haha, je houdt de chocoladesaus precies zo vast als heel veel mensen doen met hun nagellak. Tenminste dat zie ik heel vaak op instagram voorbijkomen. Hoewel ik deze saus niet op mijn nagels zou doen maar het liefste zo mijn mond in zou lepelen :)
  Alvast succes dinsdag!

 • Antwoorden Rosalie 9 november 2014 om 14:30

  Veel scucces met je examen! Ik vind het juist leuk als dingen gebeurend die je niet verwacht bij expeditie robinson. Ik vond het een schitterende set van Perry en perfect getimed!

 • Antwoorden Kim 9 november 2014 om 14:29

  Leuk leuk allemaal! Succes met je examen <3

 • Antwoorden Yvet 9 november 2014 om 14:25

  Ik vind Rollercoaster Tycoon zo leuk! En wat zijn die konijntjes schattig (:

 • Antwoorden Marieke 9 november 2014 om 14:19

  Leuke week heb je weet gehad met leuke dingen! Veel succes met afrijden! Hoop dat je het haalt :)

 • Antwoorden Annick 9 november 2014 om 14:10

  Hee lieve Teske!
  Veel succes met je rijbewijs!
  Je gaat het echt heel goed doen!
  Je kan het

 • Antwoorden Nina 9 november 2014 om 13:57

  leulkeukleuk xxx
  jammer dat de kaarten nu al op zijn…
  was er net te laat bij..
  nou ja, veel succes met je rij examen en ik zag je ook op omroepwest!

 • Antwoorden Lauren 9 november 2014 om 13:52

  Je kerstpyjama is echt leuk! En voor kerst is het nooit te vroeg vind ik ^^

  http://coloursofmyjoy.wordpress.com

 • Antwoorden Joëlle 9 november 2014 om 13:40

  Ehhhr psychisch beperkten bestaan niet, dat zou hetzelfde zijn als verstandelijk beperkten. Ik denk dat je bedoeld: mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een psychische stoornis. Haha, foutje! Maar ik zou het even aanpassen als ik jou was :-)

  Succes dinsdag met het afrijden!

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 9 november 2014 om 13:33

  Die American diner ziet er zo leuk uit! Lekker old school :)
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Antwoorden floor 9 november 2014 om 13:00

  Heel veel succes met je rijexamen! Ga je zeker halen! xx

 • Antwoorden Lotte 9 november 2014 om 12:35

  Leuke foto’s allemaal! En heel veel succes met je rijexamen!

 • Antwoorden Beau 9 november 2014 om 12:28

  Wat een ontzettend leuke foto’s! Je kerstpyjama is echt leuk, ik slaap nu ook al in winterpyjama’s :-)

 • Antwoorden Esther 9 november 2014 om 12:20

  Wat een grappige foto van jou vroeger, haha! Heel veel succes met je rijexamen, you can do it :)

 • Antwoorden Elke 9 november 2014 om 12:13

  Oohh wat spannend dinsdag! Naja, ze laten je niet voor niks opgaan, toch?:) heel veel succes alvast en ik vind jouw kerstpyjama geweldig!!

 • Antwoorden Ashley 9 november 2014 om 12:06

  Succes met je rijexamen! Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat ik heb afgereden en ik was zoooo zenuwachtig, dacht dat ik het nooit zou halen. Veel succes, komt vast helemaal goed!

 • Antwoorden Roos 9 november 2014 om 11:45

  Ah, die eerste foto. Wat lief!
  En voor kerstpyjama’s is het nooit te vroeg toch? Ik ben ook al volop kerstliedjes aan het luisteren..

 • Antwoorden Nicetobeout 9 november 2014 om 11:34

  Wat leuk die diner! En wat een lekker eten komt er allemaal voorbij zeg! Ik vind theebloemen er altijd een beetje eng uitzien!

 • Antwoorden Michelle 9 november 2014 om 11:31

  Teske, laat me je één ding vertellen: het is NOOIT te vroeg voor Kerstpjama’s, NOOIT.

  De kunst van Veerle en de rest is echt tof! Veerles werk doet me denken aan wat Phoebe in Friends deed, maar dan veel beter haha.
  Succes met rij-examen! Doodeng vond ik het, maar ik ben in 1x geslaagd dus jij kan het ook :).

 • Antwoorden Simone 9 november 2014 om 11:28

  Leuk om te zien! Veel succes dinsdag!

 • Antwoorden Margot 9 november 2014 om 11:22

  Wat gaaf die oude banden! En succes dinsdag!

 • Antwoorden Suuz 9 november 2014 om 11:12

  OOOH DIE PYAMA!!!!

 • Antwoorden Dionne 9 november 2014 om 11:11

  Die konijntjes zijn zo schattig!

 • Antwoorden Milou 9 november 2014 om 10:43

  ik heb je gezien op tv west, en ik hoop je een keer te zien in gouda want daar kom ik vaak

 • Antwoorden Sophie 9 november 2014 om 10:40

  Ben benieuwd naar de review vanmiddag!

 • Antwoorden Roswitha 9 november 2014 om 10:33

  Heel veel succes met je rijexamen. Je kan het!

 • Antwoorden Beautyjuf 9 november 2014 om 10:24

  Ahh, de dwergkonijntjes zien er super cute uit! Ik wil die ook wel hebben ;-) Oh, milkshake! Heerlijk! Wat een lieve foto van jou toen je nog een klein meisje was.

 • Antwoorden Lindsay 9 november 2014 om 10:22

  Super leuke MLIP weer! <3 I love it! Die Amerikaanse Diner ziet er echt geweldig uit! :D
  Ik denk trouwens dat die chocolade saus van de Aldi met de feestdagen wel weer terug komt, tenminste dan zien wij hem vaak weer staan :)

 • Antwoorden Sandra(hpw) 9 november 2014 om 10:18

  Leuke foto’s in die Diner ;) in Venray :D
  Heel veel leuks, moois én lekkers, hmmm.
  Dat chocolade ijsglazuur lijkt me ontzettend lekker, hopelijk heeft iemand hier nog tips waar het te krijgen is… zou het wel willen hebben :P
  21 en 22 Jump Street heb ik maanden geleden al eens gedownload, maar nog steeds niet gekeken.. misschien toch maar ’n keer doen.

  Heel veel succes nog met je rijlessen en examen! You can do it!

 • Antwoorden Joyce 9 november 2014 om 10:16

  Ik vind het ook altijd zo mooi, van die restaurants en cafés die mede gerund worden door verstandelijk gehandicapten. Vaak is het daar nog het gezelligst en het lekkerst om te eten :). En ik heb serieus vorige week 22 jump street gekeken, echt geniaal vond ik hem weer en die aftiteling, superb! Ik wens je ontzettend veel succes volgende week!

 • Antwoorden Sandra (beautybysandra) 9 november 2014 om 10:14

  Wat leuk om te zien. Heel veel succes met je rijexamen teske!

 • Antwoorden Tineke 9 november 2014 om 10:13

  Hele leuke foto`s, door jou heb ik zin om ook Roller coaster tycoon te gaan spelen!
  Liefs

 • Antwoorden Cherissa Blans 9 november 2014 om 10:08

  Fijne week & super spannend dat je bijna moet afrijden. Ik ben erg benieuwd maar je kan het gewoon!

 • Antwoorden Bianca 9 november 2014 om 10:07

  Leuke foto’s! Heel veel succes dinsdag!

 • Antwoorden Vanessa 9 november 2014 om 10:04

  Veel succes met je rij examen! Ik vind je kerstpyjama trouwens leuk. Ik draag sinds kort al kerstkousen :)

 • Antwoorden Manon 9 november 2014 om 10:01

  Nog iemand die Rollercoaster niet kan laten liggen haha! Ziet er uit als een fijne week :)

 • Antwoorden Mirne 9 november 2014 om 10:00

  Zijn die peren stoofperen?

 • Antwoorden Joyce 9 november 2014 om 09:59

  Wat een fijn week overzichtje. Spannend dat je dinsdag mag gaan afrijden. Succes alvast!

 • Antwoorden Sophie 9 november 2014 om 09:59

  Weer een leuke week gehad zo te zien. En als je in dat Amerikaanse café ziet, waar heb he dat spijkerblousje vandaan ik wil al heel lang eentje alleen vaak zijn ze het net niet, maar deze is wel heel leuk

 • Antwoorden Eline 9 november 2014 om 09:58

  Yes mijn meest favoriete artikel van de week! Misschien een rare vraag btw maar ik dacht dat Alwin je broer was! Of is hij dan een vriend van Saske? Geniet nog van je zondag!

  • Antwoorden Teske 9 november 2014 om 10:10

   Nee, Alwin is het vriendje van Saske :)

 • Antwoorden Karin | laviedeKarin 9 november 2014 om 09:50

  Die American diner is leuk! Waar zit die? Zo’n theebloem wil ik binnenkort ook proberen, ziet er zo leuk uit!

 • Antwoorden Amy 9 november 2014 om 09:46

  Nooit te vroeg voor een kerstpyjama!

 • Antwoorden Charile 9 november 2014 om 09:38

  Super leuke foto’s :)

 • Antwoorden Eline 9 november 2014 om 09:38

  Leuke foto’s weer, heel veel succes met je rijexamen, niet vergeten: alles wat je daar moet doen heb je vaak geoefend, je hoeft alleen maar te rijden :)
  Die diner ziet er heel erg leuk uit, daar wil ik zeker eens heen!

 • Antwoorden Kim 9 november 2014 om 09:17

  Alvast heel erg veel succes bij het afrijden! You can do it.

 • Antwoorden Anna 9 november 2014 om 09:02

  Hoi teske!
  Waar is dat Amerikaanse restaurantje? Ziet er heel leuk uit!

 • Antwoorden beautifulday4makeup 9 november 2014 om 09:01

  Die pyama is echt superleuk;

 • Antwoorden anouk 9 november 2014 om 09:01

  Leuke week! Die konijntjes zijn zo cute! Dat restaurantje waar je met je zus bent gaan eten lijkt me echt leuk. Alleen de menukaart al!
  xxx

 • Antwoorden Marijke | Wanderersblues.be 9 november 2014 om 08:56

  Aaah, rollercoaster tycoon, wat een jeugdsentiment ;-)

 • Antwoorden Denise 9 november 2014 om 08:42

  Wat een heerlijke week weer! Super veel succes met je rijexamen, gaat helemaal goedkomen! <3

 • Antwoorden De Spiegelreflex 9 november 2014 om 08:13

  Veel succes met je rij-examen! En ik wil ook een kerstpyjama, ziet er zo leuk uit.

 • Antwoorden Eline 9 november 2014 om 08:11

  Wat een leuke foto’s! Die panini met kruidenboter ziet er echt zo lekker uit! Heel veel succes met je rijexamen dinsdag!!

 • Antwoorden Didem 9 november 2014 om 08:08

  je maakt altijd zulke leuke foto’s !!

  liefs,
  http://www.fluffylifestyle-nl.blogspot.nl/

 • Antwoorden Wendy (B) 9 november 2014 om 08:04

  Ik wil die konijntjes ook :D !

 • Antwoorden Akosua 9 november 2014 om 07:58

  Ik houd echt van diner food, ik heb alleen nog geen diner bij mij in de buurt ontdekt. Misschien is dat nog wel goed ook. En ik zit stiekem met mijn hoofd ook al in de kerstsferen. Ben echt dol op die tijd van het jaar. En alvast succes met je rijexamen dinsdag!

 • Antwoorden Diana Carlton 9 november 2014 om 07:41

  Dat Amerikaanse restaurant ziet er tof uit! Succes komende week met je rij examen! Maar hoe dan ook, heel veel plezier zaterdag, spannend, maar het moet ook zo ontzettend gaaf voor je zijn om op deze manier je single te mogen laten horen!

 • Antwoorden Anniek 9 november 2014 om 07:15

  Haha, zo’n kerst pyama draag ik ook al hoor, don’t worry! Dat pakketje met de blushes en oogschaduwpaletten ziet er ook echt tof uit, ik ben benieuwd naar de kwaliteit! Leuk weekje heb je gehad zo te zien, met inderdaad héél veel lekker eten. I like!

 • Antwoorden Lucinda 9 november 2014 om 06:10

  Als eerste natuurlijk alvast heel veel succes met je rijexamen. Dat gaat natuurlijk helemaal goed komen, maar toch! Succes meis! Ook krijg ik door jou super veel zin om weer eens belachelijk Amerikaans te eten of om voor lekkere sushi te gaan (lekker twee uitersten hahaha). Oef, jammie! xxx Lucinda

 • Reageer